Hirdetés
- iPhone topik
- Elképesztő erővel rúgta be a Dimensity 9400 az ajtót
- Szenved a Samsung 3 nm-en
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- 700 km felett a Model 3 hatótávja
- VoLTE/VoWiFi
- Dupla fejezetet nyitott a Huawei Mate XT a mobilok történetében
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Mobil flották
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
bolic
őstag
Úgy tűnik hogy végleg lekapcsolták a 3G frekvenciát Örs vezér téren, napok óta nem elérhető a 3G, előtte többször felváltva 3G és 900Mhz GSM között volt, most véglegesen 900MHz GSM van elérhető.
Elég korábban kapcsolták le, nem kéne június végén?
Siketeknek ártalmasak az érzéketlen tuskók!
-
bolic
őstag
-
bolic
őstag
Valaki pls help, másik t phone pro 5g teló topik eléggé halott, így itt kérdezem. Köszi!
-
bolic
őstag
Igaz-e az állítás, hogy saját telekomos mobilinterneten nem működik együtt a Telekom alkalmazás? Ehhez mondjuk kell a DIGI wifi internet kapcsolat?
-
bolic
őstag
Köszönöm, havidíjas lesz úgyhogy biztosan nem lesz para.
-
bolic
őstag
Nekem még mindig 4G.
-
bolic
őstag
Ma reggel megpillantottam, hogy végre 5G lett a Deutsche Telekom Tphone Pro mobiltelefonomon az Örs vezér téren!
UI.: Habár nagyon erősen ingadozik az 5G térerő.
[ Szerkesztve ]
-
bolic
őstag
Amióta 5G térerő van, azóta alig látom a madarakat az Örs vezér téren, valóban megtizedelték a térerő miatt. Kb. 30-50 darab szarka helyett alig egy darab szarka madárt láttam, szemetes zsák szaggató szürkésfekete varjú sehol.
[ Szerkesztve ]
-
bolic
őstag
-
bolic
őstag
Nos megtapasztaltam, hogy 5G-en túl sok akkut fogyasztott eddig, jó lenne visszaváltani 4G-re!
-
bolic
őstag
válasz Zsolt,72 #134037 üzenetére
Igen utánanéztem, tényleg ott van a 2G/3G/4G/5G, 2G/3G/4G, 2G/3G vagy csak 2G opció van, sajnos nincs automata mód. Sebaj, van szupergyorstöltőm (Samsung 25W PD), azzal tolom majdnem minden harmadik napon kb. 2 órán keresztül.
[ Szerkesztve ]
-
bolic
őstag
Nektek van 5G térerő a túlzsúfolt késő délutáni, budapesti Árkád bevásárló központban? Nekem 4G full térerő van, viszont amint otthon érkeztem, rögtön átvált 5G-re. Mondom, mi a f.sz van?
-
bolic
őstag
Változott a madarak megfigyelésem, visszatért a dolmányosi várjúk, de kisebb létszámban. Viszont a szarka állomány véglegesen eltűnik, köszönhetően a szomszédot valószínűleg megbüntették, amiért a madarakat etetett, azóta nem etetett a kb. 50 létszámú szarkát!
-
bolic
őstag
Most tudtam meg a Telekom Ahogyakarod témáról, hogy augusztus 31.-ig 5G térerő próba lesz, addig marad 5G, ha akarod különben vissza 4G kapcsolat.
Sajnos megtapasztaltam az 5G nagyon erős hátrányát, hajlamosan nagyon lemeríti az akkut. Nekem mindegy, így is a 4G hasonló net sebességgel küzd mint az 5G.
-
bolic
őstag
Facebook Telekom hirdetésen sokan panaszkodtak a gyenge 5G net sebességre, van amelyik 1mbitet sem éri el! Aksi lemerültségére is sokan panaszkodtak. Tényleg hiszek neki!
-
bolic
őstag
Kapott rendszerfrissítést a Telekom T Phone Pro 5G mobiltelefon, azóta az 5G nem sokat fogyaszt az aksi, habár az 5G feltöltésen sokat fogyaszt még mindig az aksi.
-
bolic
őstag
Nem volt DIGI TV adás, úgyhogy alkalmazkodtak a Telekom mobilinterneten keresztül a Digi Online TV streamelést, és csodálkoztam, hogy nem számolt az 50 GB mobiladatot!
-
bolic
őstag
válasz szabonagyur #134776 üzenetére
Mert nem tudtam internetezni és TV-t nézni, igen valóban elenyésző kb. 0.1 GB adat forgalmat bonyolított le kb. 1 órás TV2 Tények műsort végignéztem a Telekom T Phone Pro mobiltelefonon, kb. 10% akkut fogyasztott!
-
bolic
őstag
-
bolic
őstag
Augusztus 31. után megszűnik az 5G támogatás és szeretném választani 5G 50GB mobilinternetet, lesz olyan csomag?
-
bolic
őstag
válasz enginev3.0 #135595 üzenetére
Tényleg, én is kíváncsi vagyok...
-
bolic
őstag
Mikor újra elérhető lesz a Telekom applikáció?
UI.: Már nem aktuális, újra elérhető lett.
[ Szerkesztve ]
-
bolic
őstag
válasz Nemo1001 #136879 üzenetére
Nekem tökéletes akár full hd TV streamelés, facebook videók stb. mindig full kb. 150 MBit 5G térerő mellett, mindig éjszaka után full 150 MBit, véleményem szerint fizess elő 5G Gigaerős opcióra havi plusz 1600 Ft-ért, én megtettem a plusz fizetést és azóta 5G-en nyomok 50GB net mellett.
Mellesleg a Google Play frissíteni való applikációk is gyorsan lejöttek mintha DIGI Wi-Fi-re van csatlakozva.
[ Szerkesztve ]
-
bolic
őstag
válasz jociolaszi #139404 üzenetére
Igen minden legnagyobb rendben van, sajnos megemelt díjat kell fizetni.
-
bolic
őstag
Köszönöm hogy lecserélte a Telekom ONT-ot, mivel háromszori áramkimaradás megsülte az előző ONT-ot.
-
bolic
őstag
válasz Intruder2k5 #139433 üzenetére
Uhh tényleg, legalább olvasnak. 🤪
-
bolic
őstag
December elsejétől ki fogják vezetni az 5G-t, aki igényelt 5G opciót, azt meg fogják szüntetni és csak 5G díjcsomagok elérhetőek.
-
bolic
őstag
Kérdezem miért nem ment eddig a feltöltésem pl. képek és videók terén a Telekom mobilinterneten? Wi-Fi-n primán működik, pl. ide a ph! képeket akartam feltölteni, erre valami https hibaüzenettel leállt.
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- LENOVO LOQ 15IRX9 - I7 13650HX - RTX 4050 - SSD 1000GB - 15.6" 144Hz - 16GB DDR5 -Win11-3év garancia
- DELL latitude 5400 "Golyóálló" Laptop 14" -70% i5-8365U 4Mag 16Gb 512GB SSD FHD IPS
- CONCORDE TAB DRACO 8GB 7"
- NAD T758 V3i
- HannsG HQ191D 19" 1280x1024 DVI/DSUB LCD monitor beépített hangszórókkal + ajándék kábelekkel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen