-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
AnonymusX
őstag
válasz
gyulaszu #144127 üzenetére
Szia!
Nekem is rajta van a számlán pedig nem regisztráltam rá. Véleményem szerint amíg nem regisztrálsz be, addig valójában nem él ez a szolgáltatás és csupán a számlázási rendszerük bénasága miatt szerepel tételként. Normális esetben nem kéne szerepeljen, míg nem regisztrálsz rá.
-
válasz
gyulaszu #143943 üzenetére
Keress rá a számra, például itt: https://kulfold.kihivott.hu/
-
Landsmann
addikt
válasz
gyulaszu #143943 üzenetére
Semmi gond abból ha felveszed. Ha visszahívod, na az fog siokba kerülni. A trükk az, hogy csak röviden csörgfetnek, hogy ne legyíen esélyed felvenni. Az emberek egy része olyan, hogy elmulasztott hívást egyből visszaghív, meg sem nézik a számot, hogy esetleg külföldi. Na, az ilyen gyorskezűekre mennek a csalók. Nekem észak-koreai híváésom is volt már. Vaklójában tuti nem onnan jött, hamisítanak mindent.
-
gyulaszu
senior tag
válasz
gyulaszu #143241 üzenetére
Volt a múltkoriban az esetem, hogy a december 23-án átutalt pénzt a telekom csak december 31.-én könyvelte le, ezért késedelmi kamatot számolt fel és emiatt nem adta meg abban a hónapban az e-pack kedvezményt.
Nos ezt a dolgot akkor chat-en megreklamáltam és ezt a reklamációt levélben, papíron (LOL) elutasították.
Ha jól emlékszem más is írta hogy szintén meg fogja reklamálni, mert hasonlóan járt.
Volt esetleg valaki, akinek sikerült jóváírást kapnia az ilymódon "elvett" e-pack kedvezményre? -
TomPack
őstag
válasz
gyulaszu #143294 üzenetére
Én erre a célra amire Te is szánnád a "Maraton perceket" VOIP-ot használok. 10 Euróval töltögetem, és a magyar mobilt olyan 5-6Ft-ért, a vezetékest pedig kb 2Ft/perc-ért lehet hívni. Időkorlát nélküli, ameddig csak el nem fogy az előre feltöltött egyenleg, ami ha 1Euró alá csökkenne, be lehet állítani hogy automatikusan újratöltse az utolsó összeggel és fizetési móddal ha akarod.
A hívónak a saját számomat jelzi ki.
Androidon kicsit kényelmetlen, mert egy külön a Play-áruházból (vagy AppStore-ból) letöltött appból kell telefonálni, és a hangminőség is változó! Van amikor kiváló, de sokszor csak 2G-szerű.
Dominó mellé kiválófillérbamegoldás!Fun fact; iOS-t is használok, és ott rendesen a tárcsázóból használom az utoljára hívott számokat, mert az iPhone egybe ömleszti a híváslistát, és ugye mivel a fő "andridos" telefonom számát jelzi ki a hívott félnél mert mondjuk arra van beállítva a VOIP-app, olyan mintha multiSIM-et használnék!
(egyébként sok számot hozzá lehet rendelni amihez hozzáférsz, és hívás előtt kiválasztható melyikkel akarsz hívni. A regisztrálandó telefonszámra SMS-kódot küld, vagy felhív ha vezetékest akarsz beregisztrálni.) -
Cs1csó
titán
válasz
gyulaszu #143234 üzenetére
Én azért "húzom", hogy ne kerüljön előrébb a dátumom
Ugyanez volt az én elméletem: be is állítottam egy emlékeztetőt 2 nappal a lejárat előttre, de amikor már TELEFONCSÖRGÉSSEL zaklatott a Tcom (nem mindig szólt bele a géphang) akkor elegem lett és elegendtem ezt a dolgot.
-
AnonymusX
őstag
válasz
gyulaszu #143239 üzenetére
A helyedben panaszt írnék a Telekom weboldalán keresztül. Hisz ha eddig is időben fizetted a számlát és csak elektronikusan kaptad (díjnet), akkor megfeleltél az e-pack kedvezmény feltételeinek. Az igenis a Telekom hibája, ha ez így nem áll össze, hogy a számládra felkerüljön a kedvezmény.
-
Kbali
nagyúr
válasz
gyulaszu #143236 üzenetére
Díjnet marad (nekem legalábbis úgy van, hogy ott kapom ezer éve a számlát - eredetileg még Távszámla volt - és mellette van e-pack kedvezmény, ami 800 Ft minden olyan előfizetésre, amit egyben fizetek).
A számla elkészültéről engem a Díjnet értesít, de a Telekom appban is meg tudom nézni. -
Landsmann
addikt
válasz
gyulaszu #143138 üzenetére
A feltöltés dátuma lesz a lejárat napja. Tehát ha holnap töltöd fel, akkor 2026 január 7-én fog lejárni az egyenleg felhasználási idő. A Maraton megrendelése nem befolyásol semmilyen dátumot. A megrendeléstől számítva a kártya élettartama alatt, illetve az adatkeret elfogyásáig tudod használni. Ha most van 532 megád, ehhez hozzáadódik az új Maraton adatkerete is.
-
ledgeri
nagyúr
válasz
gyulaszu #140782 üzenetére
Tipik telekommunikációs üzenet: még a telefon tipust és félreírják, vagy az egész műveletnek nincs értelme
nokia_110_(2023) VS nokia_110_4g_(2023)
(hálózati képességek...) -
gyulaszu
senior tag
válasz
gyulaszu #140710 üzenetére
No, jött az új sms, hogy el is fogyott minden.
Kedves Ügyfelünk! Köszönjük a részvételt a régi készülék csere akciónkban! A nagy érdeklődésre való tekintettel a díjmentesen kapható NOKIA 110 (2023) akciónkat lezártuk, a készülékből jelenleg nincs készlet. Kérjük kísérd figyelmemmel hasonló ajánlatainkat a jövőben is. Üdvözlettel: Telekom
-
gyulaszu
senior tag
válasz
gyulaszu #140713 üzenetére
Voltam bent az üzletben.
5 db készülék volt, azokat már kiadták.
Az sms-hez képest a belső körlevélben (az eladó szerint) már úgy van, hogy csak 2G képes és nyomógombos készülék adható le. Kisbetűs rész nincs. Valami 4G képes Nokiát osztanak.@dr9
4g-n vagyok a tabletemmel [kép] is. VoLTE-t még nem próbáltam... -
dr9
tag
válasz
gyulaszu #140710 üzenetére
Készül-e a T egy esetleges 2G shutdown-ra
Bár az EU nem engedi, szerintem most arra készülnek (hátha), hogy jóval csökkentik a 2G spektrumát. Valószínüleg amiatt van ez az SMS, mert az eszközön nem megy a VoLTE, tehát bármilyen eszközt be lehet vinni mostmár elvileg, ami nem VoLTE képes a Magyar Telekom hálózatán
-
-
-
nfsu17
veterán
válasz
gyulaszu #139961 üzenetére
gyulaszu
dominóra hordozni csak személyesen, üsz-en lehet.Igen, ezt tudtam, így is akartam.
Zsolt,72
Igen, olvastam, bár ez sem tér ki konkrétan arra, hogy technikailag rögtön dominora léptet-e, vagy előtte belekeveri a havi előfizetést is.
"szabadon eldöntheted"
Igen, eldöntöm, hogy domino, de a technikai részére meg azt húznának rá (pl először havidíj), amit akarnak.
Persze nem mondom, hogy így lesz, csak defakto ellenkezőt sem írnak le konkrétan, hogy azt az orruk alá lehessen rakni.yogibear
Igen, ennyiért vettem tavaly év végén az "adatSIMem*", gondolom most is ez lesz.
*én most adatra használom csak a domino maratontBemegyek úgy is, mert kell, aztán meglátjuk mi sül ki belőle.
-
vence
aktív tag
válasz
gyulaszu #138876 üzenetére
Szerintem ezt a böngésződ is áttenné érthetőre ...
Egyébként már a leírás első két szavában ott a válasz:
"Ohne Vertragsbindung ..." azaz
Szerződéses kötöttség nélkül ...Tehát akár 4 hetente is válthatsz (vagy nem, ill. kevesebbet töltesz fel előtte és alap tarifába kerülsz) és egyébként is logikus minden.
Hasonló, mintbármelyik, minden normális prepaidnél.
(A Yettel miatt kellett átírnom !!!)De kérdezz nyugodtan ...
Egyébként sok jobb ajánlat van, még a T hálózatán is.Most is van 3 Euróért 10 Eurós kártya a Kauflandnál
és online is rendelhető ingyen szállítással.
De csak szét kell nézni állandóan vannak akciók ...
számhordozásért akár 100 €-t is lehet kasszírozni.
és akkor ingyen van félév, egy év !!! -
4Grider
félisten
válasz
gyulaszu #138874 üzenetére
Vagy ha honos hálózatban akarod használni, ott a mobilhasználat külföldön topik. Persze mindkettőben ON lehet és nem itt kell offolnod. A válasz valószínűleg ugyanolyan lassan fog érkezni, kivéve ha nem veszi valaki a fáradtságot és elolvassa helyetted a használati feltételeket.
-
-
-
4Grider
félisten
válasz
gyulaszu #138511 üzenetére
Az annyira nem érdekes, roaming partnertől is függhet a rövid számok használhatósága. Onnan tehát a + 36 1 265 9210 a tuti.
Találni fogsz domino-val azért olyan roaming partnert, ahol megy a VoLTE roaming. Már ha a telefonod is tudja, hiszen nem minden VoLTE képes telefon tudja a VoLTE roamingot. -
dzf007
aktív tag
-
slice14
veterán
válasz
gyulaszu #138139 üzenetére
Ez beállítás függő. A Telekom esetébe a VoLTE az alapértelmezett. Ha a VoWIFI-t szeretnéd alapértelmezettnek, akkor át kell állítanod.
Samu esetén a Gyors panelen van egy WIFi hívás kapcsoló, azt hosszan megnyomva választható a preferencia. Más készülékeknél általában a kapcsolati beállításoknál található.Honnan kellene látnom, hogy 4-4G+-on vagyok-e?
Hívás közben a térerő mellett ott a 4G.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Csere-beszámítás! Számítógép PC Játékra! I3 14100F / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- Lenovo Legion 5 Gaming. Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest