Hirdetés
- Elindult a One UI 8.5 béta program
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Megvan, mikor gyónja meg a Vivo az iPhone-másolást
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyulaszu
senior tag
válasz
kovacsmi_74
üzenetére
Annyi volt, DD napon kívül a másik kártyát használom
Vagyis a jelenlegi értelmezésem szerint a DD kezdetén volt összesen 4,092 GB (a 6-ból) ami mostanra lett 3,97, vagyis 122 MB fogyott. -
-
gyulaszu
senior tag
válasz
kovacsmi_74
üzenetére
És a 6?
Egyébként egész nap neteztem, nem hinném hogy csak 30 MB fogyott volna. Úgyhogy szerintem itt több elírás is található... -
gyulaszu
senior tag
Tegnap este aktiváltam a DD korlátlan netet. EU területén roamingban vagyok. Tudja valaki hogy ez az összesítő mit akar jelenteni? 3,97 / 6 / 1 GB
-
gyulaszu
senior tag
válasz
yogibear
üzenetére
Hogyan lehet kartellezni összebeszélés nélkül

-
-
gyulaszu
senior tag
A héten ismét nonEU országban vagyok és aktiváltam 5GB/7nap bővítést hozzá. Tudja valaki, hogy a maradék leforgalmazható-e EU országokban is?
-
gyulaszu
senior tag
Plusz 30 szivecske az appban a moments alatt
És lenne még egy kérdésem:
A múltkoriban aktiváltam a havidíjas számomra a nonEU 5 GB 7 napra netbővítőt. Van ezzel kapcsolatban tapasztalata valakinek, hogy ez hogyan fog megjelenni az egyenlegemben (jelenleg nem látszik az appban) és mikor kerül majd számlára? -
gyulaszu
senior tag
válasz
skroy
üzenetére
Remélem így is lesz. Már csak azért is, mert vásárláskor 168 órát ír érvényességnek. [kép] Igazán számolhatna onnan is visszafelé órákban...
Hátha olvassák a fejlesztők is
Nfsu17, arra azért kíváncsi leszek, hogy a +6 órás időzónával hogy fog számolni. Majd beszámolok róla.
-
gyulaszu
senior tag
válasz
kovacsmi_74
üzenetére
Nekem is frissült 26.11.1 verzióra, de ez jól mutatja a napok számát.
-
gyulaszu
senior tag
válasz
4Grider
üzenetére
Tehát akkor Te is megerősíted, hogy az első kérdésre az a válasz, hogy ebben az esetben nincsenek blokkolva?
Drága-e? A céges kártyámon lenne 8 EUR/nap-ert korlátlan netezés.
Az itthoni Telekomos 2 hétre 2x 6490, ami még elviselhető lenne.
Odakint is kellene intéznem kínai SIM-et ami nem ingyenes és a VPN/WG beállításokkal is kellene "vesződjek". Lehet nekem megéri és "hivatalos" (Ti is írtátok, hogy a kínai IP-ről VPN-ezést adott esetben nem nézik szívesen)
Nos ezért kérdezem, hogy a Világutazó net-ben mennyibe kerül 1 GB, tudja valaki?Update: @Killing
akkor az nem opció -
gyulaszu
senior tag
Sziasztok,
ma lettem figyelmes arra, hogy a számlámon tavaly szeptember óta van egy "Telekom Egészség" nevű ( ingyenes +/-2990-ért) Egyéb szolgáltatás. Gondolom arról van szó, amit a telekom.hu oldalon is találtam a UNION Vienna Insurance Group Biztosító Zrt., "Biztonság Program – Telekom Egészségbiztosítás" terméke.
Volt már valaki, aki ki tudta ezt használni? Illetve bármi egyéb tapasztalat ezzel kapcsolatban?
Mikor "szerződtünk" mi egyébként erre? Gondolom valamelyik apróbetűs ászf részben volt benne... -
gyulaszu
senior tag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Az utolsó 2 számra, amit még nem töröltem, nincs bejegyzés.
Az egyikre írja, hogy már 14-en keresték, de senki nem írt be semmit.
@Landsmann
Te ismersz valakit , aki valóban visszahívott ilyen számot és valóban gigászi lett a következő telefonszámlája? -
gyulaszu
senior tag
Sziasztok ,
inkább offba teszem ...
Mostanában többször kaptam a "tartalék" számomra hívásokat, a legutóbbi egy +352 luxemburgi számról jött. Nem veszem fel az ilyeneket, mert tuti hogy spam, sehol nem ismert ez a számom, főleg nem Luxemburgban.
A kérdésem: vett már fel valaki ilyen hívást?
Mi benne a huncutság? kinek jó ez és mire? -
gyulaszu
senior tag
válasz
gyulaszu
üzenetére
Volt a múltkoriban az esetem, hogy a december 23-án átutalt pénzt a telekom csak december 31.-én könyvelte le, ezért késedelmi kamatot számolt fel és emiatt nem adta meg abban a hónapban az e-pack kedvezményt.
Nos ezt a dolgot akkor chat-en megreklamáltam és ezt a reklamációt levélben, papíron (LOL) elutasították.
Ha jól emlékszem más is írta hogy szintén meg fogja reklamálni, mert hasonlóan járt.
Volt esetleg valaki, akinek sikerült jóváírást kapnia az ilymódon "elvett" e-pack kedvezményre? -
gyulaszu
senior tag
válasz
faölelgető
üzenetére
Egyszerűen örülünk, hogy nem a kevéske maraton net fogy addig sem
-
gyulaszu
senior tag
válasz
TomPack
üzenetére
Ismerem a voip-ot, használtam is sokáig, de a Messenger/WhatsApp/Viber nálam leváltotta. Anyósnak még töltjük, neki több kontaktja van, akik nem használnak okostelefont, de számuk (főként vezetékes) még van.
Az én dominó kártyám az sms fogadására plusz némi böngészésre van betéve a tabletba. Egyébként hívásra az előfizetésest (plusz cégest) használom. Csak néha van olyan, hogy olcsóbb erről hívni (dominó day esetén mindenképpen
) olyan számokat, akiknek nem kell tudniuk az én rendes számomat.Egyébként igazad van, nem kellene ennyire szexualizálnom a fillérekkel, de ez már csak egy olyan hobbi...
-
gyulaszu
senior tag
válasz
TomPack
üzenetére
Igazad van, 27 forint/perc
Kavarognak a számok a fejemben.
14 forintért az átirányítás van másik Telekom mobilra... -
-
gyulaszu
senior tag
Létezik olyan "díjcsomag" a Domino Fix-ben, amelynek a hívószáma egyébként benne van a magenta 1-ben is egy havidíjas mobillal együtt, ami úgy ad lebeszélhető perceket, mint a Maraton adat? Vagyis addig amíg aktív a kártya.
Valamint van arra valamilyen trükk, hogy az ide beérkező hívások át legyenek irányítva ingyen a fentebb említett násik mobilszámra? -
gyulaszu
senior tag
válasz
AnonymusX
üzenetére

Megynyitottam a panaszjegyet.
Közben kiderült, hogy csak az aktuális hónapon nincs rajta az e-pack, mivel van rajta egy nap késedelmi kamat.
A 23.-án átutalással fizetett összeg 31.-én könyvelődött le. Tehát tulajdonképpen erre nyitottuk meg most a jegyet. Kivizsgálás folyamatban...Ps:
Viszont így továbbra is talányos, hogy miért nyomatja felém a bannert, hogy váltsak elektronikus számlázásra -
gyulaszu
senior tag
-
gyulaszu
senior tag
válasz
Cs1csó
üzenetére
Én azért "húzom", hogy ne kerüljön előrébb a dátumom
(mert csak
)
Más:
Megint feltűnt az appban, hogy nyomja a képembe a "válts elektronikus számlára" gombot. Ha rámegyek, akkor akarja aktiváltatni az eMailre küldést.
De már jó pár éve elektronikus számlát kapok, igaz a Díjneten keresztül.
Tényleg ennyire "amatőr" a rendszer, hogy nem észleli, hogy nem nyomtat és küld papíron számlát? Illetve a Díjnet és az appban letölthető pdf neki miért nem "elektronikus számla"? -
gyulaszu
senior tag
Titeket is hívogat "Vanda" a +36309303100 számról?
Ezen a héten kell feltöltsem a dominó egyenleget és ma már hatszor próbált hívni...
-
gyulaszu
senior tag
válasz
Rick4
üzenetére
+TomPack
Köszönöm.
A kérdés az, hogy ha ma feltöltöm, akkor előrébb kerül a dátumom 10 nappal? (Melyik nap az "ugyanazon nap"?)
Veszek majd belőle maraton 5 GB-ot, ez tiszta sor.
De azt is mikor érdemes? Majd ha elfogy az a maradék 532 MB? A maraton vásárlás dátuma befolyásol bármilyen dátumot? -
gyulaszu
senior tag
válasz
BUZZLGHTYR
üzenetére
Lassan egy éve, hogy ide hordoztam az egyik számomat dominóra. Még van tíz napom feltölteni [kép]
Mi változik meg, ha feltöltök egy 5-ezrest?
A feltöltés napján lesz az új évfordulóm, vagy az eredeti hosszabbodik meg újabb 365 nappal?
Abból az 5-ezresből ráérek később is vásárolni egy maratont vagy azt is kell legkésőbb a fordulónapon? -
gyulaszu
senior tag
Sziasztok,
az alábbi képen a baloldali SIM kártya egy magyar Telekomos, amelyik épp a német Telekom hálózaton roamingol. Hogyan lehet azt megállapítani a legegyszerűbben, hogy amikor azon jön be a hívás, az voLTE -n jön-e be vagy lekapcsol a készülék 2G-re? (Gondolom a két T kölcsönösen engedi a voLTE roamingot.)
-
gyulaszu
senior tag
Tényleg létezhet az, hogy a Telekom applikáció nem tudja, hogy már használom és kiküld ilyen tartalmú "spam"-et?
[kép] -
gyulaszu
senior tag
válasz
donjohnson
üzenetére
Már bocsánat mindenkitől, de én nem azért dobtam fel a screenshotot, mert nem kapcsol át VoWifi-re.
Csak egy példát mutattam arra, hogy ezer oka lehet annak, hogy nem lehet minden esetben "két kattintással" aktiválni az androidos telefonokon azt a funkciót
BTW
szerintem még azt sem tudhatjuk 100% pontosan hogy macikos feleségének magyar T SIM kártyálya van-e... -
gyulaszu
senior tag
válasz
zoltaneger
üzenetére
Nem próbáltad még esetleg az elején lévő, WLAN feliratos gombbal kikapcsolni?
-
gyulaszu
senior tag
válasz
zoltaneger
üzenetére
Mi volt a kérdés és milyen válaszokat kaptál?
-
gyulaszu
senior tag
válasz
Donki Hóte
üzenetére
Igen, ha online rendelnéd, akkor kiküldenék.
De ha rá is hordoznál számot, akkor azt csak személyesen lehet.
Lásd a linken lejjebb a "Hasznos információk" résznél. -
gyulaszu
senior tag
válasz
gyulaszu
üzenetére
No, jött az új sms, hogy el is fogyott minden.
Kedves Ügyfelünk! Köszönjük a részvételt a régi készülék csere akciónkban! A nagy érdeklődésre való tekintettel a díjmentesen kapható NOKIA 110 (2023) akciónkat lezártuk, a készülékből jelenleg nincs készlet. Kérjük kísérd figyelmemmel hasonló ajánlatainkat a jövőben is. Üdvözlettel: Telekom
-
gyulaszu
senior tag
válasz
gyulaszu
üzenetére
Voltam bent az üzletben.
5 db készülék volt, azokat már kiadták.
Az sms-hez képest a belső körlevélben (az eladó szerint) már úgy van, hogy csak 2G képes és nyomógombos készülék adható le. Kisbetűs rész nincs. Valami 4G képes Nokiát osztanak.@dr9
4g-n vagyok a tabletemmel [kép] is. VoLTE-t még nem próbáltam... -
gyulaszu
senior tag
Kaptatok Ti is ilyen akcióról sms-t?
Hozd be Telekom üzletünkbe régi készüléked, és mi díjmentesen adunk helyette egy új nyomógombos készüléket! Így te is élvezheted a 4G hálózat által nyújtott jobb minőségű hanghívásokat. A cserében segítünk, ehhez kérjük, foglalj időpontot egy hozzád közeli Telekom üzletünkbe, ehhez ne felejtsd el magaddal hozni a készüléked: telekom.hu/uzletkereso Telekom
Bármilyen régi készülék leadható?
-
gyulaszu
senior tag
-
gyulaszu
senior tag
válasz
T0mBd1gg3R
üzenetére
Ezt meg tudom erősíteni.
Nekem is vagy egy német telekomos kártyám is, ami simán működik VoWifi-n, mikor Magyarországon vagyok az otthoni wifin. -
gyulaszu
senior tag
-
gyulaszu
senior tag
Sziasztok,
van valakinek tapasztalata a németországi Telekomnál vásárolt prepaid kártyákkal kapcsolatban?
Konkrétan ha megvettem egy MagentaMobil Prepaid XL kártyát, akkor az a továbbiakban is csak XL-ként tölthető fel? -
gyulaszu
senior tag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Igen, csak félreérthető az "Érvényesség: február 15"
Közben cseteltem egyet és szintén azt mondták, hogy hibásan/félreérthetően van az appban kiírva.
A weboldalon már helyesen szerepel (február 13-29) -
gyulaszu
senior tag
válasz
Demokatona
üzenetére
Nézted ezt az ajánlatot pontosabban?
Ha az érvényesség: 2024 február 15, akkor hogyan lehet február 29.-ig (például 26.-ra) aktiválni? Épp jó lenne aznap egy kis extra net... -
gyulaszu
senior tag
válasz
Marci112233
üzenetére
Ha a telfonban flottul megy, akkor nem lenne opció annak a hotspot-jához csatlakozni a tablettel?
-
-
gyulaszu
senior tag
válasz
scott_free
üzenetére
Nem lehetséges, hogy esedékes az adategyeztetés?
-
gyulaszu
senior tag
válasz
slice14
üzenetére
Mindkettő aktiválva volt a kártyán. Ha kikapcsoltam a VoLTE-t, akkor a német kártyán aktiválódott a VoWifi és látszott is az állapotsorban.
A magyar nem tette meg ugyanezt, gondolom azért, mert elég jó egyébként a térerő.
(jelenleg itthon vagyok Magyarországon, gondolom Németországban fordítva lesz) -
gyulaszu
senior tag
válasz
dzf007
üzenetére
Honnan kellene látnom, hogy 4-4G+-on vagyok-e?
Annak sem látom semmi jelét az állapotsoron.
És a VoWifi ki volt jelezve akkor, amikor még csak a német Telekomos volt a készülékben és mellette a Digi-s. (azóta áthoztam a Digit-t a magyar Telekomhoz)
Annak nem úgy kellene működni, hogy ha van Wifi, akkor azt részesítse előnyben? -
gyulaszu
senior tag
Sziasztok,
a telefonom topikjában egyszer már kérdeztem, mert valamiért nálam nem mutatja egyik kártyámnál sem a VoLTE, sem a VoWifi jelet, pedig elvileg az mindkettő Telekomos kártyán aktív. Voltam benn az ünnepek alatt egy ügyfélszolgálaton a mobiltudósnál is, aki azt mondta hogy "talán" azért, mert így már nem fér ki a kijelzőn
Ez valószínűleg nem így van, mert akkor sem jelenik meg semelyik jel, ha az egyik sim kártyák kikapcsolom.
Nektek esetleg van ötlet, hogy miért nem jelzi az állapotsorban?
Hogyan lehet meggyőződni például arról, hogy a VoLTE aktív-e annak ellenére, hogy nem jelzi?
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 12GB ZALMAN M4 A-Data 750W
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP Elitebook 735 G6 13 3 FHD Laptop AMD Ryzen 5 Pro 16 GB RAM 512GB SSD 6 hónap garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3835
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

), hogy nyissa meg nekem.
)