Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Netfone
- A Xiaomi nem késlekedik az Android 15-tel
- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple AirPods 4 - ismerős is, új is
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- MIUI / HyperOS topik
Hirdetés
-
Tavaszi szél Pixelt áraszt
ma A Pixel 9a és az Android 16 is a vártnál korábban érkezhet.
-
Greenwashing miatt támadják az olaszok a Sheint
it Olaszország vizsgálatot indított a Shein weboldal és app ellen, greenwashing vádjával.
-
Alpine Linux telepítés mindenféle low-end dologra
lo Alpine LinuxMiután pár éve leesett, hogy az Alpine valami lehetetlenül alacsony erőforrásigényű, elkezdtem ezt tenni...
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyulaszu
senior tag
Sziasztok,
a telefonom topikjában egyszer már kérdeztem, mert valamiért nálam nem mutatja egyik kártyámnál sem a VoLTE, sem a VoWifi jelet, pedig elvileg az mindkettő Telekomos kártyán aktív. Voltam benn az ünnepek alatt egy ügyfélszolgálaton a mobiltudósnál is, aki azt mondta hogy "talán" azért, mert így már nem fér ki a kijelzőn
Ez valószínűleg nem így van, mert akkor sem jelenik meg semelyik jel, ha az egyik sim kártyák kikapcsolom.
Nektek esetleg van ötlet, hogy miért nem jelzi az állapotsorban?
Hogyan lehet meggyőződni például arról, hogy a VoLTE aktív-e annak ellenére, hogy nem jelzi?gyulaszu
-
gyulaszu
senior tag
válasz dzf007 #138137 üzenetére
Honnan kellene látnom, hogy 4-4G+-on vagyok-e?
Annak sem látom semmi jelét az állapotsoron.
És a VoWifi ki volt jelezve akkor, amikor még csak a német Telekomos volt a készülékben és mellette a Digi-s. (azóta áthoztam a Digit-t a magyar Telekomhoz)
Annak nem úgy kellene működni, hogy ha van Wifi, akkor azt részesítse előnyben?gyulaszu
-
gyulaszu
senior tag
válasz slice14 #138140 üzenetére
Mindkettő aktiválva volt a kártyán. Ha kikapcsoltam a VoLTE-t, akkor a német kártyán aktiválódott a VoWifi és látszott is az állapotsorban.
A magyar nem tette meg ugyanezt, gondolom azért, mert elég jó egyébként a térerő.
(jelenleg itthon vagyok Magyarországon, gondolom Németországban fordítva lesz)gyulaszu
-
gyulaszu
senior tag
-
-
gyulaszu
senior tag
válasz Marci112233 #138581 üzenetére
Ha a telfonban flottul megy, akkor nem lenne opció annak a hotspot-jához csatlakozni a tablettel?
gyulaszu
-
gyulaszu
senior tag
válasz Demokatona #138591 üzenetére
Nézted ezt az ajánlatot pontosabban?
Ha az érvényesség: 2024 február 15, akkor hogyan lehet február 29.-ig (például 26.-ra) aktiválni? Épp jó lenne aznap egy kis extra net...gyulaszu
-
gyulaszu
senior tag
válasz Intruder2k5 #138595 üzenetére
Igen, csak félreérthető az "Érvényesség: február 15"
Közben cseteltem egyet és szintén azt mondták, hogy hibásan/félreérthetően van az appban kiírva.
A weboldalon már helyesen szerepel (február 13-29)gyulaszu
-
gyulaszu
senior tag
Sziasztok,
van valakinek tapasztalata a németországi Telekomnál vásárolt prepaid kártyákkal kapcsolatban?
Konkrétan ha megvettem egy MagentaMobil Prepaid XL kártyát, akkor az a továbbiakban is csak XL-ként tölthető fel?gyulaszu
-
gyulaszu
senior tag
válasz 4Grider #138875 üzenetére
Én legalább OFF-ba teszem amit ide írok.
Persze ha nem jön válasz, akkor beballagok oda munkaidőben, ahol vettük. Csak most ilyen vasárnapi, lusta üzemmódban vagyok és hátha szerencsém van...
Egyébként olvasva nem lettem okosabb az agb-t pedig olvassa aki nagyon ráérgyulaszu
-
gyulaszu
senior tag
válasz GoodSpeed #140445 üzenetére
Engem speciel "zavar" (de nem dőlök a kardomba)
Ezt olyannak tartom, mint mikor kérek valakit, hogy írja már le egy bizonyos valamit, például villanyóra, gázóra állást. Errefel küld egy csillió megapixeles képet ahelyett hogy bepötyögne egy hatjegyű számot.gyulaszu
-
gyulaszu
senior tag
Kaptatok Ti is ilyen akcióról sms-t?
Hozd be Telekom üzletünkbe régi készüléked, és mi díjmentesen adunk helyette egy új nyomógombos készüléket! Így te is élvezheted a 4G hálózat által nyújtott jobb minőségű hanghívásokat. A cserében segítünk, ehhez kérjük, foglalj időpontot egy hozzád közeli Telekom üzletünkbe, ehhez ne felejtsd el magaddal hozni a készüléked: telekom.hu/uzletkereso Telekom
Bármilyen régi készülék leadható?
gyulaszu
-
gyulaszu
senior tag
válasz gyulaszu #140713 üzenetére
Voltam bent az üzletben.
5 db készülék volt, azokat már kiadták.
Az sms-hez képest a belső körlevélben (az eladó szerint) már úgy van, hogy csak 2G képes és nyomógombos készülék adható le. Kisbetűs rész nincs. Valami 4G képes Nokiát osztanak.@dr9
4g-n vagyok a tabletemmel [kép] is. VoLTE-t még nem próbáltam...[ Szerkesztve ]
gyulaszu
-
-
gyulaszu
senior tag
válasz gyulaszu #140710 üzenetére
No, jött az új sms, hogy el is fogyott minden.
Kedves Ügyfelünk! Köszönjük a részvételt a régi készülék csere akciónkban! A nagy érdeklődésre való tekintettel a díjmentesen kapható NOKIA 110 (2023) akciónkat lezártuk, a készülékből jelenleg nincs készlet. Kérjük kísérd figyelmemmel hasonló ajánlatainkat a jövőben is. Üdvözlettel: Telekom
gyulaszu
-
gyulaszu
senior tag
válasz Donki Hóte #140879 üzenetére
Igen, ha online rendelnéd, akkor kiküldenék.
De ha rá is hordoznál számot, akkor azt csak személyesen lehet.
Lásd a linken lejjebb a "Hasznos információk" résznél.gyulaszu
-
gyulaszu
senior tag
-
gyulaszu
senior tag
válasz zoltaneger #141311 üzenetére
Nem próbáltad még esetleg az elején lévő, WLAN feliratos gombbal kikapcsolni?
gyulaszu
-
gyulaszu
senior tag
válasz donjohnson #141450 üzenetére
Már bocsánat mindenkitől, de én nem azért dobtam fel a screenshotot, mert nem kapcsol át VoWifi-re.
Csak egy példát mutattam arra, hogy ezer oka lehet annak, hogy nem lehet minden esetben "két kattintással" aktiválni az androidos telefonokon azt a funkciót
BTW
szerintem még azt sem tudhatjuk 100% pontosan hogy macikos feleségének magyar T SIM kártyálya van-e...gyulaszu
-
gyulaszu
senior tag
Tényleg létezhet az, hogy a Telekom applikáció nem tudja, hogy már használom és kiküld ilyen tartalmú "spam"-et?
[kép]gyulaszu
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen TV-t vegyek?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Házimozi belépő szinten
- AliExpress tapasztalatok
- Steam topic
- Autóhifi
- További aktív témák...
- 2db Be Quiet! Silent Wings Pro4 140mm
- LG 39GS95UE - 39" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- GAMER PC: i7-12700KF/14700KF - RTX 3060 12GB GDDR6 - 512GB-4TB NVMe SSD -16/32GB DDR4- GAR/SZÁMLA!!!
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- LG 34WQ500-B - 34" IPS LED - 2560x1080 Wide FHD - 100Hz 5ms - AMD FreeSync - HDR10
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen