- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Magisk
- Mit tudunk a Pitaka márkáról, és milyenek a kiegészítőik?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- MIUI / HyperOS topik
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
csaszi75
senior tag
válasz zelikocc #139774 üzenetére
A Yettel kényszerpályán mozog.. Csakis ez az egy lehetősége van életben maradni, hogy nyomja az 5G-t, mivel nincs vezetékes lába.. Nem tud jól értékesíteni..
A Telekom és a Vodafone keresztértékesít vezetékes szolgáltatással.. Évekkel ezelőtt még a Telenor korszakban kellett volna megvenniük az Invitel/Digi párost..
Érdemes ránézni az NMHH mobilpiaci gyorsjelentéseire.. igaz csak a 2023. II. negyedéve van meg, de látványosan szűkül a Yettel.
Az araboknak nagyot kellene dobniuk, hogy nagyot szakítsanak. Arra leszek kíváncsi, hogy meddig maradnak a Yettelben.. s mennyi idő után értékesítik majd tovább a részüket..? (Ha tippelnem kellene, akkor kínai befektető lesz a következő..)[ Szerkesztve ]
-
p2pp
őstag
válasz zelikocc #139760 üzenetére
De az emberek nem hülyék.
A kamu 5G miatt sokan elmentek már tőlük és még sokan el is fognak.
Itt 4G sincs, de amíg nyáron volt a kamu nagy beetetés.
Etetőhajóval beetették a sok embert.
Ja lett is jó nagy xar 5G a kijelzőn.
Speedtest el sem indult.
De ha mégis akkor az 1/1 meglett!!!
Itt totál kuka használhatalan Xar katyvasz lett belőle.
Lidl-ben használhatatlan! Melóban száguld 0,15/0,15-el!
(Be)Etetés vége után meg fizessél a semmire pluszban, ráadásul nagy rakás Xar is!
Most a Netfone 5G olyan laza 100-al megy. Simán használható.
Számomra bőven elég. Nincs plusz havidíj.
Ja a Yettel lenyomja persze a 950-es letöltéssel.
Már ahol van. De cserébe 2,5x annyi lenne a havidíj!!!
Sebaj előre megyünk aha!Iphone 16 Pro 18.0 Huawei Watch GT3 Giga B450 Amd 5600G 2x8 3000 Vengeance 3x1T M.2 Nvme
-
dr9
tag
A telekom 5G NSA (4G+5G) ... az n28 csak egy kicsi extra sebességet kéne adjon, nem kevesebbet..., ha csak n28 lenne, a háló már rég halott lenne olyan helyeken, mert az a kapacitás csak egy kisebb falura lenne elég. Az "5G+" az NRCA lenne, amit amúgy nem lenn annyira nehéz bevezetni, hisz elvileg a telekomnak sok helyen van egyszerre n28, n1 és n78. Viszont vannak olyan szolgáltatók, ahol ilyen nincs, és nem is jelenik meg a telefonon, hanem csak marketig az "5G+" n78-nál, pl. orange ro
cosmoT
-
Landsmann
addikt
Esetleg megoldás a telefonban az n28 letiltása. Ezzel maga az 5G nincs tiltva, ha n78-as területen van a telefon, akkor ott jobb eredményt lehet elérni. Így nem kell kapcsolgatni az üzemmódokat de mégis jobb sebesség érhető el. A B28 attól még elérhető marad, legalábbis a Xiaomiknál így van.
Videóim: http://www.youtube.com/landsmann?sub_confirmation=1
-
yogibear
addikt
válasz zelikocc #139458 üzenetére
Nincs... az adott napon történik a váltás, addig az előző él, tavaly hoztam át 2 számot és a megadott napon este 8kor még a yeti élt, mikor kinyomtam a telefont és kicseréltem a SIMeket... reggel már éltek...
Úgy néz ki, hogy kb 3 nap, mire életre keltik... én is hétfőn rendeltem meg boltban és csütörtök este 8 után valamikor történt meg a váltás... addig a régi élt...„Magyarországon analfabétizmus nincs! – Összeírva…”
-
Cs1csó
félisten
válasz zelikocc #139466 üzenetére
Ismerős Yettelről ment át NetFone-ra (Vodafone hálózatra) és egy kora hajnali órában történt meg a számhordozás addig még a Yettelnél volt Talán hajnali 2-3 óra között már a régi SIM kártyán nem volt elérhető - korábban postán megküldték az új sim-et - azt betette és kész is volt.
Nyilván egy hét vagy egy-két nap úgy hogy ne legyek elérhető nem jó de pár óra azért bőven belefér főleg ha ez a hajnali órákra esik.[ Szerkesztve ]
-
Ace Ventura
addikt
válasz zelikocc #139458 üzenetére
A T-s kártya 11-én este 8 után fog élni, addig a régi kártyádon a régi szolgáltatódét használod, és a számlát is ők állítják ki addig a napig.
Telekomnál nincs ideiglenes szám.
A számhordozás sikerességéről/sikertelenségéről 24 órán belül kapsz értesítést a T-től.
Ha sikeres, örülsz, és várod a 11-ét. Ha nem sikeres, akkor irány vissza mert valami adatod nem stimmel.Üres az ágyam, mint a koponyám, csészémben felforr a hideg tej... az élet egy pénzdarab, feldobom néha.... de tudom mi a fontosabb: az írás, nem a fej
-
félisten
-
Ace Ventura
addikt
válasz zelikocc #139452 üzenetére
Igen, minimum 72 óra. Ezt nem mondták el az üzletben?
Ott kb órára meg tudják mondani mikor van a váltás. Az után él a simed.Üres az ágyam, mint a koponyám, csészémben felforr a hideg tej... az élet egy pénzdarab, feldobom néha.... de tudom mi a fontosabb: az írás, nem a fej
-
yogibear
addikt
válasz zelikocc #139452 üzenetére
van-e valami átfutási ideje?
Megválaszoltad...A szám hordozás 11-én lesz,
Vagy azt hitted csak viccből adták meg a dátumot?
A számhordozás napján kb 20 óra körül szokták megejteni elvileg max egy óra, de annyi nem szokott lenni...[link]
A számhordozás a kiválasztott munkanapon 20 és 24 óra között történik, ebben a néhány órában előfordulhat, hogy időszakosan nem fogod tudni használni a szolgáltatásodat. Ebben a néhány órában kell majd a régi SIM-kártyádat kicserélned az új, Telekomos SIM-kártyádra a készülékedben és ezt követően már használhatod is a Telekom mobil hálózatát.[ Szerkesztve ]
„Magyarországon analfabétizmus nincs! – Összeírva…”
-
Landsmann
addikt
válasz zelikocc #136748 üzenetére
Én azért nem vagyok biztos benne, hopgy a MOL hibája. Nyilván a Telekom küldte a MOL-nak, hogy mik a feltételek, de valószínűleg nem lett már ott sem pontosan fogalmazva, vagy esetleg a MOL nem értette ugyanúgy a dolgot ahogy a Telekom. Mindegy.
Videóim: http://www.youtube.com/landsmann?sub_confirmation=1
-
félisten
-
Cs1csó
félisten
válasz zelikocc #136751 üzenetére
Ez továbbra is Magyarország, ahol Kelet európai fizetésekhez Nyugat Európai árszínvonal és a régió legdrágább mobil előfizetései társulnak.
Nyilván egy IT-s vagy jól kereső vállalkozó vagy felső-középvezető egy multinál vagy egy államinál osztályvezető vagy hasonló és megkeresi a nettó 600-800k HUF-ot azt nyilván nem üti szíven ha lemarad a Domino Day-ről -
törölt tag
válasz zelikocc #136723 üzenetére
Akkor már nem is kérdés, miért nem találtam... de most végig olvasva, dominóra is ugyanúgy érvényes kellene legyen. Ki miért aktivál netet az lényegtelen, mert nem a "szegénység" hanem a használat, lehetőség számít. Akinek kell az akció nélkül is aktivál, akinek nem az nem fog. Az ilyen dolgok, nem hátrányosak általában cégeknek, összességében.
December 1 módosítás:
2. A Lakossági ÁSZF 3/a Domino – értékesíthetõ – mellékletét és 3/a Domino – lezárt – mellékletét érintõ módosítás az alábbi:
Szövegpontosítás keretében javításra kerül a 1777 Domino Központon keresztül történõ egyenleg lekérdezésre meghatározott díj, a díj 65 Ft/alkalom helyett díjmentes. (3/a Domino – értékesíthetõ –
melléklet 5. pont, 3/a Domino – lezárt – melléklet 1.1.1. pont[ Szerkesztve ]
-
zelikocc
senior tag
válasz zelikocc #136720 üzenetére
A Telekom áthárítja a felelősséget a MOL Move applikációra, mert a Telekomnál fel van tüntetve, hogy csak hívidíjas előfizetésre jár.
A MOL-nál viszont nincs. [link]
Csak simán "Telekom előfizetés" - nincs sem havidíjas, sem feltöltőkártyás, sem prepaid, sem postpaid feltüntetve. -
-
törölt tag
válasz zelikocc #136619 üzenetére
Nekem vmi olyasmit mondott a srac, h "igen, meltanyossagbol". Talan ez segit nekik megtalalni. Lehet, h ok meg nem csinaltak ilyet, es azert nem tudta, hol keresse? A "meltanyossag" szon en is fennakadtam egy pillanatra, de ettol eltekintve tenyleg csont nelkul intezte a srac.
[ Szerkesztve ]
-
4Grider
nagyúr
válasz zelikocc #136619 üzenetére
ÁSZF 4-es (szolgáltató váltás) melléklet:
"A felhasználó az átadó szolgáltatónál kérelmezheti az előrefizetett szolgáltatás fennmaradó összegének visszatérítését a számhordozást vagy utólagos számhordozást követő 30 napon belül. A fennmaradó összeg visszatérítése akkor lehet díjköteles, ha ezt az előfizetői szerződés rögzítette. E díjnak arányosnak és összemérhetőnek kell lennie az átadó szolgáltatónál a visszatérítés nyújtása során jelentkező tényleges költségekkel."[ Szerkesztve ]
-
válasz zelikocc #136152 üzenetére
Ja, félreértettem, mert úgy hittem ,hogy x nappal a lejárat előtt mgkerestek valami bombasztikus ajánlattal, és kötöttél velük, vagy most kötsz új hűséget. Erre írtam, hogy eredetileg ki akartam én is húzni az utolsó pillanatig, de aztán nem akartam úgy járni mint a Samsung S8+szal:
Mert akkor cseszhetem.
be quiet! Pure Base 500DX || be quiet! Pure Power 12 M 750W 80+ Gold || BQ! DARK ROCK PRO 5 || ASUS ROG STRIX B650E-F GAMING WIFI || AMD AM5 Ryzen 7 7700X, Corsair 32GB KIT DDR5 6000MHz Vengeance || XFX Speedster SWFT 319 RX 6800 CORE || SAMSUNG 980 PRO 1 TB || ASUS Xonar U5 ||Windows 11 Pro FPP
-
válasz zelikocc #136142 üzenetére
Mennyi idővel a lejárat előtt? Gondolkoztam én is rajta, de nekem még október 29-ig volt a hűségidőm a Telekomnál meg most volt extra kedvezmény Samsung készülékekre. Amúgy Vodafone-nál rendszeresen ügyfélmegtartóval nyomtam, szóval van az ilyesmiben tapasztalatom, sőt vagy 10 éve rezes hálózaton Telekom speciális kedvezményben voltam.
be quiet! Pure Base 500DX || be quiet! Pure Power 12 M 750W 80+ Gold || BQ! DARK ROCK PRO 5 || ASUS ROG STRIX B650E-F GAMING WIFI || AMD AM5 Ryzen 7 7700X, Corsair 32GB KIT DDR5 6000MHz Vengeance || XFX Speedster SWFT 319 RX 6800 CORE || SAMSUNG 980 PRO 1 TB || ASUS Xonar U5 ||Windows 11 Pro FPP
-
aktív tag
válasz zelikocc #136142 üzenetére
Szia!
Igen, van ilyen lehetőség. Nálam Magenta1-ben van 3 otthoni szolgáltatás és 4 db mobil előfizetés (ahogy írtad: SIM) és csoportos kedvezményt vettem rájuk igénybe (adott időre szóló tarifa-hűséget).
Az elérhető kedvezmény így akár százezres nagyságrendű is lehet (saját konkrét példám: 96 ezer Ft az iPhone 12 mini árából). Telefonon keresztül intéztem (nem is egy alkalommal) és mindig nagyon segítőkész ügyintézővel volt dolgom (ami nyilván nem meglepő, ugye értékesítésről van szó).
[ Szerkesztve ]
-
-
kchris78
veterán
válasz zelikocc #132761 üzenetére
En az olasz szolgaltatast neztem meg, es ott az van hogy igazabol nem nagyon letezik igazi korlatlan csomag. Olcso a 100GB-os csomag 20EUR prepaidben. Ha ilyen egy orszagban a csomagstruktura sokkal kevesbe lesz kifektetett a halozat akkor is ha olcso. Nem jelenik meg az a reteg aki megveszi a korlatlant es akkor hajra, "hasznaljuk ki ha mar kifizettem". Hasonlokepp a hotelek svedasztalos reggeliztetesehez...
[ Szerkesztve ]
-
4Grider
nagyúr
válasz zelikocc #132759 üzenetére
Ne akarjatok itthon ilyen 5G-t. Ez ui. majdnem olyan óriási sebességű, mint a hazai voda 5G NSA DSS-e, amit nem sokat ér. Eddig pedig ugye a sebességről értekeztünk...
Szerk.:
Mivel közben betetted a hazai Telekom 5G térképét, ami ezen rózsaszín, az a fenti térképen szinte az egész. 4G-n is beszívta az ország nagy része a gyorsan megépült B20-as (800 MHz-es) hálózatot, ahol B3-al kombinálták, ott volt már csak használható 1-2 év múltán a hálózat.[ Szerkesztve ]
-
Renwick
őstag
válasz zelikocc #132687 üzenetére
A Telekom is fejleszti a RAN-t az Ericssonnal, 2020-ban írtak alá öt évre, aztán tavaly volt valami homályos sztori a core-ra, amit mintha a Mavenir vitt volna el mindenki meglepetésére. Tekintve, hogy ők alapvetően cloud-native megoldásokban motoroznak, ez egy nagyobb lélegzetvételű sztorinak tűnik, lehet több előkészítést igényel, vagy valami hiba csúszott a számításba utólag.
I see you blaming each other -- And I love you still
-
Bl.Gyo.
őstag
válasz zelikocc #130090 üzenetére
Nem tudom hogy működik az esim, de gondolom sok telefon nem támogatja. Szerintem az enyém sem. Nem mentem bele, mert nekem tökéletes a fizikai sim, kevesebb nyűg. Olyan ez nekem mint a voLTE: Mi a francnak csak a baj van vele, és nem netezek telefonálás közben sem...
[ Szerkesztve ]
-
Killing
addikt
válasz zelikocc #130020 üzenetére
Nagy nehezen sikerült, a manuális hálózatválasztás után repülő mód be-ki, majd egy idő után feljelentkezett az orange-ra
Amúgy nagyvárosokban jó a telekom, de a hegyvidéken az orange verhetetlen, csak nem mindig talál rá egyből[ Szerkesztve ]
Meg mért pont most jönne ki a táp gyengesége, mind a két kari annyira nagy teljesítményű, h már bootkor pezsgőt bontanak a DÉMÁSZ-nál?-by finest
-
Renwick
őstag
válasz zelikocc #130024 üzenetére
A Telekomnál a Domino ügyfeleket a kezdetektől fogva külön rendszerben kezelik, kis túlzással mintha egy saját core networkben lennének (más rendszerbe regisztrálnak fel a készülékek, más rendszer kezeli az ügyéladatokat stb.). Ne kérdezd, miért volt ez így jó nekik, de innentől kezdve minden fejlesztés, beleértve az eSIM-et, VoLTE-t, VoWiFi-t és egyebeket egy plusz kört igényel a pre-paid ügyfélkör esetében is.
Tekintve, hogy a pre-paid bevételek összességében kb. sehol sincsenek a postpaidhez képest (és a tendencia további csökkenést mutat), a Telekom nem fogja törni magát, hogy komolyan invesztáljon a szegmensbe. Pláne nem egy olyan - egyelőre - rétegszolgáltatásnak számító technológiánál, mint az eSIM, amit saccra 90%-ban Apple felhasználók aktiválnak, akik jellemzően egyébként sem dominósok.I see you blaming each other -- And I love you still
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- HP Pavilion 15,FHD 15.6",AMD Ryzen 5 3500U,16GB DDR4,512GB SSD,2GB VGA,WIN11
- Indiana Jones and the Great Circle - Digital Premium Edition - beváltás: 2025.1.30 - RTX 40XX
- Noblechairs Icon black (Karácsony előtt olcsóbban!) A gamer székek királya!
- iPad Pro 2018 12,9 256GB wifi+cellular 1 éves cégtől 12 hónap szavatosság
- ASUS MAXIMUS VIII GENE Z170 Alaplap!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest