Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- Google Pixel topik
- Amazfit Helio Strap – képernyőmentesen
- Ilyen lesz a Galaxy S26 Ultra
- Olyan lesz a Google Térkép, mint a segítőkész haver az anyósülésen
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Rossz hírek a Galaxy S26-ok teléjét illetően
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
kchris78
veterán
válasz
totron
üzenetére
pedig sok oldal szar. egyszer nézz meg egy pár nyitóoldal hány MB-osak. 1-5Mbittel fel perc mire betoltodik. Én is modemmel kezdtem BBS-ezni, na de fejlődjünk már.. ez nekem pont aktuális mert tesomnal ubee upc modem van és 1-3 Mbitet hoz apple eszközökre wifi-n vmi protokoll hiba miatt. Eszméletlen lassú sok oldal.
-
törölt tag
válasz
szabonagyur
üzenetére
Oké, akkor bocs!
Mindig így volt. -
kakuk.tamas
addikt
válasz
ricshard444
üzenetére
Igen, nem küldenek.
Ha meglévő számra kötsz új hűséget, nem küldenek új kártyát. Előfizu+tv részletszámla lesz csak. -
Sziasztok, egy egyszerű kérdésem lenne, csak már a fáradtság leölte az agyam:
Van egy előfizum amin már nincs hűség, szeretnék egy TV-t hozzácsatolni és ezáltal megújítani a csomagot, ha megrendelem részletre, akkor úgy fog felállni a költség, mint eddig, csak a TV részlete jön hozzá igaz? Nem küldenek még egy sim kártyát a plusz havidíjjal?
-
törölt tag
válasz
szabonagyur
üzenetére
Volt ez valaha másként?
-
szabonagyur
félisten
Jól olvasom, hogy online csak előfizetésre tudok számot hordozni, DOMINO-ra nem?
-
st3v3np3t3r
nagyúr
válasz
bandi0000
üzenetére
Szia.Nincs ráírva, hogy csak részlefizetéses részletezővel érvényes. Ha meg van említve,akkor tuti részletre lett véve,de ha van hozzá olyan papír,ami igazolja(postai befizetési igazolás vagy telekomos igazolás), hogy fennmaradt részletek ki vannak fizetve, akkor nincs gond.
-
rin33
senior tag
Itt jellemző, hogy a 3G B1 cellákat átállítják 4G B1-re mint a Vodafone-nál? A környékemen még nem tapasztaltam ilyet.
-
bandi0000
nagyúr
Sziasztok
Mit kell nézni egy számlán, hogy biztosan tudjam, hogy listaáron lett véve egy készülék, és nem előfizetésre?
Ha listaáras akkor tuti nem tiltós ugye?
-
-
whitezo88
nagyúr
hol látom a Kapcsolat pontjaim? Nem találom se mobil appon se webes felületen.
szabogabor10 - akkor hol van előnyöm abból hogy elég sok a havidíjam több készülékre? Tavasszal tudtam belőle telefont venni és Apple Watchot is nagy kedvezménnyel.
-
szemesi69
addikt
válasz
Micsurin
üzenetére
Igazad van, hol írnád le, ha nem itt. Ez kissé fura ami veled történik, párszor rendeltem a telekomnál, nemrég egy P20-t a kifutó szériából részletre, ahogy igérték megjött időben, mondjuk én helyi telekom üzletbe kértem mindig. Én is háborognék ennyi pénz kifizetése után, ha nem tarják az igéretüket. Most már a járványra se foghatják a csúszást.
-
Micsurin
nagyúr
válasz
4Grider
üzenetére
Nem fordult még elő, hogy majd 200 ezer forintnál elvárod az ígért időpont tartását?
Van egy picike henger az egéren egész jó cucc.

AnonymusX + szabonagyur Köszi, azért ez egy vicc...

Nordik alig használom mivel szinte mindig wifi közelben vagyok, de kora tavasszal és ősszel nem fogyott ennyire durván pedig akkor napi használatban voltam és éppen kijöttem mindig. Egy egy cím kikeresése és a Gmaps-en való rápillantás nem indokolna ~10 nap alatt majd 700 mega elhasznált adatot minimális böngészés mellett.

-
AnonymusX
őstag
válasz
Micsurin
üzenetére
Legutóbb nekem sem találta. Ha eddig nem kaptál levelet a T-től, hogy átvevőhelyre beérkezett, akkor ebből csak holnap lesz. Szerintem tegnap lecsúszott az aznapi szállításról.
A T ilyen jellegű logisztikája nagyon béna. Én 2 hétre későbbre kértem a terméket a rendeléstől számítva, és amikor közeledett a dátum, érdeklődtem, mert velem megesett már, hogy beragadt a rendelés. Mikor azt találta mondani az ügyfélszolgálat, hogy nem biztos, hogy tudják tartani a dátumot, akkor egy jót nevettem
És azért megmondtam, hogy egy 2 hete rendelt cuccnál ne érje már őket meglepetésként a szállítás
-
Micsurin
nagyúr
Az mennyire nornalis, hogy elvileg szállítás alatt van a csomag semmi nem módosítható már rajta de a PickPack követő a PC-s (000etc...) + rendelési azonosítóra közli nincs ilyen vonakódú csomag?
Egy szutyok kutyakaja bolt reggel a fél hetes rendelésem már negyed nyolcra odaadta a GLS-nek, ez egy vicc amit művelnek belföldi csomag esetén.
Egy hét alatt még a kipufogóm is megjött az első korona buli alatt Angliából... 🙄 -
Micsurin
nagyúr
válasz
enginev3.0
üzenetére
Nyugi nekem a 3GB tovább tartott eddig napi szinten ingázva netezve mint tart szünidőben állandó wifi mellet és néha GPS - re használva. Érdekes....
-
Mr.Csizmás
titán
válasz
ElektrikusDE
üzenetére
ah so
két nap múlva fordulónap elvileg, onnantól figyelem megint.
-
ElektrikusDE
senior tag
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
Szia!
Mert beleszólt a hatóság! (nettsemlegesség)

És ezért így kellett döntenie minden (magyar) ISP-nek!
"
Mivel a 2019 augusztus 1-jétől érvényes NET díjcsomagunkban korlátlanul elérhető a közösségi média, chat, navigáció és zene a legnépszerűbb applikációkkal, így belföldön korlátlanul hallgathatod az Apple Music, a Spotify, a Deezer és a Tidal zeneszolgáltatások mobilalkalmazásaiban elérhető zeneszámait úgy, hogy ennek használata nem csökkenti a díjcsomagodban foglalt keretedet.
Ha elfogy a csomagodba foglalt neted, akkor természetesen ezeket a zeneszolgáltatásokat sem fogod tudni használni."Ui:
De jó hogy nem frissítettem az oldalt.
-
4Grider
félisten
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
Telefonodon nincs mobiladat használati statisztika?
-
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
Nem tom, de utóbbi hetekben elég sokan írták, hogy az addigi megszokottakhoz képest sokat eszik az eszközük. Valami változott, az tuti és ez ritkán történik a felhasználó javára, ha mégis, az a csapból is folyik hetekig, mint promó.
Ezzel egy időben kb megjelenik az előfizetésre az 5000 ft-os korlátlan 30 napos opció...... hmmm

-
enginev3.0
félisten
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
Nálam is ez van
6gbtal kijöttem egy hónapra, váltottam 8gbra, és épp hogy belefértem, pedig a szokásaim nem változtak -
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
VPN, Chrome adatforgalom optimalizáló?
Beágyazott előtöltött videók? -
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
A fentiekhez kis kiegészítés: ha engedné a Spotify-t 0 kerettel is, akkor az összes Spotifyhoz hasonló szolgáltatást is engednie kell 0 keret esetén, különben nem tesz eleget az EU-s szabályozásnak. Ha van adatkereted, akkor mindet eléred azonos sebességgel, csak van ami nem csökkenti a keretedet.
Azt nem tiltja a szabályozás, hogy bizonyos forgalmak ne csökkentsék a keretet.
-
4Grider
félisten
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
Mert EU-s jogszabály előírja, hogy így történjen.
-
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
Hi!
Ha elfogy a mobilneted, akkor nincs netezés. Az OK, hogy nem számolja a keretedből, de ha nincs kereted, akkor bakfitty.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
kakuk.tamas
addikt
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
Kérdezd a Telekomot. Minimális adategyenlegnek kell lennie ahhoz, hogy ezek is menjenek.
-
Mr.Csizmás
titán
üdv,
ha korlátlan opciós (fb, insta, spotify stb.) a mobilnet, akkor miért nem megy semmi, ha elfogy az adatkeret?

-
Helló! Az mitől függ, hogy hűségidő hosszabbításakkor mennyi online kedvezményt adnak készülékre? Van, ahol néhány ezer, más telefonnál 60-70 ezret is, ugyanazt a díjcsomagot kiválasztva. Köszi!
-
válasz
Micsurin
üzenetére
Vannak szörnyűbb színek, mint az a zöld, ha nem is ennél a modellnél. Nekem meg épp a fekete telókból lett elegem, most valamilyen kék Mi 9 SE-m van és a tok is átlátszó.

Ja a banki hívogatóemberek is megvoltak mostanában párszor, Cetelem többször is hívott tök ugyanazon ügyben, persze kényszerbúl, mert épp hitelkártyánál értelmetlen volt kérdezni, hogy akarom-e halasztani a törlesztést. Néha egész jó fej ÜSZ-est fogok ki amúgy, néhány kérdés alapján lehet tudni, mennyire van képben amúgy. Nem abból, amit mond, hanem pár mondat után már hallod, mennyit késik a válasza, ha valamit váratlanul belekérdezel a szövegébe.
Sport nem sport jobb mint a gáz magát meg nem hordja be az meg oda is verne ha 55 éves fateromra hagynám.
Akkor csak a gáz a jobb, az behordja magát legalább, 55 évesnek egyébként ez még smafu, ha amúgy nincs valami gond.
egy 30km-es BP belvárosi motoros kör után
Majd egyszer próbáld ki napközben ezt a kört autómobillal és utána panaszkodj!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Micsurin
nagyúr
válasz
ubyegon2
üzenetére
Még mindig paráztam a zöldön az valami katasztrofális árnyalat.

A superfrosted kényszer megoldás amíg megjön motorra a QuadLock, minden másra meg az áttetsző Ultra Hybrid.

Akkor jó mert hozzájuk képest tényleg semmiség a Tré féle csoda, de a Cetelemet sem kell félteni főleg mikor egy egyetemistát hívogatnak hitel miatt. Néha roppant jót tudok szakadni rajtuk.

Sport nem sport jobb mint a gáz magát meg nem hordja be az meg oda is verne ha 55 éves fateromra hagynám.
-
válasz
Micsurin
üzenetére
Mi van te szívatsz a zölddel???
Dehogy, csak tetszett, ahogy minap paráztál, hogy lehet zöldet fogsz kapni!
Amúgy meg annyira sikamlósak ezek a telóházak, hogy úgyis vennél rá fekete tokot.Hát írod is, tessék! már Nillkin tokért is elgurultam Majd írd meg, mi látszik a fekete tokban!
olvass bele a Digi topikba ott vannak még nagyon penge robotpapagájok a telefon túlvégén. Éljen a 1272

Na ezt nem kellett volna!
Épp ezekkel volt egy igen hosszú ügyem, amikor napokig nem működött rendesen a netem és a tetvek letagadták, hogy NAT-oltak! Én akkor még nagyon nem tudtam, mi a fene lehet még, ami miatt csak a naponta használt oldalaim nem jönnek be.....szóval ja, ismerem a Digi ÜSZ-t is.Ebben a melegben super lesz talicskázni a 40 mázsa fát! Igazi sporttevékenység!
És ha még pont aznap jönne is meg a zöld teló....... -
Micsurin
nagyúr
válasz
btudos
üzenetére

Szerintem a kolléga humorizálni akart csak egy 30km-es BP belvárosi motoros kör után meg a reggeli Tré-s ügyfélszolg után nálam éghetett ki a humor chip.

ubyegon2 olvass bele a Digi topikba ott vannak még nagyon penge robotpapagájok a telefon túlvégén. Éljen a 1272

AnonymusX köszi, bíztam benne ma megjön holnap nem igen fogom nyomkodni 40 mázsa fa át talicskázása és kötésbe rakása után.

-
Micsurin
nagyúr
válasz
ubyegon2
üzenetére
Mi van te szívatsz a zölddel???

Ha zöldet hoznak visszavitettem. Számlán is fekete van és a gari jegyen. (IMEI alapján tudom ellenőrizni tényleg fekete e? Gar jegy szerint az.)
Ha 13:00-kor szállítás alatt volt akkor az odaérhet ma 17-ig a PickPack pontra? Jó lenne, már Nillkin tokért is elgurultam az imént annyira várom már.

-
válasz
Micsurin
üzenetére
Most már biztos, hogy csak egy része lesz fekete!
De szerintem nagyon szép ez a szín is. És ez sem lesz véletlen..... 

Ha ügyintézési nehézségekről van szó.....bő egy éve németországi SIM-re töltöttem 30 napos adatot aranyáron, minden OK volt, csak éppen nem akart működni csak lassítva 32kb/s-re.
Központ Londonban, onnan válaszoltak pakisztáni hugi először, aztán mikor mindent leírtam, amit bírtam, akkor indiai koma és még sokan mások..... szóval szerintem ne panaszkodjatok, ha hazai elérhetőségű ÜSZ-szel tudtok kommunikálni. Jó párszor próbáltam, teljesen lutri a T-nél az, hogy kit fogsz ki. Ha azt a mondatot hallod, hogy megkérdezem, kis türelmét....no akkor reményhal megfulladt.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Micsurin
nagyúr
válasz
lugosi
üzenetére
...

FedEx-es hölgy: én ne mondjam már neki nem kaptam meg az ajánlott levelet, mondom se nem írtam alá se nem mentem be a postára. Boríték sem stimmel. Közli ezek alapján ugyan én nem fogom tudni ajánlva volt e vagy sem.

De még mindig jobb mint a Microsoft és a kicsiny indiai aki törni magyartul.

mod.: asztal verés után hirtelen kaptam egy számlát, módosult kiszállításra vár státuszra, 20 perce pedig szállítás alatt címkét kapott.
A véletlenekben nem hiszek...
-
-
Micsurin
nagyúr
válasz
btudos
üzenetére
10 perc veszekedés után megértette a vandától is egyszerűbb élőlény, hogy egy összegben lett fizetve...

Majd ki nem nyögte át lett-e adva szállításra csak azt, hogy talán csütörtök pénteken meg kell kapjam, de az ászf alapján 30 napjuk van... azt nem érti miért jóváhagyás alattot látok.
De eszméletlenül felcseszett magyarázta az előleget mikor előre lett minden fizetve, meg sem hallgatta mit akarok csak fosta fosta a papír dumát.
Ezek a tanított papagájok katasztrofálisak, a Matáv időszakban sokkal használhatóbbak voltak.... 🙄
-
4Grider
félisten
válasz
Micsurin
üzenetére
A jóváhagyás alatt a magyarban azt jelenti, hogy kell a továbblépéshez egy ember, aki a folyamatot jóváhagyja, vagy elutasítja. Erre az emberre vár a folyamat, és mivel általában a döntéshozó emberek nem 7/24-ben dolgoznak, ezért várni kell rá.
Jellemzően olyankor fordul elő, hogy döntéshozó/engedélyező embert vonnak be a folyamatba, amikor a standard folyamatoktól eltérnek, pl. beszerzési ár alatti értékesítés történik. -
Micsurin
nagyúr
Rendelés követés alatt a Jóváhagyás alatt mit takar?
Fizetés óta nem módosult ellenben a választott PickPack pontra még mindig azt írja várható szállítási idő. 12. csütörtök 9.00-17.00 közt.A státusz alatt lévő szöveggel ne foglalkozzak akkor?
-
Tompika777
senior tag
válasz
Atomantiii
üzenetére
Sejthető volt, hogy ez lesz... Persze nem reklamálhatunk, mert ingyen adják. Ettől függetlenül a választási lehetőséget vették el újítás címszó alatt.
-
Dr Bubo
MODERÁTOR
válasz
Atomantiii
üzenetére
Megújult a Domino Day, nem hallottál róla?
-
Zeki
nagyúr
Domino Day, 100 perc hàlón belül.
Bekapcsolható. -
Micsurin
nagyúr
Webshop mennyire hamar frissít?
Tegnap rendeltem és fizettem ki a fekete S10-et ma írja fórumtárs már csak zöld/van volt délután.
Kezdjek aggódni?
Elvileg szerdán lenne pickpontra kiszállítva.
-
Az online ügyfélszolgálat nálatok megy rendesen? Nem tudom letölteni a havi számlámat.
Belépni be tudok az online felületre, de a számlák nem jönnek be.
Feladom, a telekom alkalmazás se tölt be, "Hiba történt". -
macikos
addikt
válasz
Tompika777
üzenetére
Nekem Dominoval Miskolc belváros: 87Mbit/32Mbit
Persze 4G-s Domino SIM kártya sem árt hozzá.
-
laabom
tag
válasz
enginev3.0
üzenetére
Köszönöm mind kettőtöknek.
Még egy. Ha a feleségemnek a szülei vannak a kártyáján adategyeztetésnél azokat is át kell rakni egy másik számhoz?
-
-
laabom
tag
Sziasztok!
Feleségem jelenleg feltöltőkártyás. Át szeretne menni előfizetéses díjcsomagba, de viszont úgy gondoltam, hogy az én folyószámlámra rakni az ő előfizetését a +15% kedvezmény miatt.
Ez valahogy kivitelezhető?Köszi a segítséget előre is
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- 170 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- magyar billentyűzet - 165 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- 164 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Microsoft Surface Hub 2s - Interaktiv 4K monitor/ All in one PC - I5 8. generációs - Piaci ár alatt
- Benq - LU951- 5000 Ansi Lézer projektor - Piaci ár alatt
- Samsung Galaxy A34 5G 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- LG Gram 14 WUXGA IPS i7-1360P 5.0Ghz 12mag 32GB DDR5 1TB SSD Intel Iris XE 10óra Akku Win11 Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3835, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3647
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

valami biztos nem kerek.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Épp ezekkel volt egy igen hosszú ügyem, amikor napokig nem működött rendesen a netem és a tetvek letagadták, hogy NAT-oltak! Én akkor még nagyon nem tudtam, mi a fene lehet még, ami miatt csak a naponta használt oldalaim nem jönnek be.....szóval ja, ismerem a Digi ÜSZ-t is.
És ha még pont aznap jönne is meg a zöld teló.......
De szerintem nagyon szép ez a szín is. És ez sem lesz véletlen.....