- Magisk
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S10 és S10+ duplateszt
- iPhone topik
- Megvan a tizedik Redmi Note 12 is
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Olasz webshop szivárogtat Honor Magic7 árakat
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Watson25
tag
Sziasztok! Magenta díjcsomagba vagyok egy otthoni net, iptv mobil s, plusz 4gb internet. Csatlakoztatni szeretnék hozzá egy hordozott de jelenleg dominó díjcsomagban lévő kártyát. Ez a kártya nem a nevemen van. Lehetséges így is csatolni magentába, vagy át kell íratni a nevemre?
-
veterán
válasz blackmajesty #116595 üzenetére
Áhá, ezt akkor már értem
Holnap országszerte 10 fok várható. Ebből 2 Budapesten, 1 Győrött, 2 Miskolcon...
-
veterán
Nézegettem miket lehet összeállítani Dominóról váltás esetén, és feltűnt, hogy 1 év hűséget választva nincs 0 Ft-os hang, hűség nélkül pedig nem lehet összerakni a Mobil M-et a 2 GB nettel, vagy Mobil S esetén eltűnik a 2-ről 4-re Magenta-duplázás... nem értem a logikát ezekben
Holnap országszerte 10 fok várható. Ebből 2 Budapesten, 1 Győrött, 2 Miskolcon...
-
-
anglergab
addikt
válasz kakuk.tamas #116590 üzenetére
Mikor jött az SMS?
-
kakuk.tamas
addikt
válasz kovacsmi_74 #116588 üzenetére
Meglévő csomagom váltottam maxra még áprilisban (új hűség nélkül).
Jött is az sms, hogy engednek a hálózatra.[ Szerkesztve ]
Úriember vagyok, az a gecirendes fajta. ~ Győr ~ Apple iPhone 14 Pro ~ Apple Watch 8 Cellular 45mm ~ Xiaomi Mi Electric Scooter 3 ~ EBFEC VIPER MTB2 ~ Telekom 2000/1000 ~
-
norbertoth
senior tag
Köszike!
• iPhone 15Pro Max • Macbook Air M1 • LG OLED 55” CX • BOSE • Asus AX92U • WD Blue SSD • Xbox One S
-
kovacsmi_74
senior tag
válasz norbertoth #116584 üzenetére
Júl. 10. - szept. 30. közötti promóció az csak, új 1 vagy 2 éves határozott idejű szerződést kötőknek.
(9-es melléklet, Akciók, 75-ös pont.) -
anglergab
addikt
válasz kakuk.tamas #116585 üzenetére
A feltöltés és a VoLTE 4G, 5G esetén is jelenleg. A ping jobb mint a 4G-s, de mivel 4G core-t használnak a jelenlegi 5G-k, ezért nincs akkora különbség.
-
kakuk.tamas
addikt
válasz Diák66 #116576 üzenetére
Minden korlátlan csomagom van, és egy Finnországból kapott (úgy nyertem a Huaweitől ) Huawei P40 Pro-t használok éppen a legfrissebb szoftverrel.
Nekem jelenleg így megy. De vannak vakfoltok még a torony közelében is, és mint látszik a feltöltés elég gyér...Úriember vagyok, az a gecirendes fajta. ~ Győr ~ Apple iPhone 14 Pro ~ Apple Watch 8 Cellular 45mm ~ Xiaomi Mi Electric Scooter 3 ~ EBFEC VIPER MTB2 ~ Telekom 2000/1000 ~
-
norbertoth
senior tag
válasz glacious #116579 üzenetére
Van másik előfizetés is..össze van kötve és 15% kedvezmény is megvan. Az új csomag nem ettől olcsóbb, hanem mert olcsóbbá tették. Egyébként elvileg úgy van hogy egy hónapig kisebbre vagy nagyobbra váltok akkor utánna válthatok Mobil S-re de akkor a kedvezőbb árút kapom
• iPhone 15Pro Max • Macbook Air M1 • LG OLED 55” CX • BOSE • Asus AX92U • WD Blue SSD • Xbox One S
-
glacious
addikt
válasz norbertoth #116577 üzenetére
Ha kötnél egy újat, akkor mindkettőre 15% kedvezményed lenne. Ezt látod, amikor böngészed a díjcsomagokat, mert a már kedvezményes árakat mutatja.
Egy előfizetésre, ami a jelenlegi, nem kapod meg a többmobilos 15% kedvezményt.[ Szerkesztve ]
-
legenda
válasz norbertoth #116577 üzenetére
Én úgy értelmezem, hogy csak akkor kapnád kedvezményes áron, ha (új) hűséget írnál alá.
[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
norbertoth
senior tag
Nekem most nincs hűségem és a Mobil S-ben vagyok (net 10gb+hálónbelül korlátlan) és 6k, de az új módosítottal 5600 lenne. Havonta egyszer válthatok díjcsomagot bármire, mivel nem vagyok hűségben, viszont nem engedi módosítani, gondolom mert most is abban vagyok, bár úgy lenne korrekt hogy akkor az új árra módosul.
-
anglergab
addikt
válasz Diák66 #116573 üzenetére
Akinek előfizetése és ahhoz megfelelő adatcsomagja van, annak aktiválható az 5G hozzáférési jog. Illetve kell hozzá még 4G képes SIM, 5G képes mobil és 5G-vel lefedett területen kell lenned. Az 5G mobilban az APN-eknek és az 5G profilnak szerepelnie kell, azaz megfelelően friss és megfelelő régiójú/szolgáltató profilos firmware-rel kell rendelkezned.
Ha ezek közül egy nem teljesül, már nem működik az 5G nálad.
A lényeg technikai értelemben az 5G-s mobil, szoftver+profil, lefedettség.[ Szerkesztve ]
-
Diák66
őstag
válasz kakuk.tamas #116570 üzenetére
Kit enged fel a Telekom 5G-re jelenleg?
-
anglergab
addikt
Sziasztok!
B1 vagy B8-as LTE band van valahol használatban?
Mindenhol 256QAM a letöltés és 64QAM a feltöltés?
Azt láttam, hogy az 5G 3GPP Release 15-ös, de a sima 4G milyen Release-ű?
Osztanak IPv6-os címeket internetre? -
zsoltzsolt
addikt
válasz kakuk.tamas #116570 üzenetére
Hát ha a jakuzzi árára gondolsz, akkor azért az nem annyira 😁
-
pinnacle
nagyúr
válasz st3v3np3t3r #116566 üzenetére
-
-
pinnacle
nagyúr
Köszi! A +2GB, illetve a rengeteg adatforgalomba nem számító alkalmazás miatt, még mindig ez a legjobb, ha az internet a fontos? Ez a flotta már közel van hozzá, de itt belépési díj is van, igaz a Telekomnál is, ha csak SIM-et kérek, hűség nélkül.
[ Szerkesztve ]
-
pinnacle
nagyúr
Sziasztok! Ez a 3GB-os előfizetés megszűnt? Rákattintva csak ez látszódik. Gyerekeimnek keresem a legjobb internetes előfizetést. Telekomos ajánlat tűnik a legjobbnak (e-SIM+DIGI mobil) a 18-25 év közötti +2GB miatt. Blee is jó, de az csak belföldön használható.
[ Szerkesztve ]
-
legenda
válasz kovacsmi_74 #116561 üzenetére
Szia,
Érdekes, valóban, valahogy átsiklottam korábban felette, illetve az üzletimet (cégest) néztem a privátom helyett, ott még mindig 10 kB szerepel.
[ Szerkesztve ]
-
legenda
válasz norbertoth #116554 üzenetére
Szia,
Annak is a függvénye, melyik díjcsomagról van szó.
Ha például az aktuális Mobil S a téma, akkor azt is vizsgálni kell, adottak a feltelek esetedben az olcsóbb konstrukcióra, vagy sem.
Erre itt találsz választ: [link]
A kedvezmény igénybevételéhez a havidíjas Mobil S díjcsomagra 1 vagy 2 éves, új határozott
időtartamú szerződés megkötése szükséges.
Amennyiben más díjcsomagról van szó, pontosítsd és úgy utána lehet nézni.Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
legenda
válasz donmackó #116548 üzenetére
Szia,
Valamennyi eltérés törvényszerű, mert a szolgáltatók 10 kB-os egységekben mérnek, a készülék pedig nem kerekít (fel), a különbség meg annak a függvénye, mennyi olyan csomag van, amit a fentiek szerint kell számolni, ez alapján lehet minimális, de akár mérvadó is a differencia.
-
dptrsk
Topikgazda
válasz norbertoth #116554 üzenetére
chat/telefonos üfsz tud szerintem segíteni
-
norbertoth
senior tag
Sziasztok
Nekem nincs hűségem már a csomagomon, viszont észrevettem hogy amiben vagyok az olcsóbb lett, de nem tudok rá váltani mert ugyanabban vagyok. Most ezt hogy lehet megoldani hogy rám is vonatkozzon az az ár? Csomagot kell váltanom egy hónapra csak azért hogy utánna tudjak váltani az új olcsóbbra?! Vagy ez automatikusan olcsóbb lesz nekem?
köszi!• iPhone 15Pro Max • Macbook Air M1 • LG OLED 55” CX • BOSE • Asus AX92U • WD Blue SSD • Xbox One S
-
-
donmackó
addikt
válasz st3v3np3t3r #116551 üzenetére
Nem szoktam. Mindegy aktiváltam az egyszeri korlátlan netet 3 napra, holnaptól már úgyis él az új havi keret.
[ Szerkesztve ]
Ezt csak így itt hagyom ;)
-
-
-
donmackó
addikt
Üdv!
Érdeklődnék hogy a Telekom és az androidos telefon (Huawei Mate 20 lite) által mért adathasználat mennyiben tér el? A telefon szerint a felhasznált 3,35 Gb, a Telekom szerint meg elfogyott a 3+3 Gb-om.Ez lehetséges?
Ezt csak így itt hagyom ;)
-
clon
aktív tag
válasz betyarr #116545 üzenetére
A cég eleget tesz azzal, hogy itt-ott feltünteti (meg az aszf-ben) esetleg a megrendeléskor oda van írva amit az eddigi free miatt sokan automatikusan fognak csinálni (nem olvasva a leírást) így "jön a profit" pár hónapig mire mindenki észreveszi.
A free mindig nagybetűvel hirdetve van és reklámozva a bármilyen díjra való átállás csak szolidan reklámmentesen (hisz a user úgysem szereti a reklámot). Sajnos ez így van minden szolgáltatónál pl. Telenor a 9/19 Ft-os percdíjas feltöltős csomagot megszünteti (2 éves csomag) , de a Classic 100-160Ft (nem tudom pontosan) az a 90' évektől megmarad (gondolom ez a cégnek jó a másik meg a usernek de az kit érdekel). -
betyarr
veterán
-
Fifi
őstag
válasz Tompika777 #116542 üzenetére
Én is így gondoltam, köszönöm a megerősítést!
-
betyarr
veterán
válasz Top cat #116539 üzenetére
a digi a legjobb csak időnként muszáj vagyok az eredeti,tkomos számomról hívni,mert az az ismert.
sőt,a dellmont voipos hívások a legjobbak 4ft/perc mobilra,ingyenes digis neten keresztülviccet félretéve,sztem ez a domino most jóféle volt,főleg amíg nem kellett vele havi szinten bohóckodni.de a té-nek semmi nem elég.
-
FIREBLADE78
addikt
[ Szerkesztve ]
Macbook pro retina 2013 late, ájfon 14 pro, BMW i4
-
vpanangin
senior tag
válasz FIREBLADE78 #116533 üzenetére
Igen.
-
FIREBLADE78
addikt
Hűségnélküli előfizetéssel van kapcsolata valakinek? Szemezek vele. Ergo megszűntethetem akár egy nap múlva is?
-
-
UHHH
senior tag
S mi van, ha be van kapcsolva a dominó most, de még ingyen volt? Elkezd majd levonni pénzt, ha lejár az ingyenes időszak?!
-
veterán
válasz -Ben- #116523 üzenetére
Ez jó kérdés, szerződés nem tér ki rá. Nekem 3 hét (szakaszos) szünet volt a legtöbb 1 hónapban. Akkor 198Ft volt a sim havidíja. Pontosabban egyszer 990Ft meg egyszer -792Ft.
Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
-
veterán
válasz -Ben- #116520 üzenetére
-Igen
-IgenTelekom fiókban tudod függeszteni a multisimet. Akár azt is tudod hogy 1 napig aktív 1 napig nem, majd megint aktív megint nem. Csak azokra a napokra számláznak amikor aktív. Tehát ha csak fél hónapot aktív összesen akkor ~500ft lesz a havidíj 990Ft helyett.
Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
-
-Ben-
veterán
Sziasztok!
Adott egy mobil S + 3GB net csomag. Ehhez szeretnék fizikai multiSIMet egy másik telefonba, amelyet csak ritkán használok. A kérdéseim ezzel kapcsolatosan:
- Ha a kettő közül az egyik telefon ki van kapcsolva/vagy repülő üzemmódban van, attól még a másikon fogadni tudom a hívást?
- A mobilnet teljes sávszélességgel használható a multisimmel is?
- Ha később mégse kell a multisim, mit kell tennem? Hol tudom kikapcsolni, lemondani?
- Ha jól tudom, akkor multiSIM esetében a 2. kártyának más telefonszáma is lesz. Bármelyiket hívhatják, ugyanúgy megkapom mindkét készüléken a hívást?
- Vannak még problémák a multisimmel, vagy mostanra probléma nélkül működik? 2 évvel ezelőtt még eléggé sok problémáról olvastam....Köszi!
[ Szerkesztve ]
-
Marha jó, hogy nincs leírva sehol az, hogy ha valakinek össze van csatolva az mobil és az otthoni számla, akkor a befizetett mobilelőleget csak a 4.havi számlából vonjál le
linkHonor Magic 6 Pro 5G 512GB//HP Victus 16+Rog Ally RC71L//Korábbi hsz-eim #97246720 név alatt...
-
veterán
Sziasztok.
Lecseréltem Telenor backup netet dominóra. Nem csalódtam bennük. Végre nem B20 al kell szenvedni béka s..e alatti sebességgel hanem B3, teljesen korrekt sebességgel.Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
-
gmatyi88
tag
Sziasztok. Nem tudjátok véletlenül, hogy s10plust lehet még majd kapni? Hirtelen átrakták nem kaphatóra. Köszi
-
-
-
nfer
tag
Saját magam 10 éve vásárolt Motorola F3 telefonhoz kértem függetlenítő kódot.
Telekom válasza: Az Ön által használt készülék típushoz annak gyártójától SIM lock feloldó kód sajnos már nem beszerezhető.
Plusz egy telekom link ami semmire se jó.Hogy lehetne rávenni a Telekomot a függetlenítésre?
Nem kötelességük ez? Egyáltalán van erre bármi esély? -
Lackooo84
nagyúr
-
Lackooo84
nagyúr
válasz FIREBLADE78 #116502 üzenetére
Szerintem a videó-hang nem, csak az irkálás...
The Truth is out there...
-
FIREBLADE78
addikt
Mennyire igaz,hogy akár a 2 gigás mobilnet csomagban korlátlan pl a messenger használat? Tehát éjjel nappal hanghívásokat csinálhatok anélkül,hogy elfogyna a keret?
-
Lackooo84
nagyúr
válasz st3v3np3t3r #116500 üzenetére
Ez engem is érdekelne, hol látom, hogy kapom?Ok semmi, megvan.
[ Szerkesztve ]
The Truth is out there...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest