- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Milyen GPS-t vegyek?
- Vodafone mobilszolgáltatások
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
kakuk.tamas
addikt
válasz B.i.L #117532 üzenetére
Kipróbáltam, nálam megy.
Habár valami gikkszer volt az előbb, minden tanúsítvány hibát írt (MA, CiB mobilapp). Egy repülőmód megoldotta a gondot.
Úriember vagyok, az a gecirendes fajta. ~ Győr ~ Apple iPhone 14 Pro ~ Apple Watch 8 Cellular 45mm ~ Xiaomi Mi Electric Scooter 3 ~ EBFEC VIPER MTB2 ~ Telekom 2000/1000 ~
-
nagyúr
válasz B.i.L #115229 üzenetére
Tavaly : úgy tiltották le a kártyámat,hogy azt sem tudtam merre induljak.
Hasonló velünk is megesett, online egyeztetés megvolt, párom Germanyba kiutazott, pár nap múlva kártya letiltva. Nem volt egyszerű elintézni, szinte mindenki nyeglén le akart rázni, hogy nem volt akkor adategyeztetés, etc.
Az adategyeztetést megkérdeztem,azt mondták,hogy nem szükséges.
Ezt vedd úgy, hogy senki nem mondta, mert ha gondod lesz úgyis hülyének fognak nézni, ha erre hivatkozol.
(#115230) MadMancs
Hülyeséget beszélt. Nincsenek felfüggesztve, csak kitolva.
Szerintem ez csak szemantikai kérdés, gyakorlatilag ugyanaz érvényesül. Egyébként pár érdekes esettől eltekintve én is az online verziót csináltam, amíg elfogadta a rendszer a szig adatait.
mennyé' be az ólajtón és ne gyere ki
-
veterán
válasz B.i.L #112767 üzenetére
Youtube al csak óvatosan. Ha nem Mobil XL csomag mellé van akkor 1/1mbps a sebességlimit. Full sávszéllel már 3990Ft a multisim. 480p videókig nincs gond, 720p és 1080i már dadog sokszor ( tapasztalat).
Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
-
legenda
válasz B.i.L #112744 üzenetére
Amennyiben arra a fizikai SIM kártyára gondolsz, amiről eSIM-re váltottál, úgy az már nem aktív, de ilyen formában nem is futhat párhuzamosan egy hívószám két SIM kártyán, elő kell fizetni külön MultiSIM-re.
Amikor valamiért vissza akarsz váltani az eSIM-ről fizikai SIM-re, akkor sem a régit fogják újra aktiválni, hanem egy újat fogsz kapni.Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
dptrsk
Topikgazda
Nem írtam, hogy lehet WP-n szűrni.
De a beépített számláló a telefonban nem fogja tudni elkülöníteni a TVGO forgalmat más forgalomtól, így a telefonban levő adatmennyiség mérő bele fogja számolni a TVGO-t is.Tehát, ha a telekom.hu-n belépve csökken, akkor rossz a beállítás, ha a telefon menüjében csökken teljesen normális működés.
-
Soulfly842
addikt
Ezt gondolom nem a telekom alkalmazásban ellenőrizted, hanem, ahogy pietrasko is írta a telefon adatforgalmi mérésében..
Ha pedig a telekom alkalmazás alapján is csökken, akkor nem lett megfelelően mobil oldalon beállítva a Magenta 1 kedvezmény.
Alap esetben elképzelhetetlen, hogy vigye az adatforgalmat, mivel a tethering-re is érvényes a TVGO korlátlansága.
-
dptrsk
Topikgazda
Ugye nem arra gondolsz, hogy a telefonon beállítottál 480as korlátot s az számolt?
Ha erre gondolsz, akkor a telón is be kellene állítani, hogy a TVGO IPjével való kommunikációt ne számolja.
Ha ez nincs beállítva, akkor a telefon mindent számol, viszont a Telekom oldalán nem hiszem hogy csökkenti az adatot. -
B.i.L
senior tag
Nem jött be - szívja a felhasználható adatkeretet.Legalább is ami látható (Lumia 640)
Nem látom,hol kellene néznem - hogy fogy az adatkeretem?Ugyanis azt mutatja,hogy csökken.480 a korlát,megnéztem és 460-ról lement 438-ra.Azaz nekem azt jelenti,hogy nem használható,de megyek szla-t fizetni,bent hátha okosabbak vannak nálam
Ami tényleg lenyűgöz,hogy LTE-n megosztva hasít.Horgászni mentem...B.i.L
-
b.daniel
senior tag
Attól, hogy Magenta 1 csomagban van minden, még külön számlázzák. Van egy otthoni és egy mobil oldal,két különböző MT azonositoval.
Otthon mivel felkerult a Magenta kedvezmény olcsóbb lesz a szolgáltatás mint eddig volt, illetve ahogy írtad kevesebbért többet kaptok.
A mobil next s atk lett, ami 6090 Ft lenne, ha neten fizettek 5490.
Számlázva külön lesz, de a két számla összege 14990 forint lesz, plusz a felvétel opció 1100 forintért.
Nem lettél becsapva, nincs 5000 Ft különbség sehol -
Zeki
nagyúr
Nem jó a topik. Ez a mobil részleg.
Ez meg a vezetékes Telekom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- EA Sports WRC '23
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- PlayStation 5
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Asszociációs játék. :)
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
- Sigma 35mm f/1.4 DG HSM Art objetkív + táska ( Nikon )
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest