Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
hoffman_
nagyúr
kijött az Audeze Maxwell 2
review, GadgetryTech -
Tomocso
tag
válasz
tomee007007
üzenetére
Szia,
A TV hangkimenetét ARC-ra tettem és az eARC kimenetre kötöttem az A50Xet, de nem szólalt meg.
A DUNEnél hdmi hang engedélyezve és továbbításra volt állítva de semmi... -
tomee007007
addikt
válasz
Tomocso
üzenetére
Nagyon Boildog Új Évet Mindenkinek

Szia!
Sokat kell néha pepecselni, egyrészt a TV-det is be kell állítani a megfelelő hangkimeneti jelre, másrészt a DUNE-t is.
Azt nézd meg, mi mire van állítva, írd le esetleg ide, aztán megnézzük.
Nekem a Xiaomi lejátszóm azt hiszem hdmi átengedésre volt állítva, a TV Dolby Digital-ra.
De most én is szórakozom PS5 Pro-val, ott pl ha konzolon Dolby Digital, vagy Atmos-ra van kimeneti jelnek állítva, nem szól az A50X -
Tomocso
tag
válasz
tomee007007
üzenetére
Szia,
Boldog új évet kívánok mindenkinek!Karira megjött az A50X, próbálgattam DUNE lejátszóval, TVvel eARC kimenettel, 2.1es HDMI kábellel, de semmi hangot nem tudtam belőle kicsikarni.
Csak Bluetooth-on működött, de azon meg nem szól sokkal jobban mint a meglevő Sennheiser HDR120as fülesem, így sajnos inkább visszaküldöm, ez nem jött be.
Sztem mindenképpen kell neki a hdmi-n kívül az usb-s kapcsolat is hogy rendesen működjön....Van esetleg vmi másik tipped fejhallgatóra ami Dolly atmost tudja és pl. ARC kompatibilis? Csak filmezésre kellene nem játékra.
Köszi
-
A_Papa
senior tag
Sziasztok!
Májusban lesz 2 éves a 1MORE SonoFlow fülesem. Alapvetően szeretem, jól elvagyok vele, de elkezdett "hámlani" mindkét párna rajta. Nagyon bosszantó mert ugye ragad az az anyag az ember fülére, arcára. Nem értem, minden fülesemmel így járok évtizedek óta.
Lehet ez ellen tenni valamit?
Illetve, van olyan füles aminek a párnája mondjuk szövet?
Mit tudnátok javasolni? Ami nekem fontos a jó basszus, mert a blues zene a kedvencem.Köszönöm a válaszokat és persze BUÉK!

-
Bikkrom
senior tag
Sziasztok! Egy androidos tv box hajtja a projektorom. A tv boxra rácsatlakoztatható valahogy két BT fejhallgató? Köszönöm szépen a segítséget!
Haylou lett egyébként. Imádom, köszönöm a tanácsokat!
-
Megjött karira asszonynak az 1More Sonoflow HQ31.
Szépen szól, nekem kicsit sok a mély - de én más zenéket hallgatok. Meglepően könnyű és kényelmes. Akku is OK, meg a zajszűrés, minden.
Köszönöm az ajánlást
Kicsit windows-al szívok, ez virtuális gép, a TP-Link BT driver hisztizett, hogy RDP-n nem települ, illetve az RDP elviszi a hangot, pedig már mindent is tiltottam neki, kliens is azt "üzeni", hogy hangot nem kér... de ez win betegség sajnos.
-
-
Archttila
veterán
válasz
tomee007007
üzenetére
Úgy döntöttem, hogy nem agyalom tul, megrendelem a Deltat, szerintem elegedett leszek vele, lenyegeben egy iden 6 eves kinai fejhallgatot valt, szoval annal es a tularazott gyari biztosan jobb, tartosabb.
Köszönöm a segitséget!
-
tomee007007
addikt
válasz
Archttila
üzenetére
Szóval akkor inkább a térérzet, és az immerzivitás a fontos a játékok alapján.
Csupán hangzás tekintetében a Logi A50 Gen5 lenne kíváló választás, de az sok zajt enged be, és nem túl mobilis.Ami PS5-ön ilyen típusú játékokhoz kiváló, az a Rog Delta II; jelenleg a legkényelmesebb zárt gamer fejhallgató, bőr és szövet párna is jár hozzá. Az egyik legrészletesebb hangzást nyújtja, kiegyensúlyozott, természetes hangprofillal, és a legnagyobb hangtérrel a zárt fejesek közül. PS5-ön ráadásul dinamikusabban is szól mint PC-n. Erre azt tudom mondani, hogy amennyivel drágább, mint mondjuk a RiG, annyival jobban is szól, ráadásul van egyidejű BT+2,4 Ghz-es kapcsolat.
Az általad már írt Blackshark V3 Pro is remek fejes, fantasztikus hangzásvilága van, aminek a legnagyobb erőssége, hogy jelenleg semelyik gamer fejes sem tudja ennyire tisztán, elkülöníthetően megjeleníteni az egyes hangfrekvenciákat, nagyon szeparáltan szólal meg minden. A Deltához képest jóval V-karakteresebb, erősebb basszussal, hidegebb magashangokkal, precízebb térábrázolással, de kisebb hangtérrel. Nagyon kényelmes, jó az ANC, van mobilapp, amiről kedved szerint állíthatod a hangprofilokat.
Mindekettő nagyon jó fejes, ízlés dolga melyik hangzása szimpatikusabb Neked, de a Te játékaidhoz én a Deltát venném
Amennyiben szeretnél ANC-t; itt egy kis rangsor tesztem a jelenlegi gamer ANC-s fejesekeről. Magasabb frekvenciájú zajokat nyilván nem tünteti el, de azért tompítanak rajta, nem is keveset.
Van egyébként külön gamer fejes topikunk, ott is szívesen látunk a további részletekkel

-
Bjørgersson
félisten
Sziasztok!
60e Ft-ért Sennheiser Accentum Plus milyen választás?
Elsősorban Samsung Galaxy S24-gyel és Windows 11-es asztali géppel használnám – ANC és egyéb funkciók különösebben nem érdekelnek, a hangzás és karakterisztika viszont annál inkább. 99,9%-ban hangszeres zenét hallgatok: főként black és death metal, néha komolyzenével vegyítve, ritkábban egy kis jazz is becsúszik. Szeretem ha minden hangszernek jut tér és kellően tisztán lehet őket hallani, az indokolatlan mennyiségű basszust nem igényli a szervezetem. 😊
Köszönöm előre is mindenkinek!
-
Archttila
veterán
válasz
tomee007007
üzenetére
Főként Gran Turismo 7 (400+ ora) kaland, action, sok indie remek zenével és hangulattal
szóval semmi komoly.
Na majd megrágom még párszor, köszi a tippeket!
ps.: az ANC nagyon csábító, de van egy olyan sejtesem, hogy más brandhez hasonlóan itt is inkább a klímát meg az utcai forgalmat szűri ki, a TV és más középfrekis beszédhangokat meg átengedi. -
csontosek
csendes tag
Sziasztok, kedves fórumtársak! 😄 Ma nagyon vicces dolog történt velem: gondoltam, rendelek egy Earfun Tune Pro fejhallgatót a magyar oldaláról, kb. 20 ezerért. Előtte megnéztem, nincs-e kupon, hát nem volt, de aztán eszembe jutott egy régi YouTube-videó a Tech2 srácától – abban lévő kód 2000 Ft kedvezményt adott! Így végül 18 ezerért megvolt szállítással együtt. Ha érdekel valakit, csússzon be rá, hátha működik még! 🎧
[link] A kupon kód: TUNEPRO1
-
Archttila
veterán
válasz
tomee007007
üzenetére
Köszönöm, hogy válaszoltál!
Igazság szerint nagyon max egy 100-as lenne rá, csak errol még nem tud a feleségem
na mindegy... ebben az ársávban Rtings szerint ez számít jó vételnek [link]
Itt nyilván a technikai adatok mellett inkább már az anyagminőség a kérdéses, mert nyilván tartós, a kérdés az, hogy mennyire, mert fele ennyiért egy Philips X2 nalam örök élet... ez meg azért egy gaming csoda. -
tomee007007
addikt
válasz
Archttila
üzenetére
Szia!
Alapvetően a Turtle Beach 600 Gen3 már jobb hangzást fog nyújtani, mint a RiG, és csak pár ezressel drágább. A következő szint, mondjuk az Astro A30, a logi eu honlapján 55 ezer, vagy a Cloud III S, az is hasonló árban szokott lenni, illetve a TB 700 Gen3 most 155€, innen pedig határ a csillagos ég
Mind a RiG, mind a 600 Gen3 alsóközépkategória, minden kategória ugrás nagy általánosságban egy +30%-ot tesz hozzá a hangminőseghez, ezt Neked kell eldönteni, mennyit ér meg, de heti ennyi játékhoz szerintem már megérdemelsz egy 50-60 ezres, közepkategóriás fejest
Persze, ha belefér a keretbe... -
Bosco1978
tag
válasz
tomee007007
üzenetére
Megkaptam, köszönöm
-
Bosco1978
tag
Sziasztok. Nagy segitséget kérnék az itteni szakiktó
Fejhallgató csere előtt állok. Most egy cloud 3 wirelesst cserélek le. Játék alatt oké a hangzása de filmekhez, bárhogy állitom a gyári vagy az apo szoftverrel a filmek igen dobozos hangjuk van. Tudom a gamer fülesek nem erre valók de hifi fülesek nem rendelkeznek 2.4 ghz csatlakozással. Egyszóval,pc-n játszom és tv-n filmezek is ( a pct összekötöttek a tv vel igy filmezgetek kanapéról ). Ehhez keresek olyan fülest ami megfelelne ezeknek az elvárásaimnak. Nem hi-ress hangra vágyok csak minőségre.
Limitem 65000 ft
Előre is köszi a segitséget -
Archttila
veterán
Sziasztok!
Esti PS5 játékhoz keresnék fejhallgatót, főleg akkor használnám, amikor már alszik a család, de időnként napközben is szükségem lenne rá, amikor zaj van körülöttem... (TV, telefon stb). A RIG 600 PRO-t elég sokan ajánlottátok már, és gondolom jobb, mint a gyári Sony Pulse 3D. Viszont ha azt mondjátok, hogy pár tízezerrel drágábban lényegesen jobb és tartósabb fejhallgatót kapok, akkor azt is megfontolnám.
Szóval az a kérdés: érdemes egy kategóriával feljebb lépni, vagy a heti 5–6 esti, inkább “casual” játékhoz bőven elegendő a RIG 600 PRO?
Köszi a tippeket!
Kellemes ünnepeket, és boldog új evet kívánok mindenkinek! -
koby11h
őstag
Sziasztok!
Panasonic RB-HF420 BT fejhallgatónál (Bestbyte, garanciális, meg van minden - számla, gar.papír, doboz) hol érdemes javítást kérni?
Van a Panasonicnak fejhallgató szervize? Vagy csak simán a Bestbyte-ba vigyem be? -
leikomessi
aktív tag
Sziasztok!
Tervezek venni egy minőségibb vezeték nélküli fejhallgatót, sajnos a jelenlegi műbőr Boltune eszméletlenül foszlik.
Egyelőre az alábbi paraméterek jutottak eszembe:
-Vezetéknélküli, de lehessen kábellel (jack) is használni.
-Valódi bőr párnák és fejpánt vagy ha textil akkor könnyen levehető legyen.
-Zárt kialakítás.
-Játékra, zenehallgatásra, filmnézésre lenne használva, normál, semmi extra eszközökkel meghajtva.
-Csak új termék, sok garancia, itthoni forrásból venném.
Van ilyen 100 ezer forint alatt, ami tényleg "örökéletű" a bőrnek és a minőségi anyagoknak köszönhetően? -
mcs
veterán
válasz
tomee007007
üzenetére
A tér lehet, hogy megfelelő, de a hangzás kevésbé, főleg szoftveres emulációval. Mondjuk rá se kell rántani a minőségre, ha például online multizás közben a hangok irányait pontosan keveri ki.

Technics AZ100on kipróbáltam a spatialt és head trackinget is, de nem szórakoztatott túl sokáig, mert szanaszét színezte a hangot, és erre szőrnyen háklis vagyok.
-
ThorsHUN
őstag
Csak adalék infóként
Haylou S30-S40 -
srs24
tag
Köszönöm mindenkinek a segítséget, Momentum 4 lett végül a döntés.
-
mcs
veterán
Ma próbálgattam Mediaban a Momentum 4et.
80ért sokkal szórakoztatóbb hangot és jobb felépítést nyújt, mint a 150 ezres Sony XM6. Jókora, de még pont nem túlzó basszus kiemelése van, illetve nincsenek elfajzott arányai a többi tartományban. Ha a Technics AZ100 fülesem mellé kellene bluetooth fejest is vennem zenehallgatáshoz, simán a Momentum 4et választanám.
-
ThorsHUN
őstag
Kollegám vett S35-öt irodába.
Ami nagy előnye a többihez képest, hogy van egy felcsatolható mikrofonja és olyankor arra áll rá a rendszer (mint egy pc fejes).
Hangminősége - a kategórájáhozu képest - nem rossz.
Szerintem egy sony 720-as jobb hangot ad, de egyrészt az már 25+ másrészt meg a mikrofonja sem olyan amilyen neked kell.
Én az S40-est venném a helyedben. -
tomee007007
addikt
Én nagyon szeretem a Momentum 4-et, bár nálam utca zene-fejes funkciót tölt be

Dinamikus, jó a hangszeparáció, de nem igazán audiofil hangzású, mindamellett hogy kellően részletes, és az egyik legélvezetesebb basszusteljesítményt adja le, nálam ez a kedvenc "bulis" hangzású fejes, ha ilyesmi a zenei preferenciád, akkor jó választás lesz, szóval #9619 Pá kollégát csak megerősíteni tudom
Ami árkategóriában hasonló pc-s dongle-ös fejes, és ebben az árszegmensben kiváló zenére, az még a Fractal Scape, az ráadásul szövet, nem izzaszt úgy, bár szerintem az M4 még így is kényelmesebb a kisebb szorítóerő miatt. De ha a zene a fő szemponton, akkor az M4 nagyon jó választás
Én szerencsére nem vagyok izzadós, szóval ebben annyira nem tudok véleményt formálni, de tűző napon sem vészes szerintem a Momentum pár órán át (legalább is nekem), bár nyilván melegszik, mint minden műbőr, bőr fejes. -
Én a Momentum 4-et nemrég próbáltam. Jó sok mély van benne. De tényleg sok. Mondjuk általános hanginőségre a Sony XM5-nél egyértelműen jobb, de hát ahhoz képest nem nehéz jobbnak lenni. És hát annyira sokkal meg nem jobb.
Ha valamit tudok ajánlani az a Shure Aonic 50, bár ez tök más árkategória, most 140e-ért van, de ez legalább szól valahogy. Bár lehet pont ez a hátránya, mert alapból nincs egekbe húzva a basszusa, egészen semleges a hangja. De van benne PEQ, így olyan hangkaraktert csinálsz neki, amit nem szégyellsz.
-
Pá
addikt
Én ezt használom napi 8-10 órában.
Nagyon szeretem, kényelmes és szépen szól és ilyen használat mellett is kibír egy hetet az akksija.Meetingre nem a legjobb, de úgy olvastam az nálad nem szempont.
Egyetlen hátránya, hogy nyáron, melegben eléggé befülled a fülem, de ez igaz minden zárt fülesre, nem egyedi problémája az adott modellnek. De ez 2-3 hónapot érint egy évben.
-
srs24
tag
válasz
tomee007007
üzenetére
Köszi, ha árban feljebb tudok menni akkor miket ajánlanál? Mondjuk max 80k-ig?
Én a Sennheiser Momentum 4-et néztem ki. Az jó lehet?
Összefoglalóba nagy segítség lenne mondjuk egy alsó-közép és felső kategóriás ajánlott fejhallgatók listája. -
Tanczi01
tag
válasz
tomee007007
üzenetére
Néztem Sony xm6-ot, meg Bose-t is, de csak a telefonról hallgattam a zenét rajta. Természetesen nem probléma ha jóval olcsóbban megúszom.
44 vagyok, és nem vagyok vájt fülű. -
Tanczi01
tag
válasz
tomee007007
üzenetére
Igazából néztem több árkategóriában is.
A munkám, és a család miatt sokszor este nézek filmeket, és ha valami visszaadja a házimozim hangját fejhallgatóban, akkor akár lehet 150k is. -
ThorsHUN
őstag
-
Neked Az
csendes tag
Sziasztok!
Otleteket, segitseget kernek az alabbiak szerint telefonrol torteno zenehallgatashoz:
- fokent sportolas kozben, szunetekben, pihenoidoben, bemelegiteskor hasznalnam (tehat az izzadas ne kezdje ki), illetve utazas kozben hasznalnam,
- vezetek nelkuli
- Relativ jo minosegu hangzas, de nincs semmilyen extra igenyem, csak szoljon szepen
- szurjon kulso zajt elfogadhato szinten
- lehet bedugos is, lehet normal fejhallgato is
- egyebkent milyen tavolsagbol tud mukodni egy ilyen vezetek nelkuli fules a telefontol?
- budget: 50k-ig teljesen ok, felette lehet mar kicsit feleslegesnek ereznem, de minden pro - kontra javaslatot varok es koszonok!
N. -
tomee007007
addikt
Ha valóban nem prior a mikrofon, akkor a Te felhasználásodra a Turtle Beach Stealth 600 Gen3-at ajánlanám, itt még csak le sem kell venni a mikrofont, hanem ki-be hajtható a fejhallgató házba. Írtam róla nemrég egy tesztet, azt érdemes elolvasnod.
A Logic nem túl jók ebben a kategóriában, a Nova 3 bár jobb mikrofonnal rendelkezik, hosszú távú viselésben talán valamivel kényelmesebb, de hangzásban jócskán elmaradt a Turtle Beach-től, illetve tartósságra sem sikerültek jól, a pánt könnyen törhet. -
ThorsHUN
őstag
Sennheiser HD250?
Az hasonló kialakítású,. de minőségre nem tudom milyen. -
ThorsHUN
őstag
válasz
scott_free
üzenetére
A tiniknek semmi, de amikor elbassza oket egy mento vagy auto akkor az azert nem olyan franko.
Mert pl en a kozel 50 evemmel tudok figyelni es inkabb nem hallom a zenet mint a forgalmat, de egy tini nem feltetlenul ezt a dontest hozza meg...
Szoval en tuti nem. -
gretzky77
veterán
válasz
scott_free
üzenetére
Gondolom nem a tiniknek van bajuk vele, inkább a szülőnek, hogy utcán használva nem zárja ki a közlekedés alatt a zajokat, mert nem figyelnek a közlekedés zajaira!
-
Studi
veterán
Sziasztok,
Olyan kérdésem, vágyam lenne, hogy szeretném lecserélni az ősi Sony SBH60-as mini fejhallgatómat. De egyszerűen sehol nem találok hasonlót a kínálatban. Könnyű, kicsi, fém pántos BT fejhallgatóra vágynék, hasonló stílusban. Tudtok valamit ajánlani?

Új hozzászólás Aktív témák
- weiss: Autó költségek
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Lexus, Toyota topik
- VGA kibeszélő offtopik
- Autós topik
- CES 2026: Belépett a Motorola a VIP buliba
- Okos Otthon / Smart Home
- OLED TV topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- További aktív témák...
- SAMSUNG (SP-LSP7TFAXXH) 120" DLP LÉZER TV ! MAX 300CM !!!! AKCIÓ!
- SAMSUNG (LS49C950UAUXEN) 5K 120HZ GAMER MONTOR ! AKCIÓ!
- SAMSUNG (LS43FM700UUXUF) 4K GAMER SAMART MONITOR! 2025 MODELL! AKCIÓ
- SAMSUNG (LS43BM700UPXUF) 4K WIFI GAMER MONITOR N! AKCIÓ!
- SAMSUNG (LS32D800UAUXEN) 4K GAMER MONITOR AKCIÓ!! UJ MODELL!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest