Hirdetés
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Nikaré
üzenetére
Rengeteg zavaró kifejezés-t ágyaznak emberek a szövegükbe, amitől arcidegzsábát lehet kapni, mondjuk Micsurin kolléga éppen teljesen normálisan ír, de ez a mostani furmányossság valahogy besikeredett. Szóval semmiképp nem akarom megbántani, csak ami értelmetlen, az értelmezhetetlen. Is.
Ilyen besikerül néha mindenkinek, ha még az olvasó is nehezen ért meg dolgokat, na akkor van a gubanc. -
viera
őstag
Történt velem egy olyan dolog a Telekom-nál amit nem igazán értek.Augusztus 17-én befizettem a telefonszámlám alkalmazáson keresztül ahol mindig is szoktam.7 előfizetés+TV+Net van a nevemen.Másnap ránéztem a bankszámlámra és akkor vettem észre,hogy a Telekom a befizetett összeget ami nem kevés (51435ft) újból ráterhelte a számlára (igaz zárolva van augusztus 24-ig).Felhívtam őket és persze nem tudtak normális választ adni,csak azt nem értem ha én fizetem be alkalmazáson keresztül akkor hogyan tudták újból levonni az összeget?Ja és próbálták azt elérni,hogy majd jövő hónapban jóváírják.Mondtam,hogy nekem az nem megfelelő most utalják vissza.Elvileg 24-én feloldják az összeget,da akkor sem értem hogyan tudták ezt megcsinálni?Most azt érték el,hogy a határidő előtt fogom csak befizetni egy nappal,ebben a hónapban is ráértem volna még mert 26-a volt a határidő.Meg eltávolítom a bankkártyám az alkalmazásnól és Revolut kártyával fogom befizetni a számlákat,azon úgyis csak annyi van amennyit éppen ráteszek.
-
válasz
viktorhu
üzenetére
70-nes de netje van
Ja OK, jogos! Nem esett le, gondolom eléggé megzavart a fenti kifejezés elemzése, először valami német szolgáltatóra asszociáltam, aztán leesett, hogy talán Vodafone lenne és a lényeg elsikkadt.
Az tuti, hogy ilyen kevés karakterben így még nem láttam két alap helyesírási hibát belegyömöszölni!70-nes de -

-
válasz
Micsurin
üzenetére
A díjmentes adatforgalom nem foglalja magában a beágyazott video- és hangfájlok lejátszását és letöltését, az alkalmazáson belül bonyolított telefonálást és videotelefonálást, az alkalmazások letöltését és frissítését, a harmadik felek által biztosított alkalmazáson kívüli tartalmakra és funkciókra (pl. regisztráció, alkalmazás-letöltés, frissítés, beágyazott videó stb.) felhasznált adatmennyiséget.
A korlátlan chat alkalmazásoknál ezt igen pontosan csak a chat-re értik. Irkálhatsz bármennyit és ennyi.
Messengeren korlátlan ingyenes hanghívás.....jól van.
Bocs, de....szóval ez elég naivitás volt tőled.A Voda net az mennyiben releváns ez esetben amúgy?
Látom megelőztek, bár az az adat/idő kalkulálás....

-
törölt tag
válasz
kakuk.tamas
üzenetére
"Egy Messengeres sima hívás óránként ha eszik 1-2 megát, szerintem sokat mondtam."
3 percenként 1MB-ot fogyaszt. -
kakuk.tamas
addikt
válasz
Micsurin
üzenetére
Idézet a Telekom oldaláról:
Mely alkalmazások használata nem csökkenti a 2/4 GB adatmennyiséget?
Az alábbi alkalmazások használata böngészővel és a letölthető alkalmazással sem csökkenti a 2/4 GB adatmennyiséget:
Facebook, Instagram, Waze, Messenger, WhatsApp, Spotify, Tidal, Apple music, Deezer.10GB-os csomag esetén még ezekhez jön HBO GO, TV GO vagy Telekom TV GO.
Fontos!
A díjmentes adatforgalom nem foglalja magában a beágyazott video- és hangfájlok lejátszását és letöltését (megjegyzés: kivéve ügye a stream szolgáltatások a 10GB-os csomag esetén...), az alkalmazáson belül bonyolított telefonálást és videotelefonálást, az alkalmazások letöltését és frissítését, a harmadik felek által biztosított alkalmazáson kívüli tartalmakra és funkciókra (pl. regisztráció, alkalmazás-letöltés, frissítés, beágyazott videó stb.) felhasznált adatmennyiséget. A díjmentes adatforgalom a BlackBerry APN használata esetén technikai okok miatt nem érhető el.....
Egy Messengeres sima hívás óránként ha eszik 1-2 megát, szerintem sokat mondtam.
-
Micsurin
nagyúr
válasz
üzenetére
Köszönöm
Kicsit szkeptikus voltam de akkor megnyugodtam, Facebook esetén mit kéne érteni? Face app, messenger, nem fogyaszt? Vagy csak a beágyazott videók fogyasztanak?
VoIP miatt, haverom 70-nes de netje van bőven motoron messenger hívással kiváltható lenne egy bluetoothos intercom ami nem kis megtakarítás lenne.
-
M3aN
senior tag
Sziasztok!
Elindítottam a domino díjcsomagról előfizetésre történő átállást online. Mennyi időt vesz ez igénybe? Kb. 1 órája annyi a visszajelzés, hogy "folyamatban van".
Kizárólag eSIM-et igényeltem. -
bacsaba
csendes tag
Az aktiválásnál azt külön be lehet állítani?
-
bacsaba
csendes tag
Sziasztok!
Dominorol váltanék havidíjas mobil s díjcsomagra,azt szeretném kérdezni,
hogy megmarad-e a dominos számom? -
szabonagyur
félisten
Volt téma, hogy a Telekom net csak úgy eltűnik, Telenoros netem is jobban fogy egy ideje, bár tény 100GB eltart egy ideig.
-
Micsurin
nagyúr
válasz
üzenetére
Nekem meg furcsák voltak a webshopban felajánlott választható számok, mind az a 3db a 010 kezdettel.

Erre a Spotify nem fogyaszt dologra kíváncsi leszek azért az új fajta 4GB-os net csomag esetén... toronymagasan az szokott nálam a vezető ok lenni.
FB esetén a messengert is ideértik? Vagy szép álom lenne mi?

Böngészőben és appon egyaránt nem használnak csak a beágyazott videók ugye? (IP-t néznek gondolom vagy a franc tudja) -
Gabonetta
aktív tag
Kedves Fórumozók!
Át nem vett netes rendelést mennyi idő után törlik a rendszerből, tudja valaki?
-
Tompika777
senior tag
Azért az furcsa a mai Domino Day-el kapcsolatban, hogy az értesítésben 100perc hálózaton belüli hívás szerepel, aztán ha rábökött az ember, akkor viszi az ingyenes social médiához...
-
törölt tag
Megjelentek a 0630 01x xxxx kezdetű számok.
Furcsa....nem hiszem, hogy a többi (1-gyel, 2-vel.....9-cel kezdődő) számmező elfogyott volna.
Vagy az lenne a gyakorlat, hogy havi díjasoknak (dominótól eltérően) nem ad ki a telekom olyan számot, ami volt egyszer már kiosztva.
.
Ha elfogynak a 0630 0-val kezdődő számok, remélem nem szúrnak be megint egy 9-est a 30-as előhívó után (mint huszonévvel ezelőtt), inkább jöjjön a 0660...
-
Ádyka
őstag
Ez a domino day már kb semmit nem ér. Előbb a domino most, most meg ez. Most kell visszahozni a korona kezdete óta termelt veszteséget, amikor ingyen gigákat adtak, ami pont megint nem volt annyira fontos, akárcsak a 280 Ft os benzin, mivel mindenki otthon punnyadt.
-
Nikaré
őstag
A mai nap akciója.
Domino Day Korlátlan social media 1 napra.
-
EmberXY
veterán
Sziasztok!
A korlátlan zene opcióról szeretnék kérdezni. Ha jól tudom, az első hónapban ingyenes, azután havi 990-ért lehet igénybe venni, és a megadott alkalmazásokban felhasznált adatforgalom nem számít bele a havi keretbe.
A kérdésem az lenne, hogy ezt lehet ki-be kapcsolgatni, ha mondjuk csak az adott hónap(ok)ban szeretném használni, vagy folyamatosan megy az előfizetés, ha átlépek a fizetős időszakba?
Ki szeretném próbálni, de nem tudom, mennyire válik be. -
prannk
őstag
Hali.
Multkor akartam díjcsomagot váltani akkor levont valami kedvezményt. 15% azthiszem. Most már nem.
Kérdem én,hogy mi volt az? -
lindermen
senior tag
válasz
kakuk.tamas
üzenetére
Köszönöm, de nem találom a lehetőséget, szüneteltetni / aktiválni tudom csak az eSIM-et, más opcióm nincs
mod: megvan! az "áthelyezem" gombbal lehet új kódot generálni
link -
Winne
nagyúr
válasz
üzenetére
Két kártya van a telefonban? Ha igen, akkor nézd meg melyik a preferált mobilnetes sim. Ha csak 1 van és be is van kapcsolva, akkor a 1777-et hívd fel, lehet van bekapcsolt, felfüggesztett szolgáltatásod egy korábbi netből, akkor azt mond le illetve a gyári beállításoknál a hálózati beállítások visszaállítása is megér egy próbát.
-
cris78
őstag
Ha lejárt a hűségem, hogy tudok díjcsomagot váltani hűség nélkül a hónlapon? Csak a két éves hűséget adja lehetőségnek.
-
kakuk.tamas
addikt
válasz
lindermen
üzenetére
Nem jegyzi meg az e-sim profilt a telefon, vagy törlöd/felülírod? Elvileg ha csak simán deaktiválod a telefonban (kvázi kikapcsolod), utána nem kellene kérnie az újraaktiválást.
(Huawei P40 Pro-n 7db e-sim profilt lehet tárolni, és lehet váltogatni is köztük, nincs szükség a profilok újra felvételére váltáskor. Nem gondolnám, hogy az Applenél ez máshogy lenne.)
-
lindermen
senior tag
Sziasztok
eSIM-mel kapcsolatban lenne kérdésem: Iphone esetén miért van az, hogy egy eSIM-et csak egyszer tudok aktiválni? Egyedi igény, hogy időnként lenne csak aktív az előfizetésem másodlaogs simje eSIM formában. De ha egyszer szüneteltetem utána nem tudom a készüléken újra aktiválni. Természetesen a telekomnál aktiválom újra és utána próbálom a készüléken. Köszi előre is
-
martonl
senior tag
válasz
üzenetére
Több oka is lehet, de nem írtál több részletet.
Lehet régi az előfizetés, és nincs aktiválva a technikai net. Ez esetben kérd ezt, ilyenkor a VoLTE szolgáltatással együtt ezt is aktiválják.
Lehet régi SIM, akkor cseréltetni kell.
Lehet olyan telefon, ami esetleg más régióra készült és nincs benne gyárilag a Telekom APN, vagy nem gyári ROM van rajta és azért.
Hálózati beállítások is el lehetnek kefélve a készüléken, IP cím, DNS stb. Ilyenkor jó még egy gyári resettel próbálkozni.
Gondolom a mobilnet a készüléken be van kapcsolva.
Ha két SIM-es a készülék, lehet, hogy a másik SIM-re van állítva a mobil adat.
Ha írsz még ezekkel kapcsolatban infókat, szűkíthető a kör. -
törölt tag
Sziasztok!
Van 1GB mobil internetem, de valamiért nem működik, csak a wi-fi. Hiába kapcsolom le a wi-fi-t, akkor nincs net. Van ötletetek, hogy miért nem megy a mobilnet? (Samsung Galaxy S9)
-
-
viktorhu
veterán
válasz
kchris78
üzenetére
Ez fordítva is így van, a határ túloldalán meg a magyar hálózat akar bejönni, és az ottaniaknak nincs térerejük. A domborzat nem törődik a határokkal.
2010-ben a Telekom a szlovákokkal kitalált egy jó megoldást, elosztották a határ mentén a 3G frekvenciákat, így nem zavarták egymást, és lehetett rendes térerő.
-
mirci18
addikt
válasz
kakuk.tamas
üzenetére
Köszönöm a választ.
-
martonl
senior tag
válasz
üzenetére
Én Sopron környékén tapasztaltam elnézést, hogy így írom, "digis" lefedettséget. Lakott területen nagyjából volt, de azt elhagyva sokszor szinte semmi. Kicsit azért izmosabb lefedettségre számítottam. Ágfalván, a biciklis határátkelőnél keresgéltem a hálózatot, de csak Vodát találtam az itteniek közül. Nem egy sűrűn lakott vidék, de azért egy-két B20-as még elfért volna.
-
szemesi69
addikt
válasz
kakuk.tamas
üzenetére
MT azonosítóval a postán ugyanazt látják mint én az alkalmazásban. A számlám, a 3 részletem külön. Amit kiválasztok azt fizetem. Tapasztalatból beszélek, nem most fizetek így először
Mivel bankszámlám nincs, egyszer üzletben akartam fizetni, készpénzel nem lehetett, elküldtek a postára. Mivel nekem össze van vonva a számlám egy MT azonosítom van. De így is akár egyenként is tudom fizetni bármelyiket és annyi havi részletet, amennyit akarok vagy egyben kifizethetem az adott részletet, a többi meg megy tovább -
MadMancs
veterán
válasz
üzenetére
Én fordítva tapasztalom. 33km re vagyok siófoktól, nagy mozgáskörzetemben nagyon ritkán mászik Telekom Telenor B20 ra, az tényleg semmire se jó, viszont 99%ban le van fedve Telekom B3 al ami viszont fényévekkel jobb (65-70mbps) Telenornak csak B20 van, átlag 0,5-1mbps le, 0.1-0,5mbps fel, ezért cseréltem le Telenor backup kártyám telekomra. Fő simem voda, az stabilan hozza a 11-12 le fel B20 on ( nem tudom mit tud mert red free van).
-
törölt tag
válasz
polonic
üzenetére
Nyugat-Magyarországon a Telekom gyenge 4G terén, pláne a Balatonon. Évek óta nincs normális bővítés, csak a reklám értékű egy-egy torony fejlesztés. (Érdemes megnézni a siofoki 5g tornyokat is a térképen
. Siófokon is a Telenor és a Vodafone fejlesztett valóban az elmúlt néhány évben. Pl. Siófok-Szabadifurdo, Aranypart, Telenor épített egyedül új tornyot, Telekom megtűrt rajta b20on. Telenor / Vodafone most is 50-100, Telekom kb 5-10 megabit. -
teleguru
csendes tag
Ilyen esetben próbáljátok meg az APNhez beírni: internet Ezzel is kell mennie. Anno a wnw masik serveren keresztül erte el a netet egy tömörítő eljarassal spórolt. Szerintem kivezetesre került a savszel novekedessel. Nem tudom az internet es az internet.telekom kozott van e különbség esetleg savszel vagy két átjáró IP-t meglehetne nézni tapasztalható esetleg valami.
-
-
chester99
aktív tag
Üdv
Részletre vásárolt telefonnál van lehetőség több törlesztő kifizetésére? Pl hármassával fizetném? Ha igen mi a módja?
-
kchris78
veterán
válasz
Beniii06
üzenetére
koszi a tippet! igy nem kell veszekedni veluk ha nem vagyunk a csere-listan.. egy 2.4GHz-es AP mar egy ezresert is van hasznalt kb ami erre a celra tokeletes lesz. Erdekes atteve 5GHzre nincs ez, de nem lehet bekapcsolni az 5-ot es 2.4-et is... A 2.4 meg kell meg sajnos.
-
Beniii06
addikt
válasz
kchris78
üzenetére
"ez nekem pont aktuális mert tesomnal ubee upc modem van és 1-3 Mbitet hoz"
Akkor ne cseréltesse le semmiképpen, az újabb Arris is CB utánzat, még bridge mód sincsen benne, arról nem is beszélve, hogy puma chipset-es. Inkább kössetek utána egy megfelelő saját routert/AP-t.
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- GoodSpeed: Haworth Aloha – egy nemcsak szavakban ergonomikus szék
- Mikrotik routerek
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Torrent meghívó kunyeráló
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- Arc Raiders
- E-book olvasók
- Milyen TV-t vegyek?
- Notebook / laptop alkatrészek cseréje (processzor, RAM, HDD)
- További aktív témák...
- Xbox Series S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- Logitech G29 SE Driving Force PC/PS4/PS5
- Eladó One Plus Nord 2T 5G 8/128GB / 12 hó jótállás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3893, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Ilyen besikerül néha mindenkinek, ha még az olvasó is nehezen ért meg dolgokat, na akkor van a gubanc.

Bocs, de....szóval ez elég naivitás volt tőled.

eSIM-mel kapcsolatban lenne kérdésem: Iphone esetén miért van az, hogy egy eSIM-et csak egyszer tudok aktiválni? Egyedi igény, hogy időnként lenne csak aktív az előfizetésem másodlaogs simje eSIM formában. De ha egyszer szüneteltetem utána nem tudom a készüléken újra aktiválni. Természetesen a telekomnál aktiválom újra és utána próbálom a készüléken. Köszi előre is
dptrsk