Hirdetés
- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Vangelis
üzenetére
Isten tartsa meg ezt a jó szokásodat és külön szerencse, hogy nem a buggyant BB topikban tetted ezt!
Köszönjük! 
Látom a BB-ben is ügyködsz, ez a 1990-es Adata powerbank külön klassz Emag-nál. Igaz szinte mindenütt 1400-1600 körül van!
Ennél szoktál jobb reggeleket is kifogni, mint a mai. -
Vangelis
félisten
Srácok.. dominohoz ez a napi 2gb vagy 400mb ingyen .. csak egyszer aktiválható?
-
törölt tag
válasz
szabogabor10
üzenetére
Köszönöm. Banggoodrol szeretnék egy telefont, a leírás ezeket a sávokat említi. Akkor elméletileg nem lesz vele gond itthon.
-
-
törölt tag
Hali.
A Telekom melyik 5G sávot használja, ezek közül valamelyiket?
5G: n1, n3, n41, n78, n79
-
Top cat
addikt
válasz
enginev3.0
üzenetére
B+
kakuk.tamas
Biztos lesz olyan is akinek jól jön. -
Top cat
addikt
-
szalai112
senior tag
válasz
norbertoth
üzenetére
Én évek óta várom az optikát
-
norbertoth
senior tag
Ez megint szemétség, akármennyire is szeretném nálunk nem elérhető a Magenta csomag továbbra sem, pedig ígérték hogy kiépítik idén, de semmi...még az optikai kábeleket is húzogatták itt hónapokig, de érdemi előrelépés nem történt. Majd decemberben rájuk írok, akkor meg biztos 2021 vrgét fognak írni
Szerintem ha nincs pandemia is ez lenne.
-
B.i.L
senior tag
válasz
st3v3np3t3r
üzenetére
Már nekem is
-
B.i.L
senior tag
válasz
lugosi
üzenetére
Valaki (bocsi) megjegyezte,hogy a inaktív neki.Mondom is magamnak,hogy te’ nézd már meg a sajátodat! Éppen dolgoztam,a céges átirányítva a sajátra.Se kimenő,se bejövő.Karbantartást megnéztem a területre vonatkoztatva: de nem írta,hogy aznap a térségben lenne.Telefon,watch restart,hátha megoldás.
1.esim nemmegy /i11
2.esim nemmegy /w3
3.esim nemmegy /w3
4.sim nemmegy /i8
5.sim csak internet /ipadpro(ugye nincs telefon funkció)
Ok,akkor Üfsz.felhív/na,mert ugye se ki,se be nincs semmi.
Gondoltam,akkó’wifi hívást megpróbálom,sikerült is,rögtön kapcsolta Wandát,aki kapcsolta szőrÜfszt,aki mindent rendben talált,persze!
Újraindították a szolgáltatást,és 1.percen belül helyreállt a rend.
Mivel reggel 6.-tól forródróton lógok,kell a telefon,az,hogy másnál mitörténik,ok..az Üfsz is látta,hogy ok...de mégse volt vonal
-
-
trec12
addikt
-
MadMancs
veterán
válasz
szabogabor10
üzenetére
Jaa. Na így már van találat. Medifirst el csak orvosi oldalakat találtam, nem állt össze a kép mi köze telekomhoz

Nem hangzik rosszul.
-
-
-
Caranita
aktív tag
válasz
enginev3.0
üzenetére
pedig nem fog

-
viktorhu
veterán
válasz
sifarr
üzenetére
Nincs semmi speciális oka szerintem. Mindegyik szolgáltató minden évben lezárja a csomagjait és újakat ír ki, így próbálják új hűség aláírására késztetni az embereket, mivel már nem lehet csak a hűség lejárta miatt árat emelni. Évek óta nem volt olyan, hogy a három mobilszolgáltató közül legalább az egyik ne jött volna ki valamelyik évben új csomagokkal. Olyan sem volt még évek óta, hogy ne ment volna a találgatás, hogy az mi miatt van éppen (emlékeztek, amikor csomóan biztosak voltak benne, hogy a Digi mobil miatt van?).
-
sifarr
senior tag
válasz
enginev3.0
üzenetére
Szerintem elsősorban alap lesz az 5G szinte minden csomagban
Ha ez lenne a fő változás, akkor emiatt felesleges lenne az összes csomagot lezárni.Én másban látom a változtatás indokoltságát. Lényegében a Telekom csomagjai túlárazottak a másik kettőhöz, főleg a Vodához képest. Ezt már nem indokolja sem a Telekom nálunk kissé magasabb presztizse, kissé jobb hálója.
Pl. a Voda Go talk+ 7990.- (Telenornál is van ugyanennyiért) 2 GB nettel (Telenor 5 GB). Ez a Telekomnál 10.240.-, azaz közel 30 %-kal drágább. Ez sok, túl sok. Ennyiért már érdemes váltani. A többi díjcsomagnál is hasonló a helyzet.
Igaz, Magentában 30 %-kal olcsóbb, de a Magenta a telekomos mobilelőfizetők minimum 50-60 %-a számára nem elérhető. A Voda viszont sok már vodás vezetékes előfizetőnek - köztük nagyon sok telekomos mobilosnak - még olcsóbban kínálja pl. a Talk+-ot. A Voda Family vezetékes előfizetés nélkül is komoly kedvezményt kínál.
Szerintem beindulhatott a vándorlás a Voda felé, megjelent a UPC felvásárlásának a hatása, s erre a Telekomnak lépnie kell.Az én tippem az, hogy a díjcsomagrendszer átalakításába rejtve némi árcsökkenés lesz, tereléssel az előnyösebbé váló nagyobb csomagok felé. A mostani összeollózós rendszer helyébe a többiekéhez hasonló fix csomagok lesznek.
-
törölt tag
válasz
kakuk.tamas
üzenetére
Akkor sem: lásd telenor új csomagjai-ezeket sem jelentették be 30 nappal korábban.
-
mano660
tag
válasz
kovacsmi_74
üzenetére
Igen, én is 14 napra emlékszem.
-
bacsaba
csendes tag
Sziasztok!
Domino dijcsomagban vagyok, havidíjasra váltás esetén legelőször a
kapott sim kártyát kell berakni a telefonba? És utána azt aktiválni?
Köszönöm a válaszokat! -
törölt tag
válasz
kakuk.tamas
üzenetére
Az új szolgáltatásokat nem kell bejelenteni 30 nappal korábban.
-
kakuk.tamas
addikt
válasz
enginev3.0
üzenetére
De szeptember 1-től elérhető lesz (remélhetőleg) az októberi ÁSZF, és lehet csemegézni.
-
Winne
nagyúr
válasz
enginev3.0
üzenetére
Kíváncsi vagyok milyen visszhangja lesz.

-
antal750
senior tag
válasz
st3v3np3t3r
üzenetére
Igen innen hívnék telekomos 30-s számot, most fog Angliába menni. Tehát őt hívhatom ugyanazzal a feltételekkel mintha itt Magyarországon lenne.?
-
gyuromoj
veterán
válasz
enginev3.0
üzenetére
Értem, köszi az infót.
-
antal750
senior tag
Sziasztok
Telekomos számokat ingyen hívok az előfizetésemben. De most az egyik szám Angliába megy. Ilyenkor is ingyenes vagy..? -
gyuromoj
veterán
Kedden lesznek az újítások akkor?
-
válasz
tylerddd
üzenetére
Ma sem tudtam csomagot módosítani a weboldalon, így telefonon intéztem kb. 7 perc alatt, várakoztatással együtt. A készülékbiztosítás lemondása miatt egyébként is fel kellett volna hívnom őket. Ugyanakkor remélem a későbbiekben tudok majd az online felületen is módosítani, ha éppen szükséges lesz.
-
rushty
őstag
válasz
st3v3np3t3r
üzenetére
Általános kérdés.
Ha nem volt bekapcsolva a telefon, elképzelhető, hogy jött sms, de nem érkezik meg későbbi bekapcsoláskor?
-
B.i.L
senior tag
E-sim szolgáltatás nem megy,sim szolgáltatás nemmegy...
másnak?
2 előfizu,2 e-sim.A tabletembe a sim megy,de ott csak net van. -
Winne
nagyúr
válasz
st3v3np3t3r
üzenetére
Nincs mit tenni, látod, másnál működik, új feleség lehet csak a megoldás.

-
Dr Bubo
MODERÁTOR
válasz
szabonagyur
üzenetére
A Pick-Packra még érték limit is van. Azt hiszem, 500 ezer.
-
válasz
st3v3np3t3r
üzenetére
Nem tapasztalok problémát, küldtem tesztet is az eSIM-re, megkaptam.
A Viber aktiválósa hektikus és nem csak eSIM-re, de még csak nem is Telekomra, hanem úgy általában. -
kakuk.tamas
addikt
válasz
st3v3np3t3r
üzenetére
Kipróbáltam, nálam megy. (Telekom fizikai<-> Telekom e-sim)
-
st3v3np3t3r
nagyúr
Más nem tapasztal hálózati hibát esim használattal?
70es hálózatból megjönnek az sms-ek(most próbáltam)30-asból nem kapom meg(a feleségem 30as,küldött sms-t és nem kaptam meg),meg a viber aktiváló sms sem jön meg
-
Telda
addikt
válasz
MadMancs
üzenetére
Mi is vettünk már TV-t, telefon, tabletet. Mindent házhoz hoztak.
Mostanában nem igazán vannak toppon az ügyintézők, lehet sok most a diákmunkás vagy nem tudom. A minap az miatt hívtam őket, hogy a nevemen két mobilszám is van és szeretném ezeket külön látni és fizetni. Mert egyik az én számom, másik az öcsémé.
Azt mondták semmi akadálya. Erre fogták és kivettek a Magenta csomagból. Azért szólhatott volna, hogy ennek ez a velejárója. -
Telda
addikt
Sziasztok!
Szerintetek mi abban a ráció, hogy számhordozással új készüléket csak pickpack pontra lehet rendelni? Új telekomos számmal viszont lehet saját címre is.
Ráadásul a pickpack pont lista sem teljes, mert helyben és a szomszéd faluban is van, de egyiket sem lehetett választani...
Az ügyintéző azt mondta, hogy nagy értéket csak pickpack pontra lehet rendelni.
Mellesleg ha számhordozássak csak simet rendelek, engedi házhoz. Ha csak a készüléket azt is. Együtt a kettőt már nem. Érdekes állatfaj ez a Telekom. Még jó hogy most hoztam át hozzájuk 3 mobilszámot is... -
MadMancs
veterán
válasz
st3v3np3t3r
üzenetére
Az szép menet lehetett.

-
Üdv! A mai napon lejárt a hűségem. Szerettem volna a havidíj nélküli híváscsomagot a 4GB nettel kombinálva beállítani. Amikor kiválasztom a híváscsomagot weben, a net a 10GB-ra ugrik. Ha átnyomom a 4GB-ra, akkor pedig a híváscsomag ugrik a 2000 forintos lehetőségre. Azt írja, hogy a havidíj nélküli mellé csak 4 vagy 10GB választható. Akkor mégse vagy valami hiba lehet az oldalon?! Köszi!
-
V.Stryker
nagyúr
válasz
glacious
üzenetére
Na egy másik telefonos ugyfelszolgalatos megoldotta. Két elofizunk van magentaba es valamiért a kettőt együtt nezte a rendszer. Beallitotta, megoldotta.
Amúgy nem először tapasztalom, hogy érdemes több ugyfelszolgalatossal probalkozni. Tobbetszerre oldottak meg a problémámat a masodik-harmadik hivasra.
-
válasz
bopeti98
üzenetére
Nekem Domino esetén mutat egyik Maraton csomagra 1 MB-ot az app.
Én azt a választ kaptam, hogy valójában nem 1 MB, hanem kevesebb van még vissza, de mivel roamingoltam és ott más egység alapján van az elszámolás, ezért csak akkor fog elfogyni, ha ismét roamingolok, itthon nem tudom lehasználni, mert a mérési egységnél kevesebb.Szerintem Nálad is hasonló a helyzet fordulónapig csak akkor fog az az 1 MB elfogyni, ha ismét olyan helyen forgalmazol, ahol a mérési egység kisebb, mint a megmaradt egyenleged.
-
bopeti98
őstag
Nálam megint megállt az adatforgalom számláló.
Net 3 GB + Magenta1 3 GB + Fiatal 2 GB csomagom van, és a Fiatal opcióból már napok óta pont 1 MB van hátra, és bármit töltök le, YouTube videót nézek stb. nem változik. A Telekom appban sem, és a weboldalon sem. Ilyenkor a háttérben valójában számolja, csak nem mutatja, vagy nem is számolja? -
szemesi69
addikt
válasz
V.Stryker
üzenetére
Ezt velem is eljátszotta a rendszer, nagyobb adatcsomagra váltottam, mert írta, utána vissza válthatok az előzőre. Következő hónapban akarok vissza állni, erre jött nekem is ami neked, még ha full csomagra váltottam volna akkor is ilyen szövegek jöttek. Bementem egy telekom üzletbe, ott megoldották, vissza tettek a korábbi csomagomba. Van hűség időm, készülék részlet több is, azért megtudták oldani, csak be kellett mennem hozzá
-
Nikaré
őstag
Sziasztok!
Telekom akció!Domino Day 60 perc hálózaton belül 1 napra.
-
enginev3.0
félisten
válasz
MarkitoLexx
üzenetére
Minden csomag le lesz zárva október 1tol
Szóval vagy megszűnik a Telekom, vagy új csomagok lesznekA többi csak tipp
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Kuponkunyeráló
- Yettel topik
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Egérpad topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- alza vélemények - tapasztalatok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen processzort vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3716
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10105F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050Ti 4GB Thermaltake V3 fekete Zalman500W
- Xiaomi Redmi Note 9 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Köszönjük! 
Ennél szoktál jobb reggeleket is kifogni, mint a mai.
Nem azt írja, hogy Havi egyszeri, csak azt, hogy Egyszeri! Ne reménykedj. Ez szerintem a tanévkezdés miatt van. Bár az meg egy Magenta akció, nem is olvastam erről sehol, amit írsz, de ott van nekem is opcióként.
Szerintem ha nincs pandemia is ez lenne.

dptrsk