Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Szerényebb kivitelben is elérhető a Realme GT 8 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
fuzaco
csendes tag
Azt tudja esetleg valaki, hogy Mobilemarket/FlyGSM/Btel milyen verziókat árul? 330-350ért van náluk a teló, ami már megérné nekem ha hivatalos EU verzió lenne, de tartok tőle hogy ugyanazt az átflashelt verziót árulják amit külföldről lehet rendelni.
-
ginola
addikt
válasz
SaMURaIDrAkE
üzenetére
Simán benne lehet a pakliban.
-
sputyi70
kezdő
válasz
SaMURaIDrAkE
üzenetére
Tradinges az enyém is.Nekem is fóliás volt, és Oxygen van rajta.Valószinű melegítettek rá egy másik fóliát. DRM szintén L1 DevCheck szerint, de Netflix L3- nak látja.
Töltési ciklust hol látod? Béna vagyok, de nem találom. -
ghiottone
nagyúr
válasz
SaMURaIDrAkE
üzenetére
71 ciklus egy viszonylag nemrég megjelen telefonnál, mint az op15 az fura. Mi mutatta ezt az értéket?
-
Zolii44
tag
Ezt hol lehet megnézni?
-
SaMURaIDrAkE
tag
Az szerintetek, hogy lehet, hogy a tegnap kibontott telefon 71 töltési ciklust mutat? Erős a gyanúm, hogy használt telefont kaptam.
-
leslien
nagyúr
válasz
SaMURaIDrAkE
üzenetére
hol vetted? L1 vagy L3 ?
mert most ez a sláger kérdés a topikban...
-
SaMURaIDrAkE
tag
Nekem tegnap jött meg a teló és furcsáltam ,hogy rajta volt még a fólia a dobozán. Féltem is, hogy Coloros-el küldték, de nem, OxigenOs van rajta.
OP12-nél ott ki volt bontva, de írták is hogy ki fogják, hogy fel tudják rá telepíteni a szoftvert.
Mondjuk lehet, hogy raktak rá újat, nem tudom. de erősen kétlem. -
leslien
nagyúr
válasz
_Lufibohoc_
üzenetére
CN verza azon alapból ColorOS van...ha az Aprón keresgélsz ott 99% CN verziót veszel csak OxigenOS dobnak fel rá ...
-
warezxts
senior tag
Engem még az AI funkciók érdekelnének mindkét OS-en. minden működik? pl képszerkesztés, tárgyak eltüntetése stb. Gondolom ColorOS-en ilyen AI összefoglaló és hasonlók az csak angol nyelven megy.
-
_Lufibohoc_
tag
Sziasztok! Hívás közben hangrögzítő működik a telefonon?
-
Hardveraprón megjelent jó pár OnePlus 15...
-
warezxts
senior tag
van egy olyan érzésem ebből már nem lesz ColorOS-es teló: Availability: Out of stock - 2 - 5 days processing time - egy hete...
-
tms+
senior tag
válasz
SaMURaIDrAkE
üzenetére
igen, az van tervben, hogy bemegyek érte, de most elég nehezen tudom megoldani, hogy napközben én hozzam el tőlük
-
tms+
senior tag
hát a DPD sem jobb most sajnos az UPS-nél, 3 csomagom volt, amit vártam tőlük, abból 2 db 1-1,5 hetet ült a depóban náluk mire kiszállították, de emiatt is telefonálni kellett nekik, a 3. csomagom 1 hónapja van a depójukban és majd szállítják állítólag
remélhetőleg neked szerencsésebb lesz a szállítás a DPD-vel
-
Kylar
csendes tag
Sziasztok ,
gshoppertól rendelt 15-ös készülékemen nem tudom a képernyőt kikapcsolni sem gombbal sem dupla koppal. Csak a képernyő felső részének eltakarásával, vagy a készülék lefordításával kapcsol ki a képernyő, illetve safe modban működik.
Tud erre valki megoldást, vagy beállítást ?
Gyári visszaálíltást már próbáltam, nem működött.
Minden más funkció tökéletesn mödik.
-
gabo01
őstag
Január 6.-án rendeltem meg a telefont a gshopper-től. 10.-én már a hong kongi reptéren volt a tracking szerint és az azóta eltelt 4 napban nem történt semmi. A rendeléskori ígéret az volt, hogy a mai napon megérkezik ami nyilván nem fog megtörténni.
Az ali-ról rendelt tokok ma megérkeztek a telefon meg lehet még Kínában!
-
ktommy91
addikt
Alin ajándék áron megy a teló. Kb 100k+ÁFA+vámügyintézés itthon... Vám elvileg nullás. Nem akartam telefont venni.
-
G4bi89
senior tag
Akinek CN verziós készüléke van megnézné, hogy betud-e jelentkezni az AppleTV appba?
Mert nekem a következőt írja már két napja:Probléma történt a kérelme teljesítése során. Próbálja újra később
Mac-en illetve másik androidos készüléken is próbáltam és simán ment, ezért több mint gyanús.
Nem dől össze a világ, ha nem megy, mert nem telefonon szoktam főleg filmet/sorozatot nézni... -
warezxts
senior tag
Azt még meg tudnád mondani, hogy gondolom eredeti 120W-os töltővel jött, amit átalakítóval használsz? Sok ilyenre írják (gondolom a gagyibb), hogy veszélyesen melegszik.
-
Nagya21
addikt
Hali!
A DevChek widewine L1-et ir ki, de a Netflix L3-at, és SD lejátszást.....
De mint itt kiderül a Zasszonykám telója indiai verzsőn a Gshoppertől.
Üdv Nagya -
fuzaco
csendes tag
Köszi!
Jó tudni, hogy akkor a hivatalos támogatja. Túl jól hangzott az a félár kompromisszumok nélkül.
Persze ez a legtöbbeknek nem nagy kompromisszum, vagy egyáltalán nem is számít.No mindegy, igazából amúgyis várni akartam MWC-ig, hogy lecseréljem a telefonom, csak ez az olcsóság felkeltette az érdeklődésemet.
-
ginola
addikt
válasz
DougButabi
üzenetére
De a Netflix sd-ben megy?
-
Oldfoksz
tag
válasz
DougButabi
üzenetére
Nem csak ennél a márkánál, tipusnál fordul elő hogy az L1 oké a telókon,de pld. a Netfliksz ennek ellenére sd....
Innen a fórumról van az infó,nem személyes tapasztalat. -
gabo01
őstag
válasz
DougButabi
üzenetére
Ebben bízom én is!

-
fuzaco
csendes tag
Valaki meg tudja erősíteni, aki TS-ről vagy Gshopperről vette, hogy tényleg nincs Widevine 1 támogatás azon a verzión? TS-en a compatibility checker Widevine 3-at ír, ami sajnos eléggé dealbreaker nekem.
-
gabo01
őstag
A 2745 és a 2747 között ezt a frissítési csúszást leszámítva van más különbség is itthoni használhatóság szempontjából?

-
leslien
nagyúr
colorOS verza [kép]
-
GLevi91
csendes tag
Sziasztok! Gondolkodom én is telefon vásárlásán, és látom hogy gshopper-ről és tradingshenzhen-ről is lehet rendelni. A telefonok között van bármilyen szoftveres különbség? Mindkét változathoz jár kijelzővédő és tok? Szállítási időben nagyságrendileg mekkora különbség lehet? Köszi!
-
gabo01
őstag
válasz
Rerrietllub
üzenetére
Szuper! Én 6.-án rendeltem és ma kaptam tracking number-t! Rendeléskor 01.14-es szállítást ígértek. Kíváncsi leszek ideér-e addigra?
-
gabo01
őstag
Aki rendelt már a gshopper-től a tracking szám megérkezésétől számítva kb. hány nap múlva jött meg a telefon?
-
Terentius
őstag
Másnak jött esetleg frissítés a CN-es OxygenOs verzióra? Nekem még mindig semmi.
-
Köszi a válaszokat!
"kínai kormányzati támogatással lehet megvenni"
Valahogy elment a kedvem a CN modelltől!
-
sputyi70
kezdő
válasz
warezxts
üzenetére
Azt írják, hogy szállításnál eddig a global priority volt csak ami azt jelenti, hogy a kínai cég állta a vámköltségeket, így elvileg nincs további költség, vagy ha mégis akkor megtérítik. Tradingnél van most 12/256Gb-os verzió ahol kitudod választani melyik rendszerrel Oxygen, vagy Color) kéred.Van náluk Sand Storm színben is.
" As we only offer Global Priority as a shipping method since recently, the import costs are taken over by the logistics company in China. So there is no further cost for the customer. Our company is located in Hong Kong and therefore a third country without VAT. This shipping method usually takes 2 weeks, but it is the most cost effective method."
-
warezxts
senior tag
Én várom hogy a 12/256-os CH verzió ColorOS-el újra elérhető legyen homokszínben, úgy döntöttem nem Oxigén lesz rajta. Gondolom ha újra rendelhető és megveszem akkor tovább kell várnom mire megjön mint az EUs raktárból, de remélem vám nem lesz rajta?
-
leslien
nagyúr
megint van készleten a TS nél. [link]
-
Nagya21
addikt
Ma reggel a Zasszonyt O+15 telójára jött OTA frissítés, biztonsági 2026 január+etc
Üdv Nagya -
gabo01
őstag
Az imént ezt találtam a youtube-on: [link]
Lehet, hogy mégsem annyira rossz a helyzet sötétben sem?
-
leslien
nagyúr
ezt a tokot vettem ,mert védi a kamerát és jó a fogása is... [link]
-
Busterftw
nagyúr
Én a hivatalos OnePlus 15 Sandstone mágneses tokot rendeltem, a karácsonyi roham miatt késett egy hetet a teló, OnePlus küldött 20 eurós kupont, így 3 euró lett.

A feketéhez jól megy, az érdes textúra bejön, nem csúszkál a kezemben. -
PeteePeti
őstag
Lehet van töltő aminek nem okoz gondot a magsafe gyűrű! Nem tudom! Nekem van itthon OnePlus 50 wattos, Xiaomi 50 és 55 wattos is, Pixel Stand 2gen 23 wattos, Samsung 15 wattos! Ezekkel egyikel sem működött rendesen az OnePlus 15 a magsafe gyűrűvel! Volt ahol el sem indult a töltés, volt amelyiknél szakaszosan elindult majd leállt! Volt amivel töltött, de a visszajelző led villogott a töltőn! Szal mindel volt valami rendellenesség! Kivettem a gyűrűt a tokból máris működött minden töltő rendesen!
-
PeteePeti
őstag
Nekem egy Ringke tok van rajta!
Igaz egyből aplikáltam is ki belőle a fém gyűrűt, mert nem ment vele a gyári vezeték nélküli töltőn az 50 wattos töltés (sőt semmilyen töltés sem)! Nem is értem ezt a magsafe mániát! Lassan nem lehet olyan tokot kapni amiben ne lenne benne ez a sz.r! Vezeték nélküli töltök meg egyáltalán nem szeretik, kivéve nyilván a magsafe töltő!
-
Nagya21
addikt
válasz
peugeotmate
üzenetére
Hát az iphonoknak is eléggé alacsony a PWM-je, szintúgy a Samsungoknak.
Üdv Nagya -
gabo01
őstag
Én ezt rendeltem. [link]
Aki rendelt már gshopperről. Mennyire hihető normál ingyenes szállításnál ez a 8 nap?
-
gabo01
őstag
Ma reggel megrendeltem én is a OP15-öt a gshopper-ről. Január 14-es szállítási dátumot prognosztizálnak. Kíváncsi vagyok mikor ér ide!?
Használ valaki kijelzővédő üvegfóliát? Van olyan ajánlott típus amivel jól működik az ujjlenyomat olvasó? -
peugeotmate
addikt
Ez a PWM jó kérdés, mennyire kéne szempont legyen telefonválasztás előtt, köszi hogy felhoztad!
Látom az OP15-nek is egész jó értékelése lett itt PWM szempontból: link
Nekem iPhone 11 van még, de mivel már nem kapja meg a következő frissítést ezért nyárig váltanám le. Elgondolkodtatott, hogy lehet megszoktam a jó PWM-es kijelzőt. (Munkára M4 Macbook Pro-t használok, aminek sajnos az értékei max fényerőn már nem olyan jók.) Mivel ez volt az utolsó IPS paneles fő iPhone, ezért ennek elég jó még a PWM értéke. Az újabb OLED kiejlzősök értékei már kevésbé jók. Ilyen szempotnból a Pixelek tényleg nem olyan acélosak. Ami készülék még szimpatikus, az inkább a Vivo X200 FE (méret miatt elsősorban), illetve szintén jó fotózásban. -
Nagya21
addikt
válasz
peugeotmate
üzenetére
Hali!
Ha fontos a jó fényképezőgép rész, és nem zavar az alacsony PWM, akkor Pixel 8 pro, Pixel 9 pro, nekem nagyon hamar elfáradt a szemem az alacsony PWM miatt ezért váltottam P8pro-ról Vivo x200 pró-ra, nem bántam meg, neked is javaslom az x200pro, x300pro telefonokat.
Üdv Nagya
Ui: raktam fel éjszakai zoom fotót O+15-Vivo x200pro készülékkel, vizslasd meg őket. -
PeteePeti
őstag
Hát az a PartneroGSM egy elég fos cég már ne is haragudj! Én eddig semmit sem tudtam megvenni náluk amit akartam! Négy rendelésem volt náluk és mind a négyszer hívtak, hogy hát az amire leadtam a rendelést az pont nincs! Vagy a szín, vagy a tárhely kiszerelés nem stimmelt! Számlát sem adnak automatikusan, csak ha meg reklamálod, hogy nem küldtek! Lehet, hogy nagyon kedvezőek az árak, de nekem négyszer nem volt szerencsém velük négyből! Egyszer jutottunk el a kiszállitásig, de akkor is más színt kaptam, mint amit rendeltem! Én nem ajánlanám őket!

-
leslien
nagyúr
válasz
peugeotmate
üzenetére
Pixel 9 pro vedd sztem találsz az aprón , vagy a Partneronál....
-
peugeotmate
addikt
Köszi mindenkinek!
Számomra viszonylag fontos a jó fényképező, gondoltam hátha csak az elmúlt év flagshipekhez mérten nem olyan jó a kamerája az OP 15-nek. De nekem a Google támogatása is fontos lenne, illetve használt ára egész jó már a Pixel 9-nek is, így arra hajlok egyelőre. -
Nagya21
addikt
HAli!
Na ez a rossz képkészítés az attól függ honnan jössz!!
Mint ahogy az általam feltett vivo x200 kontra OP15 képeken látni a vivo jobb, de duppla annyiba kerül(majdnem), de ha összehasonlítom a Zasszony volt telójával a Nord4-el, ami tavaly ezen a 200k árszinten vettem, na ahhoz képest az OP15 sokkal jobb.
Üdv Nagya
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Robotporszívók
- Milyen processzort vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Futárcégek
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Építő/felújító topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Tőzsde és gazdaság
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- További aktív témák...
- Honor Magic8 lite 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 128GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550 R7 3700X 32GB DDR4 512GB SSD AORUS RTX 3070Ti 8GB LIAN LI 216 RX ASUS 750W
- Xbox One S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Dell Latitude 5290 i5 8350U, 8GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., szép állapot, számla, 6 hó gar - 12.18
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700K / GTX 1660 Super / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Töltési ciklust hol látod? Béna vagyok, de nem találom.

Nem dől össze a világ, ha nem megy, mert nem telefonon szoktam főleg filmet/sorozatot nézni...

én csak a kolléga kérdésére válaszoltam.. nekem van ilyen telóm is nagyon szeretem még ha a kamera nem üti meg a flagship kategóriát