Hirdetés
- IFA 2026: Nagy ugrást ígér az EarFun Air Pro 5 aktív zajszűrésben
- IFA 2026: Élőben brutál jól néz ki a Tonino Lamborghini telefon
- A széria eddigi legfényesebb kijelzőjét tudhatja magáénak a Xiaomi Smart Band 11
- IFA 2026: 4K-s, 144 Hz-es kijelzővel jönnek a Lenovo csúcstáblái
- Elárasztották az utakat a Tesla robotok
- IFA 2026: Itt van, de még vitrinben maradt a Xiaomi 18 Fold
- iPhone topik
- Microsoft Rewards
- Google Pixel topik
- IFA 2026: Élőben brutál jól néz ki a Tonino Lamborghini telefon
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- IFA 2026: Nem az AI tüntette el a kávát, a Tecno szabadult meg tőle
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
kw3v865
senior tag
-
Timer
veterán
Kis mellékes infó, nem tudom, mennyire releváns, de hátha valakinek jól jön. Meghibásodott a Watch 2R-em, amit egyébként másfél éve kaptam egy tablet mellé. Sejtettem, hogy akku hibás vagy alaplapos, de azért gondoltam, megkérdezem, mi a javítási lehetőségekkel kapcsolatban a helyzet. Meglepetésemre azt írták vissza, hogy elszállítják, kaptam UPS címkét, ez alapján megrendeltem a futárt (ingyen), múlt héten felvette, hétfőn beért az óra a holland szervizbe, és ma kaptam egy levelet tőlük. Látják a problémát, de javítani nem tudják, mert az alaplap a hibás, ami már nincs, cserélni már nem tudják, mert nincs 2R, de ha elfogadom megoldásként, akkor küldenek egy OPPO Watch X-et (oneplus watch 2), ráfizetés nélkül. Egy olyan óra helyett, amit másfél éve kaptam ajándékba, szóval az se lenne meglepő, ha nem lett volna egyáltalán garanciás, én igazából erre készültem fel!
Majd meglátjuk, hogy ide is ér-e, de én azt gondolom, hogy ez így fair játszma volt. Közben vettem már egy Watch 4-et is, amit használok, tényleg csak azért próbáltam be a garit, hogy ha kispénzért cserélnek az órámban valamit, akkor megjavíttatom, mert nem akartam eldobni, ahhoz túl szép állapotban volt még. -
Busterftw
nagyúr
Sziasztok!
Végre már a kezemben van az új Realme 15 telóm. Most ismerkedek vele. CPH2747 a verziója. Ugye ez tényleg a global version?
Van valami, amit érdemes beállítani először? A felesleges, gyárilag telepített appokat töröltem, amit engedett. Realme 6-ról váltok. Szerintetek a ezt a varázslót érdemes használni, mai áttelepít mindent a régiről? Vagy jobb tiszta lappal kezdeni, mindent egyesével beállítani, telepíteni. Elég nagy ugrás ez, 11-es Androidról. Időm van, ráérek.
A régi telómat is meghagyom, nem gond, ha ugyanazzal a Google fiókkal vagyok bejelentkezve két telefonon?
"RealmeOneplus 15 telóm", vagy rossz topik
-
kw3v865
senior tag
Sziasztok!
Végre már a kezemben van az új Realme 15 telóm. Most ismerkedek vele. CPH2747 a verziója. Ugye ez tényleg a global version?
Van valami, amit érdemes beállítani először? A felesleges, gyárilag telepített appokat töröltem, amit engedett. Realme 6-ról váltok. Szerintetek a ezt a varázslót érdemes használni, mai áttelepít mindent a régiről? Vagy jobb tiszta lappal kezdeni, mindent egyesével beállítani, telepíteni. Elég nagy ugrás ez, 11-es Androidról. Időm van, ráérek.
A régi telómat is meghagyom, nem gond, ha ugyanazzal a Google fiókkal vagyok bejelentkezve két telefonon?
-
HUNNIA1920
őstag
USB Audio Player Pro.
Fizetős (egyszer kell megvenni), de ha külső DAC-al használod, szerintem a legjobb. Az más kérdés, hogy a telefon, mint forrás elég zajos jelet továbbít az antennák miatt, szóval akkor már inkább DAP-ra érdemes telepíteni.
-
Timer
veterán
Szintén One fizikai SIM kártyával, nem vettem észre semmilyen problémát.
-
xcsabo
őstag
-
vasi79
aktív tag
Kinek hogy viselkedik a hálózat az utóbbi 2-3 frissítés óta? Nekem sokszor van úgy, hogy nem érnek el, csak értesítés jön a nem fogadott hívásról. Korábban ilyen nem volt. Egyébként One a szolgáltató és fizikai SIM van.
-
kammler
senior tag
jó, oké akkor leírom azt is, hely is, meg az eredeti minőség van beállítva.
-
-=Vacsek=-
senior tag
-
Nagya21
addikt
Üdv!
Hát én eddig, a oneplus 10-nél nem vettem észre a következő dolgot. Utánanéztem, tényleg létezik, meg látom a nord5-nél is, meg a 15-nél is. Ha fotózok, azt vettem észre egyszer csak, hogy a 15-ön, szép a kép, éles. De ha megnézem más eszközröl, akkor egy fos. Látom ám, hogy a készüléken lévő kép mérete sokkal nagyobb, mint amit feltöltött a guglira. Na, mondom utánanéztem, ha jól értettem elkezdi ész nélkül feltölteni a nyers fotót, ami kész sincs. Ez régóta van? Vajon ohajtják kijavítani? Mit lehet ellene tenni, azon kívül, hogy kapcsolgatom a netet, meg ilyenek.
HAli!
Beállítástól függ, hogy mekkora lesz a googlira feltöltött kép.
Lehet a teljes képet feltölteni(nincs tömörítés), ha van elég tárhely, de ha nincs akkor a tömörített módot kell választani, ami nyomtatáshoz elég (10*15)
Üdv Nagya -
kammler
senior tag
Üdv!
Hát én eddig, a oneplus 10-nél nem vettem észre a következő dolgot. Utánanéztem, tényleg létezik, meg látom a nord5-nél is, meg a 15-nél is. Ha fotózok, azt vettem észre egyszer csak, hogy a 15-ön, szép a kép, éles. De ha megnézem más eszközröl, akkor egy fos. Látom ám, hogy a készüléken lévő kép mérete sokkal nagyobb, mint amit feltöltött a guglira. Na, mondom utánanéztem, ha jól értettem elkezdi ész nélkül feltölteni a nyers fotót, ami kész sincs. Ez régóta van? Vajon ohajtják kijavítani? Mit lehet ellene tenni, azon kívül, hogy kapcsolgatom a netet, meg ilyenek.
-
Terentius
őstag
sztem is nagy jó teló és most megint van a TS-n ami EU-ból jön..
Oneplus 15 12/256GBDecember óta használom, nagyon elégedett vagyok vele. Nyilván amennyibe itthon került az vicc kategória. Tradingről vettem és bárki aki látja a fotóimat le van nyűgözve. Most nézem hogy a tradingen drágább most mint tavaly volt.
-
leslien
nagyúr
sztem is nagy jó teló és most megint van a TS-n ami EU-ból jön..
Oneplus 15 12/256GB -
ginola
addikt
Köszi mindenkinek az ajánlást.
-
Busterftw
nagyúr
Hali!
Csakis Poweramp-ot használok már évtizedek óta. A legjobban tesztre szabható app, profi beállítási lehetőségekkel - csak hogy egyet kiemeljek, csatlakoztatott készülékenként lehet a hangzást beállítani és menteni, amit automatikusan be is tölt, amikor arra csatlakozik. Sok mindent próbáltam már, de semmi nem tudta még csak megszorítani sem.
+1 Powerampra.
-
Litván Zongora
aktív tag
Hali!
Csakis Poweramp-ot használok már évtizedek óta. A legjobban tesztre szabható app, profi beállítási lehetőségekkel - csak hogy egyet kiemeljek, csatlakoztatott készülékenként lehet a hangzást beállítani és menteni, amit automatikusan be is tölt, amikor arra csatlakozik. Sok mindent próbáltam már, de semmi nem tudta még csak megszorítani sem.
-
ginola
addikt
Sziasztok
Nálatok nincsenek értesítési problémák?
Például a gyári időjárás app egyszerűen nem frissül, csak akkor, ha rámegyek az applikációra.
A google nevű applikáció meg semmilyen értesítés nem küld hiába van beállítva az értesítéseknél minden illetve az engedélyeknél is. Ezekre van valami gyógyír?
Gyorsítótár törlést teljes adattörlést csináltam sőt frissítések visszavonását is majd újra raktam az egészet és refrissítettem az applikációt semmi nem változott. -
vasi79
aktív tag
-
Timer
veterán
+1, szerintem hasonlóan jó lett, mint annak idején a 7 Pro volt. Kiegyensúlyozott pakk, full teljesítménnyel.
-
warezxts
senior tag
Megéri még venni OnePlus 15-öt?
Megéri-e? Jelenleg nem tudok olyat mondani amire le tudnám cserélni bármely más gyártó telefonjára még ha ingyen lenne sem. Aksi brutál, kamera bőven jó, funkciók kiváló - szó szerint mindent tud amit kell, nem volt ilyen jó telefonom még soha. -
ginola
addikt
Sziasztok
Még egy érdekes dologra lettem figyelmes, átöltöztem egy régebbie realme telefonról erre, minden beállítás gyakorlatilag ugyanaz google applikáció esetén.
Ennek ellenére a google időjárás előrejelzését és a jelenlegi időjárást nem mutatja a oneplus, még a realme igen. Találkozott valaki ezzel a problémával, hogyan lehet orvosolni?
A beállításokat rengetegszer átnéztem, teljesen ugyanazok. -
ginola
addikt
Sziasztok
Ki milyen zenelejátszó appot használ, illetve van e lahetőség a gyáriakon kívül más ikonokat használni?
-
kw3v865
senior tag
Sziasztok!
Megéri még venni OnePlus 15-öt? Vannak komolyabb hibái? Mire kell figyelni?
-
Timer
veterán
Itt aztán van èlet
Az enyèm kibírta a nyarat, megmerítettem a jakuzziban, homokban, esett is. Teljesen jó kèpeket csinál, akksi bírja, volt halózat, internet külföldön is, teljesen jó kis telefon. A jakuzzis vízalatti használat után egy picit felázott a gyári vèdőfólia szèle. Van valami hasonló minőségű mint a gyári? Milyet rendeljek?A 3mk hybrid protection nekem több készüléken is bevált, ezen még a gyári van.
-
Busterftw
nagyúr
Itt aztán van èlet
Az enyèm kibírta a nyarat, megmerítettem a jakuzziban, homokban, esett is. Teljesen jó kèpeket csinál, akksi bírja, volt halózat, internet külföldön is, teljesen jó kis telefon. A jakuzzis vízalatti használat után egy picit felázott a gyári vèdőfólia szèle. Van valami hasonló minőségű mint a gyári? Milyet rendeljek?Várunk az Oppo féle Android 17-re.

Nekem is bírja, merülni nem merült de rengeteg tengerpart, sós levegő egész nyáron. -
Zigi
senior tag
Itt aztán van èlet
Az enyèm kibírta a nyarat, megmerítettem a jakuzziban, homokban, esett is. Teljesen jó kèpeket csinál, akksi bírja, volt halózat, internet külföldön is, teljesen jó kis telefon. A jakuzzis vízalatti használat után egy picit felázott a gyári vèdőfólia szèle. Van valami hasonló minőségű mint a gyári? Milyet rendeljek? -
xcsabo
őstag
Nincs valakinek elfekvőben egy gyári aramid tok? Ellopták a telóm és ha veszek újat, akkor szeretnék ugyanolyan tokot mint volt.
-
Zigi
senior tag
Valaki kötötte már a telefont tv-re hdmi-vel? És ha igen akkor tudna küldeni egy pontos kábel típust amivel működik? Thx.
-
vasi79
aktív tag
Azt nem tudom. De nekem újra kellett hitelesíteni ugyanazt a kártyát miután töröltem, újból engedélyezni a banknál a fizetést, majd újból engedélyezni a biometriát a fizetéshez a simple -ben.
-
kammler
senior tag
-
vasi79
aktív tag
Heló!
Használ valaki otp simple-t a 15-ön? Tudom, hulladék, néha használom csak a simple-t. A oneplus 10-en megy tökéletesen a 15 ezer forint feletti fizetés is. A 15-nél közli ujjlenyomat után, hogy váratlan hiba történt nézz vissza később. Még csak egy retkes hibakód se. Amugy a kisebb összegek mennek amihez nem kell ujjlenyomat. Most például házbiztosítás. Nem lehet kifizetni vele. A 10-el simán. Persze volt már ujratelepítés, ki és bejelentkezés, kártya törlése hozzáadása.
Nem az ujjlenyomat lesz a gond. Nekem is ez volt. Töröld a kártyákat és rendeld hozzá újra, új hitelesítéssel meg minden. Nekem így sikerült megoldani.
-
kammler
senior tag
Hát, nem lenne meglepő. Írtad, hogy volt már reinstall. Próbáld meg a cache-t és az alkalmazás adatokat ennek ellenére törölni, mert lehet, hogy fent maradt a program mappája, benne a sok szeméttel, és így hiába telepítetted újra. Kiváltképp akkor futottam bele ilyesmibe, amikor költöztetés után indítottam a programokat, nálam az egészségablakot sikerült csak sokadjára működésre bírni. Ami nem megy, de nem ment 7 Prón, és 12R-en sem, az a rohadalom mydronespace alkalmazás. Elindul, de egy adott ponton mindig kifagy. Ez vagy OOS hiba, vagy nem tudom, hogyan lehet egy államilag megkövetelt applikáció ekkora hatás nagy f_s.
appban bejelentettem, persze ugy körbeírtam, hogy nem tudják a sablonos hülyeségüket válaszként megírni. Amit még nem próbáltam, ujra hozzáadni ujjlenyomatot, vagy másikat, mert akkor az összes app nyígni fog, hogy akkor ujra kellengedélyezni a biometriát. Banki appok. Meglátjuk mit írnak. Hátha autentikálás közben tojik be. Szinte biztos, hogy ott a gond amúgy.
-
Timer
veterán
Hát, nem lenne meglepő. Írtad, hogy volt már reinstall. Próbáld meg a cache-t és az alkalmazás adatokat ennek ellenére törölni, mert lehet, hogy fent maradt a program mappája, benne a sok szeméttel, és így hiába telepítetted újra. Kiváltképp akkor futottam bele ilyesmibe, amikor költöztetés után indítottam a programokat, nálam az egészségablakot sikerült csak sokadjára működésre bírni. Ami nem megy, de nem ment 7 Prón, és 12R-en sem, az a rohadalom mydronespace alkalmazás. Elindul, de egy adott ponton mindig kifagy. Ez vagy OOS hiba, vagy nem tudom, hogyan lehet egy államilag megkövetelt applikáció ekkora hatás nagy f_s.
-
kammler
senior tag
Minden tökéletes, a kis összegű fizetés is, csak mikor ujjlenyomat kell, na akkor van olyan, hogy váratlan hiba történt. Van egy gyanum, hogy retkes simple a hunyó. Persze ha másnál megy akkor nem. Van egy nord 5, azon is oké a nagyobb összegű fizetés.
-
Timer
veterán
Heló!
Használ valaki otp simple-t a 15-ön? Tudom, hulladék, néha használom csak a simple-t. A oneplus 10-en megy tökéletesen a 15 ezer forint feletti fizetés is. A 15-nél közli ujjlenyomat után, hogy váratlan hiba történt nézz vissza később. Még csak egy retkes hibakód se. Amugy a kisebb összegek mennek amihez nem kell ujjlenyomat. Most például házbiztosítás. Nem lehet kifizetni vele. A 10-el simán. Persze volt már ujratelepítés, ki és bejelentkezés, kártya törlése hozzáadása.
Van simple-m, de egyelőre nem fizettem vele ennyit. Parkolás simán megy, de ha jól értelmezem, az Neked is.
-
kammler
senior tag
Heló!
-
Timer
veterán
Nem, direkt kipróbáltam tegnap, ahogy írtad. Meleg, de nincs throttling érdemben. Egyébként a 12R-em is üveg, azon még érződik is, anno a 7 Pro-m is az volt, azon egyértelmű volt már látszatra is. Ez valahogy sehogy nem adja ezt az érzetet, de szerintem ez nem is az, kerámiát olvastam valahol. Ráadásul az üveg szigetel is. Anno a Oneplus 3 volt a legjobb szerintem, az full fém volt mindenütt.
-
klaya86
őstag
-
Timer
veterán
Sajnálom, mert amúgy kurva jó telefon lenne.... Néztem, nincs alzán fekete 512es , pedig azt még kipróbálnám, az üveg hátlaposak elvileg jobbak hőelvezetés szempontjából. Sandstorme pedig megint lutri szerintem. Ez van.... Megnézem valószínűleg az ikertestvérét, az oppot, ha visszakapom ennek majd az árát. Ennek ellenére is azt mondom, hogy egy nagyon alulértékelt telefon a "gyenge" kamera ellenére is.
Nekem fekete van, de amúgy érzésre ez nem üveg.
-
Nagya21
addikt
Sajnálom, mert amúgy kurva jó telefon lenne.... Néztem, nincs alzán fekete 512es , pedig azt még kipróbálnám, az üveg hátlaposak elvileg jobbak hőelvezetés szempontjából. Sandstorme pedig megint lutri szerintem. Ez van.... Megnézem valószínűleg az ikertestvérét, az oppot, ha visszakapom ennek majd az árát. Ennek ellenére is azt mondom, hogy egy nagyon alulértékelt telefon a "gyenge" kamera ellenére is.
Hali!
Oppo find x2 volt, most a sógornőm nyúzza, immár az 5-6??. évét tapossa....
Semmi gond nincs vele, csak a biztonsági frissítések hiányoznak, most kapott O15-öt..... -
klaya86
őstag
-
Nagya21
addikt
Sajnos újabb dolog, ami beütötte a szöget a koporsóba. Telefotó kameránál videózás közben, ha pásztázó mozgásban van a kamera, akkor a felvétel laggol, frame drop [link]
Megnéztem ma napon. Az van, hogy árnyékos helyen,de melegben egyszerűen a készülék már a levegő hőmérséklete miatt alapból meleg lesz, nagyon hulladék a hőkezelés. Emiatt van az, hogy innentől egy alap emeletebb hőmérsékletről indulva , minimális használat után jön a throttling, képernyő fényerő off. Nálam így kuka ez a telefon.Valszeg kifogtál egy rosszabb darabot....
Üdv Nagya -
Timer
veterán
Sajnos újabb dolog, ami beütötte a szöget a koporsóba. Telefotó kameránál videózás közben, ha pásztázó mozgásban van a kamera, akkor a felvétel laggol, frame drop [link]
Megnéztem ma napon. Az van, hogy árnyékos helyen,de melegben egyszerűen a készülék már a levegő hőmérséklete miatt alapból meleg lesz, nagyon hulladék a hőkezelés. Emiatt van az, hogy innentől egy alap emeletebb hőmérsékletről indulva , minimális használat után jön a throttling, képernyő fényerő off. Nálam így kuka ez a telefon.Hát, akkor ez ennyi!

-
klaya86
őstag
Megnéztem ma napon. Az van, hogy árnyékos helyen,de melegben egyszerűen a készülék már a levegő hőmérséklete miatt alapból meleg lesz, nagyon hulladék a hőkezelés. Emiatt van az, hogy innentől egy alap emeletebb hőmérsékletről indulva , minimális használat után jön a throttling, képernyő fényerő off. Nálam így kuka ez a telefon. -
xcsabo
őstag
Tradingshenzhen-en most is 220 körül van. Valahonnan beszerezhető 190-ért?
GS-en néztem, de most 211 a vége... 1-2 hete volt akció. Most picit drágább.
-
Timer
veterán
Hát ez kész!

-
klaya86
őstag
-
Timer
veterán
-
klaya86
őstag
Megnézem holnap úgy igen, tok nélkül. 300as a szoftver vége, újabbat nekem nem talál.
-
Timer
veterán
Megpróbálod úgy, hogy kiveszed a szilikonból? Vicces, de hátha az a baja, az enyém nem melegedett így, kizárt hogy ekkora különbség legyen. A 400-as végű szoftvert raktad fel? Nekem kettőt frissült.
A frekvencia kapcsán van lentebb olyan, hogy egyéni, de nem látom a kamera appot benne.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Hálózati / IP kamera
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Horgász topik
- PlayStation 5
- Apple MacBook
- Fogyjunk le!
- OLED TV topic
- IFA 2026: Itt van, de még vitrinben maradt a Xiaomi 18 Fold
- Őrült népszerűségnek örvend a Wardogs, pedig még meg sem jelent
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Gyári DELL, HP, LENOVO,Asus,Fujitsu laptop töltők, 27% ÁFA
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Go 512GB SSD játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! MSI Katana 15 HX B14WEK Gamer notebook - i7 14650HX 16GB DDR5 1TB SSD RTX 5050 8GB WIN11

.