Hirdetés
- Yettel topik
- Vége a dalnak: leállt az iPhone Air gyártása
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- iPhone topik
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- Amazfit Helio Strap – képernyőmentesen
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Rossz hírek a Galaxy S26-ok teléjét illetően
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
4Grider
félisten
válasz
Szólista
üzenetére
Ha ebben benne van, akkor kutya kötelességük értékesíteni:
https://www.telekom.hu/static-tr/sw/file/lakossagi-aszf-5a-melleklet-dijak-mobil-havidijas-ertekesitheto-20200904-uj.pdf -
4Grider
félisten
Megnyitod a mai napon érvényes ÁSZF-et. Ha abban az általad választani kívánt csomag nem lezártként szerepel, akkor ma elő tudsz rá fizetni (át tudsz rá váltani).
-
Vangelis
félisten
válasz
kovacsmi_74
üzenetére
Lassan ez lesz a legjobb díjcsomag.
-
AnonymusX
őstag
válasz
Flowtation
üzenetére
Annál a hívásátirányítási típusnál (ha jól sejtem ez a "nem válaszol" típus lesz), aminél nem akarod, hogy SMS-t kapj, ne legyen beállítva a következő telefonszám: +36 30 9876543
-
Flowtation
őstag
Sziasztok!
Biztosan volt már kérdés, de rákeresve nem találtam. Márciusban váltottunk telekomra, magenta1-ben vagyunk. Új mobil is lett, és ettől fogva mindig kapok sms-t ha hívott valaki de nem vettem fel. Én nem szeretném ezt, marha idegesítő. Az lenne a kérdésem, hogy ez szolgáltatói beállítás vagy a készülékben kell? Mert az előfizetésem beállításainál nem találom, a mobilban (Redmi note 8t) viszont van egy ilyen opció, hogy "Hívásvárakoztatás - hívás közben értesítést kérek a beérkező hívásokról" de szerintem ez csak annyi, hogy pittyeg ha beszélgetés közben hívnak.
Szóval mit kell tennem ha nem akarok smst?
Köszönöm előre is! -
raziel01
veterán
-
raziel01
veterán
Azért az nem gyenge, hogy eddig volt 0 Ft-os díjcsomag plusz 3 GB-os net 1890 Ft-ért.
Most meg 3390 Ft a legkisebb köthető csomag. -
Telekom ügyintéző szerint a Mobil XL (2019) + Korlátlan Net Max (2019) díjcsomagot nem lehet kötbér nélkül átváltani az új Mobil XL + Gigaerős Net+ díjcsomagokra. Nekem ez csak azért probléma, mert a 2019-es díjcsomagokhoz vett Samsung Galaxy Note 10+ 5G mobiltelefonom nem fogom tudni kb. 3 hónap múlva 5G hálózaton használni. Mondjuk a Telekom csinálhatna még 1 Gigaerős Net+ díjcsomagot, amibe beletenné az HBO GO előfizetést és így engedné a 2019-es díjcsomag váltását az új 2020-as díjcsomag váltására vagy a 2019-es díjcsomagokban benne hagyhatná az 5G hálózatra csatlakozás lehetőségét minimum 2 évig.
-
viera
őstag
válasz
kakuk.tamas
üzenetére
Az már tényleg nem tétel.
Majd következő hónapban váltasz.
-
Vangelis
félisten
válasz
enginev3.0
üzenetére
Új?
-
mokalade
tag
Ez is fontos, köszi, de lényeges kérdés, hogy ott kell-e feltétlen új simet rendelni, mert az a legdrágább.
-
szalai112
senior tag
Személyesen gyorsabb a számhordozás.
-
mokalade
tag
Igyekeztem utánaolvasni, de nem egyértelmű nekem.
Számot szeretnék hordozni Dominóra. Ez csak a számhordozással egy időben, a folyamat során vásárolt sim-re megy?
Van egy tartalék Domino sim a nevemen, arra tudok hordozni?
Ha weben rendelek új Domino Fix simet 990-ért, akkor arra tudok számot hordozni?
Maga a hordozás új/meglévő sim esetében weben vagy csak személyesen lehetséges?
Köszi! -
NY_A
őstag
Sziasztok
Látom kikerült a mobilnet duplázás magentából. A jelenleg életben lévő előfizetéseknél azért megmarad a dupla net? Mert jó lenne. Ezek az új csomagok nem valami szimpatikusak.
-
enginev3.0
félisten
válasz
st3v3np3t3r
üzenetére
Mobilon új lett
-
st3v3np3t3r
nagyúr
válasz
enginev3.0
üzenetére
Én nem vettem észre változást, de llegalább +3 városban kapcsolták be az 5G-t
az elmúlt 1 hónapban 
-
enginev3.0
félisten
Legalább az új weboldal jó lett
Biztos drága volt, ezért kellett árat emelni -
st3v3np3t3r
nagyúr
válasz
kory24
üzenetére
hát igen. nekem még szerencsém volt,hogy most hosszabbíttattam meg az összes előfizum +kedvezményekért, februárban már nem jártam volna jól az új csomagokkal.
Ez,hogy megszüntették az olcsó,kis netes csomagot,szerintem hiba volt.
Az 5G-s netcsomagok erőltetése meg még felesleges. Nagyon kevés helyen üzemel az 5G,meg egy átlag embernek a 4G is elég. -
kory24
őstag
4gb netet nem engedi legkisebb hangcsomaggal...
Nagyon gáz ez így annak, akinek csak net kellene.
Lehet van akinek jó, de sokaknak rossz irány...
-
válasz
Vangelis
üzenetére
Működik már, de nagyon nem tetszik, amit az új díjcsomagok tekintetében látok.
Bô 23 év T és jogelődjei után, most nagyon elgondolkodtam, hogy kipróbáljak minden előfizetésünkkel másik szolgáltatót, vagy csak átváltom a havi díjasokat Dominora, aztán évi 2500 - 3000 Ft-ból megmaradnak itt a telefonszámok.
Nekem és a feleségemnek is van céges előfizetés is, amikről 0 Ft-ért annyit telefonálunk és netezünk, amennyi jól esik, így a privát előfizetéseknél csak az a lényeg, hogy a telefonszámok elérhetősége megmaradjon.
A többi privát előfizetésünket szülők használják, nekik alapban jó a Domino, net nem is kell, meg sokat csak velünk beszélnek, mi meg fel-, illetve visszahívhatjuk őket díjmentesen a cégesekről is.
Mondjuk van időm gondolkodni, mert a sok előfizetés közül, az egyiken van még 3 hét hűség, de a többin már régen nincs - nem volt miért aláírni, mert a telefonokra sem adnak érdemleges kedvezményt, így megvesszük azokat máshol.
Magenta nem játszik, mert bár van itt az ajtóban Telekom optikai is, de nem véletlenül a Vodafone a vezetékes szolgáltatónk. (Elérhető még itt a DIGI és a Flip is.) -
Még mindig karbantartás van a honlapon...
-
bociusz
aktív tag
Ahogy nézem, nem gyakran frissül a Telekom honlapján a lefedettségi térkép, (a HTTP headerek alapján a mostani augusztus 3-án lett generálva), pedig Budapesten sorra kapcsolják be a külső kerületekben is az 5G tornyokat, a Hűvösvölgyi úton pl. már egészen a Kelemen László utcáig, de szigetszerűen még Rákospalotán is van lefedettség. Az új (kevésbé sűrű területeken lévő) tornyokon simán 500 Mbit/s feletti sebesség mérhető.
-
válasz
enginev3.0
üzenetére
Szolgáltatás esetén ugyan úgy él
Vásárlás esetén nyilvánvaló, de ez nem olyan, amit részleteiben ne ismerhetne meg az előfizető. No de holnap meglátjuk, gondolom tesz egy próbát a kolléga.

(#117747) kakuk.tamas
Persze, hogy most van karbantartás, amikor számlát néznék...
Ugye ezt most nem komolyan írtad? Holnaptól új tarifák lépnek érvénybe, ilyenkor azért kicsit bíbelődnek szerintem a rendszeren.
-
kakuk.tamas
addikt
válasz
blackmajesty
üzenetére
Mondom, hogy ezt a részét értem.
De akkor a rendszer számolt hülyén, mert már az első módosításkor is ezt az árat kellett volna dobnia, nem a 12ezrest...
Vagyis fél év alatt kifizettem pluszba 1 havi havidíjam.Tudtam én, hogy nem csak fizetni kellene ész nélkül, hanem néha megnézni a számlákat is...
Szerk.:
Persze, hogy most van karbantartás, amikor számlát néznék...

-
norbertoth
senior tag
Én akárhogy számolgatom, anyum csomagja 1000ft-al lenne olcsóbb (viszont 90 helyett 30 perc lenne) az enyém meg 300ft-al 5700, 10 helyett 15gb net, viszont a hívás korlátlansága repülne illetve a korlátlan opciók java része. Ha most váltok a jelenlegire akkor 400-al kevesebb az enyém és marad minden, ami szerintem sokkal jobban hangzik mint most az újak. Végülis nincs hűségünk régóta így havonta egyszer válthatok.
Azt nem tudjátok, hogy ha most ma még a jelenlegiekre váltok akkor a 15% nem bomlik igaz? Gondolom nem. -
válasz
enginev3.0
üzenetére
14 napig visszavonhatja
Ezt miből sejted így? Elég érdekes lenne, mondjuk 10 napig használná orrba-szájba és utána visszavonná. Nem kevered az eszközök nem személyesen történő vásárlásával?
-
BBke
tag
válasz
kakuk.tamas
üzenetére
Az új csomagok elvileg ma éjfél után lépnek életbe, de szerintem csak a holnapi nap folyamán. Ezekre az új csomagokra még nem tudsz váltani. Biztos azért írta, lehetőségként neked, hogy váltok az új csomagokra, mert a jelenlegi csomagod 2019 elötti volt.
Ezt egy kicsit elkapkodtad... -
válasz
kakuk.tamas
üzenetére
Én csak megörültem a spórolásnak.
Még jó! De reméljük az új rendszer szerint is lesz még valamennyi minusz, a magasabb csomagoknál esélyes a dolog.

-
viera
őstag
válasz
kakuk.tamas
üzenetére
Nekem is van egy ilyen összeállítású előfizetésem és én eddig is ennyit fizettem érte Magenta csomagban.

Amit én használok már kb.fél éve az Mobil XL+korlátlan net,12165ft.
-
blackmajesty
aktív tag
válasz
kakuk.tamas
üzenetére
Ha kiszámolod, akkor pedig az jön ki.
Mobil L 2019 epack kedvezménnyel 8950Ft, ebből lejön 30% kedvezmény, akkor az 6265Ft.
Korlátlan net 9000Ft, abból lejön 50%, akkor az 4500Ft.
6265+4500=10765Ft. Ennyi az ára a csomagodnak most! -
kakuk.tamas
addikt
válasz
gyuromoj
üzenetére
Én én februárban vagy márciusban váltottam fel a 10 gigás csomagom a korlátlanra...
Akkor volt (egészen eddig) 12ezervalahányszáz forint a havidíjam. Most ugyanez a csomag 10ezerpárszáz forint. És akkor is már volt 2 otthoni+ 10+ mobil a nevem alatt.
Szóval ezt most nem értem. Majd bemegyek az emberemhez, és megnézzük mi ez. -
kory24
őstag
válasz
kakuk.tamas
üzenetére
Nem lehet, hogy amit írtak, hogy ha van 3 hangcsomagod, akkor a korlátlan net árából nem 30, hanem 50% jön le?
És fél évvel ezelőtt még lehet nem volt ez a kedvezmény vagy csak akkor nem volt még 3 hangcsomagod hozzá.De, ha most sincs, akkor passz.
-
glacious
addikt
válasz
kakuk.tamas
üzenetére
Nincs Magentád és még két mobilelőfizetésed?
-
válasz
kakuk.tamas
üzenetére
Na ja, beszoptad. De tényleg nem zavart, hogy e hó 4. napjától létező csomagra előtte nem lehet váltani?
Majd válthatsz jövő hónapban újra.
-
kakuk.tamas
addikt
válasz
kory24
üzenetére
Jó, oké, ezt értem. De hogy lett most 2000 forinttal olcsóbb a Mobil L+Korlátlan net csomagom, mint fél évvel ezelőtt? Nem változott semmi az előfizetésen/ügyfélszámon...

Most az elmúlt fél évben fizettem tévesen 2000 forinttal többet, vagy kaptam még valami kedvezményt a szép szemeimért?
ubyegon2:
Én csak megörültem a spórolásnak.

-
norbertoth
senior tag
A 15GB-os net mennyi lesz epackel?
-
kory24
őstag
válasz
kakuk.tamas
üzenetére
Ha arra kattintasz, hogy váltasz az új csomagokra, akkor csak bedob a fiókodba és a jelenlegi csomagok közül választhatsz ugyanúgy
-
glacious
addikt
válasz
kakuk.tamas
üzenetére
Sajnos nem, mert megtaláltam az idevágó részt

Ugyanakkor eddig a legnagyobb hang csomaghoz volt a multisim, most nethez lesz. Azt még nem tudom, mi lesz a HBO GO-val.A mobil L csomagod lett olcsóbb, mert kivették a korlátlan EU hívást belőle.
-
kakuk.tamas
addikt
válasz
blackmajesty
üzenetére
Már másfél éve van Magentám, és kb fél éve váltottam a teljesen korlátlan csomagra. Most mégis 2000 forinttal olcsóbb lett...
És úgy váltottam most csomagot, hogy rákattintottam a "Váltok az új Mobil díjcsomagokra meglévő előfizetésemmel" gombocskára... Vagy akkor cumiztat a Telekom? Mert akkor kapják be, mert most nem tudok majd váltani...

-
anadroid
senior tag
válasz
kakuk.tamas
üzenetére
Ez a tavaly őszi. Nekem 2018-as van, és ugyanezt látom. Ha belemész a részletekbe, az URL vége -2019p.
-
blackmajesty
aktív tag
válasz
kakuk.tamas
üzenetére
Azok bizony a 2019-es csomagok árai, amiket látsz! Azért olcsóbb, mert ha van 3 mobil előfizetésed, akkor a korlátlan net magentában nem 30 hanem 50% kedvezményt kap.
-
válasz
kakuk.tamas
üzenetére
Aham, láttam délelőtt, hogy írtad ezt, de akkor se értettem, hogy ha holnap lép érvénybe, hogyan tudtad volna ma?
Egyébként ez a nulla forintos elvétele elég pofátlanság valóban, mivel amit nyújt, gyakorlatilag az is maga a a nulla.
-
kory24
őstag
válasz
kakuk.tamas
üzenetére
Az még nem az új...
Az újba már nincs is "korlátlan net" nevű, hanem csak gigaerősek

-
kakuk.tamas
addikt
válasz
Tompika777
üzenetére
Én már ma tudtam váltani rá. Spóroltam is havi ~2000 forintot (Mobil L+Korlátlan net csomagnál, Magentával)
-
válasz
kakuk.tamas
üzenetére
Szerintem már az első hangcsomag kétségessé teszi, hogy ez az új lista lenne. Simán megszünt a 0 forintos Nincs havidíj opció, nem?
-
Tompika777
senior tag
válasz
kakuk.tamas
üzenetére
Nem azért, mert holnaptól érvényesek az új csomagok?
-
kakuk.tamas
addikt
válasz
Renwick
üzenetére
Ez érdekes... Nálam az új árak ezek (és van a duplázás mindenhol, és ami eddig korlátlan volt a csomagban, az most is az...)
Magentás árak: (nem magentásoknak +30%)
Hangcsomagok:
- Nincs havidíj: 0 Forint
- Mobil S: 1400 Forint
- Mobil M: 3464 Forint
- Mobil L: 6265 Forint
- Mobil XL: 7665 ForintNetcsomagok:
- 2 (+2) GB: 903 Forint
- 4 (+4) GB: 1673 Forint
- 10 (+10) GB: 3213 Forint
- Korlátlan : 4500 Forint
- Korlátlan +HBO Go: 5295 Forint(#117718) glacious
Akkor ezek szerint az új csomagokra 1 hónapig van lehetőség váltani, ha kell a duplázás...
Még jó, hogy ma meg is csináltam amin kellett...
-
glacious
addikt
válasz
Renwick
üzenetére
Lakossági havidíjas (vagy MIX típusú) mobiltelefon előfizetés, hang (Mobil S 2017, M 2017, L 2017, XL 2017, XXL 2017, Korlátlan 2017, Mobil S 2019, Mobil M 2019, Mobil L 2019, Mobil XL 2019, Mobil XS, Mobil S, Mobil M, Mobil L, Mobil XL, Flotta Basic) és mobilinternet (Net Alap 2017, Net 3 GB 2017, Net 6 GB 2017, Net 15 GB 2017, Korlátlan Net 2017, valamint Net 2 GB 2019, Net 3 GB 2019, Net 4 GB 2019, Net 10 GB 2019, Korlátlan Net 2019, Korlátlan Net Max 2019, Net 4 GB, Net 15 GB, Gigaerős Net és Gigaerős Net+ vagy valamely Flotta Net) díjcsomag-kombinációval.
Belföldi dupla adatmennyiség (kizárólag a 2020. október 1-jéig értékesített meghatározott mobil díjcsomagok esetén vehető igénybe a kedvezmény)
De hol és mikor határozzák meg? A fentiekben meghatározottak? Vagy később határozzák meg? Mert ezek szerint maradna a duplázás egy hónapig, az új csomagokra.
Közben a 9. számú mellékletben tényleg nincsenek az újak benne.
-
BBke
tag
Kiváncsi leszek holnap, hogy Magenta csomagban mit számol majd ki. Jelenleg Mobil S és 2 GB (4 GB) csomagom van.
-
norbertoth
senior tag
A mobilnet milyen árban lesz? Mert a hang adat nem rossz, de a mobilnet olcsóbb vagy drágább lesz? Nekem a 10GB-os csomag van, remélem nem drágább lesz a nagyobb csomag.
-
Renwick
őstag
A Magenta 1 kedvezménycsomagba bevonhatók mind az új otthoni, mind az új mobil díjcsomagok, viszont a nagyobb csomagok miatt az utóbbiakban foglalt adatmennyiség már nem kerül duplázásra.
Hm, akkor tényleg ennyi a Magenta duplázásnak.
-
viktorhu
veterán
válasz
enginev3.0
üzenetére
Én nagyon sokat használom a mobilnetet, nekem a mobilom az elsődleges számítógépem. Nem is foglalkozom sokat a netfogyasztással, van tartalékban másik simen is 4 giga, csak még nem kellett átváltani, pedig megy a spotify amíg navigálok, és nem telik el úgy egy óra nálam, hogy ne neteznék valamit, meg szinkronizál is egy csomó fiókom.
Attól még az 5 gigás keretem nem fogy el, és nem fogok magasabb adatcsomagra váltani. Ha olyan szolgáltatást szeretnél, amelyik a hálózati fizikai korlátokkal nem nagyon törődve olcsón szórja az óriási adatcsomagokat, arra is van megfelelő szolgáltató Magyarországon.
Csak Téged tudlak idézni: "próbáljunk már el elszakadni a saját szokásainktól, mert én lehet nem úgy használom mint te".
-
enginev3.0
félisten
válasz
viktorhu
üzenetére
A majomkodás az az, hogy 2020-ban, amikor mindenhonnan az internet és az okostelefonok folynak, még 4gb netet adnak
és csak hogy tiszta legyen az elgondolás, mert tudom hogy egy szakmai fórumon, soha senki nem telefonozik naponta fél óránál többet, mindenkinek elég az 500Mb internet, (a fél napos akksi idő stb...) ezeket már megtanultam a különböző topikokban
Ami neked elég 4Gb az másnak nem, de ami másnak elég lenne ugyan ennyi pénzért, mondjuk 10Gb, az neked se fájna szerintem, a kecske is elfogyott meg a káposzta is jól lakott
ennyi. -
viktorhu
veterán
válasz
enginev3.0
üzenetére
Szerintem ezt (#117679) enginev3.0 hozzászólására akartad válaszolni.
Ott hangzott el az, hogy ami nem a Te szokásaidhoz illeszkedő csomag, annak értelme sincsen, mert csak majomkodás.
-
szalai112
senior tag
válasz
kakuk.tamas
üzenetére
Szia kösszi
Csak nekem a gomb nyomás után a fiókba vezet, és dijcsomag váltásnál , még a régi a tarifát mutatja.
-
szalai112
senior tag
válasz
kakuk.tamas
üzenetére
Szia
Neked már feldobta a rendszer az új dijcsomagot?
-
törölt tag
válasz
Renwick
üzenetére
Át kellene írni a cikket a hwsw-n: az új 4GB-os csomag úgy lett 200 Ft-tal olcsóbb mint a 2019-es 4GB, hogy kikerült belőle a korlátlan zene opció,
illetve önállóan nem vehető igénybe-nem úgy mint a 2019-es 4GB. Így az eddigi 2390 Ft helyett nem hogy 2190-et fizetsz ha az új 4GB-ra szerződsz, hanem 2190+600 Ft-ot.
Szóval ez nem "olcsósítás" -
enginev3.0
félisten
válasz
kakuk.tamas
üzenetére
Nagyok olcsóbbak lettek igen
-
Nordik
őstag
Az 1200Ftos 50 perces opciót megszüntetik?
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3407, 100% Akksi
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 SUPER 8GB AeroCool Quantum Mesh 650W
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen,MS3634,100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Tegnap, délután fél 1kor csináltam.