Hirdetés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Íme, a One UI 8
- A Deezer zenei kínálatának 18 százalékát már AI generálta
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- One mobilszolgáltatások
- Honor 90 - modellalkat
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
drpityi
csendes tag
válasz
LurkerSheik #50 üzenetére
Nekem például kimondottan tetszik ez az újítás.
Már nagyon untam évről évre ugyanazt a hátoldalt.
Az új A széria tagjai közül nekem az A56 kamera szigete tetszik a legjobban. -
Ricardo
titán
válasz
LurkerSheik #50 üzenetére
Nézőpont kérdése. Eddig is létezett náluk ez a kialakítás. Az A széria, eddig az S családot követte kamera kialakítás terén, most inkább a fold vonalat.
-
Eddig szépen megoldották 3 gyűrüvel
a kamerákat most b@szarintottak egy indokolatlan szigetet.
Olyan szépen fejlődnek visszafele. -
Ricardo
titán
Ez így van. Ez egy nem túl erős telefon ami harmad annyiba kerúl mint pl A 16e ( a sima 16hoz képest pedig még több az eltérés), és mégis bele tudták tenni a 120hz-es frissítésű kijelzőt. Apple meg a jóval drágább modellekbe sem tette ezt meg.
Ahogy olvashatod az Aod elhagyását, még ebben a szegmensben is egy rossz viccnek tartom, egy ennek a többszörösébe kerúlő készülék esetében, pedig (itt kihagyom a jelzőt, inkább) -
judas13
addikt
Van rá módszer, hogy feloldja a 10 sec-et. [link]
De tényleg felháborító, hogy amúgy alapon csak ez van.
-
cs.zs.
veterán
válasz
janeszgol #33 üzenetére
Azt sajna nem írtam oda, hogy az
A25 Exynos 1280 AnTuTu 10-ben ~474.000 pontot csinál,
az A26 az Exy1380-nal 24%-kal több, 588.000 pont,
(A35 Exy1380 +27% 602.000), szóval nyers erőben jelentős a 1380 előnye, és ennek is ott a helye az összehasonlító táblázatban.A Redmi Note 13 Pro 5G szintén egy jó telefon.
Snapi 7s Gen 2-vel Antutu 10-ben 579.900 pontot hozott össze, azaz bő 22%-kal ez is veri az Exynos1280-at.
Android 13-ról indult tavaly ilyenkor, és 3+1 év frissítést ígért akkor a gyártó. 160.000 Ft-on nyitott, azaz az említett Samsungoktól jelentősen drágábban. Én is szemeztem vele, vakartam a fejem rendesen. Egyrészt nem akartam ennyivel több pénzt telefonért kifizetni, másrészt az A25 8/256 Android 14-ről indulva 4+1 év supporttal 103.400 Ft-ért volt megvehető. Ez egy jó ajánlat volt, éltem is vele.
Ha viszont a mostani árakat nézzük, a R N 13 Pro 5G 8/256GB az emagon 89.900 Ft, és annyit nagyon megér, még akkor is, ha a támogatás végét jelentő Android 16 + 1 év már vészesen közeleg.
-
janeszgol
félisten
válasz
pirosmajom #37 üzenetére
Igen, de 2025, nem 2019. 120 ezer ft. Az AoD nem űrtechnika. Úgy kezeli az AoD-ot már lassan a Samsung, mint régen az NFC-t a Xiaomi. Prémium feature-nek. Nevetségesek voltak. (Viszont a Xiaomi a mai napid ad infrát, amiért le a kalappal előtte.)
-
cs.zs.
veterán
A25 1450nit 120Hz Amoled
Van AOD
Van 3,5 mm jack
Stereo kihangosítás
2024-től 4+1 év support
Nem vízálló
8/256GB jelenleg 110-120.000 FtA26 1100nit 120Hz Amoled
Nincs AOD
Nincs 3,5mm jack
Mono kihangosítás
IP67 vízálló lett
2025-től induló 6 év support
8/256GB jelenleg 135.000 FtJó a vízállóság, jó a 6 év support is,
de az első 4 sor visszelépése érthetetlen. -
Ricardo
titán
Ez egy vicc. Ráadásul a rosszabb fajtából. Kiveszik az AOD-ot?
Egyik cég sem jótékonysági szolgálat , de az ennyire kisstílű húzások, nem voltak rájuk jellemzőek.
Arra tippelek, hogy mivel a legnagyobb riválisnak bejön ez a (jelzőt nem írok) stílusú "termékpozicionálás", gondolták ők is meglépik. -
judas13
addikt
Kellemetlen ezt nézni 2025-ben. Drága, buta, ronda.
-
Instabil
junior tag
válasz
Kisgépkezelő #22 üzenetére
Mondjuk a samsung, anno a flagshipekkel is ezt csinalta. 😂
-
cs.zs.
veterán
válasz
Kisgépkezelő #22 üzenetére
A nem létező jacknek
-
Bleccs
csendes tag
Hmm, nem rossz ez, egyre jobb és használhatóbb a 20-as széria, de az árazás vicc még ennek fényében is.
-
Instabil
junior tag
A lenti kavanak mi a funkcioja?
-
cs.zs.
veterán
válasz
viragdani01 #6 üzenetére
Dani,
már visszaadtátok a tesztkészüléket?
Bog nem találkozott benne AOD-vel, a gsmarena pedig úgy tudja, van benne, ahogy az A25-ben is van.
Az A25-ben ennek a beállítása nem a kijelző-menüben van, hanem a "zárolt képernyő és AOD" nevű külön menüpontban. [kép] [kép] [kép]??
-
vodrosjozsi
addikt
yap, sokkal jobb deal most az A35 ennél de uge nem egy kategória a 2 telefon.
Értem, hogy az olcsóbb kategóriások a fiataloknak szól, de már nem is szinesek ezek a telefonok, tökre eltűnt az "awesome" vonal is, nem is olcsó annyira, hogy kevés fizuból erre teljen szóval nem tudom kire lőnek ezzel.
Lehetne az a koncepció, hogy 2 évig A35-öt árulnak, másik 2 évben meg mehet újra ugyanaz a telefon csak A26 névvel, mert kb csak így lenne értelme és meg is van a költségcsökkentés a samsungnál -
drpityi
csendes tag
Akkor már inkább venném a tavalyi A35 öt.
Árban szinte ugyanaz, de azért komolyabb tudással. -
ddaydome
senior tag
Az összegzésnél szerintem àrnyaltabb a kép. Kiemeltétek a skylinet, ami nem fog jobb képet csinálni, rövidebb (3 év)az os tàmogatàs, de 2xr annyi a ram és a tàrhely, valamint az életben nem fog belassulni a stock droid (nokia x30 is van nekem, onnan tudom). Ez a Samsung telefon 1,5 év múlva elképesztő lassú lesz a one ui erőforrásigénye miatt, lehet hogy amúgy most sem egy ferrari.
Szóval szerintem jobb deal a skyline. -
janeszgol
félisten
A kamera nem nagy eresztés. Ha van elfekvőben A54 érdemesebb azt megvenni a lényegesen jobb kamera miatt.
-
vilmose33
őstag
Köszönöm a tesztet.
-
Dr Bubo
MODERÁTOR
A 20-as sorozatot dobhatnák és akkor áttekinthetőbb lenne az A széria:
1x - alsó
3x - közép
5x - felső -
Ez az előlapi dizájn kőkorszaki... Érthetelen egy ilyen ársávú készüléktől még akkor is, ha a 120K már inkább a középkategória alja manapság.
-
ParmaBoy
tag
Az a káva azért...
De egységnyi A széria, frissen, listaáron nem, később/előfizuhoz jó is lehet.Bár nekem a tízes/húszas az inkább a céges, magánszemély az a harminc/ötvenes. És nem az életkorra gondolok.
-
Tehát fogták az A54-et és újracsomagolták.
-
cs.zs.
veterán
A cikk 4. oldalán a Kamera fejezetben minden Youtube videóhoz A25-öt írtatok!
Nekem 8/256GB A25 van. A teszt elolvasása után egyáltalán nem érzem azt, hogy az A26 jobb. Egy dologban más: IP67 vízálló lett, míg a tavalyi modell nem volt az.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Igen, fejlődött, nem, nem csúszott rá az A36-ra, viszont a tavalyi A35 szintjére többé-kevésbé felhúzták, miközben az még bőven piacon van.
- Samsung Galaxy S24+ 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 512GB Black Titanium - 1ÉV GARANCIA- Kártyfüggetlen,94% Akkumulátor, IV52
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 512GB Blue Titanium - 1ÉV GARANCIA- Kártyfüggetlen, 96% Akkumulátor, IV51
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R5 7600 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 16GB NZXT H7 Elite GIGABYTE AORUS 850W
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest