- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Nem maradt sok titka a kétféle Galaxy A16-nak
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Az éj sötét és tele van Xiaomi 14T-vel
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Hirdetés
-
Új konfig 14 év után
lo Utoljára 2012-ben vettem pc-t. Aztán az utóbbi 8 évben fizikailag nem volt hely neki, laptopot használtam kényszerből,...
-
SlavicPunk: Oldtimer - Jövő hónapban érkeznek a konzolos kiadások
gp Kicsivel több mint egy évvel a PC-s verzió után PlayStationön és Xbox-on is játszhatunk a programmal.
-
180 Hz-es testvérpár született a Philips monitorokkal foglalkozó divíziójában
ph A hófehér köntösbe öltözött, 1440p-s kijelzőknek jó kontrasztja van, és ez hatványozottan igaz a 68,58 cm-es képátlójú példányra.
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kbali
nagyúr
válasz Masato #118035 üzenetére
Akkor tévedtem, utoljára mikor néztem, még kellett. Azt tudom, hogy lefelé elég nagy a sávszél (sőt lehet cache-eltetni, hogy még gyorsabb legyen), de felfelé tényleg lassú (nem ezen fogsz FPS-t játszani) - általában backup-ra használják (pl. kártyás fizetésnél benzinkutak).
-
Diák66
őstag
válasz Masato #118559 üzenetére
Tehát úgy néz ki, hogy maga a router tartalmaz egy LTE modult, ami az androidos lényegében. Emiatt ne írd le a Tp-Linket, ez nagy valószínűséggel csak a SIM kártyás verziókkal van így. Plusz ezek a routerek képesek SIM kártya nélkül működni, mert van bennük "szoftveres kapcsoló". Ilyenkor gyanítom semmi szerepet nem játszik az a plusz LTE modul.
Huawei-ből melyiket lehet olcsón beszerezni? Itthon a Huawei B535-öt adják előszeretettel a szolgáltatók, ami ugyan dizájnos, de érdemes csak 150 megabites Cat4. routerként tekinteni rá.
[ Szerkesztve ]
-
válasz Masato #118984 üzenetére
Jelenleg nem is elérhető, csak az 1GB , akkor mire fel ugatni?
◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄LG V30+ ThinQ Blue►SM E80 3.5mm Jack►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
MadMancs
veterán
válasz Masato #121122 üzenetére
Valóban vannak térerő problémák S21 szeria esetén. De ez abban mutatkozik meg hogy gyengébb a jelerősség, és jellemzően Telekom sim el jelentkezik ugye. De eddigi tapasztalatok alapján ha van 4G használja is. Viszont ha a torony 1km re van, normális rálátással, ott még -95dBv körüli értéknek lenni kell, ami s21 nek se akadály.
Persze egy próbát megér szerviz, de véleményem szerint nem ez lesz a gond. Máshol jelentkezik a probléma?Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
-
legenda
válasz Masato #121131 üzenetére
Utóbbiban nem szabad annyira biztosnak lenni, legalábbis nem a legszorosabb értelemben, mert volt már arra példa más gyártónál és szolgáltatónál is, hogy csak bizonyos hálózati módokban jelentkezett a korlátozás. (Sőt, letiltott készüléknél is volt már ilyen.)
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
legenda
válasz Masato #121134 üzenetére
Nem minden esetben veszik talán a fáradtságot, hogy az összes tekintetben lefussák a kört.
Mint írtam is, szerintem sem a legjobb a Samsung a hálózati kapcsolatok kezelésében, de nem csak a Telekom vonatkozásában - én is használtam korábban a telefonjaimat más szolgáltató SIM kártyájával is, akkor sem volt felhőtlen a dolog...
Más kérdés, hogy sok tényező függvénye a dolog, ezért változó, hogy kinek és melyik szolgáltatónál, milyen problémái jelentkeznek.Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
delig
tag
válasz Masato #121109 üzenetére
Szia!
Én is a Telenor-tól vettem lassan másfél hete, kifutó és vállalható árban volt.
Én SIM-ek nélkül kapcsoltam be, XEH régiós lett. Első SIM a saját Telekom-os, másik céges Telenor. Sajátomon megy a mobilnet, eddig nem volt gond, 4G+ simán megy.
Telekomot tervezem eSIM-re cserélni majd.
Kezdetben vmi baromságot akart folyton a teló beállíttatni velem a Telekomos SIM-re, de aztán vmit kikapcsoltam és azóta nem sipákol.
De olyan problémával nem szemebsültem, amit írtál (üzemidő so-so). (5G-t kellene majd vhogy tesztelni egyszer.) -
kchris78
veterán
válasz Masato #134334 üzenetére
ebben az az ugrás hogy az elmúlt időszakig vsz csak 4G volt N28/B28 nélkül. Valaminek a duplázása viszont azért elég jó fejlesztés.. Bármilyen faja lenne ott 1Gbitet mutató sor, nem biztos hogy valamikor is lesz N78-as 5G Tiszakécskén. 1800/2100 inkább azzal is lehet száz Mbiteket hozni.. De gyors orvoslásra jó a túlterhelt 4G mellé berakni a 700-as frekit.
[ Szerkesztve ]
-
MolTol
tag
válasz Masato #134352 üzenetére
Azt pontosan tudják, hogy kinek milyen telefonja van, hiszen az IMEI típus szintig lebontva minden adatot elárul a készülékről, inkább egyrészt egy marketing kérdés, nehogy már a Vodának nagyobb területen legyen (látszat) 5G-je, plusz a nyári szezonra felterelnek az N78-ra mindenkit akinek csak 5G-s telefonja van, hogy tehermentesítsék a 4G-t a Balatonnál amennyire csak lehet, mint tavaly is amikor ugyanez az akció volt nyáron.
-
csaszi75
senior tag
válasz Masato #134368 üzenetére
Igen, ez egy Samsung feature.. Exynos chipnél van.. S21, S22 tutira érintett. Teszteltem.
2G lockolt mobil, hívás közben elmegy a net. Amikor leteszem, akkor visszajön.
S20-on vagy épp S8-on simán lehet netezni 2G hívás közben..
S23-on állítólag megint jó, de az meg már Snapdragon chip. -
kchris78
veterán
válasz Masato #135192 üzenetére
Na igen . Én is 7 ezer Ftért vettem 1 éve egy aksis LTE routert. Szerintetek milyen LTE modem lehet még benne, hány éves lehet? Meg se merem nézni . Valószínű ugyanaz mint amit Te lecseréltél. (most már nem is használom mert macbook bluetoothon keresztül ki be kapcsolgatja az iphone Wifi megosztását)
[ Szerkesztve ]
-
KBL001
tag
válasz Masato #135215 üzenetére
Uhh,a B818 még csak-csak,de a másik horror áron van. Ennyit nekem nem ér 🙂
A térerő az jó (100%),sőt a többi érték is jó,egyedül pont a jel-zaj az,ami nagyon gyengusz.
Ehhez lehetne külső antennázni gondolom,de kéne vmi szaki,aki a tarsasház tetején állva beméri nekem,hogy merre kell beállítani és egyáltalán lenne e javuás. -
-
atosan
addikt
válasz Masato #135360 üzenetére
Üdv!
Néhány éve bevezették, hogy külföldi személyivel csak boltban lehet vásárolni. Tegnap chaten az ügyintéző állította, hogy már ismét lehet nála, online vagy telefonos ügyintézéssel is rendelni. Akkor uccu, végig vitte a folyamatot. A dokumentum tárban megjelent a szerződés összefoglaló az új számmal, de semmi egyéb, se készülék számla, sem garancia jegy.
Az elején említett változásról hol találok infót? Lehet rosszul kerestem és azert nem találtam.[ Szerkesztve ]
Maine coon
-
veterán
-
MadMancs
veterán
válasz Masato #137462 üzenetére
egyszerre csak kettő használható (bármilyen kombinációban).
Ez a rész nem igaz.
Legtöbb telefon (Samsung biztos) csak 2 IMEI vel rendelkezik, amiből egyik a fizikai slot hoz, másik pedig a fizikai slot 2-höz + eSIM tartozik.
Azaz lehetséges kombinációk.
2 fizikai sim, vagy fizikai 1 slot + eSIM.
2 es fizikai + eSIM vagy 2 eSIM már nem fog egyszerre működni mivel 1 IMEI csak 1 simmel lehet fent a hálózaton.
Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
-
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen