Hirdetés
- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
MarkitoLexx
csendes tag
Ki mondta hogy új csomagok lesznek illetve azt, hogy megszünik a magenta dupla net? Szerintem érdemes megvárni amíg ezt a telekom mondja!!!
-
V.Stryker
nagyúr
válasz
Winne
üzenetére
Azért vannak itt gondok. Ez mi a ....m? Eddig 0 forintos csomag volt telefonálásra és 10gigás net. Gondoltam felváltok Mobil S -re. Erre ezt dobja. A telefonos ügyfélszolgálat azt mondja,hogy azért mert valami 8980-as költési szintet állapított meg a rendszer de ő sem érti, mert neki sem jön ki a matek.
-
glacious
addikt
Spekulálás helyett meg kellene várni szeptembert.
-
enginev3.0
félisten
válasz
vpanangin
üzenetére
A legutóbbi csomagváltásnál is úgy volt, hogy kicsit többet kaptál (amiből a szolgáltató valószínűleg szinte semmit nem érzett meg), de többet is kellett mindenért egy kicsit fizetni
Csak ez a félőNe adj isten elveszik a 30% magenta kedvezményt, vagy tényleg a dupla adatot
-
vpanangin
senior tag
válasz
enginev3.0
üzenetére
Nem rosszak ezek a csomagok, csak hát nem mindenki Telekomos. Ha a hálón kívüli percdíjat levinnék legalább a Domino Most szintjére, szimpatikusabb lenne sokunknak.
Szerintem.
-
enginev3.0
félisten
válasz
AnonymusX
üzenetére
Ez jó hír
Mindig kíváncsian várom az új csomagokat, bár az otthoniakra jobban kíváncsi leszek, mondjuk ott sok lehetőségük nincs, kicsit módosítanak a kisebb csomagok sebességén, meg az árakon -szerintem felfelé- mert a spec áras díjak most nagyon BB-k, és nem hiszem hogy ezen még lefelé faragnának
-
AnonymusX
őstag
válasz
enginev3.0
üzenetére
Mindig van átmeneti időszak, míg lehet szerződni a régi csomagokra az új megjelenése után. Legfeljebb csak telefonon és üzletben.
-
Zeki
nagyúr
válasz
kakuk.tamas
üzenetére
Én sem. Fiam meg semmit sem a 6 gigából.
-
Szokenesz
senior tag
-
Szokenesz
senior tag
válasz
poli27
üzenetére
Számomra csak emiatt érte meg átjönni Telenor HelloDataból Telekomhoz.
15Gb általában kevés lenne, a 30Gb bőven sok, nekem ez így tökéletes.
E nélkül mi értelme a Magentának? A korlátlan TVGO magában nem hiszem, hogy vonz annyi embert, mint a dupla net. Lényegében "csak" az otthonira lévő kedvezmény maradna. -
-
poli27
veterán
Az új dijcsomagoknál amik lesznek azt hallottam, megszűnik a Magenta duplázás, mi a vélemény?...
-
Lehiñito
senior tag
Sziasztok.
Magenta 1 családi mobil opcióban az összes bevont dominós szám ingyen hívja egymást? Vagy csak a havi előfizetéses ami a fő szám, az hívja ingyen az összes dominós számot?
Bocs a buta kérdésért, de friss magenta egyes vagyok. -
picur10
aktív tag
A lányomnak szeretnék mobilnetet aktiválni a domino kártyájára app-on keresztül. Viszont azt üzeni, hogy nincs elég egyenleg. Először egyenleget kellene feltöltenem, aztán annak terhére lehet aktiválni a netet? Azt hittem, kér közben bankkártyát vagy ilyesmi.
(bocs, én havi előfizetéses vagyok, nem vagyok jártas ebben)illetve a 400MB-os verziónál azt írja, hogy ha még nem volt ilyen aktiválva, akkor 1000 Ft helyett csak 500 Ft. Ettől függetlenül az app azt írja ki, hogy 1000 Ft lesz. Vagy az üzenet eltér a valós terheléstől? (Különben a 3.5GB-ban gondolkodom, de 500-ért először ezt választanám, ezerért már nem)
-
atees
őstag
válasz
kovacsmi_74
üzenetére
Majdnem jó lenne, de sajnos mar ide is jelszó kell😀
köszi a segítséget marad a holnapi napom a flottakezelo😀 -
Winne
nagyúr
Van arról hír, hogy ez az új telekom tvgo valamikor is meg fog békélni a Firefoxszal?
-
kovacsmi_74
senior tag
válasz
atees
üzenetére
+EXTRANET1GB vagy +EXTRANET200MB esetleg.
Korábban vállalati dolgozói flottában simán tudtam a fiókban ki-/bekapcsolgatni a dolgokat. A publikus net csomagokat láttam hozzá, a hang rész volt gyakorlatilag egyedi, minimális nettel.
Telefonszámmal + sms belépve semmit nem látsz, vagy teljesen más flotta? Nekem a nevemen volt a számom. -
atees
őstag
válasz
szabonagyur
üzenetére
A flotta miatt, ott sem tudok semmit hozzaadni
-
atees
őstag
Sziadztok! Adott flottas mobilelofizetesem, elfogyott a mobilnet, online fiok nincs hozza, smsbe lehetne hozza dobni vhogy netet?
-
Gabonetta
aktív tag
válasz
kakuk.tamas
üzenetére
Köszönöm a válaszod, de az átvételi határidő egy hónapja letelt és nem történt azóta semmi.
-
icsil
csendes tag
válasz
szabonagyur
üzenetére
Mivel vezettem félre bárkit is?
Istenem colombo... -
-
balinlin
senior tag
A dominoban a korlátlan netes opciókat kivezette a T?
Vagy csak azért nem látom most őket, mert a 30 napos korlátlan nem lett lemondva. De jelenleg nem is aktív, mert nincs rajta annyi egyenleg.
Megnéztem böngészőben, ott szerepel a szolgáltatások között, mint felfüggesztett.
Ilyenkor ha töltők és elég keretet akkor újra aktív lesz? -
st3v3np3t3r
nagyúr
válasz
icsil
üzenetére
Szia. Elvileg nincs,gyakorlatilag passz.
Az első és második előfizu között teljen el kb.6hónap. Az előleg leginkább attól függ,hogy mit szeretnél kihozni. A választott tarifacsomaghoz van egy olyan keret, amit részletfizetéses készülékre használhatsz fel. Olyankor a listaárat nézik, nem az akciós árat! -
icsil
csendes tag
válasz
szabonagyur
üzenetére
Ne mond már meg légyszi hogy mit kérdezhetek?
Köszi. -
V.Stryker
nagyúr
Sziasztok
Mobilnetes csomagban nem general forgalmat pl az HBO Go. Ez akkor is igy van, ha hot spotként használom a mobilom es notirol nezem az hbo go-t?
-
icsil
csendes tag
Üdv.
Olyan kérdésem lenne hogy új előfizetés vásárláshoz van valamilyen limit?
Régebben 3havonta lehetett új előfizetést de úgy tudom ez már nincs érvényben.
Lehet egyszerre 3 Új előfizetést is vásárolni? -
MadMancs
veterán
válasz
alex devil
üzenetére
Nem biztos. Én tavaly Mobil S 2017 +3Gb ról Mobil S 2019 + 3Gb ra váltásnál (2790Ft vs 2390Ft) 3 ból 2 előfizetésnél simán engedte hosszabbítás vagy kötbér nélkül , 1 nél pedig mindenáron 11000Ft kötbért kért. Mindhárom elofizetés egyszerre lett vásárolva ugyanolyan csomaggal készülék nélkül. De próbáld meg, ha valami van úgyis szól weboldal.
-
poli27
veterán
Van aki esetleg előrendelte a note 20 ultrát, és már megkapta?

-
Lehiñito
senior tag
Sziasztok.
A napokban lettem magentás. 2 otthoni és egy mobil előfizuval. A mobil előfizum 0ft beszéd és 3Gb net. Erre a csomagra is be tudom kapcsoltatni a családi opciót? -
Zeki
nagyúr
válasz
kakuk.tamas
üzenetére
Oké, de magában nincs hangcsomag.
-
Zeki
nagyúr
válasz
alex devil
üzenetére
????
Nekem magentában a mobil S + kötelező legkisebb net (2+2GB) 2303Ft.
Hogy 2000 Ft neked? -
JSandor
tag
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni, hogy üzleti (ORFK dolgozó) mobil előfizetésemet online vissza tudom váltani lakossági előfizetésre ? Azt szeretném csinálni lényegében, hogy Magenta 1 be szeretném bevonni de erre a flottás csomagra már nincs szükségem és havidíj néküli csomagra váltanám, ahol 35 ft perc és annyit kell fizetni csak amennyit telefonáltam.
-
vpanangin
senior tag
válasz
alex devil
üzenetére
Igen.
-
alex devil
senior tag
Szevasztok!
Mobil S 2019 (2500.- HUF) díjcsomagban vagyok hűségidő nélkül. Hűségidő vállalása nélkül válthatok Mobil S (2000.- HUF) díjcsomagra? -
Lmh
őstag
válasz
Tompika777
üzenetére
termeszetesen. kozben bár megoldást még nem találtam de ugy néz ki xiaomi specifikus probléma lesz. kérdésből van bőven a neten, csak válasz nincs rá sajnos
-
Lmh
őstag
Sziasztok!
Korábban írtam, hogy ausztriában nem működött a mobilnetem. Most horváto-ban sem műkődik semmi a telekom alkalmazáson kivul.
Redmi 6-osom van, kártyás vagyok és van euban leforgalmazható mobilnetem.
Lehet a telefonommal nem stimmel valami? Elvileg miui global, stabil.... ezt irja a telefon beállításaiban.
Ötlet? -
MadMancs
veterán
válasz
Micsurin
üzenetére
Tudom még javasolni Whatsapp. Nem tudom milyen kodeket használ, de alacsony adatforgalomra állítva szinte alig kimutatható adatforgalmat használ hanghívás esetén. Régi albérletemben Csak EDGE hálózat volt elerhető, az is olyan gyengén, hogy pl messenger/viber kapcsolódni se tudott nem hogy hívni, meg kb minden meghalt, whatsapp ennek ellenére köszönte jól volt, képet pl nem lehetett persze küldeni/fogadni és persze videó hívas se, de szöveges üzenet, hanghívás meglepően jó minőségben működött azzal kb semilyen sebességgel is. Valami 120kb/perc volt az adatigénye. Az óránként ~7mb.
-
Micsurin
nagyúr
Köszönöm a válaszokat...

Adat/időt ismerjük olyan nem egész fél mega / perc a használat ha jól emlékszem, Viber és Messengert is néztünk nem volt nagy eltérés.
Azért volt a naiv kérdés mert haveromnak ha nem is korlátlan de bőven nagyobb csomagja van mint neki kell (GoNet+, 40GB) és bíztam benne titkon, hogy megúsznánk intercom vásárlás nélkül a közös motorozást.
Igen tudom a full VoIP alkalmas filléres csomagban való reménykedés naívság.
-
válasz
Winne
üzenetére
Ezek teljesen jól olvashatók, amint rájössz, hogy gyakorlatilag értelmes szöveget látsz. Nekem azzal van bajom, hogy a facebook nyelvezet nagyon divatba jött, így ha valamit nem értek, mindig arra gyanakszom, hogy az tette be a lábát.
Régebben fel sem tételeztem volna, hogy a de szócska az akár DE is lehetne, mondjuk nekem ez külön nehezített, mert ha leírom valahová a DE rövidítést, az 100-ból 100x desktop environment-et fog jelenteni. Egyszóval nagyon rossz irányba megy a nyelvünk, ha így megy tovább, pár száz év múlva makogni fogunk, mint a Neandervölgyi komák. 
(#117405) Nikaré
Teljesen normális, ha hibázunk, de törekednünk kell ennek minimalizálására. Én elég régen tanultam a helyesírást, így ma már sok esetben meg kell néznem kifejezéseket, hogy jól írtam-e. Simán rászánom az időt, mert ez az anyanyelvem, ha ezt lesz*rom, akkor én is sz*rdarabbal leszek egyenértékű. Sajnos a nagy magyarkodó nemzethy népek jó része ezt elfelejti és félanalfabétán fröcsögi, amit a főcsimpi mond neki......ahelyett, hogy ennek a nagyszerű nyelvnek az ismeretét próbálná elmélyíteni.
(senkire nem vonatkozik ez innen, csak előjön az emberből.....)
-
Nikaré
őstag
válasz
Winne
üzenetére
Nem vagyok nyelvtanmániás, szerintem sokszor velem is előfordul, hogy hibázom. Sőt az is előfordul, hogy félreértem az egyébként teljesen normál mondatot, ha ehhez jön még valami nyelv újító aki azt bizonygatja "nálunk így mondják" = jó pont teszek rá, akkor menj oda alsóbökénypálpusztára és bizonygasd ott!!!
Nem neked szól, csak leírtam az ezzel kapcsolatos gondolatomat. -
Winne
nagyúr
válasz
ubyegon2
üzenetére
Egy anlgaii etegyem ktuasátai szenirt nem szímát, melyin serenrodbn vnanak a bteűk egy szbóan, az etegyeln ftonos dloog, hogy az eslő és az ultosó bteűk a hölyeükn lneegyek, A tböbi bteű lheet tljees összevabisszásagn, mgiés porbléma nlkéül oalvsahtó a szveög. Eennk oka, hogy nem ovallusk el mniednigyk bteűt mgaát, hneam a szót eszgébéen ltjáuk.
Ezt is lehet érteni, a fura kifejezésekkel együtt azt is lehet érteni, amit írnak. Le a
nyelvtannácizmussal!
-
viera
őstag
válasz
st3v3np3t3r
üzenetére
Köszi szépen!
Jeleztem nekik,elvileg hétfőn vissza kapom.
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3127, 100% Akkumulátor
- Dell Optiplex 7050 SFF + Quadro K620
- Apple iPhone 12 Pro 128 GB Pacific Blue 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Apple iPhone 14 Pro Max / Kártyafüggetlen / 256GB / 12Hó Garancia / 87% akku
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Olyan emberke mondta, aki szerződésekkel foglalkozik..... Ő figyelmeztetet ha akarok valamit most lépjem meg, mert különben bukom a dupla netet ha hozzányúlok!

Régebben fel sem tételeztem volna, hogy a de szócska az akár DE is lehetne, mondjuk nekem ez külön nehezített, mert ha leírom valahová a DE rövidítést, az 100-ból 100x desktop environment-et fog jelenteni. Egyszóval nagyon rossz irányba megy a nyelvünk, ha így megy tovább, pár száz év múlva makogni fogunk, mint a Neandervölgyi komák.
dptrsk