Hirdetés
- A Nothing történelmet emleget, közben új logót mutogat
- Három operációs rendszert kínál a NexPhone
- OnePlus: Settle Down, nem megyünk sehova
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Megjöttek Magyarországra a Redmi Note 15-ök, január 22-től ennyiért kaphatók
- iPhone topik
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Digestive
veterán
válasz
Gabeszfoci89
üzenetére
7x86+

3x87+
10x85+
Verjem bele.
-
toxicjew
addikt
válasz
Gabeszfoci89
üzenetére
+ Raven

-
Gabeszfoci89
senior tag
válasz
toxicjew
üzenetére
Megèrdemelt nem irigylem
Csak èrdekes hogy ma este nyomtam pár rivalsot ès jött szembe este 8kor olyan csapat ahol 4toty volt,máshol 2-3...
Szètnyitottam mindent amit lehet ès kèket vèletlen sem láttam!
Èrdekes dolgok ezek de jól nyomod ènis tele vagyok Bayernes Evo lapokkal most is ezzel nyertem rivalson a meccseket
-
toxicjew
addikt
válasz
Digestive
üzenetére
Kell Ramires és Hazard
Csak ennyi az oka. Idén ez adja a funt nekem. Meta lapokkal se lennék nagyon előrébb, így legalább van némi kötődés és van még kedvem játszani. Amúgy az túlzás, hogy 2-300k a max, Hazard legjobb lapja konkrétan majdnem 1m, de van még pár közepesen drága lap.Gabesz: ez az első komoly nyitásom idén

-
Gabeszfoci89
senior tag
-
toxicjew
addikt
Nos úgy néz ki, eddig szoptatott a játék.

Amikor kisétált egyszerre voltam izgatott, meg kicsit csalódott, amiért egy balhátvéd jött. Ugye 352ben tolom, ott nem nagyon tudom használni. Na de amikor megláttam, hogy eladható, akkor elszállt minden kétség
Gyorsan el is adtam 715be. Utána már csak fodder jött. Később nekiállok a napi szaroknak és megcsinálom a 3 hero picket. -
A guru
addikt
Hát erre nem számítottam, de az első nagy nyitás itt TOTY alatt nekem: [kép]
Eladható 830k zlotyi, köszöntem szépen

500 félretett pakk még mindig hátra van.
-
toxicjew
addikt
És beraknak egy gk evot a full toty releasekor
Ezek minden évben azon dolgoznak, hogy a legjobb promokat tönkrebasszák. Jól megy 
-
Tajték
senior tag
Kivette valaki SBC Cuccurella lapját?
Nekem nagyon bejön, erőszakos , jól szerel, levegőben is jó.
És a speckó mozgása egyedi, tetszik... -
raven84
senior tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Ha eddig vártam akkor már 1 nap nem oszt nem szoroz, szombaton majd kinyitok mindent is.
-
gjoe
addikt
-
bence188
tag
Sziasztok, Zakarianak melyik 2. Ps+t adnátok holnap? Cdm holdingban játszatom
-
gjoe
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Pénteken az icon team 2 még benn lesz?
Vagy 2 napig nem lesznek ikonok? -
Kristof_94
Topikgazda
-
bubuska10
senior tag
válasz
EA's hit
üzenetére
Talán az lehet a megfejtés, h a konzol szerint 30 valahány órám van a játékban.
Annak legalább a 2/3-a az elmúlt 1.5 hét, a combosabb packeket most nem nyitottam még ki. Idén iszonyat lelombozott a játék az elején, megint minden a pace meg a playstyle meg a forgolódás, mindenkinek pinája van, meg főleg a kézilabda eredmények zavartak, meg nem értem rá foglalkozni vele eddig. Újabban viszont tetszik!
-
EA's hit
addikt
válasz
bubuska10
üzenetére
Mondjuk nem tudom mit es hogyan csinalsz, ha 88-as a legjobb lapod. Hat omlik a fodder
a silver kupat hagyd, iszonyat sok meccs atlagos rewardert. De a 2 naponta erkezo kupak, a gauntletek, a storyline, meg meg millio dolog adnak nagy packokat. Nyilvan 95%-ban csak fodderek jonnek belole, de sbc-be azok pont jok. -
kapeti07
senior tag
Etoo lapját próbálta valaki idén? Egy jó csatár kellene előre aki helyzetbe is tud kerülni. Tavaly nálam magasan Etoo volt a legjobb ebben, nem tudom idén milyen lehet.
-
bubuska10
senior tag
válasz
EA's hit
üzenetére
Hát igen. Ha tényleg jön Totti, fogalmam sincs hogy bírom majd kirakni...
6 éve UT-zek, ennek a játékosnak a lapját vártam mindig is a leginkább. Most itt van, és nem tudom majd kivenni.
Idén még promó lapot egyet se nyitottam, a legjobb fodderem 88-as. Van félretéve pár pack, de gondolom a 86x3 és társai nem a 90-eket fogják dobálni.
Pláne ha még TotW lap is kell bele, akkor lehet nézegetni az olcsó toty lapokat. Mondjuk minek, most Rivals reward után is csak 43k coinom van, mert költöttem olcsóbb evókra. Kár, h nem volt lehetőségem játszani eddig, akkor biztos jobban állnék fodder ügyileg. Most meg lehet tolni 35-ösével a silver cup és hasonló hülyeségeket, hogy adjon pár középszerű packet.
-
Nandinagy
addikt
válasz
Digestive
üzenetére
De akkkor mi alapján mondjuk a lapot túlárazottnak? Ha kell bele egy 90-es csapat de a 90-es lapok 100k-ba kerülnek akkor túlárazott lesz, ha meg kerülnek mondjuk 25k-ba akkor nem, nem? Ha most az van írva a butrához, hogy 1.2 millió akkor túlárazottnak fogják tartani, de ha olcsóbbak lesznek a fodderek és mondjuk csak 800k lesz akkor olcsó lesz?
Mi a logika?Egyébként szerintem az idei tipikusan az a rész amikor az untrade foddert aztán nem sajnálom. Heti 1 ikon-t minimum kirakok aztán ígyis 50 db 87+ lap van a storageba. Minden reward dobálja a 84*5, 86*3,82*10 meg társait azokban meg elvétve vannak ilyen lapok.
-
gjoe
addikt
válasz
Digestive
üzenetére
Ja de van marcelo sbcben egy 90es squad.
Na azt szerintem pár játékost kivéve lehetetlen úgy kirakni hogy ne vegyél lapot piacról.
Ez miatt ment fel a 90es lapok ára.
És sajnos ha jól láttam akkor a Toty hm lapok amiket majd tömegesen nyitnak azok is max 89es lapok lesznek.
Marcelot most kitudnam rakni de 500k coin kellene a 90es csapathoz mert az nincs. -
Gabeszfoci89
senior tag
Igen igaz de nekem van toty Evo Messi aki egèsz jó meg ha minden igaz lehet mèg pènteken tovább boostolni
Meg csatár poszton Cr menő lehet tud fejelni 5csillag megvan a fizikum is èn èlem az ilyeneket
Bár a mentions Kane nálam az álomlap(gondolom nemfog kijönni 1milla coinbol sajnos) -
gjoe
addikt
Mai rivals reward
Gold dembele és vitinha. Jöhettek volna pár nappal korábban vagy később -
EA's hit
addikt
válasz
Nandinagy
üzenetére
Soha nem az arat nezem egy sbc-nek, hanem a fodder mennyiseget ami kell bele. Tok mindegy, mennyibe kerul egy 90-es lap, ha kell egy sbc-be 5 db 90-es lap, az mindenkeppen 5 db 90-es lap, artol fuggetlenul. Az eddig kijott toty sbc-k szinte egyike sem er annyi fodder mennyiseget, amennyit kernek erte.
-
Nandinagy
addikt
válasz
EA's hit
üzenetére
Nem követem a trendeket idén de szerintem ezek az sbc-k drasztikusan csökkenni fognak árban ha kijön a full toty. Az emberek nagy %-a nem nyit packokat így nincs supply a fodderekből a piacra. Ha itt mindenki elfogja kezdeni nyitogni a packokat akkor pl. egy 90-es fodder nem lesz 55k mint most
-
gjoe
addikt
válasz
EA's hit
üzenetére
SBC-k sajna túlárazottak és nem is top lapok.
Toty lapok amik érnek valamit megint rohadt drágák.
Az elmúlt években ilyenkor mar simán vettem 2-3 toty lapot. Most max egyet tudnék.
kounde 1,2milla.
Talán ő lesz a befutó. Gold lapja még most is simán használható.
De majd meglátom milyen toty hm lapok jönnek és milyen áron.
Nálam középpálya és támadó sor vállalható. Védők jobban kellenének.
Van de ven-t evoztam én is, de nem esek hasra tőle. Zagadou reggelire megenné csak kellene neki egy kis pace.
Egy jó ikon cb sbc jöhetne ,azt kiraknám. -
EA's hit
addikt
Brutalisan tularazottak iden a toty sbc-k. Oke, toty sbc, legyen is draga, de nem az a baj hogy dragak, hanem hogy tularazottak. Butra pl. egy baromi jo lap lehet, de kb. a felet eri annak mint amibe kerul. Marcelo barmennyire jo is, egy LB seholsem er 1,5 millat. Wilson, Gabriel is csunyan tularazottra sikerultek. En eddig egyedul Karchaouit raktam ki, o jo arban volt, a jatek elejen a gold lapjat is nagyon eltem, meg tobb poszton is jo, fel is valtotta a megfaradt Albat LB-ben. Csak hat ilyen sbc mint o, barmelyik promoban van
Tottit varom meg, de az eddigiek alapjan o is dupla aron fog menni. Ez a ket kamu kecske a legkevesbe sem erdekel, es ugyis millio folott lesz a tok mid 90-es lapjuk.Volt viszont szo Chiellini sbc-rol is, bar az vszeg kamu. Na ot minden aron kiraknam. Egyreszt mert Chiellini
Masreszt most a base lapja a cb-m, es valami brutalisan jo. A csumara evozott, szanaszet hype-olt van de Ven-t rohogve alazza. -
A guru
addikt
válasz
Gabeszfoci89
üzenetére
Statok alapján Messi lesz a metább, de szívem szerint én is CR-t venném ki.
-
Digestive
veterán
Közel 400 pack után... Rohadddddddj meg ea!
-
raven84
senior tag
Elvileg jön Messi/Cr pick sbc
-
toxicjew
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Akkor már pont lejár a hero pick sajnos. De ja akkor tudod a legtöbből nyitni a semmit.
-
EA's hit
addikt
válasz
Digestive
üzenetére
Ev vegen filmet keszitenek majd rolam "Az ember, aki egyetlen meccsen sem hasznalta Pinat" cimmel. A temaja hoseposz lesz, es minimum egy Dicaprio fog jatszani. Vagy ha a Netflix rendezi majd, akkor Whoopie Goldberg

Remelem nem nyitom ki a toty lapjat, mert akkor azert ez megdolne
-
Digestive
veterán
-
raven84
senior tag
Most láttam, hogy 0,01% a toty odds a premium liga upgradekből, nyilván a full csapattal ez nő majd, de nem sokkal. Asszem csinálok 800 80+ppt aztán jó napot. Ezeket a league sbcket meg skippelem a picsába.11 rare lapért kapsz vissza 3at, vicc.
-
toxicjew
addikt
válasz
Digestive
üzenetére
Kár, hogy semmi jó Chelsea sbc nem jön
Pedig egy jó Lampardot királynék pl.Ti melyik nap nyittok? Vacilalok, hogy holnap vagy pénteken kéne, mert holnap full team + még bent lesz az icon 2, pénteken jönnek a HM lapok a 12. emberrel, de kikerülnek az iconok. Mondjuk mi a faszt agyalok ezen, hát kurvára senki nem fog jönni...

-
Digestive
veterán

Ha Dumornay jó stat boostot és PS-t kap, akkor én meg is vagyok a 2 ST + CAM poszton TOTS-ig. Ennek a törpének van az egyik legdurvább dribblingje a gold lapok közül is. Olyan mint Messi csajban.

-
EA's hit
addikt
-
Gabeszfoci89
senior tag
válasz
EA's hit
üzenetére
Èn Rooneyn gondolkoztam de nem mertem megvenni pont ezért mert fèlek hogy hatalmas bukó lesz...Nincs olyan jó csatárom most úgyhogy lenne helye de a rivalsot lehozom már így a héten a többit meg meglátjuk
múltkor musiala thunder lapját vettem meg 350k èrt tök jó volt aztán 2 nap múlva 425-450ig ment gyorsan elis adtam inkább bezsákoltam a profitot
-
Gaborz1
senior tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Ha be se kapcsolom a konzolt.
-
EA's hit
addikt
Vadasztam este totyokra, 800k korul volt a legolcsobb (Endler). Vettem is egyet 690-ert. Csak epp annyira beszakadt az ara, hogy 270-ert tudtam nagy nehezen eladni
volt 900k coinom, maradt 460k. Tovabbi befektetesi tanacsokert keressetek batran
-
Kristof_94
Topikgazda
-
BenXL
aktív tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
undorito mód, lovok 2 golt, mind2 csataromat leviszi es onnantol csak idot tudok huzni.
idei fifában kár hogy kikopott a golden goal szokás az ilyen kupáknál. Ritkán ramir az ellenfel meccs elott, akkor mindig benne vagyok es be is tartjuk. De alapbol szinte senki nem tartja be -
Kristof_94
Topikgazda
Aki ezt a toty 3 kupát berakta a survival módba...
-
Digestive
veterán
-
raven84
senior tag
Báz alig tudok a héten játszani, rendesen fomom van. Live event 1234567, gauntlet, rivals, wl, objektív hegyek hogy legalább a pass meglegyen a 85x10ért mindezt egy kapusért ( ha azt legalább nyitok, bár nyilván nem donnarummát hanem a csajszit )
-
GhostVector
junior tag
Az előbb játszottam életem meccsét Rivalsban.
Div. 4-ben vagyok, böszme vagyok, innen fórumról már vertek jópáran, a csapatom is gatya, de most ez jól esett.
5-1 volt az ellenfélnek, aztán 5-3ra feljöttem, majd 6-3 és onnan 6-7 nekem.
Pedig semmit nem csináltam, csak passz, L2vel fedez, lép pár métert és lő, gól.
-
Digestive
veterán
Nálam ST. Toronymagasan a legjobb akivel idén játszottam.
Tapad hozzá a labda és nála látom először azt a képességet ami pár éve ment, hogy a kapás lövéshez nem feltétlenül kell a kapu irányába fordulni.
Megoldja a helyette a grafika, ha másként nem akkor bug-ol és ilyen lehetetlen kifordult testtartással is beveri. 
WL-t és pár objektív meccset toltam vele. 31 meccs 41 gól 12 asziszt eddig.
-
kapeti07
senior tag
válasz
Aguinaga
üzenetére
Én félig már kiraktam, mert az kijött a klubból. Azért kezdtem bele mert ellenem parádés volt, többször is megszivattak vele. Nyilván mikor nálam lesz nem lesz ennyire jó, de tavaly a TOTS lapja nagyon sokáíg a cspatomban volt. Azt sajnálom, hogy ezeknél nincs Loan lap amivel ki lehetne próbálni, mint az ikonoknál.
-
Aguinaga
őstag
Kiraknám ezt a Wilson leányt? Érdemes? Baby WW Cruyff van csatárba'.
Kicsit sokallom mondjuk az árát, de hátha kijön klubból. Legalábbis a nagyja nagyja -
gjoe
addikt
válasz
kapeti07
üzenetére
Az igen. Tényleg most szerencsés lettél. Irigyellek.
És külön nagy pacsi azért a horgonyert. Én sem tettem volna másképp.Ja amúgy tudja valaki kik jönnek majd még sbc-be?
Lassan megint megtelik az sbc raktár. Vagy kezdjem el marcelot? Aki esetleg kirakta az mondhatna valami véleményt. -
kapeti07
senior tag
Én csak a Laliga Premium Upgrade-et nyomom, de nem tudom mi lett az accountommal jött belőle egy gold Vini JR és egy Gold Mbappe. Kb 20-at csináltam a premiumból összesen. A többi lap max 82-es volt.
Mondjuk Vinit annyira nem kedvelem, hogy be is raktam gyorsan a Wilson SBC-be. Előtte tettem rá egy Ancort, hogy az lehúzza a mélybe. Nehogy visszamásszon nekem.
-
Kristof_94
Topikgazda
Én csak a napi 3 picket, 12 *83 és 3*85 sbc-t csinálom meg. Ehhez kell megvenni a non rare gold és 83-84-es lapokat, de az is viszonylag gyorsan megvan. Csak ezek az objectivek veszik el az időt. A toty live tegnap meglett, rivalsban kb. 3 győzelem kellene, a silver kupa félúton jár, a gauntlet még érintetlen.
Pont ma olvastam, hogy a kevés alvás rövidebb életet jelenthet, jó úton járok.
-
EA's hit
addikt
Hat engem kb az sbc-zes tart bent a jatekban, a meccsezes sokszor szinte fizikai fajdalommal jar, de az sbc-ket imadom porgetni.
Egyebkent paletoolson template-tel tulzas nelkul 5 masodperc kirakni egy ilyen upgradet. Kinyitni/klubba kuldeni meg mondjuk 10. Szoval nem megy el vele sok ido
-
Gabeszfoci89
senior tag
válasz
toxicjew
üzenetére
Bentvan mèg a golden gólos kupa,azzal sokat tudsz gyorsítani a folyamaton(legalábbis hètvègèn èn így csináltam).Èn a live eventekbe szoktam belekeverni ezeket a csapatokat úgy halad mindkèt verzió és eventen sokszor jön nálam sokkal gyengèbb ellenfèl akit ha kilèptetek sokkal hamarabb megtudom csinálni a feladatot mint alapból
-
gjoe
addikt
válasz
EA's hit
üzenetére
Jesus. Ezt hogy bírjátok? Én pár sbc után unom.
Már az objektekre is alig tudom ravenni magam. Pedig tele van a store pakkal is de nyitni sincs kedvem mert csak a szar ömlik belőlük. Mikor a 86x3 adott egy 87es lapot meg két 86ost. Tavaly kiraktam több százszor ezeket a liga upokat és semmit sem adtak.
Nagy pakkokat kinyitom ha benn lesznek a hm lapok is, talán azokból esik valami.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- Házimozi haladó szinten
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Mikrotik routerek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- BestBuy topik
- Assetto Corsa Rally
- A Nothing történelmet emleget, közben új logót mutogat
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
- ÚJ akksi! GigaAKCIÓ! Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 Intel i7-11850H 32GB 512GB Nvidia RTX A4000 1 év gar
- ASUS VivoBook S16 S3607QA-PL018W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3878
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Csak ennyi az oka. Idén ez adja a funt nekem. Meta lapokkal se lennék nagyon előrébb, így legalább van némi kötődés és van még kedvem játszani. Amúgy az túlzás, hogy 2-300k a max, Hazard legjobb lapja konkrétan majdnem 1m, de van még pár közepesen drága lap.
2-300k abból a legdrágább lap aki jöhet. 

Ezek minden évben azon dolgoznak, hogy a legjobb promokat tönkrebasszák. Jól megy
6 éve UT-zek, ennek a játékosnak a lapját vártam mindig is a leginkább. Most itt van, és nem tudom majd kivenni.

Pedig egy jó Lampardot királynék pl.

Tapad hozzá a labda és nála látom először azt a képességet ami pár éve ment, hogy a kapás lövéshez nem feltétlenül kell a kapu irányába fordulni.
LendvaiFeri1