Hirdetés
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Megjöttek Magyarországra a Redmi Note 15-ök, január 22-től ennyiért kaphatók
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy Ring - gyűrű-kúra
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
Új hozzászólás Aktív témák
-
gjoe
addikt
Na nem látom a sok Toty nyitást skacok.
Vagy csak nem mertek dicsekedni?
Este kilenckor meguntam hogy 2 perc volt egy pakk nyitás, most reggel nyitogattam de semmi.
Mindenből csak a minimum jön.
Kár volt megint raizgulni erre a totyra.
Még normális fodderek sem jönnek.
Marceloba kell 90es squad. Még a fő csapatom is csak 88as. -
toxicjew
addikt
*storeban. Jó kis autocorrect

-
toxicjew
addikt
10/30/2500 coin csomagok vannak a szótárban.
-
raven84
senior tag
Mást is instant kidob a live event meccs a kezdő rúgás után egyből vagy csak engem?
-
Digestive
veterán
Kinyitottam ~70 packot a legjobbak közül. TOTY nyilván nem jött és abba is kellett hagynom, mert nem tudom hova rakni a sallang rare lapokat.
Kiraktam Wilsont, meg vettem 3500 coin alatt 150db Rice lapot.
Jelenleg ennyi volt a TOTY buli.

-
toxicjew
addikt
Elég kiábrándító ez a Toty építős Evo, remélem lesz még egy 1000 pontos op Evo is később.
-
raven84
senior tag
Kinyitok egy pakkot, kidob, megcsinálok egy sbct, kidob. 3 percig karikázik mire visszaenged. Majd holnap reggel.
-
neo81
senior tag
válasz
Gabeszfoci89
üzenetére
Már nincs, hamar javították.
-
Tajték
senior tag
Vicc... kidobál, tölt, kidobál, tölt.... stb.... Ez ugyan ilyen volt Fifa 19-be is
Nagyot fejlődtek -
Gabeszfoci89
senior tag
Bentvan mèg a yamalos bug?
-
Digestive
veterán
Én gyorsan egy evot is dobtam rá hátha így kijátszom a rendszert, ha vissza akarják vonni.
-
Digestive
veterán
-
Digestive
veterán
Srácok iparkodjatok!
Wilson 86os sbc dobja rewardnak 91-es potm Yamalt. ~40k coin

Nekem ez bugnak tűnik, mert az sbc-je 450k.

-
Digestive
veterán
válasz
Gabeszfoci89
üzenetére
Ja hát én se nézek tovább fejlődési célzattal egyet se! Csak Borast követem ezer éve. Neki mindegyik videóját megnézem! De csak a humora, stílusa miatt.
-
Digestive
veterán
válasz
Kristof_94
üzenetére
Abszolút nem!
Emlékezz csak vissza, hogy minden évben botrányosan le volt húzva a pack weight a teljes csapat bekerülése után. Ez tavaly érte el a csúcsot. Twitter, streamek, stb másról sem szólt hogy az első napon ömlöttek a toty lapok. Aztán fullra elzárták a csapot. Meg tudod nézni a tavalyi ár diagrammokat is.
Nekem 2 nap alatt összejött 100+ pack. Azt mindet kinyitom ma, aztán utána pörgetem az upgradeket majd.
-
gjoe
addikt
válasz
Nandinagy
üzenetére
Arról nem beszélve, hogy mibe rakja majd a rengeteg 82-84 foddert? Egy idő után Quick sell vagy ilyeneket pazarol majd 79+ pikkbe?
Amúgy ebből a tw 2 teambol egy sem jött a héten.
Szóval nem hinném hogy este esik egy mbappe vagy dembele.
Este 7 rendszer összeomlás után kB mikortól lesz érdemes nyitni? -
Nandinagy
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Kicsit ambivalens érzésem van ezzel a tartogatással. Oké, nem nyitok jövőhétig de konkrétan annyi fodderem nincs már, hogy egy db 83*10-t kirakjak. Szóval nem nyitok és tartogatom a packot jövőhétig aztán közben 1 hétnyi upgrade meg kimarad. Nem ugyanott vagyok ha most kinyitok mindent és a bejött fodderekből kirakom mégegyszer ugyanazokat az upgradeket ?
-
Kristof_94
Topikgazda
Szerintem érdemes megvárni a jövőhét vasárnapot a nyitásokkal.
-
Digestive
veterán
Nagyon remélem, hogy Wilson kap Tiki Taka és/vagy Incisive PS-t. -
Digestive
veterán
válasz
Gabeszfoci89
üzenetére
Jaja. Szerintem is borzalmasan irritáló. Olyan igazi ütnivaló alapból a feje.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Nemsokára kezdjük srácok:
-
toxicjew
addikt

-
toxicjew
addikt
válasz
Digestive
üzenetére
Pont belenéztem abba a videóba (ne kérdezzétek miért, amúgy nem követem), a barom odaadta az accjat random embereknek, hogy csináljanak vele amit akarnak. Az egyik kitörölte a lapjait/sbcbe tette stb, a másik meg vett egy mbappet 15m coinert. Na ezért bannolták transfer marketrol. Most meg csinált egy új accot és feltöltött rá ennyit? Jézusom...

-
Digestive
veterán
-
EA's hit
addikt
Igazabol Dagi minden evben lutri. Egyik evben tenyleg elkepesztoen zsenialis lap, a masik evben meg nehezkesen mozgo, nehezen hasznalhato atlag. Persze eddig mindig csak nyaron probaltam
Fogalmam sincs, iden milyen, de ha egy mod van ra, en biztos ot veszem ki, azert ennyire extra es draga lapot ingyen szerintem sosem vagtak hozzank meg januarban. A 22-es vb alatt a swapos Vieira volt hasonlo, azt hasznaltam is honapokig, de hat ez a Dagi meg sokkal-sokkal extrabb lap. -
A guru
addikt
-
Gabeszfoci89
senior tag
válasz
EA's hit
üzenetére
Várjuk ki a vègèt
Règen is voltak benne extra ikonok Gullit pl ès simán megoldható dolgokat kértek csak elnyúlt 1hónapra kb mert 2 részletben jöttek a feladatok minimum.Storeban max 2 token volt talán.Persze ritka fèreg a cèg de azért többnyire a hosszú feladatokat úgy szokták megoldani hogy lehessen teljesíteni.Èn rámegyek R9 re szerintem meg az alsó polcos packokra
-
EA's hit
addikt
válasz
GhostVector
üzenetére
Kulonbozo modokon tudsz majd icon swap tokeneket szerezni. Objectivek teljesitesevel, sbc-bol, store packbol, stb., kb barmit kitalalhatnak ra. Minden token egy 60-as rating koruli lap lesz, na azokat bele ne rakd sima sbc-be/ne quick sellezd, mert azokat tudod majd bevaltani a kepen levo rewardokra. Azt irjak hogy osszesen 20-25 lesz megszerezheto, abbol te dontod el mennyit szedsz ki, es azt mire valtod be.
-
Digestive
veterán
Egy pillanat alatt eldöntöttem, hogy én a 4 fodder packot és Buffont fogom kivenni. Sok éven át megvolt dagi Ronaldo és nem ment vele igazán jól a játék.
-
EA's hit
addikt
válasz
Gabeszfoci89
üzenetére
"Jegeltesd 2 hétig, és az Arsenal leigazol" - Torrente
Jobbulást!
-
Aguinaga
őstag
válasz
Gabeszfoci89
üzenetére
Gyógyulj meg hamar!
-
gjoe
addikt
válasz
Gabeszfoci89
üzenetére
Nálam marcelo lesz de csak ha kap pár defender playstyle t is. Vagy át kell állnom más formációra és lm lesz.
Baggio is kötelező lett volna csak elcsesztek direkt a playstyle okat is. -
raven84
senior tag
Futbinen úgy tűnik 86os evo érkezik és nem 87es. Pedig a 87es Rashimat szerettem volna folytatni 😐
-
gjoe
addikt
válasz
Gabeszfoci89
üzenetére
Jobbulást. Pár hét és mehetsz a pályát felszantani. Addig talán kiolvad.
Sbc vagy objektivek ha még nem volt
-
kapeti07
senior tag
válasz
Gabeszfoci89
üzenetére
Gyors felépülést!
Ha gondolod küldök át neked ezekből, hátha segít
:
-
raven84
senior tag
válasz
Gabeszfoci89
üzenetére
Mielőbbi felépülést neked!
-
Gabeszfoci89
senior tag
Ènis kész vagyok a totyra
végre utolsó műtét is kész márciusra mehet vissza a pályára így laza fel èv kihagyással
Addig is hétvégétől ágyban fekve indul a farmolás
Kimaradt most pár hèt nagyon le vagyok maradva de remèlem azért megszán a gèp
Igazából sbc Olise alap meg 20 nap van Beckenbauerre ők lesznek a kiindulási pont minden más ajándèk
Sok szerencsèt mindenkinek -
kapeti07
senior tag
Még sose nyitottam a TOTY alatt, még csak egy női kapust se. Úgyhogy nagy nyugodtsággal vágok bele a következő hetekbe.
Van 0 darab félrerakott pakkom és 13 ezer coinom. Azért remélem lesz jó Toty EVO mint tavaly. Egy Raphinha-t raktam bele és elég sokáíg használtam. -
A guru
addikt
Liga SBC-kre figyeljetek amúgy, holnap lejárnak és ki tudja mit frissítenek rajta. Én most beleszórtam minden lapomat, ami ezekbe kellett.
-
-
Nandinagy
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Ha TOTY Dembelét nyitnál is itt panaszkodnál, hogy de most akkor vedd ki miatta Woltemadet?
-
gjoe
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Te úgyis ki nyitod. Minek is megvenni.
Az előző években mindig nyitottal pár darabot.Nekem 1.3 milla van csak szóval venni sem biztos, hogy tudok. Marad majd az sbc lap.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GIGA AKCIÓ! Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 Intel i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A4000 1 év garancia
- UFC (Auchan) Gamer szék szőnyeggel
- Akció!!! Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Intel i7-10875H 32GB 1000GB Nvidia Quadro RTX 3000 1 év garancia
- Legjobb kijelzős!!! HP ZBook Power 15 G8 i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A2000 1 év garancia
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 32GB 1000GB 15.6" 1 év garancia
- magyar billentyűzet - 171 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- Eladó Apple iPhone 14 128GB Fekete / AKKU 100% / 12 hónap jótállással!
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2 év garancia
- AKCIÓ! Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- iKing.Hu Apple iPhone 17 Pro Deep Blue ProMotion 120 Hz újszerű 100% akku Apple garancia 202
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
gratula

asszem amelyikbe totw is kell.

végre utolsó műtét is kész márciusra mehet vissza a pályára így laza fel èv kihagyással
LendvaiFeri1