Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi Watch S1 - szép az idő
- Végzett a Samsung a One UI 8.5 frissítéssel
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Az öregebb iPhone-okat felgyorsítja majd az iOS 27, ígéri az Apple
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Itt az első fotó a Galaxy S26 FE-ről
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
Skeleton01
aktív tag
Én is ilyen 4-0, 6-0, 5-1-re kalapáltam el ma az ellent azon a nehézségen SB-n, 4-4-2-es felállásban, Lewa + Lautaro a két center, + Bouanga és Raphinha pedig a két szélen, ez nagyon adja számomra. Ashley Young-ból pedig lett egy 95-ös EVO, ahogy a Rare Gold Alejandro Balde-ból szintén. Igazából azt sajnálom csak, hogy nincs több ingyen Draft, illetve lehetne még a drága lapokból több limitált idejű, mint nemrég Vidic, vagy Henry, megvenni már úgysem lesz időm őket, de legalább lehetne a csapatokat próbálgatni. Akik pedig az elejétől tolják, valószínűleg már nem kevés Meta/szanaszét EVO-zott lapjuk van...
-
thebigK
addikt
áh sorry, pár hsz-t kihagytam. Akkor csak szimplán szokás szerint valami szar bugos
-
bubuska10
senior tag
Köszke, de Vitinha, Éderson is alapjáraton CM (utóbbi csak CM), szóval passzolom miért nem jó nálam.
myckey, neked mi szokott SB-be lenni a Ranked? Ilyen Ulti verésekkel simán menj Champsbe. Jobb rewardok, meg minden. Csak ne csúszkálj be olyan gyakran.

-
thebigK
addikt
szerintem olyan játékos kell CM-nek, akinél a preferred position is CM, tehát az alap pozija, nem másodlagos pozíció (ha alapjáraton pl rm/lb/akármi, akkor nem lesz jó)
-
bubuska10
senior tag
Na, hát a lentebb említett Exhibitiont áttettem vmi 3 belsővédős 2 csatárosra, így számolta. Uccsó meccsen visszaraktam 2 CM-es 442-re, úgy nem. Szóval ha vki pont azzal tolná, vegye figyelembe (bár lehet csak nálam bugos).
-
myckey
veterán
atraktam egyik SB meccset WC re...Kitomet oket, mint a libat. Furcsa volt Ultimate ,de meg Legend utan is...
-
myckey
veterán
tegnap irtam epp...

kaptam egy raklappal, vedekezni nem lehetett...de erdekes mod, nem leptem ki, sot fel is hoztam ( lottem egyet, sokszoros kiallitas mellett, marmint tolem )
Vicces competitive / fut ez az egesz, ugy fel van tolva a jatek sebessege.
Manager sokkal realisabb az autentikus mode, gameplay...egy-egy golert, kapuig vitt tamadasert is meg kell szenvedni.De ez md1, ez a szokasos. Ezer eve ilyen a fifa competitive gameplay resze.

A Kapusok ? pfff. hat az valami csudavarazslat, amit muvel a jatek.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
gjoe
addikt
Mi ez a játék? Pár napja nem játszottam. Most mintha valami új játék lenne. Kapusok nullak. Vízilabda meccsek kb. Totál élvezhetetlen.
-
bubuska10
senior tag
-
raven84
senior tag
Na, ez nekem új infó. Hát pénteken néztem a Rivals rewardokat és már játékon belül tokenes volt, meg Nephentez is mutogatta videóban az új rewardokat benne. Akkor képesek voltak visszacsinálni? Nem egyszerűbb lett volna külön objekt helyett szimplán megtartani?
Pedig már ki volt találva h nem nyitom ki csütörtökön, h átvigye a tokent jövő hétre mert akkor most túllépi a heti 1000-res limitet.
Nem csinálták vissza, csak ugye csütörtök reggeltől csütörtök reggelig gyűjthetsz heti 1000 dbt. És a múlt héten még nem kaptál token a dr rewardsból.
-
bubuska10
senior tag
Na, ez nekem új infó. Hát pénteken néztem a Rivals rewardokat és már játékon belül tokenes volt, meg Nephentez is mutogatta videóban az új rewardokat benne. Akkor képesek voltak visszacsinálni? Nem egyszerűbb lett volna külön objekt helyett szimplán megtartani?
Pedig már ki volt találva h nem nyitom ki csütörtökön, h átvigye a tokent jövő hétre mert akkor most túllépi a heti 1000-res limitet.
-
bubuska10
senior tag
Két meccsen kb. Éderson volt a párja, aki csak CM-et tud és nem volt felette felkiáltójel h rossz poszton van...
Nem is baj, legalább innentől nem fogok azzal az objekttel szenvedni (bár majd este teszek még egy próbát, full új felállással). -
myckey
veterán
-
raven84
senior tag
Most hogy ide belestem...
Nyitottam parat SBC, van egy halom fodder 86-89 lapom.Raktam ki belole a napi limit, 100 tokom. 8+7+5 db kartya, nem kar erte.
Dobtam ossze par upgradet is, kellett par 83-86 lap, kisebbek. Ebbol kaptam zoldet.
Azert ezzel a heti szerezheto SB & Rivals 700 Tok + 1000 C. ezzel odabastak. Ezt sima liba kb. Raadasul Prof fokozat. Md1, ugyis Ulti es Leg akad. 15 play...futyi.
SBC Swaps is sima, Rush illetve masik ketto competitive is turheto. Playert hagytam is.Heti 1000 igy sztm eleg laza. Kar hogy 5000 a teteje.
Ez a heti 700+ nem lesz csak most, mivel a rivals-t elfelejtették a héten tokenesre változtatni így kénytelenek voltak berakni.
-
myckey
veterán
Most hogy ide belestem...
Nyitottam parat SBC, van egy halom fodder 86-89 lapom.Raktam ki belole a napi limit, 100 tokom. 8+7+5 db kartya, nem kar erte.
Dobtam ossze par upgradet is, kellett par 83-86 lap, kisebbek. Ebbol kaptam zoldet.
Azert ezzel a heti szerezheto SB & Rivals 700 Tok + 1000 C. ezzel odabastak. Ezt sima liba kb. Raadasul Prof fokozat. Md1, ugyis Ulti es Leg akad. 15 play...futyi.
SBC Swaps is sima, Rush illetve masik ketto competitive is turheto. Playert hagytam is.Heti 1000 igy sztm eleg laza. Kar hogy 5000 a teteje.
-
myckey
veterán
Tegnap a gyozelmek mellett...olyat
xoptam
kaptam vagy hatot rivals. szetcsuszott a vedelmem, meg valami osszetakolt csapatom volt, varj lehet nem is rivals, mert path to glory meg NA eventes meccsekre kell a takolt szar keret.Jah
A vedelmemet ugy forgatta, hogy lestem. Nem volt semmi extra, ez a szokasos fostos gameplay. Vedekezni sokszor alig lehet. Fizika meg valami realis motion, az minekis.
Tobbszor bennyaltam, jott lenduletbol sprint mitnt a mergezetteger...en meg akarhogy probaltam, elszalltam akar a gyozelmi zaszlo, bezzeg o siman tekerget.
Most jon a plane !
tobb emberemet is kiallitottak, ennek ellenere, meg golt is lottem a masodikban, miutan alig maradtunk.
-
Woodslave
félisten
tegnap gondoltam játszok végre párat. Láttam ezt a küldetéses kupát, két meccs két győzelem aztán megnéztem az objektívsben miről is szól mondom anyátok ki is léptem. Nem gondoltam hogy ennyire nem lesz kedvem ehhez az egészhez pedig régen nyomtam minden ikon swapot és feladatot.
-
myckey
veterán
245 fof tokenem van jelenleg. Csak én állok ilyen szarul? Nagyon nem jön be ez az új rendszer...
Nem, En is szarul festek Tokom ugyileg

De majd most, ez a SB es Rivals..Rush alig toltam, SBC bol egyet se mvettemki, csak Upgrade meg player volt es daily kotelezo, Path to glory meg a masik event porgott ,de kevessel.
ZOLD lapok ?
Igazabol ezeket a NA playereket kaptam Specialban, ebbol a Path to...zold vagy mibol, sztm csak egyet vagy kettot...hat nem is remlik, annyira jelentektelent.
Multkor a P HEROES & EOAE cards, azok jottek !
*
Most gyulik a C. szepen, es eladtam par olcson vett TOTS lapot, tobbert.Leeht rafekszek ezekre a xarokra, meglesem SBCt es hatha a Rivals SB vel...meg lehet kellesz Rush is jatsszak.
-
D.Bergkamp
tag
245 fof tokenem van jelenleg. Csak én állok ilyen szarul? Nagyon nem jön be ez az új rendszer...
Este jött egy adomány object, mert gondolom mindenki szarul állt. 7 rivals meccs, meg 8 SB meccs, összesen 700 tokent ad!
-
EA's hit
addikt
Van hogy csak 2-3 jon egy nap, de maskor igen, akar 8-10 is siman. Ez az atlagos, nem nekem dobalja jol, masoknal sokkal komolyabb felhozatalt es nyitasokat latok, mint magamnal. Raadasul mar a pickeket es 84x2-ket is alig tudom rakni 2 napja, mert kifogytak a gold rare lapok. Na azota kevesebbet is nyitok, de azert a napi 20-30 pickbol/upbol 2-3 zold lap biztosan jon.
-
EA's hit
addikt
-
gjoe
addikt
Lehet nyitni napi 10et?
Akkor neked jól dobja.
Péntek este óta az összes upot kiraktam.
84x10,85x10 vagy 200 pikk és nulla zöld lap. Nulla!
Csak a 600k pakk adott de az is értéktelen szart. -
EA's hit
addikt
Komoly lap lett! Ez az EVO még behúzható?
Nem akarom védeni a "közösséget", van bőven tényleg elég gyökér, de valahol érthető ez a Neymar körüli hype, nagyon sokan a játék megjelenése óta várták.
Rakosgattam mar ra par kisebb evot korabban is, de amivel az igazan nagy upgradet kapta, az valamelyik uj, csutortok ota bekerult evo volt, az biztos hogy elerheto meg.
-
toxicjew
addikt
Nem tudom hány pick meg csomag után megszánt a játék

-
Kristof_94
Topikgazda
-
Skeleton01
aktív tag
Komoly lap lett! Ez az EVO még behúzható?
Nem akarom védeni a "közösséget", van bőven tényleg elég gyökér, de valahol érthető ez a Neymar körüli hype, nagyon sokan a játék megjelenése óta várták.
-
myckey
veterán
Pedig nem is CDM-nek mutatja alapból. Érdekes. Majd lecserélem akkor, hátha mégis nálam ő a gond.
(Ha már az EA Sportsnál annyit se tudnak nyomon követni, h az aktuális, kétszeres Bajnokok Ligája-győztes Vitinha középső középpályás.
)Visszatérve a múltkori témához: nálam 9-ből 9 nem hagyott gólt lőni. 100% az agyhalottak száma! Pedig a szándék nyilvánvaló: ha én kezdek ha nem kihívom a kapust, a védőkkel, CM-ekkel direkt elfutok, labdát szerzek visszaadom h meg tudja csinálni az Objektet. Ennek ellenére legalább sikerült kínszenvedések árán megcsinálni az összes agyhalott tryhard geci ellen. De minek: hát úgyse számolja!

agyfax ez a kuldetes dolog
-
EA's hit
addikt
Pedig nem is CDM-nek mutatja alapból. Érdekes. Majd lecserélem akkor, hátha mégis nálam ő a gond.
(Ha már az EA Sportsnál annyit se tudnak nyomon követni, h az aktuális, kétszeres Bajnokok Ligája-győztes Vitinha középső középpályás.
)Visszatérve a múltkori témához: nálam 9-ből 9 nem hagyott gólt lőni. 100% az agyhalottak száma! Pedig a szándék nyilvánvaló: ha én kezdek ha nem kihívom a kapust, a védőkkel, CM-ekkel direkt elfutok, labdát szerzek visszaadom h meg tudja csinálni az Objektet. Ennek ellenére legalább sikerült kínszenvedések árán megcsinálni az összes agyhalott tryhard geci ellen. De minek: hát úgyse számolja!

Biztos nem a cdm-es 442-t hasznaltad? Nem tudok mast elkepzelni...
-
bubuska10
senior tag

-
EA's hit
addikt
-
bubuska10
senior tag
A live Eventes Exhibition nálatok is bugos? Azt írja, 20 meccsen gólpassz CM-el. TOTS Vitinhaval adtam 9 meccsen gólpasszt, formáció 2 CM-es 442 ahol Vitinha az egyik CM, de 0-t mutat.
-
myckey
veterán
De ruhellem ezt...
Mikor ilyen full sablonszar dolgok mennek a jatekban. Kaptafa. Amit szoktam irni, ezekre a meta taktikakra, mutatokra, egyebekre.
Inkabb kapjak ki, mintsem ugyanazt a szart nyomassam
Free Pele is ezert triggerel, pedig lehet hasznalhato lenne.
-
EA's hit
addikt
De ha mar tulertekelt brazilok: visszakerult a jatekba, ugyhogy par napon belul minden bolond szarra evozott Neymarral fog majd rohangalni
-
myckey
veterán
R9 és Dinho... De lehet, hogy csak én látom így.
Ronaldo es Dinho, mint tulertekelt jatekosok ? De marmint jatekban ?
Mert amugy korszakos, zsenialis labdarugok voltak, abbol az idobol, mikor meg volt foca

Lehet a jatekban tulertekelt, nem jatszom veluk.
*
Viszonnt semmi koze Patrick V. posztjahoz, Bro

EAs
Ideje hogy kivegyem, fodderba
-
Amugy meg, eladtam Kobelt is. Valami dupla C jott. Illetve Moultrie is joval tobbert lett eladva. HA mar megkaptam ujra tots SBC bol. Legalabb C lett belole !Savicot is felraktam atadora, Totw. De durva ara volt ...epp pislakoltam.
-
EA's hit
addikt
R9 és Dinho... De lehet, hogy csak én látom így.
Hat de ok se nem cdm-ek, se nem tulertekeltek
-
EA's hit
addikt
Aha, akkor itt a huncutsag...modosulhat az atr. Ertem. Nem foglalkoztam veluk eddig, csak ha dobta objekt, elraktam, mert spec lap es fodderba jo lehet.
Akkor egyelore nem daralom be oket.
Campost kiszedtetek ? GK, de 170cm...viszont Foddernak faxa lehet ! valami 84 es csapat kell csak hozza.
Persze. Meg aznap sbc-ben vegezte
-
Kristof_94
Topikgazda
-
myckey
veterán
Aha, akkor itt a huncutsag...modosulhat az atr. Ertem. Nem foglalkoztam veluk eddig, csak ha dobta objekt, elraktam, mert spec lap es fodderba jo lehet.
Akkor egyelore nem daralom be oket.
Campost kiszedtetek ? GK, de 170cm...viszont Foddernak faxa lehet ! valami 84 es csapat kell csak hozza.
-
EA's hit
addikt
Valaki foglalkozik ezzel a Path to Glory emberekkel ? Elegge semmilyen ez az event kartya felhozatal...
Teli van ismeretlen arcokkal, statra sem tul massziv . Vagy Evora, unikumnak jo lehet ?
Lehet ezt evozni, vagy direkt passzolnak hozzajuk a mostaniak ?Special lapok, de olyan lofx habbal, igy ranezesre. Kaptam mar belole egyet vagy kettot, de az also ovr. 91...
Fejlodos lapok, a vb alapjan fejlodhetnek. A nagy resze nyilvan fodder, de legalabb 91+ fodderek amikbol lehet nyitni napi 5-10-et. Par felso polcos lap van, meg hat nyilvan aki megnyeri majd a vb-t, annak a lapjai 99-esek lesznek a vegere.
-
myckey
veterán
Valaki foglalkozik ezzel a Path to Glory emberekkel ? Elegge semmilyen ez az event kartya felhozatal...
Teli van ismeretlen arcokkal, statra sem tul massziv . Vagy Evora, unikumnak jo lehet ?
Lehet ezt evozni, vagy direkt passzolnak hozzajuk a mostaniak ?Special lapok, de olyan lofx habbal, igy ranezesre. Kaptam mar belole egyet vagy kettot, de az also ovr. 91...
-
myckey
veterán
Jash, reflexbol jott . Igaz

Gilberto Silvat hagytam meg ki, aki posztra megfelelo...
Regebbi, es divatos emberek nem ugranak be...A Maiakat meg plane nem is ismerem ugy
Igazabol, nem is suru a Brazil CM/CDM poszt, hogy kapasbol ketto is legyen, raadasul meg tulertekeltek is. Nincs is akkora sztar manapsag, erre a posztra...de amugy sem.
-
EA's hit
addikt
-
myckey
veterán
Joelinton & Bruno Guimarses ?
Brazilok, meg kozeppalyasok is...
A statok, meg a tulertekeltseg, az mondjuk mar erosen szubjektiv meg valtozo.
Esetleg Casemiro, Ze Roberto, Edmilson..
-
EA's hit
addikt
Ritkán látom az öreget.
Gyakorlatilag 10/9 alkalommal a 2 túlértékelt brazillal találkozom...Tippem sincs hogy ki a 2 brazil akire gondolsz
Nekem evo Locatelli a cdm-em mar honapok ota, de most lehet hogy lecserelem erre a Vieirara, statokra brutal. -
Kristof_94
Topikgazda
-
myckey
veterán
Ez nálam is így van, de az a baj, hogy sajnálok sok magas lapot SBC keretében beáldozni, hiába nem férnek be a kezdőbe, vagy alig használom őket.
Mondjuk most nem is érzem szükségét, Guti jó lenne, mert szépen alakul a RMA XI, de nagyon kevés a DEF statja.En multkor ellottem 3 csomagot( 90+ korul ) & totw + transfer...es hat Joe Cole JB Icon lett belole...Evozom is, mert nem gyakori lap es tobbet er. DE igazabol ki is hagyhattam volna, vagy mast is adhatott-volna-
Azota nem lottem el kulonosebb SBC dolgot, nem is latom, kit kellenne nyitni, akiben van racio-vallalhato modon.
Gyujtom a fodder daily szarokat, illetve ezeket a jobb, 80-85-90 koruli csomagok szedem ki, fodder miatt.
Amugy meg szokott esni Special lap, igy is.Tegnap lottem el egy TOTS SBC upgradet. Megkaptam Moultrie t...Ot vettem meg akkoriban
DE, elgalabb most el tudtam adni, es nnyertem rajta !Kobel es totw Savic is atadon van, sokkal tobbet er. DE lehet a tobbi tots , vett jatekosomat is eladom. Jobb aron megy.
Viszont, en Nem annyira sajnalom mar a special dolgokat, SBC bedobni. Mit kezdjek vele, csak toltelek szar, ami olyan .

EAs hit
Fodder , de a jobb fajta, azert,....
En is Evozom sztm az egyik Trophy Tit lapomat
Viszont ez a megszerezheto objektes, free Evo, ez fasza ! -
EA's hit
addikt
Evoztam egy ilyen szornyet, raadasul 5-5. 3 eve egy ilyen lap ert volna vagy 5 milliot a piacon, 6 eve meg 10-er. Most free evoval megcsinalhato
-
Skeleton01
aktív tag
Rakd ossze a mtekot, aztan dobd be a cseret. Neked tetszik, veszteni nem fogsz vele.
Ez meg csak egy k...jatek.
En most pl. eladok par kezdo jatekosomat, is. jo az ara ! raadasul megkaptam TOTS upgrade, ugyanazt,csak untrade...
Amugy is be kell daralni magasabb sbc embereket, lett sok felesleg. Meg kell a keretbe is frissites.
Ez nálam is így van, de az a baj, hogy sajnálok sok magas lapot SBC keretében beáldozni, hiába nem férnek be a kezdőbe, vagy alig használom őket.
Mondjuk most nem is érzem szükségét, Guti jó lenne, mert szépen alakul a RMA XI, de nagyon kevés a DEF statja. -
myckey
veterán
Én még bőven ezelőtt, ~ 1,5 hónapja, amikor nem is igazán ismertem ezeket a ratinggal kapcsolatos oldalakat, próbáltam ki egy Draft keretében Semenyo lapját, és elég gyorsan átjött, hogy brutálisan erős, nem is tudtam/érdekelt akkor, hogy mennyi az ára. Nemrég néztem, hogy Bouanga nagyon hasonló értékekkel bír, de sokkal inkább elérhető áron, azért kérdeztem...
Amúgy sem vagyok híve annak, hogy csak META mindenből, sok lap nem passzol mindenki stílusához, nekem nem jött be pl.: Barcola, Ekitiké, Akliouche, de Pelét is még szokni kell.Rakd ossze a mtekot, aztan dobd be a cseret. Neked tetszik, veszteni nem fogsz vele.
Ez meg csak egy k...jatek.
En most pl. eladok par kezdo jatekosomat, is. jo az ara ! raadasul megkaptam TOTS upgrade, ugyanazt,csak untrade...
Amugy is be kell daralni magasabb sbc embereket, lett sok felesleg. Meg kell a keretbe is frissites.
-
Skeleton01
aktív tag
mar megint a franya meta, akar a taktikaban az a full sablon szar...( bar most valami hasonlot hasznalok, varialva picit
mekkora csicskasag ez a "meta" dolog.
vakarozom ezektol a "best" dolgoktol, alt. sablon szaroktol. *
de online gaming, competitve..pvp, sajnos mindig van valami hasonlo. szezonalis "tuti".
ha a realitasoknal maradunk.
errol mindig eszembe jut a " life of Brian "
Én még bőven ezelőtt, ~ 1,5 hónapja, amikor nem is igazán ismertem ezeket a ratinggal kapcsolatos oldalakat, próbáltam ki egy Draft keretében Semenyo lapját, és elég gyorsan átjött, hogy brutálisan erős, nem is tudtam/érdekelt akkor, hogy mennyi az ára. Nemrég néztem, hogy Bouanga nagyon hasonló értékekkel bír, de sokkal inkább elérhető áron, azért kérdeztem...
Amúgy sem vagyok híve annak, hogy csak META mindenből, sok lap nem passzol mindenki stílusához, nekem nem jött be pl.: Barcola, Ekitiké, Akliouche, de Pelét is még szokni kell. -
thebigK
addikt
mar megint a franya meta, akar a taktikaban az a full sablon szar...( bar most valami hasonlot hasznalok, varialva picit
de online gaming, competitve..pvp, sajnos mindig van valami hasonlo. szezonalis "tuti".
sajnos itt minden évben így van, és egy bizonyos szint, vagy játéktudás felett elengedhetetlen, ha annyira kompetitív akarsz maradni
-
myckey
veterán
O jott SB rewards...+20 000 C. es par csomag GR lapok, par tucat.
B+ megint nem figyeltem mennyi pont lett a vegere, de hagytam is benn 1-3 meccset asszem. Vegig ULTI & Legend votl ( talan 1 WC...)DE mekkora banatok, hogy egy CM poz nem adtak ki, vagy egy Bruisert... Md1, meglesem mit hoz CDM, de hat azt nem is hasznalom...Ezt Evo sem lehet.
-
myckey
veterán
-
thebigK
addikt
Mármint úgy értem, hogy Bouanga beleférne, de Semenyo egyelőre túl drága lenne, alaposan kiköltekeztem magam... Bal szélre alternatíva még Rafi, Sané (TOTS), és Carrasco (TOTS HM) is.
egy alternatívának elmegy, ha jobbat nem tudsz pl EVO-ból összehozni
-
Skeleton01
aktív tag
Mármint úgy értem, hogy Bouanga beleférne, de Semenyo egyelőre túl drága lenne, alaposan kiköltekeztem magam... Bal szélre alternatíva még Rafi, Sané (TOTS), és Carrasco (TOTS HM) is.
-
thebigK
addikt
A bal szélen TOTS Semenyo helyett (Draft-ban próbáltam ki, egy igazi tank), mennyire jó alternatíva egy TOTS Bouanga megvétele? Közel azonos a két játékos statja, chemistry-vel sem lenne gond utóbbival...
Szerk.: Biztosan jók ezek az új lapok, de ez a FoF Path To Glory design valami borzalom...
papiron semennyire, a lengthy meta miatt, de ha neked jobban fekszenek a picit mozgékonyabb emberek, akkor hajrá
-
Skeleton01
aktív tag
A bal szélen TOTS Semenyo helyett (Draft-ban próbáltam ki, egy igazi tank), mennyire jó alternatíva egy TOTS Bouanga megvétele? Közel azonos a két játékos statja, chemistry-vel sem lenne gond utóbbival...
Szerk.: Biztosan jók ezek az új lapok, de ez a FoF Path To Glory design valami borzalom...
-
EA's hit
addikt
Én kivettem tegnap 250 tokenért ezt a 3x93 FOF PTG Packot (impulzusvásárlás volt), amiatt lehet?
Biztos nem azert, mert en meg semmit nem vettem ki, de ugyanugy eltunt. Valoszinuleg elcsesztek vele valamit, majd visszarakjak.
-
bubuska10
senior tag
Pont ezt akartam írni, a Store / FoF tokenesnél nem látom ezt a 2000-rest. Akkor már 3-an vagyunk.
Skeleton, én nem vettem még ki semmit, de nálam is eltűnt.Utoljára vagy 2 Seasonnal ezelőtt WL-eztem. Jó kis 9 win!
500 Champs token. Fogalmam sincs, mit vegyek ki. Elméletileg egyet többször is meg lehet belőle venni. Már nekiálltam számolgatni.
Promo játékosok nem érdekelnek, főleg coin kéne, szóval vmelyik tradeable csomag. Ti mit vesztek ki, vagy szerintetek melyiket érdemes ennyiből? -
Skeleton01
aktív tag
-
EA's hit
addikt
Én nem látom már ezt az EVO-t a store-ban, nálam van a hiba?
Nekem sem volt bent mar reggel.
-
Skeleton01
aktív tag
Én nem látom már ezt az EVO-t a store-ban, nálam van a hiba?
-
Digestive
veterán
Nem Dembelé mellett döntöttem, ezt rakom össze, végül is a franciával toltam egész évben, amúgy is egy baszó EVO választja el a 91 verzióját a kezdőbe kerüléstől, Olisetól nem estem hanyatt. Egy baj van ezzel a kártyával, hogy nem lehet explosive, de leszarom.
Maradona kimarad nekem így megcsinálom a "sajátomat"
Nálam is ő lesz a befutó!
-
EA's hit
addikt
Pontosan. Most fogytam ki a gold rare lapokbol 83 alatt, bezzeg commonbol van vagy 800
-
Digestive
veterán
Másrészt olyan idióták, hogy nincs semmi olyan upgrade amibe lehetne égetni a none rare gold lapokat. Viszont van legalább 6 fajta amibe rare lapok kellenek.
Mi a k. anyjukért nem tudnak még most se úgy berakni upgradeket, hogy végtelenítve lehessen menü grindelni?! 
-
raven84
senior tag
Nem Dembelé mellett döntöttem, ezt rakom össze, végül is a franciával toltam egész évben, amúgy is egy baszó EVO választja el a 91 verzióját a kezdőbe kerüléstől, Olisetól nem estem hanyatt. Egy baj van ezzel a kártyával, hogy nem lehet explosive, de leszarom.
Maradona kimarad nekem így megcsinálom a "sajátomat"
-
bubuska10
senior tag
Jaja, játékon belül is. Állok a menüben és kidob, minden szösszenet fél perc ha egyáltalán, de az is bugos (SBC-nél nem volt storage, elkészült evot nem lehet claimelni stb). Túl szép volt h igaz legyen.
Végre egy új ötlet, csomó jó újítás meg kontent, cserébe lelövik a szervereket. Mert gondolom ha hajnali negyed3-kor is ilyen volt, azt azért már nem a túlterheltség okozza.
-
thebigK
addikt
-
EA's hit
addikt
A szerverekkel kezdhetnenek valamit, mert 5 perc kirakni 10 picket appon, es meg 5 perc kinyitni oket...
-
EA's hit
addikt
Rushnál is. Éjjel toltam, mondom hátha akkor nem angoltudás nélküli gyerekekkel dobál össze, kicsit talán értelmesebbek. Kb. 10x kellett kilépni csapatválasztáskor, mert sose a requirements szerint választottak. Egy idő után meguntam a kilépkedést, és 5 meccs után van 12000 pontom úgy, h 4et megnyertünk. Kedvencem az volt, mikor kért spanyolt, angolt, törököt vagy mexikóit (szóval tuti lett volna lapja még ha kezdő is), erre evo nélküli TOTW Thauvinnel jött. Szóval 15 nekifutásból 1x se volt olyan, h 3-nál több req. lett volna (akkor is azért, mert én voltam egyedül képes arra, h pl megnézzem, h CM-et kér, meg Ghánait).
Te írtad egyszer, h 95%-uk agyhalott, stat alapján tényleg úgy van. 
Igen, arush is ilyen, nekem is 13k jott ossze 5 meccs alatt. Az a 100 token az bizony bent fog maradni a heten. De a legjobban engem akkor is ezek a friendlys agyhalottak basznak fel...
-
toxicjew
addikt
Ez az exhibition kupa mutatja meg legjobban a community nem letezo ertelmi szintjet. NEM KELL egyetlen win sem, viszont sok meccsen kell golt es golpasszt adni. Raadasul first to 3. Mi lenne az idealis? Hagyom rugni egy golt, o is hagy rugni egy golt, aztan rugok 2 ongolt, es netto 30 masodperc alatt vege is. Ehhez kepest 2 nap alatt 12 meccsbol eddig egyetlen csavo hagyott golt loni, pedig minden meccset ugy kezdtem, hogy ongol/hagytam loni. Inkabb nyomjak 8 percig a meccset, tryhardolnak egy nem letezo celert. Agyatlan, ostoba, pusztulasra itelt csicska community ez, a legtobben boven megerdemelnek minden szart, amit az EA a nyakunkba ont.
Ez így van. Ezért is mondtam már többször, hogy ez a játék pontosan olyan, mint amit ez az okádék community megérdemel

Amúgy tegnap kinyitottam az összes picket, meg amennyi csomagot csak tudtam, de természetesen fodderen kívül más nem jött.
-
bubuska10
senior tag
Ez az exhibition kupa mutatja meg legjobban a community nem letezo ertelmi szintjet. NEM KELL egyetlen win sem, viszont sok meccsen kell golt es golpasszt adni. Raadasul first to 3. Mi lenne az idealis? Hagyom rugni egy golt, o is hagy rugni egy golt, aztan rugok 2 ongolt, es netto 30 masodperc alatt vege is. Ehhez kepest 2 nap alatt 12 meccsbol eddig egyetlen csavo hagyott golt loni, pedig minden meccset ugy kezdtem, hogy ongol/hagytam loni. Inkabb nyomjak 8 percig a meccset, tryhardolnak egy nem letezo celert. Agyatlan, ostoba, pusztulasra itelt csicska community ez, a legtobben boven megerdemelnek minden szart, amit az EA a nyakunkba ont.
Rushnál is. Éjjel toltam, mondom hátha akkor nem angoltudás nélküli gyerekekkel dobál össze, kicsit talán értelmesebbek. Kb. 10x kellett kilépni csapatválasztáskor, mert sose a requirements szerint választottak. Egy idő után meguntam a kilépkedést, és 5 meccs után van 12000 pontom úgy, h 4et megnyertünk. Kedvencem az volt, mikor kért spanyolt, angolt, törököt vagy mexikóit (szóval tuti lett volna lapja még ha kezdő is), erre evo nélküli TOTW Thauvinnel jött. Szóval 15 nekifutásból 1x se volt olyan, h 3-nál több req. lett volna (akkor is azért, mert én voltam egyedül képes arra, h pl megnézzem, h CM-et kér, meg Ghánait).
Te írtad egyszer, h 95%-uk agyhalott, stat alapján tényleg úgy van. 
-
EA's hit
addikt
-
myckey
veterán
Én is hasonlóan jártam, esett egy Gervinho - Joga Bonito Hero lap, és pillanatnyilag nincs jó EVO-m sem rá, mert előttem őket...
Megvolt a Javier Suárez TOTS → Lautaro Martínez TOTS csere is, egy kis szerencsével, szinte egy az egyben. Illetve nem tudom ki mit tapasztalt, de Jonathan David - Fut Birthday is meglepően kellemes, csak úgy szórtam vele Rivals-ban a gólokat.
Nem csereltem volna le Lautarora azt
passzolom Davidot
-
Skeleton01
aktív tag
Beszeltuk odebb...
Lehet, direkt van ra FoF Pele EVO. Keress ra...Raklap helyre be lehet tenni.
Mondjuk a 96ra Evot nem lattam, csak a posztokat, bar akkor is javul a mutato.
De igy akkor nem keresek ST-t...
CAM felejtos, Jott Joe Cole -JB Heroes, es mar kapja az Evokat. Fermin Tots is akad, meg egy-ket masik CAM. Evozottak is.LW RWnem jatszik, de ide is jut ember.ST -be jo is lesz. Pajor Tots melle. A tobbiek pedig jok lesznek Sub+Res, vagy esetleg Evora, ha birom Coim
*
De lehet hagyom, mert nem csipazom, ha mindenki ugyanazzal szaladgal....Én is hasonlóan jártam, esett egy Gervinho - Joga Bonito Hero lap, és pillanatnyilag nincs jó EVO-m sem rá, mert előttem őket...
Megvolt a Javier Suárez TOTS → Lautaro Martínez TOTS csere is, egy kis szerencsével, szinte egy az egyben. Illetve nem tudom ki mit tapasztalt, de Jonathan David - Fut Birthday is meglepően kellemes, csak úgy szórtam vele Rivals-ban a gólokat.
-
EA's hit
addikt
-
myckey
veterán
-
homerhamm
veterán
Beszeltuk odebb...
CAM felejtos, Jott Joe Cole -JB Heroes, es mar kapja az Evokat. Fermin Tots is akad, meg egy-ket masik CAM. Evozottak is.LW RWnem jatszik, de ide is jut ember.ST -be jo is lesz. Pajor Tots melle. A tobbiek pedig jok lesznek Sub+Res, vagy esetleg Evora, ha birom Coim
*
De lehet hagyom, mert nem csipazom, ha mindenki ugyanazzal szaladgal....Akkó nem szótam.
-
myckey
veterán
Beszeltuk odebb...
*
De lehet hagyom, mert nem csipazom, ha mindenki ugyanazzal szaladgal.... -
myckey
veterán
-
homerhamm
veterán
Kaptam egy Pelét, kár hogy nincs CAM pozicíó a csapatomba.
-
myckey
veterán
-
EA's hit
addikt
Van sbc token is? Mert nem találom
Swaps, utolso ful.
-
myckey
veterán
4334 hsz ben bedobtam a komplett teljesitesi utat, ahogy ossze lehet kaparni a Tk-t

Ki is beszeltuk, hogy mennyi 91 es jatekos kell meg blabla ...
Engem ez a veszely nem fenyeget
a 91 es fodder csapat -
Kristof_94
Topikgazda
-
myckey
veterán
-
EA's hit
addikt
-
myckey
veterán
-
EA's hit
addikt
-
myckey
veterán
-
EA's hit
addikt
Konkretan egy este alatt meglett az osszes tegnapi obj, ami a heten kell Maradonahoz. Meg csak grindolni sem kell
-
toxicjew
addikt
A tokenek járnak dr meg wl után, meg egyéb nem 1 hónapig tartó objective farmolas után is. Azokat csinálni fogom. De hogy Haiti meg Curacao játékossal baszakodjak, ahhoz már semmi türelmem júniusban. Én is az evot fogom kivenni majd.
-
gjoe
addikt
Na ha igaz akkor este jön egy ingyen pele.
És 96ra lehet majd evozni.
-
gjoe
addikt
Tegnap csak vesztettem meg is fogadtam tényleg csak hétvégén fogok játszani. Megint beszopatjak az embert ezekkel az objektívekkel aztán 5 hét után lesz egy Maradona akivel ugyanez lesz
Amúgy azt mondta mindenki nerfelték a high dephtet de tegnap úgy tűnt mindenki 100-on volt de lehet csak jól presseltek
Sajnos idén ez a press és 100as depht idegesítő de nagyon.
Régen legalább ha valaki így kezdett az mozogni sem tudott a második félidőben.
Most meg semmi bünti, sőt az én csapatom jobban merül. -
myckey
veterán
De ezeket a Tokomoket, barmire koltheted. En sem fogom farmolni, viszont akar egy klassz Evora, vagy jatekosra vagy akarmire koltheto.
EVO
-
toxicjew
addikt
Az kurva isten, hogy én nem fogom ezeket az objectiveket megcsinálni, hogy 1 hónap múlva legyen egy Maradonam. Cserébe készültem 140 pickkel és 130 csomaggal a promora. Hátha esik vmi...
Bár mint mindig, most is az evok fogják előre vinni a csapatot végül. -
myckey
veterán
Tegnap csak vesztettem meg is fogadtam tényleg csak hétvégén fogok játszani. Megint beszopatjak az embert ezekkel az objektívekkel aztán 5 hét után lesz egy Maradona akivel ugyanez lesz
Amúgy azt mondta mindenki nerfelték a high dephtet de tegnap úgy tűnt mindenki 100-on volt de lehet csak jól presseltek
Alapvetoen, Objekt meg Eventek Divisiok es minden mas kutyafule jatekmodeok, ide vagy oda ...a jatek kepe nem valtozik.

Max. 99 -es lapokkal teszi a dolgat az ember fia

En egyebkent nem a bukason baxtam fel magam ! Nyertem is ,emg buktam is, becsulettel..SB Ulti Legend is nyerek szepen, de Rivals meg Rush is adta, illetve ezek a Live Eventes v. melyik meccsek...volt par.
Ami felszabott, az a kifagyas meg a jatszhatatlan server. Raadasul ismet vezetes soran makkan meg a jatek, nem is egyszer.
- Megyek is, meglesem ezt az Exhibit meg NA objekt vagy eventet, vagy mit...
Remelem ok lesz*
Sztm jobban ki lehet jatszani a vonalat. Volt par ilyenbol golom, oda es vissza is . -
raven84
senior tag
Sztem netkapcsolat függő, de érezhetően jobban ki lehet passzolni mint eddig.
-
Woodslave
félisten
Vittetek mar a NA live eventet, FUT ? Valami ilyesmi pvp meccsek. Exhibit is hasonlo competitive alatt...
Tegnap jatszhatatlan volt, delutan es keso este is..Hulladek, de brutalis szinten. Ketszer is kapitulaltam, az ellenfel meg orult. Masodjara a gep is kekhalalt dobott ...annak is elege lett kb

Bajom meg nem volt a server kapcsan, semmi kulonos. De ezzel az uj kiirassal, jatekmoddal, akad.
Pedig epp valamelyik nap beszeltem itt Telaponak (Raven84) is, hogy jo ez, semmi baj.Mindenki raszabadult erre a xarra ?
-
D.Bergkamp
tag
-
myckey
veterán
Vittetek mar a NA live eventet, FUT ? Valami ilyesmi pvp meccsek. Exhibit is hasonlo competitive alatt...
Tegnap jatszhatatlan volt, delutan es keso este is..Hulladek, de brutalis szinten. Ketszer is kapitulaltam, az ellenfel meg orult. Masodjara a gep is kekhalalt dobott ...annak is elege lett kb

Bajom meg nem volt a server kapcsan, semmi kulonos. De ezzel az uj kiirassal, jatekmoddal, akad.
Pedig epp valamelyik nap beszeltem itt Telaponak (Raven84) is, hogy jo ez, semmi baj.Mindenki raszabadult erre a xarra ?
-
gjoe
addikt
-
EA's hit
addikt
-
gjoe
addikt
Nálam a fejes gólt sem számolja el a rafael marquezzel. Nektek?
-
myckey
veterán
A bőség zavara, amikor nehéz dönteni: CAM: itt van a fenti EVO Dembélé és TOTS Nico Paz, valamint Pulisic (Scream) is valóban jó lenne, ahogy Dybala szintén. Fantasy Hero Dempsey sem rossz még valóban. Bal szélre Yannick Carrasco, Beasley, Ansu Fati, Etienne Jr., de TOTS Sané is oké.
Beesett Jamie is
ChemPS ra, es eleg jo is lesz, mutatokra tuti. CB LB RB... -
Skeleton01
aktív tag
A bőség zavara, amikor nehéz dönteni: CAM: itt van a fenti EVO Dembélé és TOTS Nico Paz, valamint Pulisic (Scream) is valóban jó lenne, ahogy Dybala szintén. Fantasy Hero Dempsey sem rossz még valóban. Bal szélre Yannick Carrasco, Beasley, Ansu Fati, Etienne Jr., de TOTS Sané is oké.
-
myckey
veterán
Ez be lett korlatozva !
Heti beszerzese, es az elkoltese, is. DE, legalabb sokaig be lehet szerezni a Store bol.Skeleton01
Hja !
O az eleje ota itt van velem. TrophyTitans Evo - Molina az Atma bol ( pedig ruhellem oket )
Kapott mar raklap Evot. De ezzel sztm megkoronazom ,es a vedekezese is patika lesz
Sztm Ne vedd meg TOTS Lautarot, Inkabb Evozzal masik ST-t, azzal, amit mutattam, meg amit hasznaltal Te is. Vagy keress masik jatekost.
En most eleg sok C-t elvertem Evokra...Joe Cole JBHero lapja is kapja, amit lehet.
Raadasul most Pulisi ULTI Scream lapja is akad. Az is jo Evora. Tobb poszton bevetheto, jo jatekos.Szerintem Evozzal Te is, ha kapsz jobb kartyat. Vagy vegyel hozza esetleg alapot.
Lesz sok jo Evo, ahogy irta EAs hit, is.Paulo Dybala - FUT Birthday 91 OVR. 1M C- rol, beesett 100 000 ala. Ez is faxa Evora !
Lehet v eszek is, vagy akar eladasra is ! Mar ugye az Evo is leveheto, es eladhato kesobb a jatekos. -
Skeleton01
aktív tag
Még valami, az ősöreg CR Cornerstones lapra, vagy Araújo BL lapjára tennétek rá a Relentless Rise EVO-t?
-
Digestive
veterán
Igen heti max 1000 és a kampány alatt összesen 5000 gyűjthető. Tehát ha nem akarsz játszani, akkor ki lehet váltani ezekkel az sbckkel egy részét.
-
EA's hit
addikt
Na, hat akkor vissza az elejere: igy nem sok ertelme van a token rendszernek...
-
Skeleton01
aktív tag
Alakulnak azok az EVO-s játékosok szépen Nálad!

Közben nekem is esett egy tucat player. Javier Suárez TOTS pedig nehéz szívvel, de elment a duplájáért, megéri vajon Lautaro TOTS lapja? Régóta kíváncsi lennék rá, most viszont megvan a keret is rá...
Másik álom lap, Semenyo TOTS is jócskán beesett, ~700k körül van már csak, de ennyim összesen nem volt még... -
myckey
veterán

FutGG, kulon reszleg van neki, felulet. Itt leiras meg cuccos meg egyebek ...
-
myckey
veterán

Igy mar jo lesz a vedekezese is, plusz CB is az RB/RM melle...5/5 WF & skill m.***
What Is the Weekly Token Limit in EA FC 26? During Festival of Football, you can earn up to 1,000 Tokens per week. Across the full event, the total limit is expected to be 5,000 Tokens
-
EA's hit
addikt
-
Digestive
veterán
-
bubuska10
senior tag
Ha valaki kiszed 1000-ret objektből, és még kirak pár ilyen plusz tokenes sbct, akkor mi van?
Az meghaladja az 1000-ret és nem képes 1000-nél tovább számolni?
Minek van alapból 1000-res limit? Így jövő héten lehet meg a 2000-res evo (tehát 2 heti grind kell), elkerülte a figyelmemet, fent írja, fixen bent van 48 napig a beváltható reward. Nagyjából összeáll. 
-
EA's hit
addikt
A heti 2000 tokenes brutál evohoz kell tehát:
- 1000 megszerezhető token (ebbe beleértve a Rivals), amihez egész héten grindolni kell
- és további 1000, jelen állás szerint SBC-ből1000:75=13,3
Egy SBC-be kell 5db 91-es. 13,3x5=66.5 Tehát 67 db (66.5
) 91-esért lehet egy szabadon választott, irgalmatlan jó evo lapod. Mondjuk amennyi sok hulladék 91es-eket dobált... még így is megérős.
Meghátugye az nincs közölve, h a héten mégis miből jöhet még token. Tolni kell azt ami adja, meg kivárni. Agyfasz.
De végre valami!Na de varj, nem csak 1000 token szedheto ki hetente? En ugy ertelmeztem hogy osszesen annyi, de ezek szerint obj-bol 1000, mas egyebbol (pl. a mai swap sbc-k) meg korlatlan?
-
raven84
senior tag
Összevissza 5000 lesz mindennel együtt. Sztem rámegyek Petit/Pirlo egyikére meg az evora. Bár valszeg csak 2500at fogok összeszedni, faszom se fog sbzni meg rusholni meg a többi faszság. Maradona kurvajó lap, de ennyit nekem tuti nem fog érni.
-
myckey
veterán
91es fodderek ?
Bar ha igy adja ezeket a Special lapokat, akkor ok.EAs hit
Szoval feladatokbol az Evo, akkor azert nem lattam egyelore. Okes !
Objekteket mar gyurom.
A Fizetos CB Evo, az korrekt ! 50 000 C.
*
Lattam FutGG a 2000 tokomos Evot. + 10 Ovr, meg +50 Atr...egyebek...
De ennyi 91es lap...erdekes .
-
bubuska10
senior tag
A heti 2000 tokenes brutál evohoz kell tehát:
- 1000 megszerezhető token (ebbe beleértve a Rivals), amihez egész héten grindolni kell
- és további 1000, jelen állás szerint SBC-ből1000:75=13,3
Egy SBC-be kell 5db 91-es. 13,3x5=66.5 Tehát 67 db (66.5
) 91-esért lehet egy szabadon választott, irgalmatlan jó evo lapod. Mondjuk amennyi sok hulladék 91es-eket dobált... még így is megérős.
Meghátugye az nincs közölve, h a héten mégis miből jöhet még token. Tolni kell azt ami adja, meg kivárni. Agyfasz.
De végre valami! -
EA's hit
addikt
-
EA's hit
addikt
-
bubuska10
senior tag
Heti 1000 tokemt lehet max kiszedni, de a token storeban levo cuccok ha jol lattam 88 napra kerultek be, szoval boven van ido barmelyikre.
Mondjuk a heti 1000 az lofasz, igy nem lehet igazan grindolni, alig lehet majd bevaltani a tokeneket. Hat 2-3 het igy egy-egy jobb reward elerese... remelem ezen hamar valtoztatnak majd.
Kozben meg azert brutal modon megszortak most minket, olyan free evok jottek (raadasul a jo reszuk 3-5-8x ismetelheto), hogy csak pislogok. Alig lehet majd eldonteni, melyiket kire rakd
illetve a felet kb el sem lehet hasznalni, hiaba kurvajo egy evo, ha kozben 8x ismetelheto, hat kinek kell 8x?
Közbe jött olyan SBC, h 91x5-ért ad 75 tokent
-
myckey
veterán
Heti 1000 tokemt lehet max kiszedni, de a token storeban levo cuccok ha jol lattam 88 napra kerultek be, szoval boven van ido barmelyikre.
Mondjuk a heti 1000 az lofasz, igy nem lehet igazan grindolni, alig lehet majd bevaltani a tokeneket. Hat 2-3 het igy egy-egy jobb reward elerese... remelem ezen hamar valtoztatnak majd.
Kozben meg azert brutal modon megszortak most minket, olyan free evok jottek (raadasul a jo reszuk 3-5-8x ismetelheto), hogy csak pislogok. Alig lehet majd eldonteni, melyiket kire rakd
illetve a felet kb el sem lehet hasznalni, hiaba kurvajo egy evo, ha kozben 8x ismetelheto, hat kinek kell 8x?
FREE EVO ?
Egyelore egy db Evot kaptam, az is CB, fizetos.
Objektivakbol szedted ki, vagy kiszedheto vagy merre ?
-
myckey
veterán
44 es 88 napig lehet elhasznalni ezeket, kiszedni. Heti 1000 jaja.
De most a Serverek...valami gaz van, lehet raszabadultak emberkek. Soha nem volt meg ilyen hulladek, akadasos, keseses...NA competitive akarmit, abba is hagytam.
De mar elotte is gatya volt tobbiben. Rush el sem indul.
- Evokat meg sem lestem meg.
-
EA's hit
addikt
-
raven84
senior tag
Ehhez egy hét alatt kell összeszedni a 2000 tokent? Vagy amit összegyűjtöttél egy adott héten megy-e tovább jövő hétre ha nem lövöd el? Mert mutat 6 napot is és 40 valahány napot is, egyelőre zavaros melyik mire vonatkozik. Lehet csak a rewardra, mert valszeg az tűnik el. Ami egyben azt is jelenti, h ez az evo pl. elszáll.
Fú gecc
mennyi objekt, mennyi reward, mennyi áresés, evo és változtatási opciók!
Végre van értelme kicsit tolni.Köszi, myckey.
Betesznek dolgokat a storeba amit konkrétan lehetetlen kiszedni? 1000 a limit a tokenekre / hét ugye. Nem hiszem, bár ez az EA Sports, bármi megeshet

-
myckey
veterán
Varjal, mert a prfoilomat sem talalta ez a szar...Rush, le akartam tudni ezeket a NA playeres Objektivakat.
Azt baszott ram a gep, mert nem tud kommunikalni EA vel.
Tokom mar jott par
-
bubuska10
senior tag
hun, merre ? mit lacc, taniccs mester !

mit koszongecc, he ? megengedde valaki ?

*
Baxki, olyan akadasok voltak Exhibit es Visa, meg valamelyik masik Competitive, hogy lefostam a bokamat .
A jo eletbe !

Amugy agyalok rajta, hogy
kibaszokmdkit a keretbol, vagyis sokakat. Annyi szar special lett, bedobom sbc , hogy aztan kapjak valami low akarkit

A szabikhoz való tippedet!
A Store / Token store az, amire nézz rá, egyelőre vakon vagyok/vagyunk. 
Példának okáért, ilyen Öcsi bátyád is lehetne.
-
myckey
veterán
Ehhez egy hét alatt kell összeszedni a 2000 tokent? Vagy amit összegyűjtöttél egy adott héten megy-e tovább jövő hétre ha nem lövöd el? Mert mutat 6 napot is és 40 valahány napot is, egyelőre zavaros melyik mire vonatkozik. Lehet csak a rewardra, mert valszeg az tűnik el. Ami egyben azt is jelenti, h ez az evo pl. elszáll.
Fú gecc
hun, merre ? mit lacc, taniccs mester !

mit koszongecc, he ? megengedde valaki ?

*
Baxki, olyan akadasok voltak Exhibit es Visa, meg valamelyik masik Competitive, hogy lefostam a bokamat .
A jo eletbe !

Amugy agyalok rajta, hogy
kibaszokmdkit a keretbol, vagyis sokakat. Annyi szar special lett, bedobom sbc , hogy aztan kapjak valami low akarkit

-
bubuska10
senior tag
Fú gecc
-
myckey
veterán
Fedezessel neha beadja a szabit, meg testcselekkel. Csak az iranygombokat hasznalva.
( vagyis a gombat a karon ) -
bubuska10
senior tag
Ez egy jó kérdés.
Mikor a szaudis milestonet csináltam az vált be h 16os előtt shieldeztem, és ha megindult a gép rám akkor gyors irányváltás, kapu felé fordulva. Kb. 8x szerez labdát és 1x szabi. De van h egész meccsen próbálod és baszik felrúgni..
-
myckey
veterán
Fossa ismet ezeket az eamerikai akarkiket
-
Kristof_94
Topikgazda
Kíváncsi vagyok, hogy a heti 1000 tokenhez mennyi helyen kell majd helyt állni.
-
gjoe
addikt
Skacok, hogy a szarba lehet elerni hogy a nyuves gép felrugjon a 16os előtt? Forgolódok stb de nem. Így nehéz lesz szabadrúgás gólt lőni. Ami amúgy sem megy nagyon.
-
myckey
veterán
Erdemes most valakiket bavasarolni ? Kellene kis C, mert sokat Evoztam. de meg akarok

-
Digestive
veterán
-
myckey
veterán

Ehhez hozzajon -chem ps, ha statokat lesem + 11 PS adhato neki ( addig rakhato a mostani PS + & Lab Evobol, ezekre a lapokra )-Icon Lineker, nem lenne ilye jo.
-EOAE Vokes sem
-Oyarzabal akad meg Tots de nem evozhato
- 94 Ovr Pajor Tots, o sem evos- Fantasy FC Heroe Dempsey is jo lehet, EVOzhato is meg a raklap PS re is jo. DE nem adja ki igy csatarban a stat.
- Ulti Scream Pulisic is jott, O is Evozhato igy, de nem jo a 11 PS evora. Illetve kevesbe ST..Esetleg szarok bele es veszek valami 96 ovr ST-t...De hat az Ovr az lofax habbal.
Amugy persze !
HA van egy raklap 96-99 köruli emberem, akkor jah, mehet daraloba.
Akad meg Evozott Pinnnya is, de ot sem echte ST hasznalom, mar ha hasznalom...
Meg par masik CAM/ST/LWRW kepes jatekos, de ok sem az igaziak, feltolva. -
myckey
veterán
Fodder szint.

Ehhez hozzajon -chem ps, ha statokat lesem + 11 PS adhato neki ( addig rakhato a mostani PS + & Lab Evobol, ezekre a lapokra )-Icon Lineker, nem lenne ilye jo.
-EOAE Vokes sem
-Oyarzabal akad meg Tots de nem evozhato
- 94 Ovr Pajor Tots, o sem evos- Fantasy FC Heroe Dempsey is jo lehet, EVOzhato is meg a raklap PS re is jo. DE nem adja ki igy csatarban a stat.
- Ulti Scream Pulisic is jott, O is Evozhato igy, de nem jo a 11 PS evora. Illetve kevesbe ST..Esetleg szarok bele es veszek valami 96 ovr ST-t...De hat az Ovr az lofax habbal.
Amugy persze !
HA van egy raklap 96-99 köruli emberem, akkor jah, mehet daraloba.
-
Kristof_94
Topikgazda
-
myckey
veterán
EVO remove visszaadja a befektetett C-t ? Vagy csak torli a jatekosrol az osszes fejlesztest, de Cash az bukta ?
Gjoe
Canada player nem sok
-
gjoe
addikt
Eddig sem erőltettem a dolgot. Eddig 3wl ment tots alatt és itt is a vége. Token miatt semi fogom játszani.
Akinek van eladhato kanadai player az még most kezdje eladni.
-
raven84
senior tag
Fú gecc, miez a lap te jó isten. Lehet megcsinálom.
-
raven84
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Megkímélt HP EliteBook 855 G7 Fémházas Strapabíró Laptop 15,6" -65% AMD Ryzen 3 PRO 4450U 16/256 FHD
- Retró számítógép hardver pakk egyben
- Szép! Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -50% i5-1135G7 16/256 +Toll
- Sigma 35mm f/1.4 DG HSM Art objektív
- 256GB Macbook SSD - Áfás számlával
- Honor Magic V2 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4520
- Új Dell Pro 14 Plus Ultra5 238V vPro 8mag 32GB RAM 512GB SSD Intel Arc iGPU 130V Win11 Pro Garancia
- 27% - ÚJ - GIGABYTE RTX 5080 AORUS MASTER 16GB GDDR7 Videokártya! BeszámítOK
- AKCIÓ! 14TB WD Red Pro WD141KFGX meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: aiMotive Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Zsír.

LendvaiFeri1