Hirdetés
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Watch 4 - olcsó hús, sűrű a leve
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Ez a Huawei Pura X, az első szélesvásznú kagylótelefon
- Google Pixel topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
xviktorx
tag
válasz
l.skywalker #1405 üzenetére
Itt nem adott kódot:
Miután sikeresen összekapcsolta az Epic Games Store-fiókját az Amazon Prime-fiókjával, indítsa el az Epic Games Launchert a számítógépén. Ezután lépjen a könyvtárába, ahol letölthető lesz a Hardspace: Shipbreaker.
Ezt írta. Macbookra letöltöttem az epic games launcher-t , ott belépek a Libray-ba, látom a 2 megszerzett játékot, de hiába kattintok rá, sem nem telepít se nem ad kódot.
Bocsi de kezdő vagyok ebben.Amúgy van arra elhetőség, hogy ezeket a beszerzett játékokat valahogy xbox-on tudjam játszani? Ha igen hogy?
-
xviktorx
tag
Sziasztok! Nekem Lengyel előfizetésem van már második éve. Most figyeltem fel, hogy lehet free játékokhoz hozzáférni. Ki válszatottam egyet az xbox profilomra igényletem is. Azt írja sikerült. A prime és az epic fiókom össze van kapcsolva. Xboxon rákerestem a játékra a storban de csak fizetős verziót adott fel. Hogy lehet hozzáférni az így igényelt játékokhoz? Válaszotokat előre is köszönöm.
-
spiky03
veterán
Használja itt vki Kodi alatt az Amazont?
Ha igen tudna adni pár beállítási tanácsot, hogy mit kell beállítani, hogy minden egyes mappába lépés után ne töltögesse be az oldalakat?Mert van, hogy 600+ oldalt töltbe...
Köszönöm
-
l.skywalker
Topikgazda
-
Spec
őstag
válasz
l.skywalker #1393 üzenetére
És akkor ebben nincsenek benne azok a leleményesebb magyarok, akik nem is itthoni, hanem mondjuk lengyel, meg török, és egyéb dzsunka előfizetésekkel rendelkeznek Prime Videora
-
kigyi_23
addikt
válasz
l.skywalker #1393 üzenetére
Ezért akcsiós a D+ most 4 hónapon át
-
l.skywalker
Topikgazda
Kis streaming adat Mo-ra vetítve:
Forrás: [link]
-
atyec7
tag
Lemondtam a tagságom. Belépéskor "Fiók és beállítások", majd "Saját fiók" és "Az Ön Tagsága" alatt a következő a szöveg: "Nincs Prime Video-előfizetése". Ennek ellenére már 3 napja minden nap próbálja levonni a havi tagdíjat. Nem tudja, de kezdem unni. Hogyan lehet véglegesen megszabadulni a tagságtól?
-
Spec
őstag
válasz
Gebriel #1389 üzenetére
Igen, nyomós gazdasági kérdések ezek, és egyben egy ördögi kör is. Mert nyilván nálunk is sokkal több előfizető lenne, ha hivatalosan is 4-5000 Ft-ért elő lehetne fizetni egy évre, de még 10-15.000 Ft-ért is. És ha nem kellene trükközni ilyesmivel, és csak pár ezer Ft lenne a differencia, akkor a legtöbben biztos nem szórakoznánk, ilyen meg olyan lengyel, meg török meg hasonló előfizetésekkel.
Amúgy pont Prime-on sajnos nincs olyan sok magyar szinkronos kontent, tehát ha lenne, akkor is több előfizetőt lehetne bevonzani, mert sok magyar "mezei" előfizetőt ez is elriaszt, hogy kevés a magyar nyelvű tartalom.
Nem tudom pontosan mennyi, de úgy érzésre, kb. 10 filmből talán 3-4 van magyarul, a sorozatokból meg talán még ennyi sem. Azért ezt az arányt is lenne még hová javítani, és biztosan lenne több előfizetőjük. -
l.skywalker
Topikgazda
Passz. Én abból indulnék ki, hogy mennyivel többen vannak, de mégis hasonló régióban. De ez gondolom függ sokmindentől. Számtalan szolgáltatás van, ami valahogy adott országban tizedáron fut. Mint pl. a digitális Xbox játékok ára Argentínában stb. Vagy régen volt az indiai YT előfizetés. Nem hiszem, hogy valaha is meg fogjuk tudni.
-
Spec
őstag
válasz
l.skywalker #1386 üzenetére
Itt nem a tényszerű összegen van a hangsúly, az valóban nem magas, főleg a többi streaming szolgáltatóval összevetve. Inkább azt mondanám, hogy a lengyel díj az extrém alacsony. Főleg úgy, hogy nekünk nincs is éves kedvezményes konstrukció, csak a havi díjas.
Hanem itt a miértjére lennék kíváncsi, hogy egy lengyelnek miért lehet 5-öd áron ugyanazt a szolgáltatást biztosítani, mint egy magyarnak? Mi indokolja ezt a különbségtételt? -
Spec
őstag
Igen, ezt tudom. Korábban volt már több próba időszakom, ami alatt vagy 10-15 játékot már claimeltem ingyen gyakorlatilag, és mikor lejárt nem hosszabbítottam, mégis megmaradtak a gamek. Tiszta jó biznisz. Ezek után nem sajnálom az Amazontól azt a 49 zlotyini (kb. 4000 HUF) pénzt évente.
Hozzáteszem igazságtalannak tartom, és nem értem mi ez a pozitív diszkrimináció a lengyelek felé. Hogy lehet az, hogy ők ugyanúgy európai országként a töredékét fizetik, mint pl. mi magyarok. Nekünk csak a Prime Video előfizetés egy évre ennek az 5-6x-a árban. Azért ez elég gáz. Értem, hogy van régiós árazás, de ez úgy lenne logikus, hogy Európában egységes ár lenne mindenhol, vagy legaláb úgy hogy nyugat - kelet Európa szinten egységes. -
Spec
őstag
Nálam tegnap aktiválódott a Prime Gaming. Én január 2-vel indítottam a próbahónapot, február 2-vel vonta le a 49 zlotyit, és tegnap mikor néztem egy frissítés után aktivvá is vált. Néztem 2-án és 3-án is, akkor még nem volt jó. 4-én nem néztem csak tegnap, de tegnap már aktív volt.
Gondolom 30 napon belül aktiválódik, csak mivel a február 28 napos volt, így február 2-től a 30. nap március 4-re esik. Lehet már akkor is jó volt, csak akkor pont nem néztem rá
Tegnap gyorsan claimeltem minden gamet, már azok értéke nagyjából fedezi a 49 zlotyinak megfelelő zsozsót, hát még amit az év során még claimelek. Az éves Prime Video előfizu innentől ajándék -
oba
addikt
Elképesztő ez az amazon ügyfélszolgálat, én még ilyen hóhányó bandát és rendszert nem láttam máshol.
Természetesen azóta sem oldották meg a dolgot. Ígérték, hogy telefonon fognak hívni hogy azonosítani tudjanak, de persze ez sem történt meg. Mondjuk nem tudom hogy mivel biztosabb azonosítási módszer az, hogy egy az accountomban nem regisztrált számról beszélek velük.
Az emailben küldött egyszer használatos biztonsági kód pedig nem elég nekik.
Már ott tartok, hogy mivel sehogy sem tudtam belépni, tiltottam a kártyámon az online vásárlást így nem tudta levonni az összeget. Gondolom még fognak próbálkozni párszor, aztán remélem egyszer végre törlik az előfizetésemet, ha már én nem tudom megtenni, még úgy sem, hogy tudom az email címem, tudom a jelszavam, hozzá is férek a saját email címemhez, mert beírom az oda küldött biztonsági kódot is.
-
fenky
tag
Jelentem nálam is aktiválódott a Prime Gaming (elsőre ugyanúgy telefonszám hibát dobott, de ráfrissítettem az oldalra és jó lett) és a Twitch-es feliratkozás is. December 27-én indítottam a próbahónapot, január 27-én vonta le a 49 zlotyt és ma reggel minden kapcsolódó szolgáltatás működik.
-
oba
addikt
válasz
kigyi_23 #1379 üzenetére
Próbáltam, de nem segített. Tegnap még találtam egy reddit postot ahol sok embernek volt ilyen gondja. Ők úgy oldották meg, hogy regisztráltak egy új fiókot, csak hogy tudjanak live chatelni az ügyfélszolgálattal. Mert ugye emailt nem lehet nekik küldeni. Sikerült is beszélnem valakivel, azt mondta, hogy továbbította a kollégái felé az ügyemet és 24 órán belül emailben fogok segítséget kapni. Kérdezte a régi számomat is ami el van mentve a fiókomban, arra még szerencsére emlékeztem, szóval be tudott azonosítani ezek szerint. Egyelőre még nem kaptam tőlük semmit, szóval nem tudom hogy meg fogják e tudni oldani.
-
oba
addikt
Sziasztok!
Szeretnék belépni a prime video (amazon) accountomba. Tudom is a jelszót de telefonszámra akar küldeni még kódot, csak az a számom már nem él. Kiválasztom az opciót, hogy nincs hozzáférésem ahhoz a számhoz, és mondja, hogy menjek a recovery page-re vagy kattintsak oda hogy a személyes dokumentumaimat fel tudjam tölteni, de ott is egyből a belépéshez irányít át. Ahol ugyanúgy megint sms-t akar küldeni és megint átdob oda ahová előtte. Egy végtelen ciklusba kerültem. Hogyan tudnék mégis belépni? Apám a tv-n véletlenül rányomott a próbaidőszakra, és utána terhelni akarja a kártyámat, de nincs szükségünk most az előfizetésre és szeretném lemondani.
-
kigyi_23
addikt
válasz
Harbinger85 #1373 üzenetére
Én nem látom, hogy lekerülne, de jó, hogy szóltál, mert nekem valahogy kimaradt az utolsó évad
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz
Harbinger85 #1373 üzenetére
Igen lekerül. Szerintem csak valami jogi dolog miatt, amit ha megújítanak akkor vissza is rakják. De csak az első három évadról vannak szó, amik még a Prime Video éra előtt készültek a Syfynál. Mivel akkor úgy volt hogy elkaszálják és végül az Amazon mentette meg, azt gyanítom, hogy a "papírmunka" után tényleg vissza fog kerülni
-
Harbinger85
aktív tag
Üdv!
A The Expanse most tényleg lekerül Prime-ról? Múlt héten írta hogy 12 nap múlva lekerül, ami cirka február 8-9. JustWatch.com szintén jelzi hogy lekerül. Egyébként az 1-2-3. évadra volt ez a jelzés, de már most eltűnt. Újra belekezdtem, de most félek tényleg lekerül minden évad?
-
Spec
őstag
válasz
csuvicsuva #1358 üzenetére
Nekem csak most járt le a trial. Le is vonta a 49 PLN-t. A Prime oldalán szépen aktiválta is az éves előfizetést. Ha belépek a Prime Videoba semmi változást nem látok egyelőre. Ránézésre ugyanaz, mint eddig.
Viszont nekem a Prime Gaming nem megy. A fura, hogy ha rámegyek az előfizetésekre ott mutatja, hogy aktív a Prime 2026.02.01-ig mégse engedi claimelni a játékokat. Azt írja aktiválni kell, és ha rányomok, akkor azt kéri hogy adjak meg telefonszámot. Természetesen meg van adva a magyar számom, eddig is meg volt adva. De ez nem jó neki, lengyel +48 -as hívószámot akar. Meg fog ez változni egy hónap múlva, vagy a Gaminget engedjem el? -
fenky
tag
válasz
Shame21 #1363 üzenetére
Ezek szerint, ha megszűnik a magyar licenc, akkor mindenhol eltűnik a szinkron is, új nekem még ez a régiós ugrándozás
Nálam mindhárom említett filmet hozza, de a 7 mesterlövész 5 nap múlva kikerül a lengyeleknél is.
Ismerem a Justwatchot, van is rajt egy jó 50 évre elegendő listám. -
csuvicsuva
addikt
Igen, a legnagyobb problémám, hogy sok filmnél csak lengyel felirat van. Ahol dübörög valamilyen akcentus/dialektus, ott bajba tudok kerülni, de akkor ezek szerint ezen a részén sehogy sem lehet változtatni.
Annyit tudtam csak elérni, hogy a fiók -> nyelv -> streaming nyelvnél beállítottam külön az angolt és a magyart, így ezeknek lett külön-külön sor.
-
Shame21
tag
A
Volt egyszer egy… Hollywood már a netflixen van.
A harag gondolom a brad pitt-es jelenleg nem elérhető magyarországon egyik stream-en se.
A hét mesterlövész-t nekem fel se dobja a prime. Pedig annak lennie kéne.
Van egy app az a neve hogy just watch itt rá tudsz keresni filmekre és kiírja melyik stream-en elérhető magyarországon ha magyar régiót adsz be neki. De lokáció alapján arra áll be ahol vagy kivéve ha vpn-ezel. Én ezt használom filmkeresésre és amikor sehol nincs a film jön az ncore😂🤣👍 -
fenky
tag
válasz
Grande Ale #1360 üzenetére
Most így hirtelen, ami beugrik az a Harag, A hét mesterlövész, Volt egyszer egy Hollywood.
-
Shame21
tag
válasz
Grande Ale #1360 üzenetére
Nekem se tűnt fel hogy bármi változott volna. Van néhány film amit mutat de azt írja hogy a régiómba (magyar) nem elérhető. De amiket eddig néztem mindnél ott a magyar felirat vagy szinkron.
-
fenky
tag
válasz
csuvicsuva #1357 üzenetére
Nálam is csak részben állt át magyarra a felület, bármivel próbálkoztam. Sok film van, amiről tudom, hogy magyar szinkronnal is fent van, de csak az angol és lengyel nyelvet jeleníti meg, illetve a feliratnál ugyanez.
-
csuvicsuva
addikt
válasz
csuvicsuva #1357 üzenetére
Már nem tudtam szerkeszteni:
nem tudom, hogy számít-e, de vadiúj fiókról van szó és fogalmam sincs, hogy eredetileg melyik Amazon oldalon regisztráltam (.com, .co.uk vagy .pl).
-
csuvicsuva
addikt
Tisztelettel jelentem, egy hónappal a trial lejárta után nálam is aktiválódott a lengyel Prime Gaming.
Többször olvastam ezt a "régió váltást", vissza is kerestem, de amiket találtam, azok alapján nem akart sikerülni, a felület nagy része továbbra is lengyel (ez kevésbé zavar, mint az, hogy sok filmhez csak lengyel felirat van, általában azért még szeretem használni a mankót. Valaki tudna esetleg egy folyamatábrát rajzolni nagyon hülye embernek?
-
nagysandor79
aktív tag
amazon/prime regisztrácionál ha másik telszámmal/email címmel regisztrálok de a bankkártya adatok ugyanazok akkor megkapom a 7nap ingyenest ?
-
zseko
veterán
válasz
l.skywalker #1353 üzenetére
És a képminőségromlásról nem is szólva.
-
válasz
Sweet Lou 6 #1345 üzenetére
Bár átkerülne a Picard is oda. Talán kapna szinkront, mint a Discovery.
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz
freelancer68 #1352 üzenetére
Tudom és én is fel tudnék még sorolni számos megoldást, de sokunknak a tévézés 3 gomb megnyomásával történő kikapcsolódás. Ezt meg kell értened, hogy szűk rétegnek kínálnak segítséget az ilyen megoldások.
-
freelancer68
tag
válasz
l.skywalker #1350 üzenetére
Chromecast-tal ki lehet tenni a böngésző képét a tv-re vagy esetleg a tv böngészőjéből indítani a stream-et.
-
sith7
félisten
válasz
freelancer68 #1349 üzenetére
Értem, én TV - n szerettem volna nézni
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz
freelancer68 #1349 üzenetére
Csak sokan nem böngészőben nézzük, legalábbis én sohasem azon. Vagy tévén vagy tableten szoktam nézni és oda nem lehet 3rd party megoldással feliratot varázsolni - vagy én nem tudok még róla.
-
sith7
félisten
válasz
Sweet Lou 6 #1347 üzenetére
ja, értem
-
sith7
félisten
válasz
Sweet Lou 6 #1345 üzenetére
értem, köszi a választ
és azt hogyan csináltad ?
Tv - n ?
-
Sweet Lou 6
addikt
Szerintem nem nagyon van rá esély, ráadásul az újabb Star Trek tartalmak jogai most már a SkyShowtime-hoz tartoznak.
Botrány, de anno én is inkább "alternatív forrásból" töltöttem le és tallóztam be hozzá a magyar feliratot (NocadLee csinált az évadhoz, felirat.eu-n elérhető).
-
sith7
félisten
Szerintetek van esély arra a közeljövőben, hogy a Picard sorozat 3. évadja is kap magyar feliratot ?
-
Lisztok
kezdő
válasz
l.skywalker #1342 üzenetére
Köszönöm. Így már sikerült megtalálni, amit kerestem.
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz
Lisztok #1341 üzenetére
Van régió felülete a Prime Video-nak azon nézd:
Prime Video: Fiók és beállítások -
Lisztok
kezdő
Sziasztok!
Egy ideig szüneteltettem az előfizetésem, de múlthét pénteken úgy voltam vele, hogy újra előfizetek, tv applikáción keresztül ajánlott valami 1900 forintos csomagot, azt aktiváltam és tudtam is nézni, amit akartam. Mivel már megnéztem mindent ami jelenleg érdekel (az expanset meg nem akarom még újra elkezdeni nézni) ezért úgy voltam vele, hogy inkább lemondom az előfizetést, nehogy elfeledkezzek róla és potyára vonja majd le a következő havit. A tv app azt írja, hogyha az előfizetéseimet kezelni akarom, menjek fel az amazom.com\mypvc oldalra. Azon bejelentkeztem, viszont azt írja semmilyen előfizetésem nincs jelenleg aktív. Wtf. Holott ha kicsit nézelődök a honlapon, még azt is mutatja, hogy miket néztem rajta tegnap. Én nézek be valamit?
-
Gebriel
veterán
Dec. 1-én járt le a 30 napos trial, ma aktiválódott a lengyel prime gamingem.
-
fenky
tag
Na, én is túl vagyok a lengyel előfizetésre való áttérésen. Simán beléptem a magyar accountommal a .pl oldalon (erről megkaptam magyar számra az sms-t, látta az eddigi bankkártyámat), aktiváltam a 30 napos próbát és mennek a filmek, semmi nyelvi mizéria nem lett, maradt minden beállításom a régiben.
Az egyetlen, amit nem értek, hogy volt egy sokásos bankkártya ellenőrzés 0 zlotyval, majd pár perc múlva levont 3,17 zloty-t.
A gamig aktiválásra a sokat emlegetett telefonszám hibát ír, gondolom az a próbaidő miatt lehet, de ha az nem működne, 5000-ért évente akkor is bajnok!
Köszönök minden infót, amit leírtatok! -
Black&White
addikt
válasz
Grande Ale #1336 üzenetére
Igen, és a levonás után kis idővel a Prime Gaming is menni fog.
-
Grande Ale
őstag
Lengyel oldalon rámentem, hogy 30 napos ingyen előfizetés, működik is. Utána azt írja, hogy évente 49.90 pln. Ez most komoly? Január 22-én levon ennyit, és megy az éves? Simán beléptem a "magyar" fiókommal, az ahhoz elmentett kártyám van ott.
-
tarbela777
tag
Sziasztok! Nekem is sikerült a lengyel előfizetést átvinnem a régi magyar profilra, tökéletes. Köszönöm a leírásokat, sokat segítettek.
-
kdavid13
csendes tag
Sziasztok!
December elején feliratkoztam Prime-ra és ma vettem észre, hogy duplán vonták le a havidíjat.
Customer service elérhetetlen emailen és chaten. Telefonos visszahívást kértem, az sem működik. Angliába 2k forintért nem akarok telefonálni.
Hogy tudnék kapcsolatba kerülni velük?
Köszönöm a segítséget! -
kormi0312
senior tag
Abban segítsetek légyszi hogyan tudom itt az alapértelmezett előbeallítást megváltoztatni valamelyik általam készített "saját előbeallítások" valamelyikére?
-
blueye
veterán
A lengyel működik (igaz nekem már több mint 18 hónapja), ha jól tudom a telszám csak a gaminghez kell, ha meg nem, ilyen könnyű egy lengyel telszám.
-
akey
tag
Sziasztok,
Török prime előfizetésem van és Revoluttal fizetek.
Tegnap levonta a havidíjat és egyből sztornózta.
Ma frissítettem a fizetési módot és megint levonta maj sztornózta.
Járt valaki hasonló módon? -
Shame21
tag
Na ma beléptem és már nem volt ott az aktiváló gomb. Szóval 1 hónapra rá beaktiválódott. 👍
-
Harbinger85
aktív tag
Prime Gaming decemberi játékai, forrás: [link]
December 2.
STAR WARS™: Bounty Hunter™ [GOG Code]
Tomb Raider: Underworld [GOG Code]
Overcooked! 2 [GOG Code]
Call of Juarez: Gunslinger [GOG Code]
DREDGE [GOG Code]December 5.
Quake II [GOG Code]
Disney•Pixar WALL-E [Amazon Games App]
December 12.
Planet of Lana [GOG Code]
Hero’s Hour [GOG Code]
The Coma: Recut [GOG Code]
Electrician Simulator [Epic Games Store]
ReDrawn: The Painted Tower Collector’s Edition [Amazon Games App]December 19.
Nine Witches: Family Disruption [Amazon Games App]
Predator: Hunting Grounds [Epic Games Store]
Aces of the Luftwaffe — Squadron Extended Edition [Amazon Games App]
Simulakros [Amazon Games App]
Christmas Fables: The Magic Snowflake Collector’s Edition [Legacy Games Code]December 26.
The Town of Light [GOG Code] -
Gebriel
veterán
Online telefonszámot próbált már valaki az akitváláshoz?
-
Shame21
tag
válasz
csuvicsuva #1306 üzenetére
Az lehet, de havi 1900 ft-ot nem ér a gaming meg a prime se. Mondjuk most olvastam hogy a netflix után a disney meg az hbo-is bevezeti a védelmeket az account megosztás ellen. Eddig én fizettem a prime-ot amit megosztottam hbo, netflix, disney, sky-ért ebből netflix kiesett. Ha többi is kifog marad az ncore. Kényelmesebb válogatni a stream oldalakon és rábökni valamire, de a mostani netsebesség mellett kiválasztok valamit ncore-ra felmegyek 4k-ba letöltöm amíg kimegyek a konyhába nasiért vagy kimegyek pisilni😂. Havi 900-ért megerte hogy van 5 stream szolgáltatásom de 10 ezrekért nincs az a kényelem ami megérje. Plussz kinézem egyik nap hogy hbo-n szinkronosan megnézek valamit hétvégére oda jutok hogy megnézzem aztán már nem is ott van hanem netflixen feliratosan. Röhej az egész.
-
csuvicsuva
addikt
válasz
Shame21 #1304 üzenetére
Akkor inkább lemondom. Bár én még ugye trialben vagyok, de azért bepróbáltam minden "trükköt", hátha. Engem egyedül a gaming érdekelt volna, valószínűleg pont az olyanok miatt vezették be a korlátozást, mint én, akik gyakran kihasználták a kiskapukat (egyik ország próbaverziójából egy másikéba).
-
tPedro_
őstag
Van egyébként support email címük? Live chat-en kívül mást nem találok.
-
Shame21
tag
Kipróbáltam bennt a lengyel szerverről is ugyanaz csak lengyelül. Kell neki a telószám de persze elküldte rá az ellenőrző kódot a belépéshez de aktiváláskor jött a hiba üzenet. Na sebaj lehet egyszer jó lesz. Eddig se nagyon használtam a gaming-et.
-
Shame21
tag
Kipróbáltam, mozzila, chrome, opera, esge semelyikből nem engedte aktiválni. Holnap a melós gépen megnézem az lengyel szerverről megy kíváncsi leszek.
-
kigyi_23
addikt
Nekem pl. nem működik minden böngészőből, sőt 2 éve vagyok előfizető és már vagy 3 böngészőt kellett váltanom, mert nem akart működni. Most Chrome alatt be tudok jelentkezni a gamingbe, de eddig pl. opera alól működött. 1 hete már onnan nem megy.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra - Black - Használt, karcmentes, prémium kamerarendszer
- Új Lenovo IdeaPad Slim 5i Prémuim Gamer Processoros Laptop 14" -30% i7-13620H 16/1TB FHD+ OLED
- Új Lenovo Yoga 6 x360 Érintős Hajtogatós "Kis Gamer" Laptop Tab 13,3" -35% Ryzen 7 7730U 16/512+Toll
- AMD Ryzen 7 3700X
- Zsír Dell XPS 13 9305 Prémium "Kis Gamer" Ultrabook 13,3" -50% i5-1135G7 16/512 FHD IPS Iris Xe
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Bezámítás! HP ZBook Firefly 14 G9 üzleti notebook- i7 1255U 32GB RAM 512GB SSD nVidia T550 4GB Win11
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- Samsung A53 5G 128GB / normál állapotban / 12 hónap jótállással
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest