Hirdetés
- iPhone topik
- Limitálható, de nem kikapcsolható a YouTube Shorts mobilon
- Mobil flották
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Félő, hogy az okosszemüveg a szexuális zaklatók játékszere lesz
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
negyven2
nagyúr
válasz
eL Geri
üzenetére
Sajnos a hazai Prime Video eléggé öszvér sok szempontból... és most ez ismét megmutatkozott. Nem licence, vagy egy patent troll itt a probléma, hanem, hogy lényegében a hazai Prime Video lényegében átkerült a kinti as support-ed verzióba, ahol nincs BV csak HDR/HDR10+. Eddig ugye volt ez is... igaz főként (szinte kizárólag) a saját tartalmak esetében, mert mi nem kaptuk meg a 4K/HDR-es license-elt filmek/sorozatok jobb verzióit (csak az SD változatott).
-
negyven2
nagyúr
Ahogy nézem, eltűnt a Dolby Vision támogatás (HDR10+ van helyette). A TV bár mostanában frissült, de valószínűleg azzal nem lehet a gond, mert pl. Apple TV esetében jelzi a DV támogatást. Bár az igaz, hogy annyira nem lenne lényeg, mivel úgyis csak egy sima Direct LED-es QLED TV (TCL 55C655).
Vagy ha nem, akkor az USA-s Prime Video Ultra bevezetése olyan jól sikerült, hogy itthon is kikerült... csak ugye itthon nincs más csomag, csak az az egy ami Havi 1 900 Ft-ba kerül... pontosabban vagy valamivel többe, mert már hónapok óta 20-30 Ft-al többet von le. Amúgy ez esetben az az érdekes, hogy múltkor valamiért meg kellet ismét erősíteni a számlázást. Az amazon jelezte, hogy le fog vonni 1 900 Ft-ot, a Revolut/Visa jelezte, hogy az Amazon le akar vonni 1 900 Ft-ot, és erősítsem meg a lenovást... majd miután ezt megettem, levont 1 930.70 Ft-ot!

-
ozark
tag
A mai napig sem kaptam róla semmit, de a bankba bementem és minden amazonról érkező lehívást tiltás alá helyeztem, persze első körben töröltem a kártya adatokat...
-
ozark
tag
Gyorsba ki is töröltem a kártyám...semmi nincs, sőtt azt írja fizessek elő. Úgy volt, hogy 14 napig ingyenes, majd 1900 Ft/hó. Elvileg most értünk oda, erre levon 2 havit és semmi nyoma csak a bankomnál.
-
ozark
tag
válasz
RedCactus
üzenetére
Nem tudom...ingyenessel indítottuk, ez volt aszem 14 nap, akkor megterhelte a kártyát 0 forinttal. pin-t egyből állítottam be, pont ezt elkerülendő amit írtál...de a vásárlási előzményekben akkor is látni kellene, nem? Átszámolva 2x1900forintot vont le...de ezeknek valahová is írni? áááá

-
ozark
tag
Sziasztok! Szerintetek miért von duplán az amazon? Ja és nem látom, hogy mit. A fizetési előzményekben semmi 0 Ft. A bankkártyámat látom. Meg ahogy látom ők is. Nagyon kesze-kusza, átláthatatlan. Meg az írja nincs Prime Video-előfizetése? De az előzményekben meg ott van amit néztünk, meg most ugye 2x levontak valamit...hát ez nagyon gázos.

-
OnLy16
tag
Jól értem, akkor előfizetés mellett, reklámok is vannak és plusz pénzért elérhető "prémium" tartalmak is? - akár magyar akár lengyel akár német előfizetésed van -
-
persil
nagyúr
Mondjuk azt tegyuk hozza, hogy ha a "fizetos tartalmakbol" csak egy-ket cim erdekel, akkor meg mindig sokkal olcsobb, mint a tobbi streaming szolgaltatas, plane ha lengyel evese van valakinek.
En foleg a sajatjaikat nezem, az tovabbra is benne az elofizuban, de ha mellette havonta megnezek veletlen nehany masik filmet(fillerekert), akkor nekem meg mindig sokkal jobban megeri, mint havi 5 ezerert egy netflix peldaul.
-
Akelaus
senior tag
válasz
Grande Ale
üzenetére
Én csináltam egy másik fiókot, másik email címre.
Nálam a mentett filmek és sorozatok között összesen 4 filmnél jelent meg, hogy kölcsönözzem ki ha meg akarom nézni. -
kigyi_23
addikt
válasz
Grande Ale
üzenetére
Mindegy a nemzet neme US fiókom van magyar lokáció jelöléssel és lengyel előfizetéssel
Amúgy meg olvass vissza kicsit most éppen áll a bál a rendszer megváltozása miatt. -
Grande Ale
őstag
Ha nincs még magyar fiók, akkor simán csinál az ember egy lengyelt és kész? Működik így a dolog? Vagy legyen egy magyar, és azzal regelni egy lengyelt?
-
bnorci71
addikt
válasz
Akelaus
üzenetére
prémium se kel, seed aztán nincs gond
én is beléptem a fiókba hogy töröljem utoljára a Rachel néztük meg de 899Huf majd a 1890Huf is úgy voltam vele leszarom nem halok bele. Most törölni akartam erre kiderül nincs is előfizetésem 2025.10 hóban nem tudták gonolom leemelni a lóvét és törölték a fiókom. Na így még egyszerűbb töröltem a 2 bankkártyát és csókolom.
-
Chris0321
veterán
Én itt lényegében csak a saját gyártású dolgokat néztem eddig is, pl. Clarkson's Farm, The Boys és a hozzá tartozó sorozatok, így engem ez a fizetőssé válós rész nem zavar. Legfeljebb ha valami fizetős itt amit megnéznék, nem nézem meg.
-
spiky03
veterán
Akkor kb az lett mint az Apple tv. Ott is csak a saját gyártású sorozatokat, filmeket tudod megnézni előfizetéssel.
Ha egyebet akarsz akkor azért fizetni kell.Amíg a saját gyártású cuccokért nem kell pluszba fizetni addig számomra nincs baj, mert kb itt csak azokat nézem, néztem.
Jó pár film lakatos lett a kedvencek közül
de azokat majd megnézem máshogy, vagy máshol. -
válasz
-=RelakS=-
üzenetére
Az sem nyújt már túl sokat, én is eredetileg amiatt fizettem elő, akkor még Prime Video sem volt.
-
-=RelakS=-
veterán
Én egy dolog miatt nem mondom le az előfizetét: Nem is Prime Videó-ra fizettem elő eredetileg, hanem Twitch Prime-ra, aztán szépen leesett, hogy ez jár hozzá
-
Zó
senior tag
Aggasztó az irány szerintem is, de azért főleg az MGM révén elég sok filmklasszikus rotál a kínálatban, más kérdés, hogy azokat szeretné-e az ember (újra)nézni.
Az meg egyszerűen nem volt normális, hogy nálunk a saját jogtulajdonú filmjeiket nem lehetett sem bérelni, sem megvenni, pláne ha egyszerre nem tették be egy filmsorozat minden részét.
-
válasz
Akelaus
üzenetére
Havidíjért megkapod a saját gyártású és jogtulajdonú műsoraikat, aztán ha több kell, fizess...
A Netlfixnél még azt mondom, hogy van elég saját gyártás (+szinkron), bár az sem igazolja a havidíjat, de az Amazonnál ezt már nem fogadom el, még ha nem is annyi a havidíj (ami ugye csak Európa szegényebb részein ilyen alacsony, máshol jóval több).
-
Akelaus
senior tag
Na így már "értem" a dolgot. Igen, nekem lengyel az előfizum.
Nade így mégis mi a terv a részükről? Lesz egy havidíj amiért x dolgot (még) elérsz, de a többit meg kölcsönzöd mint anno a tékából?
Szép jövő, ha a többi stream szolgálató is rákap erre.
(végül a virágbolt és ott a prémium lesz a megoldás, amig lehet) -
goccer
aktív tag
válasz
-=RelakS=-
üzenetére
Az komoly. A watchlistem felét lelakatolták, 20+ éves filmek nagyobb részben, bohóc brigád
A beharangozott reklámok miatt is már a határon volt, hogy a lengyel előfizut se hosszabbítsam meg jövőre, de most segítettek a döntésben.
-
válasz
Akelaus
üzenetére
Neked lengyel előfizetésed van, nekem magyar volt, ezért a különbség. Gondolom a lengyeleknél van MGM streaming is, itthon nincs.
A másik, hogy nem kikerültek a kínálatból (amúgy sem hó közepén szoktak változtatni), nincs külső szolgáltató megjelenítés a Prime-on itthon, csak rent vagy buy van, egyszerűen berakták a legtöbbet paywall mögé.
-
Akelaus
senior tag
válasz
l.skywalker
üzenetére
Nálam ezt a telós app-ban úgy mutatja, hogy a Skyshowtime előfizetéssel megnézhetem, vagy kölcsönözzem ki 9,99PLN összegért.
norti: A Stargate esetében pedig MGM előfizetést ír, és 7.99PLN összeget a kölcsönzésre.
Gyorsan átnéztem a saját listám, és abban 1 film van amire most már ezt írja. Nem lehet, hogy kikerült a Prime kínálatából, viszont mivel elérhető más stream szolgáltatónál, így látni amit? -
válasz
l.skywalker
üzenetére
Igen. Ingyenesen = nem kellett még az előfizetési díjon felül is fizetni a tartalomért.
Máshogy nem is lehet érteni, nem volt az Amazon Prime-nak ingyenes változata. -
válasz
l.skywalker
üzenetére
Az összes Stargate paywall mögött van, van ami kölcsönözhető, van ami csak megvásárolható. Ez mind ingyenesen nézhető volt még 2 napja (más kérdés, hogy minőségük hulladék még egy dvdriphez képest is).
Redditen vannak posztok régebbről, hogy sorozatoknál évadok váltottak hirtelen fizetősre.
Nem véletlenül nem reklámozzák az új store-t, el is van rejtve az ajánlók közé, meg menüpont sincs, csak a kínálatban látható kis sárga piktogramokkal, ami fizetős lett.
-
válasz
-=RelakS=-
üzenetére
Azonnal le is mondtam
Ami eddig nézhető volt, annak nagy része paywall mögé került:

-
eL Geri
őstag
válasz
-=RelakS=-
üzenetére
Hol, milyen filmek vannak ingyen 10 napig? Nem vagyok előfizető, de rápróbálnék.
-
válasz
-=RelakS=-
üzenetére
Ahha, akkor lehet azért, mert én külföldön fizetem.
-
-=RelakS=-
veterán
válasz
s7evcsenko
üzenetére
Eddig nem láttam. Még mindig nem tűnt volna fel, ha ma nem jön egy levél, hogy mekkora újítást vezettek be:
ÚJ - Prime Video WebáruházA Prime Video most még nagyszerűbbé vált – büszkén mutatjuk be neked az új Prime Video Webáruházat.
A Prime Video Webáruházban mostantól megtalálhatod, megvásárolhatod és élvezheted a legújabb, mozikból érkező filmeket, kedvenc tévéműsoraidat és klasszikus kasszasikereket – közvetlenül az otthonod kényelméből.És ez még nem minden: mától egészen 2026. március 22-ig a Prime Video Webáruházban a filmeket csupán 299 Ft-ért kölcsönözheted. Ne késlekedj, szerezd meg kedvenc mozifilmjeidet!Illetve vannak olyan filmek, amik még 10 napig ingyenesek, utána fizetősek. Gondolom "akció".
Külföldön tuti ott van már egy ideje, mert hallottam róla mémekben.
-
válasz
-=RelakS=-
üzenetére
Szerintem ez már elég régóta ott van.
-
-=RelakS=-
veterán
Jajj de jó. Mostantól lehet fizetni a videókért a havidíjon felül
Megjelent a kölcsönzés és a vásárlás lehetősége a felületen. -
ludla
őstag
válasz
csuvicsuva
üzenetére
Még sem sikerült, telefonon beszéltünk az ügyfélszolgálattal meghatalmazás kell más eljárjon stb... így megszüntettem az Amazon fiókot, meg majd kérünk új kártyát.
Kész kabaré az egész Amazon meg Prime video küzdelem. -
csuvicsuva
addikt
Hát ez legyen a legnagyobb probléma (remélem sikerül megoldani), azért a nigériai hercegnek csak nem fog fizetni.
Unokaöcsémnél múltkor ott volt az egyik kis barátja, ő elég keményen tolja a közösségi médiát, olyanokat mesélt, hogy ihaj. A leghétköznapibb dolog amivel át akarták verni, az Pedro Garcia volt, aki azzal próbálkozott, hogy ő a rég elveszett nagyapja.
-
ludla
őstag
válasz
csuvicsuva
üzenetére
Elméletileg amúgy a telefonján csinálta az appból a regisztrációt, mikor lemondtam és beléptem a webes felületre akkor ott szerpelt az előfizetés és kártya, én onnan töröltem mindent. Ezekszerint hiába van a webes felületen üresen minden meg az appban is valahol máshogyan lépett be a fiam
ki készít a gyerek
-
ludla
őstag
válasz
Gebriel
üzenetére
Na van fejlemény, nem a Prime video oldalán kell csevegni velük, hanem a német Amazon.
Annyit kiderítettem nem az emailcímes regisztráció alapján vonták, van valami másik acount, majd ismerősöm németül beszél ő tud segíteni telefonálni. Amúgy itt segítőkészek voltak nagyon.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Robotporszívók
- Milyen TV-t vegyek?
- A véred a töltény - Crisol: Theater of Idols teszt
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- BMW topik
- iPhone topik
- Limitálható, de nem kikapcsolható a YouTube Shorts mobilon
- Mobil flották
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- További aktív témák...
- ASUS Zenbook 14 OLED i5-1340p 16gb ram 512gb ssd 3k oled pillekönnyű akksibajnok Garancia
- Macbook Air 2026 13" M5/32GB/512GB Éjfekete
- WD Black SN850X 8TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, 1 év garancia - 7200-6600 MBs - Eladó!
- 16GB DDR4 PC MEMORIA MODUL(4X4GB, 2X8GB) RAM / SZÁMLÁVAL, GARANCIÁVAL
- Szép Kis játékos HP,Core i7 10510u(8X4,9Ghz)MX 2/4GB DDR5 VGA,FullHD IPS,16-32GB RAM/256-512SSD
- AKCIÓ! ASRock Phantom Gaming RX 7900XTX 24GB garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" WUXGA I Cam I W11 I Garancia!
- MSI 14 Modern C12M FHD IPS i7-1255U 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- 27% - ASUS VivoBook S15 OLED! Snapdragon X Elite / 16GB DDR5 / 1TB NVMe Notebook!
- Innosick, Samsung Laptop memória DDR5 5600Mhz // ÚJ // Számla // Garancia //
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Amúgy meg olvass vissza kicsit most éppen áll a bál a rendszer megváltozása miatt.