Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Bemutatkozott a Poco F2 Pro (már megint)
- Yettel topik
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Már megint variál a Samsung az Ultrával!
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
Met
nagyúr
Nekem pár hete 19.30 körül jött az értesítés hogy berakták az automatába.
-
Rodzser Mór
senior tag
MI a fene. Ma szombaton jött a Packeta csomagautomatába a csomag. Már át is vettem.
Eddig sosem jöttek szombaton, hétvégén. Legalábbis az én vásárlásaimnál.
Sőt emlékeim szerint a nyomkövetésben nem is volt semmi akció, tevékenység hétvégén a magyar részről. -
Toomy
támogató
-
tatabike
őstag
-
Héraklész
senior tag
-
tatabike
őstag
Én most rászoktam megint a walkman-ról zenehallgatásra, tök jó üres audió kazetták vannak a Temun, és nem is drágák.
A kutyáimnak rendeltem névre szóló fémtálakat.
Vettem Commodore 64 feliratú sapkát meg pólót, zseblámpákat, retró matricákat, ja meg ami csoda talpbetétet 8500+pktg-ért árul itthon egy webáruház, megtaláltam a Temun 1000-ért....
Rendeltem, hát nem lett tőle jobb, maradok a Skechers-nél.... -
perge666
veterán
-
Héraklész
senior tag
-
perge666
veterán
-
Héraklész
senior tag
-
raziel01
veterán
Nekem most elég sokáig dobált csomó mindenre személyes kedvezményt így 4-5 ezer körül több farmer is jött.
Amúgy a topicban nem írta még senki de pár hete bejött egy olyan a visszaküldésnél, hogy megkérdezi, hogy elfogadsz-e egy 3-4 ezres kupont visszaküldés helyett ha több vagy nagyobb értékű terméket küldenél vissza.
Nyugodtan el lehet fogadni, mert később ettől még ugyan úgy visszaküldhető a termék és visszakapod a teljes árat. -
Rodzser Mór
senior tag
-
perge666
veterán
Én óra alkatrészeket,barkácscuccokat,háztartáshoz dolgokat,ilyeneket szoktam rendelni.
Nagyon jó hogy a szállításért nem kell fizetni.
Én ruhát nem szoktam,de Asszony a gyereknek rendelt már párat és meglepően jók ezért az árért,de ezt már más is mondta.
Nekem is van sok cucc amire azt mondom hogy el sem hiszem hogy csak ennyi volt és nagyon is használható,de előfordult már a fordítottja is.
-
raziel01
veterán
-
perge666
veterán
Üdv.
Ha elkap a gépszíj akkor van hogy egymás után 5-6 csomagot is rendelek Temun,de van hogy hónapokig feléjük sem nézek.
Általában 5-6 ezrekért vásárolok és 1-2 hét alatt itt van a csomag.2 hete rendeltem egy teleszkóp párt motorra és arra azt írta hogy szárazföldön szállítják így 1 hónap a szállítás. Kár de kivárom mert olcsó a cucc és kell!
Volt már ilyen hosszú szállításos pl.sátornál meg láncfűrész lánc+lapnál,de mindig megérkezett.A lap+ lánc sajnos nem volt jó a Stihlemre,vissza akartam küldeni de azt írták hogy tartsam meg de a pénzt visszaadták. / Fater kínai gépére meg jó volt /
Máskor is jártam már úgy hogy 2-3 ezreket visszaadtak panaszra és a terméket megtarthattam.
Bármit rendeltem még mindig megérkezett,volt hogy késve,de sohasem veszett el,pedig 30-40 csomagon már túl vagyok.
-
raziel01
veterán
-
Héraklész
senior tag
-
tatabike
őstag
-
fila
senior tag
-
Nwis86
aktív tag
Közbe megnéztem VPN-el, Amerikából nézve újra látok minden terméket, az elmentetekbe is visszajöttek a cuccok, stb, amikre Magyarországról nézve azt írja hogy "Ez az üzlet nem érhető el." azok mind láthatók. Szóval csak Magyarország lett valamiért letiltva vagy az EU ezt nem tudom, de totál nem értem
-
Nwis86
aktív tag
Sziasztok, 1-2 hónapig nem néztem rá a temura, most kerestem volna tableteket, régebben végtelen típus volt és a sok gagyi közt voltak értelmesebb márkák is pl teclast, alldocube stb most nem hogy ilyeneket nem találok, de semmilyen tabletet nem talál a kereső, csak is kiegészítőket, tokokat, olyan mintha megszüntették volna az oldalon a tableteket, de aztán keresgéltem még és rengeteg termék eltűnt, kb minden picit is normálisabb kínai "márkás" cucc eltűnt, mini pc-k, laptopok, stb, csak a sok gagyi noname max pár ezer ft-os apróság maradt, a helyi boltokba van pár drágább komolyabb cucc, de a kínai dolgok teljesen eltűntek. Valaki tud erről valamit, mi történt?
-
tatabike
őstag
Én nem rendelek ilyen értékben. Sokat Temuzok, de általában 5-6k költök el egy rendelésre. Többet csak akkor, ha tényleg kell valami, és megbeszélem az asszonnyal. Ezek általában kertészeti, házkörüli cuccok. Komoly dolgot még nem vettem, pl. telefont, tabletet, ilyesmit.
Azt inkább Aliról, Amazonról, ott már elköltöttem pár 100k-t PC cuccokra meg autóalkatrészekre. -
BoB
veterán
Én jártam már jól, ergonómikus szék kellett, ami alsó hangon egy 100-as idehaza rendes boltokban.
kredit visszatérítés az előző rendelésből, plusz pénz visszatérítés akció volt, 88-at kellett költenem hogy visszakapjak 42 ezer forintot.
Ha levonom a visszakapott kreditet, meg a pénzt is amit paypal-re visszakaptam, lett egy ergonómikus székem (itthon 100 körül), egy jó társasjátékom (Brass Birmingham, itthon 25 ezer), plusz pár apróság, a végeredmény:
Ez 22 ezer forintomba került.
-
tatabike
őstag
Ez a baj, hogy nem érthető a leírás. Pedig van ott magyar ember, megcsinálhatná olyanra, hogy magyarok is értsék. Bár nem hinném, hogy olyan nagyon előnyös lenne, akkor nem érné meg a Temunak. Valószínűleg a leírás is azért olyan katyvasz, hogy könnyebben behúzzanak. A facebook-on írogatják, hogy milyen jól jártak vele, de szerintem azok 80%-a kamu, csak nem akarnak beégni a többiek előtt, hogy elköltöttek 80ezret, hogy kapjanak valami pár ezres vackot ingyen.
Szerintem ha beteszel egy 50ezres cuccot, nem hiszem, hogy 100ezres rendelésnél odaadja, inkább 200-nál. Sokkal jobban lehet járni most a kuponos termékekkel, nekem van olyan, hogy a 14ezres cuccot beadja 8ezerért. -
Rodzser Mór
senior tag
Kicsit most magunk ellen beszélek..
Ha akarnék költeni ennyi sok pénzt Temun, akkor szerintem megérné ez az akció 3x1 Ft-ért.
Maradva az én példámnál a kb 50ezer forint összértékű cuccot tettem be 3x1 Ft-os kosárba. Ha költeni kell hozzá 100ezerért, akkor végső soron csak odaadják 3 Ft-ért az 50eztes cuccot, ha jól értem.
Persze jó lenne látni a teljes menetet, hogy mennyit kell költeni. Ehhez jó lenne egy átlátható, könynen megérthető leírás. Én ezt hiányoltam, hiányolom. A legjobb lenne példával illusztrálva.
-
raziel01
veterán
-
Imi1981
veterán
Kösz az infót! Akkor gondolom minimum háromszor kellett volna vásárolni és mindig nagyobb összegért. A vége meg már ilyen 80 ezres fizetési minimum lett volna valószínű. Nem fejeztem be a vásárlást inkább. Már nem olyan olcsó a temu azt látom. Persze vannak ilyen apróságok amiket még mindig megéri innen venni de drágább cuccokat már nem igazán.
-
Rodzser Mór
senior tag
-
Rodzser Mór
senior tag
-
Imi1981
veterán
Sziasztok! Ma kaptam egy olyan ajánlatot mikor beléptem az alkalmazásba , hogy 3db terméket vehetek 1 Ft-ért . Ki is választottam 1 xiaomi Bluetooth hangszórót, egy szerszámkészletet és ég kapszulás kávéfőzőt majd utána csak minimum 5000 Ft-ért kell vásároljak. Mi ebben a buktató? Ha most vásárolok 5000 Ft-ért gondolom nem kapom meg az ajándékokat? Akkor hogy van ez ? Addig nem fizetek míg nem válaszoltok mert ha nem éri meg akkor nem vásárolok csak ezért.
-
yogibear
addikt
-
tatabike
őstag
-
Sonja
nagyúr
-
raziel01
veterán
-
Sonja
nagyúr
Itt van ez a termék. Az van írva, hogy "9 000 Ft feletti rendelés esetén ingyenes szállítás ettől az eladótól". Ez a teljes TEMU-ről rendelt összegre vonatkozik (mert az meglenne), vagy csak ettől az eladótól kell 9eHUF felett rendelni, hogy ingyenes legyen a szállítás?!
A termék kellene, de nem akarok + szállítást fizetni rá.

-
tatabike
őstag
-
mzso
veterán
A Temu-t Euróra, vagy Ft-ra érdemes állítani? Hogy van kevesebb átváltás?
Változik a kínálat? -
raziel01
veterán
-
tatabike
őstag
Asztali gépen böngészőben használva a Temu-t, másnak is eltűnt a jobb oldali sávból a kosár? Pár napja tűnt el, eddig mindig ott virított, így ha találtam valamit olcsóbban, mint amennyiért a kosárban van, egyből láttam az árkülönbséget. Most külön rá kell menni a kosár ikonra fent, hogy legördüljön a tartalma.
-
tatabike
őstag
-
rebla
senior tag
-
Met
nagyúr
A rendeléseknél, Rendelés részleteinek megtekintése és ott

Fizetéstől számított 30 napig lehet -
rebla
senior tag
-
Met
nagyúr
-
pook20
aktív tag
Sziasztok!
Érdeklődni szeretnék hogy sötétben fluoreszkáló köveket rendelt már valaki ?Mik a tapasztalatok vele kapcsolatban?
Válaszokat előre is köszönöm szépen! -
raziel01
veterán
-
raziel01
veterán
Nem is tudom igazából mire szamitottal.
Nyilvan nem fognak 7 ezres vasarlasra 50 ezres cuccot adni. -
Rodzser Mór
senior tag
Pedig megérné. Viszonylag drága cuccokat válaszotttam az 1 Ft-os választásnál, kb 50ezer Ft összértékben a 3 cucc.
Na de asziszem, tényleg elengedem, csak az időmet rabolja. Ma délután jár le, addig már nem is nagyon lenne időm vele foglalkozni.
Erős a gyanúm, hogy tényleg minimum 70-80ezer forint értékben kelljen rendelni, hogy odaadja ezt a 3 db 1 Ft-ra akciózott cuccot.
-
Met
nagyúr
Ezek szerintem annyira nem megérősek.
Kinézel 1 forintért valamit, aztán kell mégy egy csomó minden hogy megkapd azt is.
Sokat kell baszkódni vele.
Ami jó, ha van kuponod, ezt chaten is tudsz kérni tőlük.
Illetve a kreditvisszatérítés, bár mostanában már az sem az igazi, de valamennyi visszajön a vásárlásból.
Ami még jó azaz ár igazítás, fizetés után 30 napig lehet kérni, ha valami olcsóbb lett kreditben vissza adják a különbözetet. Célszerű a 29. napon kérni. -
raziel01
veterán
Engedd el. Kollégámnak 3szor kellett rendelni mire beadta neki külön rendelésben a 3 db 1ft os terméket.
-
Rodzser Mór
senior tag
Helló!
Jött egy akció. Mobilapplikációban intézhető.
3 terméket választhatok 1 Ft-ért.Kiválasztottam a 3 terméket. Aztán tovább dobott, hogy vásároljak még valami 7000 Ft-ért (nem tudom most fejből az összteget.
Kiválasztottam a rendes áron lévő termékeket, hogy elérjem ezt az összeget. Aztán léptem tovább a fizetéshez, de ott semmi nem volt az 1 Ft-os termékek közül. A 3 termékből 1 sem.Hogy van ez? Ismeritek ezt az akciót? Nem tudtam kiigazodni rajta.
Nem vittem végig a fizetést. Mert nem akarok pofára esni, hogy kifizetem ezt, aztán nem is kapok az 1 Ft-os terméket, csak ha még valami kitételnek eleget teszek, pl. költsek még 100ezer forint értékben. Mert annyit nem akarok költeni.
Van ehhez az 1 Ft-os akcióhoz leírt szabályzat, de nem igazodok ki rajta, és fél nap olvasnivaló van rajta.
-
Sonja
nagyúr
-
Sonja
nagyúr
Jó, de nem akartam csak ezért regisztrálni. Eddig ment, de Szombaton újratettem a Win 11-et, és azóta van ez.

-
tatabike
őstag
-
Met
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung kuponkunyeráló
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- Kerékpárosok, bringások ide!
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- !AKCIÓ+GARI! GAMER PC Intel Core i5-14400F/ASUS TUF Gaming B760M/RTX 4070 12GB/32 GB DDR5 5200 MHz
- Asus ROG ALLY X + tartozékok
- G.Skill Trident Z5 Neo RGB DDR5-6000 CL30 32GB (2 16GB) Fekete
- Üzletből, Macbook Pro Retina 16" 2021,M1 Pro 10mag 32GB RAM/1TB SSD/Metal 16magGPU/Liquid Retina XDR
- Eufy Security 2C Kit
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
A kutyáimnak rendeltem névre szóló fémtálakat.
Rendeltem, hát nem lett tőle jobb, maradok a Skechers-nél....
Azt inkább Aliról, Amazonról, ott már elköltöttem pár 100k-t PC cuccokra meg autóalkatrészekre.

A termék kellene, de nem akarok + szállítást fizetni rá.