- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- VoLTE/VoWiFi
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
dptrsk
Topikgazda
válasz
Teaway #120247 üzenetére
Szerintem, amikor beolvasódik az eSIM profil, az egyenértékű azzal, mintha egy fizikai SIM-et cserélnél egy másikra.
Fizikai SIM csere esetén sem csak akkor kerül inaktiválásra a régi kártya, amikor beteszed a készülékbe.Fizikai SIM esetén is volt/van késleltetett aktiválás, pl. amikor a rendszer szerint neked normál SIMed volt, de nanoSIMes készüléket vettél, akkor postáztak neked egy SIMet, amit telefonon tudtál aktiváltatni. Lehet eSIM esetén is a QR beolvasásig aktív a régi SIM, de, amint beolvasod inaktiválódik a fizikai, mert elindult a csere folyamat, az csak egy n+1-edik lépés, hogy a készülékre kerül a profil(előtte érvényesítődik)
-
MadMancs
veterán
válasz
Teaway #120247 üzenetére
És ez így is van.
E-mailben kaptam meg PDF en QR kód (üzleti), de csak rá pár napra jutottam el addig hogy használatba vegyem. Addig fizikai sim tette a dolgát. Amint aktiváltam eSIM, fizikai off.
Bár lehet a mátrixban volt "hiba", vagy az üzleti mivolta miatt nem tudom. Lakossági eSIM em még nem volt -
w.miki
veterán
válasz
Teaway #111996 üzenetére
Elvileg SMSben:
A kedvezmény a 1414-es számra küldött "+mobilkorlatlan" kód
elküldésével SMS-ben is bekapcsolható.MOBIL ÜNNEPI KORLÁTLANSÁG
Aktiváld a kedvezményt a Telekom alkalmazásban decemberben és élvezd a
korlátlanságot december 16. és január 1. között!
https://www.telekom.hu/lakossagi/szolgaltatasok/kedvezmenyek/mobilunnepikorlatlansag -
bexinho23
őstag
válasz
Teaway #95250 üzenetére
Nem hivom oket. Gondoltam elobb itt kutakodok. Itt mindig valaszt kaptam. Evek ota kartyas vagyok, 41 ft volt a kartyamon oktober ota. Bankkartyat szerintem nem is lehet telekomos profilhoz csatolni, mert nem talaltam... meg bankkartyaval sem fizettem soha. Ha valaki véletlen töltött volna a kartyamra osszeget, arrol kapnom kellett volna smst. Illetve az egyszeri adatcsomagot nem használtam el, illetve az nem is megujulo. Nem is kapcsoltam be... nem ertem... 🙄
-
maestro87
őstag
válasz
Teaway #94503 üzenetére
Igen, hogy lehet külön is kérni a számlákat ha már látod azt is, hogy ki mennyit fizet... de ezek szerint akkor nem. Tehát valami családi kedvezményre gondoltam.
Az előfizetők nevének is egyeznie kell? Mert ha nem akkor még megoldható egymás közti átutalással a fizetés.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Tőzsde és gazdaság
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen légkondit a lakásba?
- OTP Bank topic
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Autós topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- PlayStation 5
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Inspiron 5406 2-in-1 14" FHD IPS érintő i5-1135G7 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv aktív toll gar
- Eladó ASUS TUF F15 Gaming laptop i7-11800H RTX 3050 Ti 32GB 1.5TB SSD
- (50db) 250GB SATA Bazár (Samsung, Kingston, Crucial, Sandisk stb.)
- Lenovo LOQ 15APH8 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7840HS RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG321QR 32 165Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel - használt
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged