- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- LTE frekvenciák
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Magisk
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
chester99 #69951 üzenetére
Ezt még el is fogadnám, ha:
1. Nem kéne sokszor órákat várni, hogy valakivel beszélhess telefonon
2. Nem baszakodna állandóan a my telekom csak azért, mert nagy valószínűséggel inkompetens barmok dolgoznak náluk
3. Teljesen megszűnnének azok a műveletek, amiket csak személyesen lehet elintézni.Amíg ezek nem teljesülnek, nem tehetnék meg ezt a luxust, hogy önkényesen szombaton (is) bezárnak. Tényleg komoly anyagi problémák lehetnek (vagy csak még több pénzt kell hazalapátolni a DT-nek), ha már ilyent meglépnek.
-
válasz
chester99 #68400 üzenetére
szia,
az összefoglalóban is megtalálod a hivatkozást a leíráshoz; link
kovlaj122; senki sem írta, hogy nem létező jelenség, de nem ez az általános és jellemzőbb, néhány ilyen és hasonló hozzászólást a többi szolgáltató kapcsán is simán talál bárki, de csak azok akarják ezek alapján beállítani és minősíteni a szolgáltatót és hálózatát, akik elfogultan nézik a dolgot - igaz ez mind a három szolgáltató esetén.
hiába kérdezem meg többször is, aki tudja esetlegesen a választ, az pont a fentiek miatt nem válaszol rá, mert nem kér ebből a hozzáállásból...
nem mellesleg, befejezheted más témákban a rám történő hivatkozást úgy, hogy kiforgatod az általam írtakat! -
dptrsk
Topikgazda
válasz
chester99 #60116 üzenetére
Vállaltál a tarifacsomagra is hűséget, de mivel a Telekom árat emel a te csomagodban, ezért te a vállalt havidíjnál lejjebb válthatsz.
A flottás kérdést a flottától kell megkérdezni. A flották általában olyan keretszerződéssel rendelkeznek, hogy hűséggel rendelkező számot nem fogadhatnak be, illetve ha van részletfizetésed az is kizáró ok lehet.
Én a helyedben most átmennék Move XSbe, s megkérdezném a flottát, hogy készülékhűséggel(és részletfizetéssel) be lehet-e lépni, ha azt mondják be lehet lépni, akkor júniusban átlépsz a flottába.
Azért javasolt a 2 lépcsőben való átlépés, mert ha a flotta 15-ig nem intéződik el akkor, ha esetleg nem lehet a flottába akkor elesel a lejjebb váltás lehetőségétől IS. -
club1
veterán
válasz
chester99 #48369 üzenetére
Ott van az oldal alján a hálózatsebesség/hálózatsemlegesség táblázat.
-
tomy86
addikt
válasz
chester99 #39105 üzenetére
Telekom, használt cuccok.
Hű, de belassultam. -
válasz
chester99 #35793 üzenetére
Nem akar működni a webshop....
Pedig beraktam egy LTE képes készüléket, beírtam a kuponkódot, kiírt 20k kedvezményt rá (
) beraktam egy tartozékot, töröltem a telefont, és a 13k-s tartozékból 3 k-s, lett, továbbléptem, még mindig 3k-t ír, megadtam hogy hol veszem át, stb de ezen a ponton hiába kattintok a megrendelésre nem történik semmi. Nem enged tovább...
-
-
1430
senior tag
válasz
chester99 #32702 üzenetére
Egy új előfizetéssel - ahogy dedike is írta- legkorábban a 8. hónapban lehet elérni az arany szintet, de ha ez nem is sikerülne, 7 hónapos előfizetéssel már lehet készüléket venni, feltéve, hogy nem válaltál az előfizetés vásárlásakor hűséget, hogy kedvezőbb legyen a belépési díj (ellenkező esetben még mindig kifizetheted a 4xxx Ft-os kötbért, és akkor nem lesz hűséged).
Fryskitt
Ki is válthatsz a Domino Surf-ből, akkor nem fogja vonni a rendszer 30 naponta a díjat, de ha maradsz, és nincs elég egyenleged, akkor nem is lesz levonva az időszaki díj, míg fel nem töltöd az egyenleged, mert akkor levonja a 890-et (vagy amennyi akkor lesz a díja) és akkor fog elindulni egy újabb 30 napos ciklus. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- HP Probook 450 G5 - 15", i5-8250U, 8GB RAM, 128GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 500GB SSD RX 6700XT 12GB Cooler Master CMP 520L 750W
- Samsung SD590C 27" Full Hd monitor
- Creality Ender 3 Pro 3D nyomtató
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R 5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Corsair 650W
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU Gamer Noti! I7 9750H / GTX 1660TI / 16GB D4 / 512 SSD
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- Samsung Galaxy S23 , 8/128GB, Kártyafüggetlen
- ASUS Radeon RX 7600 V2 Dual OC 8Gb - Aqua gari 26.12.12 ig
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest