Hirdetés
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android szakmai topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 12T - egytucat
- One mobilszolgáltatások
- A Deezer zenei kínálatának 18 százalékát már AI generálta
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
blueye
veterán
-
Dori1978
friss újonc
Sziasztok! JVC HA-A7T2 bluetooth fülhallgatóm van és az egyik fülhallgató nem csatlakozik fel és nem szól. Bekapcsol mindkettő amikor kiveszem a tokból, de nem csatlakozik az egyik. Másik telefonnal is próbáltam, de ugyanez van. Mi lehet az oka?
-
draco31
veterán
válasz
Peter.70 #2265 üzenetére
Nekem kényelmes, szeretem. Nem gumiharangozok vele, csak az a szivacsos cucc van rajta.
Eléggé időszakosan hordom, az elmúlt 4 hónapban 1 órát volt rajtam. Most már lesz majd többet, fűkaszáláskor van rajtam, hogy ne kelljen előtúrni a telefont, ha hívnak.
Egyetlen bajom vele, hogy kb alig van neki jelzőhangja, ha hívás van. -
blueye
veterán
válasz
draco31 #2258 üzenetére
Nagyon úgy néz ki, még a csaj fotója is stimmel
-
draco31
veterán
Ez nem az M50-es átmatricázva?
-
draco31
veterán
válasz
szita.erno #2255 üzenetére
Amatőr kérdés, de párosítás módban van a füles, amikor keresed a TV-vel?
-
szita.erno
aktív tag
Segítséget szeretnék kérni.
Vásároltam egy Sony wh-ch720n fejhallgatót próbáltam őssze kapcsolni a LG tévével, de nem látja a tv a fejhallgatót. Telefon csatlakozás Bluetooth sikerül, de tv nem. Tudna segíteni nekem valaki?
Köszönöm -
petike26
csendes tag
Sziasztok!
Most vettem először bluetooth headsetet (Huawei Freebuds 4i).
Szeretném kérdezni hogy mivel töltsem, dugjam csak PC-re vagy a telefon töltőjére?
A P30 Pro-nak is mehet azzal a 40 wattos Supercharge töltőjével?
Köszönöm. -
VLala75
tag
-
VLala75
tag
Meglett a New Bee b45 headset. Brutálisan jó az árához képest, a jabra elbújhat mellette, sehol nincs és 5-ször annyiba kerül. De vissza a b45-höz. Hangszórója tisztán szól, zajszűrő megfelelően működik. Akkumulátort 4 napja töltöttem, napi használat és még mindig 80%-on van. Kamionsofőr vagyok és a munkámhoz az eddigi legjobb füles, pedig elég sokat kipróbáltam. Bátran merem ajánlani! Még rendelek +2db-ot amíg van, nehogy úgy járjak mint a plantronics--al, elfogy, megszüntetik mert jó minőségű!!!
-
draco31
veterán
Van egy T-Rex Pro a rajtam éjjel-nappal, csak amikor üvölt a fűkasza, és rázza kezem, rezeghet az a karomon.
Egy ilyenem volt vagy 5-6 évig, ez hangosan csipogott, vagy már nem is tudom mit csinált, ha hívás volt. Valami dallamot játszott, meg kínaiul karattyolt.Ezt így mindig meghallottam kasza közben. De ez meg olyan halkan jelez, hogy esélytelen a dolog. Egyébként szeretem, jó a hangminőség mindkét irányban és kényelmes is.
-
VLala75
tag
Megrendeltem a b45-öst, majd írok róla véleményt.
-
femiki
tag
válasz
VLala75 #2239 üzenetére
Még nagyon új hogy tapasztalat lenne róla. Nekem volt M50, nagyon jó minden téren, csak a műanyag burkolata megnyúlott rajta, esztétikai szempontból cseréltem. Utána vettem M51-et már egy éve, az a mai napig jól üzemel! Mindkettő fülre akasztós, nem kell félni hogy kiesik, ami nekem fontos szempont.
-
VLala75
tag
-
blueye
veterán
válasz
VLala75 #2239 üzenetére
Hol láttad?
Itt még nincs. -
VLala75
tag
New bee m 52-ről vélemények? Megéri az árát?
-
aldebaran
addikt
Vízálló headsetet keresek úszáshoz.
Olyan kellene, ha lerakom a telót az 50m-es medence partján középre, akkor mindkét végén még hallom.
Van ilyen?
Pixel6pro telóval használnám. -
blueye
veterán
válasz
ssppiikkee #2235 üzenetére
Itt rengeteget találsz
-
ssppiikkee
tag
Üdv, szeretnék egy bluetooth fülhallgatót venni, annó még nekem a Sony Ericsson-os korszakból (W810-W300) ból voltak a sony megabass kis fülesek nagyon jók, pici, kényelmes, innen maradt is rengeteg olyan gumi amit cserélhetek rajta, igazán telített mélyhangzás, szoval ehhez hasonló bluetoothos füles létezik? Az ár az max 20 ezer ft lenne.
-
blueye
veterán
válasz
Árpi001 #2225 üzenetére
[best-cheap-wireless-earbuds-for-phone-calls]
Én sokszor egy Galaxy Buds Live -val beszélek. -
FeZ...
aktív tag
-
Árpi001
senior tag
Sziasztok.
Van most valami best buy mono bluetooth headset amit tudnátok ajánlani?
Biciklizek sokat,jó lenne ha közben is hallanának,bár lehet hogy a plantronics kvázi megszünése után ez már túl sok igény. -
femiki
tag
Egyenlőre nagyon jó, mind hangszóró mind mikrofon téren. Szerintem ugyan az mint az 50-es, csak dizájnra kicsit formásabb, és ezt lehet tölteni a tokjában is, ami egy powerbank. A háza jobb mert az 50-esen egy műanyag burkolat van, ami nekem az egésznapos használattól megnyúlott és felpúposodott. Viszont az 51-nek szűkebb a fülre akasztható íve mint az elődnek, ezért nekem kissé nyomja a fülemet, az 50-es nagyon kényelmes volt, észre sem vettem hogy rajtam van. Hogy meddig fog kitartani a hangszórója azt még nem tudom. Egy töltéssel és sok telefonálással elmegy 3-4 napot. Én megvagyok vele elégedve. Röviden ennyi.
-
ANDROID???
addikt
Sziasztok, nem tudom hol kérdezzek, de megpróbálom itt.
Kocsiban nem túl jól hallanak, a BT beállításoknál van lehető 1-2 beállítást kiválasztani, de nem tudom melyik a jó mert ugy e a másik oldalt nem én hallom. Mit hova kellene áítani?? -
Árpi001
senior tag
Srácok,valakinek nincsen egy plantronics voyager töltője elfekvőben?
-
femiki
tag
Sajnos a NewBee M50 megadta magát, a hangszórót már alig lehetett hallani. Most vettem egy M51 új tipusút, még olcsóbb is volt mint az M50. Szuperül lehet vele hallani, ugyan olyan mint az elődje. Kiváncsi leszek hogy ez meddig bírja.
-
Árpi001
senior tag
Nekem az yyk 530 elkezdett tegnap óta recsegni...
-
draco31
veterán
Hello!
Akinek M50-ese van, szintén nagyon halkan jelez mindent?
Beszélgetős hangerő az rendben van, de jelzéseket alig lehet észrevenni vele. Telefonon nem találok rá beállítást külön. -
blueye
veterán
-
GIJoe
addikt
Kedves szakik! Egy ismerősömnek tönkrement a régi Plantronics Explorer 10 Mono Bluetooth, és szeretne valami megfizethető jó (multipoint) hangos, jó üzemidejű mono headsetet helyette, tudtok ajánlani valamit?
Kibírja a teljes műszakot, említette hogy a kollégáknak Jabra van, de az nagyon halk, ehhez képest... -
draco31
veterán
Eddig kb 4 órát volt rajtam, ebből volt egyszer 3 óra egyhuzamban.
Kényelmes volt, bár a végén már éreztem, hogy piszkálja a fülem belül, de még nem próbálgattam a hozzá adott gumikat, hogy melyikkel lesz tökéletes.
Hangminőséget még nem tudok mondani, 1-2 perces hívások voltak majdnem steril körülmények között, én jól hallottam, engem is hallottak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA® driverek topikja
- Elektromos cigaretta 🔞
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- bobalazs: 5700x3d+4070S fogyasztása, alulfeszelése
- Friss előzetesen a DOOM: The Dark Ages
- A frissítési frekvenciához igazítja a képkockagenerálást az új Lossless Scaling
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Lenovo Ideapad Gaming 3 Garancia: 2026.07 // R7 5800H / GTX 1650 4GB
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE X570S AORUS MASTER alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i7-7G I 16GB I 512GB SSD I 12,5" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest