- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Magisk
- Samsung Galaxy S10 és S10+ duplateszt
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- iPhone topik
- Olasz webshop szivárogtat Honor Magic7 árakat
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Mit tudunk a Pitaka márkáról, és milyenek a kiegészítőik?
- Vodafone mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
anadroid
senior tag
válasz szabogabor10 #102248 üzenetére
És úgy tűnik, hogy HBOGO is, méghozzá a közvetlenül az HBO-tól vásárolt esetében is.
Kérd privát üzenetben a Curve és a Monese kódot 5 angol font (kb. 2000 Ft) ajándékhoz, a Wise kódot az első, max. 150000 Ft-os ingyenes utaláshoz, a Vivid kódot ingyen fém kártyához és 100 € havi visszatérítéshez! Egyes kártyák ingyen postával érkeznek.
-
legenda
válasz kchris78 #102297 üzenetére
Ha munkanapon 13 óráig leadod a rendelést és a szolgáltatónál azonnalosan átmegy - tehát nem kell külön jóváhagyás, (adat)egyeztetés, van készleten a rendelt termék...stb. -, akkor igen, azon a napon délután, vagy az esti órákban már nyoma kellene, hogy legyen.
Találomra kimásoltam egyet a korábbi rendeléseim közül: [kép][ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
JKalo
tag
Segítségeteket kérném.
Otthon es Ausztriában, egészen az olasz határig működő mobilnet (extranet1gb) sehogy sem akar itt Olaszországban elindulni.Az apn beállítások at próbáltam az alabbiak szerint, meg a telekom forumban olvadottak szerint többféleképpen, de hiaba. Persze kozben többször újra is indítottam.
https://www.apnsettings.org/hungary/telekom-hungary-lte-apn-settings/készülék: xiaomi redmi note 4 global
itteni roaming szolg. : Vodafone it -
-
kchris78
veterán
kiszallitas: del kornyeki rendeles az aznap esti gls szallitmanyba mar nem fer bele? ez szamomra kicsit erthetetlen.. de hat az ugyfel varjon az a dolga...
[ Szerkesztve ]
-
Soulfly842
addikt
válasz SUPREME7 #102290 üzenetére
Dehogy, összevisszaság, s az átutalás akkor ajánlott, ha pontos számlaösszeget (1 számla), pontos törlesztőt (egy törlesztőt fizetsz). Ezért is javasoltam ezt a módot... ha értetlenkedik, hogy honnan melyiket is akarod, akkor nálunk meg is szokták mutatni... s segítek
Így a biztos! Hidd el, tapasztalat
-
EmberXY
veterán
Sziasztok!
Olyan jelenséggel találkoztam, hogy a Telekom app egy régebbi verziójában bekapcsoltam egy bizonyos "3 GB 3 napra" opciót, valami 900 Huf körüli összegért, ez eddig OK, majd frissítettem az appot, mert már régóta macerált érte, a legfrissebb verzióban viszont nem látom ezt az adategyenleget.
Az aktiválható mobilinternet opciók között sincs ilyen, és az egyenleget sem látom, a szolgáltatás azonban működik, a forintegyenleget is látom. (Domino Fix-es vagyok).
Kérdésem az lenne, hogy az új appban miért nem látom a mobilnetet?
Egyre magasabb nekem ez a T...Up the Irons!
-
SUPREME7
addikt
Köszönöm szépen Ezt megtaláltam, elvileg átutalással is lehet előtörleszteni csak készülékre, de semmi infó, hogy hogyan kömyvelik le, de akkor biztosabb személyesen. Bár talán ha úgyis olvassák a közleményt, akkor abba bele lehet írni, bár nem tudom hány karakter lehet a közlemény átutalásnál. Mindegy akkor személyesen
[ Szerkesztve ]
-
Soulfly842
addikt
válasz SUPREME7 #102287 üzenetére
Szia!
Akkor csak összevisszaság lesz, mivel az eltérő összeg miatt nem rendeli hozzá egyértelműen a törlesztőhöz.
Az a legjobb és legegyszerűbb megoldás, hogy biztos pontos legyen a könyvelés, ha beugrasz az egyik olyan postára, ahol van közvetlen telekom számla befizetés (általában 10-es pont a sorszámosztókon)
Ott még azt is megmondhatod, hogy a most következő törlesztőket akarod befizetni, vagy a végéről szeretnél xyx db havi törlesztőt kifizetni.
Telekom közvetlen számlabefizetési pontokEgy MT ügyfélazonosítót, vagy egy mobil folyószámlaszámot (MT alatt van a számlaképen) célszerű vinni, mivel titkosított telefonszámra nem tudnak rákeresni a postákon adatvédelem miatt.
(#102288) dptrsk
Utólag kell inkább, mert ha nem talál ugyanolyan törlesztőt, akkor nagy valószínűséggel csak szimplán bekönyvelik a folyóra, de a törlesztő meg akár ugyanúgy érkezhetne ugyanúgy hónapig...
A kalamajka elkerülése miatt én inkább a fenti megoldást ajánlom és ez esetben nem kell sehova sem telefonálgatni
[ Szerkesztve ]
-
SUPREME7
addikt
Sziasztok, készülék előtörlesztés hogy működik? Átutalok például 6 havi törlesztőt, és akkor csak 7 hónap múlva kell a következőt, vagy csak korábban telik le?
-
legenda
válasz Cranberries #102282 üzenetére
Abból igen, de az egy "olcsósított" változat, az XS szériához képest megannyi megszorítással és hiányossággal (kevesebb RAM, gyengébb felbontású kijelző, nincs 3D touch, nem HDR kijelző, gyengébb IP védettség, nincs dupla hátlapi kamera, gyengébb 4G modul...stb.)
[ Szerkesztve ]
-
addikt
-
atosan
veterán
válasz Soulfly842 #102278 üzenetére
Azt fogom tenni. Azért a végkifejletet majd beteszem tanulságként. Szerintem idetartozik.
Maine coon
-
legenda
válasz Soulfly842 #102278 üzenetére
Akkoriban még elment szódával, ha némileg visszafogottan használta az ember, de az Apple azóta/most is külön üzletet csinál ebből a tárhelyes témából (is), A Huaweinél és a Samsungnál már 128 GB az alap a jobb csúcskategóriás telefoknál, az Apple még maradt a 64 GB-nál - és még így is jóval drágább az azonos kategóriás készüléke, de ez egy másik történet -, ráadásul 128 GB-os iPhone nincs, ha valakinek 64 GB feletti kell, akkor vegyen csak szépen minimum 256 GB-osat, persze arányosan nagyobb felárral.
Volt sok iPhone-om is, nem utálom a gyártót, de vannak dolgaik és lépéseik, amik nagyon nem szimpatikusak.
Tehet be most is BF-be iPhone-t a Telekom, hátha van még például sok 6s vagy SE raktáron.Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
Soulfly842
addikt
Igen, nekem is az az egy akció jutott eszembe cáfolatként (pont emiatt fogalmaztam bele az egy-egy eseti kivételt) Bár, pl. a 8 GB-s iphone 5c egy öngyilkos koncepció volt a az apple tárhely igénye mellett
#102277) atosan
Csak a tényeket írtam le és arra hívtam fel a figyelmedet, hogy ez - a korábban leírtak tükrében - nem egy eldöntendő kérdés már, ill., hogy a téves kommunikáció jogán mi a ténylegesen kifogásolható; de ezt már nem itt kell eldönteni - a tényszerűség már megállapított -, hanem a panaszfelvételi/ügyfélszolgálati csatornákon. Így a tények tükrében itt már felesleges minden szó
Van róla szép fotód, az még jobb. Akár csatolhatod is itt:
[link][ Szerkesztve ]
-
atosan
veterán
válasz Soulfly842 #102273 üzenetére
Értem amit írsz, csak szeretném tisztázni. Telefonba azt mondják nem, itt meg igen. Döntsék már el.
Maine coon
-
legenda
válasz fornettisuti #102275 üzenetére
Emlékeim szerint, az S7 csak hűséges (új, vagy meglévőn hosszabbított ) előfizetéssel volt akkor akciós.
Ettől persze jó vétel lehetett azoknak, akiknek megfeleltek a feltételek, de az említett 5c-t Domino konstrukcióban is jól leárazták akkor.
Nekem TV kapcsán lett a szívem csücske a Samsung - na jó, a szolgáltató inkább -, 2 éve jól leakciózta BF keretében a Telekom - listaáron, előfizetés nélkül -, ráadásul pénteken megrendeltem és hétfőn délelőtt már ki is szállították házhoz, azóta is jól szuperál, bár nem is nagyon tudnám új típusra cserélni, mert mostanság már nem preferált a 3D, mi meg szeretjük és hiányozna.[ Szerkesztve ]
-
fornettisuti
veterán
pedig 2 éve az S7-et így lehetett venni 120k-ért (edge 150k volt), és az évben jeletek meg.
iPhone 13 - Apple Watch Series 7 - LG 65” QNED - Ryzen7 5800X - MSI RTX 3070 - 32GB Kingston HyperX Predator - 34" Iiyama - Redragon Surara Pro - A4Tech X7 - Voopoo Argus MT - Voopoo Argus Pod
-
legenda
válasz Soulfly842 #102273 üzenetére
Pedig az utolsó igazán jó BF akció pont egy Apple készülék (iPhone 5c) kapcsán ugrik be a Telekomnál, bár az akkor már egyáltalán nem számított új típusnak.
Tudom, hogy a Huawei vagy Samsung inkább hajlamos bizonyos dolgokra - más tekintetben is, amikben az Apple egyáltalán nem -, de BF keretében nem rémlik tőlük sem olyan akció, hogy fél éve megjelent, pláne felsőbb kategóriájú készülék lett volna komolyan leakciózva.Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
Soulfly842
addikt
válasz atosan #102204 üzenetére
Nem értem az a alapvető problémádat. Én tényszerűen leírtam neked korábban is, hogy NEM számít annak. Még ha voltak a média kommunikációban áthallások akkor sem!
Bár az, hogy rögzített hívásban egy nagy okos ilyen szintű kommunikációt folytatott az egy lehetséges reklamációs 'csatorna', ami valószínűleg járható is lesz.
#102224) Ateszpapa
Örülök neki
(#102235) szuszinho
1, Online nem megoldható
2, Javasolt csatorna Telekom saját (!) üzlet (partner üzletek külön meg vannak jelölve a telekom üzletkeresőjében)
3, Nem egyszerű és nem mindennapos a folyamat, ezért sokszor komfort zónán kívül esik, de személyesen ezt ki kell tudniuk vitelezni.
4, Az induló egyenleget - a brand váltás ellenére - ki kell fizetni (viszont induló net és lebeszélhetőség van benne)
5, Az egyenleg nem vihető át, csak reklamációs folyamat során, célszerűbb inkább lebeszélni/leforgalmazni előtte (jogilag is összetett lenne az átvihetőség a szolgáltatói szempontot szem előtt tartva)
6, új SIM kártyával fog járni.(#102269) 8
Dominónál nincs ilyen megkötés, viheted, ha vinni akarod, de az egyenleg/leforgalmazható dolgok értelemszerűen nem vihetőek át.
(#102262) kali
Az új készülék ténye nem feltétlen kizáró tényező, hanem inkább az a kizáró tényező, hogy ilyen marketing megállapodást/gyártói kedvezményt a napjaink Nokiáival szinte kivitelezhetetlen lenne aláírni. Egy Samsunggal, vagy Huawei-vel könnyedén meg lehet új telefonra is akár egy frekventált időszakban (karácsonyi kampány, black friday), de egy felsőkategóriás nokiával, vagy pl. egy HTC-vel nehezebben elképzelhető.. Egy Apple-vel vagy LG-vel szintén nehezebb (még ha voltak is az utóbbi ~2-3 évben időszakos kivételek). Vagy pl. egy Sony az utolsó kínlódó rúgásaiban tett ilyet (túlárazott eszközöket inkább összecsomagolással próbálták eladni) ... Egyszerűen a marketing nyitottság ténye egészen más napjaink piacvezetőinél és a kisebb, kínlódó résztvevőknél. Ezt elsősorban nem neked írom csak, hanem a Telekommunikációs piacon túli őszinte nyitottság és szűk évtizedes front területes értékesítői múlt íratja velem ezt (mindenkinek kollektíve).
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Ha mobilnetről mérek netsebességet, az fog adatforgalmat használni, vagy sem?
Csak mert úgy tudom, hogy valamelyik szolgáltatónál nem szokott semmi netet használni egy speedtest.[ Szerkesztve ]
-
Cs1csó
félisten
kali és 4Grider köszönöm a válaszotokat!
Akkor jól látom: ahol kutya se használj a sávszélt ott miért ne mehetne maxon annak az egy embernek aki rátalál erre a cellára ahol pedig sokan vannak ott pedig legyen egyenlően kiosztva, na igen ehhez egy minőségi szoftverezés kellene, hálózatmenedzsment.
-
törölt tag
Üdv.
Van egy 20-as számom, amit 2 hete hordoztam a telekomhoz/dominóba.
Lehetőségem van vodás dolgozói flottára.
Elengedik a számot, vagy 30 napig maradnom kell.
Köszönöm -
dptrsk
Topikgazda
válasz Intel fan11 #102265 üzenetére
Semmi.
4 napig nem lesz hűséged. -
MODERÁTOR
válasz Bogyó bá' #102251 üzenetére
Köszi, a többieknek is, az elv érdekelt, nem a pont konkrét megvalósítás. A lényeg hogy vehetek akár több, mint 4 giga dominós netet is, vagyis a néz mennyisége is feltölthető (gondolom akár egymást követő több db 4 gb vásárlással), ha 1-2 napra nagyon sok mobilnet kell valamiért.
-
legenda
válasz Intel fan11 #102263 üzenetére
Magára az előfizetésre nem rémlik, hogy valaha is lett volna ilyen.
Termékek kapcsán volt, hogy például egy telefon akciós volt és 2 év hűséges előfizetésre is arányosan olcsóbban adták.Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
legenda
válasz Intel fan11 #102261 üzenetére
Szia,
Nem valószínű, hogy ha valaki tud is valami infót, azt csak úgy kiszivárogtatja nyilvánosan, a Nokia 7 Plus meg szerintem túl új készülék ahhoz, hogy máris bedobják az akcióba.
-
Intel fan11
őstag
Üdv! Lehet-e tudni mit tervez black fridayre a telekom! Lejár a hűségídőm. Noki 7 + szeretnék majd venni! Van esély, hogy ettől olcsóbban adják?
Battletag: hojszi#2983
-
4Grider
nagyúr
válasz Cs1csó #102257 üzenetére
Ebben a ZTE rendszerben nem sikerült ezt összehozni. A torrent korlátozása is csak úgy sikerült nekik, hogy a teljes sávszélességet csökkentették ilyenkor 2 Mbps-ra. Lett is belőle elég sok ügyfélpanasz megosztott net esetén. A torrent korlátozásán felbátorodva találták ki a HD 2 Mbps-ra lassítását, csak épp nem sikerült nekik összehozni az adott cella terheltségével a korlátozást.
Ez az egész rendszer úgy néz ki, mintha a rendszerrel nem vettek volna supportot, vagy vettek, csak nem tud közös nyelven kommunikálni a két fél. -
veterán
-
legenda
válasz Cs1csó #102257 üzenetére
Nem lehetetlen, de a Telenornál valamiért korábban sem ment igazán jól a hálózat menedzselése, amikor a torrentet akarták megfogni, akkor amellett sok egyéb forgalmat is korlátozott a rendszer és mentek a panaszok ezerrel.
A Telekom egész jól megoldotta a torrent korlátozását.
Papíron VPN korlát is van - bár az jóval magasabb sebességű még úgy is, mint a torrent -, de azzal még sosem találkoztam, mindig ment maximummal, amikor használtam.[ Szerkesztve ]
-
Cs1csó
félisten
válasz #81733120 #102256 üzenetére
Ezt sem értem, miért nem lehet KORLÁTLANSÁGOT adni ott ahol ADHATÓ, tehát egy olyan cellában amit alig használnak tehát nem zavarok senkit ha akár egyedül foglalom le a felét vagy többet, persze ha egy olyan cellában vagyok ahol rajtam kívül még vagy 40-50 eszköz van akkor ezt ÉRZÉKELJE a rendszer és próbálja egyenletesen kiosztani. Ez ennyire lehetetlen?
-
MODERÁTOR
Ha van egy dominós számom, töltök rá pénzt, és minden hónapban beaktiválok 4 giga netet mondjuk egy éven keresztül, akkor év végére lesz rajta 48 giga net? Tehát ha van korábbi maraton, akkor összeadódnak?
-
veterán
-
törölt tag
Van valami adatkiegészítő, ami segítségével úgy nézhetek TVGO-t, hogy nem fogyasztja a mobilnetem?
-
legenda
válasz leikomessi #102244 üzenetére
Ennél a promóciónál pont ellenkezőleg, eredetileg szeptember 30-ig írták ki, később hosszabbították meg egy hónappal.
-
4Grider
nagyúr
válasz leikomessi #102242 üzenetére
ÁSZF szerint október 31-ig él az akció.
-
leikomessi
aktív tag
+3 GB mobilnet 7 napra akció meddig aktíválható?
-
4Grider
nagyúr
válasz Cranberries #102238 üzenetére
Ha nem hosszabbítasz, azaz hagyod határozatlan idejűbe átmenni a szerződésed, akkor nem kényszeríthetnek át másik díjcsomagba. Másik díjcsomagba a te kérésed alapján vagy a díjcsomag végleges kivezetésekor kerülhetsz.
-
4Grider
nagyúr
válasz szuszinho #102232 üzenetére
Sok választási lehetőséged nincsen. Nézd meg őket (tényleg nem sok van), hiszen csak te tudod, hogy a használati szokásaid alapján neked melyik éri meg jobban. A többség Domino Fix-et használ Domino Most opcióval és Maraton nettel. Így 9-19 Ft között van a perc/sms díj és bőven 1000 Ft alá hozható ki 1 GB korlátlan ideig (amíg él a sim kártya) leforgalmazható net.
-
szuszinho
őstag
Sziasztok,
Melyik kártyás csomag most a legjobb? Jelenleg bluem. SIM-et használok. Érdemes váltani?
-
Oldman2
veterán
Ha veszek a T-nel egy Dual SIM-es új készüléket, akkor annak mindkét SIM slotja függő, vagy független lesz?
Nem egyértelmű ez számomra, infót eddig nem találtam erről sehol.
-
Ateszpapa
addikt
válasz Soulfly842 #102184 üzenetére
Kiadták a PS4-et, semmi fennakadás nem volt!
3 dobozos játék és 3 hónapi PSN tagság is járt hozzá.[ Szerkesztve ]
-
ElektrikusDE
senior tag
válasz #81733120 #102218 üzenetére
Ezt már nekem is írta így, de pár nap múlva megjavult!
UI:
Az 1GB a kártya felhasználási idejéig használható fel. (tehát ha rátöltesz akkor több mint 1 évig)
[ Szerkesztve ]
“Lex malla, lex nulla. A bad law is no law.” A rossz törvény, nem törvény! DW: The Moment is Coming || Doctor Who BBC www.youtube.com/watch?v=uZAO6E2x9xs
-
tamasas0913
tag
-
legenda
válasz norberto_th #102219 üzenetére
Azért, mert a webes fiókban előre betölti már a hónap végén a következő hónapban aktuális törlesztőt is, de ott írják külön, hogy a befizetési határidő a következő hónap utolsó napja.
Az alkalmazás mindig csak az aktuális havit mutatja, ha befizetted, akkor ellentétben a webes felülettel, adott hónapban már nem jelzi a következőt.Roaming: Szia, Nem csak addig, más lesz ott a gond azokkal a 16 napokkal.
[ Szerkesztve ]
-
norberto_th
aktív tag
Az miért lehet hogy az új app-ban nem látom a havi aktuális törlesztőt, de a webes felületen meg igen? Így aztán át is lehet állni az alkalmazásban való gyorsabb befizetésre...
iPhone 8Plus Silver, iPad Air2 Silver - IOS 12, Apple Watch S3, LG 4K Active HDR - webOS 4.0 / Xbox One S / Music
-
Fr3eWar
őstag
válasz 4Grider #102216 üzenetére
Én is ebben a csomagban vagyok, de még nem kaptam értesítést.
Valszeg én kivárom a végét.Viszont kérdésem a váltás esetén ha több számod van akkor úgy tudom minden "további" számra 20% kedvezményt adnak.
Ilyenkor gondolom nem lehet a legkisebb csomag az elsődleges, és a kedvezményt a többi nagyobb csomagból kérni.
Mi alapján megy, összegészében a legdrágább csomag lesz a fő csomag? -
4Grider
nagyúr
válasz Cranberries #102215 üzenetére
Ráérsz akkor, ha már megszüntették. Ha azt írnák, hogy jövő augusztusban szűnik meg, akkor is most váltanál?
-
legenda
válasz MrCsiT #102210 üzenetére
Telefonálj az ügyfélszolgálatra, vagy ha olyan helyen vagy és megoldható, akkor ugorj be egy üzletbe, mert telefonon és személyesen is aktiváltatható az opció - már ha nem olyan probléma van a rendszer szintjén, ami számukra is ellehetetleníti a műveletet.
Nincs most a közelemben Domino SIM, így nem tudom sajnos kipróbálni, de akinek van és rápróbál - az sem baj, ha korábban aktiválta már, mert akkor azt jelzi vissza a rendszer , tud segíteni, hogy nála is gond van az SMS küldéssel adott számra/kóddal, vagy nincs.Cranberries: Kivezetéskor - ha addig nem váltod át másik, jelenleg aktuális díjcsomagba - automatikusan átrak majd a rendszer a megfelelőkategóriájú, aktuális díjcsomagba.
A kivezetés konkrét dátumáról is adnak majd ki tájékoztatást.[ Szerkesztve ]
-
Cranberries
aktív tag
Ma kaptam égy SMS-t melyben arról tájékoztatnak, hogy a jelenlegi díjcsomagjaimat (Next S és Aranytárskártya Next S) hamarosan kivezetik. Semmi egyéb konkrétum. Ilyenkor mi a teendő illetve mi fog történni?
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
Ugye jól gondolom, hogy ha bekativáltam egy ingyenes 3 gb opciót, akkor azt fogja előbb fogyasztani, és csak utána a maraton netet?
-
MrCsiT
addikt
A 1414-re akartam elküldeni a +BONUSZ szót sms-ben a domino feltöltési bónusz aktiválásához, azonban a küldés gomb után a "hiba! Az üzenetet nem sikerült elküldeni" értesítést adja a telefonom.
Más számra tudok sms-t küldeni, tehát szolgáltatói oldalon vélem a hibát.
Próbáltam új simmel először, majd olyannal amiről már küldtem korábban, ugyanazt a hibát kaptam.Tudtok erről a hibáról valamit?
"Nekem a "link" egy hivatkozás legyen, ne egy ember ?!" - by Mr.CsiT
-
legenda
válasz atala #102206 üzenetére
A csomag melletti (i) piktogramra kell bökni és úgy mutatja.
atosan: Szia, Az ászf kapcsolódó mellékletében azt írják ugyan, hogy webshop az online rendelési mód, de ettől függetlenül lehet futni egy kört és írásban állásfoglalást kérni, mert a jogszabály a távollévők között és az üzlethelyiségen kívül kötött fogyasztói szerződések esetén nem csak a webshopot érti, hanem minden más módot is, ami megfelel a feltételeknek, mint például a telefont, telefaxot...stb.
Mivel kaptál olyan információt (is) a szolgáltató illetékesétől, miszerint annak számít, így ha mást nem, egyedi elbírálás alapján megkaphatod külön a kedvezményt.[ Szerkesztve ]
-
atosan
veterán
Sziasztok,
Bocsi hogy megint ezzel jövök. Pár napja írtam, hogy telefonon rendeltem új előfizetést eszközzel, ami rendben megjött stb. Később jutott eszembe hogy régebben is volt ilyen rendelésem és akkor szólt az ügyintéző, hogy kapom az online kedvezményeket, mert a telefonos üfnél rendelés is annak számít. Itt megerősítettetek abban, hogy jól emlékszem, annak számít (ez azért foglalkoztat, mert pl a 10 ezer forint extra kedvezményt nem érvényesítették). Hívtam hétvégén az ügyfélszolgálatot, aki szerint nem számít online rendelésnek. Ma a Telekom honlapján felugrott a chat ablak, gondoltam kipróbálom, rákérdeztem, ott azt mondták, online-nak számít. Hívtam az üf-ot, hogy akkor rakjuk tisztába a dolgokat, elég lekezelően közölte, hogy a chat-en félretájékoztattak. Most akkor mi van?Maine coon
-
legenda
Frissült az alkalmazás (Android: 9.30.0), mutatja már a fordulónapot is.
-
legenda
válasz atosan #102200 üzenetére
Szia,
Amennyiben a családi mobil opcióra gondolsz, úgy érdemesebb lehet telefonon intézni, úgy azonnalos.
Az alkalmazásban vagy a fiókban nem lehet ellenőrizni, hogy aktív vagy sem, a számlán viszont rajta lesz tételesen, hogy mely hívószámok/előfizetések vannak adott tekintetben összefogva.Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- TP-LINK TL-MR6400 vezeték nélküli router, N 300Mbps, 4G LTE
- HP Pavilion Gaming Laptop 15-EC0XXX - AMD Ryzen 5 3550H, 16GB RAM, 1660Ti 6GB, magyar kiosztás
- Keychron K4 v2 - Magyarosított Világító RGB Billentyűzet
- Fujitsu-Siemens Lifebook S 935 (13,3" IPS érintőkijelző, i5-5300U, 6GB RAM, 240GB Samsung SSD)
- Adus 27" TUF Gaming VG279Q1A
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest