Hirdetés
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Soundcore Liberty 4 Pro - basszus!
- Yettel topik
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Ezresekkel dobálózik a Realme Neo7 SE
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Március 2-án érkezik a friss Galaxy A széria
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
dptrsk
Topikgazda
-
tylerddd
veterán
3 éve, amikor jelenlegi készülékem vettem hűség hosszabbításával a megrendelés után a futár kihozta, aláírtam, h átvettem és kész. Minden elektronikusan ment. Ha esetleg bolti átvétellel kérném most, akkor az ok, hogy sorba kell állnom, de papírozás lenne vagy csak átvenném és hello?! Köszi!
-
mayday00
őstag
Előzmény.
Sziasztok. Szép estét. Nem tudnak hívni, azt mondja be a központ, hogy átmenetileg nem vagyok elérhető. Viszont én tudok hívni. Sms sem jön meg, illetve nem tudok küldeni sem. Áttettem a kártyát másik telóba, ott is ugyanez a hiba. Ez sim kártya hiba lehet, vagy valami központi?
Köszönöm.
Hibás volt a sim kártya. Kicserélték. Már minden jó.
-
-
embe
nagyúr
Sziasztok!
Olyat lehet, hogy egy feltöltött Dominó kártyáról - annak terhére, töltsek fel egy másik Dominó kártyát? -
nyikszi
őstag
Sziasztok! EU-ban legalább 3 GB netre melyik a legjobb opció? Van előfizetés is és dominó is. Volt egy online megrendelés esetén 1 GB adatot biztosító dominó kártya, de most nem találom.
-
däniel
tag
válasz
Soulfly842 #100280 üzenetére
Megnéztem, diákEMPL (egyedi Partner3) néven van a csomag
-
dptrsk
Topikgazda
válasz
Soulfly842 #100280 üzenetére
Nem gyakornok, hanem diák.
Nekik nem empl csomag van, hanem valami lightosabb, ha jól tudom. -
däniel
tag
válasz
Soulfly842 #100264 üzenetére
Várok egy hetet aztán ha még mindig nem lesz jó akkor ismét panaszkodok nekik. Olyan jó élményként ért, hogy az értékesítő mondogatta, hogy szedjem le a telekom appot mert ott látok mindent, majd mire kérek az üzletből és elindítom nem mutat semmit.
Diák dolgozói csomag, szóval valami T-s belsős flotta lehet.
-
-
dawez
tag
Sziasztok elsősorban azoktól kérdeznék akik élnek a telekomnál a “legyen minden évben új iphoneod” -al akik már cserélték egy újabbra annak kért mobil előleget a telekom?
-
embe
nagyúr
válasz
Soulfly842 #100275 üzenetére
Közben ez meg is történt, telefonos ügyfél szolgálaton keresztül. Tiszta ámerika. valóban gyorsabban felépül a hívás így.
Most is amikor bent voltam kérték, hogy igazoljam jogosultságomat. Ez természetes.
Érthető, csak az a bosszantó, hogy mondjuk azt sem látom, hogy milyen készülék árak vonatkoznak rám. Tudom, hogy a legszarabb, de azért mindig nézegetem...hátha!
-
Soulfly842
addikt
A te flottád ott volt az elsők között, akiket letiltottak az online vásárlásról köszönhetően azoknak a kollégáknak, akik már nem annak a cégnek a kötelékeiben voltak, s online vásároltak
Mára a flották nagy része le van lőve az online vásárlásról (mivel a vásárláshoz igazolni kell arra, hogy jogosult vagy még a flottára (munkáltatói, szolgálattevői, egyéb igazolás/igazolvány)). Ezért - a munkáltató és a Telekom közötti megállapodás értelmében - a legtöbb esetben csak személyesen lehet vásárolni.
(elég csak telefonon aktiváltatni a VoLTE szolgáltatást, nem kell hozzá plusz igazolás, S7-hez be fogják kapcsolni)
[ Szerkesztve ]
-
Nemrég módosítottam én is a flottámat. Összes dokumentumom,szerződés,jótállás eltűnt a fiókomból. Nem látom a havidíjat és ,h mennyiért tudnék az előfizetésemhez telót venni. 1,5 hete rájuk írtam,de még nem szóltak vissza,h rajta lennének a probléma javításán, gondolom 30 napon belül kell visszajelezniük.
-
embe
nagyúr
Flottásoknak továbbra sincs VoLte szolgáltatás?
-
däniel
tag
Sziasztok!
Tegnap váltottam Dominóról havidíjas csomagra és azóta nem látszik, mennyi netem van és mennyit használtam el belőle. Azt tudom, hogy a szerződésben 5GB van írva, de a Telekom app és a site is úgy hozza mintha nem lenne netem, pedig van és működik. Screenshot
Felhívtam az ufsz-t és ott kaptam az infót, hogy valszeg azért ilyen mert flottás csomagom van (ami végülis igaz) és/vagy mert kell egy kis idő mire beszinkronizálja a rendszer az adatokat. Ez így mennyire valid? Találkozott már más ilyen esettel? -
mayday00
őstag
Fent van hálózaton a telefon, kiírja a szolgáltatót stb..van térerő, minden rendben van amúgy. Kivéve a lenti probléma.
-
mayday00
őstag
Sziasztok. Szép estét. Nem tudnak hívni, azt mondja be a központ, hogy átmenetileg nem vagyok elérhető. Viszont én tudok hívni. Sms sem jön meg, illetve nem tudok küldeni sem. Áttettem a kártyát másik telóba, ott is ugyanez a hiba. Ez sim kártya hiba lehet, vagy valami központi?
Köszönöm.
-
albiosz
őstag
Sziasztok!
A díjmentes 50 MB esetén először nem annak kéne elfogyni? Úgy tudom az fogy korábban, aminek a legkorábbi a lejárata. Ennek 30 nap, a Maraton 4 GB maradéknak meg még ~7 hó. Aktiváltam a díjmentes 1 hetes 3 GB-t is, ott az fogyott, nem a Maraton.
-
embe
nagyúr
5 éve nincs hűségem..kb. És tegnap módosíthattam az előfizetésemet a kedvezőbb feltételek szerint.
-
-
Sziasztok!
Ha lejár az előfizetésemről a 2 év hűség, de de nem szeretném még hosszabbítani, mert várok egy készülékre, amit elhoznék olcsóbban újabb 2 évet vállalva, akkor amíg nincs épp hűségem, változik valami? Drágább lesz az előfizu, stb?
-
törölt tag
Ja-ja, az ember fia próbál tenni érte... én is ki/be léptem, de hasztalan. Kicsit el van szúrva ez a dolog, persze lehet mondani, hogy ajándék lónak ne nézd a fogát, de akkor sem korrekt, hogy hibásan működik a promóció. Visszatetszést kelt, ebben a formában.
Pont most érkezett meg az Otthoni előfizetésem számlája, mellé tették a vonatkozó szórólapot, az ajándék netről. Hogy aktiváljam.
Hát persze, repült is a kukába...
[ Szerkesztve ]
-
zsuha
aktív tag
Sziasztok, 2016ban megkötött 2 éves hűségem év végén jár le. Vettem akkor egy halozat lockos galaxy s7-et.
Most akkor ingyenes vagy fizetős erre a függetlenítés? Egyáltalán nem tiszta, pedig utánaolvastam.
Ha fizetős, mennyi a díja?
Köszi.[ Szerkesztve ]
-
embe
nagyúr
De ezeket az appban kell ismét megigényelni, ott dobja fel?
-
embe
nagyúr
Ez az ajándék 3GB ismétlés random módon történik? 3 Dominó előfizetésemre is aktiváltam, de egyikre sem ajánlotta fel megint....
-
rushty
őstag
3 GB - 7 nap ezt ha aug31-én aktiválom van hét napom?
-
embe
nagyúr
Sziasztok!
Most néztem, hogy a feleségem flottás csomagján megváltozott az adatkeret. Tud valaki, privátban, segíteni, hogy mi változott az adott flottán belül?
Voltam bent egy T pontban, tájékoztatott is a srác. De kicsit ellentmondásba is keveredett, és erre a részletre szeretnék rákérdezni. Mert ez elég lényeges dolog. -
Zeki
nagyúr
válasz
abw6291 #100227 üzenetére
Átmenetileg előfizethető a Domino S opció, ami hálón belül korlátlan duma és sms.
De a telekom appban van valami sms S (690Ft) és sms M (990Ft) csomag külön. A neten erről azt találtam, hogy az M 30napig ad hálón belül korlátlan sms-t. Az S csomag 50db sms, hálón belül. Ami nyilván egy Most opciósnak nem éri meg.
---
x220i7Ne MELLÉ vagyed, hanem a meglévőt hosszabbítsd új hűséggel, készülékkel. Ha mellé veszed, akkor lesz mégegy előfizetésed. Amit persze nem kell használnod, de a havidíjakat be kell csengetni.
[ Szerkesztve ]
-
x220i7
tag
Sziasztok!
Ha a Telekom oldalan rendelek egy keszuleket "Mobil előfizetése(i)m mellé szeretném megrendelni." opcioval, akkor megmarad a korabbi szamom, amit adnak a keszulek melle, vagy ujat kapok?
Egy iPhone-t szeretnek rendelni, 2015 ota van naluk szerzodesem, es szeretnem a szamomat megtartani, de errol nem talaltam sehol sem informaciot.
Elore is koszi!
Udv! -
abw6291
tag
Domino előfizetéshez létezik valami olcsó/korlátlan SMS küldést biztosító kiegészítő-szolgáltatás?
Vagy melyik Domino-csomaggal érdemes sokat SMS-ezni úgy hogy a Domino Most 9FT-os hívás percdíja is megmaradjon?[ Szerkesztve ]
-
varázslat: nem kellett kétszer bemenni, laza 40 perc telefonálgatás, és már élt is a szám egy új kártyán. menet közben megtudtuk még, hogy a számhordozás gond nélkül ment végig, és a telekom rendszerében sikerülr valamit felfordítani... nem nagyon lepődtünk meg. ügyintéző hölgy megpróbált 5e forint jóváírást adni, de ezt nem kértük, ment panasz, mert öt nap teljes elérhetetlenségért (plusz bemenni a boltokba, parkolás, idő, netbank nem elérhető stbstb) ez egy vicc.
-
glacious
addikt
válasz
enginev3.0 #100213 üzenetére
Mindig akkor van, miután aláírtam két évet
-
Sziasztok
Mobil téren lesz most portófiló váltás telekomnál?
-
Telekommal garanciáztattam egy HTC készüléket, a munkalap rettentően szűkszavú. Van rá lehetőségem, hogy felleljem a szervíz által kiállított eredeti munkalapot?
-
St3ven
addikt
válasz
halapidori #100183 üzenetére
Nem kellene, hogy előfizetéses legyél a folyamat során, egy percre se. Hacsak a zavarosban nem jön jól esetleg valakinek egy kis jutalék a sok adminisztráció közepette.
[ Szerkesztve ]
-
Soulfly842
addikt
válasz
Soulfly842 #100201 üzenetére
... és kérhető újként az is...
(csak egy kis plusz adminisztrációval jár)
-
Most tudtam meg, hogy a 1414 automatája előcsalható, ha teljesen ignorálod Vandát (nem beszélsz hozzá).
-
Soulfly842
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Nem nőtt a Windows 11 hardverigénye
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- BestBuy topik
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Google Chrome
- Villanyszerelés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Politika
- Socket AM4
- További aktív témák...
- Eladó félgép
- Eladó egy megkímélt állapotban lévő GARMIN Fenix 6 Pro titánium-szilikon szíj narancssárga
- AKCIÓ -INGYEN POSTA-ÚJ GAMER PC V902 -RYZEN 5 7600 -DDR5 16GB RAM- RTX 4060Ti-DLSS3-1TB SSD-2 ÉV GAR
- ASUS TUF GTX 1660 Ti OC 6GB GDDR6 Videokártya!
- Latitude 5420 27% 14" FHD IPS érintő i5-1145G7 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar