- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- iPhone topik
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- One mobilszolgáltatások
- iPhone 17 Pro prototípus a vadonban
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Újabb magyar banknál elérhető a Xiaomi Pay
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Balcsix
senior tag
válasz
MrCsiT #132116 üzenetére
Online, vagy 1414-en megrendeled a készüléket, majd bemész üzletbe, és köthetsz rá biztosítást a vásárlástól számított 365 napon belül a sérülésmentes készülék és a vásárlást igazoló számla felmutatásával (bár tudomásom szerint mobilhoz biztit lehet kötni 1414-en a vásárláskor is).
"Milyen feltételekkel és hogyan rendelhető meg a szolgáltatás?" című bekezdés
Telekom Garancia Komfortot, és Maxot pedig mobilra nem lehet kötni, csak TV-re, Laptopra, Tabletre, vagy játékkonzolra.
#132124rasotamas
Megrendeléskor kártyával tudsz fizetni: [link]. -
törölt tag
-
-
kovacsmi_74
senior tag
válasz
MrCsiT #105063 üzenetére
Nem voodoo volt ez...
Nem találtam meg az előzményeket, 2-3 éves dolog ez már emlékeim szerint. Az mms szolgáltatás bekapcsolása oldotta meg páraknak, hogy ne csak 3g-n menjen a net, hanem 4g-n is. Illetve a technikai net bekapcsoltatása is akkoriban kellett a Maraton csomagokhoz azoknak, akik nem Domino Fix tarifában voltak, mert csak ahhoz volt alapból bekapcsolva ez. Én mégis inkább apn beállítás hibára tippelnék, szerintem az mms szolgáltatás bekapcsolása is erre volt valahogy hatással.
-
MaxxDamage
félisten
válasz
MrCsiT #105060 üzenetére
Minden próbálva lett, nem készülék probléma. Telefonban 4G és LTE (hálózat) is konfigolva lett manualisan. Másik telefonban is ez a helyzet (nem jó a net) sőt! Van másik T-s számom is, az mind2 telefonban tökéletes. Szóval ez a szolgáltató hibája, dolgoznak rajta. Majd kiderül. Szerintem ezt ha meg is oldja, nem fog könnyen menni neki, mivel fogalmuk sincs mi a gond. SIM kártya csere is volt. SMS és telefon hívás amit tudok ezzel a számmal jelenleg, net az van, de mégsem megy vagy használható.
-
-
-
válasz
MrCsiT #102210 üzenetére
Telefonálj az ügyfélszolgálatra, vagy ha olyan helyen vagy és megoldható, akkor ugorj be egy üzletbe, mert telefonon és személyesen is aktiváltatható az opció - már ha nem olyan probléma van a rendszer szintjén, ami számukra is ellehetetleníti a műveletet.
Nincs most a közelemben Domino SIM, így nem tudom sajnos kipróbálni, de akinek van és rápróbál - az sem baj, ha korábban aktiválta már, mert akkor azt jelzi vissza a rendszer , tud segíteni, hogy nála is gond van az SMS küldéssel adott számra/kóddal, vagy nincs.Cranberries: Kivezetéskor - ha addig nem váltod át másik, jelenleg aktuális díjcsomagba - automatikusan átrak majd a rendszer a megfelelőkategóriájú, aktuális díjcsomagba.
A kivezetés konkrét dátumáról is adnak majd ki tájékoztatást. -
Starchm
őstag
-
gyula38
tag
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Apple iPhone 7 128GB Yettel Függő 1Év Garanciával
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i7 9700KF 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 XT 16GB ZALMAN I3 NEO ADATA 600W
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3060 Ti 8GB ZALMAN I3 NEO A-Data 650W