Hirdetés
- Sony Xperia 5 IV - házon belüli siker
- Mobil flották
- iPhone topik
- Megnövelte az Apple az iPhone 16 Prók kijelzőit
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Yettel topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Képeken mindkét Xiaomi 14T
Hirdetés
-
Dead Island 2 - Jövő hónapban jön a Neighborhood Watch frissítés
gp A kooperatív harcokra kihegyezett horda mód teljesen ingyenes lesz mindenki számára.
-
Retro Kocka Kuckó 2024
lo Megint eltelt egy esztendő, ezért mögyünk retrokockulni Vásárhelyre! Gyere velünk gyereknapon!
-
Akciófigyelő: Bemutató előtti kedvezményekkel közelítenek az új Huawei órák
ma A részletek 19-én derülnek ki, a kedvezményes időszak viszont már elindult.
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
ElektrikusDE
senior tag
"Minden Domino kártyás ügyfél, aki a promóció előtt már rendelkezett mobilinternet csomaggal, a promóció ideje alatt a korlátlan adatcsomagból forgalmaz, és csak a kedvezményes időszak letelte után kezd el a megvásárolt mobilinternet díjcsomagja egyenlegéből forgalmazni. A május 26-án 00:01után aktivált Domino SIM-kártyákon a kedvezményt nem tudjuk érvényesíteni."
Ez van, igy jártam mivel ma aktiváltam.
“Lex malla, lex nulla. A bad law is no law.” A rossz törvény, nem törvény! DW: The Moment is Coming || Doctor Who BBC www.youtube.com/watch?v=uZAO6E2x9xs
-
-
ElektrikusDE
senior tag
válasz olloczky #92011 üzenetére
Szerintem hiába a függetlenités, a Blue mobille hállon még tiltottak marad(hat)nak az eredetileg Telekomos telefonok!
Mivel a MAC address nem változik meg a függetlenités során, a Blue mobille tiltás pedig aszerint megy.
[ Szerkesztve ]
“Lex malla, lex nulla. A bad law is no law.” A rossz törvény, nem törvény! DW: The Moment is Coming || Doctor Who BBC www.youtube.com/watch?v=uZAO6E2x9xs
-
ElektrikusDE
senior tag
válasz ElektrikusDE #92013 üzenetére
Persze IMEI-t akartam irni, nem MAC addrest...
-
ElektrikusDE
senior tag
válasz olloczky #92019 üzenetére
Telekom oldaláról:
"Blue mobile készülékembe helyezhetek Telekomos SIM-kártyát?
Igen, a blue mobile-os és MOL mobile-os telefonnal használható a Telekomos SIM-kártya.
Azonban a Társaságunknál vásárolt eszközök egy része hálózati korlátozással van ellátva, így ezek nem működnek sem blue mobile-os, sem MOL mobile-os SIM-kártyával.
Hálózati korlátozás nélküli telefonban azonban használható blue mobile-os SIM kártya, ha az hivatalos módon került függetlenítésre.
Utoljára frissítve: 2017. szeptember 28."Ezen a "sima" függetlenités nem segit, mivel nem ua. módszert használják erre, hanem egy IMEI számokat tartalmazó listát. (Blacklist)
HA ebből is törlik az adott, akár Telekom függő telefont akkor fog csak müködni!
[ Szerkesztve ]
-
ElektrikusDE
senior tag
válasz 4Grider #94087 üzenetére
Én már cseréltettem emiatt számot ingyen.
Persze nem itt...
Először persze pénzt akartak kérni érte, de lebeszéltem róla őket![ Szerkesztve ]
-
ElektrikusDE
senior tag
Szia!
A rövid válasz: nem igaz.
A hosszú meg bonyolult.
Sajnos telefon fűggő.
Több szinten is, aktív vagy passziv dual sim, illetve a slottok támogatása lehett:
a.
Mindkét slot tud 4G-t átkapcsolás nélkül is.
b.Mindkét slot kiválasztható 4G-re de a másik lekapcsol 2G-re.
c.Csak az egyik slot tud 4G-t.
2.
[ Szerkesztve ]
-
ElektrikusDE
senior tag
Nem, tud az 4G-t is bármelyik slotban, DE nem egyszerre, én csak tudom, mivel nekem is ilyen telefonom is van!😀
[ Szerkesztve ]
-
ElektrikusDE
senior tag
válasz ElektrikusDE #95631 üzenetére
Úgy értem, hogy bármelyik sim slothoz válaszhatsz 4G-t, DE akkor már a masikhoz
nem engedi.DE nem kell a kártyákat meg cserélni, szükség esetén az elözöleg 4 G-re jelölt kártyát pl. 2 G-re állitod, és máris választható a másik kártya 4G-re!
-
ElektrikusDE
senior tag
válasz Indian74 #96422 üzenetére
Szia!
Én biztos nem fogadnám el.
Megpróbálnám a Huaweit bevonni, mivel:
"Amennyiben a jótállás feltételeivel kapcsolatban kérdése merülne fel, kérjük keresse a Huawei Technologies Hungary Kft.-t az alábbi elérhetõségen :
Huawei Technologies Hungary Kft.
Tel: 06 80 HUAWEI (06 80 482 934)A készülék meghibásodását a fenti, díjmentesen hívható telefonszámon van lehetõsége bejelenteni, szervizpartnereink elérhetõségét pedig az alábbi linkre kattintva érheti el:
http://szerviz.huawei.hu1. A Jótállás ideje alatt Huawei elsõsorban kijavítja vagy kicseréli a terméket vagy annak érintett alkotórészét abban az esetben, ha a termék vagy annak érintett alkotórésze hibás, betartva a Ptk. 6:159. §-ban foglaltakat."
Mivel a telefont jelenleg is gyártják/forgalmazák a cserének akadálya nincs!
Ui:
Ha kifutott, még akkor is megoldható a javítás...[ Szerkesztve ]
-
-
ElektrikusDE
senior tag
Én is tapasztaltam ilyet, igaz VOIP szolgáltatónál, szívtam is vele mig rájöttem hogy nem nemzetközi formátumban adtam meg a hívott számot...
Persze ha kicsöngés helyett érvénytelen szám jelzés érkezik egyből kapcsolok.
[ Szerkesztve ]
-
ElektrikusDE
senior tag
válasz Motion_Blur #98291 üzenetére
-
ElektrikusDE
senior tag
válasz thomas77 #98762 üzenetére
Pedig vannak ilyenek, csak elötte egy "támogatott" telefonba kell helyezni hozzá a simet!
Én is megtenném, csak dominoval (még?) nincs ilyen szolgáltatás, előfizetésem meg valószínüleg nem lesz.
[ Szerkesztve ]
-
ElektrikusDE
senior tag
Sziasztok!
Aki a 4x csomagot használni akarja vigyázon arra hogy új sim kártya esetén az aktiválást szombat este 10 óráig lehett csak elvégezni! (most beszéltem az ügyfélszólgálattal ez ügyben mivel csak szombat este fogok haza érni külföldről.)
[ Szerkesztve ]
-
ElektrikusDE
senior tag
válasz thomas77 #98886 üzenetére
Szia!
Ez lenne a "B" terv, de szerintem elérek időben egy magyar kútig.
Ui:
Igen, nincs domino sim kártyám.[ Szerkesztve ]
-
ElektrikusDE
senior tag
válasz thomas77 #99101 üzenetére
Az ügyfélszolgálat és a honlap szerint igy kell müködnie, az ASZF szerint meg nem...
Más:
Állandóan szakadozott a net az új domino kártyámmal.
Megnéztem az apn beállitásokat, hát persze hogy az a rossz.
Wnw-ről átkellett irnom internetre, igy már nem szakadozik.
-
ElektrikusDE
senior tag
válasz zsoltzsolt #99709 üzenetére
-
ElektrikusDE
senior tag
válasz bopeti98 #99831 üzenetére
Szia!
Nekem idegen, külföldi mobilnettel is bejön, más kérdés hogy saját dominó simmel meg a szolgáltatás, (internet) nem müködik roamingban.
Ui:
Van rajta még több mint 100MB adat, maraton.
[ Szerkesztve ]
-
ElektrikusDE
senior tag
válasz lugosi #100058 üzenetére
Ez előfordul máshol is.
Nekem majdnem egy évig volt korlátlanul aktíválható 1 GB mobilnet, csak az smst küldtem, pénzt meg nem vonta le érte...
UI:
Eu roamingban is müködött...
Ui2:
Prepay kártya volt szerencsére!
[ Szerkesztve ]
-
ElektrikusDE
senior tag
válasz #81733120 #100958 üzenetére
Szia!
Én biztos hogy reklamálni fogok ha csak 1GB-t fog engedni, mivel:
UI:
Külön megkérdeztem, nekem is 1GB-t mondtak roamingban.
[ Szerkesztve ]
-
ElektrikusDE
senior tag
válasz 4Grider #100984 üzenetére
Hibás alkalmazás?
Nem csak ott írja, hanem Telekom weboldalán is:
UI:
Három lehetőség jutott eszembe:
1.
Adtak egy ajándékot, valaki viszont szólt hogy azért ne hirdessétek nagyon, mert úgy több lehet a bevétel...
2.
Csak így tudták megoldani.
3.
Hiba.
[ Szerkesztve ]
-
ElektrikusDE
senior tag
válasz Kam1kaze #101318 üzenetére
Net terén jó, de a torrentet elfeledheted, ha nem akarsz ilyen üzeneteket látni:
UI:
Vagy torrent, vagy böngészés, a kettő nem megy egyszerre.
[ Szerkesztve ]
-
-
ElektrikusDE
senior tag
válasz #81733120 #102218 üzenetére
Ezt már nekem is írta így, de pár nap múlva megjavult!
UI:
Az 1GB a kártya felhasználási idejéig használható fel. (tehát ha rátöltesz akkor több mint 1 évig)
[ Szerkesztve ]
-
ElektrikusDE
senior tag
válasz brumicica #102661 üzenetére
Azért még nem árt odafigyelni, én pl. a 3GB megrendelése után egyszer elfelejtettem újra indítani a telefonom így az el is veszett...
Ui:
Mikor észrevettem hogy nem fogy már külföldön voltam.
Ui2:
Persze még mindig jobb a román Vodafone akció 30GB 4 Euróért, de ne legyünk tehetetlenek...
[ Szerkesztve ]
-
-
ElektrikusDE
senior tag
válasz ArNick #102944 üzenetére
Nekem is megérkezett az összes dominó kártyámra, kivéve azt amit október 31.-én rendeltem.
4 GB belföldön 6 hónapig használható fel.[ Szerkesztve ]
-
ElektrikusDE
senior tag
válasz ElektrikusDE #102946 üzenetére
Megjött a legutóbb rendelt (október 31.) kártyámra is, szuper!
[ Szerkesztve ]
-
ElektrikusDE
senior tag
válasz Aaron14 #103003 üzenetére
"de ma csak du. 2-ig vannak, mint minden T-Pont."
Persze...
Odasiettem háromnegyed kettőre, erre sopronban már 11.30-kor bezártak!
Remélem hogy holnap még meg lesz a kártyám...
[ Szerkesztve ]
-
ElektrikusDE
senior tag
Átlehet venni a határidő után is!
Én két kártyát jóval később vettem át, mint ahogy lehetett volna.
[ Szerkesztve ]
-
ElektrikusDE
senior tag
válasz MaxxDamage #105017 üzenetére
Technikai net bekapcsoltatása esetleg...
-
ElektrikusDE
senior tag
válasz MaxxDamage #105133 üzenetére
Ilyenkor már csak a számcsere segithet, de neked az nem opcio...
-
ElektrikusDE
senior tag
válasz Nordik #105835 üzenetére
Lehet ahhoz is!
Egyre azonban vigyáz, ha az 50 mega elfogy indítsd újra a telefonod, mert nem lesz mobilnetted addig!
[ Szerkesztve ]
-
ElektrikusDE
senior tag
válasz Barthezz2 #105880 üzenetére
A Telekom Zene opciójával belföldön korlátlan netet adunk az Apple Music, a Spotify, a Deezer és a Tidal zeneszolgáltatásokban elérhető zeneszámok meghallgatásához.
Ár és konstrukció.990 Ft/hóHogy a klippek is azt nem tudhatom, de szerintem nem.
-
ElektrikusDE
senior tag
válasz kalanchoe #107329 üzenetére
"A május 8-ai Domino Day 1 GB extra adat 1 napra ajánlat bekapcsolásához válaszd a Telekom alkalmazásban a "Szolgáltatások" oldalon "+" ikonnal elérhető "Bekapcsolható adatszolgáltatások" opciót, majd az "Egyszeri szolgáltatások" menüpontot."
Csak nem lehet bekapcsolni...
[ Szerkesztve ]
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen