Hirdetés
Hirdetés
-
Retro Kocka Kuckó 2024
lo Megint eltelt egy esztendő, ezért mögyünk retrokockulni Vásárhelyre! Gyere velünk gyereknapon!
-
IFA 2024: termetes okosmonitorral gyarapodott az Acer kínálata
ph A CS2 termékcsalád 4K-s képviselője az LG WebOS szoftverkörnyezetét használja, és USB hub is akad rajta.
-
A Samsung fontolgatja, hogy megveszi a Nokia egy részét
it A Nokia mobilhálózati ágazatát veheti meg a Samsung, de a részletek még bizonytalanok.
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Destroyer91
tag
válasz #77646080 #99069 üzenetére
Köszönöm a gyors segítséget mindenkitől, felhívtam a megadott számot, valóban a volt dominós kártyámról kell ett hívni a 1777-et az új kártya aktiváláshoz. Nálunk sajnos csurig van a bolt egész nap, és kb. szórják ki az embereket pofátlanul, akár mondvacsinált indokkal, amit én annyira nem szívlelek
-
-
DDA40X
aktív tag
válasz #77646080 #99151 üzenetére
Értem. Én is erre gondoltam nagyjából. Volt már édesanyám nevén is előfizetés. És akkor is kértek előleget, pedig akkor neki nem volt tartozása semerre sem. Mégis vagy fél évnyi díjat le kellett csengetni.
Soulfly842: Látom neked is eszedbe jutott az hogy vajon levettek-e a listáról. Azt hogyan tudhatom meg? Felhívjam a volt szolgáltatót (voda)? Vagy írjak nekik? Ilyenkor vajon kinél kell rákérdezni?
[ Szerkesztve ]
-
kchris78
veterán
válasz #77646080 #99206 üzenetére
iosen mas, ott limitaltabb eleve, illetve nekem ugy ahogy van le van tiltva minden app hatter adatkommunikacioja. en azt ertem adatzabalason hogy ha hasznalod az appokat nem igazan figyelnek a takarekossagra, waze neha nekiall kulon segedallomanyokat pl hangot leszedni es hasonlok...
-
kchris78
veterán
válasz #77646080 #99216 üzenetére
https://www.telekom.hu/static-la/sw/file/roaming_zona_besorolas.pdf
mar elnezest de ebbol nem az derul ki hogy minden orszagban egy roaming adatpartner van. amig nem volt az eus ingyenesseg, addig barhol mukodott ha vettem 1/x GB eu csomagot.. ez is ilyen fu alatti dolog a szolgaltatoktol, itthon oke azt valasztom azzal kotok elofizut ahol tudom hogy ahol mozgok van lefedettseg. utazasnal ez jo kis lutri lesz. (erdekes cegcsoporton belul nem nagyon adtak kedvezmenyt anno mindehogy qqqq draga volt a roaming, most hogy muszaj adniuk, hirtelen fontos lett a cegcsoport!!)pont volt tema 1-2 hettel ezelott hogy mindegy ha nem mukodik, atlep masik szolgaltatora es azzal csak mukodik...
-
DDA40X
aktív tag
válasz #77646080 #99252 üzenetére
Na igen. Az ő helyzetükben ez simán megoldható lett volna. Persze tudom, én vagyok a hülye, mert a Telekom megmondja majd ha megpróbálok rendelni. Csak praktikusabbnak gondoltam, ha megkérdezem, mert akkor tudom előre hogy azzal számoljak hogy fizethetem darabokban, vagy valahol máshol kell megvennem egyben később. Naivitás.. Ez van.
[ Szerkesztve ]
-
punky10
addikt
válasz #77646080 #99335 üzenetére
Nekem csak félig választották le...A fiókomban nem láttam,de nem tudtam újra hozzáadni,mert azt írta,hogy már hozzá van rendelve ehez a fiókhoz... A végén ügyintéző leválasztotta teljesen,és így sikerült újra hozzáadni a fiókomhoz.
Samsung Xcover6 Pr0/Samsung Tab A9+
-
Watto1991
senior tag
válasz #77646080 #99614 üzenetére
Nem sok köze van ehhez ebben az esetben a sok éves ügyfélmúltnak.... ugyanazt kapják, mint akik 2 éve vannak a Telekomnál. S9-re azért tudtak jó árat adni, mert arra most a Samsung extra árkedvezményt ad... a teljes S9 szériára. És mint mindig, a dijcsomag határozza meg, mennyi az alapkedvezmény.
-
-
aktív tag
-
tylerddd
veterán
válasz #77646080 #100302 üzenetére
Köszi! Meg is találtam azt a dokumentumot, amit esetleges visszaküldés esetén ki kell töltenem, f***án le van írva minden. Még annyit, kicsit visszakanyarodva az eredeti kérdéshez: ha webshopból rendeltem, de bolti átvételt kértem, akkor is vissza lehet küldeni?! Mert ugye ez a 14 nap csak netes rendeléseknél él és végül is ez az.
Csak egészség legyen, meg térerő!
-
Predator2
addikt
válasz #77646080 #100309 üzenetére
Átvált fizetős szolgáltatásra mint a telenor esetében is volt.
Ha nem mondtad le 3 hónap után az ingyenes netet.De akkor ezek szerint itt ilyen nincs?!
[ Szerkesztve ]
>> Ha érdekel valami, vagy nem tudok valamit, akkor Kérdezek << >>McLaren Forever.<< >> Az első és legfontosabb a megbízhatóság, minden más csak sokadik tényező!<<
-
betyarr
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Okos Otthon / Smart Home
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- Renault, Dacia topik
- Robogó, kismotor
- Miért vezet mindenki úgy, mint egy állat?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mobil flották
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy J3 (2017) Duos
- ThinkPad T14 Gen2 14" FHD IPS i7-1185G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Silverstone 700W SX700-LPT SFX-L - 80+ Platinum moduláris tápegység
- Üzletből, garanciával, HP Elitebook 1040 G8 14" X360, i7-1185G7/32GBRAM/512GBSSD 2in1
- Lian Li O11 Dynamic Mini - újszerű állapotban, minden gyári tartozékkal
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen