- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Magisk
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Elims
veterán
válasz
#77646080 #109122 üzenetére
Ja...most újra hívtam őket.
A kislány hezitált legalább 10-12 percig,aztán egy férfi ügyfélszolgálatos 1.5 perc alatt kimondta,hogy jelenleg még nem lehet.
Pedig a múltkori -szintén hölgy..- minden zokszó nélkül elindította a témát és küldtek is sms-t a dominó(!) kártyára,hogy menjek fel a www.telekom.hu/4g-sim-igenyles oldalra.Komolyan mondom,amikor ügyfélszolgálatot hívok és női hangot hallok,a hideg ráz.. (pedig kemény hetero vagyok).
Tudom,tisztelet a kivételnek,de az nagyon kevés. :-/ 20 nőből kb.1 aki tényleg tudja,hogy mit csinál.Köszi!
-
qfm
őstag
válasz
#77646080 #108378 üzenetére
Pénteken jeleztem nekik a hibát először. Úgyhogy még várok, csak gondoltam, ha valaki tapasztalt ilyet, hátha meggyorsítható a folyamat.
(#108379) anglergab
Én is erre gondolok, hogy náluk lehet valami. S8 alapból kezelte a t-mobile apn-jét a korábbi sim kártyákkal, de még egy telefon resetet és egy teljes kézi egyeztetést is csináltam, és ugyanúgy nem volt jó. Tartalék S2-ben szintén nem ment, pedig abban is megy másik kártyával a T-s net. -
törölt tag
válasz
#77646080 #108224 üzenetére
Kiírta, hogy ugyanaz?
Ezt írtad te:
"Nálam van 5 db post-paid (előfiz.) és 4 db pre-paid (Dominó) szám, de csak a DOMINÓ (feltöltőkártyás) számokhoz van lehetőségem aktiválni. A post-paid esetén fel sem kínálja. Ő előfizetéshez kérdezte."Erre a kijelentésedre írtam, hogy a pre-paid is előfizetés, lásd a fenti linken.
Visszakérdezek: "érthető. 😊 " ?
-
törölt tag
válasz
#77646080 #108209 üzenetére
Amikor egy szakmabeli a post-paid (havi díjat utólag fizető)-re írja, hogy csak ez előfizetés, a domino nem az ("Ő előfizetéshez kérdezte"), akkor értetlenül állok a dolgok előtt.....
"...Domino előfizetés..:" -
válasz
#77646080 #108214 üzenetére
Finoman szólva igen kaotikus a helyzet jó ideje a T-nél, de sajnos nem csak az App/weboldal változékony múködésében érhető ez tetten. A két külön Domino-s kálváriám miatt jó pár ÜSZ-os dolgozóval beszéltem és olyan totál ellentmondó információkkal rendelkeznek, amiből sejteni lehet, bizony más területeken sem jobb a helyzet!
A család összes számát én kezelem
Ez lassan igen komoly kihívássá válik.
3 főnek kezelem én is a családból, ebből egy főnél még nem volt anomália......
(#108213) -secret-
Örülök, hogy sikerült és így legalább látszik, hogy nem beszéltem félre!
-
válasz
#77646080 #108068 üzenetére
Be lehet konfigolni szolgáltatói oldalról, hogy alapból be legyen-e kapcsolva a telón a ficsőr. Ha nem, akkor senki nem szív, mert totál opt-in a dolog. Akkor meg pláne, ha az előfizetésen is opt-in lenne, azaz egyfajta nyílt bétát csinálnának. Senki nem kezdene el hőzöngeni, hidd el, ellenben kaphatnának visszajelzéseket user oldalról is. Tudom, ennek nyilván meg kellene teremteni a support-ját is, amit tuti nincs kedvük megcsinálni.
-
rushty
őstag
-
kalanchoe
senior tag
-
Cr00py
senior tag
válasz
#77646080 #106340 üzenetére
Nos.
A Telekom szerint ez a térerő ingadozása miatt van, amivel sajnos nem tudnak mit kezdeni ( sad )
A 3 kis búgó/sípoló hang pedig a hívás megszakadását jelzi - ezt is megtudtam -
Arra viszont nem tudott válaszolni 3 ügyintéző sem, hogy ha már a térerő ingadozik.. hogy a fenébe van akkor az, hogy a megszakadás utáni hívás minden esetben tökéletes?
Ha 1 helyben ülök/ állok akkor hogy az istenbe "ingadozhat" a térerő..sőt.. máskor menet közben is tökéletes.. teljesen random.. ha épp olyan kedve van. waah. No mindegy.
-
Cr00py
senior tag
válasz
#77646080 #106337 üzenetére
Elég vegyes a felhozatal, ezért ezt az opciót kizárnám. Van aki 5s-t használ másodlagos készüléknek, de nála is elő-elő jön.
Én már nem értem ezt, de tényleg.
Holnap nem, de Szerdán be tudok menni a Telekomhoz, megérdeklődöm.
Ha lesz bármiféle fejlemény ezzel kapcsolatban, azt majd mindenképp jelzem, hátha más is hasonló problémával küzd.
-
vizslakutya
senior tag
válasz
#77646080 #106222 üzenetére
Köszönöm, meglett.
Másik kérdésem az lenne hogy 1 dominó kártyán levő egyenleget, másik dominó számra át lehet e valahogy vinni? Májusban letelik a felhasználhatóság, nem akarok már rá tölteni ( vésztartaléknak maradna ), de van még rajta közel 4 ezer forint. Vagy valami módon visszakaphatom az összeg nagyrészét?
Köszönöm. -
Orlin
addikt
válasz
#77646080 #106140 üzenetére
Most olvastam egy ilyent:
"Az adatforgalom alapú internetcsomagok közül egyidejűleg csak egyet vehetsz igénybe. Amennyiben váltani kívánsz közöttük, az addigi adatcsomagot automatikusan kikapcsoljuk."
Amúgy lehet én vagyok vak ,vagy béna tény hogy ritkán járok a honlapjukon,de egyszerűen nem találni a lemondás lehetőséget.
Köszönöm. -
válasz
#77646080 #106101 üzenetére
Nagyon lassan?
Jan.28-i a cikk, miszerint "akár" napokon, heteken belül elindul. Ez lassan 2 hónapja lesz. Ez azért nem napokon-heteken belül, persze a heteket lehetne úgy érteni, hogy akárhány héten belül, de ezt a kifejezést azért jellemzően nem így használják.
Olyan ez, mint a dominósoknak a volte. Állítólag van/lesz, csak még nem hallottam senkitől, hogy nála lenne.
-
Atomgeszi
nagyúr
válasz
#77646080 #105986 üzenetére
Igazából feleslegesen szívatják a jónépet ilyen hókuszpókuszokkal.
Nyilván, amíg nem volt EU-ban eltörölve a roaming, addig hátránya származott az embernek abból, ha mondjuk a határ mellett laksz, és véletlen a telefon felmegy a külföldi hálóra, nem veszed észre, és úgy indítasz hívást. De ez már úgyis érvényét vesztette, hisz semmi hátrányod nem származik belőle.
Plusz SMS-t amúgy is küldenek, hogy mennyibe kerül ez meg az. Szóval tényleg feleslegesen szívatják a jónépet. Hisz külföldön meg itt is ugyanazt fizeted.
Hát azt a neked kellene megmagyarázni sem olyan értelemben írtam. Élőben jobban átjött volna a hanglejtés.
-
Atomgeszi
nagyúr
válasz
#77646080 #105980 üzenetére
Elnézést, ha rossz néven vetted a hsz-em, nem neked szántam, csupán a telekomra vagyok mérges, hogy a Vodafone-nál hókuszpókusz nélkül megy. Itt miért nem, és miért googlezni kell, miért nem plug&play a SIM kártya. Mert semmi említés nincs a sim kártyán, hogy még miket kell pluszban beállítani.
Nekem szerencsém volt, mert csak egy teszt volt ( ezen kívül van még 2 másik sim kártyám, amivel elvagyok külföldön). Mert más is kérdezte már tőlem családon belül, hogy miért nem megy a telekomos kártyáról a hívás, ahogy átlépi a határt.
De most gondold el, egy olyan, akinek még internete sincs, csak simán használni akarja a kártyát, annak mennyi bosszúságot okoz.
A telekom egyáltalán nem tájékoztat pontosan. Ennek rajta kellene lennie a SIM kártya dobozán legalább, hogy egy kevésbé képzett user is boldoguljon, és ne külföldön érje a meglepetés, hogy gyakorlatilag nem is úgy megy, ahogy annak mennie kéne.
A dobozon annyi van, aktiválva kapod, azaz használatra kész.Számomra a plusz kód, amit interneten lehet fellelni, és plusz sim kártya ki-be vétel nem meríti ki a használatra kész fogalmát.
-
Atomgeszi
nagyúr
válasz
#77646080 #105973 üzenetére
Csak azt mondd meg, hogy az egyenleg megléte miért feltétel?
Idézek a kártya borítójáról:
"Az adatforgalom belföldön és az EU-ban, a percek belföldön illetve EU-ból magyarországi alapdíjas irányba használható fel"Se egy említés, hogy írd be a *104# kereszt kódot, se egy említés, hogy töltsd fel kérlek 1500 Ft-tal(amit amúgy úgy hirdetünk, hogy weben bankkártyáról tetszőleges összeg megadható).
Ezek közül megy az internet, a hívás viszont nem.
Tehát, ha az internet megy, a hívással miért kell szívózni?
Idézek a weboldalról: [link]
Vásárláskor a SIM-csomaghoz adjuk 80 perc beszélgetés belföldön és EU alapdíjas irányba 1 GB belföldön és az EU-ban 5 db SMS belföldi alapdíjas irányba itthon és az EU-ban
-
válasz
#77646080 #105853 üzenetére
Pont a február volt nálam az ilyen irányú tesztelős hónap, itthon átkapcsolgattam mindig wifi hálózatra, ha használtam is netre a telefont, de csak akkor, napközben készenlétben és minden éjszaka 4G(+) hálózaton lógott, viszont sehol máshol nem használok wifi hálózatot, idegenre nem csatlakozom fel.
Így fogyott el a mai napig 1.1 GB a 6 GB-os csomagban, ma éjfélkor lesz a forduló.
Igaz, az is sokat számít, hogy a Facebook...stb . forgalmak benne vannak a csomagban, azok nem eszik az adatkeretet, pedig közösségiztem elég sokat, amikor például több alkalommal is vizsgálatokra vártam órákat.
A fórumot is elég sokat nyomtam mobilinternetről, de egyszerűen alig fogyott ahhoz képest adat.
A fentiek alapján, akár a 3 GB-os csomag is bőven elég lenne számomra, de marad a nagyobb, jó az a megnyugtató tartalék.
Ma még nyomok majd néhány tesztet a mobilinternetes sebesség kapcsán, mert bőven belefér az eddig fel nem használt keretbe. -
Pxs
aktív tag
válasz
#77646080 #105526 üzenetére
Webshopon megint néztem, és ugyanúgy max. 45e előleget kér egy-két komolyabb készülékkel a fenti csomagokra, a középkategóriásokra is maradt a 15-20e. Hülye kérdés, de menjünk be holnap megint ugyanoda, és hátha akkor nem kérnek ekkorát?
Vagy adjam le a rendelést online? Ha mondjuk 45e előleget ír a rendelés jóváhagyása előtt, ahhoz később tartozik még valami extra meglepetés? Pl. további hitelképességi vizsgálat a rendelés leadását követően, vagy pluszban hozzácsapott extra előleg?
Vagy ez fillérre pontosan annyit marad, miután leadtam, mint amennyit írt?
-
beluga
kezdő
válasz
#77646080 #105524 üzenetére
De ez akkor is túl sok. Egyébként meg random a rendszer. Nemrég vettem telót magentás előfizetésre, és rendelés után változtatni akartam az átvevő személyén, amit persze nem lehet még postázás előtt sem, így törölni kellett, és újrarendelni. Első kértek előleget, másodikra semmi.
Azt egyébként nem értem, mi az, hogy a csomagra előleg. -
válasz
#77646080 #105514 üzenetére
3x rendeltem 1 éven belül. Két munkanap alatt mindhárom kezemben volt.
Csakhogy árnyaljuk a képet.
Ezt írtam, 3 SIM kártya ez, azt a mondatot, amit ezek után írtam, ne is vedd figyelembe.
Remélem így témába vágónak ítéled.
A ma érkezett tartozékot le is fogom tagadni.
-
kakuk.tamas
addikt
válasz
#77646080 #105474 üzenetére
De mivel ez a Telekom (rendszerének a) hibája, és mivel tizenx ft nem nagy összeg, ezért szerintem simán elengedik, ha szépen mosolyog.
(Régen, még kiscsikó koromban, a Pannon DJuice csomagjában sikerült lemennem több mint mínusz (most figyelj) kilencezer (!!!) forintra. Kártyásként.
De csak egy levélbe került, és elnézést kértek, és 6ezret elengedtek... -
Top cat
addikt
válasz
#77646080 #105104 üzenetére
Írja is az oldal, hogy "az aktiválást követő 24 órában érvényes belföldi, hálózaton belüli hívásforgalomra."
A telefon meg tudja, hogy hány percet beszéltél. Így azért nyomon lehet követni mennyi van még belőle
(#105105) prozodus
Én is ismerem ezt a módszert, de kinek van kedve, energiája minden hívandó számot ellenőrizni.
Volt már olyan, hogy én is belefutottam hordozott számba. -
törölt tag
válasz
#77646080 #105015 üzenetére
Nekem jobban megéri, mint az előfizetéses.
Telefonálni nem sokat telefonálok (VOIP-on szoktam), de a percdíjak is jók, mert előfizetésesbe 35 ft/perc, Most-tal meg 19/9 ft/perc.
Mobilnetet eddig nem is kellett vennem, de majd most fogok Maraton csomagot venni, az meg majd kitart elég sokáig. Előfizetésesnél meg nem lehet átvinni másik hónapra az adatforgalmat, aki esetleg megmaradt, és nincs ilyen "addig használom amíg el nem fogy" csomag.
Esetleg majd mellé társul egy kis 200 MB-os Domino Net.És mindig vannak tök jó kis ajánlatok, pl. Domino Most, 1 hétre 3GB ingyen, 2 hónapra 10 GB új előfizetéshez, Domino Day, stb.
Gondolkodtam, hogy visszamegyek a kék szolgáltatóhoz, de ott a karácsonyi ajánlatokon kívül nincs semmi ilyen "ajándék", meg nincsenek maraton adatopciók se. Egyedül ami hiányzik a Telekomnál, az a Dominos zene opció.
-
-
RockHaRD
addikt
válasz
#77646080 #104441 üzenetére
Most megnéztem a számláinkat a Telekom oldalán:
2-vel ezelőtti számla:
KészülékBiztosítás (Mentes) 2.893,55
Biztonság Program 2 (Mentes) 890,00Mostani számla:
Biztonság Program 2 (Mentes) 890,00Tehát pont a mostani számlában nem szerepel a készülék biztosítás, pedig nem mondtuk le...
Az elég fasza lesz, hogyha pont most kavarnak ezzel valamit
-
viktorhu
veterán
válasz
#77646080 #103652 üzenetére
Most már inkább a díjcsomagokban megy a verseny, így egyre kevésbé lehet egy drága készülék árát a havidíjba beépíteni. Szerintem a nagy hűségkedvezmények kora lejárt, és nem is baj, ha szétválasztódik a dolog, sokkal tisztább, ha látod, hogy ennyibe kerül a telefon, ennyibe meg a használat, és akár máshol is megveheted a készülékedet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Mini-ITX
- Házimozi belépő szinten
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Gitáros topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Synology NAS
- Táp ventilátor csere
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Bivaly MAGYAR Lenovo P1 gen2 (Core I7 32 Gb 1Tb 15" 4K 4Gb Nvidia) Laptopom eladó!!!
- HP ProBook 640 G8, 14" FHD IPS Touch, I5-1145G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
- HP ProBook 640 G8, 14" FHD IPS Touch, I5-1145G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
- HP ProBook 450 G7, 15,6" FHD IPS, I5-10210U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
- HP ProBook 450 G7, 15,6" FHD IPS, I5-10210U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Samsung Galaxy S23 Plus 256 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU Gamer Noti! I7 9750H / GTX 1660TI / 16GB D4 / 512 SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged