Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Soulfly842

    addikt

    válasz atosan #102134 üzenetére

    Szia!

    Torzítás. Az ötezer forintos tartozék kedvezmény nem csak online vásárlásra járt, hanem mindenre. Az online kedvezmények 80-90%-ban csak online biztosítottak voltak 1-2 éve (de volt olyan pl. amikor hiába adta több csatorna ugyanazzal a kedvezménnyel az eszközöket a honlap úgy írta, hogy csak online vásárlás esetén)).
    Ilyen volt pl. a tamasas0913 által írt Mate is. Agresszív terelés sajnos azért, hogy azokat akik tényleges válaszokat adhatnak minél kevesebb jutalék is illesse :D :( (még ha valótlan is volt, amint a honlap közölt (csak online...)) És a karácsonyi időszakban is több az ilyen 'véletlen' elírás :)

    (#102139) tamasas0913, ez nem így megy... nem akarat kérdése.. hiába értékesítik admin joggal ott, ha az az értékesítési csatorna nem adhatja azt a kedvezményt.

    (#102146) Ateszpapa
    (#102147) kali

    Kali, itt két különböző tartozék vásárlási opcióról van szó.

    Most már lehet két éves hűség idővel vásárolni - telefon helyett - más audiovizuális eszközt is akár (a törvény adta megfogalmazásnál maradva)... akár PS-t is... Ez az új opció, ami a tavaly október ~25 körüli törvénybeli módosítások óta érhető el.

    Amire Ateszpapa gondolt az a 'régebbi' bevett lehetőség.

    Ezt a már futó hűségidőtől független.

    Ezt akkor is lehet a szerződésre rögzíteni, ha aktív eszközhűségidő van rajta.

    Ateszpapa, továbbra is elérhető, de ez továbbra is csak és kizárólagosan (!) üzletekben. Konzolok elég korlátozott darabszámban szoktak lenni ebből szempontból az üzletekben.

    Célszerű bemenni egy Telekom Saját üzletbe és érdeklődni. Ha nincs is, akkor konkrét rendelés miatt könnyen elképzelhető, hogy rendezik az üzletbe való lerendelést (ez esetben akkor tudják számlázni, ha megérkezett az eszköz, de hogy értesítsenek, ha meg van azt szerintem kivitelezik neked)

    A legtöbb eszköz 10 hónapra van, de több eszköz volt amikor otthagytam a Telekomot ami más futamidővel ment. Üzletben elmondják majd pontosan :)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák