Hirdetés
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
Hirdetés
-
IFA 2024: Kezünkben az Ulefone apró strapamobilja
ma Vastagsága okán az egykezes használat mondjuk kérdőjeles az Armor Mini 20 és 20T Pro esetén.
-
Képgenerálást kínál az új Warhammerhöz a soron kívüli AMD Software
ph A szimplán Preview csomagként kínált fejlesztés Fluid Motion Frames 2 technikára épít.
-
2024 - Íme a 37. héten megjelenő játékok listája
gp Ezekben a napokban elérhető lesz a Warhammer 40k: Space Marine 2 alap kiadása.
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz zergepaci #98963 üzenetére
annyit ír, hogy a szolgáltatás nem aktív, de a kék Aktiválom csík nincs meg alatta
Dettó.
Az előfizetéseim mindegyikéhez (5 db) tudtam aktiválni az 50 MB-t, de a fiam Domino Fix csomagja esetén szürke/inaktív a szolgáltatás állapota. Változtatni nem lehet rajta.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz 4Grider #98965 üzenetére
Yep, már látom, nem jól fogalmaztam: az aktiváló csík ab ovo nem látszik, csak a szürke kör, amivel KI lehetne kapcsolni, ha élne a kedvezmény.
Az is különös, hogy piszok egyszerű volt az előfizetésre aktiválni, mert az Aktiválom most kapcsoló megérintésével az előfizetéseket mutatta, sorban mindet. De a Dominó (ami kapcsolva van a fiókomhoz), nem látható, nem választható. Pedig pont a fiam miatt léptem be, neki lenne hasznos a +50 mega... furcsa ez így.
-
törölt tag
válasz PainKiller13 #99024 üzenetére
Próbálj meg egy újraindítást, néha segít ilyen esetben.
-
törölt tag
válasz AnonymusX #99067 üzenetére
Valóban, az nekem is feltűnt, hogy a 1777 NEM az előfizetéses ügyintézés száma.
Destroyer91
Hogyan aktiválhatom az új készülékemhez kapott, másik méretű SIM-kártyát?
Ez alapján:
1) legyen kéznél az új SIM (mert kell a rajta lévő, 20 jegyű azonosító)
2) egy másik számról hívd fel a 06(80)639-999 számot.
Amúgy, ha bent voltál, szerintem kérhetted volna azt, hogy helyben aktiválják, ez a legegyszerűbb. Nekem már több alkalommal megcsinálták.
-
törölt tag
-
törölt tag
válasz Destroyer91 #99072 üzenetére
Így már érthető, ha nem ott intézted.
A fő, hogy siker van és örülés.
-
törölt tag
válasz DDA40X #99150 üzenetére
Valószínűleg egyedi elbírálás alá esik a helyzeted, tehát nem lesz automatikus a legsimább út, de ahogy írtad, ilyenkor előleget szoktak kérni (extrém esetben pedig nem is szerződnek, de nálad nyilván nem olyan súlyos a szitu, hisz' rendezted a korábbi tartozást). Biztos, hogy megnézik az előéleted.
-
törölt tag
válasz kchris78 #99203 üzenetére
Igen, megállapodtak a roaming partnereikkel.
Az pedig rajtad IS múlik, hogy "minden ennyire adatzabáló", azon, hogy mennyi, milyen és miként szabályozott alkalmazást használsz. Jól meghatározható a beállítások között, hogy melyik app tudjon netre kimenni...
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
-
törölt tag
válasz lugosi #99215 üzenetére
Roaming partnerek listája.
-
törölt tag
válasz kchris78 #99220 üzenetére
ebbol nem az derul ki hogy minden orszagban egy roaming adatpartner van.
["Igen, megállapodtak a roaming partnereikkel."] - írtam válaszomban, neked; azaz egy országon belül lehetséges több partnere.
-
törölt tag
válasz DDA40X #99249 üzenetére
Szerintem jól gondolod, hogy külön levélre számítottál, simán értelmezhető eképpen a kapott válasz. Esetleg az, hogy BE kerültél az adatbázisba, éppen szerepelhet egy felszólító levélben, viszont a KI kerülésed nyilván nem (ott nincs már miért felszólítást küldeniük).
Bárhogy is legyen, ha van rá lehetőséged, érdemes lenne személyesen bemenve vagy telefonon át indítva egy szerződéskötést kezdeményezned és akkor percek alatt rövidre zárhatod a témát. Az lesz a tuti, amit ott mondanak.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz thomas77 #99264 üzenetére
Megnéztem, miket dob a Google a Nokia 8110 4G VoLTE témára. Elég vegyes a kép: van, ahol szóba sem került, hogy lenne ilyen képessége, máshol pedig többször is kiemelik, hogy igen, van VoLTE. [link]
Viszont tényleg nem ide illik, inkább megnézem, mire jutsz vele a saját topikjában.
-
törölt tag
válasz fornettisuti #99278 üzenetére
Pontosan EMIATT írtam csupa nagy betűvel, mert tudom.
😎
-
törölt tag
válasz atosan #99291 üzenetére
Így van.
Ezen kívül kell hozzá az is, hogy a fogadó oldalon legyen bekapcsolt internet-elérés, ami ugye nem egyenlő azzal, hogy a telefon a hálózaton van éppen (vannak, akik ki/be kapcsolgatják a mobilinternet csempét) és akkor nem megy át azonnal az üzeneted.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz zsoltzsolt #99292 üzenetére
Ha van bekapcsolt kézbesítési jelentésed, akkor az alapján látod. Hasznos, ha nem figyelt oda valaki SMS írás közben és a túl nagy üzenet átváltott MMS-re, mert legalább akkor, mikor megkapja a jelentést, szembesül a helyzettel. Ez persze csak tipp, nem túl hétköznapi jelenség, szerintem.
-
törölt tag
válasz zsoltzsolt #99295 üzenetére
-
törölt tag
válasz zsoltzsolt #99297 üzenetére
-
törölt tag
-
törölt tag
Igen, csak az IMEI kell hozzá.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Samsung Galaxy J3 (2017) Duos
- ThinkPad T14 Gen2 14" FHD IPS i7-1185G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Silverstone 700W SX700-LPT SFX-L - 80+ Platinum moduláris tápegység
- Üzletből, garanciával, HP Elitebook 1040 G8 14" X360, i7-1185G7/32GBRAM/512GBSSD 2in1
- Lian Li O11 Dynamic Mini - újszerű állapotban, minden gyári tartozékkal
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen