- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- iPhone topik
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Google Pixel topik
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Azonnali mobilos kérdések órája
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
#81733120 #105869 üzenetére
Köszönöm, sajnos az ÜSZ szavai...hogy is mondjam....?
Viszont, ha nem működik az eszközben, akkor más a helyzet mindjárt!De mobilról simán tudsz netet osztani.
Ez mondjuk valóban igaz!
Nem is érdemes olyan SIM-et keresnem, ami a HP-ben is akarna működni? Drágább jóval vagy nincs is olyan?
-
válasz
#81733120 #105866 üzenetére
&(#105867) German_TD
nektek a választ!
Hívásban, SMS-ben korlátozott. - no én ezt láttam már az előbb is leírva!
A net meg korlátlan, de kikötés, hogy csak mobilban lehet használni a SIM-et.
Ezt a kört Kali szakival már próbáltuk lefutni és itt kapcsolódik German_TD válasza is, ha utazom EU-ban és jön velem egy mobil eszköz, akkor az akár a HP 8570p is lehet!
(ha csak azóta nem került pontosításra ez a rész az ÁSZF-ben)
German_TD - láthatóan neked helyed lenne a Látóasszonyok topikjában..... (EU-ra ráéreztél)
-
-
thomas77
senior tag
válasz
#81733120 #105296 üzenetére
Felhívtam az ügyfélszolgálatot most reggel is. Azt mondta az ügyintéző, hogy egyelőre nincs lehetőség manuális bekapcsolásra, de folyamatosan aktiválják mindenkinek, függetlenül attól, hogy VoLTE képes-e a készüléke vagy sem. Azt is mondta még, hogy kb 1 hónapon belül minden domino számon aktív lesz.
-
thomas77
senior tag
válasz
#81733120 #105291 üzenetére
Igen, láttam már a nemrég nyitott VoLTE topikot és nem is kívánom szétoffolni ezt a témát, de ezt talán többen olvassák. Én napi szinten benézek ide, míg oda csak nagy ritkán.
Ennek mégiscsak hír értéke van, hiszen itthon feltöltősnek VoLTE még nem működött.
Fel is hívtam az ügyfélszolgálatot, de nem tudták bekapcsolni, mert este 10 és reggel 6 között nem lehetséges, de megerősítették. Tényleg elindult és elvileg ugyanúgy bekapcsoltatható lesz, mint az előfizetéséseknek.
Tehát holnap reggeltől élhet mindenkinek, aki nem sajnálja azt a pár percet csevegni az ügyintézővel. -
lubrinczerik
csendes tag
válasz
#81733120 #105186 üzenetére
Köszi a segítséget.
Néha telefonálok majd róla, meg küldök sms-t!Sajnos vezetékes szolgáltatás nem jön szóba, mert a ház és a villanyoszlop között túl nagy a távolság, úgyhogy az egyetlen "értelmes" szolgáltatóval megy a levelezgetés, meg az alkudozás.
Addig pedig mindenképp korlátlan netre lenne szükségünk.
-
válasz
#81733120 #105033 üzenetére
havi megújuló netcsomagokat is beletennék
Van egy benne, Domino Dupla 2700 ft.-, összes többi az egyszeriek között van.
Szóval ma már kevés ha netképes okostelód van, ha nem elég új, akkor levagytojva.
A nemokos telós időseket eddig is tetüféregmódon óriási és irdatlan pofátlan magas percdíjakkal büntették. Nincs az ilyen ganéjoknak nagyanyja? -
FireShadow
senior tag
válasz
#81733120 #104777 üzenetére
Pont erre volt szuksegem nekem is, koszonom. Nahat meg kerdezni se kellett. A kerdezo kollega legalabb elore gondolkodott, en masik szolgaltatonal kellett vegyek egy kis netet hogy itt ehhez az informaciohoz hozzajussak. Egyebkent sign into network jott fel folyamatosan annak ellenere hogy van adatkeret bosegesen...
-
-
törölt tag
válasz
#81733120 #104716 üzenetére
Feltöltési kedvezmény:
Töltsd fel egyenlegedet a bónuszokért és akár 1 GB adatot is kaphatsz!
Te is dominós vagy?
- Minden legalább 2500 Ft-os elektronikus feltöltéshez bónusz perceket és adatot adunk.
- A bónuszhoz a kedvezmény aktíválása szükséges a feltöltés előtt.
- A bónusz percek és adat a feltöltés időpontjától számított 14 napon belül használhatók fel.
- Az adat bónusz használatához aktív mobilinternet szolgáltatás szükséges.A feltöltés összege – A feltöltött bónusz mértéke
0 - 2499 Ft – feltöltési bónusz 2500 Ft-tól kapható
2500 - 4999 Ft – 25 perc (hálózaton belül) és 100 MB belföldön és az EU-ban is felhasználható
5000 - 9999 Ft – 50 perc (hálózaton belül) és 200 MB belföldön és az EU-ban is felhasználható
10 000 Ft vagy több – 100 perc (hálózaton belül) és 1 GB belföldön és az EU-ban is felhasználható -
-
törölt tag
-
-
válasz
#81733120 #104098 üzenetére
Január 31. azért van, mert február 01-től új ÁSZF lép érvénybe, legalábbis én már egy hete kaptam email-t vagy SMS-t erről. Egyszóval ne az érvényben lévő ÁSZF-et olvasd, ahogy javasolták imént, hanem a következőt.
De amúgy majd jön Kali szaki és leírja még párszázszor erre is a választ!
-
Top cat
addikt
válasz
#81733120 #104098 üzenetére
Az oldal elején márt volt róla szó.
Mindig az aktuális ÁSZF-t kell megnézni.
-
törölt tag
válasz
#81733120 #103938 üzenetére
Én szeptember 10-én rendeltem egy Domino kártyát, 11-én pedig elkészültek a szerződési dokumentumok.
Szóval elvileg ha jövőéven is lesz meg a kártya, a 10 GB-nak aktiválódnia kellene. Nézd meg a Telekom fiókodban a dokumentumoknál, hogy meg vannak-e azok, amik kellenek, vagy sem. Mert ha jól tudom, a szerződés létrejötte után aktiválódik a kártya is. -
-
válasz
#81733120 #103444 üzenetére
Adott termék a webshop alapján egyik üzletben sincs készleten, ezért azonnal sehol sem átvehető - ellenkező esetben felsorolná a megfelelő üzleteket -, de ha megrendeled és nem házhoz kéred a szállítást, hanem máshová, akkor oda szállítják, azért írják, hogy átvehető 468 helyen.
-
válasz
#81733120 #102985 üzenetére
Szia,
Az a biztos, ha a bekapcsolástól számítva, órára pontosan nézed a lejáratot.
Frissült ma az ászf akciós melléklete és benne van már megint/külön a december 31-ig 30 naponta aktiválható 3 GB 7 napra opció.
nyikszi: Szia, A fiókban rányomsz adott előfizetésnél a díjcsomagváltásra, hang marad (ha azt nem akarod módosítani), adatnál a 3 GB kiválaszt, majd díjcsomag beállítása.
Akkor nem engedi, ha ebben a naptári hónapban volt már bármilyen tekintetben módosítva a díjcsomag (hang vagy az adat), akkor várni kell december 1-ig. -
válasz
#81733120 #102969 üzenetére
Minden lakossági Domino feltöltőkártyás ügyfeleinknek, akik 2018. november 15-én már aktív előfizetéssel rendelkeznek.
Ez elég trükkös így, mert nekem mára ígérte a T weblap a D-card kiszállítását, de ha ez nem játszik, akkor mivel 15-én rendelkeztem aktív előfizetéssel......
(a képet csak azért raktam be, mert az a kérdés még pont nem volt, hogy csak alkalmazásból érhető-e el......)
-gyanítom azért 2-300 kérdés lesz erről is-
-
válasz
#81733120 #102418 üzenetére
Aztán november 9-től folytatódik december 31-ig: [link]
Sőt, az új szabályozás szerint már nem az egész promóció ideje alatt csak egyszer vehető igénybe, hanem 30 naponta egyszer!Az új opciók között is vannak jók, én legalábbis nagyon örülök az 54-es és 55-ös pontban írtaknak!
-
válasz
#81733120 #102388 üzenetére
Ez a 3 GB-os promóció hivatalosan csak egyszer aktiválható (lásd alább), ezért is érdekes, hogy valakiknek másodszorra is felkínálja a lehetőséget.
Telekom Alkalmazáson keresztül Domino és havidíjas előfizetők számára, az akció időtartama alatt, egyszeri alkalommal, 3 GB, 7 napig elérhető, kizárólag belföldön felhasználható adategyenleg aktiválható.
Forrás: [link]
-
Cs1csó
titán
válasz
#81733120 #102256 üzenetére
Ezt sem értem, miért nem lehet KORLÁTLANSÁGOT adni ott ahol ADHATÓ, tehát egy olyan cellában amit alig használnak tehát nem zavarok senkit ha akár egyedül foglalom le a felét vagy többet, persze ha egy olyan cellában vagyok ahol rajtam kívül még vagy 40-50 eszköz van akkor ezt ÉRZÉKELJE a rendszer és próbálja egyenletesen kiosztani. Ez ennyire lehetetlen?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Lenovo ThinkPad T14 3 Gen 16/256GB SSD, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Odyssey OLED G8! 32"/4k/240hz/0,03ms/10BIT/Freesync-G-sync/HDMI 2.1/Smart Monitor
- Új 512GB WD SN5000S Gen4 x4/ Steam Deck ready/ garancia/ ingyen fox
- i7 8700/ RX6500/ 32GB DDR4/ 512GB m.2/ garancia/ ingyen foxpost
- Samsung Galaxy Tab A8 (2021) , 3/32 GB,
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- ÁRCSÖKKENTÉS LG 24" full HD LED IPS monitor (HDMI, DSUB, jack) eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged