Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Minden eddiginél keményebben támadja a csúcskategóriát az új Poco F9 Ultra
- iPhone topik
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- "Picikét" drágább lett a Trump Mobile T1
- Netfone
- CES 2026: Nyomás utána! Konkurenciát kapott a Watch D2
- Így teljesít az új iPhone-ok processzora Geekbenchen
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Újraírja az iPhone történetét a kinyitható kijelzős iPhone Duo
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
CharlieDrop
veterán
De komoly...
Hétvégén még néztem 99%-os volt az aksim, 255 ciklussal. Nem tudom a frissítéshez köze van-e (nem bétázok, 26.6.2) de most meg 97%-os, 257 ciklussal....
Épp ezen a héten... biztos csak véletlen... 254 ciklussal szintén 97%.
-
MikeWazowski
veterán
Nem igazán, nekem eddig kb. minden telegonom ilyen volt, 250-260 ciklusig 100 volt, majd 10-20 cikluson belül több %-ot ment le. Gondolom, "utolérte magát", és akkor mutatta a közelebbit a valósághoz. Mert inkább az a hazugság,hogy 250+ ciklus után még mindig 100%, még akkor is, ha van olyan,hogy gyárilag nagyobb kicsit a kapacitás és 100 feletti %-ról indul.
Persze, így van, én is tudom, meg h nincs értelme nézegetni, csak vicces h pont most… valszeg a frissítés után.
De szeretem így biztos marad meg egy évig. -
icecave
nagyúr
De komoly...
Hétvégén még néztem 99%-os volt az aksim, 255 ciklussal. Nem tudom a frissítéshez köze van-e (nem bétázok, 26.6.2) de most meg 97%-os, 257 ciklussal....
Épp ezen a héten... biztos csak véletlen... Nem igazán, nekem eddig kb. minden telegonom ilyen volt, 250-260 ciklusig 100 volt, majd 10-20 cikluson belül több %-ot ment le. Gondolom, "utolérte magát", és akkor mutatta a közelebbit a valósághoz. Mert inkább az a hazugság,hogy 250+ ciklus után még mindig 100%, még akkor is, ha van olyan,hogy gyárilag nagyobb kicsit a kapacitás és 100 feletti %-ról indul.
-
MikeWazowski
veterán
De komoly...
Épp ezen a héten... biztos csak véletlen... -
1995M
aktív tag
RAMpocalypse, memóriaválság az AI miatt. Angliában legalább használhatják az AI funkciókat, ami a memóriaválságot és a drágulást okozta. EU-ban mi még azt sem tudjuk használni. Mi csak fizessünk!
Legalább az új AirPods jobb és olcsóbb lett, annak örülök.
-
gjani02
újonc
Köszi a válaszokat! A Spigennek megadom a bizalmat. A Mous tokom meg ha érdekel valakit, írjon rám és megegyezünk, mivel a returnal nagyon körülményes náluk.
-
RangerFox
veterán
-
Nescafé
őstag
Spigen tough armor
-
esbii22
őstag
Sziasztok!
Ki milyen tokot ajánl, ami megfelelően védi a telefont, jól is néz ki, de a fogása is jó? Próbáltam Apple Silicone tokot, aminek a fogása tetszett, de kijelzőnél a perem hiánya nem, most pedig egy Mous Limitless 5.0 Aramidom van, ami tuti megvédi a telefont, de számomra fogásra borzalmas. Szívem szerint újra Quadlock Mag tokot vennék, ha nem lenne kompatibilitási gondja a MagSafe töltőkkel.
Köszi előre is!ESR
-
juve600
nagyúr
-
bedibazsa
senior tag
Sziasztok!
Ki milyen tokot ajánl, ami megfelelően védi a telefont, jól is néz ki, de a fogása is jó? Próbáltam Apple Silicone tokot, aminek a fogása tetszett, de kijelzőnél a perem hiánya nem, most pedig egy Mous Limitless 5.0 Aramidom van, ami tuti megvédi a telefont, de számomra fogásra borzalmas. Szívem szerint újra Quadlock Mag tokot vennék, ha nem lenne kompatibilitási gondja a MagSafe töltőkkel.
Köszi előre is!Spigen Thin Fit
-
gjani02
újonc
Sziasztok!
Köszi előre is! -
Nescafé
őstag
-
bedibazsa
senior tag
Itt, Angliában a 17 ára 100 fonttal emelkedett. Nem gondoltam volna, hogy 1 év használat után nőni fog a telefonom ára.
-
Lengváry Zs.
újonc
-
juve600
nagyúr
nálam OTP app push üzenetek nem jönnek meg, minden más app jó , már mindent próbáltam, kb 1 hete még jó volt
-
Lengváry Zs.
újonc
Sziasztok!
Kíváncsiságból kipróbáltam, engem érint-e a mobilinterneten keresztül történő frissítés hibája, amit a most megjelent iOS 26.6.2 hivatott orvosolni. Nos, igen, valóban elhasalt a kísérlet, tehát nem sikerült volna WI-FI nélkül az update.
-
CharlieDrop
veterán
Sziasztok! Találkozott már valaki kameragomb hibával? Aktíválva van a funkció, de nem reagál a fizikai gomb, vagy csak ritkán. Ha zárolási képernyőről indítom a kamerát azonnal magától elkezd videót rögzíteni. Ma megmutattam iCentre-ben, azt mondják ez szerviz lesz, javítás, mivel évek óta nem cserélnek készüléket… az iOS 26.6 sem hozott javulást. Köszi!
Szia, nekem tokon keresztül is jól működik.
-
bedibazsa
senior tag
Sziasztok! Találkozott már valaki kameragomb hibával? Aktíválva van a funkció, de nem reagál a fizikai gomb, vagy csak ritkán. Ha zárolási képernyőről indítom a kamerát azonnal magától elkezd videót rögzíteni. Ma megmutattam iCentre-ben, azt mondják ez szerviz lesz, javítás, mivel évek óta nem cserélnek készüléket… az iOS 26.6 sem hozott javulást. Köszi!
Valószínűleg tényleg hibás, nekem úgy működik, ahogy kell - még tokkal is.
-
Lexus sc
tag
-
Nescafé
őstag
Üdv
mindenkinek jövök ide
-
Luck Dragon
támogató
SE2020.... most már tudom honnan vagy ismerős.
-
Etikusz
tag
Szia, igen sajnos van ilyen anomália, néha még úgy is szokta hogy a beállított hívókép hangsúlyos színének megfelelő háttérképet rak be és kiírja a nevet egy a beállítottól teljensen eltérő betőtípussal.
-
vegyszer
addikt
Nagy a csend
Ami szokatlan ezen, az szokatlan volt az előd 2020 SE készüléken is (10+ év andtoid után).
De lett egy érdekes visszatérő bugom
Ezt mutatja hívás közben (kontakt fotóval, névvel, számmal rendelkező kontaktot hívva):
Van ilyen másnál is?
Nem mindig, hanem olyan esetlegesen. -
bedibazsa
senior tag
Nagy a csend
Mindenki elégedetten használja a telefont.
-
Luck Dragon
támogató
Nagy a csend
-
.LnB
titán
Egy kis kijelző védő üveg tapasztalat:
Amikor megvettem a telefont, Panzer Glass üveget tettem rá: [link]
Repült is egy rohadt nagyot, de szerencsére a tok és az üveg megvédte. Szóval le a kalappal a Panzer Glass előtt. Viszont most nem volt kedvem 20 ezerért venni rá megint.
El is gondolkodtam, hogy lehet e ekkora minőségbeli különbség üveg és üveg között. Mert én kétlem.
Ezért most ilyen ESR-t tettem rá tegnap: [link] szinte negyed annyiba kerül. Itt a védelemről még nem tudok tapasztalatot írni. De a feltétellel nem volt gond. Sőt, elsőre volt egyetlen pici porszem alatta, visszaszedtem picit az üveget. A matricás porfelszedővel ami a csomagban van, kiszedtem a kis porszemet, majd visszaengedtem az üveg felszedett részét, és probléma nélkül illeszkedett. Egy kis légbuborékot kinyomtam alóla és kész. Jól illeszkedik végig. És a Panzer Glass-sal ellentétben ennek az üvegnek nem fekete a kerete, hanem teljesen átlátszó. Tényleg ennek a fekete keretnek mi értelme? Tök hülyeségnek tartom. Nem is emlékeztem, hogy a PG az fekete keretes volt.Szóval a Panzer Glass-t nagyon ajánlom. De drága. Az ESR meg majd eldől. Eddig teljesen rendben van ez is. Ja igen. Én ragaszkodom ezekhez a keretes, egyszerű felhelyezéses packokhoz. Ha valaki ügyes, és ezek nélkül is fel tudja tenni probléma mentesen, akkor jóval olcsóbban meg tudja természetesen oldani.
-
Linkin1994
senior tag
Csak annyi lesz,hogy a full fejlett Apple féle Ai motort nem kapja meg ahhoz kell 12gb ram.Mondjuk itt az Eu-ban kb mindegy mert egy darabig semmi nem lesz.
-
Tuomas
addikt
Siri AI amihez kellene a plusz RAM, az meg EU-ban ki tudja mikor lesz. Olyan pletyka is van ősszel csak Pro modell, sima csak tavasszal, ki tudja mi igaz ebből. Illetve plusz RAM = drágább most az AI cirkusz miatt. Ahogy a Mac áremelésnél ki tudja az iPhone is mennyi lesz, ha kifutnak a már legyártott készletek.
Köszi mindenkinek a választ! Az AI nem igazán mozgat meg, hogy emiatt vegyek drágábban valamit. Ha más funkcióbeli korlátozást nem okoz a 8gb ram, akkor együtt tudok vele élni.
-
alkatraz3000
őstag
Sziasztok!
S22-ről tervezek váltani és szemezek ezzel a készülékkel a jó ár-érték aránya miatt.
Viszont ami miatt elbizonytalanodok, az a 8gb ram, és az infó, hogy az iphone 18-ban már 12 gb ram lesz.
A véleményeteket szeretném kérni, hogy mennyire érdemes inkább megvárni azt a modellt (bár gondolom annak az ára is magasabb lesz), illetve mennyire lesz időtálló a 17 a 8 gb ram-al?Köszi előre is!
lehet NPC vagyok, de a mostani natív AI appokkal is vígan elboldogul a telefon. nem tudom az integráltságnál mennyire lesz ez problémás, de még korábbi készülékek is AI támogatottak lesznek az iOS 27-ben.
-
bedibazsa
senior tag
Sziasztok!
S22-ről tervezek váltani és szemezek ezzel a készülékkel a jó ár-érték aránya miatt.
Viszont ami miatt elbizonytalanodok, az a 8gb ram, és az infó, hogy az iphone 18-ban már 12 gb ram lesz.
A véleményeteket szeretném kérni, hogy mennyire érdemes inkább megvárni azt a modellt (bár gondolom annak az ára is magasabb lesz), illetve mennyire lesz időtálló a 17 a 8 gb ram-al?Köszi előre is!
Ha nem érdekel az AI, teljesen jól elleszel a 8GB rammal is.
-
1995M
aktív tag
Sziasztok!
Siri AI amihez kellene a plusz RAM, az meg EU-ban ki tudja mikor lesz. Olyan pletyka is van ősszel csak Pro modell, sima csak tavasszal, ki tudja mi igaz ebből. Illetve plusz RAM = drágább most az AI cirkusz miatt. Ahogy a Mac áremelésnél ki tudja az iPhone is mennyi lesz, ha kifutnak a már legyártott készletek.
-
Tuomas
addikt
Sziasztok!
-
vegyszer
addikt
Én is inkább a szolgáltatót mondanám. Ingyen elhozod és utólag meg fizeted a törlesztőt, ami kb. 4 mcdonalds menu/hó, ergó észre se veszed.... a lényeg: 0% THM és szolgáltatót se vált az ember kb. soha.... sztem!
Én a számom végig vittem minden szolgáltatón. Vodafone, Telekom, Telenor.
A számom volt a lényeg, vagy 18 évig. Aztán egyszer csak elelngedtem. Rá kellett jönnöm, hogy a fasz se hív a régiek közül.
Akkor lettem flottás. Azóta telefont nem vettem szolgáltatótól. Pedig ez kb 10 éve van így. -
MikeWazowski
veterán
Én is inkább a szolgáltatót mondanám. Ingyen elhozod és utólag meg fizeted a törlesztőt, ami kb. 4 mcdonalds menu/hó, ergó észre se veszed.... a lényeg: 0% THM és szolgáltatót se vált az ember kb. soha.... sztem!
-
Sgr_A
addikt
Sziasztok!
Tervezek egy iPhone 17 256 vásárlást. Jelenleg a mobilmarket.hu oldalon nézegetem. Viszont írja, hogy a flygsm oldalon érem el a terméket.
A kérdésem az lenne, hogy a hivatalos apple 1 év garancia mellé, ez esetben ia jár a Magyarországon 250ezer felett kötelező +2 év bolti garancia? Magyar cégek ezek? Megbízhatóak? Vásárolhatok innen?
Van esetleg jobb javaslatotok, ahonnan beszerezhető korrekt feltételekkel nem horror áron?
Válaszokat köszi
Nincs ingyen ebéb
Vag yaz 1 év garanciát vag y amagasabb árat kell elfogadnod
Esetleg kihozo részletre a szolgáltatódtól hűséghosszabítással -
alkatraz3000
őstag
Sziasztok!
Tervezek egy iPhone 17 256 vásárlást. Jelenleg a mobilmarket.hu oldalon nézegetem. Viszont írja, hogy a flygsm oldalon érem el a terméket.
A kérdésem az lenne, hogy a hivatalos apple 1 év garancia mellé, ez esetben ia jár a Magyarországon 250ezer felett kötelező +2 év bolti garancia? Magyar cégek ezek? Megbízhatóak? Vásárolhatok innen?
Van esetleg jobb javaslatotok, ahonnan beszerezhető korrekt feltételekkel nem horror áron?
Válaszokat köszi
Hat ezek a garik kb addig élnek, amig a kft-t nem irjak egy hajlektalanra.
-
vilmaboy
őstag
Sziasztok!
Válaszokat köszi
-
1995M
aktív tag
De csak böngészőben működik, máshol sajna nem tud még ilyet.
Mail és Notes is tud teljes képernyőmentést.
-
MikeWazowski
veterán
-
pepetech
őstag
Hát sziasztok! Jöttem beköszönni ide mivel tegnap váltottam 16 pro max-ról mivel elegem lett a nagy mérettől. Max ide vagy oda ennek egyenlőre beteg az üzemideje 😂❤️
-
thboxx
aktív tag
Köszi mindenkinek! Opera böngésző alatt is működik!
-
szabonagyur
félisten
-
vegyszer
addikt
-
Oldman2
nagyúr
-
szabonagyur
félisten
-
thboxx
aktív tag
Bongeszobol igen ilyen.
Az jó. Bármilyen böngészőből engedi, vagy safari only?
-
szabonagyur
félisten
-
thboxx
aktív tag
-
Oldman2
nagyúr
Ezen a mobilon van valami megoldás az androidos görgetős képernyőkép készítés mintájára? Úgy értem, amikor megcsinálod a képernyőfotót, utána még lehet lejjebb görgetni, hogy több info 1 képen elférjen. Amazfit órával mennyire barátok? Megjönnek rendesen az értesítések? Valakinek tapasztalat esetleg asustor nas vezérlésével iPhonenal? Bocsi, elég egyedi kérdések, de én ezeket használom többnyire.
Olyan, mint a Droidon van, az itt jelenleg nincs. Böngészőből tudsz készíteni ilyet, de máshol csak több lépésben, nem kicsit nehézkesen.
Ez itt pl. egy ilyen, saját kép. [kép]
-
thboxx
aktív tag
Kepernyokep keszitesekor van teljes oldal amit meretre vaghatsz utana.
Ilyen?
-
Párduc
tag
-
juve600
nagyúr
Sziasztok!
i17-re milyen betekintés gátló üveg fóliát tudnátok ajánlani amit felrakó szettel adnak és matt (nem tükröződik ) ?
-
szabonagyur
félisten
Ezen a mobilon van valami megoldás az androidos görgetős képernyőkép készítés mintájára? Úgy értem, amikor megcsinálod a képernyőfotót, utána még lehet lejjebb görgetni, hogy több info 1 képen elférjen. Amazfit órával mennyire barátok? Megjönnek rendesen az értesítések? Valakinek tapasztalat esetleg asustor nas vezérlésével iPhonenal? Bocsi, elég egyedi kérdések, de én ezeket használom többnyire.
Kepernyokep keszitesekor van teljes oldal amit meretre vaghatsz utana.
-
thboxx
aktív tag
-
juve600
nagyúr
Szia!
Én s23-ról váltottam, igaz nem 17-re, bár ez volt az eredeti terv, ezért is vagyok a csoportban, végül 15 pro lett belőle, mert soha nem használtam iphone-t, úgy gondoltam ez a váltás egy ésszerű alternatíva, ha nem jönne be a rendszer, akkor kis bukóval ki tudok szállni, ha meg igen, akkor előbb utóbb feljebb váltanék.
Sajnos én megszívtam a váltást, sokat használok Vibert, Whatsappot hanghívásra. Sajnos valamiért ezek teljesen megbizhatatlanul működnek. Androidon atom stabil volt, itt nagyon sokszor csak az üzenetet kapom meg hogy nem fogadott hívás. Tesztelgettem, és azt tapasztaltam, hogy idonként az értesítések fél- két perccel később érkeznek meg. Ez üzenetnél nem feltűnő, mert nem tudhatod mikor küldték azt. Hívásnál viszont emiatt lemaradsz róla. Próbáltam új SIM kártyát, gondoltam hátha régi, vettem másik szolgáltatónál feltöltőset mobilnettel, mindenféle trükköt, amit a neten találtam, de semmi nem oldotta meg. Volt szerencsém egy másik 15 pro- használninpar napig, ott is ugyan ez volt, majd egy sima 12-t azon is ezt tapasztaltam. Viszont van amikor meg megy a dolog. Vissza váltottam az s23- ra átmenetileg, ott megint stabilan működtek ezek a hívások. Ez nekem egy hatalmas negatívum. Meguntam a samsungot, igazából csak ez hajtott a váltásra de ha ez nem oldódik meg, és ilyen megbízhatatlan lesz ez a része, akkor sajnos vissza kell váltani előbb utóbb.
Maga a rendszer Nekem tetszene, jó használni, olyan sima, gördülékeny minden, kamera jó, sokkal jobb, mint a samuban, nekem az üzemidővel sincs gondom, vettem egy apple watchot, nagyon jól működnek együtt.
Én nagyon szeretném szeretni, de egyelőre nincs meg az összhang.
Azt gondolom várok pár frissítést, addig igyekszem kihúzni, hela marad ez a hiba, akkor sajnos szakítás lesz. 
Amennyiben ezek Neked nem fontosak, nem használod, szerintem megéri váltani.+1
-
pgonzy
tag
Szia!
Én s23-ról váltottam, igaz nem 17-re, bár ez volt az eredeti terv, ezért is vagyok a csoportban, végül 15 pro lett belőle, mert soha nem használtam iphone-t, úgy gondoltam ez a váltás egy ésszerű alternatíva, ha nem jönne be a rendszer, akkor kis bukóval ki tudok szállni, ha meg igen, akkor előbb utóbb feljebb váltanék.
Sajnos én megszívtam a váltást, sokat használok Vibert, Whatsappot hanghívásra. Sajnos valamiért ezek teljesen megbizhatatlanul működnek. Androidon atom stabil volt, itt nagyon sokszor csak az üzenetet kapom meg hogy nem fogadott hívás. Tesztelgettem, és azt tapasztaltam, hogy idonként az értesítések fél- két perccel később érkeznek meg. Ez üzenetnél nem feltűnő, mert nem tudhatod mikor küldték azt. Hívásnál viszont emiatt lemaradsz róla. Próbáltam új SIM kártyát, gondoltam hátha régi, vettem másik szolgáltatónál feltöltőset mobilnettel, mindenféle trükköt, amit a neten találtam, de semmi nem oldotta meg. Volt szerencsém egy másik 15 pro- használninpar napig, ott is ugyan ez volt, majd egy sima 12-t azon is ezt tapasztaltam. Viszont van amikor meg megy a dolog. Vissza váltottam az s23- ra átmenetileg, ott megint stabilan működtek ezek a hívások. Ez nekem egy hatalmas negatívum. Meguntam a samsungot, igazából csak ez hajtott a váltásra de ha ez nem oldódik meg, és ilyen megbízhatatlan lesz ez a része, akkor sajnos vissza kell váltani előbb utóbb.
Maga a rendszer Nekem tetszene, jó használni, olyan sima, gördülékeny minden, kamera jó, sokkal jobb, mint a samuban, nekem az üzemidővel sincs gondom, vettem egy apple watchot, nagyon jól működnek együtt.
Én nagyon szeretném szeretni, de egyelőre nincs meg az összhang.
Azt gondolom várok pár frissítést, addig igyekszem kihúzni, hela marad ez a hiba, akkor sajnos szakítás lesz. 
Amennyiben ezek Neked nem fontosak, nem használod, szerintem megéri váltani. -
DrDobos
őstag
Hát, a legfontosabb egy adblocker kiegészítő. Nálam a Wipr 2 megy, de van még wBlock, uBlock Origin Lite, AdGuard, 1Blocker stb. kinek mi tetszik. Lényeg a reklámok, trackerek, cookie felugrók, iratkozz fel hírlevélre felugrók, jelentkezz be izék, töltsd le az appot felugrók tűnjenek el, csak szép tiszta weboldal legyen.
StopTheMadness: fizetős, de megöl sok hülyeséget amivel elrontották a webet. Autoplay videók stop, akár a lejátszó is lecserélhető iOS natívra, milyen minőségben menjen a videó, átirányítások, ha egy weblap bután csinálta meg a mezőt ahova írhatsz akkor ne zoomoljon be feleslegesen. (jegy.mav.hu jut eszembe)
Noir: ha éjjel olvasgatsz sötét módra cseréli a weblapot
Reddithez is vannak kiegészítők (nem vagyok hajlandó az appot használni)
SponsorBlock: YouTube videókban átugorja ahol századjára is a NordVPN szponzorról rizsázik
MapSwitch: Google találati listán a címeket Apple Maps-ben nyitja megSafariban beépített funkció, hogy beállíthatod adott domain esetén mindig olvasó nézetben nyissa meg a cikkeket, nagyon kényelmes.
Koszonom
-
MikeWazowski
veterán
-
1995M
aktív tag
Safariban arra van megoldás, hogy ne kelljen kikapcsolni a wipr2-őt, h olvashassam a nemzetisport.hu-t? Addig nem jeleníti meg az oldalt, amíg nem kapcsolom ki, és több ilyen oldal van már, sajnos.
Reddit esetében mit használsz, ha nem a gyári appot?Persze, az adott oldal menüjében kapcsold ki azon az oldalon ne fusson. [link]
(az oldalt pedig érdemes jelenteni az adblockernek) -
MikeWazowski
veterán
Hát, a legfontosabb egy adblocker kiegészítő. Nálam a Wipr 2 megy, de van még wBlock, uBlock Origin Lite, AdGuard, 1Blocker stb. kinek mi tetszik. Lényeg a reklámok, trackerek, cookie felugrók, iratkozz fel hírlevélre felugrók, jelentkezz be izék, töltsd le az appot felugrók tűnjenek el, csak szép tiszta weboldal legyen.
StopTheMadness: fizetős, de megöl sok hülyeséget amivel elrontották a webet. Autoplay videók stop, akár a lejátszó is lecserélhető iOS natívra, milyen minőségben menjen a videó, átirányítások, ha egy weblap bután csinálta meg a mezőt ahova írhatsz akkor ne zoomoljon be feleslegesen. (jegy.mav.hu jut eszembe)
SponsorBlock: YouTube videókban átugorja ahol századjára is a NordVPN szponzorról rizsázik
MapSwitch: Google találati listán a címeket Apple Maps-ben nyitja megSafariban beépített funkció, hogy beállíthatod adott domain esetén mindig olvasó nézetben nyissa meg a cikkeket, nagyon kényelmes.
Safariban arra van megoldás, hogy ne kelljen kikapcsolni a wipr2-őt, h olvashassam a nemzetisport.hu-t? Addig nem jeleníti meg az oldalt, amíg nem kapcsolom ki, és több ilyen oldal van már, sajnos.
Reddit esetében mit használsz, ha nem a gyári appot? -
1995M
aktív tag
-
DrDobos
őstag
-
juve600
nagyúr
Sok év Android után, Pixel 9-ről váltottam i17-re. Szeretem, jó kis telefon. A szoftverből 2 dolgot hiányolok: billentyűzet-méret állítást és egy univerzális vissza gombot a gesztusokból. Megszokható, de kell pár hónap.
Viszont a telefon könnyű, minőségi, nagyon jó a kijelző, üzemidő kiváló, a szoftver konzisztens. Pár évig most elleszek ezzel, a hardver erős és a telefon gyors.+1
-
bedibazsa
senior tag
Sziasztok!
Volt már párszor, de felteszem én is. Gondolkodom a készülékben, S26 ellenében (esetleg Pixel 10, de ott hiába nagyobb az akku, rosszabb az üzemidő). Nem igazán tudok dönteni. Először is, soha nem volt iPhone-om, anyósomnak segítettem átköltözni droidró, a gyereknek is az van (16e). Úgy néztem megszokható. Utóbbi miatt is jó lenne, néha kicsit kordában tudnám tartani. Van apple acc-om, azzal csináltam neki gyerek profilt. Sok éven át viszont samut használtam. Szerettem is. Kézre állt, elég jól személyre szabható (S21FE volt utóbb). Most volt (sajnos
) egy kis kilengésem (Xiaomi 15t Pro), kiöregedett a samu. SoC-ba nagyon ott van a Xiaomi, rendszersebesség is állat... csak az a fránya OS...
Így most megint csere... Csak már félek, hogy megint belenyúlok... Ami kell az a stabil szoftver, lehetőleg éveken át, ehhez hardver, játszani nem játszom (bocs... néha kicsit passziánszozok újabban), böngészés egész sok van wifi-mobilnet mindkettőről, YT music szintén, közösségi média nincs, néha telefon-sms-telegram. S21FE-ben sokat használtam a Qi töltést, szerettem is. Xiaomiban nem, mert nem működött együtt normálisan a samu triple paddel... Haver I Se**-je simán töltött vele. Aztán lehet bemondom az unalmast és veszek egy A57-et...
Csak hiányozna a Qi töltés. Meg azért az FE egész jó képeket lőtt. Nem tudom
Tudnátok segíteni merre tovább? Tudom nem is mind egy liga... Szóval tanácstalan vagyok.
ÜdvSok év Android után, Pixel 9-ről váltottam i17-re. Szeretem, jó kis telefon. A szoftverből 2 dolgot hiányolok: billentyűzet-méret állítást és egy univerzális vissza gombot a gesztusokból. Megszokható, de kell pár hónap.
Viszont a telefon könnyű, minőségi, nagyon jó a kijelző, üzemidő kiváló, a szoftver konzisztens. Pár évig most elleszek ezzel, a hardver erős és a telefon gyors. -
1995M
aktív tag
Sziasztok!
Volt már párszor, de felteszem én is. Gondolkodom a készülékben, S26 ellenében (esetleg Pixel 10, de ott hiába nagyobb az akku, rosszabb az üzemidő). Nem igazán tudok dönteni. Először is, soha nem volt iPhone-om, anyósomnak segítettem átköltözni droidró, a gyereknek is az van (16e). Úgy néztem megszokható. Utóbbi miatt is jó lenne, néha kicsit kordában tudnám tartani. Van apple acc-om, azzal csináltam neki gyerek profilt. Sok éven át viszont samut használtam. Szerettem is. Kézre állt, elég jól személyre szabható (S21FE volt utóbb). Most volt (sajnos
) egy kis kilengésem (Xiaomi 15t Pro), kiöregedett a samu. SoC-ba nagyon ott van a Xiaomi, rendszersebesség is állat... csak az a fránya OS...
Így most megint csere... Csak már félek, hogy megint belenyúlok... Ami kell az a stabil szoftver, lehetőleg éveken át, ehhez hardver, játszani nem játszom (bocs... néha kicsit passziánszozok újabban), böngészés egész sok van wifi-mobilnet mindkettőről, YT music szintén, közösségi média nincs, néha telefon-sms-telegram. S21FE-ben sokat használtam a Qi töltést, szerettem is. Xiaomiban nem, mert nem működött együtt normálisan a samu triple paddel... Haver I Se**-je simán töltött vele. Aztán lehet bemondom az unalmast és veszek egy A57-et...
Tudnátok segíteni merre tovább? Tudom nem is mind egy liga... Szóval tanácstalan vagyok.
ÜdvBöngészés: Safari tuningolható kiegészítőkkel és alapból is van 1-2 hasznos funkció amit máshol nem nagyon láttam. MagSafe töltés nagyon kényelmes. Videó király, új selfie kamera, telefotó nincs.
-
Kbali
nagyúr
Sziasztok!
ÜdvÉn elfogult vagyok a Samu ellen, szóval a 17 jó választás lehet és ha mégsem jönne be, jó áron tudsz belőle kiszállni.
-
juve600
nagyúr
Sziasztok!
ÜdvJó ez a telo minden téren.
Én pixel 9-ről váltottam ,ahhoz képest is jobb -
thboxx
aktív tag
Sziasztok!
Üdv -
ezmiezez
csendes tag
Én S22-ről váltottam 2 hónapja. Ugyan olyan használattal 2 naponta töltöm, az S22-t a végén napi 2x kellett.
Szerintem a kamera is fényévekkel jobb, és ha jól tudom S22 utáni szériákon sem fejlődött nagyon. -
endib
tag
Sziasztok!
Váltott valaki S23, vagy S24-ről?
Az üzemidő és a kamera különbség érdekelne.Magát az iOS-t ismerem, mert használtam I13-at 2 évig.
-
1995M
aktív tag
Csak én tudom ha captcha-t kér egy oldal vagy nem tölt be, akkor annak a különböző követésvédelmi technikák is lehetnek az okai, vagy hálózati probléma esetleg, nem kapásból az hogy fúj Safari. Olyan ez mint a reklámszűrés, volt olyan 100-ból 1 db weboldal ami nem reagált mert az adblocker kilőtte a cookie felugrót és addig a weboldal nem volt hajlandó működni. Én tudom ilyenkor ideiglenesen kikapcsolom az adblockert, elutasítom kézzel a sütiket, adblocker vissza és minden rendben. Más meg a nem mozdul semerre résznél rögtön elkönyveli az adblocker vagy a böngésző szar.
Ha nálam nem töltene be egy oldal rendesen vagy csak lassan, első dolgom lenne privát átjátszót, weboldal elől IP elrejtést stb. kikapcsolni egyesével és úgy megnézni. Mert tudom az IP cím miatt nem tetszhet a Google-nak vagy akárminek.
Hibakeresés mindig úgy működik, hogy a környezet paramétereit egyesével vizsgáljuk és talán kiderül mi okozza. Vagy elengeded a témát és használsz Chrome böngészőt azzal nem lesz gondja a Google keresőnek. Másik ha Safarinál maradnál, amit már írtam hogy akkor ne címsorból keress hanem google.com-ról.
Én azért írtam le az én környezetem elemeit, hogy lásd nem általános Safari probléma ez. Ha az lenne, akkor 1,5 milliárd usernél jelentkezne és cikkek százai lennének róla, nem pár kósza reddit poszt hiányos információkkal. Azt sem értem, hogy írod eleged lett a Safariból emiatt, tehát más böngészőt használsz amiben nincs ilyen privát átjátszó és más követésvédelem funkció, de nem akarod a Safariban kikapcsolni ezeket hogy úgy hátha jó? Miben csorbul az ezekkel a funkciókkal kikapcsolt Safari, ha más böngészőben eleve benne sincsenek ezek a követésvédelmi funkciók?
Mellesleg default beállításokkal nincs privát átjátszó bekapcsolva mert az icloud+ funkció, alapból csak tracker elleni opció van, neked a weboldal elleni is bekapcsolva, alapból a fejlett követésvédelem is úgy emlékszem csak privát ablakokra vonatkozik.
-
RangerFox
veterán
De hát te is azt írtad, hogy ezek be vannak kapcsolva neked, ráadásul ezek a default beállítások. Plusz ezek tök alap meg hasznos dolgok privacy szempontból, eléggé csorbul a Safari értéke ezek nélkül. De persze, próbálkozok még.
-
AnNa997
aktív tag
Sziasztok!
Jelenleg egy iPhone 13 Minit használok, amit imádok a mérete és a gyorsasága miatt, de a kamera korlátai (zoom hiánya) egyre többször okoznak "lett volna" pillanatokat.
Korábban volt egy Xiaomi Mi 9T-m, amivel imádtam fotózni a pro kamera miatt. Aztán ki akartam próbálni az iOs-t és iPhone SE-re, majd Minire váltottam. Alapvetően elégedett vagyok, szeretem, de nagyon hiányzik a teleobjektív (távoli madarak, épületrészletek, kirándulós képek).
Tudom, hogy a Google Pixel 10 Pro vagy az Oppo néha jobb képeket lő, de az Androidos értékvesztéstől és a hardveres bizonytalanságtól tartok. Az iPhone tudom, hogy 4-5 év múlva is gyors lesz, és az eladási ára sem zuhan annyira.
Illetve az Apple most kissé lemaradt az AI terén (pl. a Google-höz képest) de tuti, hogy egyszer be fogják hozni a jelenlegi lemaradást. A kérdés, hogy a sima 17-es memóriája (RAM) elég lesz-e 3-4 év múlva az új funkciókhoz, vagy a Pro 12GB-ja az egyetlen biztos út?
Megéri-e szerintetek azt a plusz felárat a Pro, ha nem vlogolok, nem gyártok tartalmat, nem játszom, csak "élményfotós" vagyok, de cserébe 3-4 évig nem akarok telefont venni?
A sima 17 kék színe gyönyörű, de félek, hogy a zoom hiánya miatt megint fél év után a hirdetéseket fogom bújni…
Előre is köszi a segítséget!
-
1995M
aktív tag
Automatic DNS, Google kereső, IP cím elrejtése weboldalak és trackerek elől bekapcsolva, preload top hit bekapcsolva, advanced tracking and fingerprinting bekapcsolva, ghosteryt már letöröltem. Még most redditen találtam posztot, hogy a scan for apple pay feature kikapcsolása megoldotta egyeseknél a gondot, most azzal tesztelem még.
De látod, még mindig azt írod IP cím elrejtése bekapcsolva meg advanced tracking protection bekapcsolva, hát harmadszorra kérdezem teszteld már úgy ezek kikapcsolva, mert valószínűleg a Google botnak néz téged és azért akadozik a betöltés.
-
RangerFox
veterán
Nincs ilyen probléma nálam, normál ablakban és privát ablakban sem. Továbbra is kérdés nálad Ghostery és IP elrejtés kikapcsolva? Privát átjátszó kikapcsolva? Advanced tracking and fingerprint...blabla mire állítva? Szolgáltató? (nekem mobilnet és egyik wifi Telekom, másik wifi One)
Wipr is jól szűr nálam, persze annál is kérdés te hogyan konfiguráltad, extra modul engedve?
Gyanúm szerint a Google keresőnek nem tetszik valamelyik Safari adatvédelmi feature vagy a Ghostery túlbuzgó vagy a DNS. Tehát úgy lenne érdemes tesztelni minden kikapcsolva, minden alapon és egyesével visszakapcsolni dolgokat hogy kiderüljön miért. Vagy nem címsávból keresni, hanem új lapon ott a google oldala direktben ott még autocomplete is van.
Ezeket csak azért írom, mert nem feltétlenül Safari hiba ez, szóval hiába vársz "javításra".
Automatic DNS, Google kereső, IP cím elrejtése weboldalak és trackerek elől bekapcsolva, preload top hit bekapcsolva, advanced tracking and fingerprinting bekapcsolva, ghosteryt már letöröltem. Még most redditen találtam posztot, hogy a scan for apple pay feature kikapcsolása megoldotta egyeseknél a gondot, most azzal tesztelem még.
-
1995M
aktív tag
Na jó, elegem lett a Safariból. Korábban írtam, hogy lassan töltődtek be az oldalak, ha a keresőbe írtam a szöveget. Kipróbáltam mindent, amit itt javasoltatok, factory resetet, új routert, kínomban még a wipr-t is megvettem, ugyanazt produkálta (cserébe a wipr innen a Mobilarénáról sem törölte rendesen a hirdetéseket), így elengedtem, és használom a Google keresőjét, a Safari pedig megmarad a könyvjelzőzött weboldalaimnak. Remélem egyszer az Apple képes lesz megugrani ezt az akadályt, és mobilon is jó lesz a böngészőjük, mert Macen nagyon szeretem...
Nincs ilyen probléma nálam, normál ablakban és privát ablakban sem. Továbbra is kérdés nálad Ghostery és IP elrejtés kikapcsolva? Privát átjátszó kikapcsolva? Advanced tracking and fingerprint...blabla mire állítva? Szolgáltató? (nekem mobilnet és egyik wifi Telekom, másik wifi One)
Wipr is jól szűr nálam, persze annál is kérdés te hogyan konfiguráltad, extra modul engedve?
Gyanúm szerint a Google keresőnek nem tetszik valamelyik Safari adatvédelmi feature vagy a Ghostery túlbuzgó vagy a DNS. Tehát úgy lenne érdemes tesztelni minden kikapcsolva, minden alapon és egyesével visszakapcsolni dolgokat hogy kiderüljön miért. Vagy nem címsávból keresni, hanem új lapon ott a google oldala direktben ott még autocomplete is van.
Ezeket csak azért írom, mert nem feltétlenül Safari hiba ez, szóval hiába vársz "javításra".
-
RangerFox
veterán
Én is DNS-re gyanakodtam első körben, de nem állítottam el semmit. Network reset, újraindítás már megvolt. Kiegészítőkből egyedül a Ghostery van fent, mint adblocker.
Automatic DNS, Google kereső, IP cím elrejtése weboldalak és trackerek elől bekapcsolva, preload top hit bekapcsolva, Ghostery adblocker, advanced settingsben a 120Hz Safarin belül bekapcsolva (bár ennek vajmi kevés köze van ehhez) a környezet.
Az egyetlen dolog, amit csináltam, az az, hogy néha nem szinkronizálódnak a könyvjelzők Iphone és Mac között, ilyenkor az iCloud beállításokban a Safarinak kell egy Ki/Bekapcs, és utána megoldódik. Ilyet csináltam többször is, de kb. a legutóbbi ilyen óta kezdődött ez a jelenség.
Na jó, elegem lett a Safariból. Korábban írtam, hogy lassan töltődtek be az oldalak, ha a keresőbe írtam a szöveget. Kipróbáltam mindent, amit itt javasoltatok, factory resetet, új routert, kínomban még a wipr-t is megvettem, ugyanazt produkálta (cserébe a wipr innen a Mobilarénáról sem törölte rendesen a hirdetéseket), így elengedtem, és használom a Google keresőjét, a Safari pedig megmarad a könyvjelzőzött weboldalaimnak. Remélem egyszer az Apple képes lesz megugrani ezt az akadályt, és mobilon is jó lesz a böngészőjük, mert Macen nagyon szeretem...
-
juve600
nagyúr
-
AnNa997
aktív tag
Nem volt vele semmi bajom, nem melegedett jobban, mint az iPhone. Pixel 7-8-9 volt nekem, mert az angol Google Storeba mindig be tudtam számítani a régit és fika pénzért vettem az újat. A Pixel 9-ig kellett várni, hogy megbízható legyen a processzor. Ott már az üzemidő, sebesség is tökéletes volt. Nem játszom egyáltalán, az is igaz, illetve Észak-Angliában sem olyan melegek a nyarak, mint Magyarországon, így azzal sem volt gondom. Szóval ja, az iPhone 17 nagyon jó, de a Pixelek semmivel sem rosszabbak, az iOS 26 bugosabb, mint az A16 volt. Egyéni preferencia kérdése, mindkét rendszer ugyanolyan jó.
Köszi szépen!
Hát, én 3-4 évre keresek telefont, ami nem laggol, megbízható…
-
bedibazsa
senior tag
Nem volt vele semmi bajom, nem melegedett jobban, mint az iPhone. Pixel 7-8-9 volt nekem, mert az angol Google Storeba mindig be tudtam számítani a régit és fika pénzért vettem az újat. A Pixel 9-ig kellett várni, hogy megbízható legyen a processzor. Ott már az üzemidő, sebesség is tökéletes volt. Nem játszom egyáltalán, az is igaz, illetve Észak-Angliában sem olyan melegek a nyarak, mint Magyarországon, így azzal sem volt gondom. Szóval ja, az iPhone 17 nagyon jó, de a Pixelek semmivel sem rosszabbak, az iOS 26 bugosabb, mint az A16 volt. Egyéni preferencia kérdése, mindkét rendszer ugyanolyan jó.
-
AnNa997
aktív tag
Én is vacilláltam a Pixel 10 Pro és iPhone 17 között. Végül utóbbi lett. Nem bánom, mert nagyon jó telefon, de a következő Pixel lesz. Előtte 3 évig Pixeleket használtam és a szoftver ég és föld a Pixel javára. Kár, mert az iPhone 17 nagyon jó hardveresen, gyönyörű telefon és könnyű is. Így boldogan használom még évekig, de az Android nagyon hiányzik.
És a Pixel nem volt bugos? Nem melegedett?
Nem macerás a szervizelés?
Most elgondolkodtam a Pixelen…remélem lesz még készleten, mert ma vitték el az utolsó 256gb-osat….
-
bedibazsa
senior tag
Én is hasonló cipőben járok, de én az Iphone 17 és a Google Pixel 10 pro között vacillálok. Jelenleg egy 13 minim van, szeretem, de hiányzik a jobb kamera (a makro, meg a zoom) és már az akksi is gyenge, napi 2x minimum töltenem kell. Iphone felé húz a szívem, de a kamera meg az újdonság varázsa vonz…
Ismerősnek már 1 éve 9 pro van, elégedett vele.
(Közben meg nagyon könnyű lenne Iphone-ról Iphone-ra a beköltözés…
)
Szerintetek?
Én is vacilláltam a Pixel 10 Pro és iPhone 17 között. Végül utóbbi lett. Nem bánom, mert nagyon jó telefon, de a következő Pixel lesz. Előtte 3 évig Pixeleket használtam és a szoftver ég és föld a Pixel javára. Kár, mert az iPhone 17 nagyon jó hardveresen, gyönyörű telefon és könnyű is. Így boldogan használom még évekig, de az Android nagyon hiányzik.
-
szabonagyur
félisten
-
AnNa997
aktív tag
Azért megnyomkodnám helyedben egy kiállított készüléken, azért a macro hát hogy is mondjam...
Mármint a 17-esen?
Miért, milyen a makro? -
szabonagyur
félisten
Én is hasonló cipőben járok, de én az Iphone 17 és a Google Pixel 10 pro között vacillálok. Jelenleg egy 13 minim van, szeretem, de hiányzik a jobb kamera (a makro, meg a zoom) és már az akksi is gyenge, napi 2x minimum töltenem kell. Iphone felé húz a szívem, de a kamera meg az újdonság varázsa vonz…
)
Szerintetek?
Azért megnyomkodnám helyedben egy kiállított készüléken, azért a macro hát hogy is mondjam...
-
AnNa997
aktív tag
Én meg nem tudok dönteni az alap 17-es és az alap S26 között. 3 éve használok SE 3-at, nagyon szeretem a mérete miatt is. Unalmasan jó telefon! A Samsung azért is került képbe, mert zavar az iOS-ben, hogy a billentyűzet nem egységes, nincsenek olyan javaslatok, mint Androidon. Tehetnék fel Gboardot, de azt már 4 éve nem frissítik, meg szeretem a gyári megoldásokat alapvetően. Nem vagyok nagy fotós, de jó lenne telefotó lencse, ami ugye ebben a készülékben nincs. Megnyomkodtam mindkettőt az egyik áruházban. A Samsung 120 Hz-e sokkal simábbnak tűnik. Az animációk is gyorsabbak. Az S26 100 ezer Ft-tal olcsóbb lenne, csak kérdés, hogy mennyire lenne rossz visszatérni droidra 3 év után. Tudom melyik topikban vagyok, de örülnék, ha segítenétek dönteni.
)
Szerintetek?
-
mtm800
senior tag
IOS 26.4.2 telepíthető ...hibajavítások kb 800 Mega
-
mtm800
senior tag
IOS 26.4.1 telepíthető./iCloud javítás/
-
juve600
nagyúr
Sziasztok !
Gyári szilikon tokot,feketét használ valaki ?
Tapasztalatok ?
-
MikeWazowski
veterán
-
szabonagyur
félisten
-
DrDobos
őstag
Ezt hogy lehet megnézni, hogy lehet ezt előhozni?
-
esbii22
őstag
Hát valóban úgy tűnik.... Nem is veszek az életbe több szifont az tuti

Egyébként csak h tereljem a témát az aksi %-ot illetően, imádom ezt a telefont. Ez az új ios verzió, a 26.4 is bár még friss, de úgy tűnik, hogy frankó lett.Nem kell foglalkozni vele, mondjuk én elég sokszor töltöttem össze vissza. Főleg melóban. De nem tapasztaltam semmi csökkenést üzemidőben az i16-nál.
-
MikeWazowski
veterán
-
MikeWazowski
veterán
-
esbii22
őstag
Nekem majd egy évig és 260+ ciklusig 100% volt az iPhone 16, (kb. 104-105%-ról indult, ezzel jót fogtam ki) aztán 2 hónap alatt 95%-ra csökkent. 14 hónapos korában adtam el, ha azt nézzük majdnem havi 1%-ot csökkent átlagosan.
-
szabonagyur
félisten
-
matador8
csendes tag
Nincs Apple watchod? Mert szerintem ezek az értékek ahhoz tartoznak.
-
szabonagyur
félisten
-
bedibazsa
senior tag
Kész, ennyi volt...
nem tudom mióta nem néztem, de az imént meglestem az akksim állapotát. Szomorúan tapasztaltam, hogy 130 ciklus és 99%.... 90-es töltési korlát volt beállítva, most ki is kapcsoltam 'csába, megy 100ig.
Ideje eladni!

Most néztem az enyémet, 79 ciklus van benne 5 hónap alatt, ez elég jó, nem sokat kell tölteni, nagyon jó telefon ez.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520M R5 5500 16GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1060 6GB Rampage SHIVA 400W
- Használt Cecotec Cecofry Supreme 8000 Airfryer, 8 literes / 1 hónap garancia
- HP ENVY x360 Dobozos Érintős Hajtogatós Laptop Tab -30% 15,6" i5-1335U 10Mag 16/512GB FHD
- 27% - ASRock DeskMeet X600 90BXG4P01-A10GA0W Számítógép konfiguráció
- Apple Watch 9 Midnight GPS 45 mm
De szeretem így biztos marad meg egy évig.

nem tudom mióta nem néztem, de az imént meglestem az akksim állapotát. Szomorúan tapasztaltam, hogy 130 ciklus és 99%.... 90-es töltési korlát volt beállítva, most ki is kapcsoltam 'csába, megy 100ig.