Hirdetés
Hirdetés
-
Olcsó USB WiFi AC adapter
lo Egy olcsó WiFi AC USB adapter jó szolgálatot jelenthet, ha az új router csak elvileg támogatja a 2,4 GHz-es átvitelt.
-
Dead Island 2 - Jövő hónapban jön a Neighborhood Watch frissítés
gp A kooperatív harcokra kihegyezett horda mód teljesen ingyenes lesz mindenki számára.
-
Hatalmas tempóban nő az OpenAI értéke
it Újabb tőkét von be az OpenAI, immáron 150 milliárd dolláros cégérték mellett.
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
jbnd-007
tag
válasz ElektrikusDE #87956 üzenetére
Ez volt az, köszi!
-
ElektrikusDE
senior tag
válasz ElektrikusDE #92013 üzenetére
Persze IMEI-t akartam irni, nem MAC addrest...
“Lex malla, lex nulla. A bad law is no law.” A rossz törvény, nem törvény! DW: The Moment is Coming || Doctor Who BBC www.youtube.com/watch?v=uZAO6E2x9xs
-
olloczky
senior tag
válasz ElektrikusDE #92013 üzenetére
Van valami korlátozás a blue mobile részéről?
Úgy még sosem volt, hogy valahogy ne lett volna!
-
ElektrikusDE
senior tag
válasz ElektrikusDE #95631 üzenetére
Úgy értem, hogy bármelyik sim slothoz válaszhatsz 4G-t, DE akkor már a masikhoz
nem engedi.DE nem kell a kártyákat meg cserélni, szükség esetén az elözöleg 4 G-re jelölt kártyát pl. 2 G-re állitod, és máris választható a másik kártya 4G-re!
“Lex malla, lex nulla. A bad law is no law.” A rossz törvény, nem törvény! DW: The Moment is Coming || Doctor Who BBC www.youtube.com/watch?v=uZAO6E2x9xs
-
Motion_Blur
félisten
válasz ElektrikusDE #98294 üzenetére
Köszönöm nektek a választ!
3 hónap van még hátra az előfizetői hűségemből, az jól rémlik hogy 2 hónappal előtte már újra lehet kötni?
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
thomas77
senior tag
válasz ElektrikusDE #98885 üzenetére
Külföldről is meg tudod rendelni a szolgáltatást. Vagy egyáltalán nincs domino sim-ed? Mert akkor megkérsz egy ismerőst, hogy vegye meg és aktiválja neked a szolgáltatást. Utána meg egy adategyeztetéssel a saját nevedre veszed.
Így biztosan nem maradsz le az akcióról. -
Soulfly842
addikt
válasz ElektrikusDE #98898 üzenetére
Működnie is kell,de ha azt mondod, hogy az "ügyfélszolgálat elmondása szerint", akkor miért nem kapcsoltattad már be az ügyfélszolgálatossal?
Vagy azt az előzetes informálódás során mondták? - mert ha nem erről van szó és utólag mondták ezt, akkor egyszerűbb lett volna úgy.
-
zsoltzsolt
addikt
válasz ElektrikusDE #99711 üzenetére
Köszi. Kicsit máshol, de meglett(#99712) kali
Igen, ott találtam meg! Köszi neked is![ Szerkesztve ]
-
4Grider
nagyúr
válasz ElektrikusDE #100983 üzenetére
Reklamálni az ÁSZF alapján lehet, abban pedig világosan le van írva, hogy a 10 GB csak belföldön használható fel 60 napon belül.
Maximum bejelentheted, hogy hibás az alkalmazás. -
törölt tag
válasz ElektrikusDE #100983 üzenetére
Én is megkérdeztem, nekem is ennyit mondtak.
Na majd jövőhéten meglátjuk... -
4Grider
nagyúr
válasz ElektrikusDE #101046 üzenetére
A Telekom oldalán én ezeket találtam:
"80 perc Beszélgetés belföldön és EU alapdíjas irányba
1 GB + 10 GB extra mobilnet Belföldön
5 db SMS Belföldi alapdíjas irányba itthon és az EU-ban"Meg ezt:
"A 10 GB extra mobilnet promóció 2018. szeptember 1-től december 31-ig érvényes, és kizárólag online vásárlás esetén vehető igénybe, amelyek 2 év határozott idejű publikus új havi díjas előfizetés és Dominóról publikus havi díjasra váltással történő szerződés kötés esetén érvényesülnek. A Magenta1 dupla adat ajánlat együtt él az extra online 10 GB ajánlattal. A 10 GB bekapcsolásáról SMS-üzenetben tájékoztatást küldünk. A 10 GB adatmennyiség új mobiltelefon és publikus havi díjas előfizetés vásárlását vagy a SIM-kártya cseréjét követően a SIM-kártya aktiválásakor, egyéb esetben a vásárlást követő 24 órán belül érhető el. Domino esetén a SIM-csomag átvételének napjától számított 60 napon belül érvényes az ajándék 10 GB. A 10 GB adatmennyiség kizárólag belföldön használható fel." -
törölt tag
válasz ElektrikusDE #101259 üzenetére
Értem, köszi.
-
Bferibörs
addikt
válasz ElektrikusDE #101717 üzenetére
hát lehetne 300 ha engednék :-D , mondjuk a többi sincs annyi csak elméleti, na jó 30-nál általában több :-D
[ Szerkesztve ]
Pixel 8 Pro,Galaxy S23 ultra, Blackview Tab 18, Lenovo P2 dual
-
4Grider
nagyúr
válasz ElektrikusDE #102144 üzenetére
Eleve nem értem, mit akarsz. Váltottál rá, de Most-ra nem lehet váltani. Fix-re lehet, Most-ra nem. A Most-ot be kell kapcsolni, de roaming alatt nincs értelme bekapcsolni...
-
legenda
válasz ElektrikusDE #102699 üzenetére
A honlapon is írták korábban, de csak éjszakára, illetve reggel 8 óráig.
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
legenda
válasz ElektrikusDE #102946 üzenetére
Nálunk is megkapta a 4 GB-ot minden Domino előfizetés, függetlenül attól, hogy milyen rendszerességgel és miként/mire van használva.
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
ElektrikusDE
senior tag
válasz ElektrikusDE #102946 üzenetére
Megjött a legutóbb rendelt (október 31.) kártyámra is, szuper!
[ Szerkesztve ]
-
Aaron14
őstag
válasz ElektrikusDE #103004 üzenetére
Az nem lehet, hogy T-Partner volt?
Sony KD-55XF9005 - MacBook Pro M1 Pro 14” - iPhone 15 Pro 128GB
-
nobiand
aktív tag
válasz ElektrikusDE #103222 üzenetére
Nem egy telefonról beszéltek.
-
válasz ElektrikusDE #105019 üzenetére
Azt mondták a kártya a hibás, náluk minden rendben van.
Be kell fáradnom a legközelebbi T-Pontba és kártya cserét kérnem, erre hivatkozva. (elmondásuk szerint)◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄LG V30+ ThinQ Blue►SM E80 3.5mm Jack►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
válasz ElektrikusDE #105019 üzenetére
Most hívtam fel a T-t és rákérdeztem, be van kapcsolva a technikai net, szóval mindenképp be kell menjek a T-hez és kártyát kell cseréltessek.
◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄LG V30+ ThinQ Blue►SM E80 3.5mm Jack►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
válasz ElektrikusDE #105136 üzenetére
"de neked az nem opcio..." Pontosan
Na majd felhívom a T-t ma és megkérdem mi van... 72hr lejár 9-10 között.◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄LG V30+ ThinQ Blue►SM E80 3.5mm Jack►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
válasz ElektrikusDE #105136 üzenetére
Most beszéltem T-vel és semmi még az ügyben... próbálnak rájönni, mi lehet a bibi és türelmemet kérik, meg van már panaszbejelentés és majd bíznak benne, hogy megoldódik a probléma és sikerül elhárítani. Hálózati részről nem találnak problémát... (hálózatba jelentkezés, stb.. minden OK)
Kártyát átrakom másik telefonba, úgy sem jó ügye, másik T-s SIM az tökéletes mind2 telefonba. Kezdem elveszíteni a türelmem.. (sokat nem tehetek, mint várok)
◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄LG V30+ ThinQ Blue►SM E80 3.5mm Jack►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
enginev3.0
félisten
válasz ElektrikusDE #105836 üzenetére
Az az 50mb pont addig van meg míg újraindítod a telefonod
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3 || Xiaomi 4 Pro gen2 <3
-
MODERÁTOR
-
thomas77
senior tag
válasz ElektrikusDE #106399 üzenetére
Az is megvolt... ☹
-
JDMKid
tag
válasz ElektrikusDE #107330 üzenetére
nem engedi nekem sem...
Buy the Rolex to impress others, the Grand Seiko to impress yourself.
-
gborisz
tag
válasz ElektrikusDE #107846 üzenetére
Ha jól értettem azt mondta, hogy adatvédelmi szempontok miatt nem tud belépni a fiókba megnézni, mi a gond, ha én nem adom meg a jelszót. Én ezt úgy értettem, hogy az email-hez tartozó jelszó kell neki.
(közben megjavult amúgy)
[ Szerkesztve ]
-
donaldk
csendes tag
válasz ElektrikusDE #108193 üzenetére
Az számomra is rejtély.
Ha nem kapcsolod be a fesztivált akkor jól mutatja.
Lehet, hogy a minden határt átlépő fesztiváli hangulat okozza.[ Szerkesztve ]
-
donaldk
csendes tag
válasz ElektrikusDE #108196 üzenetére
Akkor igen csak igyekeznie kell a tömörítő algoritmusnak hogy abba az 1 MB-ba valahogy beleszuszakolja a 80 percet.
-
adolfo01
tag
válasz ElektrikusDE #108196 üzenetére
Igen,én is csak néztem,hogy akkor mi van.Mikor ügyf.szolg.kérdeztem domino sim-hez adott 80 ajándék perc hol tart,.....hát azt nem tudják....hét pecsétes titok! 😀
-
Lackooo84
nagyúr
-
Sisco2
tag
válasz ElektrikusDE #108981 üzenetére
Vajon mi tarthat ennyi ideig (lassan hónapokig) egy olyan dologgal kapcsolatban ami már amugy működött a korábbi app-ban? Azt nem hiszem hogy egyéb featurek implementálása miatt várakoztatnak egy ilyen sűrgős blocker bug javítást amit már rengetegen várnak. Ez azért elég nagy gáz lássuk be.
Itt valami más bibi lehet a háttérben.
[ Szerkesztve ]
-
kalanchoe
senior tag
válasz ElektrikusDE #109068 üzenetére
Köszi! Melyik hálózaton roamingolsz?
-
törölt tag
válasz ElektrikusDE #109364 üzenetére
Amit látsz képernyő képet az egy frissített alkalmazás. Lehet az aplikáció eltávolítása, újra telepítése megoldja.
Ja és jelen pillanatban nincs frisseb az play store-ban. És a verzió szám se stimmel.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz ElektrikusDE #109368 üzenetére
Az “szép”. 🤔 iOS-en van. Szerintem idő kérdése, hogy hozzátok is visszakerüljön. Furcsa volna, ha a robotos felhasználók számára nem lenne elérhető.
Szerk. Jah, hogy nincs regisztrált bankkártya sem nálad?
Amúgy ez jelenleg tényleg a 22-es csapdája. 😕
[ Szerkesztve ]
-
ElektrikusDE
senior tag
válasz ElektrikusDE #109384 üzenetére
Már a jó verzió számot mutatja az áruház is...
-
anglergab
addikt
válasz ElektrikusDE #109641 üzenetére
A telefonkönyvedből olvassa be a nevét.
-
kory24
őstag
válasz ElektrikusDE #110215 üzenetére
3.
Nem veszel tudomást ezekről az üzenetek-ről
-
kovacsmi_74
senior tag
válasz ElektrikusDE #111707 üzenetére
Szia! Most be tudod kapcsolni.
-
clon
aktív tag
válasz ElektrikusDE #113655 üzenetére
Ez hogyan sikerült, mert nálam az "aktív" szolgáltatások között van és szürke a gombja de az is "Kikapcsolom" feliratos és az adatkeret listában sem szerepel az 5Gb.
-
nagyúr
válasz ElektrikusDE #116795 üzenetére
Valóban észrevehető volt a lassulás, ami azért kifejezetten tetü dolog, ha egyébként le van korlátozva maga a torrent! De összességében ezek miatt, amiket írsz, korrekt lenne, ha nem hazudnának erről az embernek. Ha azt mondják, hogy korlátozott ilyenkor, akkor ezzel kalkulálok.
Ja, hogy tilos korlátozni, ezért nem mondhatják, persze. Az nem gond, hogy tilos korlátozni, de korlátoznak. Nagyszerű. No ez nyamvadtféregség viszont, maga a korlátozás ténye nem az, az szerintem is elfogadható, mondjuk én a nagyobb felbontású streameket is ugyanúgy korlátoznám, fogadják el a felhasználók, hogy mobilnet az elsősorban böngészésre van, de legalábbis átlagos felhasználásra.
[ Szerkesztve ]
mennyé' be az ólajtón és ne gyere ki
-
st3v3np3t3r
veterán
válasz ElektrikusDE #116923 üzenetére
hát az gáz...
Galaxy S23 5G 256GB//HP Victus 16+Rog Ally RC71L//Korábbi hsz-eim #97246720 név alatt...
-
dokee78
félisten
válasz ElektrikusDE #116950 üzenetére
Nem kihangositva.
Megoldás van rá?
-
Mr.Csizmás
félisten
válasz ElektrikusDE #117252 üzenetére
ah so
két nap múlva fordulónap elvileg, onnantól figyelem megint.
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
BBke
tag
válasz ElektrikusDE #118206 üzenetére
Nálam ilyen:
-
BBke
tag
-
szabonagyur
félisten
válasz ElektrikusDE #118218 üzenetére
Ezt így kijelenteni mint tényt egy nagy hülyeség volt részedről.
-
Tompika777
senior tag
válasz ElektrikusDE #118224 üzenetére
Ennek ellenére én is azt mondom, hogy valami lokális probléma van a lakóhelyed körül. Alapozom ezt arra, hogy én domino korlátlant használok routerben, mert szintén nincs lehetőségem vezetékes internetre, és alapvetően nincs nagyobb gond vele, még egyszer-kétszer 1-2 GB-os torrent letöltésnél sem. Szóval az általad említett dolog egyáltalában nem általánosítható globálisan a Telekom hálózatára.
-
magmakocka
aktív tag
válasz ElektrikusDE #118229 üzenetére
A PIN kérés alapértelmezetten ki van kapcsolva. Az MTU-t ASUS router esetében hol tudom állítani, mert ezt nem találtam. Az nem csak PPPoE-nél van? Mert az APN fülnél nincsen MTU állításra lehetőség. Wizard résznél mintha láttam volna USB MTU-t de ezt általában üresen kellet hagyni. Ha állítok értéket, mit eredményez?
[ Szerkesztve ]
- Töröltem a hívásátirányítást a kóddal, de nem jó! - Milyen kóddal? - Rácsos linzer, rácsos linzer, 002, rácsos linzer és a küldés gomb .
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- ASUS TUF-AX5400 Router
- Eladó I7-7700 Asus MAXIMUS VIII-al!
- Legion 5 15ACH6H 15.6" FHD IPS Ryzen 5 5600H RTX 3060 32GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- GAMER PC: RYZEN 5 4500-5600 - 1TB-4TB M.2 NVMe SSD - RX 6600 8GB GDDR6 - 16/32GB DDR4- GAR/SZÁMLA!!!
- XFX RX 6900 XT 16GB GDDR6 SPEEDSTER SWFT 319 Eladó! 175.000.-
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen