Hirdetés
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Arcképgyáros
válasz tamasas0913 #100769 üzenetére
Hívd fel őket! 1414
Nálam 2-3 napon belül jóvá szoktak íródni a befizetések, igaz lejárt számlám még nem volt.
[ Szerkesztve ]
-
dptrsk
Topikgazda
Ha csekkes befizetés, akkor a Posta ül rajta 2 munkanapot, utána a telekom 2-3 munkanap alatt lekönyveli.
Ha online befizeted, a rendszer kb. azonnal befizetettnek veszi.
Szerintem tegnap kaphatta meg a Telekom a Postai adatokat, holnap estig el kéne tűnnie.
-
8
senior tag
Ha csekken fizetted be, akkor fizesd be online is, így rögtön megszűnik a számlatartozásod.
Az egyenlegeden marad a plusz pénz és jóváíródik majd a következő havi számlában.52.000Ft jóváírás Gránit bank kétperces okostelefonos számlanyitáshoz, feltétel nélküli 0Ft/hó számlával. Mastercard Platinum bankkártya 2+ évig ingyen. Raiffeisen 55-75.000Ft jóváírás. Ajándék 500Ft PARKL meghívókód kupon parkoláshoz. Revolut regisztrációhoz 11.000Ft. Privát üzenetben küldöm
-
Ateszpapa
addikt
válasz tamasas0913 #100773 üzenetére
Régebben mintha lett volna a késedelemért 15 napos bünti.
Hívd fel inkább őket, az a biztos. -
legenda
válasz tamasas0913 #100776 üzenetére
Szia,
A telefonos ügyfélszolgálat többet/jobban tud általában segíteni - pláne, ha hozzáértő ügyintézőt is fog ki az ember - és nagyobb rálátása is van bizonyos dolgokra, vagy tudnak akár kapcsolni megfelelő illetékest -, mint az üzletben dolgozóknak. (Nem rosszindulatúan írva, de az üzletekben külsős cégek ténykednek, más jogosultságokkal és prioritásokkal.)
[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
Watto1991
senior tag
-
Lackooo84
nagyúr
-
Lackooo84
nagyúr
válasz tamasas0913 #100784 üzenetére
Hát eddigi tapasztalatok alapján készülékeknél kb. 1 hét a szállítási idő. Bótokba is a GLS viszi, de nem is az a baj, hanem, hogy napokig elvannak az adategyeztetéssel stb.
The Truth is out there...
-
Arcképgyáros
válasz tamasas0913 #100795 üzenetére
Kivételes gyorsaság. Nekem a sim kártya is egy hétig tartott amire feladták.
-
anadroid
senior tag
válasz tamasas0913 #100795 üzenetére
Köszönjük a GDPR-elhárító különítményünk nevében. Darkhut Hacker sk.
Kérd privát üzenetben a Curve és a Monese kódot 5 angol font (kb. 2000 Ft) ajándékhoz, a Wise kódot az első, max. 150000 Ft-os ingyenes utaláshoz, a Vivid kódot ingyen fém kártyához és 100 € havi visszatérítéshez! Egyes kártyák ingyen postával érkeznek.
-
4Grider
nagyúr
válasz tamasas0913 #101082 üzenetére
Én akkor Westel900-as postpaid előfizető voltam és a percdíjaim ennek 8-10x-ese körül mozogtak. Ilyen publikus percdíj akkor nem létezett, hacsak nem valami akkor 5-8000 Ft-os havidíjú díjcsomagról írsz.
-
Zeki
nagyúr
Gyanúsan olcsó az a percdíj. Anno a Vodafone volt a nagy árletörő percdíjakban, de ott sem volt ilyen percdíj. Valami nagyon drága csomagban lehettél.
-
Nikaré
őstag
válasz tamasas0913 #101085 üzenetére
Nem tudom milyen csomag lehetett, de most a flottásoknak van hasonló perc díj.
Most mennyi Ft/perc amin beszélsz? -
törölt tag
Ez valamilyen egyedi ajánlat lehetett szerintem.Itt egy 2001-es táblázat az akkori percdíjakról, lehet szörnyülködni a csúcsidős és hálózaton kívüli percdíjakon. Még ez a thread 2001-ből.
Olvasni is rossz, a mai helyzetet jobban értékelem mindjárt ilyen emlékek után. Vodafone Tutiban 19 vagy Telekom Domino Fix 25 forintért beszélhetsz nem kell nézni milyen számot hívsz, nem kell az órát lesni mikor jár le a csúcsidő és más kényelmetlenségek.
[ Szerkesztve ]
-
Frontiner
aktív tag
válasz tamasas0913 #101111 üzenetére
Nyilván. De, hogy pont mára csökkent az ára... Mindig így járok mindennel. Megveszek vmit, aztán rövid időn belül tuti jóval olcsóbb lesz.
IPhone 15, AppleWatch SE, Airpods 2, MBA 13" 2015
-
Kbali
nagyúr
válasz tamasas0913 #101111 üzenetére
Mert nem tudják előre - honnan is tudnák.
-
Frontiner
aktív tag
válasz tamasas0913 #101119 üzenetére
Minden ok. Törölték és már újra is rendeltem IPhone 15, AppleWatch SE, Airpods 2, MBA 13" 2015
-
Cs1csó
félisten
válasz tamasas0913 #101391 üzenetére
-
prozodus
őstag
Helyesen: trekom. Ilyenkor plane nagyon...
Nox alatt megy a legujabb is?
Jol ertem, nem? Akkor azt mivel lehet gepre varazsolni? Mert a telon csak 7.8 megy.[ Szerkesztve ]
-
legenda
Közel sem biztos...
Az Apple hatványozottan ellenőriz mindent, ami felkerül az áruházába, ami persze nagyon jó dolog, de ilyenkor ennyi hátránya lehet, hogy akár emiatt is csúszhat a dolog - lehet persze a Telekom sara is, látatlanban viszont nem lehet megmondani.lugosi: Nem biztos, korábban, illetve a kezdetekben is így ment, megadtak 3 - 4 hónapot, aztán amikor közeledett az intervallum lejárata, akkor meghosszabbították és ez sokszor megtörtént.
[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
Kam1kaze
tag
válasz tamasas0913 #101448 üzenetére
Legutóbb valakitől decembert láttam, de 2 éve, félévente új dátumot írnak. Ezért is vártam eddig és nem váltottam szolgáltatót, de én már erre nem adok. Lenni lesz, csak mikor, lehet még 2 év, bizonytalan az egész. Az utóbbi időben, inkább optikával terjeszkedtek.
(#101445) 8
Az a terv (2 éve) és akkor lesz 2 "szűz" számom.[ Szerkesztve ]
-
prozodus
őstag
válasz tamasas0913 #101453 üzenetére
Ergó: ha nem sikerül elsőre, hívd újra (meg újra), jó eséllyel más veszi fel, és előbb-utóbb vmelyik érteni fogja, meg kezelni tudja a helyzetet.
Legalábbis ez az optimista verzió(#101416) csicso82:
Mi a helyzet a bluestack körül?
Én próbáltam addig a memut, de először nem volt hajlandó települni, 97%-nál teljesen elakadt, beragadt.
Utána most újra futtattam, és kiírta, h nem, mert csak adminként tehetem meg, ami eleve úgy van beállítva... Aztán az adminos hibaüzenet alatt a memu maga azt mondta, h készen van, indítom-e. És nem mükszik mégsem...[ Szerkesztve ]
-
_Moriarty_
aktív tag
válasz tamasas0913 #101453 üzenetére
De nekem nincsen tartozásom, nem is volt. 09.05-én fizettem a múlt havit is. Múlt hónapban rendeltem is telefont. Nem értem ezt
A hab a tortán, hogy a múlt hónapban rendelt telefon vásárlástól elálltam, a vételárat még mindig nem utalták vissza (100k+), pedig ma járt le a 15 nap. Délután hívtam őket emiatt, elnézést kértek, utánanéznek, holnap hívnak. -
_Moriarty_
aktív tag
válasz tamasas0913 #101459 üzenetére
Most kifizettem az appban, a honlapon még befizetésre várónak mutatja. Holnap ránézek, kíváncsi vagyok, hogy engedne-e vásárolni.
-
_Moriarty_
aktív tag
válasz tamasas0913 #101461 üzenetére
Ott a pont, tényleg nem ez a számla volt a gond. Ma úgyis hívnak, akkor egyeztetek.
-
törölt tag
válasz tamasas0913 #101605 üzenetére
Elfogadom, hogy neked ilyen (kedvezőtlen) tqpasutalatod van, nyilván előfordul ez is. Nekem pont fordítva jött ki (eddig), mindig érdemben jobb ajánlatot kaptam, mintha csak weben intéztem volna.
Így teljes a kép, hogy mindketten megírtuk, mit látunk.
-
törölt tag
válasz tamasas0913 #101804 üzenetére
Ennyi.
-
atala
addikt
válasz tamasas0913 #101804 üzenetére
Ő azért akarta felét befizetni, hogy a maradék törlesztő részlet ne havi 5-6 ezer legyen, csak 2-3 ezer.
-
Malachi
addikt
válasz tamasas0913 #101810 üzenetére
én ezt értem, csak félreérthetően fogalmaztam - én nem csekkezek, mindent online fizetek. és a T online felületén, ahol fizetem a számláimat, ott havi egy törlesztő megy. bár igazából már a csekk sem lenne akadály, mert azt meg iCsekkel intézem, ami van. csak itthonról ne kelljen feleslegesen kitennem a lábamat.
de nem rugózok ezen tovább, elfogadtam, hogy ez van.
-
törölt tag
válasz tamasas0913 #102125 üzenetére
Az on-line rendelés on-line, a telefonos pedig telefonos.
A törvény nem ismer olyt, hogy on-line rendelés csak ilyet: "távollévők közötti szerződés". -
atosan
addikt
-
törölt tag
válasz tamasas0913 #102136 üzenetére
Nálam cirka 10 vásárlásom során ugyanez volt. 👍
-
atosan
addikt
válasz tamasas0913 #102136 üzenetére
Nálam is volt ilyen vásárlás. Majd addig próbálom míg ki nem fogok olyan ügyintézőt aki megmondja a tutit.
Maine coon
-
atosan
addikt
válasz tamasas0913 #102139 üzenetére
Az a baj hogy a rendelés már meg volt, meg is jött pénteken, akkor néztem hogy ez biztos jól van?
Maine coon
-
4Grider
nagyúr
válasz tamasas0913 #102169 üzenetére
Az áttérés díjcsomagváltást jelent? Az előző díjcsomagján/előfizetésén nem használta fel?
-
4Grider
nagyúr
válasz tamasas0913 #102171 üzenetére
Nem lehet, hogy megkapta, csak nem volt az előfizetésén valami alap net vagy nem kapcsoltatta be az előfizetésén a technikai netet és a 7 nap leketyegett?
-
Frontiner
aktív tag
válasz tamasas0913 #102195 üzenetére
Az összeget a havira értettem. Tehát gondolom nem lesz kevesebb, pl. 7000/hó helyett 5000.
@ szabogabor10
Köszi az infót, tehát nem a 22 hónap rövidül hanem mondjuk nem jön róla 6 hónapig számla, jól értem?[ Szerkesztve ]
IPhone 15, AppleWatch SE, Airpods 2, MBA 13" 2015
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Tervező/gamer PC:Lenovo ThinkCentre M720t:i7 8700,32GB,512GB SSD,RTX A2000,Win11,ÚJ Lenovo bill+egér
- Samsung Galaxy S21 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Microsoft Surface Pro 8 - i7 - 16 gb RAM - 1 TB ssd + Billentyűzet + Toll
- Eladó szép állapotban lévő Xbox One X 1TB
- Noctua NH-U12S Chromax.Black Processzor Hűtő
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen