- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Akciófigyelő: 30% kedvezmény az Earfun új fejhallgatójára
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Yettel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Ringbe száll a Xiaomi a mobilchip piacon
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
Realme GT 2 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
pècsimunkás
addikt
Köszi, ez megvolt, mielőtt írtam.
A galèriában ugyanúgy látom a Google fotókat.Szerk.: megcsináltam megint, most ok lett:
Amit bekarikáztam, arra kattintottam, most csak a telefon galèriáját látom.Szerk2.: annyira jó lett megint a telefon, mint új korában volt. Nèzegettem át OnePlus 12-13- akat, meg a Realme Gt7prot, de majd OP14-15 vagy Realme Gt9 pro lesz ebből
-
ferob
Topikgazda
válasz
pècsimunkás #2731 üzenetére
Nem biztos, hogy jól értem, amit szeretnél, de töröld a Beállítások > Alkalmazások > Alkalmazáskezelés menüpontban az alkalmazás adatait és utána állítsd be újra.
-
pècsimunkás
addikt
A gyári visszaállítást követően, alapvetően olyan lett a telefonom mint règebben volt.
3 èv után nagyon ráfèrt már ez a telefonra.
1 kèrdèsem lenne viszont: a galèriát ès a Google fotókat vèletlenül egybe raktam, amikor a telefon rákèrdezett.
Vissza lehet ezt csinálni? Hogy a galèriában csak a mostantól kèszített kèpek legyenek?
Akárhogy túrom a beállításokat, nem találok opciót a szètválasztásra.
Vagy ez gyári visszaállításal lehet opció? -
pècsimunkás
addikt
Igaz, mert közben megtaláltam a megoldást
.
Beírom újra, nagyvonalakban:
Tehát: 3 èv után csináltam a telefonon egy gyári visszaállítást. Volt már gond bőven, most haza jöttem 2 hèt szabadságra, van kis időm ilyesmire.
A reset után nem rezgett az órám, ha jött üzenet.
Próbáltam beállítani, de mindig ez fogadott:.
Vègülis megoldottam a helyzetet.
[ Módosította: Qru ]
-
ferob
Topikgazda
válasz
pècsimunkás #2728 üzenetére
Ez egy biztonsági dolog, ami miatt az alábbi útvonalon engedélyezni kell az alkalmazás számára a hozzáférést, így utána megfelelően fog működni.
Beállítások > Alkalmazások > Alkalmazáskezelés > Huawei Egészség > ⋮ (Jobb felső sarokban)
Szerk.: Kár volt kitörölnöd a hozzászólás tartalmát, mert mások számára is segítség lehetett volna a jövőben.
-
pècsimunkás
addikt
-
-
freelancer68
tag
-
dredjudge84
őstag
97 százalékon stagnál az új akku a telómba. Android 12 egész nap videó nézés teljes fényerő mellet kb 10 óra SOT.
-
pècsimunkás
addikt
válasz
Napfénysüti #2721 üzenetére
Amazonon szoktam rendelni üvegfóliát. 3-5- ös csomagban, nèha tokkal együtt.
3-4 havonta le szoktam cserèlni őket. -
galervin93
addikt
Én fólia nélkül használok minden telefont. Olyan is.
De nem azért vettem ezt a(z amúgy igen fasza kijelzős) telót, hogy egy szutyok fóliával elrontsam a megjelenítést.
Szóval igen, karcolódik, nem jobban, nem kevésbé, mint más telók. -
Napfénysüti
nagyúr
válasz
pècsimunkás #2720 üzenetére
Én is eléggé vigyázok a telefonjaimra, nem is volt sok karcom korábban pedig nem nagyon volt fólia rajtuk. A GT 2 Pro-n még a gyári van de kezd már felválni egy-két helyen azért gondolkodtam el hogy levegyem róla. Vagy akkor lehet kéne rá tetetnem egy újat. Van esetleg ajánlott fólia?
-
pècsimunkás
addikt
Így van.
Használtam telefont fólia nèlkül, ès eddig mindig karcos lett.
Pedig vigyáztam rájuk.
Eztl a telefont nem használom- egyelőre - fólia nèlkül.Órából is csak zafír kristályos órát szabad venni.
Lehet akármilyen edzett üveg, az össze fog karcolódni.
Lehet óra, telefon, mindegy. -
ferob
Topikgazda
válasz
Napfénysüti #2716 üzenetére
Ez nagyban függ attól, hogy ki és milyen körülmények között használja a készüléket, valamint ebből adódóan, hogy a készülék milyen, akár levegőben szálló részecskékkel találkozhat.
Ezen felül akár zsebben tartva, akár kézről is könnyen kerülhetnek a kijelző felületére olyan apró szennyeződések, amik az első érintkezéskor összekarcolják azt.
Ilyenkor nem feltétlen a szélsőséges esetekre kell gondolni, mint amikor valaki homokfúvó mellett használja a telefont, vagy egy fémmegmunkáló üzemben, de ha valakit zavar, hogy harcos lesz a kijelző, akkor nem célszerű egyik készüléket sem valamilyen fólia nélkül használni. -
ferob
Topikgazda
válasz
pècsimunkás #2715 üzenetére
Az értesítési sáv lehúzása a zárképernyőn eddig is korlátozható volt az alábbi módon.
Beállítások > Értesítések és állapotsor > Zárképernyő > Húzza le az ujját a Zárképernyőn az értesítési sáv megtekintéséhez > Ki
Egyúttal a készülék kikapcsolását is korlátozni lehet az alábbi módon.
Beállítások > Biztonság és adatvédelem > További biztonsági és adatvédelmi beállítások > A kikapcsoláshoz jelszó szükséges > Be
-
Napfénysüti
nagyúr
Van aki kijelzővédő fólia nélkül használja a telefont? Mennyire hajlamos karcolódni úgy?
-
pècsimunkás
addikt
Majdnem 3 èv után feltűnt vèletlenül valami
...
Ha felèbred a kijelző, de nem nyílik fel a telefon, ès le van húzva az èrtesítő sáv, simán be lehet kapcsolni az NFC-t.
Azèrt ez biztonsági okokból nem a legjobb dolog... -
robag93
aktív tag
válasz
galervin93 #2712 üzenetére
Kistesóval nekem viszonylag gyakran van ilyen. Repülő üzemmód be-ki megoldja.
-
galervin93
addikt
Érdekes anomáliába futottam bele az imént. Android 14, két sim (egy Telekom hívás+net, egy Telenor csak net). Alap netes kártya a Telenor. Sztori: fél órás telefonálás után egyik kártyán sem volt net. Térerő volt, mindkét kártyát fullra mutatta. Próbáltam fizikailag birizgálni, újra konfigoltam a Telenor APN-t, de semmi. Megoldás: csatlakoztam wifin netre, majd ezután megpróbáltam újra mobilnettel, és láss csodát, mindkét kártya pöccre működik. Azért egy 20 percet elmókoltam vele...
-
Napfénysüti
nagyúr
Ma óvatosan egy tűvel kitakarítottam a töltőnyílást, nem kevés kosz jött ki. Kb két hete már nem töltött gyorsan a töltője sőt, alig maradt benn a kábel a helyén, idegesített is. Most áll mint Katiban a gyerek.
Fogpiszkálóval próbáltam korábban de az sajnos nem használt. -
dr.laci1
tag
Köszönöm a válaszokat. Közben írtam a forgalmazónak is.Ajánljanak egy töltőt. Láttam egy 160W ost jó áron. Jó lehetne a következő telefonhoz is.
-
Pancsermeste
őstag
válasz
dr.laci1 #2706 üzenetére
Azért kíváncsi lennék, hogy az egyes vooc töltési változatok között valójában milyen különbségek vannak. Mert ugye jól hangzik, hogy a BBK gyártók a saját készülékeikre optimalizálva hozták létre a vooc változataikat, de ha gyakorlatilag ugyan az a hw, a sw is alig különbözik, akkor inkább valami marketing fogás lehet ez. ??
Pl. az én Realme 12P+ telómhoz SuperVooc töltőt adtak, gyorstöltésnél is ezt írja ki.
GT2Pro-nál SuperDart van? -
Exquisito
tag
válasz
dr.laci1 #2706 üzenetére
Ha a BBK-s vonalon (Oneplus, Oppo, Realme) akarsz maradni akkor szinte mindegy, hogy melyiket veszed. Ha más márkát akarsz tölteni akkor inkább Oneplus töltőt érdemes venni. Az új töltőknél nem tudom, hogy mi a helyzet, de az Oneplus többet tud mint az Oppo töltőm. Nekem egy Oppo Reno6 Pro-t egyformán töltenek (mindkettő 65W), viszont a Motorola Edge 50 Pro-t jóval gyorsabban tölti az Oneplus töltő.
-
dr.laci1
tag
Sziasztok. Egy tartalék töltőt szeretnék. A superdart, ( Realme) meg a supervooc ( Oppo) között van különbség? A másik kérdésem hogy supervooc- os töltőből van 80W, S nagyobb teljesítményű, ha nagyobbat veszek, ( később ne kelljen másikat venni) az jó a Gt2 promhoz?
https://www.emag.hu/supevooc-usb-tolto-65w-prestige-charge-oppo-hoz-harmas-vedelem-tulfeszultseg-rovidzarlat-tultoltes-pc-brick-oppo65w/pd/DNKXC4YBM/?utm_campaign=share_product&utm_source=mobile_dynamic_share&utm_medium=android
https://gegestore.hu/Oppo-SUPERVOOC-VCBAEAGH-VCBAJAEH-gyari-halozati-fe
Hirtelen erre a kettőre gondoltam.
Köszönöm ha valaki segít. -
dredjudge84
őstag
Üdv! Rég jártam erre. Nagyjából nyár végén küldtem el szervizbe a telefont fizetős akkumulátor cserére. Meg is csinálták, és még csak most költöztem bele vissza, most volt időm. Az új akku az első pár teljes töltési ciklus után accubattery szerint 96%-os. Egyelőre úgy érzem hogy az üzemidőn is meglátszik, régen már nap végén tölteni kellett, most van hogy ugyanazokkal a szokásokkal kibír legalább másfél de ha nagyon kicentizem akkor két napot is. Ja teszem hozzá én maradtam végül Android 12-n, 14-nél éreztem némi lassulást, és gyorsabb merülést. Szóval én azt mondom hogy ha galyra megy az akksi akkor érdemes cseréltetni és még sokáig lehet használni ezt a telefont.
-
Pancsermeste
őstag
válasz
Pancsermeste #2703 üzenetére
Közben a képernyő feloldásos problémámra írtam Bug reportot, ahol a javaslat rendszer beállítások visszaállítása volt. Nos, ez valóban meg is oldotta a problémát.
Kb. egy órát szöszöltem, mire újra beállítgattam mindent, ám az utolsó lépésnél (3 gyors koppintásos nagyítás bekapcsolása) ismét előjött a hiba. Még szerencse, hogy észrevettem, hogy a rengeteg opció kapcsolgatása közül melyik a ludas.
Lehet, hogy ez a GT2Pro-nál is hiba, csak az ujjlenyomat olvasó nem ikon felett van?? -
Pancsermeste
őstag
Nem akarom elkiabálni, de a frissítés óta eddig sokkal jobban működik az Android Autó. 7 próbából ötször egyből csatlakozott az autós egységhez, igaz két alkalommal most sem sikerült, csak pörgött a csatlakozási animáció, majd leállt. Viszont, utána manuálisan újra kezdeményezve csatlakozott. Előtte pont fordított volt a sikerességi arány, és manuálisan újra kezdeményezve sem nagyon akart menni, csak a képernyő feloldása után.
Ám, a képernyő feloldáson nem javítottak, továbbra is megnyitja az ujjam alatt lévő alkalmazást, mikor felold... Lehet, ez csak nálam probléma, mert videókon nem látok ilyet és nem is olvastam róla. -
Urby66
aktív tag
válasz
Pancsermeste #2701 üzenetére
Ok, én meg kerestem mint az őrult mindenhol...
Amúgy utána néztem és elvileg a GT2 Pro is megkapja még a 15-öt, valamikor új év elején, de ez lesz az utolsó nagy frissítés.
-
Urby66
aktív tag
válasz
Pancsermeste #2699 üzenetére
Android 15??
Nekem a telefon nem ajánlja fel, és az XDA-s gyűjteményben sincs.
Neked hogy lett?? -
Pancsermeste
őstag
válasz
Pancsermeste #2698 üzenetére
Sajnos ezzel se lett jó.
Viszont, most érkezett az Android 15 frissítés, RUI6.0-val, hátha ez megoldja... -
Bóti
senior tag
válasz
Pancsermeste #2676 üzenetére
Szia!
Nálam egy másik appnál produkált hasonlót.
Akkumulátor -> További beállítások -> Optimalizált készenlét (vagy valami ilyesmi, meló miatt angol nyelvvel használom)
3 módja van, utra, kiegyensúlyozott, és kikapcs.
Kapcsold ki.
Hiába írja azt, hogy "csak akkor lövi ki az appokat, amikor alszol", bullshit. Simán kinyírja a háttérben futókat 10-15 perc után.
Nekem azóta, mióta kikapcsoltam ezt, nincs ilyen problémám. -
Napfénysüti
nagyúr
válasz
pècsimunkás #2694 üzenetére
Ahogy robag is írja a GT6 az tényleg elég jó áron van, ha most vennék telefont komolyan megfontolnám ennyiért.
-
robag93
aktív tag
válasz
pècsimunkás #2694 üzenetére
Szerencsére még hasít ez
Egy akksi kell bele, aztán még sokáig kiszolgál remélhetőleg. Egyébként ez a GT6 már vállalható. Hasonló áron megy, mint a GT2 ment.
-
robag93
aktív tag
válasz
pècsimunkás #2691 üzenetére
Nem hasonlítottam semmihez, csak annyit mondtam, hogy brutál sok pénz. Én a GT2-t jelentősen olcsóbban vettem. Úgy fest jelen állás szerint többé nem lesz felső kategóriás telefonom.
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
pècsimunkás #2691 üzenetére
Csúcstelókhoz képest mondjuk jó az ára önmagában.
-
pècsimunkás
addikt
válasz
Napfénysüti #2690 üzenetére
A többi csúcs telefon árához viszonyítva a 800 euró jó ár volt akkor is.
LTPO QHD kijelző, 12/256, 8 gen1, 65 watt, jó kamera, villámgyors ujjlenyomat olvasó ès arcfelismerès.
Mások ettől több pènzèrt kevesebbet adtak.Persze, abszolút èrtelemben valóban sok a 800 euró egy gyorsan amortizálódó apróságèrt.
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
pècsimunkás #2689 üzenetére
GT2 beszerezhető volt kb 650 euróért. Nekem már ez is nagyon határeset volt, lehet még egyszer nem is adnék ilyen összeget telefonért. Hála égnek semmi okomcserélni, elégedett vagyok vele (egyedül a töltőkábeles dolog zavar).
-
-
Surci1
tag
válasz
pècsimunkás #2686 üzenetére
Itt kicsit olcsóbb: [link]
-
robag93
aktív tag
válasz
pècsimunkás #2686 üzenetére
Jó lenne, de brutál sok
-
pècsimunkás
addikt
Elèg jó áron kapható az utód az Amazonon: [link]
Ha èrdekel esetleg valakit...
Elèggè furcsa, hogy novemberben piacon vannak a jövő èvi modellek.. -
Pancsermeste
őstag
válasz
worxland #2684 üzenetére
Igen, valóban sok panasz olvasható, főleg az automatikus (nem) csatlakozásra.
Ettől függetlenül a Redmi N 9-en mindig gyorsan elindult az AA, stabil volt a működése, csak mobilnet hiányában dobta el, de ez ismert Xiaomi bug. Kábelen pedig hibátlanul működött.
Egyelőre a Realme-n is stabilnak tűnik BT+WiFi-vel (ha már elindult), bár ezt hosszabb úton még nem próbáltam. -
worxland
addikt
válasz
Pancsermeste #2683 üzenetére
Világszerte szidják az AA-t, magam is tapasztalom, hogy néha nehezen indul és könnyen megszakad a kapcsolat. 2 autó, 2 telefon + 1 Carlinkit + USB/BT sokféle kombinációjával próbáltam, minimum 8 különböző USB kábellel, de hasonló a tapasztalatom ájfon + bluetooth + CarPlay kombónál is. Van, hogy gond nélkül csatlakozik, máskor sokadik kísérletre sem.
-
Pancsermeste
őstag
válasz
worxland #2679 üzenetére
Szerintem ez igazából nem is AA probléma, hanem az adott mobil szoftverétől függ, hogyan kezeli/engedélyezi az AA futását.
Persze, ha az első AA indításkor megadom az összes engedélyt amit kér és mégsem működik valami, akkor felvetődik a kérdés, hogy jól működik az AA?
Viszont, lehetséges, hogy megtaláltam a megoldást a problémára.
Ugye esetemben az a baj, hogy az AA nem indul, mert a telefon le van zárva, így biztonsági okokból nem enged külső eszközt csatlakozni. A teló beállításainál van olyan opció, ahol megbízható eszközöket jelölhetek ki a zár feloldásához. Itt hozzá adtam a Carplay BT eszközt.
Még csak egy alkalommal teszteltem, ma reggel így működött az AA csatlakozás lezárt képernyővel. Remélem tényleg csak ennyi a megoldás, és most már mindig működni fog. -
Pancsermeste
őstag
12 Pro+ -nál lentebb van az olvasó, a fix parancsikonok sorában.
5-ös elrendezésen vagyok. Ha kiveszem a középső ikont, automatikusan össze rendeződik a 4 ikon középre, nem hagyják üresen a helyet. Mondjuk, így ritkábban fordul elő, hogy véletlenül elindul.
Ám megtanultam, hogy kicsit csúsztatva teszem rá az ujjlenyomat olvasóra a praclim, így nem indít...
Igazából, ennek úgy kellene működnie, hogy amíg ujjlenyomat olvasás után nem emelem fel az ujjamat, addig ne fogadja az érintéseket, csak miután legalább pár tized másodpercre felemeltem. -
lekka2
csendes tag
válasz
Pancsermeste #2678 üzenetére
Az ujjlenyomat nem egyedi hiba, én a kezdőképernyőre az ujjlenyomat olvasó alá nem teszek ikont.
-
pècsimunkás
addikt
Jelzett egy frissítèst a telefon ma dèlelőtt.
Megmondom őszintén, azt hittem, hogy új Android verzió jön, de csak sima frissítés volt vègülis. -
worxland
addikt
válasz
Pancsermeste #2678 üzenetére
Az AA egy nagyon háklis cucc, az Apple CarPlayvel egyetemben.
-
Pancsermeste
őstag
Érdekes, mert a Redmi9-es telefonom szerette kilőni meg nem engedélyezni a háttérben indulást/futást/értesítéseket, de azzal mindig egyből indult az AA.
Ez a teló pedig tök jól kezel minden ilyesmit, az AA induláson kívül az összes saomis nyűg és problémám megoldódott. (a Redmi pl. eldobta az AA kapcsolatot, ha megszűnt a mobilnetem)
A Realme-vel egy nagyobb problémám van még ezen kívül, hogy a képernyő ujjlenyomatos feloldásakor elindítja az ujjam alatti parancsikon appját, de valószínűleg ez is csak egyedi hiba, vagy a 12 Pro+ -ra jellemző. -
Urby66
aktív tag
válasz
Pancsermeste #2676 üzenetére
Nekem még mindig előfordul, hogy fel kell oldani, de már jóval stabilabb mint amikor írtam róla.
Megoldást sajnos nem találtam. Valószínű ritkán fordul elő, ezért nem foglalkozik senki vele... -
Pancsermeste
őstag
Szia/sziasztok!
"Most az Android auto szórakozik, nem mindig akar elindulni automatikusan, csak akkor ha feloldott telefon mellett csatlakoztatom a kábelt."
Ez a hiba még mindig jelen van, vagy már megoldódott?
Nekem ugyan nem GT2 Pro van, hanem 12 pro+, és a kapcsolat nem kábelen, hanem BT+WiFi csatlakozással megy, de ugyan ez vagy legalábbis hasonló a jelenség.
Ha több órája nem csatlakoztam AA-val és le van zárva a képernyő, akkor általában nem csatlakozik automatikusan. A fejegységen többszöri manuális csatlakozás indítással egyszer csak létrejön a kapcsolat, vagy ha feloldom a teló képernyőzárat.
Ha ezután rövid időre (pl. 5-10 perc) leállítom az autót, akkor annak ellenére is csatlakozik szinte rögtön, hogy le van zárva a képernyő, ám hosszabb idő eltelte után megint nem akar.
Ez vajon mitől lehet, mi a megoldás? -
Szilágyi84
senior tag
Fiókot hogy lehet kivenni? Nem találom sehol.
Megvan tárgytalan. -
Szilágyi84
senior tag
válasz
Napfénysüti #2673 üzenetére
Hihetetlen még sosem volt ilyen gondom egyik mobillal sem és milyen érdekes, hogy csak a gyors nem tetszik neki , pedig ugyan oda van dugva a sima is 😔
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
Szilágyi84 #2671 üzenetére
Nekem dettó ez a probléma, nehezen veszi a gyorstöltést és igazgatni kell a kábel csatlakozóját.
Én már próbáltam fogkefével meg fa fogpiszkálóval óvatosan de nem igazán lett jobb. -
pècsimunkás
addikt
válasz
Szilágyi84 #2671 üzenetére
Nyugodtan próbáld meg, hogy egy fogkefèvel kitisztítod. Finom, óvatos mozdulatokkal.
Nagyon règóta így csinálom, sosem volt semmi probléma.Szerk.: volt, hogy a Samsung A50 telefonom sűrített levegővel akartam tisztítani, elkezdett felfújódni
.
Gyors abba is hagytam.
Maradtam a bevált fogkefènèl. Egy lágy fogkefe természetesen a legjobb erre. -
Urby66
aktív tag
válasz
FrozenThrone #2668 üzenetére
Én alkoholos tisztítást javaslokpl egy puha fogkefével, majd levegő spray. De találni ami még jobb a porszívó az alkoholos tisztitás utan. Persze rést hagyva a porszívócső és a telefon között, hogy ne legyen akkora vákuum.
-
válasz
Szilágyi84 #2667 üzenetére
Semmit nem fog használni a levegő spray a beragadt, beszáradt piszok ellen.
-
Szilágyi84
senior tag
Levegősprayvel próbálta már valaki kifújni a töltő nyílását ? Megér kb 2 ezret vagy pénz kidobás ? Nyúlkálni nem akarok bele se tűvel se fogkefével ,de a gyorstöltést nehezen veszi ,ha nem úgy áll a zsínor akkor igazgatni kell.
-
robag93
aktív tag
Én műanyag fogpiszkálóval takarítottam ki.
-
galervin93
addikt
Egyetértek, én saját felelősségre csináltam. Ki volt kapcsolva a telefon egyébként, bár nem tudom hogy ettől függetlenül feszkó alatti van-e ott bármi. Határozottan, de ésszel "dolgoztam", saját telón merem, nyílván nem csinálnám hivatalból, mert túl sok mindent el lehet rontani.
Amit írtam házi fusi módszer, meg lehet próbálni, jó eséllyel sikerülni is is fog, de aki fél gari vesztéstől/tönkre menő telefontól, az ne kezdjen bele!Köszönöm hogy jelezted, ez így korrekt!
-
ferob
Topikgazda
válasz
pècsimunkás #2662 üzenetére
Abban az esetben, ha a vezeték csatlakozóját kilöki, mert a szennyeződés annyira bele van tapadva, akkor nem minden esetben elég a fogkefe, de ha valaki rendszeresen tisztítja, akkor gond nélkül megoldható vele.
-
pècsimunkás
addikt
válasz
Napfénysüti #2658 üzenetére
Fogkefèvel szèpen finoman ki lehet takarítani.
Egy próbát szerintem megèr. -
freelancer68
tag
válasz
Vannak telefontisztító eszközök (pl. [link] ), de lehet kifújni sűrített levegővel, estleg fogpiszkálóval.
-
ferob
Topikgazda
válasz
Lényegében bármilyen eszközzel lehet problémát okozni az USB csatlakozónál, ha az ember nem vigyáz és erővel használja, de egy vékonyabb fogpiszkálóval, esetleg tovább vékonyítva, ha túl vastag vagy egy keskeny műanyag eszközzel finoman meg lehet próbálni, viszont ha valamilyen ragacsos szennyeződést is el kell távolítani, akkor nem lesz egyszerű.
Lehetőleg ne legyen semmilyen folyadék a csatlakozóba fújva vagy öntve emiatt, hogy elkerülhető legyen a szigetelés károsodása, és ezzel együtt azon rengeteg dolog meghibásodása, ami pont az USB csatlakozó mögött található. -
ferob
Topikgazda
válasz
galervin93 #2652 üzenetére
Inkább senki ne használjon a csatlakozónál vagy egyéb nyílásokban olyan tárgyat, ami vezeti az áramot és bármit könnyen meg tud sérteni, mivel elég komoly gondot lehet vele okozni.
-
pècsimunkás
addikt
válasz
Szilágyi84 #2651 üzenetére
Van egy diszkont márkás fogkefèm, azzal szoktam takarítani règebben a telefonokat.
Meg a darts nyilakat is azzal takarítom 2-3 havonta -
pècsimunkás
addikt
válasz
galervin93 #2654 üzenetére
Egy biztos, össze van rakva rendesen
.
Egyébként èn mèg 2 èvet tervezek a telefonnal.
Aztán majd jöhet a Realme Gt8 pro- ha lesz, vagy az aktuális OnePlus. -
galervin93
addikt
válasz
pècsimunkás #2653 üzenetére
Pár hete melles csizmában gázoltam a vízben, amikor hirtelen elmerültem az iszapban nyakig, telefon a hátizsákom oldalzsebében volt, modnamom sem kell nyilván teljesen úszott a teló is. Talán 10 másodpercet lehetett a víz alatt, gyorsan kikapcsoltam (ez persze izgi volt, össze-vissza ugrált a kép), irány haza, ott lezárható tasakban egy nagy adag száraz rizs mellett 24 órát száradt. Azóta is tökéletesen működik.
Szoktam timelapse-t készíteni vele, nem egyszer kisebb esőben is kint hagyom az állványon, működik minden további nélkül.
Szóval igen, nem kell félteni.Előző telefonommal (Mi9 Lite) is eljátszottam ugyanezt, azt is megmentette a kikapcs + rizses procedúra (ott viszont több mint egy órámba telt, mire ki tudtam kapcsolni!), az is működik a mai napig.
-
pècsimunkás
addikt
válasz
galervin93 #2650 üzenetére
Pont valamelyik nap gondoltam rá, hogy mind a mikrofon, mind a hangszóró, mind a C- type teljesen rendben van mèg.
Más telefont ennyi idő után, már 2x kellett takarítani, mindenhol.
Ezt meg sehol.
Ebből arra gondoltam, hogy igazából vízálló, porálló.
Persze, tudom, hogy hivatalosan nem, de nem hivatalosan talán az. -
galervin93
addikt
válasz
Szilágyi84 #2651 üzenetére
Egyszerű tűvel, nyilván óvatosan, de amúgy nem nagyon láttam olyan dolgot, amit könnyen meg tudna ott sérteni az ember.
De a tű hegyét el lehet reszelni/csiszolni mondjuk egy körömredzelővel, tompa véggel is ki fog jönni a kosz. Csak legyen kellően vékony a tű.
Egy pici asztali satu meg fejlámpa voltak segítségemre. -
Szilágyi84
senior tag
válasz
galervin93 #2650 üzenetére
Mivel takakrítodtad ki ?
-
galervin93
addikt
Úgy elkoszolódott a Type-C portom, hogy egyedül a gyári töltő "vitte", azt is be kellett pozícionálni és nem lehetett mozgatni, mert kiesett.
Egy 10 perces takarítás eredménye, teljesen patent lett.
Korábban egy telóm sem volt ennyire érzékeny erre, nektek van ezirányú tapasztalatotok? -
ferob
Topikgazda
válasz
Napfénysüti #2648 üzenetére
Főként újabb biztonsági frissítést hozott az F.34 (14.0.0.810) verzió.
Két hete használom, nagyobb változások nem történtek. -
Napfénysüti
nagyúr
Jött frissítés, más is feldobta a telefonra?
-
robag93
aktív tag
válasz
dredjudge84 #2645 üzenetére
Na, hogy sikerült?
-
dredjudge84
őstag
válasz
pècsimunkás #2644 üzenetére
Hát kíváncsi leszek az eredményre.
-
pècsimunkás
addikt
válasz
dredjudge84 #2643 üzenetére
"Nem hinném hogy a tmx dolgozik"
-
worxland
addikt
válasz
dredjudge84 #2641 üzenetére
A dolgozik után a mondat többi része felesleges.
-
robag93
aktív tag
válasz
dredjudge84 #2634 üzenetére
Egész korrekt, feltéve hogy gyári akksi kerül bele. Ha nem gyári, akkor picit drága, de szódával elmegy.
-
pècsimunkás
addikt
válasz
dredjudge84 #2637 üzenetére
Megèrtem a felháborodásodat!
-
pècsimunkás
addikt
válasz
huliganboy #2636 üzenetére
1,5 èvig úgy töltöttem, hogy 1 nap, + a reggeli szünet előtt, következő nap reggeli szünet után, majd ebèdszünet után, stb, stb.
Pár hónapja beállt a kb 24 órára 3-7 óra SoT mellett -
dredjudge84
őstag
válasz
pècsimunkás #2635 üzenetére
Hát most nekem ha megjön, akkor megy vissza rá az Android 12 és úgy lakom be. Azért kicsit felháborítónak tartom hogy egy garanciális telefonba fizetnem kell akkumulátor csere miatt.
-
huliganboy
addikt
válasz
pècsimunkás #2635 üzenetére
Nekem sose bírt ennyit..
-
pècsimunkás
addikt
válasz
dredjudge84 #2634 üzenetére
Nekem sincs olyan aksim mint 2 ève, de a napot nagyjából lehozza.
Ez elèg.
Nincs sem kedvem sem időm a gyári visszaállításhoz, meg a szervizelèshez.
De, azèrt köszi az infót. -
dredjudge84
őstag
Az akkucsere a tmx-nél 22 750ft.
-
dredjudge84
őstag
Én most küldtem el tmx e fizetős akku cserére. Kíváncsi leszek mennyit kérnek érte. Megjegyzem garis még a telo, szóval fuck tmx hogy gariba nem cserélik.
-
pècsimunkás
addikt
Sziasztok!
Múlt hèten hívattam elő elèg sok kèpet.
Szombaton nálunk volt a főni, aztán megnèzte ő is a kèpeket.
Kintiek, bentiek, sötètben kèszült kèpek is voltak bőven.
Megkèrdezte, hogy mindet a telefonnal csináltam- e.
Mondtam, hogy természetesen...
Megdícsèrte a kèpeket, mondta, hogy nagyon jók lettek.
Egyébként valóban azok lettek.
Tervek szerint, mèg legalább 2 èvig lődözök vele kèpeket -
dredjudge84
őstag
válasz
pècsimunkás #2630 üzenetére
Jó neked. Nekem 85%
-
pècsimunkás
addikt
válasz
dredjudge84 #2627 üzenetére
Kicsit több mint 2 èv után: [kép]
Mèg 2 èvet- remélem- kibír.
Aztán jöhet az aktuális Realme, OP csúcs újabb 3-5 èvre.
Vagy a szifon PM. Szifonom úgysem volt mèg -
dredjudge84
őstag
válasz
freelancer68 #2628 üzenetére
Nem túl biztató az oldal. Az a bajom, hogy még jövő márciusig garanciás a készülék. A tmx gondolom cserél fizetősen is, de a telo alza vásárlás, és az nem a tmx-hez tartozik és félek hogy buknám a garanciát.
-
freelancer68
tag
válasz
dredjudge84 #2627 üzenetére
Fixity-nél foglalkoznak vele.
Akkumulátorcsere: Az elgyengülő akkumulátorok nem jelentenek problémát többé. Gyors és hatékony cserével biztosítjuk, hogy GT2 Pro készüléke újra napokig bírja töltés nélkül.
Ezen a linken kérhetsz árajánlatot. -
dredjudge84
őstag
Cseréltetett már valaki közületek akksit a teloban szervizzel? Ha igen, mennyibe került az akku csere, és hol tudta cseréltetni?
-
válasz
galervin93 #2625 üzenetére
Nem melegedés miatt csinálja az biztos, mert a kocsiba a klíma nyomja rá a hideg levegőt, mégis navigálás közbe most lefelé jövet balatonra 3x is újra indult... A strandon a melegbe meg most éppen semmi baja....
#2624 pècsimunkás:
Reset még nem volt, azt kipróbálom. Én is ettől tartok, hogy mivel nem elő idézhető fixen a hiba, vissza dobják test okkal... Van hogy nem indul újra akár 1-2 napig.. aztán van hogy egy nap 5x... -
galervin93
addikt
válasz
FrozenThrone #2623 üzenetére
Előferdül... Nekem egyszer majdnem téglára fagyott, vagy fél óra volt, mure sikerült feléleszteni.
A kamera app tudja nálam laggoltatni, amikor a kamera módok között váltok. Fps beesik, nem reagál. Mostanában a melegben kiváltképp. Alapjáraton nem, de ebben az időben melegszik elég rendesen még simán kézben tartva is. -
pècsimunkás
addikt
válasz
FrozenThrone #2623 üzenetére
Nyomj egy resetet.
Ha utánna is csinálja, vidd vissza.A kèrdès az talán, hogy fogja- e a szervizben is csinálni ezt.
-
Sziasztok!
Olyannal találkozott már valaki olyannal hogy a telefon belaggol, majd újraindul? Mostanában egyre gyakrabban játsza ezt el, marha idegesítő.. Van még rá garancia, vigyem vissza, vagy ismert javítható szoftveres bug, összeakad valami? Köszi!
-
galervin93
addikt
válasz
dastier #2621 üzenetére
Igen, ez a UI csesztetés a legidegesítőbb. Ha már ennyire szeretnek játszani, akkor
játszanak a micsodájukkallegalább választási lehetőségként éljen a dolog. Testreszabhatóságot már nem is merek említeni, micsoda elszállt gondolatok, hogy azt és úgy alakítok, ahogy én akarok... -
dastier
tag
válasz
galervin93 #2620 üzenetére
Faszságokat "fejlesztenek" a telefonokba AI bullshit címkével, meg azzal szivatnak, hogy minden 3. update átvariálja a ui-t.
Pár sor kóddal megjegyezhetnék, hogy melyik fényviszony között mit szeretek. Egy majom is leprogramozná. -
galervin93
addikt
válasz
dastier #2619 üzenetére
Nekem a Xiaomi Mi9 Lite sokkal ügyesebb volt e tekintetben, mint ez (az eddigi - amúgy nem túl sok - okostelómban - abban működött számomra a legelfogadhatóbban).
Nyilván mivel ízlés dolga, így nincs abszolút igazság. Viszont az kijelenthető, hogy ami ebben a telóban van, az nem az igazi. -
dastier
tag
válasz
pècsimunkás #2618 üzenetére
Hozzáteszem még nem láttam olyan telefont ami jól állítja, de lehet az én szememmel van baj.
-
dastier
tag
Másfél év után az egyetlen igazi probléma a telefonnal még mindig az üzemidő, és nyilván nem lesz már jobb...
Napi 1 töltés minimum kell.
Ráadásul nálam nem egyenletes a % kijelzés, látszólag egyre gyorsuló ütemben merül, az utolsó 25 % már semmire nem elég.
Bónusz szopás: Bluetooth használat (zene streaming) nevetségesen gyorsan merít, mintha youtubot néznék képernyőn. Valami nagyon szar ezzel a chipsettel vagy szoftveresen.
-
dastier
tag
válasz
pècsimunkás #2609 üzenetére
Az hagyján, hogyan néz ki, de nem érem el a fényerő csúszkát. Amit sajnos sokat kell mert szar az automata.
-
ginola
addikt
Erre a telora meddig jön frissítés, használt piacon mennyi a reális ára?
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
pècsimunkás #2609 üzenetére
Nekem se jön be ez az új dizájn.
-
dredjudge84
őstag
Szerintem is ronda lett.
A beállításokon belül hol találom a pin módosítás opciót?
-
pècsimunkás
addikt
Jött ma egy frissítès. 1,07 GB.
Ez változott így hirtelen :
Majd megnézem a beállításokban, hogy vissza lehet - e állítani az eredeti panelt, mert ez így nem tetszik. -
robag93
aktív tag
válasz
pècsimunkás #2605 üzenetére
Azért akksit nem nagy kaland cserélni. Két évnél egyébként sem árthat, hogy még két évig frankó legyen.
-
pècsimunkás
addikt
válasz
david_97 #2603 üzenetére
Igazad van, megcsinálom factory resetetJövő héten csütörtökön ünnepnap van, akkor rászánom magam. Ma, meg hètvègèn nem èrek rá, de csütörtökön megcsinálom.
Tegnap ès ma is úgy merül- merült a telefon, mintha vízbe dobtam volna.
Többször is ujjraindítottam, de hiába...
Eddig mindig hozta a több mint 1 nap üzemidőt, 3-8 óra SoT- al.
Tegnap 2x volt töltőn, ès úgy nèz ki, ma is 2x kell tölteni majd.
Remélem nem az aksi ment tönkre, mert 2 èvet tervezek mèg ezzel a telefonnal.
Nincs is mire lecserélni. Nincs olyan telefon, ami normális áron kapható, ès lecserèlnèm a GT2 pro- ra -
david_97
senior tag
válasz
pècsimunkás #2602 üzenetére
Határozottan egy hard reset kellene a telónak
-
david_97
senior tag
válasz
Napfénysüti #2597 üzenetére
Áprilisi csomag, nekem javult az akku időm, és talán játék közben már kevésbé melegszik. Annyi hogy felrak valami hülye eddig ismeretlen appstoret, de törölhető.
pécsimunkás ott valami nagyon nem okés akkor.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Politika
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Suzuki topik
- Windows 11
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- GTA VI
- Akciófigyelő: 30% kedvezmény az Earfun új fejhallgatójára
- További aktív témák...
- Bomba Ár! HP ProBook 650 G1 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Asus X570 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB FRACTAL DESIGN Meshify 2 650W
- Lenovo ThinkBook 14 G2 - 14"FHD IPS - i5-1135G7 - 12GB - 256GB SSD - Win11
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest