- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- iPhone topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Élő adás Utazómajommal és Kerek Istvánnal az AI kapcsán
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
anadroid
senior tag
válasz
atala #102705 üzenetére
Nálam ugyanez a helyzet, az ügyfélszolgálat már 2 és fél hete 3 napon belül megoldja,
illetve nem (már amikor harmadik nekifutásra valaki látszólag megérti a problémát). Viszont csak a régi számomnál, ami flottás is volt vagy kétszer, meg sima előfizetéses is kétszer (most az utóbbi), az újnál (ami szintén régi, először előfizetéses, majd Dominó volt, és szeptember eleje óta újra előfizetéses, rendben megy, valamint az összes, általam kezelt Dominónál is.
Nemcsak az aktiválás nem megy, hanem egyáltalán nem lehet látni a szolgáltatásokat, csak a bennfoglalt netet.
-
válasz
atala #102509 üzenetére
Az 50 MB esetén az adatforgalmi fordulónapot kell nézni, utána lehet ismét aktiválni.
November 9-től él a kiírás szerint az új díjmentes 3 GB 7 napra promóció, amit már 30 naponta lehet aktiválni.
Igaz, nálam van olyan előfizetés, ahol már él most is a 3 GB is annak ellenére, hogy korábban is volt már aktiválva: -
válasz
atala #102206 üzenetére
A csomag melletti (i) piktogramra kell bökni és úgy mutatja.
atosan: Szia, Az ászf kapcsolódó mellékletében azt írják ugyan, hogy webshop az online rendelési mód, de ettől függetlenül lehet futni egy kört és írásban állásfoglalást kérni, mert a jogszabály a távollévők között és az üzlethelyiségen kívül kötött fogyasztói szerződések esetén nem csak a webshopot érti, hanem minden más módot is, ami megfelel a feltételeknek, mint például a telefont, telefaxot...stb.
Mivel kaptál olyan információt (is) a szolgáltató illetékesétől, miszerint annak számít, így ha mást nem, egyedi elbírálás alapján megkaphatod külön a kedvezményt. -
tamasas0913
tag
válasz
atala #101807 üzenetére
Természetesen értem. De amúgy csak ez miatt nem mindegy? Ha eleve van előre befizethető pénze amit belerakna a készülék árába akkor azt, ha elteszi, ki tudja pótolni a havi részleteket ami 3 ezer helyett 5 ezer. Csak mondtam két számot. Vagy, ha meg a postán kifizet mondjuk a meglévő 120 ezer forintból teszem azt 15 részletet akkor a fennmaradó 9 részletet már féllábon is ki tudja fizetni.
Ezért nem értem, hogy mit oszt vagy szoroz az előre befizetett összeg?Malachi
Nem csak egy részletet lehet befizetni. Bemész a postára és annyi részletet fizetsz be amennyit akarsz. -
CarrGomm
aktív tag
válasz
atala #101744 üzenetére
Igen, de nem mindenkinek android-os telója van, vagy iphone-ja, de még az sem biztos, hogy okostelefonja van, mint pl idősebbeknek.
Nem értem mi értelme van ennek, hogy csak app-ban lehet bekapcsolni valamit, se neten, se ügyfélszolgálaton.
Vagy épp ez gond, ha feltelepíted az alkalmazást mihez kér hozzáférést? Gondolom aki megadja a hozzáférést mindenéhez, az megkapja a MOST-ot.
Kíváncsi lennék, aki neten be tudja kapcsolni, az bejelölte-e az "üzletszerzési célú hozzájárulás"-t is?
Nekem is ott volt neten az opció egészen addig, amíg ki nem kapcsolták és jött az sms, aztán el is tűnt és azóta sem jött vissza.
Amúgy korábban ezt írták az sms-ben:
Amennyiben nem használod a Telekom alkalmazást, de továbbra is kedvezményes percdíjon szeretnél telefonálni, keresd ajánlatainkat a telekom.hu weboldalon vagy a 1777-es üf telefonszámon.
Akkor ez alatt mit értettek? -
-
herdsman12
őstag
válasz
atala #101200 üzenetére
Például azért, mert látom az összes egyenleget.
-
törölt tag
válasz
atala #101134 üzenetére
A 10 GB adatmennyiség új mobiltelefon és publikus havi díjas előfizetés vásárlását vagy a SIM-kártya cseréjét követően a SIM-kártya aktiválásakor, egyéb esetben a vásárlást követő 24 órán belül érhető el.
Ez olvasható az általad idézettekben, tehát semmit sem kell hozzá pluszban venni.
-
Cs1csó
titán
válasz
atala #100950 üzenetére
Üdv, nekem is most jött ez a kedves SMS a Domino Most-ról, de nekem "buta" telefonom van annál hogy tudom majd "megújítani"? Mert valahol azt olvastam, hogy csak a Telekom app segítségével lehet de buta telefonra az nem hiszem hogy lenne, itt meg azt is olvastam hogy 1777-el is lehet most akkor hogy van ez?
Válaszod előre is köszönöm.(megjegyzem NAGYON FEQÚRTÁK AZ AGYAM!!!!!)
-
-
HexX
csendes tag
-
-
4Grider
félisten
Hofer, Yess, Drei kártyákat bárki vehet. A Yess-t talán regisztrálni sem kell.
Ezek a külföldi mobilnetes topic-ok:
Mobilhasználat külföldön
Mobilinternet külföldön -
4Grider
félisten
Én többnyire az adott ország egyik szolgáltatójától veszek prepaid kártyát. Van, ahol megdöbbentően olcsó a mobilnet. Pl. a horvátoknál a 7 napos korlátlan Hrvatska Telekom mobilnet 3570 Ft-ba, a 3GB-os és 1000 perc belföldi beszélgetést lehetővé tevő Tele2 sim 2100 Ft-ba kerül.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Androidos fejegységek
- Építő/felújító topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen RAM-ot vegyek?
- GTA V
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Vezetékes FÜLhallgatók
- További aktív témák...
- Western Digital (WD) Black SN850 NVMe M.2 2TB SSD meghajtó! 5300MB/s - 7000 MB/s
- Sony PlayStation 5 (PS5) Pro Játékkonzol
- P15 Gen2i 15.6" FHD IPS i7-11850H T1200 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- GRADO GW100x bluetooth fejhallgató eladó.
- Új Thinkpad P1 Gen 6, FHD+ IPS, i7-13700H, NVIDIA Quadro A2000 Ada -8GB-, 64GB DDR5 1TB NVMe, 4G LTE
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest