- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- NFC Ring, avagy gyűrű, amivel fizetni is lehet
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
fornettisuti #131452 üzenetére
Érdemes, semmi gond.
Amikben használom, illetve használtam korábban: Bő egy hete 13 Pro Max, előtte S21 Ultra, azt megelőzően XS Max. -
4Grider
félisten
válasz
Teljesen használható az eSIM mindhárom hazai szolgáltatónál, különben nem lenne benne a felső kategóriás telefonokban.
-
pitiless
senior tag
válasz
Első perctől fogva eSIMmel használom. Azon kívül, hogy csak eSIM képes telefonba tudod áthelyezni, semmit nem vettem észre.
-
4Grider
félisten
válasz
fornettisuti #131115 üzenetére
Mostanában pont nem jó referencia a Telekomos/Vodás múlt. Persze az 5G SA-t még nem szúrták el (mert még alig kezdték meg), így ott van esély jó időben történő lelécelésre.
-
válasz
fornettisuti #131064 üzenetére
Pedig előfordul ez más gyártók készülékeivel is.
Nekem iPhone is csinált ilyet, talán írtam is itt korábban. -
blackmajesty
aktív tag
válasz
fornettisuti #113866 üzenetére
A családi mobil opció még van, Magenta 1 ügyfeleknek havidíj nélkül, másoknak havidíjjal.
De a Move XS csomag mellett még a régi verziója volt amit családbarátnak neveztek. Az viszont el fog veszni ha új csomagra vált.
-
lujzy27
csendes tag
válasz
fornettisuti #113862 üzenetére
-
MadMancs
veterán
válasz
fornettisuti #113661 üzenetére
Ezt hol olvastad? Mert eddig csak egyszeri 5 ről volt szó.
-
atosan
veterán
válasz
fornettisuti #113644 üzenetére
Szintén
-
seger
addikt
válasz
fornettisuti #112742 üzenetére
Köszi. És a wifi hívás?
-
Lackooo84
nagyúr
válasz
fornettisuti #112742 üzenetére
Az lehet a teló hibája is, azzal nem azt csekkolja, h a szolgáltatónál aktiválva van e.
-
válasz
fornettisuti #110367 üzenetére
Nekem is mindig át kell kapcsolnom "Szám kijelzése" beállításra az aktuális telefonom frissen belakandó rendszerén a Telefon alkalmazáson belül, de nekem ez úgy is szokott aztán mindig maradni, pedig természetesen az évek alatt azért megejtek egy pár telefon újraindítást.
Nem tudom nálad miért állhat vissza alapértelmezett beállításra a telefonon , biztos mobiltípus függő is a dolog akkor.
-
Nordik
őstag
válasz
fornettisuti #110367 üzenetére
Csak azt nem értem miért nincs lemondom gomb mellette. Illetve smsbe se működik a lemondás.
-
Keem1
veterán
válasz
fornettisuti #110161 üzenetére
Bszki
30 másodperc akart lenni -
válasz
fornettisuti #110161 üzenetére
Szerencsére csak költői túlzást alkalmazott
ha nem változott az utóbbi 2 hónapban.
-
válasz
fornettisuti #109622 üzenetére
De az a probléma, hogy Mobil XL+Korlátlan net csomaggal se kapsz akkora kedvezményt, amennyit kapni kéne. A 110 ezer Ft nevetséges, olyan 200-230 körül már viszonylag elfogadható lenne.
-
Vangelis
félisten
válasz
fornettisuti #109072 üzenetére
Nekem az kínai... soha nem volt ilyen gondom.
De köszi a semmit
Nem bízom a biztosítókban... öcsémnek is egy majd 300e számla lett belőle plusz majdnem 40 óra parkolóban állás.
Elhajtotta a jó kis utasbiztosító. -
válasz
fornettisuti #108164 üzenetére
Sorry, korán van még, ez nem válasz akart volna lenni, hanem kérdés!
EU-ban lévő Domino-s telóra megérkezett az adategyeztető SMS a Telekomtól, előtte már 3-án lejárt, kikapcsolták. Abban segítsetek, hogy ilyenkor visszaáll valami alapállapotba, kell rajta állítani valamit, mert még mindig nem hívható és hívni sem tudnak vele!?
A Telekom Appban már megjelent minden választható opció, sajnos a weboldalon nem tudok semmit megnézni, mert nincs belépési lehetőség.köszi előre is!
-
btudos
nagyúr
válasz
fornettisuti #106744 üzenetére
Lezárás és kivezetés, a kettő nagyon nem ugyan az.
Lezárt díjcsomag az, amire nem lehet szerződést kötni, de a lezárásig megkötött szerződések minden további nélkül élnek tovább kivezetésig. Ilyen pl. a te Move XS-ed, meg az összes Next díjcsomag és még jó néhány.
A kivezetéssel szűnik meg ténylegesen a díjcsomag, olyankor a kivezetésre kerülő díjcsomaggal rendelkező előfizetőket átváltják automatikusan az aktuális csomagok valamelyikébe.
-
dptrsk
Topikgazda
válasz
fornettisuti #106744 üzenetére
A Move XS nem szűnt meg, csak lezárásra került.
Aki benne van használhatja kivezetésig vagy amíg ki nem vált belőle. -
btudos
nagyúr
válasz
fornettisuti #106742 üzenetére
Ha kivezetik - nem lezárják, szerintem te arra gondolsz - akkor vagy váltasz magadtól, vagy átraknak automatikusan.
-
törölt tag
válasz
fornettisuti #106657 üzenetére
Egyértelműen ez a leghatékonyabb elintézési mód.
-
thomas77
senior tag
válasz
fornettisuti #106365 üzenetére
Még 1 furcsaság:
Pár napja észrevettem, hogy kb 10 mp-ig csörög csak a telefonom. Akik hívtak, azt állították, hogy kinyomtam őket. Most néztem, hogy bekapcsolódott a hívásátirányítás foglaltság és nem fogadás esetére. A hívásértesítőre lett átirányítva.
Nem tudom, hogy mióta van így, de most kikapcsoltam.
Másnál esetleg ilyen anomália? -
KurtCobain
őstag
válasz
fornettisuti #106354 üzenetére
De nekem beszélgetés közben dobja be. Beszélek már egy fél perce, és bedobja, hogy ezen a számon előfizető nem kapcsolható. Szombat óta csinálja.
-
myckie2
őstag
válasz
fornettisuti #106034 üzenetére
Kaptam mint utólag kiderült, de ahogy mondtam mobilnettel kapcsolatban semmilyen tájékoztatás nem történt és az a honlapon sem erélhető tudomásom szerint.
-
4Grider
félisten
válasz
fornettisuti #105720 üzenetére
Akkor mi a kérdésed?
-
KZP
őstag
válasz
fornettisuti #105442 üzenetére
Az minden hónapban van.
-
beluga
kezdő
válasz
fornettisuti #105328 üzenetére
Én értem, de pont nem erről volt szó az eredeti hsz-ben egyáltalán, hanem hogy használd a Dominód megemelt max. sávszélen, nem sokkal jutsz előrébb. Te meg úgy reagáltál, mintha nem lett volna mögötte érve. Pedig volt, csak még mindig nem érted. Egyáltalán nem kell filmeket nézni. Használd csak az emelt sávszélt bármire, és kb. 10 perc után annyi is a netednek.Ezen nincs mit ragozni.
szabogabor10
Nem a Digiről van szó, hanem a Dominóról.
És nem is 4G vs 3G-ről, csak a max. sávszélről.
-
beluga
kezdő
válasz
fornettisuti #105325 üzenetére
Filmekről csak te beszélsz.
Itt arról van szó, általánosan igénybe vett dominós adatmennyiségek maximális sávszéllel percekig használhatók fel. Tehát nincs különösebb értelme növelni a sebességet. És visszajutottunk ugyanoda, mint amire reagáltál.
Kis méretű fájloknál meg az idő nem tényező, azért nem igényel nagyobb sávszélt. -
beluga
kezdő
válasz
fornettisuti #105323 üzenetére
Pedig tök jogos felvetés, de semmi köze ahhoz, amit írsz.
Egy 4 gigás fájt tudsz csak letölteni a gyorsabb nettel is 4 gigás keretből. Ergo, max. csak hamarabb fogy el a 4 gigád, még egy fájlt nem fogsz tudni letölteni. Ilyen egyszerű tényre utalt sarkítva. Mint anno a UPC otthoni adatkorlátja 5 óra maximális sávszélre volt elég. -
válasz
fornettisuti #105227 üzenetére
-
válasz
fornettisuti #105221 üzenetére
Nálam a 9.40.0 is grafikus, pont olyan, mint az általad betett képen a 9.40.3.
(Note9, Android 9) -
zsoltzsolt
addikt
válasz
fornettisuti #105219 üzenetére
De ilyen a 9.40.0 alatt is. -
zsoltzsolt
addikt
válasz
fornettisuti #105212 üzenetére
Egy screenshotot kérhetnénk? Mi az új infantilizmus?
-
válasz
fornettisuti #105212 üzenetére
Olyat nem dob az áruház.
-
válasz
fornettisuti #105209 üzenetére
A január 31-ei 9.40.0?
-
válasz
fornettisuti #105209 üzenetére
De a Maraton net mennyiségének ellenőrzéséhez még mindig rá kell böknöm magamra...
-
4Grider
félisten
válasz
fornettisuti #105168 üzenetére
Ha kapsz egy felhasználói nevet meg egy jelszót a fizetős postafiókodhoz, akkor a gépeden az e-mail klienst a szolgáltatónak kell beállítani?
-
válasz
fornettisuti #105024 üzenetére
Lehet, nekem a frissítés után megkérdezte, hogy hozzáférhet-e a kontaktokhoz, utána átnevezte az egyiket automatikusan az ott található névre. A másik lehet már egyezett
-
válasz
fornettisuti #104309 üzenetére
Ursula.
-
MaxxDamage
félisten
válasz
fornettisuti #103910 üzenetére
Tukmálni ne is akarjanak, de meglevő szolgáltatást kedvező ajánlattal amit esetleg elfogadok.
-
törölt tag
válasz
fornettisuti #103655 üzenetére
Kinek mi, eltérőek vagyunk. Nekem nem jelent visszalépést, nyilván eltérőek a számunkra meghatározó tényezők. 😊
-
törölt tag
válasz
fornettisuti #103645 üzenetére
Nekem most nagyon bejött a novemberi (folyamatos) BF, mert kifejezetten kedvező áron jutottam hozzá a 6S-hez. Pedig alapon nem terveztem váltani, mert tetszett a Galaxy S7.
De így elcsábultam a másik oldalra...
-
Nikaré
őstag
válasz
fornettisuti #103645 üzenetére
Nem akarlak elkeseríteni, de most sem lesz nagy durranás az akciózásuk. Sajnos.
Évek óta nem találok akciójukban nekem kedvező készülékek, ezért hűséget sem hosszabbítok. -
törölt tag
válasz
fornettisuti #103457 üzenetére
Akkor ez az, hogy időközben változott a megfogalmazás. 🙂
Amikor legutóbb így rendeltem, akkor én nem ezt a tájékoztatót kaptam, hanem azt, amit fentebb írtam.
-
törölt tag
válasz
fornettisuti #103452 üzenetére
Nincs letét, mert ez nem ügyvédi iroda vagy bv. intézet.
A státusz ilyenkor arra változik, hogy "kiszállítva az átvevőhelyre".
-
válasz
fornettisuti #103160 üzenetére
Adott esetben az legkevésbé sem jelentett volna megoldást, mert előfizetéssel, hűségre rendelt telefont, aztán a számlákat sem fizette.
Mellesleg, sok esetben 0 Ft kezdővel rendelhető úgy készülék és ahogy előttem is írták, ilyenkor nincs kiút, csak és kizárólag a futár menthette volna az esetet, ha az előírások szerint jár el. -
törölt tag
válasz
fornettisuti #103160 üzenetére
A Telekomnál 0 Ft kezdőrészletre is kiadnak telefont, bizonyos feltételek megléte esetén. Ha a csaló által illegálisan felhasznált előfizetés ilyen, akkor bizony nem segít, amit írtál.
-
törölt tag
válasz
fornettisuti #102871 üzenetére
Jó, jó, de ennyire, hogy azt írja a GLS, hogy kézbesítette, közben még náluk sincs a csomag?
-
Aaron14
őstag
válasz
fornettisuti #102803 üzenetére
Keszulek, online extra kedvezmeny es Magenta csoportos kedvezmeny.
-
Ateszpapa
addikt
válasz
fornettisuti #102576 üzenetére
Szia!
Szintén zenész.
Nekünk is van családi opció így 3 között ingyenes, de még be lehetne vonni számot később is.
Keveset dumálunk másokkal, inkább a net a fontos, erre nekem egy flottás Telenoros korlátlan net van még hozzá.
Ügye az a 30 mega tücsökpöcs, de nem lassítják, Viber, messenger üzenetekre szupi így is.Amíg lehet maradunk benne, mostanában telefont nem tervezek venni.
-
Zeki
nagyúr
válasz
fornettisuti #102375 üzenetére
Elméletileg. Szürke még van.
-
törölt tag
válasz
fornettisuti #102341 üzenetére
Xs max használok 12.1-el (béta előtte) és kb 3 hete megy az esim Telekom. Online ügyfélszolgálat belépsz és a kártyád esim-re váltod. Appleblog le van írva a teljes folyamat hetek óta. De csak ios 12.1 xs és xs max működik.
-
válasz
fornettisuti #102275 üzenetére
Emlékeim szerint, az S7 csak hűséges (új, vagy meglévőn hosszabbított ) előfizetéssel volt akkor akciós.
Ettől persze jó vétel lehetett azoknak, akiknek megfeleltek a feltételek, de az említett 5c-t Domino konstrukcióban is jól leárazták akkor.
Nekem TV kapcsán lett a szívem csücske a Samsung - na jó, a szolgáltató inkább -, 2 éve jól leakciózta BF keretében a Telekom - listaáron, előfizetés nélkül -, ráadásul pénteken megrendeltem és hétfőn délelőtt már ki is szállították házhoz, azóta is jól szuperál, bár nem is nagyon tudnám új típusra cserélni, mert mostanság már nem preferált a 3D, mi meg szeretjük és hiányozna. -
válasz
fornettisuti #101882 üzenetére
Van, illetve volt, csak nem általánosságban igaz, de iPhone is volt már olyan, ami külföldi szolgáltatótól származott, vásárláskor "független" volt, bármilyen SIM kártyát elfogadott elsőre, de amint bele lett téve valamilyen, abban a pillanatban zárta magát és utána már nem működött másmilyennel.
Érdekes megoldás, ritka is szerencsére, de bizonyos szolgáltatóknál így volt kivitelezve valamiért. -
313313
addikt
válasz
fornettisuti #99805 üzenetére
De a kérdezőnek most kell, azt már nem fognak neki kötni
Egyébként meg feltöltős csomagot keresett -
törölt tag
válasz
fornettisuti #99787 üzenetére
Jaja, az amit irt kollega alattad. Azt szeretnem beallitani, de nem talalom sehol.
-
zsoltzsolt
addikt
válasz
fornettisuti #99787 üzenetére
Hogy ha hívott téged valaki, akkor nem csörgést hallott, hanem zenét, amit te választhattál ki.
-
válasz
fornettisuti #99688 üzenetére
???
-
válasz
fornettisuti #99682 üzenetére
Nincs jelentősége, csak reméltem, hogy senki nem akar meggyőzni arról, hogy nem kaphattam rosszabbat, mint egy új belépő. Persze ezt lehetetlen megúszni.
-
válasz
fornettisuti #99675 üzenetére
Újra írom, nekem
500megás
csomagot ajánlottak egy év hűségre, pár nap múlva már ugyanarra a csomagra1gb/hó
volt az új belépőknek. Ez tény, de köszi, hogy meg akarsz győzni, hogy nem kaptam rosszabb ajánlatot. -
Black_Raven
veterán
válasz
fornettisuti #99518 üzenetére
Nekem visszhangzott+lehalkult utána hangosabb lett, főleg utcán menetközben, valószinű toronyváltás miatt. Kikapcsoltam a francba.
lupus_l: köszi
-
törölt tag
válasz
fornettisuti #99278 üzenetére
Pontosan EMIATT írtam csupa nagy betűvel, mert tudom.
😎
-
gabe_
őstag
válasz
fornettisuti #99278 üzenetére
Meg az ELTE is...
-
goop
őstag
válasz
fornettisuti #99159 üzenetére
Nem hiszem, bt füles.
-
törölt tag
válasz
fornettisuti #98951 üzenetére
Majdnem pontosan.
Ha alapos adatmegadást végzel -adnak listát róla, h mi kell (pl anyja neve, utolsó számla száma), akkor hajlandók emailben is válaszolni.
-
Ákinard
aktív tag
válasz
fornettisuti #97656 üzenetére
Én nem értem ezt a hozzáállást, de mindegy. Mitől rettegnek egy rejtett szám esetén? Ha zaklatja valaki/nyomulós marketinges/akármi, a piros gombbal még mindig kérdés nélkül letehető...
Igazából engem sem izgat fel annyira. Az ügyfél kér visszaigazolást, ha nem veszi fel vagy hovatovább, egyenesen tiltja a telefonja, akkor így árt. Őt éri kár nem engem/céget...
Utána meg lihegve hívja az Ügyfélszolgálatot, hogy Ő "még nem kapott visszajelzést" -
törölt tag
válasz
fornettisuti #97656 üzenetére
-
válasz
fornettisuti #97509 üzenetére
Ugyanígy jártam én is tegnap. Sőt netem is csak 3G volt sokszor, de az is inkább meseszerű volt (hol volt, hol nem volt).
-
Soulfly842
addikt
válasz
fornettisuti #97229 üzenetére
Hívás/fogadási hibákra tényleg sokszor az a megoldás. A régi/hibás simek generálhatják ezt a hibát. DE Kata nem kalkulálta bele a VoLTE-t és leírta a sablon választ
(#97225) lugosi
Jah, az tény.
De az alap mondandóm helytálló: Nem lehet és kész
-
válasz
fornettisuti #97229 üzenetére
Nem találok (már?) olyat, pedig szívesen hozzászóltam volna.
Lehet, hogy valóban törölve lettek, Kata (és csapata) pedig továbbképzésen volt azóta, mert már nem azt írják. -
válasz
fornettisuti #97224 üzenetére
Tegnapi Telekomos hozzászólást látok, miszerint a VoLTE technikai hiba miatt lekapcsolva, a javítás folyamatban...stb.
-
G@ben
addikt
válasz
fornettisuti #97211 üzenetére
"A NAIH – az érintett és az adatkezelő közötti egyensúlyi pozíció fontosságára, valamint az együttműködés és kölcsönösség polgári jogi alapelveire utalva – kifejti, hogy az érintettet személyes adatai tekintetében megilletik mindazon lehetőségek, amelyek az adatkezelő számára rendelkezésre állnak. Ennek megfelelően, ha az adatkezelő rögzíti a beszélgetést, akkor az érintett is megteheti ugyanezt. Azonban a NAIH is rögzíti, hogy az érintett sem terjeszkedhet túl azon az adatkezelési célon, amely alapján az adatkezelő rögzíti a beszélgetést. Ezért az érintett is csak az adatkezelővel esetlegesen folytatott jogvita során használhatja fel a beszélgetést, de nyilvánosságra például nem hozhatja azt."
Ezek alapján viszont rögzíthetem.
-
törölt tag
válasz
fornettisuti #97211 üzenetére
csak azt tudnám miért nekem címezted
nagyon is jól ismerem a törvényt.
-
thomas77
senior tag
válasz
fornettisuti #97161 üzenetére
Sajnos a telekomnál ez sok helyen rosszul működik. De ahol jó, ott is elő lehet idézni a hibát: hív valaki, kinyomod, azonnal hívnád vissza de olyankor is tutira 2G-n megy ki a hívás.
2 évig vodás voltam. Ott nem volt ezzel gond. Viszont mivel hordozott számunk volt, nem volt hd hangunk ha a családtagok egymás között beszéltek. Sokszor érthetetlenül rossz volt a minőség még S7-esekkel is. Ezért jöttünk vissza a telekomhoz.
És ezért várjuk újra a volte eljövetelét! 😀 -
válasz
fornettisuti #97116 üzenetére
"(üzletbe sem szoktál járni, mert feltartod a eladó-pénztárost? 😊)"
Hej de nagyon okosat mondtál. Mert a kettő nyilván ugyanaz, elképzeléseid szerint?
-
törölt tag
válasz
fornettisuti #97135 üzenetére
Átirányítás: +3630 9876543.
Régen még külföldön is működött, sőt az is működött, h hangposta és értesítő együtt, tavaly meg folyton szívtam vele, mert nemcsak, h nem működött az értesítő kint, de még azt is képtelen volt megcsinálni a tré, h akkor legalább csak simán kapcsolja ki, és ne küldje a nemlétező hangpostára. És az ügyintézök még azt se tudták, h ez újabban ezt csinálj, azt meg pláne nem, h miért, v hogy lehetne orvosolni...
A kinti telefonom értesítője viszont természetesen itt is uúgy működik, mint kint...
Tehát nem technikai okokból nem tudja megcsinálni a tré.
Tehát akinek 2 száma van, és az egyiket átirányítja a másikra, külföldön annak is hangpostára fog minden futni a másik szám helyett? -
dptrsk
Topikgazda
válasz
fornettisuti #97135 üzenetére
1414, online, SMS.
Hívásértesítő a neve.
1414re SMS: +HIVASERTESITO -
törölt tag
válasz
fornettisuti #97118 üzenetére
Nálam usa és szamoa volt. Mire felvettem volna megszünt a csörgés. Ezt eljátszotta 3x, aztán ráuntam és ment a black listre.
-
Zeki
nagyúr
válasz
fornettisuti #97118 üzenetére
Ha felveszed sem lesz semmi.
-
thomas77
senior tag
válasz
fornettisuti #96984 üzenetére
Egy hete az usában hasonló élményben volt részem. At&t és T-mobile-os kártyákkal tarottuk a kapcsolatot. A kapcsolás ideje 15 és 20 mp között volt teljesen konstans módon. Sosem kapcsolt előbb. A hangminőség pedig a legalja. Pedig ott állítólag működik a hd hang a szolgáltatók között is. Hát ezt nem tudnám megerősíteni. Bár erre lehet hogy csak 2 VoLTE hívás esetén van lehetőség. Sajnos ezt nem tudtam kipróbálni.
Ha legközelebb megyek, akkor csak T-mobile-os kártyákkal fogunk nyomulni...
Szóval máshol sem fenékig tejfel az élet. Remélem, hamar megoldják ezt a VoLTE kérdést itthon. Főként én is ezért váltottam. Szeretném használni is! -
goop
őstag
válasz
fornettisuti #96969 üzenetére
Beb@szna.
Ezért jöttem vissza a telekomhoz. -
thomas77
senior tag
válasz
fornettisuti #96931 üzenetére
Az előbb a 1777 sen volt kapcsolható... szinte egyáltalán nem tudok telefonálni...
-
törölt tag
válasz
fornettisuti #96127 üzenetére
Voltam bent a Telekomnál, ideadták egyből... Még olcsóbban is mint az online ügyintéző... -
Indian74
senior tag
válasz
fornettisuti #96033 üzenetére
Sziasztok!!
Egy fontos kérdésem lenne.
Adott egy Huawei P10 Plusz,t-mobilnál vásároltam,de sajna hibás,nem rendeltetésszerűen működött,szervizbe leadtam,és kb 2 hónapos a telefonom.
A TMX-nél néztem,szerviz alatt áll most,de VIP garancia is érvényes.
Nos ilyenkor van rá módom hogy ne szervizeljék hanem a cserét kérjem??
A válaszokat előre is megköszönném -
válasz
fornettisuti #95796 üzenetére
Tavaly nem voltam érintett, de idén már van egy olyan dominó kártyám, ami csak internetezésre van, csak adatforgalmat kezelő egységben van.
Hogyan lehetett megoldani, hogy egy SMS-t fogadni nem képes egységben lévő kártyára is el lehessen végezni az adategyeztetést?
-
hacki87
senior tag
válasz
fornettisuti #95602 üzenetére
A vicc az, hogy én kb 1000ft-tal fizettem többet ennél a Mate 10 pro-ért Mobil korlátlan és 2gb csomaggal decemberben. Mert akkor még volt online kedvezmény.
Samsung Galaxy Note 8 Dual Sim fekete színben 289 740 Ft helyett 146 740 Ft Készülékkedvezmény: 143 000 Ft
Mobil Korlátlan csomag + Korlátlan net net 2 év hűséggel -
Dhampir
félisten
válasz
fornettisuti #95584 üzenetére
A csudába, hiszen ez tiszta pazarlást eredményez, most már dupla vastag alufóliát kell a fej köré tekerni, hogy biztosan megóvjon a megnövelt sugárzás agyszövetre gyakorolt romboló hatásától.
-
pit stop
addikt
válasz
fornettisuti #95348 üzenetére
Jó kérdés, személyesen nem voltam ott.
Öcsém azt mondja, hogy biztosan nem előttük vágták fel. Tehát vagy ki volt bontva, vagy hátul/miközben kihozta bontotta fel.Tudom, így át se kellett volna venni kb., de én nem voltam ott; van amikor meg boltos is tesz rá, hogy látni akarom, hogy előttem bontja ki.
-
Carline
őstag
válasz
fornettisuti #95267 üzenetére
99%-hogy vagy hónapokig várat, hogy engedi-e feltöltősként a számhordozást vagy simán elutasítja
Szerencsére nem Mancikára van bízva, hogy épp milyen kedve van (kapott-e otthon vagy sem) és annak megfelelően dönt, hogy a szám jöhet-e vagy nem.
Szerencsére... -
dptrsk
Topikgazda
válasz
fornettisuti #95267 üzenetére
Természetesen megpróbálnak a havidíjas fele terelni, mert az ügyintéző arra kap jobb jutalékot.
Ennek ellenére ha ragaszkodsz a feltöltőshöz, azt is meg kell csinálniuk.
Ha meghiusul a számhordozás és az adatok rendben vannak, akkor kötbért fizet a szolgáltató aki miatt meghiusult. -
dptrsk
Topikgazda
válasz
fornettisuti #95265 üzenetére
Ezt miből gondolod?
Dominosként is van számhordozás, de csak személyesen intézhető a Telekomnál tudtommal. -
Dooonfrigo
tag
válasz
fornettisuti #95234 üzenetére
Már kértem az ügyfélszolgálaton keresztül és a weboldalon keresztül is.
-
nightzone
aktív tag
válasz
fornettisuti #95183 üzenetére
Köszi. Piaci áron nem fogom megvenni biztos (~200eft), mert nekem korlátlan hívás+6 gb net-el+ 2év újrakötötött hűséggel 0-ft-ba kerül, és természetesen nincs törlesztő se rá. Ezért kérdeztem, hogy ílyenkor mi van amikor már nem kell érte később se fizetni eladható-e azonnal.
MIndenesetre felhívom őket. Ha meg nincs gold platinum színben akkor még ez a fólia megoldás is játszik:[link] . Ha vki használt már ilyet tapasztalokat szívesen fogadok róla.
punky10: köszi,
-
törölt tag
válasz
fornettisuti #95110 üzenetére
-
törölt tag
válasz
fornettisuti #95095 üzenetére
És ha nincs már az adatforgalmi keretből ami az előfizuhoz jár?
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
fornettisuti #95095 üzenetére
Ez így szép és jó, de csak január óta számolja fel ezt az adatmennyiséget.
Akkor asszem kénytelen leszek váltani Mobil M csomagra. Most hogy utána számoltam még olcsóbban is jönnék ki belőle.
-
tsteve
senior tag
válasz
fornettisuti #94732 üzenetére
2270 Ft volt 2017-ben a move xs e-pack kedvezmény nélkül... ez az összeg csökkent most 17 Ft-tal 2253-ra...az áfa változás hatása ez...
e-pack esetén az összeg 1953 Ft lett az eddigi 1970 Ft helyett... -
válasz
fornettisuti #94647 üzenetére
Lezárt csomagra nem lehet hűséget vállalni.
-
HofiZoli
senior tag
válasz
fornettisuti #94588 üzenetére
van két flottám, az egyik 7 ezerért ad korlátlan beszédet 7 GB nettel, a másik egy 3500 ft-os KEF flotta, nagyjából 4-5 ft-os percdíjjal. Mobillottóval, parkolással és egyéb vásárlásokkal érem el a 20 körüli számlát a kettővel. Na ezek aztán nem drága előfizetések, mégsem kértek tőlem soha semmi előleget. Szóval lehet hogy random, de akkor nekem mindig szerencsém van?
(most fut egy s8+, és egy uhd tv részletre)
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Eladó MSI B650 GAMING PLUS WIFI Alaplap
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB videokártya
- Bomba ár! Asus Slate EP121 Tablet - Intel Core i5 I 4GB I 64GB SSD I 12" Touch I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 2570P - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVD I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 2560P - i5-2GEN I 4GB I 320GB I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Be Quiet! 730W
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest