- Red Magic 11 Air – vékony házból süvít a szél
- Csíptetős fülesek csatája – Sony LinkBuds Clip vs. Huawei FreeClip 2
- Mérföldkő a szilárdtest-akkuknál: fontos lépést tett a QuantumScape
- Újabb óriásakku a Honortól: a X80 lehet a következő 10 000 mAh-s modell
- iPhone 18 Pro Max: kis kapacitásbővítés hoz nagy előrelépést üzemidőben
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone 18 Pro Max: kis kapacitásbővítés hoz nagy előrelépést üzemidőben
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Több könyvet passzolna el a Samsung, mint kagylót
-
Mobilarena
Fontos: aki OKOSTELEFONT szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Telekom készülékcsere akció a készlet erejéig vagy visszavonásig!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Att1la.
őstag
válasz
quailstorm
üzenetére
Köszönöm.
TCL 5041, TCL 4042S 4G meg a NOKIA 105 (2024) 4G néztem ki. Ezek mind fel tudják hívni a 122 lezárt gombokkal is?
-
Att1la.
őstag
TCL 4042S 4G néztem ki, annak ellenére hogy adnak hozzá Telekom SIM kártyát, ezek függetlenek?
Igazából valami filléres 4G képes telefon kéne, havi 3-4 telefonhívás fogadására.
-
dik
őstag
válasz
Luck Dragon
üzenetére
Igen ezt nem lehetett kihagyni.
-
-
Fancy-boy
Topikgazda
-
dik
őstag
Megjött a blue star utángyártott aksi a s 5610 és beletetem és döglött se kép se hang. Feltettem töltőre is, de semmi. Sokat kellene a töltőn hagyni esetleg vagy selejtes lehet?
-
-
Fancy-boy
Topikgazda
A Sonim jobb/minőségibb vétel lenne, de tehetsz egy próbát a myPhone készülékével.
A Nokiánál nem rosszabb választás, sőt... Sokan dicsérik a márkát.
Itt találhatsz kicsomagolós videót.
Mindenesetre azt érdemes figyelembe venni, hogy ez inkább időstelefon.
Menü, gombok stb... a fém hátlap könnyen karcolódik.
Plusz talán pár év múlva már nem lesz hozzá akku, ha cserélni kellene. -
J. Z.
friss újonc
válasz
Fancy-boy
üzenetére
A Sonim is meg a Nokia is tetszik. Elegendő lenne főleg a strapa kivitel. De egy kérdésem még lenne, hogy mi a véleményed/tapasztalatotok az ilyen márkájú telefonokkal mint a mypPhone 7340. Az árukeresőn jött velem szembe. Bocsi, hogy ennyit kérdezek de az ilyen jellegű eszközök mint pl a telefon első körben nekem külsőre tetszenek meg. Szerintem emlékeztet a Sony j 70- re ami nekem az első telefon volt.
-
dik
őstag
válasz
Fancy-boy
üzenetére
RC king vagy mi a tököm. A múltkor még a listán volt(mint raktáron). De már a bolt oldaláról is eltünt ez az aksi a másik amit a kosár tettem tétel még most is ott van. Persze kivárom és meglátom mi lesz... Volt már oda több tanulópénz is ez egy ilyen játék a bebukik a projekt...
Haldoklik a remény... -
Fancy-boy
Topikgazda
Melyik helyről rendelted? Mert csak a gyári termékhez volt konkrét link. Az továbbra is készleten van.
Az utángyártott akkura mutató egy megbízható ár összehasonlító oldalt listázott. (Árgép)
Nem volt konkrét bolt megjelölve... tehát Te magad választottad az üzletet...
Ráadásul ha bankkártyával fizettél, még mindig lehet chargebacket indítani.
Valószínűsítem, hogy külföldről érkezik, de jó lenne csekkolni a konkrét webshopot. -
dik
őstag
Ez nyilván jó sikerült aksi link volt megrendeltem, de 2 hete nem tudni semmit. Nem is válaszolnak. Szóval ez tanulópénz lett. Legközelebb majd jobban oda kell figyelni...
-
Fancy-boy
Topikgazda
Szívesen!
Amit még tudnék ajánlani az a Sonim XP100, de ez valószínűleg méretben/árban sem lenne megfelelő a számodra.
Mindenesetre a használhatóbb készülékek nagyjából 20.000 Ft-tól kezdődnek.
Esetleg megpróbálkozhatsz egy ilyen akciós Nokia 225 4G telóval. -
J. Z.
friss újonc
válasz
Fancy-boy
üzenetére
Köszönöm, hogy ilyen hamar válaszoltál. Az AGM-et korábban nézegettem, de igazából mind a három teljesen jól néz ki. Az árak picit erősebbek, de valamit valamiért. Úgy gondolom, hogy az igényeimből ha vissza veszek, így az emailt és a messengert (talán ez lehet a két mumus az ilyen telefonoknál ami az árat emeli,) kihagyva milyen telefont tudnátok javasolni. Talán nem is baj ha kimaradnak mert napközben az a csend/nem olvasom-nem válaszolok/ amit a hagyományos telefon nyújthat többet tud érni, és a hiányuk este otthon pótolható egy gyors megtekintéssel.
-
Fancy-boy
Topikgazda
Szia!
Qin F21 Pro
Nyomógombos + érintős, Androiddal. Elsősorban külföld.
Valaki itthon is árulja: [link]Energizer E288S
Félokos KaiOS rendszerű, gombos, 4G, Wifi, GPS, Type-C, alkalmazásokAGM M7 4G
Butított Android, 4G, Type-C, gombos + érintős, Type-C, alkalmazások -
J. Z.
friss újonc
Sziasztok. Egy ideje gondolkodom klasszikus telefon váltásban de nem tudok dönteni. El vagyok ugyan az okos telefonnal mert nem rossz amit és amennyit tud, de lehet csak az emlékek miatt azt gondolom ,hogy a nyomógombos felé lehet el kellene kanyarodnom, ha nem is végleg de egy időre. Jelenleg van egy MobiwWire Oneida nyomó gombos telefonom, amivel nem vagyok megelégedve a gombok használhatósága miatt. Amit tud az szerintem elég lenne nekem, valamint a nagysága is tetszik.
A 4g, messenge,r c-type, e-mail és memória a zene miatt jó ha lenne, valamint ne legyen kinyithatós és ha a nagysága a fenti telefon körüli lenne az lenne az igazi első körben új telefon érdekelne de ha van olyan ami használt de szerintetek megfelelne akk azt is szívesen veszem. Az érintőképernyős kombók ha nincsenek nem baj. Ár szempontjából alulról indulnék. Remélem tudtok segíteni. -
dik
őstag
Valaki valamerre nem látott véletlenül az Samsung S 5610 tokot? Vagy ha otthon őrizget esetleg valami méretben paszolót(nagyából is jó már) az ne tartsa magában.
Pánikszerűen kellene...
12x5cm a mérete kb.... -
Fancy-boy
Topikgazda
válasz
Dhampir
üzenetére
Hello!
Röviden: Nem.
KaiOS rendszerű Nokiák már kifutottak, de egy boltban még kapható Nokia 6300 4G.
De szerintem valami felújított lehet.
Nem túl bizalomgerjesztő a bolt ahol árulják.Lehet szerezni Indiából HMD Touch 4G-t, ami tudja.
Nem nyomógombos, de nem is okostelefon.Vagy Androidos nyomógombost az AGM M7 4G személyében.
Meg persze külföldről teljes értékű Androiddal van mindenféle.
Például QIN F25 vagy QIN F22Az Energizertől a E288S modellt. De szintén külföld.
KaiOS rendszerű mint a 6300 4G, csak valamivel újabb fejlesztés.
Támogatja a magyar nyelvet. -
Dhampir
félisten
Sziasztok!
Mobilinternet megosztást, hotspot funkciót tud valamelyik most kapható Nokia telefon? -
Fancy-boy
Topikgazda
válasz
vaakuum
üzenetére
Szia!
Úgy tudom, hogy Google Helymegosztás funkcióhoz okosteló kell.
Az időstelefonok esetében amelyekben GPS van, csak küldenek egy linket a pontos koordinátákkal, amelyeket térképen is megjelöl."A GPS adatok megosztásához engedélyezni kell a GPS-t, a GPRS adatforgalmat és megjelölni azokat a telefonszámokat, akik jogosultak lekérni a helyadatokat SMS-ben. Ha engedélyezett számról érkezik kérés egy GPS vagy LOC szövegű SMS formájában, a készülék küld egy linket a pontos koordinátákkal, amelyeket térképen is megjelöl."
Amennyiben ragaszkodsz a Google funkcióhoz, akkor rendelsz külföldről mondjuk egy QIN F25 vagy QIN F22 készüléket, ami okostelefon, de nyomógombos.
Nyílván olyat kell választani, ami támogatja a Google Play áruházat.Vagy veszel egy átlag időstelefont GPS-el, ami a fenti módon kommunikál.
- EVOLVEO EasyPhone FS EP-771 - Ebben van esésérzékelés is
- Primo by DORO 368 (magyar nyelvet meg kell kérdezni)
- Aligator A930 - Kétféle színben az AlzátólSok sikert a döntéshez!
-
Fancy-boy
Topikgazda
válasz
Shadowduet
üzenetére
Szia!
Nem csodálkozom. A TCL modelleknek minden baja van.
- Nokia 225 4G - Kétféle színben: Sötétkék és Rózsaszín
Telekom kártyával adják, de természetesen kártyafüggetlen.- Maxcom MM827 4G - Kinyitható, 4G képes, Töltőbölcsővel, de a töltőfej nem tartozék.
- MOBIOLA MB900 4G - Hagyományos, piros / fekete színekben az Alzától. Töltőbölcsővel
A három közül valószínűsítem, hogy a Nokiát kellene a leggyakrabban tölteni.
Talán a Mobiola a legjobb döntés, bár 15 felett van pár ezerrel.
Mondjuk bármelyiket vissza lehet küldeni online rendelésnél, így lehet próbálgatni. -
Churpik
aktív tag
válasz
Shadowduet
üzenetére
Nálunk a visszhangzás oka az volt, hogy a telefont kihangosították, majd kis késéssel saját magamat hallottam vissza.
-
vaakuum
addikt
Sziasztok!
Szintén nagymamának kellene, az okostelefon használattal mind a komplexitása, mind az ízületei miatt gondok vannak már.
- Árkategória. max 45k
- Használt vagy új új
- Hol vennéd meg? Új lenne jó, ahol a legolcsóbb a neten.
- Hosszú vagy rövid távra tervezel? Ha lehet minél tovább bírják a gombok, meg legyen normális hangereje, és könnyen halkítható legyen. A gombok lehetőleg nagyméretűek legyenek.
- Mire használnád? Csak beszédre, nem kell kamera, rádió, semmi ilyen "extra", Feltehetően SMS sem lesz vele írva soha. A gombjai legyenek jók, határozottan érezhető legyen a megnyomásuk, meg nagy képernyője legyen, egyszerű kezelhetőséggel + GPS helymeghatározás a google helymegosztás funkciójához (ez mindenképpen kell)!
- Ragaszkodsz valamelyik nyílt operációs rendszerhez? Teljesen mind1.
- Milyen kialakítású telefont keresel? nem kell semmi extra, a legegyszerűbb kialakítás jó. -
Shadowduet
tag
Sziasztok!
Nagymamámnak keresek egy hagyományos telefont, 2024 decemberében vettünk egy TLC 4042S készüléket, amit most visszaküldtünk szervízbe, mert a "joystick" gombjait már nem vette be elsőre ha lenyomtuk, illetve telefonálás közben visszhangzott is az utóbbi időben. Kértem volna hogy cseréljék ki, de mivel nincs készleten visszautalják az árát ami még folyamatban van... Szerintem el sem jutott a szervízig, kidobták kb. a hulladék közé...
- Árkategória. 15k körül
- Használt vagy új új
- Hol vennéd meg? Új lenne jó, ahol a legolcsóbb a neten.
- Hosszú vagy rövid távra tervezel? Ha lehet minél tovább bírják a gombok, meg legyen normális hangereje
- Mire használnád? Csak beszédre, nem kell kamera, rádió, semmi ilyen "extra", a gombjai legyenek jók meg nagy képernyője legyen, egyszerű kezelhetőséggel.
- Ragaszkodsz valamelyik nyílt operációs rendszerhez? Teljesen mind1.
- Milyen kialakítású telefont keresel? nem kell semmi extra, a legegyszerűbb kialakítás jó.Előre is köszi!
-
Fancy-boy
Topikgazda
válasz
Wovbagger
üzenetére
Nokia 225 4G most akciós. Kétféle színben: Sötétkék és Rózsaszín
Természetesen kártyafüggetlenek.
Vagy féláron a NOKIA 105 4G (2024).
-
Wovbagger
tag
válasz
Fancy-boy
üzenetére
Ezt a segítséget azért nem köszöntem meg eddig, mert kissé elsodort az élet és nem tudtam a nyomógombos telefonokkal foglalkozni, de most már testi fenyítéssel fenyegetnek, ha nem veszek napokon belül készülékeket, úgyhogy ismét visszatértem.
Az eredeti listád így nézett ki:
- HMD 105 4G - kamera nincs
- HMD 110 4G - kamerával
- Nokia 3210 4G - többféle színben
- Sonim XP100 4G - strapa és valamivel 20 felett van már
- AGM M9 4G - 20 alatti strapa, de nem annyira minőség mint a Sonim
Ezek közül a HMD 105 4G-t már nem találja az árukereső, a 110 4G-t is csak egy vidéki helyen, rendelésre. A Sonim árát nem fogja kifizetni a cégünk. Jól gondolom, hogy marad a Nokia 3210 4G és az AGM M9 4G, mert nincsenek új versenyzők?
Ha igen, akkor ebből a kettőből inkább melyiket válasszuk?
Köszönöm az eddigi segítséget - ezt pedig előre is! -
dik
őstag
válasz
Luck Dragon
üzenetére
Csak multidőben?
Akkor ez árulás...
-
-
dik
őstag
válasz
Fancy-boy
üzenetére
Na na csak óvatosan.
Aki meg azt mondja ez nem jó telefon az hazudik.
Nem kell kinlódni itt az új mostani nyomkodós szarokkal mikor ez a legenda még óvatosan beszerezhető.
Megrendeltem az aksit kíváncsi leszek mit tud egy utángyári. Gyárit egyenlőre nem mertem mert az sem mai gyerek lehet... -
Fancy-boy
Topikgazda
válasz
Luck Dragon
üzenetére
Ezennel Primo társaknak nyilvánítalak Titeket.
-
dik
őstag
válasz
Luck Dragon
üzenetére
Na azé.
Nem is értem miért nem használják sokan akik nyomkodósat használnak még. Az egyik legjobb nyomkodós amit be lehet szerezni a mai napig(jó a billentyű zárat az nem volt normális aki ilyenre tervezte benne
). Csak igen az aksi téma az bajos. Én is így jártam elfogyni látszik nem kicsit pedig direkt gyárit vettem pár éve bele. Pesze nem tudni mikori gyártásúak ezek a gyárik, én legalább is nem tudom... -
-
Fancy-boy
Topikgazda
válasz
JánosKeresz
üzenetére
Talán a Milyen okostelefont vegyek? topikban érdemesebb lenne megkérdezni.
-
dik
őstag
Pánikszerűen szükségem lenne aksira a Samsung s5610 legendámhoz. Tud valaki valami reaktor kapacitású nagyon megbízhatót amit még itt az országban újan be is lehet szerezni. A gyárival valami történik amit pár éve vettem mert embertelen vanyatlásba indult...
-
5-ös kezelő
senior tag
válasz
JánosKeresz
üzenetére
Sztem ez nem az a topik.
Mivel nekem is van A510, kíváncsi lennék, mire tudja használni, már alig megy rajta vmi. Tény, h masszív, szimpatikus telefon, de sajnos eljárt felette az idő. -
JánosKeresz
újonc
Barátom elvesztette a mobilját. Ugyanolyat szeretne https://www.telefonguru.hu/keszulekek/keszulek-guru_samsung_galaxy_a5_(2017).asp. Tudtok ettől az ártól olcsóbbat ajánlani?
-
Fancy-boy
Topikgazda
-
-
Fancy-boy
Topikgazda
válasz
spileraaa
üzenetére
Ahogy nézem a jelenlegi árakat 27.990 Ft vs 18.985 Ft, tehát nagyjából 10.000 Ft különbség, ami nem olyan vészes. Mindenesetre nem a duplája.
Az AGM M9 egy átcímkézett teló. Megtalálhatod Mobiola MB500 név alatt is.
Sonim jobb anyagminőség, köztük Gorilla Glass, nagyobb akku, hangszóró/mikrofon páros színvonala is magasabb.Az AGM inkább papíron strapa, de vékony műanyag házas teló. Nem bírja annyira a gyűrődést.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Aki OKOSTELEFONT szeretne, kérem, fáradjon át ide!
-------------------------
Előzmények I.
- Behringer B-CONTROL BCF2000 USB/MIDI kontroller
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Vivobook S15 K3502ZA 15 notebook - i5 12500H 24GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe IGP
- iPhone 13 Mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4509, 100% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple Studio Display 27 5K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Akkor ez árulás...
). Csak igen az aksi téma az bajos. Én is így jártam elfogyni látszik nem kicsit pedig direkt gyárit vettem pár éve bele. Pesze nem tudni mikori gyártásúak ezek a gyárik, én legalább is nem tudom...