- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Magisk
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- One mobilszolgáltatások
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
jozsi252
veterán
válasz
Watto1991 #101617 üzenetére
Személyesen nem lehet megrendelni mert nincs készleten, illetve 2x hívtam fel őket és mind2 alkalommal megnézték és nekik is ez az előleg jött ki hogy így rendelhetem csak meg. És rákérdeztem ők nem tudnak előleget törölni!
(#101615) sundayrobi
Telefonon se mondtak semmit, nekik is az jön ki hogy kell előleg, De akkor marad a várakozás, aztán ha lesz boltba készleten akkor bemegyek személyesen, hátha ott tudnak valamit csinálni.
-
Robi_73
őstag
válasz
Watto1991 #100339 üzenetére
Én meg azt nem értem, hogy 20+ év hűség után miért nem ajánlanak kedvezőbb percdíjakat. Sajnos mikor a Dominó Most még aktiválható volt nem tudtam váltani a hűség miatt. Ha előfizetőknek is adnák a 9/19 Ft-os percdíjakat mindenki maradna, és még több új előfizetőjük is lenne. Rengeteg előfizetést cseréltek le kártyásra, ezért is szüntették meg a Most opciót. Év végén pedig az előfizetők csak egy köszönő sms-t kaptak, a dominósok meg x GB internetet. Mondjuk most nem hagytak ki minket a nyári akciókból már szerencsére, de előtte évekig nem volt semmi...
-
törölt tag
válasz
Watto1991 #97868 üzenetére
A folyamatot tudom, hogyan zajlik, a kérdés az lenne, hogy ha van már hűségidős szám, akkor arra mehet-e a flotta? Mert az én esetemben pl. olyan volt, hogy megtarthattam a számom, csak a csomagot váltották, nem kellett új SIM. De nem emlékszem, hogy pont a 2 év lejárata után váltottam vagy közben?
-
Soulfly842
addikt
válasz
Watto1991 #94658 üzenetére
Butaság tényszerűen tálalva.. sok-sok éven keresztül működött ez a koncepció és a szabápyzások szerint is lehetett vásárolni még egy mobil otthonra is (csak előfizetésre vállalt hűségidő (díjcsomagra nen) - de tavasz óta (új mobil portfólió) díjcsomag összetételt vizsgál a rendszer a kedvezmeny mértékéhez... Úgymond megszünt a csak előfizetésre vállalt hűségidő és a (rakd össze magadnak, h. mit szeretnél a csomagba-val) minden úgymond díjcsomagra vállalt (költési szintnek megfelelően) hűségidő is lett egyben.
BUÉK mindenkinek!
-
-
greeny7
tag
válasz
Watto1991 #94371 üzenetére
Köszi szépen a válaszaitokat. Mivel nem fogok Terrás adatforgalamt még csak megközelítőleg sem generálni, csak remélni tudom hogy a Tkom nem fog szórakozni velem, illetve magukkal sem. Mivel ez esetben nem lenne más lehetőségem mint váltani a Telenorra...
Működni most működik, meglátjuk meddig.
Köszi a válaszokat mégegyszer.
-
válasz
Watto1991 #94371 üzenetére
Szia,
Működik abban is, csak épp szabálytalan, így hibalehetőség és támadási felület a szerződésszegés kapcsán
A Net Korlátlan csomag kizárólag személyes felhasználásra vehető igénybe. A Net Korlátlan díjcsomaghoz tartozó SIM kártya kizárólag mobiltelefon készülékbe helyezhető be. Szerződésszegésnek minősül, ha a SIM kártyát az előfizető olyan eszközben használja, amely nem alkalmas mobil hanghívások bonyolítására (különösen, de nem kizárólagosan: router, modem, PC vagy notebook, gépek közti (M2M) kommunikációs eszköz, stb.)
Forrás: Link -
válasz
Watto1991 #92452 üzenetére
Köszi, akkor ez így csapódott le. Azt hittem, hogy meg fog maradni a korábbi konstrukció, hogy hűség esetén pl. -4000 Ft a havidíj (a 16-ból, múlt héten néztem, akkor még így valahogy voltak a számok) a hűség teljes tartamára, de pár hónapnyi kedvezményért nem igazán éri meg hűséget aláírni, így valószínű nem is fogok.
Viszont így már olyan sokba kerül az előfizetés, hogy átszámolom azt is hogy feltöltőssel hogy jönnék ki.
-
anadroid
senior tag
válasz
Watto1991 #91650 üzenetére
A második. 7-8 karakter környékén adja elő. Meg téveszt, eggyel több azonosat érzékel, illetve eggyel nagyobb számot olvas vissza. Ezt még gyakorolni kell, fiúk! Hármat kértem eddig, három különböző készülékről. Volt benne ősrégi Windows mobil és 1 hónapos csúcskészülék is.
-
-
MK VII
veterán
válasz
Watto1991 #91450 üzenetére
Azért, mert így működik...
Nem nettó baromság..
De hisz ott van a konkrét példa és annak ellenére baromságnak tartod?
Nem a levegőbe beszélek.. Anno rengeteg ilyen eset volt itt topikban és ez így működik.."Miért kapná vissza a listaárat, ha feleannyit fizetett érte ténylegesen ?"
Mert, ha előfizetéssel vette akkor az előfizetés mértékéhez viszonyítva kapta meg olcsóbban, de mivel az előfizetés havidíját is fizette amire a kedvezményt kapta ezért a teljes vételárat kifizette gyakorlatilag, nem csak a felét. Nem véletlen drágább egy előfizetés havidíja, ha készülékkel veszed mint készülék nélkül. -
bara17
tag
válasz
Watto1991 #88082 üzenetére
Updatelem a dolgokat.
Elmentem tegnap egy másik Telekom üzletbe a csereutalvánnyal, ahol ugyanaz az ügymenet zajlott le, vagyis az ügyintéző mondta, hogy 182 eFt +/- 5 eFt-ért választhatok telefont a jelenlegi kisker árlistából. Elkezdtük nézni az árlistát ráböktem a Honor 8-ra ami ugye 191 eFt, a srác megkérdezte a helyi vezetőt és mondta hogy hívjon fel valakit. Felhívta, engedélyezték és elhoztam a telefont (ráfizetni nem kellett) Happy End
.
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
Watto1991 #87693 üzenetére
Mire jó ez a World GPRS Limit? Vagy net minden esetben van, csak ezt bekapcsolva nem mehet bizonyos összeg fölé?
Van olyan opció, hogy külföldi tartózkodás esetén, korlátlan csomaggal (bővítő, plusz lassítós alap net) ne forgalmazzon, ha már elfogyott a kinn is használható keret?
-
Soulfly842
addikt
válasz
Watto1991 #87633 üzenetére
Hivatalosan soha nem is kezelhette volna a webshop. - csak a személyes ügyfélszolgálat.
Minden flottának vannak kitételei, hogy az új előfizetés kötésekor, illetve az új határozott hűsidő megkötésekor (készülékvásárlás) milyen dokumentumokat kell bemutatni (Ez alapján jogosult az előfizetésre a vásárlásra - ezt az előfizető a szerződés kötésekor is elfogadta egy nyilatkozat aláírásával).
(szolgálati igazolvány, szolgálattevői-, munkáltatói igazolás stb.)
Sokan visszaéltek a webshoppal és ezeket a szükséges igazolásokat nem mutatták be a vásáláskor.
Sok olyan eset is lehetett régen, amikor valaki már nem volt jogosult a díjcsaomgra (pl. már nem ott dolgozott, stb) s mégis kihasználta ezt a kiskaput szabálytalanul. -
-
will5
tag
válasz
Watto1991 #83247 üzenetére
Ma voltam benn üzletben, gondoltam váltok Dominora. Azért megkérdeztem, hogy ha 1 hónap múlva ezt a számot szeretném Magenta1-be vinni akkor jár-e az 50000 készülékkedvezmény. A csaj viszont azt mondta, hogy 3 hónap után számít új előfizetésnek. Tehát nem 1 hanem 3 hónapot kéne várni, hogy igénybe tudjam venni az 50000-es készülékvásárlási kedvezményt.
Erről van valahol hivatalos info, hogy mennyi idő után számít új előfizetésnek? Mert itt többször is 1 hónapot írtatok páran. Esetleg van-e valaki aki eljátszotta ezt és működött neki?
-
gianone
őstag
válasz
Watto1991 #83247 üzenetére
Ha 3 hónapra ment Dominóba, akkor kapott havidíjkedvezményt is az előfizetésre visszavitelre is (425-2000-ig). Next S ATK-nál pl. egy ezrest Az új csomagoknál nem tudom, van-e.
Az is lehet, hogy köt egy új szerződést, a régit kiviszi Dominó Mostba. Igaz, 2 kártya, de adott esetben így lehet a legoptimálisabb percdíj.
Egyébként most az 50000-rel együtt kerülnek annyiba a telefnok, mint februárban nélküle... -
MK VII
veterán
válasz
Watto1991 #83083 üzenetére
Látom a kötelezettségen fennakadás van... Máshogy fogalmazok. Ha kérsz, adniuk kell...
A telefon 3 hónap alatt háromszor lett komplett cserélve és egyszer csereutalvánnyal egy teljesen új kihozva...
Gyakorlatilag 10 percet nem használtam a telefont 3 hónap alatt. Senki nem kérdezte kérek-e cserekészüléket én meg nem is kérdeztem rá, mert én is úgy tudtam, hogy már régóta megszüntették...Viszont a veszprémi Telekom üzletvezetője világosított fel, hogy nyugodtan kérjek cserekészüléket legközelebb, mert adniuk kell...
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hobby elektronika
- BestBuy topik
- Gyárilag csendes mechanikus klaviatúra jön az MCHOSE-tól, nagy akkuval
- iPad topik
- Kerékpársportok
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- XPS 15 9530 15.6" FHD+ IPS i7-13620H Arc A370M 16GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Dell Latitude 5420 14" FHD IPS i5-1145G7 16GB DDR4 256GB NVMe gar
- Lenovo P53: i7-9850H (6/12T -4.60GHz) / 15.6 FHD / 32GB DDR4 / 512GB NVMe SSD / T1000 4GB / W11 pro
- Segway ninebot max g2e - még 2 év gyári garanciával
- AMD Ryzen 9 9900X3D - Új, 1 év garancia - Eladó!
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 12GB I 500GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest