Hirdetés
Hirdetés
-
Olcsó USB WiFi AC adapter
lo Egy olcsó WiFi AC USB adapter jó szolgálatot jelenthet, ha az új router csak elvileg támogatja a 2,4 GHz-es átvitelt.
-
Hallókészülék lett az Apple fülhallgatójából
it Az amerikai FDA engedélyezte azt a szoftvert, amely segítségével hallókészülékké változik az Apple AirPods Pro 2.
-
Befutott a Realme P2 Pro és a Realme Pad 2 Lite
ma Indiában újrázik egy már ismert készülék új név alatt. Ívelt OLED kijelző és a Lytia szenzor korrekt áron.
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
MK VII
veterán
válasz Watto1991 #83083 üzenetére
Látom a kötelezettségen fennakadás van... Máshogy fogalmazok. Ha kérsz, adniuk kell...
A telefon 3 hónap alatt háromszor lett komplett cserélve és egyszer csereutalvánnyal egy teljesen új kihozva...
Gyakorlatilag 10 percet nem használtam a telefont 3 hónap alatt. Senki nem kérdezte kérek-e cserekészüléket én meg nem is kérdeztem rá, mert én is úgy tudtam, hogy már régóta megszüntették...Viszont a veszprémi Telekom üzletvezetője világosított fel, hogy nyugodtan kérjek cserekészüléket legközelebb, mert adniuk kell...
[ Szerkesztve ]
-
gianone
őstag
válasz Watto1991 #83247 üzenetére
Ha 3 hónapra ment Dominóba, akkor kapott havidíjkedvezményt is az előfizetésre visszavitelre is (425-2000-ig). Next S ATK-nál pl. egy ezrest Az új csomagoknál nem tudom, van-e.
Az is lehet, hogy köt egy új szerződést, a régit kiviszi Dominó Mostba. Igaz, 2 kártya, de adott esetben így lehet a legoptimálisabb percdíj.
Egyébként most az 50000-rel együtt kerülnek annyiba a telefnok, mint februárban nélküle...[ Szerkesztve ]
Nokia 1610i Huawei Nova
-
will5
tag
válasz Watto1991 #83247 üzenetére
Ma voltam benn üzletben, gondoltam váltok Dominora. Azért megkérdeztem, hogy ha 1 hónap múlva ezt a számot szeretném Magenta1-be vinni akkor jár-e az 50000 készülékkedvezmény. A csaj viszont azt mondta, hogy 3 hónap után számít új előfizetésnek. Tehát nem 1 hanem 3 hónapot kéne várni, hogy igénybe tudjam venni az 50000-es készülékvásárlási kedvezményt.
Erről van valahol hivatalos info, hogy mennyi idő után számít új előfizetésnek? Mert itt többször is 1 hónapot írtatok páran. Esetleg van-e valaki aki eljátszotta ezt és működött neki?
-
-
-
-
Soulfly842
addikt
válasz Watto1991 #87633 üzenetére
Hivatalosan soha nem is kezelhette volna a webshop. - csak a személyes ügyfélszolgálat.
Minden flottának vannak kitételei, hogy az új előfizetés kötésekor, illetve az új határozott hűsidő megkötésekor (készülékvásárlás) milyen dokumentumokat kell bemutatni (Ez alapján jogosult az előfizetésre a vásárlásra - ezt az előfizető a szerződés kötésekor is elfogadta egy nyilatkozat aláírásával).
(szolgálati igazolvány, szolgálattevői-, munkáltatói igazolás stb.)
Sokan visszaéltek a webshoppal és ezeket a szükséges igazolásokat nem mutatták be a vásáláskor.
Sok olyan eset is lehetett régen, amikor valaki már nem volt jogosult a díjcsaomgra (pl. már nem ott dolgozott, stb) s mégis kihasználta ezt a kiskaput szabálytalanul. -
r3dsnake
nagyúr
válasz Watto1991 #87693 üzenetére
Mire jó ez a World GPRS Limit? Vagy net minden esetben van, csak ezt bekapcsolva nem mehet bizonyos összeg fölé?
Van olyan opció, hogy külföldi tartózkodás esetén, korlátlan csomaggal (bővítő, plusz lassítós alap net) ne forgalmazzon, ha már elfogyott a kinn is használható keret?
[ Szerkesztve ]
-
bara17
tag
válasz Watto1991 #88082 üzenetére
Updatelem a dolgokat.
Elmentem tegnap egy másik Telekom üzletbe a csereutalvánnyal, ahol ugyanaz az ügymenet zajlott le, vagyis az ügyintéző mondta, hogy 182 eFt +/- 5 eFt-ért választhatok telefont a jelenlegi kisker árlistából. Elkezdtük nézni az árlistát ráböktem a Honor 8-ra ami ugye 191 eFt, a srác megkérdezte a helyi vezetőt és mondta hogy hívjon fel valakit. Felhívta, engedélyezték és elhoztam a telefont (ráfizetni nem kellett) Happy End .
-
-
313313
addikt
válasz Watto1991 #90044 üzenetére
Nem, mindenféleképpen váltottam volna, de azt hittem majd erőlködnek.
Telefonon otthonira kaptan ajánlatokat, azok egyre rosszabbak/drágábbak lettek...HP 250 G5, Creative Surround 5.1 USB, Genius 5.1 Home Theater 5000, Kona Blast Deluxe + Shimano LX, Torpado T2000 + Campagnolo Veloce, Motorola Edge 30 Neo 8/256GB
-
MK VII
veterán
válasz Watto1991 #91450 üzenetére
Azért, mert így működik...
Nem nettó baromság..
De hisz ott van a konkrét példa és annak ellenére baromságnak tartod?
Nem a levegőbe beszélek.. Anno rengeteg ilyen eset volt itt topikban és ez így működik.."Miért kapná vissza a listaárat, ha feleannyit fizetett érte ténylegesen ?"
Mert, ha előfizetéssel vette akkor az előfizetés mértékéhez viszonyítva kapta meg olcsóbban, de mivel az előfizetés havidíját is fizette amire a kedvezményt kapta ezért a teljes vételárat kifizette gyakorlatilag, nem csak a felét. Nem véletlen drágább egy előfizetés havidíja, ha készülékkel veszed mint készülék nélkül.[ Szerkesztve ]
-
-
313313
addikt
válasz Watto1991 #91485 üzenetére
Hivatalos T-Pont átveszi, a nem hivatalos elküld, ő tán át se veheti...
Amúgy meg határozottnak kell lenni olykor rendes T-Pontban is...HP 250 G5, Creative Surround 5.1 USB, Genius 5.1 Home Theater 5000, Kona Blast Deluxe + Shimano LX, Torpado T2000 + Campagnolo Veloce, Motorola Edge 30 Neo 8/256GB
-
anadroid
senior tag
válasz Watto1991 #91650 üzenetére
A második. 7-8 karakter környékén adja elő. Meg téveszt, eggyel több azonosat érzékel, illetve eggyel nagyobb számot olvas vissza. Ezt még gyakorolni kell, fiúk! Hármat kértem eddig, három különböző készülékről. Volt benne ősrégi Windows mobil és 1 hónapos csúcskészülék is.
Kérd privát üzenetben a Curve és a Monese kódot 5 angol font (kb. 2000 Ft) ajándékhoz, a Wise kódot az első, max. 150000 Ft-os ingyenes utaláshoz, a Vivid kódot ingyen fém kártyához és 100 € havi visszatérítéshez! Egyes kártyák ingyen postával érkeznek.
-
zsolt501
nagyúr
válasz Watto1991 #92452 üzenetére
Törvény szerint kedvezményt adhat de az alap díj nem változhat, vagyis az alapdíjnak mind két esetben ugyanannyinak kell lenni, de az alapdíjból adhat kedvezményt hűség vállalása esetén.
''Mind Így van ezzel aki hasonló időket megélt, de a döntés nem rajta állt neked csak arról kell döntened mihez kezdj az idővel amely megadatik.''
-
lugosi
MODERÁTOR
válasz Watto1991 #92452 üzenetére
Köszi, akkor ez így csapódott le. Azt hittem, hogy meg fog maradni a korábbi konstrukció, hogy hűség esetén pl. -4000 Ft a havidíj (a 16-ból, múlt héten néztem, akkor még így valahogy voltak a számok) a hűség teljes tartamára, de pár hónapnyi kedvezményért nem igazán éri meg hűséget aláírni, így valószínű nem is fogok.
Viszont így már olyan sokba kerül az előfizetés, hogy átszámolom azt is hogy feltöltőssel hogy jönnék ki.
-
legenda
válasz Watto1991 #94371 üzenetére
Szia,
Működik abban is, csak épp szabálytalan, így hibalehetőség és támadási felület a szerződésszegés kapcsán
A Net Korlátlan csomag kizárólag személyes felhasználásra vehető igénybe. A Net Korlátlan díjcsomaghoz tartozó SIM kártya kizárólag mobiltelefon készülékbe helyezhető be. Szerződésszegésnek minősül, ha a SIM kártyát az előfizető olyan eszközben használja, amely nem alkalmas mobil hanghívások bonyolítására (különösen, de nem kizárólagosan: router, modem, PC vagy notebook, gépek közti (M2M) kommunikációs eszköz, stb.)
Forrás: Link[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
greeny7
tag
válasz Watto1991 #94371 üzenetére
Köszi szépen a válaszaitokat. Mivel nem fogok Terrás adatforgalamt még csak megközelítőleg sem generálni, csak remélni tudom hogy a Tkom nem fog szórakozni velem, illetve magukkal sem. Mivel ez esetben nem lenne más lehetőségem mint váltani a Telenorra...
Működni most működik, meglátjuk meddig.
Köszi a válaszokat mégegyszer.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Garmin Forerunner 955
- AMD Ryzen 7 7800X3D (2év alza gari)
- HP Z2 Tower G4 Workstation: i9 9900 5GHz,32-64GB RAM,256GB NVMe+1TB SSD+2TB HDD,Quadro P2000/P4000
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T1000 - Low profile (LP) + P2000 5Gb, RTX 4000 8Gb
- Dell Precision 7670 pro tervező - 16" FHD+/i7-12850HX 16mag/32G/1T/Quadro RTX A3000 12G/IR/HU Pro+
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen