Hirdetés
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- Megvásárolható a Vivo X300 és X300 Pro Magyarországon, íme a hivatalos árak
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Indian74
senior tag
válasz
radio100jozs
üzenetére
Csak egy kérdés és ha sok van még a hűségből,kb 1 év,akkor mennyi lenne a kötbér??

-
radio100jozs
őstag
Pont ez volt tegnap téma, hogy miért is akarják az üzletekben, hogy előfizetést kössél feltöltő helyett, mert ahogy írod, bentragadnak percek, így ez tiszta haszon a szolgáltatónak.
Viszont hűség alatt is lehet váltani, csak ki kell fizetni a kötbért, ami lehet készülék kedvezmény, vagy díjcsomag havidíj kedvezmény. Ha sok van a hűségből hátra, akkor lehet megéri inkább kifizetni a kötbért, mert még akkor is olcsóbb, mint hosszú ideig fizetni a havidíjat, ami nincs kihasználva.
-
lm83
őstag
Ez a netes adategyeztetés csak akkor megy ha saját néven van a kártya?
Ha másén akkor személyesen kell bemenni? -
Beca1990
senior tag
az ászf módosítást amit most küldenek ki SMS-ben hol tudom megnézni?
-
Zeki
nagyúr
válasz
Soulfly842
üzenetére
+ kizárólag hétfőn, szerdán és pénteken reggel 6-tól fél 7-ig, és csak az azokon a napokon született emberek, de hétfőn azokból is csak a nőneműek.
-
StLui
veterán
Megörültem ennek az összerendezhető csomagoknak, irodában van egy mobil amit csak beszédre használunk, net fölösleges, még wifit sem használunk rajta, nemhogy mobilnetet. De nem tudom kiválasztani a 0 net opciót a mobil L csomag mellé, valamennyi netet mindenképpen adni akar, nincs valami ötletetek? még van egy év hűség erre a csomagomra pont, minimum 3900Ft/hó összegre
-
Köszi, akkor figyelni fogom.
Azt hittem a 4G+ az.
-
radio100jozs
őstag
válasz
Soulfly842
üzenetére
Itt a hivatalos a VoLTE-ről a Telekomtól:
-
válasz
radio100jozs
üzenetére
Attól, hogy független, lehet szolgáltatós FW rajta.
Lásd S8 -
Vangelis
félisten
válasz
Soulfly842
üzenetére
Értem én..
Akkor így a telekom már a 4g-n tudja (netes hívás?) dumáltatni az ügyfeleket... és nekik is olcsóbb lesz a percdíj

Olyan lesz mint a viber
, most hallasz most jó
?Csak viccelek.
-
radio100jozs
őstag
válasz
Soulfly842
üzenetére
Érdekesek a követelmények, mert pl. majd egy Honor 8 DS, ami Telekomnál előfizetéssel hűségre vett, de gyári független, és nincs is belepiszkálva a Telekom részéről, akkor majd ezen feltételek szerint hová lesz besorolva a VoLTE használhatóságnál?
-
Soulfly842
addikt
-
Vangelis
félisten
válasz
Soulfly842
üzenetére
Ez egyébként a felhasználóknak vagy a telekomnak lesz jó?
-
válasz
Soulfly842
üzenetére
Ez jó, érdemes a Telekomtól S8-cat venni.

Honnan tudom, hogy VoLTE-t használ a készülék?
Az a 4G+?A beállításoknál be van kapcsolva, hogy engedélyezve van.
-
Soulfly842
addikt
Ez nem ide való, vannak erre topicok.
Más.:
A mai naptól elindul a VoLTE szolgáltatás 'demója'. Fokozatos a bekapcsolás, illetve a szükséges op. rendszerek frissítési elérhetősége, frissítési lehetősége
Induláskor S7, S7 Edge, S8, S8+ -on lesz elérhető, a kör folyamatosan bővülhet majd

Kizárólag a Telekom által támogatott OP rendszeren működik.
Az újonnan vásárolt és a meglevő készülékek esetén is az operációs rendszer frissítése után válik elérhetővé a VoLTE opció.
Kizárólag a Magyar Telekomnál vásárolt készülékeken vehető igénybe a szolgáltatás.
Más szolgáltatónál, illetve nyílt piacon vásárolt (pl. Media Marktban) vásárolt készülékeken nem működik.
A 4G Hang - VoLTE szolgáltatást kizáró tényezők:
Jelenleg a feltöltőkártyás szerződéseken nem aktiválható a VoLTE opció. (természetes a jövőben ez is bővülhet majd, erre információ nincs!)
Blue Mobile és Mol Mobile szerződések esetén az opció nem lesz elérhető.
Flottáknál sem egyelőre (telemátrix szolgáltatás miatt)
A VoLTE opció nem igényel mobilinternet szolgáltatást.
-
TomPack
őstag
Nekem tegnap reggel óta -mióta telekomos vagyok- karbantartást ír a telekom mobilappja, és a weboldal is ha belépek. Van ennek valami átfutási ideje amíg működni kezd, vagy másnál se megy? A vodánál 3 hétig nem ment, úgyhogy már semmin sem csodálkozom.
-
Beca1990
senior tag
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
nem kértem többet mint amit a környező országokban adnak.

-
albiosz
őstag
Adategyeztetés: múlt csütörtökön megvolt részemről, jöttek a pipák. Jóapámnak szombaton detto.
Visszaigazolást azóta is kummantanak küldeni. Ez normális?
(Bocs, nem olvastam vissza, ha téma volt esetleg)
-
btudos
nagyúr
válasz
cris78
üzenetére
20/25 % kedvezményre vagy jogosult, függően attól, hogy milyen szolgáltatásokat kombinálsz. Lényegében nincs direkt társkártyás díjcsomag, bármilyen csomagra kaphatsz kedvezményt, cserébe az a hátulütője a dolognak, hogy minden hónapban a legdrágább listaárú csomag lesz a főkártya.
-
Zeki
nagyúr
válasz
radio100jozs
üzenetére
Bementem ma a telekom partnerbe, megkérdeztem hogy 60-ig mit ajánlanak ami 8 magos. Semmit. Már Dominóval.
Jó akkor megyek az edigitalba, és akciósan, függetlenül megveszem a Samsung J7-et.
De akár részletre is vehetném.
Jó a független telefon, az olcsó percdíjakkal.
-
cris78
őstag
A társ kártyás csomagok is megszüntek? Fun s, net&roll? Semmi nincs helyettük?
-
Beca1990
senior tag
válasz
radio100jozs
üzenetére
+1
-
radio100jozs
őstag
válasz
TomPack
üzenetére
Akkora átejtés ez, hogy most próbálnak rádumálni ügyfeleket Dominó helyett ezekre a szerintem rosszabb előfizetéses csomagokra.
Melyik előfizetéses csomagban jön ki 9-19 Ft-os percdíj, meg sms díj? Főleg ez a 80 perces csomag átejtés, ahol 2000 Ft-ért kapsz 80 percet vagy SMS-t, ez kemény 25 Ft/perc vagy db ár, és ha elhasználod, fizethetsz tovább 35 Ft/perc vagy sms db. áron! Miközben még a Domino fix a Most opció nélkül is végig 25 Ft áron számol. A net meg vicc, hogy 400 MB-ot adnak 1000 Ft-ért 1 hónapra, miközben a Maratonnal 4000-ért 4 GB-ot adnak, és ezt addig használod, míg el nem fogy.
Mindhárom szolgáltató feltöltős csomagjait nézve jelenleg csak akkor szabad előfizetéses csomagot kötni, ha havonta legalább 4-5 óránál többet telefonál valaki, az alatt csak ráfizetés jelenlegi percdíjak mellett. Főleg ha figyelembe vesszük akár a beragadó perceket, vagy MB-okat is egy havidíjas csomagba, akkor meg pláne csak a szolgáltatónak éri meg a havidíjas csomag.
Azzal, hogy a Voda a Tutival levitte 19 Ft-ra a perc és sms díjat, majd követte a többi, egyértelműen kinyírták az elfizetéses csomagot a mobilhasználók többségénél. Persze nem kell félteni a szolgáltatókat, sokan az impulzusok alapján vásárolnak, és meglátják a tetszetős telefont, és rohannak boldogan aláírni 2 év rabságot akármennyi havidíjért, csak legyen egy az áhítatot mobilból.
-
Regiee
aktív tag
Sziasztok!
Vasárnap rendeltem előfizetést telefonnal amit ma kellett volna hozni a futárnak, felhívtam a telekomot kiderült valami hiba van náluk még ki se adták a futárszolgálatnak és nemtudja megmondani mikorra javítják a hibát és mikor kapom meg. Ilyennel találkozott már valaki? Mire számítsak mikor kapom meg a telefont? -
Black_Raven
veterán
válasz
kory24
üzenetére
Akkor elvileg marad(teljes megszüntetésig), de nem szünik akkor sem ha a forduló napon nincs elég pénz rajta, mert megvárja a feltöltést vagy a végleges lemondást. Legalábbis nálam volt már olyan hogy nem töltöttem rá pénzt, és így nem tudta levonni, csak pár nappal később, amikor raktam rá.
-
kory24
őstag
Sziasztok!
Ha veszek egy dominó sim kártyát, amihez ugye jár az 1gb ajándék net. De megrendelem rá az egyik megújuló net csomagot, akkor a 2 net nem akad össze?
Gondolom az ajándék 1gb-ot így sose kezdi el, de az nembaj...
-
pinnacle
nagyúr
válasz
TomPack
üzenetére
Köszi! Régebben ha szolgáltatói hiba miatt nem sikerült a hordozás 5000Ft-t járt az ügyfélnek. Most is van még ez? Én 2x is kaptam. Mindig ráírattam az új hordozásra, hogy hiba történt, jóváírást kérek.
Most is jön SMS éjfélkor ha elfogadták a hordozást? Nekem azt mondták, hogy akkor jön ha nem sikeres. -
Black_Raven
veterán
Akkor mindenki figyeljen oda Tkom személyes adategyeztetésnél feltett kérdésre, : Kapott SMS-t,?----IGEN, a helyes válasz! (pedig én sem kaptam, de megcsinálták.
) -
TomPack
őstag
válasz
pinnacle
üzenetére
Én a DunaPlaza-ban voltam hordozni. Másodjára sikerült is. Mondtam, hogy Fix-et akarok Maraton 4Gb-al. Erre mondja az ügyintéző, hogy néz nekem valami jobb ajánlatot. Mondtam kösz nem, nekem ez tökéletes lesz. 5 perc pötyögés után megkérdezte, hogy mennyit szoktam beszélni. Azt mondtam max 5-10 percet, mert viberezek, meg messenger hívásozok általában. Erre benyögi, hogy összerakott nekem egy tarifacsomagot, mit szólnék 80 perc beszédhez meg 1Gb internethez 4 ezer valahányszáz forintért. Kérdezem, hogy ebben mi a jobb ajánlat?!
De náluk legalább van hordozható domino sim, kettőt kaptam, mert az elsőt visszadobta a voda lakcímnemegyezés miatt, pedig direkt bementem hozzájuk a számhordozás előtt. Másodjára sikerült csak átírnijuk, azt mondták hogy a belső rendszerbe nem volt átírva, csak a külsőbe. 
-
pinnacle
nagyúr
válasz
anadroid
üzenetére
Köszi anadroid, radio100jozs! Először az emeletire mentem, csak nagyon sokan voltak, ott mondták, hogy számhordozást bárhol, akár a földszinten is meg tudom csinálni. Éreztem, hogy valami itt nem tiszta, készültem, arra, hogy üzletvezetőt, panaszkönyvet fogok kérni. Igaz itt is bizonygatta az eladó, hogy a Dominó nem éri meg. Veszek 4GB internetet, feleségemnek elég lesz 1 évig, Whatsappra, Viberre, telefon meg majd kiderül.
-
motoflug
őstag
Sziasztok!
Lejárt a hűség és egyéni díjcsomagba került át a kártyám. Online próbáltam átállítani Domino-ra, de csak havi előfizetéses csomagokat dob ki. Ezek szerint be kell mennem valahova elintézni?

-
pinnacle
nagyúr
Sziasztok!
Telenortól számot akartam hordozni a Telekomhoz, Dominóra. WestEnd, földszinti üzletükben azt mondták, hogy nincs ilyen SIM kártyájuk már régóta, csak havidíjas előfizetéssel tudnák átvenni, vagy kapok egy másik számot, Dominóban. Kérdeztem, hogy mégis mi ez, nem válaszoltak, csak célozgattak, hogy felsőbb utasítás. Kérdeztem sehol sincs lehetőségem Dominóra váltani, mondták sehol. Az 1. emeleti üzletben, rövid tanakodás után tudtam a számomat Dominóra hordozni. Mi a fene ez? Próbálják az új számhordozott, ügyfeleket havidíjas előfizetésre kényszeríteni? Nem tudom, hogy ez mennyire szabályos.
-
gianone
őstag
válasz
Beca1990
üzenetére
Elég rossz biznisz biznisz T-nél telót venni. Minél nagyobb a csomag, annál kevésbé éri meg. Mobil XL-nél 96000-t kell pluszba a havidíjban fizetni, ha veszel telefon, mintha nem, miközben S8-ra is csak 36000-96000 kedvezmény adnak. Többe kerül összesen, mint listaáron. Ha Mobil XL + 4GB-ot fizet elő valaki, akkor kapja listaáron a telefont, kisebb nettel még bukik is... Nevetséges.
Indian74
Ha vettél telefon az előző díjcsomagra, akkor nyilván nem vehetsz másikat, csak kötbérrel. Itt azokról van szó, akik nem vettek, csak aláírtak hűséget. Vagy ha kicsi csomagban volt, kevés kedvezményt kapott, kicsi a kötbér.
-
Indian74
senior tag
válasz
kory24
üzenetére
Akkor csak én vagyok ilyen szerencsétlen??
Chat-en beszélgettem t-mobil -os munkatárssal,ezt mondta nekem:Info
13:10, Ápr 26:
A kapcsolat Peti ügyintézőnkkel létrejött.
Peti
Peti
Üdvözöllek! Peti vagyok, miben segíthetek?
Ön
Szia!!
Ön
13:11, Ápr 26:
elöfizetéses vagyok de még hüségidö van kb egy évig
Ön
13:11, Ápr 26:
de váltanék más dijcsomagra,és van lehetöségem telefont is vásárolnom???
Peti
13:12, Ápr 26:
Peti
Nincs sajnos.
Csomagváltástól függetlenül, csak az utolsó 90 napban nyílik meg a készülék csere egy előfizetésen.
Ön
13:12, Ápr 26:
Kötbér megfizetésével sincsen???
Peti
13:13, Ápr 26:
Peti
De igen
Peti
Peti
De az a teljes kötbér lenne
Peti
Peti
ami az előfizetésre a telefonra és a törlesztőkre is vonatkozik
Peti
Peti
Ez az összeg a szerződésen feltüntetve szerepelnie kell
Ön
Vagyis több 10000 ft??
Ön
akkor az nekem nem jó
Peti
Peti
Inkább úgy mondanám, hogy több mint 80.000
Ön
Sok
Peti
13:14, Ápr 26:
Peti
Igen azBocs a sok írásért.
-
kory24
őstag
válasz
radio100jozs
üzenetére
Én telefonnal vettem, hűség 2018.03 tartott volna.
De vehettem másik telefon új dijcsomagra váltással 2 év hűséggel (4500ft kötbér kellett vissza fizetni kedvezmény különbségek miatt)
-
Greg-77
aktív tag
Ma beléptem a Telekom oldalára az adataimmal, azt írta, hogy 2017.12.11-ig van hűség. De felajánlotta azt is, hogy ha most kötök még 2-év hűséget akkor vehetek készüléket. Erről mit tudtok ez, valami új dolog az új előfizetések miatt? Mert eddig 2 vagy 3 hónappal a hűség lejárata előtt lehetett készüléket venni.
-
Zeki
nagyúr
Bementem egy viszonteladóhoz, hogy azonosítsam magam a hatóságok előtt, meg nevemre vegyem a gyerekem: Kapott sms-ben értesítést? - Nem. - Akkor nem tudunk még semmit se csinálni. Majd ha kap értesítést.
Ennyi volt. Tovább unatkoztak ketten a bótban. -
KZP
őstag
válasz
korcsillio
üzenetére
Ha úgy látod, jobb a mostani csomagod, akkor ne válts!
-
KZP
őstag
válasz
korcsillio
üzenetére
Együtt nézted a beszéd és a hozzá tartozó adatcsomag díját? Mert úgy számít a havidíj, összeadva a kettőt.
-
radio100jozs
őstag
válasz
korcsillio
üzenetére
Igen, csak azt nézd meg a szerződésben, hogy legalább mekkora havidíjú csomagra kell váltanod, hogy ne kelljen visszafizetned az eddigi havidíjkedvezményt kötbérként. Pl. az én ATK Next S-nél 6300 Ft szerepel, azaz biztos, ami biztos megkérdezve még válthatnék Mobil L + 400 MB csomagra, mert az 6500 Ft/hó-ra jön ki.
-
válasz
Soulfly842
üzenetére
Nem Tőled vettem át 20.-án a Mammutba a készüléket?
-
Soulfly842
addikt
válasz
Vangelis
üzenetére
Neeem, csak annyira gyorsak ezek a telefonok már, hogy vérszemet kaptak!!!

Mivel még nem aktív az értékesítés, ezért csak 1-1 kósza Webshop átvétel volt... kérdezz meg erről 1-2 hét múlva

Ha már agyzsibbasztás, múltkor egy céges ügyfélnek mondtam, aki sopánkodott vagy 5 percig, hogy milyen rohadt drága ez az Iphone 7 RED 128 GB-s, de úgysem tudja meggyőzni az asszonyt más telefonról....:
Hát iggeeeeen, A piros alma már Hófehérkének is fájt nem csak neked!
*trollface* -
tsteve
senior tag
válasz
korcsillio
üzenetére
lefelé nem módosíthatsz hűség alatt, csak kötbérrel maximum... next esetében ugyanis konkrét havidijas összegre szerződsz
-
KZP
őstag
válasz
korcsillio
üzenetére
Az nem mindegy, hogy díjcsomagra, vagy csak előfizetésre írtál alá hűséget. Utóbbi esetben módosíthatsz lefelé is.
-
Vangelis
félisten
válasz
Soulfly842
üzenetére
Mennyire sok a piros?

lehet a vodának szánt készülékek lennének azok... csak felcserélték.
-
Soulfly842
addikt
válasz
korcsillio
üzenetére
Nem megszűnik, hanem lezárásra kerül. Nem mindegy
Akár maradhat is, addig amég KIVEZETÉSRE nem kerül az ÁSZF szerint... Amelyik a szimpatikusabb aszerint viszont válthatsz a fenti hozzászólás szerint. -
tsteve
senior tag
válasz
korcsillio
üzenetére
a next-es szerződésedben van egy vállalt minimum összeg, attól felfelé módosithatsz, de listaárat fogsz kapni, telekom vagy egyéb lehetséges kedvezménnyel, de nem vállalhatsz új hűséget, (ami tovább csökkenthetné a díjat) csak ha 3 hónapon belül lejárna a mostani... a jelenlegi hűséged határideje lesz az érvényes továbbra is
-
Soulfly842
addikt
Itt még nem esett szó róla, de a vonatkozó fórumtopicban már igen.
De ha esetleg valakinek kimaradt volna:
A Telekom függetlenül forgalmazza az összes Samsung Galaxy S8, illetve Samsung Galaxy S8+ készüléket

Dübörög már az üzletekbe is a kiszállítás, amint az üzletek árlistájába bekerül már készlet is lesz

-
korcsillio
addikt
Üdv.Ha megszűnik a next csomag de aláírtam 2évet módosíthatom (pl.a Mobil csomagra)?
-
jozsi968
tag
válasz
makoss
üzenetére
Ha a Telekom fon szót a google keresőbe írtad volna, az túl nyilvánvaló lett volna?
TELEKOM WI-FI FON INTERNET -
aprokaroka87
nagyúr
válasz
radio100jozs
üzenetére
köszi!
-
makoss
veterán
Üdv!
Bocs ha rossz helyre írtam volna.

Mit lehet tudni erről a Telekom fon ingyenes wi-firől?
Mekkora sebességgel él ez?
Illetve mennyire korlátlan ez, ...stb
-
radio100jozs
őstag
válasz
aprokaroka87
üzenetére
Nem is kell megadni lakcímet! Csak név, születés hely idő, anyja neve, és egy igazolvány szám.
Jól néznénk már ki a lakcímmel, külföldi is vásárolhat útlevéllel feltöltős kártyát, sőt lakcímkártya nincs is minden országban. -
aprokaroka87
nagyúr
Üdv!
Online felületen történő adategyeztetés során a lakcimnélküli státuszt hogy kezeli le a rendszer?Pl "békafalva" lakcimnélküli státuszt.
tehát telepűlés szintűt.
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Xiaomi 11T 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3660
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E544 - i5-4GEN I 8GB I 128SSD I 14" HD+ I DP I Cam I W10 I Garancia!
- Egyedi ékszerdobozka
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760 i5 13400 32GB DDR5 512GB SSD RTX 4070 12GB ÚJ Zalman T4 Plus FSP 650W
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

, most hallasz most jó