-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
South Velen
addikt
válasz
reddoors #86712 üzenetére
Valószínűleg nem volt képben, de itt azért előfizetés is van képben (új szerződés a meglévő aranykártyás mellé) és lehet hívni akarnak vagy ilyesmi.
Ettől függetlenül balfékség a t-től, hogy azt írja, tegnaptól átvehető, hány felesleges utat okoznak így. Persze nem tudhatjuk hogy felesleges, de nekem nincs kedvem elkocsikázni, parkolást fizetni, stb. ha tényleg nem tudnak még róla a boltban.
-
South Velen
addikt
válasz
reddoors #86697 üzenetére
Most hívtam a 1430-at és azt mondta, még nem vehetem át.
Valami ilyesmit magyarázott, hogy hiba csúszott a rendszerbe (egy általa is ismeretlen hiba), és még az üzletig nem jutott el a rendelési igényem, vagy ilyesmi.
Szerintem ő sem volt képben..
Igazából mindegy, a T informatikai rendszere már minden létező hibát fel tud vonultatni.
Amúgy ha bemegyek egy üzletbe és webshopot megkerülve rendelek, úgy mennyivel drágább? Még mindig 10% az online kedvezmény? Vagy most épp ezeken a botrányos árakon kapnám meg?
-
tsteve
senior tag
válasz
reddoors #86241 üzenetére
ez igy valóban ütős...és elvileg működik is a feltételek alapján vele a korlátlan böngészes...
kár, hogy itt is van egy hibás web oldala a Telekomnak, ami fals infót tartalmaz az XXL-re, hiszen ez sem lezárt csomag ill. opció dominóban...csomagként egyébként -elvileg- működnie kell eu-ban is majd 3 hét múlvatényleg szánalmas a Telekom időnként...
-
St3ven
addikt
válasz
reddoors #86229 üzenetére
Ez még jó is lehet, ha visszaveszek az igényekből. De azt írják a korlátlan böngészés oldalon, hogy:
"A korlátlan opciót 2017. május 1-jétől lezárjuk. Az opciót használó ügyfeleink továbbra is igénybe vehetik, de a jelzett időponttól már nem lesz választható, nem rendelhető meg."
-
MK VII
veterán
válasz
reddoors #86150 üzenetére
Természetesen nem a főbb települések környékén vannak a gondok, hanem vidéken, eldugottabb helyeken.. Ott pl. vodának is sokszor jelerősítő egységet kell telepítenie a házakhoz, hogy tudják használni egyáltalán a mobiljukat az emberek.
Én is Veszprém és Szfehérvár meg Budapest közt közlekedek, ha közlekedek.. Tökéletes a térerő mindig. -
JamesFinn
senior tag
válasz
reddoors #86146 üzenetére
Én akármit vettem, annak a papírjait rögtön letöltöm, az a biztos. Most erre a telefonra amit vettem (független, hűség nélkül) biztosítást akartam kötni. 5 helyen (messenger, chat, telefonos üsz, FB, személyes üsz) kérdeztem, senki nem tudott válaszolni. A honlapon úgy értelmezhető, hogy köthetek. Nem lehet. Panaszt megírtam, majd 30 nap múlva válaszolnak.
Ami itt megy, vicc. -
MK VII
veterán
válasz
reddoors #86146 üzenetére
Na igen... Ezek elég nagy hibák egy ekkora szolgáltató részéről..
Viszont azt is hozzá kell tenni, hogy, ha nem akarsz recsegő meg gyenge vonalat egy telefonhívásnál, vagy gyenge térerőt akkor ennél a szolgáltatónál kell maradni... Ezt az előnyét sajnos ki is használja a Telekom maximálisan. Sok helyen szinte egyik másik szolgáltató hálózata nem működik még mindig, vagy csak nagyon gyengén, ahol a Telekomnak szinte full térereje van...
Én is nagyon sokszor gondolkodtam már a szolgáltató váltásom, mert nekem is a bögyömben vannak, de a fentebb leírt problémák miatt inkább maradok a Telekomnál és néha nyelek egy nagyot.. -
válasz
reddoors #85329 üzenetére
Nem értem ezeket a szerencsétlen szolgáltatókat , miért nem lehet ezt érthetően pontosan leírni. Volt idő felkészülni rá, lassan 1 éve , hogy biztos a roaming eltörlése.
Csak azt nem tudják, hogy mit lép a konkurencia a mostani helyzetben. Egy csomó részlet attól függ, hogy a többiek mit adnak, vagy mit nem adnak
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Filmvilág
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Hálózatokról alaposan
- Macska topik
- Óvodások homokozója
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- GAMER PC : RYZEN 5 4500 / 16GB DDR4 / ASUS RX 480 8GB / WiFi / Bluetooth / 512GB M.2 SSD / 500GB HDD
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra - Ultra White - Használt, karcmentes
- Microsoft Surface Laptop 3 - 15 col - Fekete
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged