Hirdetés
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple Watch
- Honor 200 Pro - mobilportré
Hirdetés
-
GPS és jobb üzemidő a Garmin Lily 2 Active-ban
ma Valamelyest a forma is változott, de a legnagyobb újdonság a műholdas vevő bekerülése.
-
Kétféle verzióban jön az Addlink PCI Express 5.0-s SSD-je
ph A belépőszintű megoldás 1-től 4 TB-ig fedi le az igényeket, és PS5-kompatibilis hűtőbordával vagy anélkül egyaránt listázzák.
-
Hosszabb bemutatón a Metro Awakening
gp A VR játék érkezésére már nem kell sokat várni, alig egy hónap múlva érkezik a teljes kiadás.
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
legenda
válasz bwin.party #27210 üzenetére
a probléma - részint - adott lehet, csak stílusod hagy némi kívánnivalót maga után...
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
GeoJoe
senior tag
válasz bwin.party #27210 üzenetére
és mit mondanál a hírközlési hatóságnak? hogy nem kaptál meg valamit amiért nem is fizettél? bónusz. ha 0 percet kaptál volna akkor se lenne helye reklamációnak. az más kérdés, hogy ennek ellenére szerintem szívesen utánajárnak és pótolnák ha normálisan áll hozzá az ember
-
djculture
félisten
válasz bwin.party #45397 üzenetére
Ha már egyszer volt tartozásod akkor részletre csak úgy adnak telefont ha kipengeted a meghatározott mobilelőleget.
-
glaci
őstag
válasz bwin.party #45399 üzenetére
Szerintem ha már nem "tartozol" nekik, akkor vehetsz, de a mobilelőleg nagyon esélyes! (És ki tudja, hogy részletetre engedik-e!)
Majd írok ide valami okosat. (Majd ...) ;)
-
glaci
őstag
válasz bwin.party #45401 üzenetére
Egy próbából nem lehet semmi baj. Leg rosszabb esetben elutasítanak!
De legalább akkor megtudsz mindent, amit szükséges! (Határidők, feltételek stb.)Majd írok ide valami okosat. (Majd ...) ;)
-
Samus
addikt
válasz bwin.party #45397 üzenetére
Hogy jött össze ennyi összesen?
'' Az élet egyszerű. Döntéseket hozol és nem nézel vissza.'' // Tomorrow's just your future yesterday!
-
djculture
félisten
válasz bwin.party #45399 üzenetére
Venni vehetsz csak éppen, mondom kemény mobil előleggel. Amúgy nem nagyon van elévülés ilyen üzletpolitikai szinten, volt akinek westeles tartozás miatt nem adtak csak így telefont.
[ Szerkesztve ]
-
djculture
félisten
válasz bwin.party #45996 üzenetére
Szia. Én azon vagyok Csak sarkanyolo2 fúrumtárs istenitette ezt a surf dicsomagot, neki írtam hogy tisztában legyen ezzel. Olyan ez mint a dominó aktiv de ott legalább ha használod tényleg jó percdijak vannak egy időszaki dijért.
-
ForRedGlory
félisten
válasz bwin.party #46739 üzenetére
Nyugi, lesz ez meg ilyen. Most van/lesz egy nagyobb atallas, vannak mellekhetasai. Csak atmeneti.
-
lugosi
MODERÁTOR
válasz bwin.party #56925 üzenetére
Én kezdő vagyok dominó téren, egy van újabban a családban. Mi a Telekom online felületén töltöttük fel, és az egész feltöltést univerzális egyenleggel felhasználható egyenlegbe tette. Esetleg érdemes úgy csinálni legközelebb.
-
dptrsk
Topikgazda
Szerintem itt a domino részre kattintva egyértelmű, hogy hogyan tölthető az univerzális egyenleg, s nincs ott a T-pont...
-
ForRedGlory
félisten
Meg fogod kapni az e-mailt is ne aggodj.
-
veterán
válasz bwin.party #57412 üzenetére
Samsung-on engedélyezve van az LTE a beállításokban? Van ilyen a WCDMA mellett?
Szerk.: látom már írtad.
[ Szerkesztve ]
iPhone 16 Pro Max -- iPad Pro -- tv 4K -- Watch — Mac — AirPods Pro 2nd gen
-
dptrsk
Topikgazda
válasz bwin.party #57418 üzenetére
4G lefedett területen vagy?
visszaolvastam, de nem láttam, hogy írtad volna, hogy másik 4G képes Telekomos SIM működik ott, ahol vagy. -
BéHGT
senior tag
válasz bwin.party #61044 üzenetére
Én eddig ahol csináltattam ilyen szerencsekártya feltöltést, ott volt sima kártyafeltöltés is, ahogy néztem a kijelzőt.
-
Vangelis
nagyúr
válasz bwin.party #61044 üzenetére
A postai terminálokon nem szeretik feltölteni az egyenleget... a bankkártya terminált szokták használni,.
Nekem kellett erősködnöm, hogy egy tesco-s számot legyenek már szívesek a szrt-s en feltölteni, mert a másik nem tudta.@@@@ https://armegoszto.hu/deals/new
-
Vangelis
nagyúr
-
szaniszlokar
aktív tag
válasz bwin.party #65589 üzenetére
Errol a szamrol a telenor ugyfelszolgalata hivott engem is. Elosszor nem lattam a hivast, majd amikor ujra hivott felvettem es az ugyfelszolgalat hivott vissza egy korabbi bejelentesemmel kapcsolatban
Minden ellenállás hasztalan.
-
legenda
válasz bwin.party #67947 üzenetére
szia,
akkor tudok elképzelni nem díjmentes hívást, ha nem a megfelelő hazai hálózatból hívtad adott telefonszámot.
nakrisz; nem nagyon szoktam a linkelt oldalt olvasni - nem mennék bele a miértekbe -, most kivételesen elolvastam az írást és csak annyi vetődött fel bennem, hogy; a cikk írójának minden tisztelt kollégája, barátja és rokona azonnal törli az e-mail útján kapott értesítést a kézbesítést követően, amiben a számla kiállításáról tájékoztatják, nehogy később a hasznára lehessen probléma esetén? mert abban megtalálható a befizetendő összeg, a szükséges azonosító...stb., így nem kell telekom pontba menni, de még csak telefonálni sem.
az egyszerűbb megoldások biztos véletlenül maradtak ki a cikkből, mert így van "hírértéke"...
ettől persze még hiba a hiba a szolgáltatói oldalon, csak ezt sokan eltúlozva akarják meglovagolni...Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
legenda
válasz bwin.party #68046 üzenetére
szia,
a 4g/lte fogékonyabb az akadályozó tényezőkre, illetve a magasabb frekvenciák alapban is, így természetesnek mondható, hogy a 4g/lte esetén valamivel gyengébb térerőt jeleznek bizonyos helyeken a telefonok, mint 3g, pláne 2g módban.
a 2g kontra 3g között is nagyon sok helyen van ilyen eltérés, hogy a 2g erősebb, ez van, olyan sosem lesz egyik szolgáltatónál sem, hogy minden hálózati módban maximumon szórjanak mindenhol.
hazánkban nincs különbség más tekintetben a 4g és lte kijelzés között, az lte a telekom esetén jellemző, de már ők is több készüléken módosították mostanság 4g-re a kijelzést.blackmajesty; a jogszabály nem veszi figyelembe a gyártók/szervizek ilyen jellegű hozzáállását, amennyiben a szerviz nem tudja kijavítani a készüléket, a szolgáltató pedig nem tudja azonosra kicserélni, úgy az ügyfél nem köteles másmilyet elfogadni, ami tulajdonságai/adottságai tekintetben nem teljesen azonos a korábbival - olyan eltérő típusú telefon pedig nem létezik, aminél nem található néhány eltérés, ami alapján a jogszabály kapcsán okkal elutasítható -, így elállhat a szerződéstől bármilyen gyártójú készülék esetén, nem kell vele foglalkoznia, hogy melyik gyártó/szerviz miként intézi a dolgot.
a drágább készülékre ráfizetést is sokszor megoldották már az ügyintézők, megfelelően lepapírozva nincs belőle gond.[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
lugosi
MODERÁTOR
válasz bwin.party #71322 üzenetére
Nem értem, miért nem váltod át a számod az előfizetésesre, ha már úgyis fizeted. Fizetni az előfizetést és a dominó percdíjat is, nem tűnik logikusnak.
-
dptrsk
Topikgazda
válasz bwin.party #71327 üzenetére
Move XS + 5GB net lenne a jó, ha keveset beszélsz.
-
bostone
addikt
válasz bwin.party #71329 üzenetére
Anno én dominóról váltottam és akkor nem kellett, bár legalább egy éve prepaid-es voltam.
-
bostone
addikt
válasz bwin.party #71331 üzenetére
Ez nem most volt, és mint írtam legalább egy éve már rendszeresen töltöttem a kártyámra.
Én move xs-ben vagyok 5 giga adatforgalommal, nekem így megérte, megéri.
-
lugosi
MODERÁTOR
válasz bwin.party #71327 üzenetére
Nézd így gyakorlatilag van egy felesleges előfizetésed (mert nem használod), de közben költesz a dominóra. Így az előfizetés felesleges. Szerintem add össze, hogy mennyit költenél tényleg feleslegesen az előfizetésre, és ennek figyelembe vételével nézd meg, hogy nem-e lenne olcsóbb a készülék függetlenül. Látatlanban is úgy érzem, hogy jobban jönnél ki úgy.
-
milenda
tag
válasz bwin.party #72113 üzenetére
Köszönöm, sikerült.
-
addikt
-
dptrsk
Topikgazda
válasz bwin.party #87918 üzenetére
Ha új előfizetés meglévő szám mellé kérsz még egyet, akkor többnyire eltekintenek az előlegtől.
Ha teljesen új ügyfél vagy és veszel telefont lesz előleg, amit a telefon átvételekor legkésőbb ki kell fizetned
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Greenwashing miatt támadják az olaszok a Sheint
- Disney+
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- ZIDOO médialejátszók
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- iPhone topik
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- VKB Gladiator NXT Premium + Thrustmaster TWCS Throttle + Monstertech asztali tartók
- DJI Mini 2 Fly More Combo FMC drón szett 3 akkuval - újszerű állapotban
- Rengeteg új áru érkezett, és az árak is kedvezőek! A Business kategóriát nem kell bemutatni
- 9.genes alap gamer(i3-9100f/16gb ddr4/GTX1060/512gb ssd)
- Nintendo Switch gépek( LITE, V2, OLED) Konzolbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen