Hirdetés
- Mobil flották
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Kapcsolja ki, kapcsolja be!
- MWC 2025: A kicsi és a kamerás - megjött a Xiaomi 15 és az Ultra
- iPhone topik
- Yepp: korlátlanság és streaming-modell a Yettel adatforradalma
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jefedrin
tag
válasz
fenergie84 #113763 üzenetére
Ja igen.
Bocsánat nem görgettem lejjebb az oldalon. -
Jefedrin
tag
válasz
fenergie84 #113755 üzenetére
Egészen pontosan ez van az MR24 dobozán.
[link] -
Grande Ale
őstag
Lehet, hogy butaságot kérdezek, de pl. a Ps5-öt tök mindegy melyik hdmi portba dugom, igaz? Most az egyesben van. 65ur7800lk3 a tévé.
-
-
Drughi
addikt
válasz
sityupityu #113757 üzenetére
Tökéletesen működik vele.
A MediaMarktba ráadásul akciós is, így jó deal. -
-
Drughi
addikt
válasz
fenergie84 #113755 üzenetére
Köszi,
Ezt néztem én is, csak korábban írta valaki, hogy visszafelé kompatibilisek lehetnek, de ki tudja már...
Az MM-be pont fél áron van a 24-es típus, egyet elhozok délután, ha nem jó, akkor visszaviszem és megrendelek egy korábbit. -
Imilenni
addikt
Sziasztok!
Van egy webos-es tv-nk, az elmúlt időben már laggolgatott a menü, meg úgy minden.
Viszont ma konkrétan egy alkalmazást sem képes elindítani a TV, Youtube úgy megy csak, hogy bufferel 15-20 másodpercig, aztán 1-2 képkockát látunk és újra.
Erre van valami megoldás? Nincs energia takarékos módban.
(LG 43'UK6400)
Wifin van, próbáltuk kábellel is de a helyzet változatlan. -
Drughi
addikt
Sziasztok,
Szüleimnek van egy 2022-es LG UP78xxx típusú tv-je. Tönkrement a távirányító (magic remote)
Szeretnék nekik venni egy új gyárit, de nem tudom milyet. A legfrissebb és kapható az MR24GN típus, de ez 2024es model. Ezzel fog vajon működni?
Vagy keressek MR22 típust? -
skroy
senior tag
válasz
Grande Ale #113745 üzenetére
Már megjött arra a készülékre is.
-
skroy
senior tag
válasz
Grande Ale #113743 üzenetére
A 2023-as (UR) készülékek mind megkapják.
-
Grande Ale
őstag
lg 65ur78003lk tévét használ valaki?
Kapott frissítéssel beépített chromecast funkciót, vagy azt csak az oledek kaptak meg? -
LouiS22
veterán
Ha valaki a hue sync appra várna: [link] PR katasztrófa LG és Signify módra.
-
domerator
veterán
Sziasztok,
LG 43LJ500V régi tévéhez keresek talpat (lábat). Anno falra lett szerelve és a talpait valahova elkevertük. -
Speeedfire
félisten
válasz
IntelKiller7 #113739 üzenetére
Egy 8 éves samsungom van, ami gyorsabb. Meg van egy chromecast is a régi tv-men, és az is gyorsabb. Nem is kell felső kategóriás.
-
IntelKiller7
veterán
válasz
Speeedfire #113738 üzenetére
Igazabol addig nem zavaro, amig nem probalsz ki egy felsobb kategorias TV-t.
-
Speeedfire
félisten
válasz
IntelKiller7 #113737 üzenetére
Ha nagyon megunom, lehet veszek hozzá egy 4k google chromecast-ot, amin már van google tv.
Nem értem, hogy miért nem raknak bele egy erősebb cpu-t. -
IntelKiller7
veterán
válasz
Speeedfire #113735 üzenetére
Egyebkent ezeken a sima tv-ken tenyleg para a webos.
baratnomnek van meg most havernak webos tv-je, es fuuu.
a CX oledem sokkql gyorsabb volt, a C3 meg foleg. -
Speeedfire
félisten
válasz
skroy #113734 üzenetére
Vissza fogok menni, és követelem hogy cseréljék ki a simára.
Én samsungról váltottam, engem mondjuk ez a távirányító nem fogott meg. Kifejezetten idegesít néha, hogy átvált "egér" funkcióra
A webos meg néha nagyon lassú. De ezeket leszámítva nagyon bejön eddig ez a 75ur78003lk -
skroy
senior tag
válasz
Speeedfire #113733 üzenetére
Téged át'asztak.
-
skroy
senior tag
válasz
IntelKiller7 #113731 üzenetére
Ahhoz a készülékhez standard távirányító van, a magic remote nem tartozék.
-
IntelKiller7
veterán
válasz
Speeedfire #113730 üzenetére
Telekomtol lett vasarolva. Ugyfelszolgalattal boxoljunk egyet?
-
Speeedfire
félisten
válasz
IntelKiller7 #113728 üzenetére
Én lehet, hogy vissza mennék a boltba és szólnék, hogy valami nem okés.
-
Mikiller
aktív tag
Sziasztok!
Nyaggat a tv, hogy rakjam fel rá a webos24-et. 2023-as a tv (ur73003)
Mi a tapasztalat vele? Unom már, hogy minden bekapcsolás után ott virít kb. 1 percig a nagy fehér figyelmeztető. Kikapcsolni sem lehet.
(Vagy én nem találom) -
Speeedfire
félisten
válasz
IntelKiller7 #113721 üzenetére
Ez biztos? Nekem 75ur78003lk van és magic remoteos a táv. Nem hinném, hogy ahhoz olyan járna. Ez van elvileg nekem.
-
mobilizmo
Topikgazda
válasz
IntelKiller7 #113723 üzenetére
Rá van írva, hogy csak infra, csak sima távként tudja használni.
Én is vettem egy ilyet, mert az eredeti gyári görgője megadta magát. Ebbe átpakoltam a panelt és így van új teljes értékű távom. -
PLaci58
addikt
válasz
Van olyan utángyártott amelyikben csak az infra rész van benne és nincs egêr funkció.MM-ben van leárazva, MR 24GN való ahhoz a TV-hez, 8100,- Ft.
-
válasz
IntelKiller7 #113723 üzenetére
Miért nem veszel át MediaMarkt-ban? Mindig eredeti, még most írok ezzel a Magic Remote-tel a prohardver fórumon!
-
skroy
senior tag
válasz
Mennie kell, ha hozzá való távirányító van hozzá. Valószínűleg egy gagyi, utángyártott távirányítót vett.
-
IntelKiller7
veterán
Sziasztok.
ismerosom vett egy lg 65ur78003lk tv-t. Sima taviranyito volt hozza, rendelt egy magic remoteot temurol, de a kurzor reszet nem tudja elohozni.
ezen a TV-n nem is lehet? A hivatalos oldalon MR-al van fotozva a TV. -
Raptor1111
újonc
válasz
tamas.varga5 #113719 üzenetére
Köszönöm, de lehet hogy nem fog kelleni. Egy másik szerelő azt mondta, hogy háttérvilágítás hiba. Nekem nem tűnik logikusnak, mert maga a világítás jó, működik. Inkább ami azt vezérli, ott lehet/lehetett valami gond.
Viszont érdekes, hogy ma is tettem egy próbát, és most meg semmi gond nem volt. Lejátszotta usb-n keresztül a sima, és a 3d-s filmeket is, egyszer sem produkált hibát... -
tamas.varga5
tag
válasz
Raptor1111 #113716 üzenetére
Aliexpresszen találtam.
-
pjen
félisten
válasz
Raptor1111 #113716 üzenetére
Az én Amiko 8265+ om simán megoldja, , de gondolom más is.
-
Raptor1111
újonc
Sziasztok
Tegnap óta a tv-m (LG 70lb650v) olyan hibát produkál, hogy bármely usb porton bedugott pendrive/külső hdd-n lévő film lejátszása után nem sokkal elmegy a kép, mintha kikapcsoltam volna a tv-t. Hang van, a film megy tovább, távirányítóra reagál, de kép nuku.
A hdmi porton csatlakoztatott settop box-on keresztül nincs probléma, ott nem megy el a kép.
Egy ismerős szerint haldoklik az alaplap a tv-ben. Sajnos már 2014-es a tv, de még lehet rá esély hogy meg lehet javíttatni? Nem akarom lecserélni a 3d miatt, manapság lehetetlenség találni passzív 3d képes tv-ket 70 col vagy felette.
Valamint az a lehetőség járható, hogy valamilyen átalakító segítségével a hdmi portba csatlakoztatom a küldő usb-s adattárolót?
Bár eddig nem találtam olyan átalakítót. -
-
chris0000
őstag
thx. változott a menürendszer is a frissítéssel
általános - rendszer - további beállítások - kezdőlap beállítások - (bekapcsolási képernyő)-re változott, előtte nem volt opció, csak be/ki lehetőség - új bemenet
ha így van beállítva, akkor a legutolsó bemenetet választja automatikusan, ami nekem a HDMI1 TV műsor. -
chris0000
őstag
hi. volt most egy frissítés pár napja, de az mitől van, h most a frissítés után mindig ki kell választani a HDMI sávot, h bejöjjön a TV adás? eddig frissítés után egyből ment, most meg előbb bejön a webos logo a TV-n és utána a dashboard.. (LGMagic remotosTV) thx. üdv.
-
PLaci58
addikt
válasz
kalifa777 #113710 üzenetére
Megoldást nem tudok, mert nekem működik a BT füles (43UR78003). Beléptem a menübe, hang beállítások, hangkimenet, vezeték nélküli hangszóró használat és itt Bluetooth eszköz. Akkor felhozza a BT eszközöket és kiválasztottam a fülest (P47, a leggagyibb , ami létezik 😄). Összekapcsolódott és megszólalt a füles, de egyből el is hallgatott. A TV szerint ezen ment a hang, de a valóságban a soundbar szólt HDMI (ARC). Amikor kikapcsoltam a soundbart átváltott tv hangszóróra és akkor már vissza tudtam kapcsolni a fülest és ment stabilan. Vagyis a soundbar kikapcsolása nem segített, mert egyböl visszakapcsolt, de átváltottam aux bemenetre és így már nem látta a TV.
Nem lehet, hogy nálad is valami másik külső eszköz miatt nem vált BT fülesre? -
kalifa777
tag
Sziasztok!
Most került ki a konyhába egy tv (LG 43 UF778V).
A tv adás még ezután lesz megoldva rajta, de a wifin keresztül a plex szerveren lévő dolgokat már tudom nézni. A párom sokat dolgozik otthonról, és nem akarom zavarni őt munka közben. Több bluetooth fülesem is van de egyiket sem ismerte fel a tv.
Egy olyan eszköz kellene ami az alábbiakat tudja:
- ki tudja adni a hangot a fülesre (A TV SCART, RCA, optikai kimenettel rendelkezik és van HDMI USB3 bement is rajta)
- nem foglal el sok helyet
- olcsó
- nem kell a töltésével foglalkozni
- (A hangot a fejhallgatón állítanám)
Ha van valakinek megoldása ne tartsa magában. (Nem tudom, hogy a bluetooth stick működne e de annak örülnék a legjobban)Előre is köszi.
-
tamas.varga5
tag
válasz
zsolti.22 #113697 üzenetére
Szia,a magam választásából tudok kiindulni, én elkötelezett LG rajongó vagyok és a LG 43QNED80T3A QNED TV mellett tettem le a voksomat. Tudom,ez képátlóban nagyobb mint amit szeretnél,de ha kisebbet keresel,fogsz találni abban a szegmensben. Nézelődj a QNED technológia háza táján,nem fogsz csalódni. Igazán az OLED-et ajánlanám jó szívvel.de az árba bőven nem fér bele. Zenéhez mindenképp válassz hozzá egy jó LG hangprojektort is!
-
Bader
csendes tag
válasz
kishajagos #113705 üzenetére
Nálam pontosan ugyanez. Ma reggel annyit írt hogy hogy szerverkommunikációs hiba lépett fel.
-
kishajagos
csendes tag
válasz
Bader #113703 üzenetére
Szia. Nekem ma hozott az lg 65ur78003lk egy olyan hibát, bekapcsolás után függetlenül a forrástól, nem volt hang, semelyik kimenetre állitva. Csak a factory reset oldotta meg, viszont nem tudom elfogadni az adathasználtati feltételeket, ezáltal nem müködik sem az app store sem a böngésző...
-
Bader
csendes tag
Sziasztok! A napokban volt szoftverfrissítés a TV-n. 65C21LA Az lehetséges, hogy a frissítés óta nem megy a Prime Video? Disney, Netflix, Youtube, minden megy. Viszont a telepített APPS is hibára fut. (eltávolítottam a Prime videot hogy újra telepítem) Most viszont az appba sem tudok belépni! Ötlet? Köszi
-
s7evcsenko
addikt
Üdv.
LG OLED 65A13 TV beépített médialejátszójával nézek filmet, sorozatot NAS-ról.
Az lenne a kérdésem, hogy van-e rá valami mód, hogy megjelöljem azokat a tartalmakat, amiket már láttam?
PL. egy 23 részes sorozatnál sosem tudom, hogy hol hagytam abba, melyik résznél, mindig bele kell pörgetnem, hogy kb hol tarthattam. -
tamas.varga5
tag
válasz
tamas.varga5 #113700 üzenetére
Közben nagy nehezen sikerült rátalálni,megoldódott.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest