Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Android szakmai topik
- iPhone topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Magisk
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hazai akkumulátorrekordra pályázik a OnePlus 15R
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bizsu1st
aktív tag
Sziaszzok Lg UQ75003lf készülékre valahogy fel lehet tenni a One tv appot? Visszamondtam a kábeles tv-t, de néha-néha jó lenne nézni egy kis tv adást, ha már van digitális profilom, de meglepődve tapasztaltam, hogy a Content Store-ban nincs ilyen app... Eddig DirectOne app volt hasonlóra használva, de az megszűnt... Olvasgattam, hogy valami kodi-n keresztül lehet, de azt nem ismerem. Tudnátok segíteni? Köszönöm!
-
-
Albi101
csendes tag
Sziasztok,segítséget kérnék. Kolégám szeretne venni,egy belépő szintű 55" tévét (lg) én még nézegetem neki TCL P8K,érdemes lehet vagy inkább maradjon az lg nél.Ami neki számít kevésbé tükröződő képernyő,viszonylag jó betekintési szög. Előre is köszönöm.
-
KD6-3.7
őstag
AI részre gondolsz?
Szerintem az nem lesz jó arra, próbáltam, ilyen EQ szerűségnek felel meg, nagyon nagy változást nem értem el vele, de ha mondod mit nézzek meg szívesen kipróbálom.
Viszont van benne kisegítő lehetőség, tud feliratozni, auracast ami meg esetleg a BT fülesre, hallás segítő eszközre tud hangot küldeni. Bár valószínűleg ezek más tévékben is vannak... -
Tutu7030
veterán
Sziasztok! Frissült a tv webos 25-re és azóta nincs a a tv műsor közbeni görgő nyomvatartásos kereső opció. Aktiválható/beállítható uijra, vagy az új sw miatt végleg búcsút inthetek neki?
-
pjen
félisten
Üdv. Hallás sérült rokonnak keresek TV t. Nézegettem ezt a C5 oled TV t. Láttam, hogy van benne ez a hang varázsló. Aki használja leírhatná, hogy mennyire hasznos vagy csak paraszt vakítás?
-
Doky1988
senior tag
Sziasztok!
Valaki gigantikus nagyon ügyes és okos fórumozó társ segítségét várom, mert nemtudok rájönni semmiképp a megoldásra

Szóval van egy LG 43LF630V készülékem.
Már DIGI idejében is volt ez a problémám szóval nem One probléma..Szóval akármikor újrakeresem a csatornákat teljes kereséssel, állandóan úgy írja be a csatornalistába, hogy 2-4-6-8-10 stb..
Ez miért van? Tuti van valami beállítási lehetőség ami ezt csinálja, de mi lehet ez? Nem tudok rájönni, köszi
-
-
Krissz80
senior tag
válasz
Fox Mulder
üzenetére
Akkor ezek szerint érdemes felrakni?
Nem lassítja be nagyon a sok AI cucc?Nem vagyok AI-fób, de mindennnek megvan a maga helye.

-
Oké, köszi srácok!
-
válasz
Lalikiraly
üzenetére
A telefontükrözés alapfunkció, mennie kell. A gyári appokat szerintem nem lehet csak úgy törölni és elég kevés van belőle, úgy hogy szükség sincs az eltávolításra.
-
LouiS22
veterán
válasz
Lalikiraly
üzenetére
A saját appjait (nincs sok) nem tudod eltávolítani, de ne úgy tekints a tévére, mint egy telefonra. Jellemzően pármegás (pár tízmegás) keretrendszerekről beszélünk, a legtöbb app valójában egy csicsás és távirányítóval is kezelhető weboldal

Van screen mirroriing, ha a telefontükrözés ezt takarja nálad. -
-
skroy
senior tag
válasz
Lalikiraly
üzenetére
RTL+ van, nincs gond vele, tv2 play nincs, böngészőben elérhető. Netflix, Hbo, Disney, Skyshowtime, stb., mind gond nélkül üzemel.
-
dudzsi
tag
válasz
Lalikiraly
üzenetére
RTL+ van. De nem használom. A másikat nem találtam.
-
Nekem valaki megnézné az LG TVn az RTL+ és a TV2Playt van e app rá? Vagy csak böngészőből érhető el? Ott megy normálisan?
-
-
z123456z
őstag
válasz
sityupityu
üzenetére
Hét ez az! Ha alszol, hogy méred meg? Elég komoly elszántság és kitartás kell ahhoz, hogy kiderüljön a 15 perc turpisság.
-
-
z123456z
őstag
És 4 órát csak bambulok, közben koncentrálok, hogy el ne felejtsek ránézni az órára amikor kikapcsol, különben kezdhetem elölről? Arról nem is beszélve, hogy milyen műsor az, amit úgy tudsz végignézni, hogy se egy hangerő állítást, se egy csatornaváltást, se semmit ne csinálj a készülékkel? Ez nekem annyira életszerűtlennek tűnik, hogy csak ha fizetnének érte, akkor tudnám végigcsinálni. Ennek ellenére elfogadom, hogy van, akit érdekelhet, de nagyon furcsa, és próbálom megérteni, miből vagy mihez hiányozhat az a 15 perc. Hát nem vagyunk egyformák.
-
Sziasztok!
Most hogy TV vásárlás előtt állok. Ugyanis a Diamant TV nagyon nem vált be, így maradok az LG Soundbar miatt az LG TV nél.
50 collba gondolkozok max esetleg 43 is lehet.
A WEB OSt illetően lenne kérdésem.
Android telefonon tud telefontükrözést?
Alkalmazások telepíthetők illetve eltávolíthatók a TV re- ről-
RTL+ és TV2PLAY van e, vagy böngészőből elérhető esetleg?
BT egeret és Billt tud kezelni?Ő lenne a fő kiszemelt:
LG 50UA73003LA TV - Árak, olcsó 50 UA 73003 LA TV vásárlás - TV boltok, tévé akciókDe ha ár érték arányba tudtok jobbat, szeretettel várom.
Azt lestem, hogy a QNED nek sokkal szebb a képe, persze más technológia.
Jah igen és a telefon appal együtt működnek? Mert az LG Home appomba a Soundbar kiválóan vezérelt.Előre is köszi a tippet, tanácsot meglátást. Esetleg ha van valahol valami bomba akció. Kari előtt jólenne.
-
gumisxxx
tag
Sziasztok! Van egy lg 55uk6300mlb tv. Kb5-6 éves lehet. Mennyiért lehetne eladni? Mi lehet a reális ára? Nincs hibája,csak újabb tv-t szeretnék venni.
-
LouiS22
veterán
válasz
Dr Bubo
üzenetére
A régió egyik legnagyobb szereplőjéről beszélünk, még ha ők is intézik a javítást, javíttatást, a legrosszabb, ami történhet, hogy elhúzódik (ez mondjuk a gyártói szervizelésénél is előfordulhat).
(Egyébként az azonos árazás és "pont ugyanaz" a promóció van náluk is és gyártói weboldalon is arra enged következtetni, hogy a forgalmazó egy és ugyanaz: az LG. De ezt amúgy egy gyors telefonnal ki tudod deríteni, az LG ügyfélszolgálat segítőkész, nekem legalábbis ez a tapasztalatom). -
Dr Bubo
MODERÁTOR
LG tévét lehet emagnál venni? Persze nem piacteres eladótól.
A garancia rendben lesz, ugye? -
Párduc
junior tag
Sziasztok!
Tudtok nekem abban segíteni, hogy mi okozhatja azt, hogy 4 órára van beállítva az automatikus kikapcsolás és ennek ellenére 3 óra 45 perc múlva kapcsol ki a TV?
-
piko88
tag
Sziasztok, LG OLED65C51LA OLEDvéleméyn? Főleg sportra (Foci, F1), Netflixre , Xboxra haszbálnám, de emellett SD adás is bejátszik. Mennyire ajánljátok ezt, vagy esetleg valami alternatíva 400-500.000 közt? Köszi
-
Persie12
aktív tag
Sziasztok!
Haver megkeresett hogy van egy kis bibi a tv-vel.
Azt mondta, hogy bármi ami netről menne, pl Disney+ vagy Yettel tv, nem működik. Wi-fi van, mert minden más betölti a dolgokat. Típus sajnos nem tudok mondani, egy kb 5 éves alsóbb kategóriás modellről van szó. Esetleg ha hazaért, és megmondja a modellt, akkor leírom később. Van valakinek valami ötlete, mi lehet a baj? -
-
Be is üzemeltem a 65QNED92A2....(pontosan nem tudom mi a vége, de nem is érdekes, mert nem lábon áll). Néhány nap használat után, összegzésnek azt tudom mondani, hogy ennél nekem jobb tv nem kell. A hang először kicsit ijesztő volt, de aztán be tudtam állítani rendesen. Szokatlan a távirányító, mert sikerült jelentősen lekicsinyíteniük, más a gomb kiosztás is, de nagyon jól működik és minőségibb az érzete is használat közben, remélem tartós is lesz. Tudom az OLED-é jobb, de a képminőség is több, mint kiváló. Ami még érdekes, hogy ez könnyebb kicsit (19 kg) mint az 55-ös UN... volt, nekem ez a konzol miatt számít. Remélem jó sokáig ilyen flottul fog működni a webOS is.
Kis érdekesség a vásárlás közben kapott információkból. Beugrottam a Pillangó utcai Euronicsba (bár online vettem) és szóba elegyedtem a Samsungos eladóval. Ő azt mondta, hogy jelenleg szerinte a miniLED-es tv-k közül torony magasan a TCL-nek van a legjobb képe, messze leszakadva az LG és a Samsung egymás mellett kullog utána és még drágák is ahhoz képest. -
blakey
titán
válasz
z123456z
üzenetére
A SkyShowtime sok eszközön problémás, szerintük néhány eszköz támogatott, a többi csak működik, pl. nem minden Google által hitelesített Android TV-n megy 4K HDR-ben, max. 1080p és SDR, plusz még az is hiba, hogy állandóan aktív egy felirat, ha nincs beállítva, akkor az angol SDH megy, úh. egy nagy f@shalmaz. Eddig LG oledeken, Apple TV-ken és Hisense TV-n használtam norrmálisan működő klienst, Android TV-kről le is töröltem. Ráadásul a megjelenés óta nem tudják javítani a hibákat.
-
z123456z
őstag
válasz
z123456z
üzenetére
Skyshowtime megerősítette, hogy az LG OLED tévékkel megy rendesen, qned93 valamiért nem kompatibilis, majd dolgoznak rajta. Pénzt visszautalták.
De most netflixen fedeztem fel egy anomáliát: az eddig próbált filmek és sorozatok ahol jelezve volt a HDR vagy DV mindig átkapcsoltak szépen, de most megnéztem a Felhőkarcolót, szerintem az se nem 4k, se nem DV, utóbbira legalábbis biztosan nem kapcsol át, pedig az szerepel az adatlapján. Más nem találkozott ezzel? -
z123456z
őstag
válasz
sityupityu
üzenetére
Már majdnem nekiültem a kezelési könyvnek. Köszi.
-
-
z123456z
őstag
Mi ez a pixelfrissítés? Én még egy tévén se találkoztam vele. Az nem csak Oled tévéken van?
-
-
Kerio
őstag
válasz
sityupityu
üzenetére
De azért köszönöm, hogy foglalkoztál vele.
-
Kerio
őstag
A Sonynál is van időzített pixel frissítés, általában 4 órányi összesített üzemidő után indul a rövid és kikapcsoláskor fut le.
A kézi pixel frissítést csak indokolt esetben ajánlott indítani, elvileg nem tesz jót a panelnek. Te szerintem Sonyról itt többet tudnak mondani. -
-
Kerio
őstag
válasz
sityupityu
üzenetére
Kattan.. Igen, így van, ahogy írod, amikor nem kattan, akkor van a pixelfrissítés, ami általában 6 percig tart, majd amikor letelt, akkor “katt” és kikapcsol. Pont ezért írtam le korábban a folyamatot, mert tudom, hogy a relé kattanás a kikapcsolást jelzi. Az egyik usb csatlakozóba be van dugva egy kis kijelzős eszköz, ami világít és írja, hogy hány volt van éppen az usb csatlakozón. Ezt használtam az előző tv-nél is (C1, G4). Amikor ez lekapcsolt (és persze kattant a relé is), akkor tudtam, hogy nem kell várnom a következő bekapcsolásig, mert vagy végzett a frissítéssel, vagy épp nem volt frissítés. Ne ez az eszköz nálam világít akkor is, amikor biztosan kikapcsolt a készülék. Már írtam a szerviznek, mert ez nem normális amit csinál.
-
pjen
félisten
válasz
sityupityu
üzenetére
Köszi, akkor keresek valami kézi lehetőséget.
-
Hát kikapcsolás után akkor biztos hogy nem, ha rögtön hallod utána a kattanást.
LG-nél el lehet indítani kézzel is, az kb egy órás folyamat.
A kikapcsolásnál amikor elindítja magától (nekem kb minden harmadik kikapcsolásnál) az állítólag nem olyan "teljes értékű" tisztítás mintha kézzel indítaná el az ember, hanem amennyi csak épp szükséges. Legalább is én ezt olvastam. -
pjen
félisten
válasz
sityupityu
üzenetére
Én a sony tv n kikapcsolás után szinte rögtön hallom a kattanást, akkor nem frissít? Nekem kéne manuálisan, vagy hogy működik ez?
-
válasz
Kerio
üzenetére
És amikor ilyenkor kikapcsolod a tévét, akkor hallasz kattanást hátulról? Mert ha nem, akkor valamit csak csinál a tévé a háttérben. Ha hallod kattanni azt a kis relé hangot amikor kinyomod a tévét, csak akkor van kikapcsolva teljesen. Ha nem, akkor minden esetben pixelfrissítés zajlik szerintem. De lehet, hogy nem jól tudom, akkor majd javít valaki. Ha nem ez van amire én gondolok, akkor passz.
-
Kerio
őstag
válasz
sityupityu
üzenetére
Köszönöm! Igen, ezzel tisztában vagyok, de az usb gyakran akkor sem kapcsol le, amikor épp nincs pixelfrissítés. Utána hiába kapcsolom be/ki, folyamatosan megmarad az 5V, és amint a TV eléri a 4 óra használatot, akkor megtörténik (kikapcsoláskor) a pixelfrissítés és onnantól egy darabig megint helyreáll a rend. Majd a következő be/ki kapcsoláskor rendben van és kb. 2 óra használat után megint nem kapcsolja le az usb-t, csak akkor ha eléri a 4 órát és megtörténik a frissítés. A C1 és a G4 nem csinált ilyet.
-
-
pipijoe1
csendes tag
-
LouiS22
veterán
válasz
pipijoe1
üzenetére
Gondolom a routert már újraindítottad (és a tévét is). Illetve még egy ötlet: routerben a szolgáltatói DNS helyett valami értelmezhető (Cloudflare, Google) beállítása. Ezekkel kezdeném, ha nem, akkor Telekom ÜFSZ, bár az egy sötét lyuk lesz még akkor is, ha esetleg náluk van a hiba és útközben routolódik valami rosszul (én egyébként erre tippelek).
-
pipijoe1
csendes tag
Sziasztok!
Telekom szolgáltató.
LG smart tv egyik napról a másikra nem hajlandó csak a Netflix-et játszani. HBO Max ,többi streaming szolgáltatónál hálózati ellenőrzés után kidobja az ethernet kábelen nincs internet szöveget. Találkoztatok már ilyennel? -
-
Kerio
őstag
Sziasztok!
Az mennyire normális, hogy pixelfrissítéstől függetlenül, a TV kikapcsolásakor időközönként feszültség alatt maradnak az USB csatlakozók? (65G5) Általában pixelfrissítés után 2-3 kikapcsolásig rendben van, majd megint "beakad". Volt már másnak is hasonló problémája bármelyik típusnál? -
-
LouiS22
veterán
válasz
Dwatti
üzenetére
Ennél lényegesen egyszerűbb lenne megkérni a valakit (vagy bárkit), hogy ballagjon át a nénihez/bácsihoz, vigyen egy mérőszalagot magával és mérje le pontosan azt, ami kimaradt. Csak van egy épkézláb szomszéd, rokon, ismerős, falugondnok
A panel mérete stimmelni fog, az szabvány. -
Dwatti
addikt
válasz
Dwatti
üzenetére
Odáig eljutottam hogy
Gyakorlatilag minden LG 32" LCD / LED TV, például:
LG 32LG3000
LG 32LF510B
LG 32LK500B
LG 32LN5400
LG 32LF5800
LG 32LJ500V
LG 32LM550B
…és még sok más.
A panelméret minden LG 32"-os 16:9 készüléknél ~71 × 40 cm.
csak hogy ezek talpal is egyformák lehetnek ? -
Dwatti
addikt
Sziasztok egy kis segítségre lenne szükség, ajándékba szeretnénk egy tv venni idős hozzátartozónak. Régi kb 6-8 éves lg LCD 32' tv szeretnénk lecserélni.
De fix helye lenne egy szekrény polc között. Sajnos én nem tudtam lemérni a polcot, akit meg megkértem rá csak a TV kijelző méretét mérte le talp nélkül és már nem megyünk karácsonyig arra (350km )
A tv 2 talpon áll seria típust nem tudom. Amit megadtak kijelző méretet talp nélkül.
az 71x 42 cm (32')
A TV és a polc magassága között alig pár cm hely marad.
Kérdésem a következő hogy a jelenleg kapható 32' Tv-k és régi méretei megegyezhetnek ?
Pl a LG 32LQ63006LA méretei amit vennénk:
Szélesség (talppal)73.6 cm Magasság (talppal)46.4 cm -
válasz
mobilizmo
üzenetére
Köszi mindegyikőtöknek!
A helyzet az, hogy kissé X-Akta. Beleteszem az elemet, 3x felvillan a piros gomb a bal felső sarkában és ennyi. Ezt követően semmire nem reagál. Vettem egy butábbat, ezzel lehet vezérelni, csak a hadonászás hiányzik. Kíváncsiságból visszaraktam az elemet a régibe, láss csodát, működik. De elég érdekesen... Megjelenik a pointer, működik a mozgásvezérlés, de a HDMI-n csatlakoztatott T-Home-os beltéri egységnek is az LG hadonászós távirányító vezérelte a csatornákat úgy, hogy közben minden más funkciót a TV-n irányítottam vele. Szóval egyszerre két eszközzel volt összeköttetésben. Most próbáltam újra, megint semmi. Semmit nem csinál a távirányító. Rejtély.
Teszteltem kikapcsolt beltérivel is, próbáltam a Home és a Back gombokkal resetelni, de nem nagyon történt semmi. Nem értem...
-
Sziasztok!
Van esetleg elfogadható ellenérv a LG 65QNED85A3C QNED evo MiniLED ellen a LG 65QNED92A6A QNED evo MiniLED-el szemben? Láb, vagy, hogy 1-2 HDMI-vel, USB-vel kevesebb/több van rajta nem érdekel. Jelentős különbség van árban (főleg engedmény nélkül) a két típus között, van értelmes indok a drágábbikat venni?
Mielőtt kétség lenne, simán meg tudom venni a drágábbikat is, szóval nem az ár a legfőbb döntő tényező, ha van értelme. -
z123456z
őstag
válasz
KD6-3.7
üzenetére
Próbáltam olvasgatni a helyzetről, és igen érdekes, hogy nálad hiba nélkül megy a Skyshowtime alkalmazással a HDR. Általánosságban írják a felhasználók beszámolói alapján, hogy nem megy a HDR, sok esetben a 4k sem. Úgyhogy szerencséd van. Ha nem lennék ennyire lusta ember, panaszkodnék a fogyasztóvédelemnél és a hírközlési hatóságnál, valahol csak foglalkoznának ezzel a becsapással, csak hát lusta vagyok. Tök feleslegesen fizettem a prémiumért, erre elég lett volna a sima előfizetés is.
-
-
z123456z
őstag
-
renatto
őstag
válasz
somewhatzoo
üzenetére
Heló!
Megtudtad hogy mi a különbség az S90F és az S91F között? -
Sziasztok!
Van egy 55UJ701V LG TV-m (2017-ben vásároltam), amelynek úgy tűnik tönkrement a távirányítója. A Távirányító típusa AN-MR650A, de már nem találok sehol. Fontos, hogy hadonászós legyen, tehát tudja a Magic Remote (mozgásérzékelős távirányító) funkciót. Vettem már egyet, de sajnos az hagyományos működésű, nem tudja a kézmozdulatokkal történő vezérlést.
Elemcserét követően 3x felvillan a távirányító bekapcsoló gombja, amelyet a felvillanás pillanatában megnyomva ki tudom kapcsolni a TV-t, de ezen kívül semmi.
Mit javasoltok helyette? Az újabb típusok vezérelnék a TV-met? Vagy esetleg hol kaphatnék eredetit?
Köszi szépen!
-
z123456z
őstag
válasz
KD6-3.7
üzenetére
Gemini ezt találta nekem, hogy így kellene működnie:
"Ha a kép HDR (HDR10, HLG) vagy Dolby Vision, a TV automatikusan átvált a megfelelő képmódra (pl. "Dolby Vision Cinema", "HDR Filmmaker Mode"), és ezt a Képmód beállítás alatt szintén látnia kell a Gyorsbeállításokban."
Erre gondoltál? Nekem nem írja, hiába írja ki a filmnél.
-
z123456z
őstag
válasz
ρσгτσ
üzenetére
Köszönöm a tanácsot, megpróbáltam újratelepíteni, többször is. Próbáltam az összes engedélyt elutasítani, elfogadni és kiválogatni. Egyik filmnél sem jelenik meg a HDR a sarokban, és igazából semmilyen infó a tv részéről, csak a Sky piktogramok a korhatárról. Elképzelhető, hogy hdr-nek kezeli, de nem köti az orromra, mindenesetre a filmből kilépve láthatóan változik a beállítás.
Jelenleg 3 streaming szolgáltatás van fzetve, a NF, a Prime és ez a fos. Azoknál rögtön megjelenik a sarokban, hogy HDR vagy DV, ahogy az is, hogy átkapcsolt filmmaker módba ( mégha azon is volt ). Ezt a sky-t elengedem, mindjárt le is mondom.
De amit KD6-3.7 írt, hogy máshol is írja, én nem találom. Amit nem értek, mert ez is Webos 25 és alpha8 proci 2gen.
Na mindegy is, ez legyen a legnagyobb problémám a tévével kapcsolatban.És csak érdekességként vagy tanulságként:
Prime volt nyáron, a régi tévé nagyon lassan kezelte az appot, szinte használhatatlan volt, így lemondtam az előfizetést augusztusban. Kb 2 hete ( november ) fekszem a kádban, egyszer csak jön egy email, hogy levonták az előfizetést. Úgy, hogy én már a létezésüket is elfelejtettem. És képtelenség velük kapcsolatba lépni. A tanulság része az, hogy ha lemondjátok az előfizetést, töröljétek a kártyát is a fizetési módok közül. -
ρσгτσ
addikt
válasz
z123456z
üzenetére
Deep focus filmeknél szerintem ez normális, ha fel van újítva. Magas fényerőn lehet bántó, például az esküvő jelenetnél.
Hogy nincs HDR az már kevésbé. Próbáltad már újratelepíteni az appot? SkyShowtime mögött szerintem nem a legjobb fejlesztői gárda van... Van több olyan eszköz, márka, ahol még HDR sincs, de a 4K -val is küzdöttek.
-
z123456z
őstag
válasz
KD6-3.7
üzenetére
Megnéztem. Keresztapa 4k, uhd, hdr. A minőségét nem firtatom, tudomásul veszem a film korát, és a várépítés aranyszabályát, de nem írja ki, hogy HDR. Megnéztem több filmet is, ami tutira hdr, mert új filmek ( pl Gladiátor 2 ) de egyiknél sem írja, képmódoknál se írja sehol. Ez azért érdekes, mert a Webos ugyanaz, mint a tiéd, talán még a processzor is azonos, de ennek nem gondolom, hogy ez esetben lenne jelentősége.
Mint írtam, a másik két streamingnél nincs probléma, kiírja hdr vagy dv.
-
z123456z
őstag
válasz
KD6-3.7
üzenetére
Prémium. Igen, tudom, hogy átáll, ki is írja Netflix-nél és Prime-nál, de a Skyshowtime-on a Keresztapa 1 részénél nem láttam, egyszerűen csak kiégeti a szemem. Képmódnál hogy látod, nekem ez eddig elkerülte a figyelmemet. De mindjárt megnézem, talán nem is hdr a film, miközben 100-as fényerővel nyomja.
-
z123456z
őstag
Skyshowtime mindenkinél ilyen gáz? Keresztapát kezdtem este nézni, filmmaker mód, és a nappali jelenetek kisütik a szemem ( a főmenü is ), szerintem nem is indít hdr-t vagy dv-t, csak megy 100-ason a világítás. Ezenkívül minden filmnél ki kell választani a nyelvet, én nem találtam sehol, hogy alapértelmezett legyen. Ez tényleg ilyen?
-
z123456z
őstag
válasz
nemszamit
üzenetére
66 gigás röccenés nélkül ment telefonról dlna szerverként. Évek óta ezt használom.
-
nemszamit
tag
Sziasztok!
Gonkoldok LG tv(OLED55G51) vasarlasan, de nem ismerem a webos-t.
Van normalis lejatszasi lehetoseg helyi halozatrol 4k hdr (10-30GB filmek) tartalomhoz? (Pc ftp megosztassal hasznalok jelenleg androidon Kodit). Nem akarok plusz lejatszot vagy pedrive-ozni..Olvastam mindenfelet, de csak regebbrol... Hang atmegy minden formatumban gond nelkul? Dts, ac3
Koszi elore is! ;) -
-
LouiS22
veterán
Másnak is jött webos25 frissítés (c2 tulaj vagyok)?
-
FattyDove
őstag
Akit érdekel Youtube AdFree (én prémium vagyok, de így is használom a sponsorblock miatt), annak itt egy segítség:
Ad-free YouTube webOS app : r/LGOLED
2025-ös QNED modellen (teljesen friss rendszerrel) működik. Illetve C9-en is.
-
LouiS22
veterán
válasz
Párduc
üzenetére
Kérdéseidre (az előzőre is) egy egyszerű Google keresés ( vagy AI) bőséges választ ad. Még a Youtube is tele van olyan tutorial videókkal, amik a beállításokat részletesen elmagyarázzák, megmutatják.
Ne legyél lusta használni (ne haragudj meg, de amit csinálsz, az vegytiszta írjátok már le nekem, mert nincs kedvem megkeresni).
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- SAMSUNG (QE85QN85B) 215CM NEO-QLED SMART PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- SAMSUNG (QE65QN900FTXZT) 165CM 8K NEO-QLED 165HZ 2025 CSÚCS TV ! AKCIÓ
- 27% LG 75NANO756QA 190CM NANOLED 4K UHD 100HZ SMART TV ! BeszámítOK !
- SAMSUNG (QE85QN70FAUXXN) 215CM 4K NEO QLED 120HZ SMART UJ MODELL! AKCIÓ
- SAMSUNG (QE75QN900B 190CM 8K NEO-Q-LED SMART CSÚCS TV ! AKCIÓ
- BESZÁMÍTÁS! Apple Mac Mini 2023 M2 16GB 256GB + billentyűzet/egér garanciával, hibátlan működéssel
- JURA Impressa F50 automata kávéfőző cappuccino fejjel eladó
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3631,94% Akkumulátor
- CSX 2x2GB (4GB) DDR2 800 MHz kit
- Lenovo T14S Thinkpad FHD IPS i5-1135G7 16GB RAM 256GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

De hogy megvan-e a 4 óra azt nem tudom.