Hirdetés
- IFA 2026: Nagy ugrást ígér az EarFun Air Pro 5 aktív zajszűrésben
- IFA 2026: Élőben brutál jól néz ki a Tonino Lamborghini telefon
- A széria eddigi legfényesebb kijelzőjét tudhatja magáénak a Xiaomi Smart Band 11
- IFA 2026: 4K-s, 144 Hz-es kijelzővel jönnek a Lenovo csúcstáblái
- Elárasztották az utakat a Tesla robotok
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- iPhone topik
- IFA 2026: Jövőre Xiaomi villanyautók is kaphatók lesznek Európában
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Felemás a szimmetria a Xiaomi útlevéltelefonján
- A széria eddigi legfényesebb kijelzőjét tudhatja magáénak a Xiaomi Smart Band 11
- Milyen okostelefont vegyek?
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- IFA 2026: Nagy ugrást ígér az EarFun Air Pro 5 aktív zajszűrésben
-
115069 - 115001
115069 - 115001 115000 - 114901 114900 - 114801 114800 - 114701 114700 - 114601 114600 - 114501 114500 - 114401 114400 - 114301 114300 - 114201 114200 - 114101 114100 - 114001 114000 - 112001 112000 - 110001 110000 - 108001 108000 - 106001 106000 - 104001 104000 - 102001 102000 - 100001 100000 - 98001 98000 - 96001 96000 - 94001 94000 - 92001 92000 - 90001 90000 - 88001 88000 - 86001 86000 - 84001 84000 - 82001 82000 - 80001 80000 - 78001 78000 - 76001 76000 - 74001 74000 - 72001 72000 - 70001 70000 - 68001 68000 - 66001 66000 - 64001 64000 - 62001 62000 - 60001 60000 - 58001 58000 - 56001 56000 - 54001 54000 - 52001 52000 - 50001 50000 - 48001 48000 - 46001 46000 - 44001 44000 - 42001 42000 - 40001 40000 - 38001 38000 - 36001 36000 - 34001 34000 - 32001 32000 - 30001 30000 - 28001 28000 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2023-01-21 19:00 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aryan
senior tag
-
rainman72
nagyúr
Ha van esetleg Qned92/93A6.
Alatta lévőt is lehet próbálni ha nem fontos a fekete a magas kontraszt a jó hdr fényerő és nem zavar mondjuk a bevilágítás az edge lednél
-
Aryan
senior tag
Sziasztok!
One-s vagyok és egész jó árban vannak most tv-k ott. Melyik LG tv-t érdemes választani ami nem OLED-es (ár miatt sajna)?
-
rainman72
nagyúr
-
mobilizmo
Topikgazda
-
Garsza
veterán
Helló!
LG TV Web OS szakikhoz volna kérdésem.
Vettem egy 65QNED93A6A TV -t.
Két fontos kérkédésem volna. VU Player Pro -t használok IPTV nézésére (szolgáltaó miatt csak ez vagy a HOT IPTV player játszik)
Be lehet állítani hogy haz IPTV -t néztem mikor kikapcsoltam a TV -t az induljon automatikusan ha visszakapcsolom és az utoljára nézett adással?
Másik Plexet használok filmezésre. De az alkalmazásban a könyvtáraknál nincs könyvtárfailok beolvasása lehetőség vagy én nem találom ha mégis van akkor hogy találom meg?
Elég csalódás számomra eddig ez az LG ökoszisztéma. Kivéve a magic remote azmiatt nem szeretném elengedni. -
Doller
tag
Nekem mindössze annyi a problémám, hogy van egy 15-16 éves Philipsem, 42", anno még okos tv volt, már nem nagyon az (ez nem okoz gondot, van okosító). Megfogadtam, hogy amíg működik nem cserélem le. Pedig, amit nézegettem, lassan nem lesz elérhető. Egyik lett volna 65QNED92/93, a másik a C5. Ha az öreg harcos kevés ideig bírja, nem fogom tudni, mit vegyek. A QNED90 és a C6 is rohadt drága (nekem). Nem tudom, a későbbiekben mennyire eshet be az áruk...
Philips meg sajnos saját rendszert fejlesztett. Így le fogok mondani az Ambilight-ról is. -
mobilizmo
Topikgazda
Szep napot!
2resz kozott a sorozatnezesnel kiirta a TV(LG55LF632V-ZC),h "a netflix mar tobbe nem all rendelkezesre ezen az eszkozon". Neztem aug.23-n frissitett az app a TV-n. Ezt most csak igy kidobja,h tobbe nem lehet netflixezni es vennem kell egy firesticket v xiaomit,h netflixezhessek?!
Koszonom!
Azert off mert nem tudom itt lehet e ilyet kerdezni.
Tiszteletem
Nekem HBO-val csinálta az 5 éves tv. Megbeszéltem az LG-vel, azt mondták igen ez így van. Egyébként kompatibilitási problémákra hivatkoztak, én meg akkor pont azt mondtam nekik, érdekes a Netflixnek nincs ilyen gondja. Bosszúból vettem is egy új LG-t, aztán azóta még egyet. Ha jól tévedek az LF az elég régi típusra utal.
-
Erwinke
aktív tag
Szep napot!
2resz kozott a sorozatnezesnel kiirta a TV(LG55LF632V-ZC),h "a netflix mar tobbe nem all rendelkezesre ezen az eszkozon". Neztem aug.23-n frissitett az app a TV-n. Ezt most csak igy kidobja,h tobbe nem lehet netflixezni es vennem kell egy firesticket v xiaomit,h netflixezhessek?!
Koszonom!
Azert off mert nem tudom itt lehet e ilyet kerdezni.
Tiszteletem
-
alaves
addikt
Érdeklődtem a milyen tvt vegyek topikban vásárlás elött, mivel 10 éve vettem az utolsó tévémet (Sony W828B), de ott erre irányuló kérdés, felvetés nem volt. Lehet érdemes lenne hozzáadni ezt egy plusz kérdésként az ottani összefoglalóban, szerintem minden monitorhoz szokott szemnek feltünő ez a jelenség. Illetve lehet ott is jelen kéne legyél
. Megspóroltam volna egy kört az LGvel 
A plazmához szokott vásárlóknál is szokott gond lenni 24p stutter vonatkozásában. Eleinte engem is zavart kicsit, de az LG 'Moziszerű mozgás' / Philips 'Film' interpolációs mozgásjavítás nekem elegendőnek bizonyult, a 65S90C-n pedig már ki is kapcsoltam.
-
PpenoO
őstag
Érdeklődtem a milyen tvt vegyek topikban vásárlás elött, mivel 10 éve vettem az utolsó tévémet (Sony W828B), de ott erre irányuló kérdés, felvetés nem volt. Lehet érdemes lenne hozzáadni ezt egy plusz kérdésként az ottani összefoglalóban, szerintem minden monitorhoz szokott szemnek feltünő ez a jelenség. Illetve lehet ott is jelen kéne legyél
. Megspóroltam volna egy kört az LGvel 
-
alaves
addikt
+450e forint (egy C5 65 ára) túl nagy felár, szerintem hogy stuttermentes OLED tévém legyen, pedig Sony párti vagyok. Melyik miniled jöhetne szóba? (akár privátban is megírhatod).
Amúgy a gyári youtube lejátszó egy katasztrófa ilyen szempontból. Nvidia shielden használok smartubeot és AFRel illetve duplikált refresh ratel használva (trumotion OFF) épphogy elviselhető számomra a stuttering/ghosting mértéke. Viszont ez azt is jelenti, hogy a panel tudná jobban kezelni ezeket a jelenségeket de az LG vagy nem akarja ezt C szinten megoldani, vagy szarik rá. Mindenesetre lgwebos.com fórumon jelezni fogom.
Ha ennyire érzékeny vagy a mozgásmegjelenítésre, akkor a miniLED sem lesz sokkal jobb (kivéve Sony). A Sony 65XR8A ~500 eFt körül van (C5-nél alig drágább, mozgásmegjelenítés vonatkozásában pedig alig tér el a bravia 8 II-től).
-
PpenoO
őstag
+450e forint (egy C5 65 ára) túl nagy felár, szerintem hogy stuttermentes OLED tévém legyen, pedig Sony párti vagyok. Melyik miniled jöhetne szóba? (akár privátban is megírhatod).
Amúgy a gyári youtube lejátszó egy katasztrófa ilyen szempontból. Nvidia shielden használok smartubeot és AFRel illetve duplikált refresh ratel használva (trumotion OFF) épphogy elviselhető számomra a stuttering/ghosting mértéke. Viszont ez azt is jelenti, hogy a panel tudná jobban kezelni ezeket a jelenségeket de az LG vagy nem akarja ezt C szinten megoldani, vagy szarik rá. Mindenesetre lgwebos.com fórumon jelezni fogom.
-
alaves
addikt
QNED93 65" volt a kiszemelt, de lecsúsztam róla, mert már nem volt elérhető, így végül a C5 maradt. Ez az első OLED tévém. Ami a félig működő CEC-en kívül nagyon zavar, az a stuttering, főleg 25/30/50 fps YouTube tartalmaknál. Cinema módban a Cinematic Movement nekem nem elég. Ha Naturalra állítom, az apró részleteknél villódzik a részletes/kontrasztos statikus képterület, illetve ghosting jelenik meg a gyorsabb mozgások kontúrjainál. Smooth Movement esetén pedig erősen szellemképes lesz az eredmény, amit sok képhiba (cracking) kísér. A User Selection beállítás De-Judder 3 / De-Blur 0 értékekkel sem az igazi, az ennél magasabb értékeknél pedig már megkezdődik a ghosting és a cracking.
AI válasza mennyire állja meg a helyét?
"Válasz a kérdésre: Hasonlóan teljesít-e a QNED93 ezen a fronton?
A rövid válasz: Nem, a QNED93-nál valószínűleg nem tapasztalnál ennyire zavaró képhibákat (judder/ghosting) alacsony TruMotion beállítások mellett.
A két technológia működéséből adódóan a QNED93 ezen a téren jobban tolerálja a gyengébb tartalmakat.A jelenségek mögött az alábbi technológiai különbségek állnak:1. Az OLED "azonnali" válaszideje vs. QNEDAz OLED (C5) hátránya: Az OLED pixelek válaszideje szinte 0 ezredmásodperc (azonnal váltanak színt). Emiatt a 24 fps-es filmek vagy a 25/30 fps-es YouTube videók képei között nincs természetes elmosódás; a kép szigorúan "ugrik" a következő képkockára. Ezt nevezzük OLED stutter-nek. Emiatt érzed úgy, hogy a Cinematic Movement nem elég, és ezért kényszerülsz a TruMotion feljebb tolására.A QNED93 előnye: Ez egy Mini-LED (IPS/VA alapú) LCD panel. Az LCD pixeleknek van egy minimális, természetes átmeneti idejük (néhány ezredmásodperc), miközben színt váltanak. Ez a minimális természetes elmosódás elmossa az alacsony képkockasebességű videók döccenéseit. A QNED-en a mozgás lágyabbnak tűnik kikapcsolt vagy minimális TruMotion mellett is, így nincs szükség a képhibákat generáló agresszív interpolációra."Az ai válasza igaz. Esetedben Sony OLED v valamelyik miniLED a megoldás.
-
mobilizmo
Topikgazda
QNED93 65" volt a kiszemelt, de lecsúsztam róla, mert már nem volt elérhető, így végül a C5 maradt. Ez az első OLED tévém. Ami a félig működő CEC-en kívül nagyon zavar, az a stuttering, főleg 25/30/50 fps YouTube tartalmaknál. Cinema módban a Cinematic Movement nekem nem elég. Ha Naturalra állítom, az apró részleteknél villódzik a részletes/kontrasztos statikus képterület, illetve ghosting jelenik meg a gyorsabb mozgások kontúrjainál. Smooth Movement esetén pedig erősen szellemképes lesz az eredmény, amit sok képhiba (cracking) kísér. A User Selection beállítás De-Judder 3 / De-Blur 0 értékekkel sem az igazi, az ennél magasabb értékeknél pedig már megkezdődik a ghosting és a cracking.
A rövid válasz: Nem, a QNED93-nál valószínűleg nem tapasztalnál ennyire zavaró képhibákat (judder/ghosting) alacsony TruMotion beállítások mellett.
A két technológia működéséből adódóan a QNED93 ezen a téren jobban tolerálja a gyengébb tartalmakat.A jelenségek mögött az alábbi technológiai különbségek állnak:1. Az OLED "azonnali" válaszideje vs. QNEDAz OLED (C5) hátránya: Az OLED pixelek válaszideje szinte 0 ezredmásodperc (azonnal váltanak színt). Emiatt a 24 fps-es filmek vagy a 25/30 fps-es YouTube videók képei között nincs természetes elmosódás; a kép szigorúan "ugrik" a következő képkockára. Ezt nevezzük OLED stutter-nek. Emiatt érzed úgy, hogy a Cinematic Movement nem elég, és ezért kényszerülsz a TruMotion feljebb tolására.A QNED93 előnye: Ez egy Mini-LED (IPS/VA alapú) LCD panel. Az LCD pixeleknek van egy minimális, természetes átmeneti idejük (néhány ezredmásodperc), miközben színt váltanak. Ez a minimális természetes elmosódás elmossa az alacsony képkockasebességű videók döccenéseit. A QNED-en a mozgás lágyabbnak tűnik kikapcsolt vagy minimális TruMotion mellett is, így nincs szükség a képhibákat generáló agresszív interpolációra."Ezt én így nem tudtam volna leírni, jó hogy te megtetted. Egyébként nekem pont ez a modell van és nagyon meg vagyok vele elégedve. Hozzá kell tenni nekem azért nincs képminőség fétisem. Amiket nézünk (sorozat, film, némi sport) azok 99%-nál az élvezeti érték nagyobb részét nem a látvány adja. Ha olyen filmről van szó ahol ez fontos, akkor elmegyek moziba.
-
PpenoO
őstag
A két technológia működéséből adódóan a QNED93 ezen a téren jobban tolerálja a gyengébb tartalmakat.A jelenségek mögött az alábbi technológiai különbségek állnak:1. Az OLED "azonnali" válaszideje vs. QNEDAz OLED (C5) hátránya: Az OLED pixelek válaszideje szinte 0 ezredmásodperc (azonnal váltanak színt). Emiatt a 24 fps-es filmek vagy a 25/30 fps-es YouTube videók képei között nincs természetes elmosódás; a kép szigorúan "ugrik" a következő képkockára. Ezt nevezzük OLED stutter-nek. Emiatt érzed úgy, hogy a Cinematic Movement nem elég, és ezért kényszerülsz a TruMotion feljebb tolására.A QNED93 előnye: Ez egy Mini-LED (IPS/VA alapú) LCD panel. Az LCD pixeleknek van egy minimális, természetes átmeneti idejük (néhány ezredmásodperc), miközben színt váltanak. Ez a minimális természetes elmosódás elmossa az alacsony képkockasebességű videók döccenéseit. A QNED-en a mozgás lágyabbnak tűnik kikapcsolt vagy minimális TruMotion mellett is, így nincs szükség a képhibákat generáló agresszív interpolációra." -
rainman72
nagyúr
Az baj hogy az Lg sok tipushoz oda írja már hogy Mini led,és sok közölük nagyon távol áll egy oledtől
A tavalyi Qned92/93 ajánlott model de lassan kifut és jó ára sincs.Ami meg váltja idén drágább mint a C5. -
mobilizmo
Topikgazda
A 7 éves 55" Samsung Tv-m tervezem lecserélni egy 55" oled LG C sorozatú készülékre. Csak sötétben nézem főleg filmeket, sorozatokat.
Vélemény ?Nyilván jobb az OLED, de szerintem a miniLED-es típusok összemérhetők képminőségben az OLED-del és azért jelentősen olcsóbbak. Mondjuk pont az 55" fölötti méretben jön ki jól az árkülönbség.
-
skroy
senior tag
A 7 éves 55" Samsung Tv-m tervezem lecserélni egy 55" oled LG C sorozatú készülékre. Csak sötétben nézem főleg filmeket, sorozatokat.
Vélemény ?Hajrá.
-
Muszakishop
csendes tag
Vélemény ? -
sirály69
őstag
Sziasztok!
Szoftver hibát lehet valahol jelezni az LG nek, ahol érdemben foglalkoznak is vele? -
sandró60
addikt
Kérdésem?
A C5-tévém vékony képernyője mögé szertnék felragasztani leddes világítást.
A képrnyő vékonysága miatt jól lehet feltenni?
A hátsó led világítás ragasztása nem rontja el a panelt ami kb 5mm? -
PpenoO
őstag
Leírtam chaten mi a gondom, se kérdés, hogy biztos jól állítottam be a két eszközt, se semmi, nem is értette mi a gond, hívjam a telefonszámot. Hívtam, ott meg azt a választ kaptam, hogy ez nem készülék hiba, egyeztessek chaten a beállításokkal kapcsolatban.
Szar a firmware, ennyi. De, hogy ne lehessen ezt jelezni, ami alapján utánanéznek, elnézést kérnek, esetleg javítják egy frissítéssel, na azt nem lehet. Visszaküldhetem szervízbe a készüléket, ahol majd megállapítják, minden rendben. Ami még viccesebbé teszi a dolgot, hogy a hdmi portok mellett ott az nvidia márkajel
Mit is vártam, lg nem pedig Sony. -
I
tag
-
I
tag
Mi ebben a mókás? Hibabejelentés meg a beállításokkal kapcsolatos kérdés két különböző dolog 🤔 de chaten keresztül hibát bejelenteni, azt sem hallottam még
-
PpenoO
őstag
Nagyon mókás az LG magyar ügyfélszolgálata
chates kolléga: hibabejelentést az alábbi telefonszámon tud.
telefonos kolléga: beállításokkal kapcsolatban chaten keresztül tud segítséget kérni. Röhej. -
PpenoO
őstag
-
pjen
félisten
Üdv mindenkinek.
A napokban üzemeltem be egy C5 készüleket és gondjaim vannak Nvidia Shield TV Pro 2019 összehangolásában.
Amennyiben mindkét eszközön be van kapcsolva a CEC, a Shield távirányítójával ki tudom kapcsolni a tévét. Viszont ha deep sleepbe megy a tv (pár perc) utána már felébreszteni nem tudom. Illetve a tv hangerejét sem tudom vezérelni a shield távirányítójával.
Én idióta elkezdtem AIval megoldást keresni de képzelhetitek mennyit halucinált szegénykém..megoldást nem találtam, csak annyi infót, hogy a 2025/26os lg tévéknek gondja van a hdmi ébresztéssel deep sleep módban.
Ideiglenesen áttértem IRre és kikapcsoltam a CECt. Így működik a ki/bekapcs, viszont ha elindul a képernyővedő utána már csak a kikapcs segít.
Remélem tudtok segíteni, mert ez a probléma még válóok is lehet, mármint én meg a tv között.

Szia. Az nvidián nem tudod beállítani, valami képernyő kímélőt küldjön a Tv re?
-
PpenoO
őstag
Üdv mindenkinek.
A napokban üzemeltem be egy C5 készüleket és gondjaim vannak Nvidia Shield TV Pro 2019 összehangolásában.
Amennyiben mindkét eszközön be van kapcsolva a CEC, a Shield távirányítójával ki tudom kapcsolni a tévét. Viszont ha deep sleepbe megy a tv (pár perc) utána már felébreszteni nem tudom. Illetve a tv hangerejét sem tudom vezérelni a shield távirányítójával.
Én idióta elkezdtem AIval megoldást keresni de képzelhetitek mennyit halucinált szegénykém..megoldást nem találtam, csak annyi infót, hogy a 2025/26os lg tévéknek gondja van a hdmi ébresztéssel deep sleep módban.
Ideiglenesen áttértem IRre és kikapcsoltam a CECt. Így működik a ki/bekapcs, viszont ha elindul a képernyővedő utána már csak a kikapcs segít.
Remélem tudtok segíteni, mert ez a probléma még válóok is lehet, mármint én meg a tv között.

-
Balu62
újonc
Köszönöm! Sikerült.
-
garga pista
addikt
CI modul nélkül is meg kell találja a csatornákat. Gondolom kábeltv-d van, a keresésnél kábeleset indíts, csak digitális csatornák és a kódolt csatornák keresésénél kapcsold be ezeket, mind a kettőt. A legjobb a gyors vagy kézi keresés (ha szolgáltatót kell választani, válaszd az egyébet). A saját szolgáltatód honlapján megtalálod a paramétereket, de a moduláció 256QAM, a Symbol Rate (SR, szimbólumsebesség) 6900 szokott lenni nagy átlagban. exDigi/One optikán frekvenciának jó a 330 MHz / 330 000 kHz.
Ha lekerested az adókat utána is ráérsz bedugni a CI modult.
Ja és persze a kábel az antenna/cable/catv ("bedugós") bementbe legyen dugva, ne a SAT feliratúba (tekerős, F csatlakozó). -
blakey
titán
Szolgáltatótól és területtől függ, hogy milyen paraméterek szerint kell beállítani. Mindenképp meg kell találnia az adókat, a kérdés, hogy dekódolja-e vagy sem. Nálam gond nélkül működnek az új TV-kben is a 10+ éves UPC kártyák és a készülékek is megtalálják az adókat.
-
Balu62
újonc
Sziasztok! Vettem egy LG OLED55C31LA-tvt. Sehogyan sem tudom a régi tv ből kivett CI kártyámat aktiválni. Egy adót sem talál a készülék kártya nélkül és kártyával sem. Örülnék ha valaki részletesen leírná a telepítés menetét. Előre is köszönöm a segítséget!
-
sandró60
addikt
-
dudzsi
tag
Sziasztok!Adott egy Lg47La6163 típusú tv, bekapcsoláskor az LG lógó bevillan de kép nincs csak hang.Mi lehet a probléma?
Nem egy mai darab.
Lehet hátérvilágítás hiba, lehet meghajtó hibája stb. Ha magadnak csinálod meg, lehet hogy csak akkor éri meg. -
I
tag
Vagy a nézett csatornánál (3 pötty) állítsd magyarra (csatornaváltásnál újra angol lesz)

Vagy a Általános / Rendszer / Nyelvnél a magyart elsődlegesre
-
cseze
tag
Igen, armegoszto szerint volt 3db,ami el is fogyott,de másnap hajnalban újra elérhető volt 1db. Azt sikerült megrendelni. Minden fólia rajta volt, eredeti sértetlen csomagolásban. Bár ez meglepett,mert GW-s futár tg.lerobbant,csere teherautó raktérben meg nem mondom el mit láttam
-
Alladin888
kezdő
-
cseze
tag
Bocsánat, félre ment! -
rainman72
nagyúr
-
skroy
senior tag
-
cseze
tag
Sziasztok! Sikerült behúzni allegros ( mall.hu) 65V6C-t 88k.
Szerintetek érdemes a beállítások között matatni? Kell valamire figyelnem?
Köszönöm a segítséget. -
sandró60
addikt
Üdv mindenkinek!
A kedvec adom History Átment Angol beszédre-Mit állítottam el
Az angol tudásom nem a legjobb.A LG OLED65C51LA Tv van
A lakásban lévő(többi) Lg tv-én bejön a magyar szinkron -
bodnargery
csendes tag
Sziasztok!Adott egy Lg47La6163 típusú tv, bekapcsoláskor az LG lógó bevillan de kép nincs csak hang.Mi lehet a probléma?
-
I
tag
Sziasztok
Vettem egy LG OLED55C51LA.AEU tévét, és lenne pár kérdésem, ha tudnátok segíteni.
Először is, a Live Playback használata közben, ha véletlenül csatornát váltok, a korábbi csatorna előzményei törlődnek, nem tudom visszanézni. Ez a korábbi tévémen (OLED 55B7V) folyamatos volt, véletlen csatornaváltásnál sem vesztettem el az előző csatorna felvételeit. Ezt lehet módosítani valahogy?
Másik kérdésem, hogy a képernyővédő egy óra meg egy szöveg, hogy bármelyik gombot megnyomva lehet kilépni. A korábbi tévémen legalább egy csillagszóró volt. Ezt tudom valahogy módosítani valami értelmesebb képernyővédőre?
És utolsó kérdésem, az AI gomb megnyomásakor, ha bármilyen kérést adok neki, pl. váltson másik csatornára, csökkentse a hangerőt, etc. mindig keresési eredmények jönnek be. Azt olvastam pedig, hogy ez a mesterséges intelligencia legalább a tv beállításait kezelni tudja, de nekem nem jön össze. Nem fogadtam el valami feltételeket, vagy miért van ez?
Válaszokat előre is köszi -
sandró60
addikt
-
sandró60
addikt
-
skroy
senior tag
-
sandró60
addikt
-
skroy
senior tag
-
arfer
senior tag
-
pjen
félisten
-
sandró60
addikt
-
csacsi77
senior tag
-
arfer
senior tag
-
csacsi77
senior tag
-
sandró60
addikt
-
csacsi77
senior tag
-
sandró60
addikt
-
rainman72
nagyúr
Sima tv nézés sportműsorok leginkább. Vagy egy nanocell-nek szebb képe lehet?
Vmivel a színek jobbak lesznek a többi amit felsoroltam mint negativum ott is meg lesz.
-
Alladin888
kezdő
Sima tv nézés sportműsorok leginkább. Vagy egy nanocell-nek szebb képe lehet?
-
rainman72
nagyúr
Sziasztok
Bár tudom belépőszint,de ez a tv megfelelő lehet szerintetek? LG LED 55UA74003LBMire?
Tv adáshoz igen HDR tartalmakhoz nem igazán fekete se lesz igazán acélos egy IPS panelen. -
Alladin888
kezdő
Sziasztok
Bár tudom belépőszint,de ez a tv megfelelő lehet szerintetek? LG LED 55UA74003LB -
garga pista
addikt
-
madle
őstag
-
norbertoth
senior tag
Köszönöm a válaszaitokat!
-
rainman72
nagyúr
Sziasztok!
olyan kerdesem lenne, hogy azt mi okozza, hogy a regi LG 49 LF632V TV-m par honapja a Youtube alkalmazasban nem tudja pufferolni a videokat? Megy 20-30 masodperc es megall es semmi… Ethernetes kapcsolaton is es Wifin is?
minden mas eszkozon jo.
el kell engednem ezt a regi TV-t vagy lehet erre valami megoldas?Az is csoda h megy 10 éves tvn
Új hozzászólás Aktív témák
-
115069 - 115001
115069 - 115001 115000 - 114901 114900 - 114801 114800 - 114701 114700 - 114601 114600 - 114501 114500 - 114401 114400 - 114301 114300 - 114201 114200 - 114101 114100 - 114001 114000 - 112001 112000 - 110001 110000 - 108001 108000 - 106001 106000 - 104001 104000 - 102001 102000 - 100001 100000 - 98001 98000 - 96001 96000 - 94001 94000 - 92001 92000 - 90001 90000 - 88001 88000 - 86001 86000 - 84001 84000 - 82001 82000 - 80001 80000 - 78001 78000 - 76001 76000 - 74001 74000 - 72001 72000 - 70001 70000 - 68001 68000 - 66001 66000 - 64001 64000 - 62001 62000 - 60001 60000 - 58001 58000 - 56001 56000 - 54001 54000 - 52001 52000 - 50001 50000 - 48001 48000 - 46001 46000 - 44001 44000 - 42001 42000 - 40001 40000 - 38001 38000 - 36001 36000 - 34001 34000 - 32001 32000 - 30001 30000 - 28001 28000 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- Home server / házi szerver építése
- AliExpress tapasztalatok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Elemlámpa, zseblámpa
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Csak DLSS 5-tel kosarazik az új GeForce driver
- iPhone topik
- Autós topik
- További aktív témák...
- ÁRCSÖKK Philips 22" FULL HD LED TV 22PFS4031 lakóautózáshoz is ideális
- Samsung 55"QN90F Neo QLED 4K Mini LED Pro 165Hz Smart Gaming TV AMD FreeSync Pro-Tükröződésmentes
- LG 50NANO763QA NanoCell 4K Smart TV +Tv asztal külön is eladó Hatvanban!
- SAMSUNG (QE98Q80CAT) 249CM 4K Q-LED 120HZ SMART LED TV ! AKCIÓ
- Őrületes Akció! LG 55QNED87T3B 50 colos LG AI QNED87 4K Smart 120hz Gaming TV
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 15 Plus 256GB 100% (1év Garancia)
- Apple MacBook Pro 14" M1 Pro (2021) 16GB / 1TB SSD Szép állapot 100% akku 0 ciklus - 16 magos GPU
- HP EliteBook 745 G5 14" Ryzen 7 pro 2700U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Samsung Galaxy S21 FE / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia

Mit is vártam, lg nem pedig Sony.

Lehet hátérvilágítás hiba, lehet meghajtó hibája stb. Ha magadnak csinálod meg, lehet hogy csak akkor éri meg.
Szerintetek érdemes a beállítások között matatni? Kell valamire figyelnem?
...
...