- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nordik
őstag
válasz
ggyula #46817 üzenetére
Nekem is voltak a hétvégén gondjaim a hálózattal, ugyanígy LTE-n.
Állandó adatkapcsolat szakadások és volt, hogy a hálózatot is eldobta, illetve a 4-5ös max. térerő helyett kettesen állt.
Most vissza állt minden és megjavulni látszik, lehetséges, hogy csak valamit fejlesztettek.
-
313313
addikt
válasz
ggyula #46795 üzenetére
Kecskeméten a belvárosban több helyet tudok neked mutatni, ahol nincs 3g, ha telefonálsz közben, megszakad a vonal... Olyan is előfordult, hogy főtéren mászkálgatva kaptam pár sms-t, hogy x nem fogadott hívásom volt x embertől, telefonom folyamatos 3g-n van...
Szerk: jah és más is találkozott már hasonlóval, szóval nem telefon/kártya függő. Vannak telefonok, amik jobban, vannak amik kevésbé érzékenyek ilyenkor....
-
313313
addikt
válasz
ggyula #46787 üzenetére
Nekem randomba jön elő hasonló dolog, mondjuk 3 év alatt talán 4*, sim cserék általában megoldották.
Most olyan van, ha én hívok, akkor van hogy 2* kell hívnom az illetőt, hogy értse amit mondok (több telefonnál volt ilyen hiba, és csak 1 személy panaszkodik rá, de mással neki sincs ilyen gondja)
Próbáld meg csak 3g-re rakni a készüléket. -
djculture
félisten
válasz
ggyula #46787 üzenetére
Probáld meg fixálni a hálózat típusát mert 1430-al beszélgettünk már itt erröl ha váltogatja a hálózat tipusát akkor megszakad a hívás is. Nemtudom milyen hálózat van felétek ha 4g akkor az a baj, Szolnokon tapasztaltam én is ezt mikor 3g meg 4g között kapcsolgatott a telefon.
-
djculture
félisten
válasz
ggyula #46782 üzenetére
Pl de ennél komolyabbat mutatott be annó a tovajkeregető csapat.. [link]
Gyakorlatilag bűncselekmény használni még is van aki ezekkel szórakozik, persze mondjuk akkor nem csak a te telefonoddal lenne baj hanem egy adott körben az összessel. De az hogy x-edik telefon is ezt csinálja nálad erős gyanút kell hogy valami zavarás van ott.
-
djculture
félisten
válasz
ggyula #46395 üzenetére
Te meg kikéred a vásárlók könyvét és beleirod majd elvándorolsz a fogyasztóvédelemhez és bejelented. De általában elég a beirás nagyon ritkán szeretnék hogy békéltetőig menjen el az ügy, mert ott már egy állásfoglalást kapsz és azzal simán lehet pert nyerni a biróságon minden költséget behajtva rajtuk.
-
válasz
ggyula #46362 üzenetére
elállás esetén a vásárlás előtti állapot állítandó vissza, tehát készülék és pénz - a számlán szereplő, ténylegesen kifizetett vételár - vissza, és a visszakapott pénzből bármit vásárolhatsz náluk, de nem vagy köteles.
hűséges szerződés esetén nem ilyen egyszerű persze, de törvényesen kell megoldaniuk, illetve úgy papírozzák le.
kérdezz rá, hogy mi alapján akarnak kevesebb pénz visszaadni, mert ez döntő lehet!
hivatalos nagy t-pont üzletben intézted? -
StLui
veterán
válasz
ggyula #46362 üzenetére
Ez kizárt, hogy 4 készülék ugyanazt produkálja, szerintem te ugyanazt kapod vissza, de gondolom ez egy sufni gsm, mert rendes boltban ez az 50eFt-os ajánlat fel sem merülne. Itt tulajdonképpen úgy csinálnak mintha csak megvennének tőled jófejségből egy használt készüléket.
-
válasz
ggyula #46358 üzenetére
nem életszerű, hogy minden készülék azonos hibával bír, inkább máshol keresném a probléma forrását, nem csak a sim kártya, hanem a hálózat...stb is okozhatja.
azonos sim kártya más típusú telefonokban hibátlanul működik mindig?
hivatalosan; kijavítás < kicserélés < árleszállítás < elállás
sem kicserélés, sem pedig elállás során nem vagy köteles értékcsökkenést fizetni, ha az rendeltetésszerű használat következménye.
nem vagy köteles továbbá más típust elfogadni kicseréléskor, ha az amely adottságai tulajdonságai tekintetében a jelenlegitől eltér, illetve levásárolnod sem kell a készülék árát.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Lenovo T14 Gen4 AMD R5 7540U/512GB/16GB/14" 2240x1400 2.2K felbontás IPS
- ROG Maximus Z790 Dark Hero
- Új MSI KATANA 17 Gamer Tervező Laptop 17,3" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- OnePlus Pad 2 + OnePlus Pad 2 billentyűzet + Extrák
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Bitcoin Miner Eladó Bitmain Antminer S19 JPro 104 Th 3150 watt
- Apple iPhone 14 128Gb Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- LG 65QNED86T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest