- Magisk
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S10 és S10+ duplateszt
- iPhone topik
- Megvan a tizedik Redmi Note 12 is
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Olasz webshop szivárogtat Honor Magic7 árakat
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
polonic
félisten
válasz korcsillio #40297 üzenetére
Nem
-
St3ven
addikt
válasz korcsillio #40297 üzenetére
Már miért ne létezne? Neked is az van, nem?
Van élet a Facebook és Twitter után? - https://logout.hu/bejegyzes/st3ven/mastodon.html
-
korcsillio
addikt
Üdv.
Aláírtam next L díjcsomagra 2évet de mivel ez a csomag már nem létezik így s szerzödés is érvénytelen és bármikor felbonthatom? -
BéHGT
senior tag
válasz Soulfly842 #40294 üzenetére
Kire írjam át? Meg minek? Az nem jó nekem, akkor fizessek megint kettőt??
Másik, meg a kisebbik Next-re nem adja ingyen a BlackBerry Instant e-mail 3-at, a Mozaik M-re legalább nem kéri a 690 Ft-os havidíjat, és az + 1 GB-ot tartalmaz. Sajnos nincs olyan sok T-s ismerősöm... -
prannk
őstag
Üdv! Valaki mondja már meg
Ha most előfizetek havidíjasként mobilnetre go net Lre akkor 2 hónapig akciósan kapom? És a számlázás hogyan lesz? E havi számlára már ráírják?
plusz ha most L es csomagot kötök 490ft ért és 2 hónap múlva áttudok lépni a M esre?
Mert én nem találtam erről semmi leírást
-
Soulfly842
addikt
-
BéHGT
senior tag
válasz Soulfly842 #40291 üzenetére
Az elég gyenge nekem. Egész családom most megy át a Telenorhoz 9-13 év után. De mindegy, majd a vonalason fogunk beszélni, nem mobilon.
-
Balazska15
senior tag
válasz Soulfly842 #40291 üzenetére
Persze, azert nem 100% mas irany, de 160nal tobb, es szerintem ezzel is vagyunk paran!
Ettol fuggetlenul valoban igazad van, nagyon nagy atlagban tobb embernek jobb a next, de ket honapja en is pont ezen elofizetesek kozt vacilaltam, es vegul az osszesen 260 perc mellett dontottem.
[ Szerkesztve ]
"100 kiló vagyok baszd meg, hát mi lenne a titkom" :DD
-
Soulfly842
addikt
Tekintettel arra, hogy 'közel' minden második ember Mo-n T-mobile-os Magyarországon és, hogy Mozaik M percdíjak szerint 160 percnyi más mobil irányba folytatott beszélgetés 5280 Ft-ra jön ki - ezért nagy általánosságban igaz ez az állítás. Nem egy és nem két mobil számlát látok és az esetek 95%-ban ez így helytálló
Olyan felhasználót továbbá még nem láttam aki 100%-ban más mobil irányba beszélte volna le az alap havidíját.
erdoke,
A viber/skype az természetesen kívétel, de elenyésző kisebbség fordult még ebbe az irányba...
Továbbá net&roll opcióval is majdnem ugyanott van az alap havidíj: az meg már h. 1774 MB, vagy 1524 - majdnem mindegy az átlag felhasználó szempontjából[ Szerkesztve ]
-
Balazska15
senior tag
válasz Soulfly842 #40287 üzenetére
En peldaul tobbet beszelek halozaton kivul, igy nekem jobb a mozaik m 260 perce barhova, mint a next 160 perce. Na es persze igen, a net is plusz 250mb, szoval ezt igy eros kijelenteni, hogy "szazszor jobb"
"100 kiló vagyok baszd meg, hát mi lenne a titkom" :DD
-
erdoke
titán
válasz Soulfly842 #40287 üzenetére
Felhasználói szokástól függ. Meglévő Mozaik M = 750 MB adat VoIP, Next M = 500 MB adat VoIP nélkül...
A legjobb aláírás a héten
-
Soulfly842
addikt
Ha van másik aranykártyás szerződésed (T-home/T-mobile), akkor válthatsz társkártyás next M-re is! Ha nincs akkor next M-ből tényleg csak a 14990-es készülék hűségidős díjcsomagra válthatsz.
Viszont: A Mozaik M azonos tarifakategóriában van, mint a Next S készülékhűséggel futó díjcsomagja. Így a 7990-es Next S-re válthatsz! (Korlátlan t-mobile, más mobil irány 160 percig) - még így is százszor jobb, mint a Mozaik M
-
slice14
veterán
válasz St3ven #40285 üzenetére
Bent voltam a T-nél a Db. Plaza-ban, de ott a hölgyike, csak visszaállította az alapnetett, mert azt mondta hogy nem lát bele az aktiválásokba. Így az ügyfélszolgálat felhívása maradt, de még meglepett hogy milyen segítőkész volt a kolléga.
[ Szerkesztve ]
Google Pixel 9 ---- Hirdetéseim: http://bit.ly/2tWSizn
-
Porcupain
aktív tag
Üdv,
Lehet rossz helyre írok, de neten sehol nem találtam rá erre a hiba üzenetre.
Lumia 520 nál, amikor egyenleget akarok lekérdezni, akkor egy idő után az alábbi hiba üzenetet kapom.
"Hiba történt, és a művelet sikertelen."
Két új dominos sim kártyánál is ezt írja ki, de ha elég gyors vagyok, akkor még előtte meg tudom, nézni az egyenleget. Csak elég zavaró.velem érdemes üzletelni: http://goo.gl/xqTM9
-
prannk
őstag
plusz ha most L es csomagot kötök 490ft ért és 2 hónap múlva áttudok lépni a 100mb osra?
-
prannk
őstag
Üdv!
Ha most előfizetek havidíjasként mobilnetre akkor 2 hónapig akciósan kapom? És a számlázás hogyan lesz? E havi számlára már ráírják?
-
BéHGT
senior tag
Ismét a váltásról kérdeznék. Élő hűséges Mozaik M -> Next M-re váltva.
A 15 ezresre tudnék váltani, vagy a 11 ezresre? -
Sterilzona
senior tag
válasz sarkanyolo2 #40278 üzenetére
fene egye meg ... -
sarkanyolo2
őstag
-
Sterilzona
senior tag
Van esetleg valami hír új akciókról ? online kedvezmény, -10 /20 / 30 % osak esetleg?
[ Szerkesztve ]
-
slice14
veterán
Lenne egy érdekes kérdésem...
December 20-án lemondtam a N&R 200mb opciót és felhívtam a 1430-at hogy aktiválják vissza a Mozaik XS-ben lécő netet, mert ugye ilyen lehetőség nincs a weboldalon. De mikor ez megvolt nem néztem utána hogy most mi is van, láttam hogy van netem oszt cső. Tegnao néztem rá az internet csomagokra és látom hogy a fentebb említett opció aktív. Gyorsan ki is kapcsoltam, de ugye 23 van a net fordulóm, így ez az tételként fog jelentkezni a februári számlámon is, mert az ügyfélszolgálatos hp a tarifacsomaghoz tartozó net helyett a N&R 200 opciót kapcsolta vissza. Ílyenkor hangfelvétel alapján jóváírják a számlán, vagy mi ílyenkor a teendő?
Persz ugy jelenleg nincs egy fikarcnyi netem sem.
Google Pixel 9 ---- Hirdetéseim: http://bit.ly/2tWSizn
-
Vangelis
félisten
válasz sarkanyolo2 #40273 üzenetére
Sajnos vodafonos maradt.
Fogyasszátok szeretettel: //BruTÁÁLiSSS// https://www.alza.hu/alzaplus-referral?referralCode=rknv73rbVdAf
-
Vangelis
félisten
Megvan az új jobbikos flotta is..... de minek.
Fogyasszátok szeretettel: //BruTÁÁLiSSS// https://www.alza.hu/alzaplus-referral?referralCode=rknv73rbVdAf
-
taip
senior tag
Sziasztok!
Ha veszek egy Domino Web Quick csomagot nem a T-nél, hanem viszonteladónál (pl. Edigital, Mediamarkt), akkor jól értem, hogy van benne egy USB modem és egy SIM kártya?
Nekem csak a modemre lenne szükségem. Lehet használni meglévő, akár havidíjas előfizetéssel is? Vagy a modem csak Domino-s SIM-et fogad el?Köszi
Magyarul -val, -vel és NEM -al, -el. Legyünk már ennyire igényesek az anyanyelvünkhöz... (Például: 1-gyel, 2-vel, 3-mal, %-kal, stb.)
-
veterán
-
erdoke
titán
válasz vadászcsiga #40252 üzenetére
Nekem az adat roaming fontos. Az is, hogy mindig működjön, és az is, mennybe kerül. A Vospdafone nemcsak lényegesen kedvezőbb csomagokat kínál ebbol a szempontból, de olyan országokban is teszi ezt (Svájc, Törökország, stb.), ahol a Telekom horror áron szolgáltat.
-
BMS
őstag
Kell választanom még egyet vagy nem?
Feltételek:
2 év hűség az előfizetésre ?
Nincs hűség díjcsomagra
Különböző havidíjú és jellegű díjcsomagok közül választhat rendelés közbentelefon vásárlás
ha ezt a fajtát kérem akkor kell választanom egy díjcsomagot vagy használhatom a régit( mert van a tmobile-nál már egy mozaikxs díjcsomagom és akkor a kártyát áttenném az új telefonba)
"You will be remembered as the King who sacrificed his life... for NOTHING"
-
Tibee86
nagyúr
válasz Tibee86 #40256 üzenetére
1 óra szenvedés után oda jutottunk az ügyfélszolgálatossal, hogy természetesen a hiba nem náluk van( mily meglepő módon..), hanem azoknál akik nekem akarnak sms-t küldeni...
Az előző hibabejelentésemet is lezárták, persze nekem arról nem szóltak, de az ügyfélszolgálatos nem tud választ adni arra, hogy milyen válasz jött rá..
Agyam eldobom ettől a bagázstól, hogy totál hülyére veszik folyamatosan az embereket...
Szerencse, hogy már csak 7 nap és mondhatom fel az előfizetésemet.[ Szerkesztve ]
-
Tibee86
nagyúr
Van esetleg valakinek ötlete, hogy miért nem tudnak sms-t küldeni nekem néhányan?
Eddig konkréten 3 tel.számot tudok, akitől nem jön meg az sms, és a fő gond, hogy ebből az egyik a főnököm. -
9991
újonc
Helló! Tudnátok abban segíteni, hogy a csomagszámot, a rendelés visszaigazoló mailben hol találom? GLS honlapján szeretnék utánanézni, merre jár a csomagom
-
Frenky89
addikt
Jól értelmezem, hogy a Go!Net M jelenleg is 190Ft kétszer 30 nap erejéig a Dominósoknak is?
-
BéHGT
senior tag
Sziasztok!
Mozaik M (8600 ft) elő hűséges tarifat tudok váltani Next M-re (9990 Ft)?? -
206 cc
senior tag
válasz ANDROID??? #40230 üzenetére
Ne azt jelents be hibának hogy lassú!!!
Elmegy a hangja,lefagy....stb...stb....akkor valószínű hogy cserélik.[ Szerkesztve ]
206cc „- pedig nem is én utállak Téged.Te utálod saját magad” .... a problémát nem az jelenti, hogy valaki hülye,hanem az hogy nem ismeri be....
-
2o1i
senior tag
válasz erdoke #40235 üzenetére
Ugyan ezt csinálta nálam is. Nem is működik a dolog. SMS-ben is próbáltam, arra meg a következő választ küldték: Dìjcsomagjàban a csùcsidö csökkentés nem értelmezett. Kérjük, vàlasszon màsik kedvezményt. Köszönettel: Telekom
Úgy néz ki már nem lehet Mozaik XS-hez az Netroll 1GB LTE-t rendelni...
-
cris78
őstag
Sziasztok!
BB z10 telefonhoz , mozaik xs csomagban, melyik net&roll limitbővítő opciót lehet rendelni, érdemes?Legjobb akciók Kínából: https://www.facebook.com/groups/192131087874217
-
erdoke
titán
válasz sarkanyolo2 #40232 üzenetére
Most megpróbáltam a Webshopban aktiválni. Kiírja, hogy "Sikeres művelet. Sikers megrendelés." Alatta pedig: "Nincs aktiválva".
Az agyamra mennek. Ráadásul fontos lenne, hogy napközben is elérhető legyek emailben.
Nagyon érik, hogy összepakolom a 4 előfizetésem és 3 Dominóm, és átballagok másik szolgáltatóhoz... Lassan elég "bizonyíték" gyűlik össze, hogy nem teljesítik a szerződésben vállaltakat, úgyhogy nem kell megvárnom a hűség lejártát sem.Apropó, a webshop belépésről se SMS, se e-mail értesítés nem jött. Bár ha jobban belegondolok, már tegnap este sem.
[ Szerkesztve ]
-
tomy86
addikt
válasz ANDROID??? #40230 üzenetére
Szerintem neked ez a topik kell: Telekom (vezetékes telefon, IPTV, Kábel TV, SatTV, xDSL, Kábelnet, Optinet, áram, földgáz)
[ Szerkesztve ]
-
ANDROID???
addikt
T-home sat tv beltéri probléma van.
2 beltéri van jelenleg a 2 tv-hez, az egyik helyiségben egy intek van amivel nincs probléma, a másik szobában 1 hónappal ezelőtt bekötött huawei. A huawei rettenetesen lassú, felhívtam a T-t hogy valamit kellene csinálni, mert ez rettenetesen lassú, erre azt mondták cserélik. Ma jött az sms,hogy ellenőrizték a hálózatot és a hálózatnak semmi baja, KÁR hogy a beltéri miatt tettem a bejelentést. Erre ma felhívtam ismét a 1412-es számot újból elmondtam mi a szitu, erre az volt a válasz, hogy sajna ez nem hiba, ezek ilyenek és ha akarom kiszállási díj ellenében és a következő készülék megfizetése ellenében kijönnek és cserélik. Kérdeztem erre, hogy akkor ez van szokjam meg mert nincs kiút, válasz igen.Ilyenkor mi a sz@r van, hagyjam annyiban?
Nagyon zavaró, hogy az intek 3-4 csatornát vált normálisan amíg a huawei 1-et.
-
polonic
félisten
válasz vadászcsiga #40228 üzenetére
Rendelheto.
-
vadászcsiga
félisten
Na most a limitbővítő opcióknál a Net&Roll 1GB LTE rendelhető Mozaik XS mellé vagy nem? A lehetőségek felsorolásánal ott van, ha a részletekre bökök akkor nincs. Melyik a mérvadó?
-
RedCactus
senior tag
válasz Soulfly842 #40225 üzenetére
Köszi, de pont onnan küldtek el!
-
törölt tag
Akiknek a https://webshop.t-mobile.hu oldalon a dokumentumok résznél nincs feltöltve a jótállási jegye, és ez a kép fogadja:
A következő lépéseket kell végrehajtani, hogy ez legyen a végeredmény:
1. A telekom.hu-ról kell belépni (jobb oldalt fent előfizetéseim - mobil előfizetésem)
2. A megjelenő lapon rendelés követés - tovább
3. Nem vagyok T-Mobile előfizető /Itt a regisztrációkor/vásárláskor megadott email címet kell megadni és a jelszót/
4. Bejelentkezni, ha csak az email címünket tudjuk, akkor jelszó emlékeztetőt kérni. -
Soulfly842
addikt
válasz RedCactus #40203 üzenetére
Menj be egy T-Pontba akkor, ott kezelik a 7 hónap leteltét megelőzően is az ilyen igényeket
(#40204) Gabbana
Ha van a céges paraméterekben Telemátrix opció, az az egyedüli kivétel. 25 Ft/perc.
Ha ÜHSZ2-t látsz Telemátrix opció helyett, akkor mehet az átirányítás nyugodtan.
-
vatafakk
aktív tag
Van még itt rajtam kívül olyan, aki karácsony előtt vásárolt készüléket, de nem kapott tartozékkupont?
-
BMS
őstag
a nokia lumia 620-ra lesz szerintetek az elkövetkezendő 1 hónapban egy 20-30%-os webshop-os kedvezmény?
"You will be remembered as the King who sacrificed his life... for NOTHING"
-
Rhino666
addikt
A T-Mobile webshopnál végleg megszűnt a 10% kedvezmény? Ahogy nézem, most minden telefonnál megegyezik az online ár a bolti árral.
Akko switchek és Krytox, Keychron kenőanyagok raktárról! https://reduced.to/3pazm
-
313313
addikt
válasz plus44 #40209 üzenetére
Valamilyen havidíj + családbarát. (2100ft körül van a két szám közti ingyen beszélgetés...) Alkalmazható:
előfizu-előfizu között
előfizu-feltöltő kártyás szám köztHP 250 G5, Creative Surround 5.1 USB, Genius 5.1 Home Theater 5000, Kona Blast Deluxe + Shimano LX, Torpado T2000 + Campagnolo Veloce, Motorola Edge 30 Neo 8/256GB
-
plus44
veterán
A Like díjcsomagon kívül létezik most a T-mobile-nál olyan csomag/előfizetés ami legalább 1 szám (több nem kell feltétlenül) ingyenes hívását engedélyezi?
“This is where the road crashed into the ocean...”
-
9991
újonc
Sziasztok!
Már egyszer kétszer írtam ide, néhány problémámmal kapcsolatban, szerencsére a legtöbb most megoldódni látszik, viszont újabb kérdések merültek fel bennem.
Kb. két hete rendeltem online új előfizura egy Lg G2-t, igazából jó arcok voltak, a rendelés után egy-két nappal felhívtak, adatokat kértek, meg hogy szkenneljem, vagy faxoljam a személyim és lakcím kártyám másolatát, ezt sajnos csak pár nappal később tudtam megtenni, azt is mondták, hogy ha ezek beérkeznek, akkor újra hívnak további egyeztetés miatt. Mielőtt újra hívtak volna, a thome-os otthoni csekk megjött, mikor hívtak mondták, hogy minden oké, de azt be kéne gyorsan fizetni és akkor tudunk tovább lépni, kérdeztem őket a mobilelőlegről, mondták, hogy ezt még nem tudják, majd ha befizettem a thomeos csekket megint hívtak. Közben elutaztam és így csak tegnap került befizetésre a csekk és azt is szkenneltem és elküldtem nekik még tegnap este. Ma hívtak, hogy oké minden megvan, elismételték a rendelésem, és mondták, hogy akkor pénteken jön a teló. Kérdeztem, hogy előleg vagy valami buktató? Nem nincs semmi, minden oké, csak a kezdőrészlet a futárnak és meg is vagyunk. Most tök boldog vagyok, csak azt nem tudom, hogy ha jön a futár mi a teendő, csak mutatom a személyit, meg aláírom, a kis szelvényét, hogy átvettem? vagy egy rakat szerződést, mindenféle papírt kell az utcán irkálnom? Soha nem volt még telefon és előfizetés ügyben dolgom futárral, ezért kérdezem?
Másik meg, hogy az hogy lehet, hogy ismerőstől, aki szintén aranykártyás, csak nem új előfizetéssel, hanem aranytárskártyára vett egy jóval olcsóbb készüléket ki kellett csengetnie három havi díjat előre?
Köszi a válaszokat előre is
-
vasi89
addikt
válasz Gabbana #40204 üzenetére
Üdv!
Engem az érdekelne, hogy ha gariban cserélt iphone-om van akkor most újraindult a garancia vagy sem? Anno a 4S-nél igen, kaptam újabb 1 év garit, de most van aki azt mondja, hogy már nem indul újra. Pedig a fogyasztóvédelmi törvényben benne van, hogy fődarab csere esetén fél év azt hiszem de itt ugye új telefont adtak amire szintén 1 év gari kellene hogy legyen főleg, hogy refubrished.
Bocsi ez nem válasz lett volna csak rossz gombra kattintottam
[ Szerkesztve ]
-
Gabbana
aktív tag
Sziasztok!
Hivasatiranyitasrol erdeklodnek. Tmobilos elofizeteses cegcsomagban vagyok, kulfoldre megyek egy hetre. Atiranyitanam a bejovo hivasaimat a kollegam szamara akivel egyebkent ingyen beszelek. Mik a koltsegek ilyenkor es hogy kell ezt beallitani?
Ha jol olvastam ezt a tmobile honlapjan akkor ingyenes de ezt nem akarom elhinni. Meglepetest meg nem akarok a szamlan mert eleg sok a bejovo hivasom.
Az életben nincs felesleges tapasztalat...
-
RedCactus
senior tag
Köszi a választ, de azt még hozzátenném, hogy aranytárskártyát váltottam ki decemberben, a (20 éve) meglévő telefonszámom mellé az előfizetésemhez kapcsolva. Saját néven fut mind a kettő. Nem most mentem be a T-hez az utcáról, készüléket meg 3 éve vettem utoljára. Ha ez gyanús, akkor csodálkozom, hogy adnak még el telefont valakinek. Á tényleg, most jut eszembe, hogy '97-ben elcsúsztam az egyik számlámmal...
[ Szerkesztve ]
-
1430
senior tag
válasz RedCactus #40159 üzenetére
Új előfizetéshez legkorábban 7 hónap után vehetsz készüléket. Logika? A visszaélések elkerülése. Ugyanis a készülékváltás a neten automatizált. Mit csináltak a visszaélni vágyók, mikor csak komoly előleggel engedték volna az új előfizetéses készülékvásárlást? Nem vettek, csak előfizetést, hűség nélkül, minimális előleggel. Ezután pedig megrendelték hozzá neten a készüléket készülékváltásként, előleg nélkül.
mikersz1
A készülékhez tartozó hívószámmal és jelszavával lehet belépni. Ha listaáron vettétek, akkor email címmel próbáljatok belépni (nem Telekom ügyfélként), jelszópótlással.''Usus de plura docebit!'' - A gyakorlat majd megtanít a többire!
-
negroo
aktív tag
válasz lugosi #40195 üzenetére
Akkor Várjak vele, mert épp néztem egy készüléket ami megéri. Most én voda üzleti csomagban vagyok, de kiszúrtak velem sajnos. Van még egy évem és lécelek le tőlük. Kitartás lugosi béla volt azsem a vámpírok filmes holivoddi megtestesítője .
Napalm, akkor még sem volt rém terjesztés?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest