- Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
- Google Pixel topik
- Készül a Xiaomi Smart Band új generációja
- Egy hét múlva érkezik a Huawei kamerabajnoka
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megérkezett Androidra is az Adobe Photoshop
- Samsung Galaxy XCover7 Pro - burokban született One UI
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Sony WH-1000XM6 - hajtás, pajtás
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Geri Bátyó #5 üzenetére
9 szériát nem hiszem hogy veszek.
A Ryzen 5/7 simán elég lesz. Az vigan kihajt egy egy középkategóriás VGA-t is. -
-
Barni0507
lelkes újonc
Sziasztok!
Az a kérdésem, hogy szeretnék venni egy pct/építeni és nem tudom miket rakjak bele mivel eddig csak laptopot használtam és ezért nem tudom, hogy mit rakjak bele ezért valakinek a segítségét kérem
Amiket szeretnék: gamer pc, amikkel játszom World of Tanks, Fortnite, Minecraft, CoD, CS2, GTA5, és ha megtetszik valami akkor azt még szeretném letölteni, és ha lehet akkor RGBs legyen
A keret pedig:400000FT
Ha pedig nem megoldható ennyből akkor amennyiből meglehet és használt alkatrészre is nyitott vagyok -
rxmiss
tag
en lehet a memoriaval megvarnam a lap+proci kombot, hacsak nem mindegy a sebessege es h tamogatott-e az adott proci altal. a tappal meg a vga-t
de igy is jo.szerk: gratula az eddigi sporolashoz!
-
-
updog
őstag
válasz
Geri Bátyó #1 üzenetére
amazon.de-n (főleg amíg értelmes volt az EURHUF) nagyon jó árakat lehetett kihozni, egy csomó alkatrészem onnan van. Amúgy SSD, Ryzen proci, mind párezerrel olcsóbb most is mint itthon a legolcsóbb megbízható helyről, 5-10%-ot simán lehet fogni így rajta (Black Fridaykor ~20% valós különbség is előfordul), persze benne van a fél EU-n átszállítás minimális kockázata.
-
Geri Bátyó
addikt
Amikor a mostani gépemet raktam össze, szintén ezt az elvet követtem. Mondjuk ekkora kedvezményeket nem találtam, de úgy 20-25%-ot tudtam spórolni. Mindig azt vettem, ami éppen akciós volt, úgyhogy nekem először volt a ház, aztán az SSD, utána procihűtő.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Egérpad topik
- MKV szerkesztés (mkvmerge gui, stb)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Robotporszívók
- OTP Bank topic
- Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
- Milyen asztali médialejátszót?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Ingyenes az Epic Store-ban a Deathloop
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged