Hirdetés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Jönnek az új díjcsomagok Február 1.-től:
"Bevezetésre kerülnek az alábbi új díjcsomagok és kedvezmény:
Havidíjas előfizetők részére: Fun S Aranytárskártya díjcsomag, Move XS, S, M és Move M Aranytárskártya díjcsomagok, Like S díjcsomag, NetPlusz adat díjcsomag és opció portfólió, E-Pack kedvezmény." -
-
erdoke
titán
-
törölt tag
válasz
Blackmirror
üzenetére

Eről egy csomó T-Mobile-os nem tud szerintem. Igazából lenne helye a T-Mobile oldalon is, mert akiknek már van Sat TV előfizetésük, azok eleve élhetnének vele, akik pedig mostanában gondolkoznak azon, hogy valamelyik szolgáltatótól műholdas tévét rendelnek, duplán erős érvelés a T mellett, abban az esetben, ha még a mobil Internet szolgáltatójuk is kérdéses.
Ja 36 MB volt hátra a Domino Surf-ből gyorsan váltottam Domino 5-re mielőtt megfeledkeznék róla, és levonnák a 890 Ft-ot

-
törölt tag
válasz
Blackmirror
üzenetére
éresítő SMS az aktiválásról a T-Mobile (Huawei) Hotspot 5776 mobil wifi LTE routeren SAT+Net40
Hát tényleg nem egyszerű megtalálni a T-Home oldalán

Sat + Net40 kedvezmény - T-Home
Így a 16 GB-os (Net & Roll M) és a 30 GB-os (Net & Roll L) igen kedvező áron van

-
stamas80
tag
válasz
ANDROID???
üzenetére
Hát ez érdekes a Szivargyújtók gyárilag általában 10A-el vannak biztosítva, és nem hiszem hogy ezzel gond lehetne.
De az a Gyári töltő is 5V 1000mA-es lehet, az 1000mAh-s az akkumlátor lehetne.
Egy a lényeg hogy a töltő 5V-os legyen, ha a gyári is az. Úgyis pont annyi áramot fog felvenni, amennyit a töltésvezérlő elektronika a telefonodban megenged.
Én spec. a PlayBook töltőjével töltök otthon mindent, (az elméletileg 5V 2A) hiba nélkül. -
stamas80
tag
válasz
andrás47
üzenetére
Szia!
A hang beállításokban sajnos most nem tudok segíteni, de a hívószám kijelzéssel én is szívtam.
mert az nem a beállítások menüben van, hanem belépsz a Telefon (Phone) bal gomb beállítások, és itt keresgélj. remélem kicsit tudtam segíteni, ennél mélyebbre most nem mennék bele, mert nem ilyen telefonom van, de az androidban ott kell legyen valahol. -
andrás47
senior tag
Üdv !
Kérdeznék egy T-mobilos Samsung Young telefonnal kapcsolatban. Ki lehet-e kapcsolni ,a telefon bekapcsolásnál az indító T-s zenét, ha igen hol ? Valamint hívásbeállítások ilyet nem találok, nem küldi a saját számot el, és ezt kellene beállítani, hogy saját szám küldése, ez hol található ?
Köszönöm segítséget előre is ! -
ANDROID???
addikt
-
válasz
FіkuszKukіsz
üzenetére
rosszabbat biztos nem, legfeljebb nem telt le teljesen a hűség a megújításkor (például a 24 hónapból csak 21 - 23 telt le), és bár már lehet hosszabbítani a hűséget új készülék megvásárlásával, de a nem letelt néhány hónapot néhány ezres fejében törlik, amiatt kerülhet többe picivel mondjuk egy készülék, mint az új előfizetőnek.
amennyiben írsz konkrétumot, úgy egyszerűbb lesz magyarázattal szolgálni - ha nem a fenti az. -
FіkuszKukіsz
őstag
Platinakártyásként miért van, hogy előfizetés megújításnál rosszabb konstrukciót adnak mint egy utcáról beesőnek? Furcsa egy hozzáállás...
-
br4adam
aktív tag
válasz
szili.tamas1
üzenetére
Ha van még a készülékre hűsége és nincs más arany/platina szolgáltatás a nevén, akkor csak a 7990-be mehet.
-
SNor
tag
válasz
ANDROID???
üzenetére
Ez egy univerzális tartó. A tartó belsejében van az elektronika. Szivargyújtóról kap áramot, töltés erősségét megnézem, hátha a dobozon rajta van. A 15A-es biztosítékot 2x már megette. Tartón kívül, a fix rögzítéshez szükséges dolgokat, meg egy leírást tartalmaz még. FM transmitter nem a telefonnal működik, hanem a cardockban van. A telefon a cardockkal beszélget bluetoothon, vagy jack dugón keresztül (ez leszedhető). Ó igen, és van 1 mikrofon is a dockon. Én úgy használom, hogy csak a tartó részét a középső könyöklőben tartom. Kábel elmegy a szivargyújtóig, ha kell bedugom. Telefon BT-n megtalálja, rádión a már lementett frekvencia kiválaszt. Play.
-
szili.tamas1
senior tag
Sziasztok!
A kérdésem a következő lenne: édesanyám kaméleon díjcsomaggal rendelkezik, volt anno (tavaly előtt júni-júli körül) készülékváltás, a számláit én fizetem (a personal solidarity fundból), átböngészve a számláit, elég súlyos összegeket kell fizetnem havi szinten (ilyen 14-18 ezerig), előtte eco volt 20 körüli fizetésekkel, most könnyítendő a havi terheken, váltanék neki next s-re. Az lenne a húsba maró kérdés, hogy ilyet lehet-e ha csak magára az előfizura van a két év hűség (tehát más díjcsomagra simán tudnék váltani, pl kaméleonról eco-ra, vagy másra), az előbb hívtam a telefonos üfsz-et, ők ilyen későn nem tudnak segíteni, csak reggel 6-tól, illetve, hogy ez mennyibe kerülne? (láttam 5490, 5990, 6990, meg 7990-es tarifákat is). Nem társkártya, neki külön előfizuja van. -
kungzi
veterán
válasz
sarkanyolo2
üzenetére
oksa
köszi -
kungzi
veterán
hali
vennék apróról egy telefont, de előfizus
letilthatják a telefont, ha nem fizetné az előfizut?
vagy inkább nem menjek bele ilyen üzletbe? -
válasz
FіkuszKukіsz
üzenetére
szia,
bár alapban nem kötelességük adni, de jellemzően szoktak, ha épp van bent adott helyen, viszont ne számíts valami csúcstelefonra...
miért nem viszed direktben a gyártói (szerződéses) szervizbe?
komolyabb problémával a szolgáltató is oda küldi, és az oda és vissza néhány nap többletet jelent az ügymenet kapcsán. -
FіkuszKukіsz
őstag
Sziasztok, sajnos szervizeltetnem kell a z1-em.Nem tudjátok adnak cserekészüléket? Ha igen milyet szoktak adni? Köszi előre is
-
ANDROID???
addikt
-
törölt tag
Na kártya aktiválásnál elsőnek nem stimmelt a jelszó, amikor a 3.4.5 számjegyet kérte (valószínűleg rendeléskor az akkori ügyintéző félre hallotta). Aztán kiszűrtük, hogy csak az utolsó nem jó, az első három igen, így sikerült is módosítani ugyanarra amit elsőnek adtam meg.
Utána a 40%-os kedvezmény nem volt beaktiválva, ezt is megoldottuk.
A T-Home-os és T-Mobile-os kapcsolat kártya nem volt összevonva.
Végül T-mobile oldalon nem volt beállítva a távszámla illetve, hogy terheljék meg a T-Home-nál megadott számlát. Ez utóbbinál az lett a megoldás, hogy távszámla beállítva, majd amikor megjön az első akkor erre is kell egy meghatalmazást adni a bankomnak.Aztán megkérdeztem, hogy hogyan is tudom követni az adatforgalmamat, erre három lehetőséget mondtak
- A SIM kártyát átteszem a routerből a telefonba és a T-mobile alkalmazással, mint Domino Surf-nél lekérdezem (azért ezt a lehetőséget nem erőltetem)
- A Routerről küldöm egy SMS-t a 1430-ra a G-betűt tartalmaznia kell
- Belépek a My T-mobile-ba, táblagépről vagy telefonról böngészőn keresztül (na ez az igazi megoldás)
-
raziel01
veterán
válasz
sarkanyolo2
üzenetére
-
törölt tag
válasz
Onderon
üzenetére
Hát olyanoknak találták ki, akik: elmennek egy évre külföldre dolgozni vagy tanulni, esetleg likviditási gondjaik vannak. Másrészt viszont szerződést csak 18. életévét betöltőtt személlyel kötnek, aki rendelkezik jövedelem igazolással. Arról a magánszemélynek kell felelősség teljesen döntenie, hogy vállalja a hűséget annak minde ódiumával vagy sem.
-
ANDROID???
addikt
A T-nél azt mondják, ill a honlapon is a Dension tartó van fent, Idol S-hez.
A tartón kívül mit tartalmaz a doboz, milyen erősséggel tölt (esetleg 5V 1000mAh?), és tényleg működik fm "transmitter" -ként az Idol S-el is?
(elvileg ez az) -
amisis
aktív tag
Sziasztok, rendeltem egy telefont Dominó 5 dijcsomaggal és kaptam 200mega netet...ezt h tudnám felhasználni? Ha bekapcsolom siman akkor nem megy fel a hálózatra.
-
Onderon
senior tag
válasz
üzenetére
én csak azért szóltam, mert írta, hogy még nem volt előfizetése, ez lesz az első. így azért nem árt többször átgondolni, hogy valóban szüksége van-e pl adott csomagra. megéri, persze hogy megéri, teljesen jó a t-mobile kamatmentes részlete, nem is erről van szó. de sokan elkövetik azt a hibát, hogy belemennek egy olyan csomag fizetésébe, amire nincs is szükségük, csak azért, hogy olcsóbban juthassanak a készülékhez (kevesebbet kell fizetni elhozatalkor) és pár hónap után rájönnek, hogy nekik ez így annyira nem jó és utána meg bosszankodnak 1.5 évig. anno amikor 1 évre vettem az iphone 3GS-em és az iphone 4-em az teljesen jó volt, most az iphone 5-ömet már megbántam, hogy 2 évre vettem. és nem is a csomag miatt, hanem a kötöttség miatt. pl most hosszabb ideig külföldön tartózkodom és nem tudok itteni sim kártyát venni a telefonba. még akkor sem, ha kifizetem a hátralevő részleteket. és nem gondoltam még 1 éve, hogy ez így lesz. 2 év az 2 év, hosszú idő. soha többet. inkább kifizetem egyben és szabad vagyok/maradok.
-
St3ven
addikt
Arra keresem a legolcsóbb megoldást, hogy "A" havidíjas előfizető a telefonszámát "B"-nek adja.
"A" (hűség- és telefonrészlet nélküli) előfizetését közvetlenül átíratni "B"-re ugyebár 6500 Ft-ba kerül.
Megoldható vajon az, hogy "A" átváltja az előfizetését Dominóra, aminek ugye egy 2700 Ft-os (lebeszélhető?) díja van, majd rögzítik "B"-t Domino felhasználóként, és végül "B" átváltja a számot előfizetésessé?
-
206 cc
senior tag
válasz
Onderon
üzenetére
A 14990.- a kezdő részlet utána havi 7990.-a részlet összege így a telefon ára összesen =206.750.- Ft ami kb 15.000.-ft -vel kevesebb mint a store-os ár igaz függő a készülék és azt hiszem 10.000.-ft a függetlenítés díja.A lényeg azonban hogy nem egyszerre fizetsz ki 220K-t hanem két év alatt ráadásul kamatmentesen...
Azonnal használhatod a készüléket és még csak 15K-t fizettél ki...aki nem váltogat szolgáltatót illetve nem nyerészkedni veszi a készüléket annak ez bizony nagyon is jó lehetőség....
Ne menjünk bele a havi díjakba és abba se hogy hűűűű...nem adhatod el két évig...mi a fenéért adná el ???...még egy-másfél év múlva is jó készülék lesz,a pénz addig is a zsebedben kamatozik-befekteted stb...stb...szinte meg is keresi a havi törlesztő részletet.Mire kijön az új készülék javított-ránc-felvarrott verziója mondjuk a 6S addigra letelik a részlet.
Szóval szvsz nagyon megéri így készüléket venni... -
Vikt0r
aktív tag
sziasztok
Fun dupla díjcsomagban a havi keretet lelehet valahogyan mobil vásárlásra (parkolás, lottó stb) hasznalni vagy csak ha feltöltöm az unoverzális egyenleget ( esetleg fun duplával feltudom tölteni másik számnak az univerzális egyenlegét)?
-
Onderon
senior tag
válasz
Bencexp
üzenetére
biztosan havi 14ezer ft-ot akarsz fizetni 2 éven keresztül? bosszantó tud lenni egy idő után hidd el. ugyanott vagy, mintha teljes áron vennéd, oké, nincsen részlet, de legalább a lelkedet sem adnád el 2 évre, bármikor válthatnál bármilyen csomagra és a telefont is bármikor eladhatod

-
Bencexp
tag
Van ez a mobil előleg dolog. Mitől függ, hogy mennyi az annyi?
iPhone 5S 16 GB lenne az áldozat, Ikon LTE 200 díjcsomaggal, 24 havi részletfizetéssel, 2 év hűséggel.
(Kezdőrészlet: 14.990 Ft, Törlesztések: 24 X 7990 Ft)Új előfizetőként (nem volt még a nevemen előfizetés egyik szolgáltatónál sem) mekkora összegre kell számítanom?
-
#TOTTI
őstag
Telekomnál van olyan mobilnet csomag, amelyben engedélyezve van az RDP (3389-es) port, mert sajnos csak a Telenor nettel sikerül távoli asztalozni?!
-
-
9991
újonc
Helló! Tanácsot kérnék
Megjött ma végre a G2, futár hozta, minden oké volt, viszont az e-mailekben végig 4990et írtak nekem a t-se, annyit is adtam a futárnak, erre visszaadott ötszázat, hogy neki csak 4490 van írva. Ó mondom, de jó
Aztán most kicsit jobban átnéztem a papírokat is, és észrevettem, hogy azokon is 4990 van írva. Szerintetek szóljak én, a Telekomnak, hogy itt valami nem oké, vagy majd "leverik" a futáron? -
bnss
veterán
Takarítottam (a kiinduló hozzászólást, és mindent, ami kapcsolódik hozzá), térjen vissza eredeti témájához a topic, köszönöm!
-
tomy86
addikt
válasz
ShadowX
üzenetére
Szerintem nem a teljes ár alapján fizetsz, hanem ugyanazon listaár alapján, amit a kifizetéskor alkalmaznak. Idézet ugyanarról az oldalról:
"A készülékbiztosítás havi díja és a kár esetén fizetendő önrész a biztosított készüléknek a biztosítás megkötésekor érvényes akciós kiskereskedelmi bruttó értékétől függ, mely árak az aktuális akciós kiskereskedelmi árlistában találhatók. "
Még 1x. Az akciós kisker ár nem egyenlő azzal az összeggel, amit a hűség/tarifa kedvezmény alapján a telefonért fizettél vásárláskor. Nem az alapján fizeted a biztosítás díját sem és nem az a kártalanítás alapja sem.
Tehát, ha egy telefon akciós kisker ára 100.000Ft akkor az alapján fizetsz és az alapján kártalanítanak is. Mindegy hogy a különböző kedvezményekkel (magasabb tarifacsomag, hűség) 50.000-ért vagy 10.000-ért hozhattad el a telefont. Az akciós bruttó kisker ára akkor is 100.000Ft. -
tzsolesz
nagyúr
Köszi mindenkinek. Hát egy biztos. Hogy a 80K-130K-ban van benne. 1190Ft/hó.
Tehát tuti hogy nem 62K-ra számolták fel már azt sem.
De azért felhívom, ha valóban megtudják mondani ezt az infót. -
törölt tag
válasz
erdoke
üzenetére
Azt meg nem is írtam még, hogy a 4G/LTE Modem/Router esetében is lehetett választani a részlet opciót

Ezt csak azok vehetik igénybe akik két évre vállalják a hűséget
A Sony KDL-32EX650, az ASUS Nexus 7 is hasonlóképpen (csak azoknál két éves futamidővel), és most a router is így jön. Így havonta bőven húsz felett lesz a havidíj, de ebben minden benne van, Telefon, vezetékes (NetMánia M VDSL) és mobil Internet (Net & Roll S), Sat TV Családi+HD csomag, Globe minicsomag + Unitel Classica) TV, táblagép, 4G/LTE Router/modem. Aztán bárhova megyek, ugyanúgy elérhető vagyok a Dominos mobilszámomon amiről /de akár tábláról is indíthatok VoIP hívást/ már WiFi-n keresztül Skype-olhatok stb.
(#40407) Blackmirror: Ezért (is) érdemes telefonon ügyet intézni, mert például én sem láttam ott csak a 3225 Ft-os 15%-os kedvezményes árat. A 40%-os kedvezményt az ügyintéző ajánlotta, és szükség volt a SAT TV-s előfizetés meglétére is hozzá, illetve az is sokat nyomott a latban, hogy platina szintű ügyfelek vagyunk.
Amúgy az ügyintézővel jól elbeszélgettünk, mondtam Neki, hogy a döntésben jelentős része volt annak is, hogy a szabályzat tiltja Domino Surf-nél a VoIP-ot, és én nem szeretek zavarosban halászni. Így szerintem remekül jártam, mert azért 150 MB havi 890 Ft-ért, és még VoIP tiltás is van elvben... vs 2580 Ft - 8 GB. Eléggé egyértelmű

Egyébként Ő elmondta, hogy rugalmasan kezelik a dolgot, technológiailag van akinél működik DS-nél is van akinél nem

Amúgy éppen most hívtak, hogy még egy nappal korábban tudják szállítani a készüléket és a kártyát mint ahogyan az tegnap meg volt adva.
-
tomy86
addikt
válasz
tzsolesz
üzenetére
Elég ha a Telekomnál tudják az utolsó árat (biztosan több, mint a 62k).
Egyébként a feltételek között is le van írva, hogy mi alapján fizetnek:
"Ha a cserélendő készüléket már nem forgalmazzuk, akkor más típusú készülékre cseréljük a károsodott készülék aktuális akciós bruttó kiskereskedelmi árának maximum 110%-ig terjedő értékben."
A lap alján pedig: "A készülékek akciós kiskereskedelmi árai az aktuális akciós kiskereskedelmi árlistában találhatók." -
tzsolesz
nagyúr
válasz
tomy86
üzenetére
Értem. Hát azt meg ki tudja hogy akkor mennyi volt ez az ár. Lehet hogy nem is szerepelt ezen a listán már 1 éve. Véletlenül beesett egy ilyen a T raktárába és aznap párom le is csapott rá. Talán 1 óráig volt ott. megrendelte és le is vették. Ez az 1 db volt. Az utolsó akciós ára lehetett akár 100k fölött is.
-
tomy86
addikt
válasz
tzsolesz
üzenetére
Szerintem az akciós ár nem egyenlő a hűségkedvezményes árral. Ez az akciós árlista (persze Note már nincs benne) és ez alapján számolnak.
-
tzsolesz
nagyúr
válasz
dptrsk
üzenetére
Nem valami szép kilátás az már biztos.
62K volt akkor ez a telefon előfizura, Mozaik XS-el. Hogy a teljes ára akkor mennyi lett volna. de hát ha az akciós ár számít akkor gondolom ez a 62K a mérvadó.
Maximum ugye 68K-ért lehetne másik készüléket választani. Ezért az árért most tuti semmi nem kellene onnan páromnak.
Csak hulladékok vannak ennyiért mert nincsenek most akciók. na meg ugye az egy alkalmi vétel volt. Olcsóért nagyon klassz telefon. Ez a gond.
Reméljük hogy egy Note-hoz még akad kijelző. -
betyarr
veterán
-
törölt tag
Hát nálam Hajdú-Bihar megye a releváns, Debrecenben van ugye a digitális kánaán

4G/LTE - Telekom
Forrás: http://www.t-mobile.hu/static/DocumentStore/lakossagi/ugyintezes/lefedettseg/LTE.pdf
3G/HSPA - Telekom
3G-nél Berettyóújfaluban is masszív lefedettség van
Forrás:http://www.t-mobile.hu/static/DocumentStore/lakossagi/ugyintezes/lefedettseg/3G_HSPA.pdf
Telenor 4G/LTE kültéri lefedettségi térkép 2013. december 12.
Forrás: http://www.telenor.hu/internet/lefedettseg
Amúgy a 3G/HSPA sebessége is elegendő táblagépes netezéshez, a video streameket is max 720p-ben nézem rajta

-
törölt tag
válasz
RedCactus
üzenetére
1. Az nekem plusz 7 k lenne 2.5 helyett
2. Amennyit úton vagyok a 8 GB-ot is elégnek tartom bőven (a lényeg az volt, hogy ne legyen semmilyen formában sem jogilag sem technológiailag korlátozva a VoIP, mehessen akár a videós Skype is.
3. Ahogyan előttem is írták a T-nek a legjobb a lefedettsége
4. Itt eleve előnnyel indultunk, mert nem új előfizetőként regisztráltak, hanem a T-Home-tól belépő Platina színtű ügyfélként érkezőként. Eleve ezért hívtam a 1412-t 1430 helyett, és még nem említettem nekik, hogy nem új előfizetést akarunk majdnem átkapcsoltak oda, de miután megnézték hogy azonosítottam magam, egyből egy olyan ügyintézőhöz kapcsoltak, aki az ilyen speciális esetekre van ott
-
tzsolesz
nagyúr
Mire számítson az, aki 4-5 hónapja puszta véletlenül hozzájutott a telekomnál egy Samsug Galaxy Note-hoz (igen az első verzióhoz). Az az egy darab volt belőle. Előfizetésre vette párom.
Na már most van rá biztosítás. Ma reggel elesett vele és összetört a kijelzője. Nem is működik. bekapcsol, de nem megy a kijelző.
Tudom, hogy ilyen készülék már nincs, és már 1 évvel ezelőtt sem volt a T-nél.
A biztosítás keretein belül mire lehet számítani.
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Becsszó, még mindig készül a Half-Life 3!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Assetto Corsa Rally
- Battlefield 6
- Formula-1
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG UltraGear Gaming Monitorok : BLACK NOVEMBER -30%
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- NVIDIA Quadro P5000 GPU 16GB GDDR5X memóriával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Bár láttam már sokkal rosszabbat, azoknak a neve is T-vel kezdődik.
ettől még nem fogok tudni külföldi sim kártyát rakni a telefonomba.

Csak hulladékok vannak ennyiért mert nincsenek most akciók. na meg ugye az egy alkalmi vétel volt. Olcsóért nagyon klassz telefon. Ez a gond.