- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi Redmi Note 4 - B20
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
YouTube kisokos
Új hozzászólás Aktív témák
-
Troy.
addikt
Mostanság próbáltam letölteni YouTube videót, de a hangot nem szedi le!? Nálatok működik rendesen?
Konkrétan ezt a videót: [link]Ilyet még nem láttam.
-
Joshi
titán
válasz
VoidXs
üzenetére
Rájöttem hogy mi a gond a felirattal. Legalább is nálam valamiért csak így lesz hajlandó megjelenni a magyar felirat pl angol beszédnél is. Máshogy egy katyvasz lesz az egész.
Szóval az első képen látható felirat ikonon nem szabad bekapcsolni a feliratot, mert akkor nem lesz jó.
A második képnél ha a beállítások menüben rákattintok a magyar (a youtuber által feltöltött) magyar feliratra, akkor már jó.

-
VoidXs
Topikgazda
A feltöltői magyarban általában már benne van az angol rész lefordítva, legalábbis ez lenne az értelme.
Sajnos a Google a teljes jövőjét az AI-ra tette fel, a YouTube még a mostani lufi előtt is. Ha eljut a pénzes fickókhoz, hogy mindenki szerint szar, akkor összeomlik az egész cég.
-
Joshi
titán
válasz
VoidXs
üzenetére
"A sima magyar az, hogy a feltöltő készítette."
Ok, de akkor hol van az alapértelmezett angol, amiből fordítani lehet? Vagy most mi hogy működik felirat fronton?
De basszus, mindenki az Ai-ről beszél, de még mindig nem lehet egy szaros videót sok nyelvre lefordítani normálisan érthetően. Megy a parasztvakítás az Ai-val kapcsolatban, ez nagyon gáz. -
Joshi
titán
válasz
VoidXs
üzenetére
Szerintem itt Csabi kefélte el a dogokat. Ha van egy alapértelmezett angol felirat ami minden szöveget lefed, akkor azt le lehet fordítani. De Csabi videója alatt ilyen nincs. Sőt, a 6.9-es videója alatt még egy alapértelmezett magyar felirat sincs, viszont a 6.8-as alatt már van. Véleményem szerint azt a feliratot lehet lefordítani ami fizikailag létezik, mást elég nehéz.
A 6.9-es videója.

Ez pedig a korábbi 6.8-as videója.
-
VoidXs
Topikgazda
Nem tudsz, az érdemi support csak 1 millió feliratkozótól indul. Nagyon nagyon esetleg valamelyik ReVanced plugin Androidon megoldja, mint a hangsávválasztást. Ha szerencséd van, észreveszik a belső tesztelők. Különösen nehéz téma ez, mivel AI-alapú a feliratozó, és bármelyik tanítás drasztikusan megváltoztathatja, úgy, hogy a fejlesztők sem értik az okát, mert a technológia definíció szerint black box.
-
Joshi
titán
válasz
VoidXs
üzenetére
Most konkrétan ezt a videót nézem és a képen látható jelenetnél 45:57-nél zérus felirat. De van amikor működik, van amikor meg egyáltalán nincs felirat. Azért ez gáz ha van egy előfizetése az embernek. Vagy akkor inkább menjek vissza a reklám mentes "ingyenes" verzióra? Komolyan mondom ez felháborító. Próbáltam az alapértelmezett Firefoxon és nem bejelentkezve a Microsoft Edge böngészőn is. Ugyan az a jelenség. Akkor lehet hogy feltöltésnél Csabáék rontottak el valamit?

-
Joshi
titán
Sziasztok. Lenne egy olyan gondom (prémium előfizetéses youtube PC-én Firefoxon), hogy ha van egy pl angol felirat a videó alatt, akkor az rendben megjelenik. Aztán amikor átváltok automatikus fordításra és kiválasztom a magyart, akkor eltűnik a felirat. Érdekes, hogy ez nem mindig van így, de pl Magyarósi Csaba Usánka videói alatt ezt tapasztalom. Mi lehet a gond?
-
IntelKiller7
nagyúr
Na kíváncsi leszek erre. De azt is meg lehet manipulálni..

#11351 z67 Nem csodálom. Múltkor néztem threads-en, hogy USA-ban, ha mindenre előfizetsz valami 250 dollár jön ki, vagy több...

Beteg világ.
És az a kedvencem, hogy, ha 3 filmet meg akarsz nézni, tényleg 5 helyre kell előfizetned, mert az egyiknek az első része itt van fent, a másiknak a 3. része meg ott... és így tovább.
-
ledgeri
nagyúr
X gépen y felhasználóval nyitott...
Ha valaki olyat csinál, az egész megy a levesbe...
Ha valaki félrekattol a "másikéba" belenyúlhat... Véletlen, direkt, kicsit, nagyon.A nyitok egy új gmail fiókot, amit többen használunk már hibára ad lehetőséget, vagy folyamatos nyaggatás.
Csináltam márkafiók mozgatást, technikailag a kezelés oké, a többemberes logisztika a necces.. Linus Tech Tips féle csatikat is vittek el így...
Kipróbálni nem árt, nem full belakósan. -
ledgeri
nagyúr
Az a tervem, hogy nyitok egy új gmail fiókot, amit többen használunk és csatornákat nyitok a személyeknek.
Ez milyen logika alapján, miként, kinek elõnyös?
Még saját "egy fiók, több csati" rendszerekbe is bele tudnak bonyolódnak a tulajaik... Itt meg x felhasználó lenne x szokás rendszerrel, x² probléma generálódási potenciállal...#11354 Zsoxx Azért az egyik az AI rendszerün megjelölt, bizonyítsd, hogy tévesen, míg a másik meg a bűntető-jogi felelősségem tudatában nem fertőzőm telibe a boltot - kategória....
-
Zsoxx
őstag
válasz
Farkassacred
üzenetére
Gondolom a Google írországi központja kezeli az európai előfizetők adatait, szóval GDPR szempontból jó, mert nem kerül át az USA-ba.
Van Android-fejlesztői fiókom náluk, és ahhoz is elkérték a lakcímkártya másolatát, meg a személyi igazolványét is.
-
Farkassacred
őstag
Használom és szeretem is ezt a szolgáltatásukat, de lassan ott tartok hogy rohadjanak meg mennyire utálnak minket, csak a pénzünk kell. Megérdemelnék, hogy visszatérjenek megint az emberek a torrentre.

Zsoxx:
És ez ki szerint nomális/legális? Mert szerintem nem az, perelnék már be a fenébe ezeket. -
Zsoxx
őstag
válasz
IntelKiller7
üzenetére
Élni kell egyazon háztartásban, nem tartózkodni. Valószínűleg lakcímkártyát fognak kérni azoktól, akiknél felmerül ennek ellenkezője.
-
z67
őstag
válasz
IntelKiller7
üzenetére
Kicsit elszállt az agya a streames cégeknek. Olvasom, egyre többen állnak vissza a torrentre.
Ha nem megy a közös csomag vétel, akkor kukázni fogom ezt is.
-
z67
őstag
válasz
IntelKiller7
üzenetére
Várom azt, mennyire jön ez be nekik, már így is brutális az ár, nem tudom mégis mit képzelnek.
Az a tervem, hogy nyitok egy új gmail fiókot, amit többen használunk és csatornákat nyitok a személyeknek.
Amúgy egy család tagjainak egy címen kell lakniuk? És amikor éppen elutazik az egyik, akkor az már külön háztartás? Vagy mégis milyen alapon szűrnek, mert az IP az érdekes lenne.
-
IntelKiller7
nagyúr
-
Héraklész
aktív tag
Nagyon be van lassulva ma délutántól de így éjjel is. Nálatok is? Más oldalak és a sebességteszt rendben van.
-
Rido
csendes tag
válasz
Boowie
üzenetére
Nálam is volt már ilyen de idővel helyreállt, mint ahogyan a Youtube felbontás se ugrik már vissza 1440-ről 1080-ra... tehát nem kellett hozzá semmiféle Plugin. Amúgy ezek a devianciák előfordulnak azoknál is akik előfizettek a Szent Prémiumra. Előbb van köze a jelenségnek az összezavarodáshoz, a rossz internetkapcsolathoz, a leterheltséghez, a rendszerkarbantartásokhoz mint ahhoz hogy nem fizettél elő a Prémiumra.
-
-
Boowie
újonc
Hetek óta azt veszem észre hogy, 1-2 napig van Magyar felirat a külföldi videók alatt és a komment mezőben utána megint nincs pár napig.. Most elgondolkoztam hogy biztos a reklám blokkoló miatt mert ennyit nem frissítenek hónapok óta a YT-nál , megnéztem 2 másik böngészővel is ahol nincs blokkoló és tökéletesen van Magyar felirat a videó alatt és a kommnetknél is.. Szóval újabb bosszantás a blokklót használóknak.
-
Rido
csendes tag
-
Rido
csendes tag
válasz
VoidXs
üzenetére
Egy hete áll fenn ez a probléma. Ha ki vagyok jelentkezve a fiókomból akkor 1440-es felbontáson megy az a videó ami erre képes. De ha be vagyok jelentkezve akkor mindenhol automatikusan 1080-at állít be, amit nekem kell manuálisan átállítani. Nincs Prémiumom, Brave-et használok, tehát reklámblokkoló is van rajta, de nem hiszem hogy ez lenne a baj, hiszen ha kijelentkezek a fiókomból akkor mindenhol ahol csak lehet 1440-ben mennek a videók. :S
-
Rido
csendes tag
Az miért van az hogy eddig a Youtube-on a videók amiket nézek mentek 1440-es felbontásban de pár napja a Youtube automatikusan 1080-as felbontásra állítja át? Manuálisan be kell állítanom minden egyes videó után az 1440-es felbontást, de ha megnyitok egy másik videót ott átállítja 1080-ra. Egyszerűen nem jegyzi meg hogy én 1440-ben szeretném nézni a videókat.
Amennyit még tudok azaz hogy ha ki vagyok jelentkezve a Youtube-fiókomból akkor mindent hagy 1440-es felbontáson, mintha nem bírná hogy be vagyok jelentkezve.
-
gippazoid
őstag
Sziasztok!
Az miért van, hogy ugyan azon youtube csatornáról egyik videót lejátssza, a másikat pedig elkezdi, a csúszkát tologatva mutatja a képkockákat is a videóból, de csak pörög a nyíl örökké és nincs lejátszás? Ha megnézem a technikai adatokat, akkor a nem lejátszott videónál nincs Resolution és Codec információ.
Mindegy, melyik böngészőben nézem a gépen, inkognitó mód sem segít. Hirdetésblokkoló ki van kapcsolva. Prémium YT szolgáltatás, de amíg nem volt előfizetve, addig is ezt csinálta.
Pl. Queen Official csatorna egyáltalán nem működik, ha azokat a zenéket pl. first reaction, first time hearing, vagy reaction, review témájú csatornákon akarom némi kommenttel megspékelve meghallgatni, akkor pedig egyik videót elindítja, másikat nem.
Céges VPN van, de nem látom a konzekvens tiltást a működésben.
-
katsazoli
tag
Sziasztok!
Van arra mód, hogy csatornákat tiltsak le? Kids-ben simán lehet, de a rendes Youtube-on nem jöttem rá, hogyan kell. -
vaakuum
addikt
válasz
razorka777
üzenetére
Köszönöm! -
vaakuum
addikt
Help pls!
Régebben ha egy videó alatti hozzászólásomhoz vagy kérdéshez új hsz érkezett, akkor arról a csengő ikonnál a jobb felső sarokban mindig kaptam értesítést. Ez egy ideje nem jelentkezik, én meg nem mentek el minden videót, ahol hozzászóltam vagy kérdeztem. Csak mostanában kezdtem gyanakodni, hogy valami beállítás változhatott-e meg, mert bár rengeteg videónál kérdeztem, soha semelyikre nem kaptam értesítést, hogy esetleg valaki válaszolt volna, előtte meg legkésőbb kétnaponta jöttek a válaszok.
Hol, hogyan lehet megtalálni a korábbi videókat, amiknél volt hozzászólásom?
-
Sziasztok! Ma kivágtak a török apple app store-os előfizetésemmel. Van valakinek bármi működő ötlete, olcsóbb előfizetésre

-
EAndrew
aktív tag
Sziasztok,
Lehet láma a kérdés, de ha családi csomagot vásárolok, amiben ugye elő van írva az azonos lakcím, azt hogyan befolyásolja, hogy két gyermek hétközben két külön kollégiumban, azaz két másik városban tartózkodik? Ezt ellenőrzik?
Ja és a keresőben nem találtam erre választ, vagy csak rosszul kerestem, ebben az esetben sorry! 😉
Előre is köszönöm!
-
Rodzser Mór
senior tag
Használom is. az Enhancert. De van egy olyan furcsaság benne, hogy ha pl alapból 1440p60fps, 1080p60fps, 720p60fps felbontásokkal érhető el egy videó a jobb alsó fogaskerékre kattintva, akkor ha bekapcsolom az Enhancernek ezt a funkcióját, hogy 30 fps-re kódolja, akkor már nem választható a 1440p30fps és 1080p30 fps. Csak a 720p30fps.
Persze a legtöbb esetben elég a 720p30fps, de van néhány témájú videó, amit néznék 1080p-ben. De így nem lehet.
Egyébként így az Enhancerrel 720p30fps-sel látványosan kevésbé pörgeti a processzort a videólejátszás. Kb feleannyira, de inkább a felénél is kisebb arányban. -
qdak
addikt
válasz
Rodzser Mór
üzenetére
Ha feltudod tenni az Enhancer for Youtubet, ott tudsz állítani formátumot, próbáld ki hátha segít.
-
VoidXs
Topikgazda
válasz
Rodzser Mór
üzenetére
Pedig nem volt változás kodek terén nagyon sok ideje. Szerintem egy Chrome update sikerült rosszul, ott szoktak a rejtett fejlesztői beállításokkal barmolni, ki-be kapcsolgatni, régi dolgokat kiszedni...
-
Rodzser Mór
senior tag
Mókolhattak szerveroldalon a kodekkel?
Ugyanis egy régebbi laptop i5-2520m CPU-val van a tv-re kötve. Kb 1 hete a 720p 60 fps videók eléggé leterhelik a processzort. Az 1080p 60 fps meg mégjobban, kb 75%-on a 4-magot. Korábban nem pörgette ennyire.
Igazán megcsinálhatná a YT, ha már annyi felbontásra konvertál, hogy ha már annyi felbontásban elérhető ugyanaz a videó 4K-tól egészen 480p-ig, akkor lehetne olyan választási lehetőség is, hogy ha pl 4K60 fps videót töltöttek fel, akkor ezeknél választható legyen lejátszáskor a 1080p 30 fps és 720p 30 fps is. De ilyen nincs, csak 1080p 60 fps és 720p 30 fps.
-
qdak
addikt
uBlock Orgin @ saját szürő:
youtube.com##.ytp-fullscreen-grid-hover-overlay
youtube.com##.ytp-fullscreen-grid-hover-overlay-chevron
youtube.com##.ytp-fullscreen-grid-stills-container
youtube.com##.html5-video-player.ytp-fullscreen:is(.ytp-fullscreen-grid-peeking,.ytp-fullscreen-grid-active) .ytp-fullscreen-grid
youtube.com##.html5-video-player.ytp-fullscreen:is(.ytp-fullscreen-grid-peeking,.ytp-fullscreen-grid-active) .ytp-gradient-bottom
youtube.com##.html5-video-player.ytp-fullscreen:is(.ytp-fullscreen-grid-peeking,.ytp-fullscreen-grid-active) .ytp-chrome-bottom:style( bottom: 0px !important; )
youtube.com##.html5-video-player.ytp-fullscreen:is(.ytp-fullscreen-grid-peeking,.ytp-fullscreen-grid-active):not(:is(.ytp-autohide,.ytp-autohide-active)) .ytp-chrome-bottom:style( opacity: unset !important; )
youtube.com##.html5-video-player.ytp-fullscreen:is(.ytp-fullscreen-grid-peeking,.ytp-fullscreen-grid-active) .ytp-overlays-container:style( bottom: calc(var(--yt-delhi-bottom-controls-height, 72px) + 30px) !important; )
youtube.com##.html5-video-player.ytp-fullscreen:is(.ytp-fullscreen-grid-peeking,.ytp-fullscreen-grid-active):not(:is(.ytp-autohide,.ytp-autohide-active)) .ytp-overlays-container:style( opacity: unset !important; ) -
Boowie
újonc
Nálam most megint működnek a kommentek Magyarra fordításai.

-
qdak
addikt
Sziasztok,
Megint előjött ez az idegesitő hülyeség, fullscreenbe kapcsolva, ha lefele görgetek (nálam az a hangerő le, mint bármely normális lejátszónál) bedob "további videókat" ezt hol lehet kikapcsolni ?
Köszi előre. (Firefox, Win10 64bit)
IzI Jól látom,hogy megint nem jó a magyar felirat megjelenítés ?
Nálam is össze vissza, tök érdekes, ha ujraindítom az egész Firefoxot, ahol elötte hiába kapcsolgattam ki-be 100x a feliratot, ujraindítás után simán van felirat! -
totron
addikt
Ha leveszem egy statikus képű podcastnál 144p-re a tellyesítményt akkor minden más fülön megnyitott videó alatt is leveszi...
-
IzI
senior tag
Jól látom,hogy megint nem jó a magyar felirat megjelenítés ?
-
Ciccuka
veterán
Mi ez a szöveg youtube-nál mostanában?

jelentkezz be, és erősítsd meg, hogy nem vagy robot
Ez segít közösségünk megvédésében. További információ.
Tablet-en is kiírja ezeket marhaságokat mostanában.
-
Hege1234
addikt
válasz
Mikiller
üzenetére
ha neked kellett az _internal mappa a yt-dlp-hez akkor még windows 7 rendszeren vagy
a komplex letöltővel win7-en nagyon sok limitáció lesz..
ha win7 32bit akkor pedig felejtősitt találod amúgy:
https://mega.nz/folder/6NoFkI4K#EpLa43nZPJembJLOrWPEXQ/folder/rZhGXaTK -
Hege1234
addikt
válasz
Mikiller
üzenetére
már nem foglalkozom vele, mert írtam is a changelog-ba, hogy
ehhez már nem lesz új verzió (yt-dlp verzióit ugyan úgy lehet frissítgetni vele)
egy sokkal komplexebb letöltő lett helyette amivel már kb. mindenhonnan le lehet tölteni...
a linket ott megtalálodviszont ennyi infóból még javítani se tudom
(nálam simán működik)
milyen errort dob és hol?
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi