- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Milyen okostelefont vegyek?
- 200 MP-es főkamerával és dupla periszkóppal jön az Oppo Find X9 Ultra
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Amazfit Balance - ár-érték egyensúly
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
-
Mobilarena
YouTube kisokos
Új hozzászólás Aktív témák
-
IntelKiller7
nagyúr
Kiszedhették TV-n ezt a "ki nézi" baromságot végre?
Pár napja nem dobja be, YouTube app indításnál.
LG C3 -
-
VoidXs
Topikgazda
válasz
astrojoe12
üzenetére
Asszem 10000 videó hosszú az oldal emlékezete.
-
astrojoe12
tag
Miért tűnnek el a like-ok a régebbi vieókról?
Amikor vissza nézek régebbi és egyértelműen like-olt videókat, a nagy részüknél nincs már ott a like, amit anno adtam. Már évek óta figyelem ezt a dolgot és eddig azt hittem én emlékszem rosszul, ezért elkezdtem tudatosan figyelni. A 2-3 éve, vagy régebben adott like-ok egyértelműen eltűnnek a videók alól.
Tudja valaki, hogy ez miért van?
-
Üdv! Az utóbbi időben az androidos app-ben valamiért spanyol gépi hanggal indulnak el a videók, amik egyébként angol nyelvűek, külön kell állítanom adott videónál a hangot és utána jó egy darabig ismét. A magyar az elsődleges nyelv és a preferáltaknál beállítottam az angolt. Vagy ez más beállítás lesz? Köszönöm!
-
válasz
RandomName
üzenetére
OPEN VIDEO DOWNLOADER
kibontva
Open.Video.Downloader_3.1.3_x64-setup.exe lefuttat.
Felülre megy a youtube link, alul kiválasztod audio, és a minőség best és Download gomb. Kész a hang. letöltve.
-
-
roseA580
aktív tag
válasz
Rodzser Mór
üzenetére
És persze fizess a nagyobb felbontásokért!
Igaz a célnak megfelel. -
Rodzser Mór
senior tag
válasz
RandomName
üzenetére
Az adott videó linkjéből töröld ki az "ube" részt.
tehát
www.youtube.com/valami
helyett legyen
www.yout.com/valamiÉs az erre bejövő oldalon kiválasztod, hogy milyen formátumban szeretnéd letölteni.
-
mexel
veterán
Sziasztok. Youtube Leanback ( Youtube Android TV) -vel kapcsolatban kérdeznék. Úgy hallottam az utóbi időben a google szigorított és már nem akar nagyon menni majd a Leanback Youtube a nem tanúsított eszközökön. 1-2 napja pl nem indul el tv boxokon és egyéb eszközökön. Erről tud valaki valami használhatót? 2 napja kutakodok de csak félinfókat tudok meg innen onnan.
-
Cs1csó
titán
válasz
RandomName
üzenetére
-
RandomName
senior tag
Sziasztok. Egy elég érdekes kérést kaptam.
Családban lesz egy temetés, és kaptam 7 YT linket, hogy állítsam össze belőle a temetési zenét. Na szóval én kb mióta elérhető YT prémiumot használok, előtte más forrásból szereztem zenéket, lövésem sincs mivel lehetne audió formában leszedni a videók tartalmát....
Van erre most valami működő, egyszerű eljárás? Ha nem kötelező, akkor nem szivesen tenném vírusgyűjteménnyé a készülékeim....
Van a feladatra egy W11-es gép, és/vagy egy Android telefon....
Nézegettem az adott videókat, de ezek a verziók letölthető hang formátumban nem vásárolhatóak meg. Pedig van amit audioplatformokon is megtalálható... -
Rodzser Mór
senior tag
válasz
VoidXs
üzenetére
Hmm, sikerült, köszi. Nem is ismertem ezt a funkcióját az AdBlockernek

De az is lehet, hogy nem ugyanarról a progiról beszélünk. Én az AdBlocker Ultimate https://adblockultimate.net/hu
https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/adblocker-ultimate/
beépülőt használom Mozillahoz. Ezzel sikerült letiltanom ezt a Legreevánsabb fejezetet. Megjelentek piros keretek, ahogy az egérmutatót mozgattam a weboldalon és így az adott részt tudtam blokkolni. -
VoidXs
Topikgazda
válasz
Rodzser Mór
üzenetére
Jobb klikk, AdBlock, blokkolja ezt a hirdetést. Működik minden hülyeséggel, például a Google AI találatokkal is.
-
ProEvoFan
nagyúr
YouTube egyéni prémiumom volt. Lejárt, direkt nem tettem paypal-ra pénzt, hogy ne tudja levonni, mert tudtam, hogy pár nap múlva lesz családi prémium előfizetészünk, ami lett is.
A probléma az, hogy így is folyamat le akarja vonni az egyéni előfizetési prémium árát.....
Megpróbáltam lemondani, de nincs mit, mert nem is jelzi, hogy nekem lenne egyéni előfizetésem, csak a prémiumot mutatja (amit nem én fizetek) meg a többi YouTube-er támogatásomat.
Mit csináljak hogy ne akarja levonni a pénzt?
-
totron
addikt
válasz
razorka777
üzenetére
-
razorka777
veterán
válasz
Rodzser Mór
üzenetére
Ez engem is zavar mert 7, meg 10 napos subos videókat rak oda, amit már természetesen láttam.
-
VoidXs
Topikgazda
válasz
Rodzser Mór
üzenetére
Én az ilyen hülyeségeket AdBlockkal célzottan tiltom.
-
ledgeri
nagyúr
válasz
Rodzser Mór
üzenetére
Az ilyenekre sajnos a következők valamelyike a válasz:
-lehet, hogy magától el fog tűnni, mert csak "experiment", hagyd!
-egy ideig ott lesz valahol eldugva a kapcsoló, aztán elvész...
-scriptelni lehet egy ideig, aztán az ránt magával valamit, ami miatt az egész törik.
-nem.
*kimaradt*
-nekem nincs, így nem is értem miről beszélsz össze-vissza
-
Rodzser Mór
senior tag
PC-n böngészőben a Feliratkozások-at megnyitva pár napja a legfelső sorban a "Legrelevánsabb" néven jelenít meg 3 videót. Ami persze ugyanúgy lejjebb az időrendi felsorolásban is megvan szerencsére.
Ezt a "Legrelevánsabb" listát/sávot el lehet távolítani a "Feliratkozások"-ból?
Ki tudom magam is keresni, hogy melyiket akarom megnézni. Mert legörgetek és megnézem, hogy milyen videók jelentek meg. -
Szakbarbár
aktív tag
válasz
Narxis
üzenetére
“who watch YouTube on big screens will be more tolerant towards long commercials than those who watch YouTube on their PC or phones.”
Xiaomi MI boxon nézem a YT-ot. Már egy jó ideje minden videó előtt ott volt a 30mp-reklám, majd 5-10 perc után az 50-60 mp hosszú. Olyankor vagy kilépek a videóból és újraindítom vagy akkor hozok vizet, kaját, stb. -
ledgeri
nagyúr
Na ma a youtube benyelt szélsőséges csoport támogatósnak egy 2023-as Arma3-as (katonai játék) küldit (pontosabban arról videót), amikoris megy az eligazítás az elején, hogy "azért jöttünk ide mi a nato, hogy visszaszorítsuk az ISIS ténykedéseit az adott zónában".
Persze míg a "jaj taníts, hogy mit is csináltam" gomb új lapot nyit, addig a "nem hiszem, hogy igazatok van" gomb -annak elenére, hogy ugyanúgy néz ki- nem, és egyből elküldi, hozzá adható contextus nélkül.A 2 órás magyar nyelvű videót megint percen belül újraértelmezték, átnézték, és újra elutasították. A Feedback gomb meg persze nem fogadja el a "nem így kéne" üzenet elküldését.
És most jön a para, hogy ne tegye meg 90 napon belül még 3* az AI, hogy félreért valamit!
-
ledgeri
nagyúr
válasz
bobalazs
üzenetére
Még van az a féle zaj, amit az ember ki tud szűrni, egy AI még nem, egy zene mellől...., vagy épp nemfütyülhető zenék is akadnak.
Én egy olyan klippet keresek pl, aminek a képi világát tudom, de a zeneit nem... Írogatom néha néha elém kerülő AI-knak, hogy X-Y-3 lány-Z... Erre kidobja, hogy "ebben a klippben a 3 fiú"...#11520
Feliratkozások ablak preferálása.
Új tartalomra katt előtt 2* átgondolás.
Belépés csak ha kell.
Sütimix ellen süti-törölgetés kilépéskor.
Külön böngésző csak az algoritmikus dolognak.
Egyéb helyeken, oldalakon harmadikfeles google tartalmat blokkolása. (Köszönet minden oldalnak, ami google captcha-t használ
..)
Gép szinten (portmaster) progival csak annak megadni google elérést, ami nem működik nélküle (random teames játék, ami tutorialját youtube-on, de nem a böngészőben, hanem a steam böngészőjében nyitná> F.U.)
Ha tényleg mindentől el kéne szakadni >> TOR.#11522 - ha épp olyanja van
-
-
totron
addikt
Bezár az algoritmust, engedjenek ki. Nagyon be. Ki mit szokott tenni ez ellen? A hálón ennél több tartalom van...
-
-
ledgeri
nagyúr
válasz
fery02
üzenetére
Na jó, azért "kommentelek, kell-e?" kérdéskörben az is más, mikor te vagy aki érdemben válaszol heti, havi, évi, vagy akár már évtizedes kérdésre...
A "jaj ennek a számnak mi a címe 05:46.nál"-féle kérdéseknél, ha pl én tudom is, és kedvenc számom, így tudom, hogy miért teszhet, akkor "megszáll a jólélek"
- mert nekem is van 1-2 olyan tipp igényem, amivel ha valaki egy kommenttel bármikor meglepne, kapná a virtuális csókot!
Azért jópárféle hozzáállással lehet kommentelni...
-
válasz
ledgeri
üzenetére
Olykor felmerül kíváncsiság, hogy mások mit gondolnak az adott videó témájáról (hogy pl a többség hasonlóan gondolkodik-e, mint én), de az is igaz, hogy mint ahogy a Facebook-ra is abszolút jellemző, a mindennapi emberek írásaival szembesülök és sokszor csak görgetem a rengeteg shit, értelmetlen, utálkozó hozzászólást és amúgy fárasztó is tud lenni, szóval megint ott vagyok, hogy nem is lényeges az egész.
Itt szakmai fórumon olvasgatva minőségibb hozzászólások olvashatók, mert ide nem téved csak úgy akárki, mint ahogyan egy szósöl platformra.
Persze ez videótól is függ, pl a Mobilarena videók alatt jobban érezhető a minőségibb diszkurzus.Utóbbiakban a YouTube “komment-elgetés” olyanba merült ki nálam, hogy válaszolgattam embereknek bizonyos kérdéseire.
Még olyan is előfordult, hogy valaki visszareagált.
Egyébként még azt vettem észre pár napja, hogy GoogleTV-n a YouTube app-ba bekerült egyszercsak minden tag, aki a családi megosztásomba benne van.
Eddig kizárólag az én fiókom szerepelt, aztán egyszercsak összesen 6 db fiókot látok már egymás mellett, természetesen mindenki kijelentkezett formában, ahogyan annak lennie is kell.Kíváncsi vagyok mikor lesz ténylegesen bevezetve, hogy a más földrajzi helyen élő júzerek kikerülnek a kosaramból, már ősz óta felröppent ról a hír.
Gyakorlatilag mindenki más földrajzi helyen lakik tőlem. -
ledgeri
nagyúr
válasz
fery02
üzenetére
Ha eltársalogtál egyébként, azzal nincs semmi baj, de a "videó alá írósdi", csak hogy megtörtényjen, már csak idő töltés.
A google+ reg meglétének szükségességét úgy vészeltem át, hogy "akkor meg minek?" lett a vége utána... De azért pl a redbull csatorna válaszolt egyszer
, meg azt hiszem mikor 3 éve bejött az a havas DM reklám, annak a zenéje tetszett annyira, hogy végigspammeltem a kérdéssel (hogy mi is az) mindegyik csatornát, amire fel volt tölve, és a német válaszolt is, hogy a kampányhoz készült saját szerzemény... -
válasz
ledgeri
üzenetére
Igazából a válaszod arra elég volt, hogy kevésbé érdekeljen az egész, valójában amúgy tökéletesen megvagyok YouTube kommentek nélkül is, csak időnként előkerülnek a fejemben efféle amúgy értelmetlen, “nemtökmindegy?” jellegű kérdések, mint ez.
Szóval igazad van, nem tökéletesen ilyen választ vártam, viszont mégis elég volt számomra.
-
ledgeri
nagyúr
válasz
fery02
üzenetére
Már nem érdekel.
Ha eljátsza velem, hogy belépetten is ajánl olyan videókat a PC böngészős jobboldali top 3-ban, amiket az elmúlt 60 órában láttam végig, 20-40-60 perceseket, de más thumnaillel, mert jaj de jó feature az, akkor nem érdekel
- a megnézettségi csúszka, mert akkor a te példád alapján nem megnézettségi, hanem éppen abbahagyott nézésponti (és ritka az, hogy félbehagyok videót, mert valami közbejött.. vagy 100%, vagy nem az amire számítottam, de akkor tényleg felejtős)
- az ajánlási algoritmus
- a kommentek is (tapasztalatból) kb 1000-2000 körüli össz számig érnek bármit, onnantól lejjebb esik a feltöltő válaszkomment esélye, nagyon, elvitatkozgatni, meg bárhol lehet írásban (discord, twitter, reddit) másokkal
- akkor meg már minek az egész fiókba-lépdesősdi, és akkor ezt nem csinálvan -csak ha tényleg kell- akkor meg a random malware sem nyeli be a youtube/google sütimet.
Így be sem lépek már egy ideje... Rákeresek azokra akiket tényleg néznék, akik úgy jutnak eszembe, ha "ó, tényleg, őt rég láttam" meg pl félévente (épp feliratkozás költözetés végett) meg ki "újtaboztatom" az össze kiagyott videót belépve a két csatornámra, végigjárva a feliratkozási listáim, és csak reménykedem, hogy valaki nem publikált olyat amit levett, vagy levetettek...Tudom, hogy messzire ugrás a kérdésedtől, de azért ha így van megcsinálva minden apró elem ami része ennek a "komment miatt -belépetten- újranyitva nem ott lesz a piros csík", akkor valamelyest nem off

Annyit azért észrevettem, hogy bármilyen hosszú is a videó, akad, hogy ez a sáv, ha az utolsó 3 perces "pls pls like & sub" részt kihagyom, akkor "láthatóan nem teli", pl ötöde is nem nézettes... Ami megint picit passzív clickbait.
A lehetőségért, hogy a világ videóformátumban megismerhető hálás vagyok, csak ezek a trükkök már fárasztóak.Tudom. nem efféle választ vártál

-
Sziasztok!
Ha megnézek egy videót a végéig, akkor ugye szépen megnézetté teszi, ahogy az előzményekben nézve az adott videó alatt teli lesz a piros csík.
Ha egy ilyen videó alatt olvasni szeretnék a hozzászólásokban, akkor kénytelen vagyok a videót lejátszani, amit ilyenkor ugye az elejéről kezd és egyúttal elveszik róla a “megnézett” státusz.
Ilyenkor sokszor az se segít, ha a videó legvégére tekerek, mert továbbra is úgy mutatja, az előzményekben, mintha folyamatban lenne a videó nézése.
Kizárólag a hivatalos app-okat használom, mobilon, táblagépen és GoogleTV-n.Ti ezt hogyan szoktátok csinálni vagy megoldani, már akit ez szintén érint?

-
válasz
IntelKiller7
üzenetére
igen, én is csak pislogtam
-
IntelKiller7
nagyúr
TV-n nalatok is bedobta azoknak a profiljait akik a csaladi csomag resze?
miert ilyen hulladek ez a szar, frissitesrol frissitesre?
-
totron
addikt
válasz
Talala
üzenetére
El. Fícsör, not bug. A csúszka végére kell menni, hogy váltani tudj, mint valami kezdő. De elmebeteg irányokat tud felvenni a következő videó is, szóval abban sincs sok köszönet. Valami egyszer beakad neki, onnantól azt ajánlgatja, variancia nulla, más csatorna esetleg.
#11442VoidXs, Mark Rober esetén nem csak a technológia sara, bár tény, hogy jól felszorozzák egymás idétlenségét. Ő alapból is a túlcukrozott 10 éves gyerekek szintjére ló - egy agyoncukrozott 10 éves gyerek szintjén.
-
j.bravo
addikt
Üdv! Volt egy remekül működő családi YT Premium előfizetésem, még az utolsó előtti áron (4790 havonta). A bankkártya, amiről a havidíjat beszedték, nemrég lejárt és lecserélődött (az újnak új a száma is). Pár helyen frissítettem, de a YT-ban elfelejtettem (illetve nem tudtam hogy az Apple Tárcából nem húzza be). Ezért az utolsó YT havidíj sajnos nem lett kiegyenlítve (fura h nem jött fel semmi értesítés, ha jött e-mail, az elbújt a sok száz egyéb között mint sz*r a gazban); onnan értesültem tegnap hogy nálam este megjöttek a reklámok, meg a családtagok szóltak hogy nekik napközben kiírt valamit, de én eskü nem láttam (nem YT-oztam mondjuk). Mindegy.
Belépve (egyelőre mobilon) a fiókba, látszik az előfizetés, szüneteltetett státuszban. Nem találok olyan lehetőséget hogy újjáélesszem, vagy megadjam a helyes kártya adatokat, csak új előfizetést látok de immár 6190-ért.
Ez az egyetlen lehetőség van ilyenkor (emelt ár), vagy valahol eldugva van mód a korábbi áron folytatni? -
-
LLKobe
veterán
Sziasztok!
A családi youtube premium használható úgy is ha a családtagok nem egy helyen laknak? Csak országnak kell stimmelni, vagy kontkrét helyiségnek is?

-
vaakuum
addikt
Sziasztok!
Youtube music esetében van esély arra, hogy a hozzá tartozó beállításokat, úgymint kedvelt és nem kedvelt zenék, kitöröljem (reseteljem, természetesen nem egyesével gondolnám törölni őket) és nulláról indítsam a beállításokat? Valahogy úgy tűnik, hogy egy jó részét elfelejtette a lájkolásoknak, és amikor ezeket a zenéket kérem, állandóan nagyjából ugyan azt a részét adja vissza a zenéknek, és van olyan, amit nem rakott a lejátszási listába már hosszú ideje.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4666
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! ASUS ROG Crosshair VIII Extreme alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

..)
- mert nekem is van 1-2 olyan tipp igényem, amivel ha valaki egy kommenttel bármikor meglepne, kapná a virtuális csókot!