Hirdetés
- IFA 2026: Kilométeres távolságban is mérne az új Ulefone, de mennyire pontosan?
- IFA 2026: Aranyat ér a Status Pro X fülhallgató GoldenSound kiadása
- Harry Potter-kiadást kapott két Realme
- Nekem VIII: itthon nem kapható Sony vált Android 17-re
- IFA 2026: Megvan a kivehető akciókamerával szerelt telefon ára
- Összefog Európa a Starlink ellen
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Samsung Galaxy A27 - az esélytelenek nyugalma
- Google Pixel topik
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Z Fold8 - útlevél-ellenőrzés
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2023-09-20 11:37 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
EmberXY
veterán
Én is így érzem, hogy minél hamarabb le kéne rá csapni.
Azt hiszem, hogy a ciklus letelte előtt küld értesítést a YT (emailben talán?) valami ilyen rélik, amikor előfizettem egy csatornatagságra. Persze jobb feljegyezni és észbentartani és időben lemondani.
Közben találtam olyan csatornát, ahol nem ajánlja fel ezt az 1 hónap 0 Ft díjat. Szóval nem mindegyik feliratkozott csatornára adja meg, ahol egyébként van csatornatagsági opció.
Valószínűleg az algoritmus dönti el azt is, hogy melyiket ajánlja fel, nálam is olyanokat ajánl, amiket sűrűbben nézek, de ez is relatív, mert van olyan, amire kb 2 hetente nézek rá.
A lejárat előtt nem tudom, hogy küld-e értesítést, én még ilyen tagságot soha nem aktiváltam, nálam a Premium-ban kimerül az, amit erre hajlandó vagyok költeni. Ahhoz kapcsolódóan viszont kifejezetten küldött egyszer értesítést, mert véletlenül elfeledkeztem a számlához beállított limitről és nem tudta levonni a pénzt.
-
Rodzser Mór
senior tag
Szerintem is a yt promóciója ez, én is találtam 2-t nekifutásból.
Arra nem találtam infót, hogy meddig tart 1-1 ilyen, gondolom az algoritmus dönti el, viszont arra igen, hogy egy felhasználó elvileg csak 1 ilyen lehetőséggel tud élni: [link]
Szóval elvileg az optimális az, ha rögtön lecsapsz egy ilyen lehetőségre (arra az egyre amelyik a legjobban tetszik), csak ne felejtsd el az ingyenes hónap vége előtt lemondani, ha nem kell.
Én is így érzem, hogy minél hamarabb le kéne rá csapni.
Azt hiszem, hogy a ciklus letelte előtt küld értesítést a YT (emailben talán?) valami ilyen rélik, amikor előfizettem egy csatornatagságra. Persze jobb feljegyezni és észbentartani és időben lemondani.
Közben találtam olyan csatornát, ahol nem ajánlja fel ezt az 1 hónap 0 Ft díjat. Szóval nem mindegyik feliratkozott csatornára adja meg, ahol egyébként van csatornatagsági opció.
-
EmberXY
veterán
Azt vettem észre, hogy azokon yt csatonákon ahol van külön csatornatagsági lehetőség, ezeknél most 1 hónap ingyenes lehetőség van csatlakozni. 1 hónap letelte után már fizetős lenne.
Ezt a yt ajánlja ki?
Mert szeritnem igen. Nehezen tudom elképzlni, hogy egyidejűleg ennyi csatorna állítaná be ezt az 1 havi akciót.Hátha valakinek van erről infója:
Mennyi ideig van ez az akció? És hány csatornára esetén aktiválható?Szerintem is a yt promóciója ez, én is találtam 2-t nekifutásból.
Arra nem találtam infót, hogy meddig tart 1-1 ilyen, gondolom az algoritmus dönti el, viszont arra igen, hogy egy felhasználó elvileg csak 1 ilyen lehetőséggel tud élni: [link]
Szóval elvileg az optimális az, ha rögtön lecsapsz egy ilyen lehetőségre (arra az egyre amelyik a legjobban tetszik), csak ne felejtsd el az ingyenes hónap vége előtt lemondani, ha nem kell.
-
Rodzser Mór
senior tag
Azt vettem észre, hogy azokon yt csatonákon ahol van külön csatornatagsági lehetőség, ezeknél most 1 hónap ingyenes lehetőség van csatlakozni. 1 hónap letelte után már fizetős lenne.
Ezt a yt ajánlja ki?
Mert szeritnem igen. Nehezen tudom elképzlni, hogy egyidejűleg ennyi csatorna állítaná be ezt az 1 havi akciót.Hátha valakinek van erről infója:
Mennyi ideig van ez az akció? És hány csatornára esetén aktiválható? -
Csabi9192
újonc
-
prisz
senior tag
Sziasztok.
Családi csomag előfizetésem van.
Én vagyok a családfelelős.
A 6 emberből 4 ember nem velem van egy háztartásban.
Kapott az egyik egy emailt hogy nem egy háztartásban él a családfelelőssel és szüneteltetni fogják a szolgáltatást.
Tudtok valami megoldást erre hogy ne korlátozzák?
Vpn vagy valami...
Van itthon proxomox alapon szerver gépem és tailscale-en keresztül érem el az itthoni hálózatom,esetleg neki is megadjam a jogosultságot vagy valami?
Vagy esetleg valami vpn applikáció meg böngészős megoldás?
Mert a telefonon használja a youtube -t és a laptopon,böngészőben.Gondolom külföldön van. Nincs más, csak vpn, de elég szopóka minden eszközre felrakni. A jövőben már nem lesz elég az ország, már a régiót is figyelik. Pl. Budapest, Miskolc, Pécs stb. ip alapján azonosítják...
-
Rodzser Mór
senior tag
Sziasztok!
Amikor egy bizony yt csatorna videóit listázom pl "legrégebbi" sorrend szerint és van az illetőnek 500 videója, akkor elég sokára tölti be a listát ahogy görgetek lefelé.
Nincs valami kiegészítő, ami ezt felgyorsítaná?
Mondjuk csak egy szöveges lista lenne. Esetleg kiegészítve egy jóval gyengébb indexképpel, ami kevesebb adatforgalmat jelent. De igazából az indexkép sem lenne fontos. Mert a címéről és a feltöltés dátumáról be tudnám azonosítani, hogy melyik videót szeretném megnézni. -
Csabi9192
újonc
Sziasztok.
Családi csomag előfizetésem van.
Én vagyok a családfelelős.
A 6 emberből 4 ember nem velem van egy háztartásban.
Kapott az egyik egy emailt hogy nem egy háztartásban él a családfelelőssel és szüneteltetni fogják a szolgáltatást.
Tudtok valami megoldást erre hogy ne korlátozzák?
Vpn vagy valami...
Van itthon proxomox alapon szerver gépem és tailscale-en keresztül érem el az itthoni hálózatom,esetleg neki is megadjam a jogosultságot vagy valami?
Vagy esetleg valami vpn applikáció meg böngészős megoldás?
Mert a telefonon használja a youtube -t és a laptopon,böngészőben. -
zichie
senior tag
Csak nálam csinálja azt az utóbbi időben, hogyha beletekerek egy videóba, akkor fél percen keresztül csak tölt, tölt, és még mindig csak tölt, majd elindul, megy pár másodpercig, aztán megint tölt, tölt, utána elindul, megint beletekerek, megint tölt, tölt, tölt, és még mindig csak tölt, aztán elindul 144p-s felbontásban, utána visszarakom 4k-ba, megint tölt, tölt, aztán nyílván reklám, mert az nagyon fontos, utána megint kezdhetem elölről hogy beletekerek, átugorva azt amit már láttam, és akkor megint csak tölt, tölt, és még mindig... és ez megy most már szinte minden videónál.
Ennyire lepusztult az infrastruktúra, vagy direkt csinálják, hogy válaszd az előfizetést?
A netem 1 gigabites, átlag 6-os pinggel, ha esetleg ez lenne a tipp.Egyre inkább azt érzem, hogy egy használhatatlan hulladék az egész rendszer, amin mondjuk annyira nem is kellene csodálkozni, rivális hiányában pont lesz*rhatják, hogy milyen minőségű a szolgáltatásuk...
Ennyire lepusztult az infrastruktúra, vagy direkt csinálják, hogy válaszd az előfizetést?
Prémiummal egy fokkal jobb a helyzet LG 4K-s tv-n, de ott szinte mindig eljátssza a gyári app, hogy a 4K-s videót 1080p -ben játssza le és kézzel kell átváltani 2160p -re.
Bezzeg Fire TV okosítóval és free youtube account-tal KODI adatt gond nélkül megy a 4K (HDR is) reklámok nélkül, nem kell külön 1080p-ből felválltani. -
VoidXs
Topikgazda
Sziasztok!
Kérdésem lenne:
Korábban ha megnyitottam a TV-ken a youtube alkalmazást, majd rámentem a felajánlott videók valamelyikére a kurzorral, akkor egy kb. egy perces előzetest lejátszott kicsiben. Ha közben rákattintottam, mert érdekelt, akkor onnét folytatta, ameddig piciben eljutottam.
Kb. egy hete csinálja azt, hogy ha rákattintok, mert érdekel, az elejétől kezdi. Nagyon idegesít, még egyszer megnézni, amit már láttam. Lehet ezt valahol állítani? Vagy központilag lett beállítva, felhasználó nem tudja állítani?
KösziEz akkor fordul elő, amikor túl régi verzió van telepítve, és már máshogy várná a szerver az infót, hogy mennyit is néztél meg.
-
CB
senior tag
Sziasztok!
Kérdésem lenne:
Korábban ha megnyitottam a TV-ken a youtube alkalmazást, majd rámentem a felajánlott videók valamelyikére a kurzorral, akkor egy kb. egy perces előzetest lejátszott kicsiben. Ha közben rákattintottam, mert érdekelt, akkor onnét folytatta, ameddig piciben eljutottam.
Kb. egy hete csinálja azt, hogy ha rákattintok, mert érdekel, az elejétől kezdi. Nagyon idegesít, még egyszer megnézni, amit már láttam. Lehet ezt valahol állítani? Vagy központilag lett beállítva, felhasználó nem tudja állítani?
Köszi -
VoidXs
Topikgazda
-
tylerddd
veterán
Üdv! Létezik-e valami automata cenzúrázási lehetőség, hogy gyerekeknek lejátszott videóklipben ne legyenek trágár szavak például?! Köszönöm!
-
ledgeri
nagyúr
Csak nálam csinálja azt az utóbbi időben, hogyha beletekerek egy videóba, akkor fél percen keresztül csak tölt, tölt, és még mindig csak tölt, majd elindul, megy pár másodpercig, aztán megint tölt, tölt, utána elindul, megint beletekerek, megint tölt, tölt, tölt, és még mindig csak tölt, aztán elindul 144p-s felbontásban, utána visszarakom 4k-ba, megint tölt, tölt, aztán nyílván reklám, mert az nagyon fontos, utána megint kezdhetem elölről hogy beletekerek, átugorva azt amit már láttam, és akkor megint csak tölt, tölt, és még mindig... és ez megy most már szinte minden videónál.
A netem 1 gigabites, átlag 6-os pinggel, ha esetleg ez lenne a tipp.Egyre inkább azt érzem, hogy egy használhatatlan hulladék az egész rendszer, amin mondjuk annyira nem is kellene csodálkozni, rivális hiányában pont lesz*rhatják, hogy milyen minőségű a szolgáltatásuk...
Nekem a korábban említett setuppal, ha nem ugrk egyből lejátszásra, akkor állítgathatom a lejátszót (gagyi alapértelmezett dolgok átállítása, mert belépetlen vagyok, így nincs setup-süti), akkor videó induláskor állíthatom megint... De utána már jó!
-
-=RelakS=-
veterán
Nálam ezt régebben csinálta, de nem minden videónál. Mintha némelyik videó egy hátsó indiai, vagy hasonlóan eldugott szerverről ött volna.
Más videók ugyanakkor ugyanúgy 4K/60-as felbontással simán mentek, illetve prémium is vagyok évek óta. -
VoidXs
Topikgazda
Nekem egy ReVanced frissítés megoldotta.
-
ripla
addikt
-
ledgeri
nagyúr
-
VoidXs
Topikgazda
-
Joker88
őstag
-
bolic
őstag
Az újabb baki Firefox miatt sokaknak panaszkodnak a memória bug miatt.
-
VoidXs
Topikgazda
-
Joker88
őstag
-
VoidXs
Topikgazda
-
Joker88
őstag
ha mostanában a youtube-on, számítógépen megnyitok egy tök random videót, a következő fogad " a tárhely megtelt " ez mitől lehet?

-
-=RelakS=-
veterán
Az üzenet határozottan "device"-t emlegetett, szóval egy számítógépen több videónak működnie kellene. Persze, tudja a fene, hogy két különböző böngésző minek számít.
-
makoss
veterán
hmm...
Most ismét próbáltam. Telefon, tablet, laptop (firefox), pc (firefox), pc (chrome) egyszerre működik. Fura. Még azt is megnéztem, hogy ha a telefon más hálózaton van (mobilnet), akkor mi történik, de semmi.
A melós laptop valami hülye vpn-en van kiengedve a netre, az beleszólhat talán, hétfőn kipróbálom.
-
-=RelakS=-
veterán
hmm...
Most ismét próbáltam. Telefon, tablet, laptop (firefox), pc (firefox), pc (chrome) egyszerre működik. Fura. Még azt is megnéztem, hogy ha a telefon más hálózaton van (mobilnet), akkor mi történik, de semmi.
A melós laptop valami hülye vpn-en van kiengedve a netre, az beleszólhat talán, hétfőn kipróbálom.
-
Zsoxx
őstag
Mától ha nézel egy youtube videót, és egy másik eszközön rákattintasz egy másik videóra, akkor a már futó videódat megállítja a youtube, mert egyszerre csak egy eszközön vagy jogosult videót streamelni.
Lehet, hogy már korábban bevezették, nálam ma jelentkezett a probléma.
Ez nemcsak telefonokon/tableteken van így, ahol appot használsz?
-
makoss
veterán
Ezt a másik eszközön kb onnan folytathatom a videót ahol abbahagytam már egy ideje kihasználom. Reklámozta is, hogy prémium funkció.
Az oldal frissítésétől amúgy idegbajt kapok. Mikor azért megyek vissza a főoldalra, hogy amit láttam másik érdekes videót, azt megnézzem, akkor szinte garantáltan frissíti az oldalt, és jobbára új videókat rak be. Ha csak simán visszamegyek, akkor nem szokott frissülni a kínálat. Ez vagy pszihológia, vagy olvas az agyunkban, és direkt hergel
A Wayback machine szerint az egyszerre egy eszközön használható szabály már rég része a csomagnak (tavalyi dátumon találtam ilyet), eddig lehet, hogy csak elnézőek voltak, vagy ilyen. Abszolút nem hiszem el, hogy nem indítottam eddig streamet egyszerre több eszközön, mert pl a számítógépen már a végét járta, amit nézek, a tablettel meg kimegyek a konyhába, vagy ilyen.
Én már olyanon agyaltam, hogy "lefényképezem" (PrtScn) amiket betesz, csak macera beírogatni a videók címét
Hátha kitalálnak erre is valamit, mert van jó sok érdekes youtube videó, és bosszantó, hogy legközelebbi frissítéssel már más videók vannak a főoldalon
-
-=RelakS=-
veterán
Én azt vettem észre, hogy megjegyzi egy videónál hol tartottam, egy másik eszközön meg folytathatom ott ahol abbahagytam. Tudom ez már régi, de a tiéd még nem figyeltem, az van, hogy egy eszközön többször is frissít, így ha látok egy oldalon több videót, csak egyet tudok megnézni, a többi videóra már nem tudok ránézni mert a frissítés miatt már más videókat tesz be
Ezt a másik eszközön kb onnan folytathatom a videót ahol abbahagytam már egy ideje kihasználom. Reklámozta is, hogy prémium funkció.
Az oldal frissítésétől amúgy idegbajt kapok. Mikor azért megyek vissza a főoldalra, hogy amit láttam másik érdekes videót, azt megnézzem, akkor szinte garantáltan frissíti az oldalt, és jobbára új videókat rak be. Ha csak simán visszamegyek, akkor nem szokott frissülni a kínálat. Ez vagy pszihológia, vagy olvas az agyunkban, és direkt hergel
A Wayback machine szerint az egyszerre egy eszközön használható szabály már rég része a csomagnak (tavalyi dátumon találtam ilyet), eddig lehet, hogy csak elnézőek voltak, vagy ilyen. Abszolút nem hiszem el, hogy nem indítottam eddig streamet egyszerre több eszközön, mert pl a számítógépen már a végét járta, amit nézek, a tablettel meg kimegyek a konyhába, vagy ilyen.
-
makoss
veterán
Mától ha nézel egy youtube videót, és egy másik eszközön rákattintasz egy másik videóra, akkor a már futó videódat megállítja a youtube, mert egyszerre csak egy eszközön vagy jogosult videót streamelni.
Én azt vettem észre, hogy megjegyzi egy videónál hol tartottam, egy másik eszközön meg folytathatom ott ahol abbahagytam. Tudom ez már régi, de a tiéd még nem figyeltem, az van, hogy egy eszközön többször is frissít, így ha látok egy oldalon több videót, csak egyet tudok megnézni, a többi videóra már nem tudok ránézni mert a frissítés miatt már más videókat tesz be
-
-=RelakS=-
veterán
Üdv!
Érdekes ez az új (legalábbis nekem új) HDR videó, mert ez olyan megjelenítőn ami tudja a HDR-t ez még 1 lapáttal tesz a képminőségre. [link]
Viszont az ASUS Zenbook 14 Oled laptopon mint ha túl lenne szaturálva a kép mint amit a ShareX-el csináltam, nem bírja ezt a "fényrobbanást", viszont a 65 LG C4 Oled tévén, és a Samsung Galaxy S26 Ultrán megy szépen
-
makoss
veterán
Üdv!
Érdekes ez az új (legalábbis nekem új) HDR videó, mert ez olyan megjelenítőn ami tudja a HDR-t ez még 1 lapáttal tesz a képminőségre. [link]
Viszont az ASUS Zenbook 14 Oled laptopon mint ha túl lenne szaturálva a kép mint amit a ShareX-el csináltam, nem bírja ezt a "fényrobbanást", viszont a 65 LG C4 Oled tévén, és a Samsung Galaxy S26 Ultrán megy szépen
-
fojtviki
őstag
-
RedCactus
őstag
A lejátszóablak alsó részén van egy kis kapcsoló a felirat gomb előtt. Az be van kapcsolva?
-
fojtviki
őstag
Sziasztok. Bocsánat, nem olvastam vissza, nézzétek el nekem. Pc-n miért nem indul el már automatikusan egy másik videó, amikor vége amit néztem? Régen működött, és általában abban a témában, amit ugye elindítottam. A tv-n még így működik, de Pc-n sajnos már nem

-
makoss
veterán
-
PuMbA
titán
-
makoss
veterán
Sziasztok!
Én nem tudom, hogy Varga Sándor videói, az sak nállam szaggat, vagy másnál is?
Ha csak nálam, mi a gond?
-
D@niel
addikt
Sziasztok, pár kérdés:
1) VPN-el működik az olcsóbb premium vásárlás? Pl. Argentína.
2) premiumot hány eszközön tudok használni? Telefon és okos tv-n szeretném, ugyanazzal a fiókkal.
3) premium lite mennyire dobálja a reklámokat?Köszönöm.
-
ledgeri
nagyúr
Az előbbihez képest meg mégrégebbi-net alapú elvárás lenne, hogy a főoldal ne frissüljön, mikor te elmész róla, mikor ma pl a facebook már úgy megy hogy még a "főlapos tabra vissza katt-kor" is frissíti azt automatikusan, visszavonhatatlanul, vagy ha azon görgetsz lefelé pl 100 postot, felfele csak 10-et tudsz, és a többi elveszett...
-
ledgeri
nagyúr
Csak megszokás kérdése... bár én ezt úgy mondom, hogy a régi-régi féle lejátszókori időkben szoktam rá, mikor még a teljes videóhossz betöltődött miután megnyilt az oldal... Szépen az első zökkenős megnézése alatt a többi 10-20 szépen cache-lakó lett... régi szép idők!
-
roseA580
aktív tag
Szia!
Szerintem ez mindenkinél így történik!
Ha biztosra akarsz menni akkor mindig új lapon kell megnyitni azt amit látni akarsz, hogy az eredeti oldal se zárodjon be! (persze ez kényelmetlen)
-
makoss
veterán
Nem tudom mitől lehet, nálam most jó.
Érdekes, hogy van egy olyan is, hogy a kezdő oldalon mutat néhány 3-4 érdekes videót amiből jó ha egyet meg tud nézni az ember, mire visszatérek az első oldalra már frissített, kitudja hova lett
Volt már más is így? -
Phobion
addikt
-
VoidXs
Topikgazda
Fura, én pont a Telekom vezetékesről váltok a One mobilnetre, ha nem jó a YouTube (vagy bármi más streaming), és hirtelen jó lesz. De csak és kizárólag streaminggel van baja, semmi mással. Játékok, böngészés, szerverek gond nélkül mennek.
-
vlevi
nagyúr
Igen.
Voda (1) gigabytes net.
Először azt hittem, csak a TV-n használt smartube vacakol, de a gyári YT kliens se megy rendesen, és a táblagépes Morphe sem.De most olyan, mintha menne...
-
Narxis
nagyúr
-
Zsoxx
őstag
-
qdak
addikt
Nálam, nem lassú, hanem hiába lépek be, jobb oldalt ott a profilom, de közben bal oldalt, jelentkezz be...
Hozzászólás: jelentkezz be
Meg előzmények ki vannak kapcsolva, pedig nem. -
makoss
veterán
Akkor úgy látom nem csak nálam nem megy rendesen a youtube
Remélem megoldják mert nem buli, hogy meg megáll
-
Sonja
nagyúr
Délután 15:00 körülig tökéletes a YT, onnan egyre lassul. Estére teljesen bedöglődik, olyan lassú lesz.
Gondolom akkor lassul be, amikor az amerikaiak többsége rászabadul.
One Gigabites net -
SkyTrancer
senior tag
-
Matrox1995
tag
A Telekom YT cache szerverei döglődnek…
A ping egyébként jó az egyik szerver irányábarr4---sn-c0q7lns7.googlevideo.com [2a00:1450:400d:11::9]mégis csak lassan csordogál innen is.
és innen is:rr15.sn-h5bt5guxax3vh-c0qe7.googlevideo.com [2001:4c48:20::22] -
alratar
addikt
-
WhiteWalker
nagyúr
-
btf
aktív tag
-
makoss
veterán
Üdv!
Mi van már megint ezzel a youtubeval? Feszt megáll betölteni
2000/1000 Telekom optikám van.
Másnál is meg megáll?
-
ledgeri
nagyúr
Az Os-es rész inkább csak arra vonatkozott, hogy "nem ugrik ki, hogy valami magyar, aminek nem kéne", minthogy "megoldottam, így nem látom!
Thai és orosz fejlámpateszterkét is hallottam ugyanazon a gagyi hangon...
(de hol van ilyenkor a gemini szintű beszélgetősdi? [ha az már tud magyarul beszélni... mert eddig csak a chatGPT hangját hallottam többször, többféle nyelven azt is csak egy youtube videó végett, meg mivel olyannal generáltan zargatták anyum, telefonon többször "csak ma x gyógyszer" ajánlatokkal...]) -
VoidXs
Topikgazda
Oh, működik ez arra is. Spanyol tartalomgyártók angol szinkronja. Most a törökök nőnek nagyra, ki tudja, mikor lesz az is AI angol, miközben egy szót sem szólnak róla.
-
Hege1234
addikt
azt is nézni kell, hogy ez a videóban lévő generált magyar szinkron miatt történhetett
így érthető, ha a feltöltő beállította, hogy legyen hozzá magyar hang
akkor szívás, de magyar borítót (és minden látható szöveget) is fog mókolni hozzá... -
ledgeri
nagyúr
Itt nem látod, de ha rákeresel "erling haaland"-ra, akkor a találatok között látod, hogy a videó thumbnail képén a "Y'all can kiss my dallas" feliratot a pólóján magyarra fordítja a rendszer (csókolja meg a dallasom), legalábbis nálam.
Ez nem gusztustalan, hanem már undorító!!!
Én azt hittem, hogy már a videóban van lefordítva valami, de kb az a kövi lépés... (Nekem angol már az OS is [így a nyelv és a böngésző, és a nyelve], szóval a yt angolt szív be.... de azért fúúúúúj) -
VoidXs
Topikgazda
Itt nem látod, de ha rákeresel "erling haaland"-ra, akkor a találatok között látod, hogy a videó thumbnail képén a "Y'all can kiss my dallas" feliratot a pólóján magyarra fordítja a rendszer (csókolja meg a dallasom), legalábbis nálam.
Ezek a végidők.
-
Naturalist
tag
-
ledgeri
nagyúr
Mivel véletlenül ajánlotta Erling Haaland csatornáját a főoldalon kiderült, hogy az automatikus fordítás nem csak a videó címet fordítja le, hanem minden lefordítható feliratot a magán a képen is. Lehet le kéne állni ezzel az AI környezetszennyezéssel.
Adott videó linkjét, és fordítózott képről képet ide kérhetnék?
-
Rodzser Mór
senior tag
Valamit mégis én nyomhattam el, mert jó lett már tegnap a hang.
Amikor a lejátszó ablakban a le és fel gombokat nyomom (vagy egérgörgő le és fel), akkor halkít illetve hangosít. A fel gombot nyomva láttam, hogy megy fel a számláló kb. 50-55-től (na meg hallottam is, hogy növekszik a hengerő). Az a furcsa, hogy előtte is próbáltam ezt a fajta 100 egységre hangosítást (hátha korábban valahogy le lett halkítva), de akkor nem növekedett ez a szám, vagyis úgy tűnt, hogy 100 egységen van. Pedig nem. Hanem ezen a 50 egységen lehetett, mivel tegnap mégis tudtam rajta hangosítani.
-
Naturalist
tag
Mivel véletlenül ajánlotta Erling Haaland csatornáját a főoldalon kiderült, hogy az automatikus fordítás nem csak a videó címet fordítja le, hanem minden lefordítható feliratot a magán a képen is. Lehet le kéne állni ezzel az AI környezetszennyezéssel.
-
ledgeri
nagyúr
-
Zsoxx
őstag
Firefox alatt 3 oszlopban mutatja a videó ajánlásokat a főoldalon, Brave alatt meg 4 oszlopban. Mitől lehet ez?
-
ledgeri
nagyúr
Nálatok is halkabb lett a youtube?
Tv-n nézve (laptop rákötve tv-re és böngészőből [Mozilla FF] nyitva a YT) eddig 12-15-ös hangerő volt a jó. (100 a maximum). Kb 1-2 napja már 25-30-ra kell hangosítanom ugyanakkora hangerőért.
Vagy valamit elnyomtam a tévén vagy a windowsban. De szerintem nem állítottam el semmit.
Van egy kapcsoló lejátszón, ami hangot babrál... ha azt kikapcsolod (default on
), az segít? -
VoidXs
Topikgazda
Tv-n nézve (laptop rákötve tv-re és böngészőből [Mozilla FF] nyitva a YT) eddig 12-15-ös hangerő volt a jó. (100 a maximum). Kb 1-2 napja már 25-30-ra kell hangosítanom ugyanakkora hangerőért.
Vagy valamit elnyomtam a tévén vagy a windowsban. De szerintem nem állítottam el semmit.
Nekem változatlan. Így is elég halkra normalizálták (-18 dB), nem lenne logikus még lejjebb vinni.
-
Rodzser Mór
senior tag
-
VoidXs
Topikgazda
Valós, elkezdte sok szolgáltató ezt nézni. Netflix se működik már, ha messze él az illető, hiába család.
-
flash-
veterán
Sziasztok
Ma a noreply-purchases@youtube.com
Címről küldött a youtube ? Emailt hogy egy vagy több családtag nem ugyanabban a háztartásban él Ennek következtében a(z) YouTube Premium családi csomag előnyeihez való hozzáférésük szünetel.Ez csak egy részlet a levélből.
Ez valós vagy scam? -
ledgeri
nagyúr
A játék besorolása a mérvadó, ha jól tudom!
-
chungee
addikt
Sziasztok! Van pár Mortal Kombat 11 gaming saját készítésű videóm, amik "Nem gyermekeknek való" funkcióval van ellátva amikor feltöltöttem őket. Mégis kaptam értesítéseket arról, hogy a videó 18 éven felülieknek való
. Ezért korlátozták a vidim elérhetőségét -
ledgeri
nagyúr
Most direkt megneztem ujbol. Ha ramegyek, h menu --> feliratkozasok akkor tobb "blokk" van.
Az elso a Legfrisebb a masodik a Legrelevansabb.
Elobbinel konkretan 3 video van listazva, utobbinal ugyszinten, de ott van opcio a tobb opciot valasztani es akkor bedob meg parat.
En pont azt keresem, h az osszes videot listazza a feliratkozott csatornaimtol idorendben csokkenve.
Na ez amit nem talalok.Az előbbi válaszos választ írhatnám én is. FF-on korábban uBlockos shorts eltávolító script(?)-tel nem láttam shortsokat, így nem tudom mióta van.. November óta, meg csak egyszer léptem be, így nem tudom hogy is van...

-
nfsu17
veterán
Most direkt megneztem ujbol. Ha ramegyek, h menu --> feliratkozasok akkor tobb "blokk" van.
Elobbinel konkretan 3 video van listazva, utobbinal ugyszinten, de ott van opcio a tobb opciot valasztani es akkor bedob meg parat.
En pont azt keresem, h az osszes videot listazza a feliratkozott csatornaimtol idorendben csokkenve.
Na ez amit nem talalok.https://www.youtube.com/feed/subscriptions
Nekem ott van lejjebb minden.
Fent valóban az van, amit te is írsz, de lejjebb ott lesz minden.
Nekem pl a "shorts-ok" után (alatta) kezdődik úgy rendesen időrendben vissza minden. -
Szmtgp
tag
Egy ideje ez van, iszonyú idegesítő,,, VPN-ekkel kerülöm ki, ahogy azt is, amikor egy idő után, azt írja ki, hogy a video nem elérhető.
Dehogynem.... -
mentor_4
tag
Sziasztok,
Kimaradt par honap YT ugyileg nalam es most valtottam is premiumra.
A problemam az, h van, h egy hetnel tobb ideig nem tudok ranezni, h mik kerultek fol.
Regen ilyenkor megneztem a feliratkozasaimat, de most nagyon ugy tunik, h ott nem listaz mindent.
Hogy tudom idorendben visszanezni az osszes feltoltott videot a feliratkozott csatornaimrol az utolso latogatasom ota?
Ha nagyon noob a kerdes vagy benazom akkor kerlek bocsassatok meg...
nálam is hasonló szokott lenni a probléma, nagyon idegesítő
-
No.01
addikt
Na ez amit nem talalok. -
ledgeri
nagyúr
Sziasztok,
A problemam az, h van, h egy hetnel tobb ideig nem tudok ranezni, h mik kerultek fol.
Regen ilyenkor megneztem a feliratkozasaimat, de most nagyon ugy tunik, h ott nem listaz mindent.
Hogy tudom idorendben visszanezni az osszes feltoltott videot a feliratkozott csatornaimrol az utolso latogatasom ota?
nagyon ugy tunik, h ott nem listaz mindent
Mi utal erre? -
No.01
addikt
Sziasztok,
-
joghurt
addikt
Ez most komoly? Az eddigi életkor-ellenőrző beléptetés mellett mától már a "közösség védelme" érdekében kellene igazolnom, hogy nem vagyok bot. Természetesen kicsit sem azért, hogy a Google adatokat gyűjthessen rólam.

-
VoidXs
Topikgazda
van már magyar ai szinkron?
Automatikus a támogatott videóknál, ha magyarra van állítva.
-
ledgeri
nagyúr
van már magyar ai szinkron?
Én nem akarom megpróbálni
, ő nem állította hogy arról ír, de én meg kombináltam a két, általa leírt dolgot... -
nincsnév007
addikt
-
ledgeri
nagyúr
fúú bele se, gndoltam a Magyar AI szinkronba még... Hát nem tudom hogyan fogok aludni
Nálam a windows félrefordítható hiba-keresés miatt angol már az OS, és vitt magával böngészőt, meg belépetlen youtube-ot, és nem bánom! -
VoidXs
Topikgazda
-
Aweriot
senior tag
-
VoidXs
Topikgazda
Nálam a Google fiók nyelvéhez igazít mindent, mobilon az alkalmazáshoz. Utóbbinál megoldható, hogy magyar maradjon, és az AI szinkront is kikapcsolja, de ahhoz ReVanced kell.
-
Aweriot
senior tag
Ki lehet azt valahogy kapcsolni hogy a YT lefordítsa a videók címet? A böngésző nyelvéhez igazít mindent, ami nálam angol. És kifejezetten ütődött fordításokra képes német vagy magyar nyelvű videó címeknél.
Mobilon (iOS), TV-n (Firestick + Apple TV + LG) és böngészőből is csinálja.
-
makoss
veterán
Üdv mindenki!
Csak nálam szarakodik a magyar feliratozás? Az angol az megy de ha átváltom magyarra akkor semmi ...régebben csinálta ezt de az újratöltés (vagy az idő) megoldotta ,A böngészőm firefox de chrome alatt is ugyanaz a jelenség...köszi ha valaki megosztja a saját tapasztalatát 
Nálam is majd mindig ez van, hiába állítom magyarra, vagy nem mutat semmi feliratot, vagy továbbra is angol
Nem tudom mi okozza, van amelyik videónál alapból jó, van ahol nem.
Olyan még nem volt, hogy mindegyiknél be tudjam állítani a magyar feliratot
Nem tudom mi okozza
-
pozo79
csendes tag
Na úgy látszik valaki a jútubnál olvassa ezt a topikot mert mára teljesen megoldódott a probléma ,megy a magyar felirat rendesen
Részemről nem történt semmilyen tevékenység ,szóval mindenestre érdekes... -
roseA580
aktív tag
Szia!
Egyik ok lehet pl. az hogy Cloudflare WARP szolgáltatást használsz, akkor nálam sohasem sem jelentek meg a magyarra forditott Youtube feliratok.
Ezenkivül ez egy időszakos probléma, ami túl sok változós ahhoz hogy mi megérthessük.

-
pozo79
csendes tag
Üdv mindenki!
Csak nálam szarakodik a magyar feliratozás? Az angol az megy de ha átváltom magyarra akkor semmi ...régebben csinálta ezt de az újratöltés (vagy az idő) megoldotta ,A böngészőm firefox de chrome alatt is ugyanaz a jelenség...köszi ha valaki megosztja a saját tapasztalatát 
-
ledgeri
nagyúr

Csak mert nekem átvitten ublockkal azért "erroroz úgy", hogy a problémamegoldó link első "megoldása", hogy kapcsoljam ki a reklámblokkolót. -
ledgeri
nagyúr
Nem. Ez nem a pornhub

Attól, hogy azon is van olyan, a youtube-on is van opció arra, hogy "egérfölévitelre" ne csináljon semmit, vagy játsza le a kvázi-gif-et, vagy telibe játsza a videót.
Csak rég néztem ahhoz, hogy tudjam hol a "másik" opció. -
Plazmacucci
félisten
-
VoidXs
Topikgazda
Nem. Ez nem a pornhub

De már ellopta onnan a YouTube, ahogy sok mást.
-
chungee
addikt
-
vlevi
nagyúr
-
Plazmacucci
félisten
-
ledgeri
nagyúr
-
roseA580
aktív tag
Szia!
Ha óvatosan úgy böngészől az oldalon, hogy a korzort a képeket kikerülve mozgatod, akkor egy sem indul el!
Így kitolhatsz velük!
Ha ez a türelem és ügyességi játék fárasztana, akkor kikapcsolhatod a "Videó-előnézetek" opciónál!
-
chungee
addikt
Reggelt! Win11. Hol tudom kikapcsolni azt a funciót, amikor a főoldalon böngészés közben a kurzor aut. elindítja a vidit

-
ledgeri
nagyúr
"mert ugye az emberI csak abból ért, hogy mosthoz képest mikor, és egy dátum értelmezése már nagy feladat"
Gondolom, ez irónia volt. Mivel nekem legalábbis kézenfekvőbb a pontos dátum szerinti értelmezés, ha pl. látom leírva, hogy 2026. április 10. 18:30, összevetve azzal, hogy pl. 2 hónapja.
a #11605 erre lett volna válasz
-
Szmtgp
tag
Mintha az IP cím/szolgáltató se lenne mindegy, mert ezek a böngészők ugyanolyan beállításokkal Telekom alól el sem indulnak, One alól meg simán mennek.
Még Slimjettel is kipróbáltam. Opera meg simán megy. Úgy, hogy a beépített VPN be sincs kapcsolva.
Az FF-nél meg csak egy Proton VPN alól hajlandó elindulni.
Akkor meg a cloudflare szívat ellenőrzésekkel,,,,,

-
ledgeri
nagyúr
-
ledgeri
nagyúr
Az-az... én is konkrét dátumos vagyok. A mikor-ra nekem is az ekkor akkor ad választ és nem az X idővel most hoz képest...
Még óránál is felra mászok a "7 perc múlva negyed kettő"-től. Mondjuk a "millió kilóméter" is határeset...![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
makoss
veterán
-
vlevi
nagyúr
-
VoidXs
Topikgazda
-
makoss
veterán
Üdv!
Másnál sem indul el egyből a youtube videó?
Mi lehet a gond?
Tovább kell várni a szokásosnál...
A netem pedig jó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Onimusha: Way of the Sword
- Horgász topik
- Bluetooth hangszórók
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Egy szuperautó árát el lehet majd költeni az AMD csúcs-PC-jére
- Milyen SSD-t vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Összefog Európa a Starlink ellen
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion 7 16IAX10 GAMER notebook - Ultra 9 275HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 8GBW11
- HIBÁS M széria vagy feletti MacBookot keresek
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T440 - i5-4GEN I 8GB I 320-500GB I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!

Köszönöm

One Gigabites net

, ő nem állította hogy arról ír, de én meg kombináltam a két, általa leírt dolgot...