Hirdetés
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fele annyit ér az iPhone Air, mint amennyibe pár hete került
- Megérkezett a Fairphone szerelhető fejhallgatójának új generációja
- Apple iPhone 14 - tavalyi termésből főzve
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Apple Watch
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
1430
senior tag
válasz
bozsozso
üzenetére
Igazából minden általános* szolgáltatást tartalmaz, de a hívószám-kijelzést külön is kiemelném, hogy az díjmentes hozzá. Illetve talán még a VoIP lehet fontos, az az S-nél nem engedélyezett.
*például WAP, Nemzetközi roaming, Hívószámkijelzés, MenüÁsz, Egyirányú adat- és fax szolgáltatás, Hangpostás, Hívásátirányítás, Hívásvárakoztatás, Hívástartás, Konferenciabeszélgetés, SMS-küldés, Hívószámküldés-tiltás, -engedélyezés
-
polonic
félisten
Utazom vonattal, godollon tartunk es indulas ota folyamatosan van lte.
-
bozsozso
őstag
Ha már megjelent 1430 akkor ismét felteszem a kérdésem:
A next s díjcsomag milyen szolgáltatásokat tartalmaz? Nem találtam a honlapon semmit róla.
-
1430
senior tag
válasz
tPedro_
üzenetére
Minden adatcsomagban (így Go!Netnél is) tiltott a VoIP, a díjcsomag függvénye, használhatod e. Ha november 1. előtti a díjcsomagod, akkor engedélyezett a VoIP használat, míg olyan díjcsomagba nem váltasz, ahol nem engedélyezett. Másként mondva az adatcsomag váltás során nem veszted el a tavaly kapott VoIP engedélyedet.
Az eseti limitbővítők, amiket írtál, a nagyképernyős Mobilinternet díjcsomagokhoz vannak (RelaxNet, Net&Roll), hang díjcsomagokhoz a NetPlusz-ok közül választhatsz ( a drágábbik verziókból, mert a flottás csomagokhoz nem szokott bennefoglalt adat tartozni, amit "bővíthetnél").
A Telemátrix biztosítja a csoporton belüli ingyenes hívást illetve hívhatóságot. Ha létezik a díjcsomagnak olyan verziója, ahol nem ingyen, hanem legfeljebb olcsóbban hívhatod a csoporton belüli számokat, akkor arra váltva ingyenes lesz a Telemátrix szolgáltatás, bár ez díjcsomagváltás, és akkor ugrik a VoIP engedély is...tomy86
Az automatikusan kifejezés kicsit túlzás, de lényegében hétfőn délelőtt mindenkinek lecserélték.
Hauptmann
Igen, pluszba fizeted, s bár a netes önkiszolgáló magasabb árat ír, Surf-höz a 990 Ft-os ár tartozik.Kenan
Ez a szolgáltatás megszűnt.Már nem keresném vissza, de valaki részéről felmerült a kérdés, hogy a Domino-ra váltás díjának 2700 Ft-os díja univerzális egyenlegre kerül e. A válasz: nem. Lényegében ugyanaz a helyzet, mintha új Domino számot venne 4050 Ft-ért, amiből 2700 leforgalmazható, de az is csak telekomunikációs szolgáltatásokra. Itt csupán adott lesz a hívószám, illetve nem kell kifizetni az 1350 Ft-os belépési díjat.
-
tomy86
addikt
válasz
tomy86
üzenetére
Tárgytalan a kérdés. Sikerült belépnem a T oldalára és ott már a Net&Roll LTE-t jelzi, mint az előfizetésemhez rendelt limitbővítő opciót. Ezek szerint automatikusan váltott.
A #41886-os hozzászólásom természetesen nem válasz akart lenni tPedro-nak, csak összevissza nyomkodok
-
Ra's al Ghul
senior tag
Sziasztok!
Egy olyan kérdésem lenne, hogy van-e olyan megoldás amivel tudok mobiltelefonon e-mail-t fogadni SMS-ben?
(Arra gondolok, hogy pl: 30xxxyyyy@t-mobile.hu -s címre küldök egy e-mailt akkor azt az adott "30xxxyyyy" telefonon SMS-ben kapom meg.) -
Hauptmann
veterán
Nézegetem ezt az új Domino-s NetPlusz dlgot. Nekem Domino Surf-om van jelenleg, ez ugye havi 890 Ft, és van benne 150 Mb. Ha valamelyik NetPluszt hozzáveszem, akkor a Surf havidíjához még hozzájön a Netplusz díja (pl. a NetPlusz M 990 Ft-ja), íg összesen 890+990 Ft-ért 150+500 Mb netem van?
-
tomy86
addikt
válasz
tPedro_
üzenetére
Sziasztok!
Jött egy sms a T-től, hogy az eddig használt Net&Roll 1GB limitbővítő helyett, március 1-től a Net&Roll 1GB LTE opciót használhatom tovább. Van ezzel valami teendőm vagy automatikusan átvált az LTE opcióra?
Persze a weboldalra megint nem lehetett belépni, de az ottani információk (illetve hiányuk) úgysem feltétlenül fedik a valóságot. Nem tudom mennyit kap a cég (ha külsősök csinálják) vagy az IT-s alkalmazottak, de ha társadalmi munkában csinálják a weboldalt, akkor is túl vannak fizetve![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
tPedro_
őstag
Sziasztok!
Jelenleg Go!Net XL netem van dolgozoi elofiztes melle havi 2490,- HUF-ert. Most olvastam, hogy ez a csomag kivezetesre kerult, de van helyette NetPlusz L, szinten 1GB-os, viszont 2190 HUF.
Ha jol olvastam utobbiban tiltva van a voip. Van ezen kivul barmi mas elteres a ket csomag kozott? Ha ugy dontok, akkor az online feluleten siman atvalthatok egyikrol a masikra?Eseti limitbovitesre tenyleg csak az a ket opcio (1530 HUF / 1GB vagy 2030HUF / 3GB) letezik? Nincs valami 100/200 MB-os opcio?
A szamlan talaltam egy olyan tetelt, hogy TeleMátrix. Ez pontosan mire is jo? Le lehet mondani?
Koszi elore is.
Udv. -
-
törölt tag
válasz
br4adam
üzenetére
Sziasztok!
Van egy Lumia 620-am amit a Telenornál vettem. Problémái vannak, most nem lényeg hogy mi. Telenor azt mondta 1 hónap a szervíz, az Allee Nokia Care pontban két hetet mondtak. Viszont a 620 topikban egy "kolléga" említette, hogy ő visszavitte a Telekomhoz és egy egy hét múlva mehetett is érte.
Ezek szerint a Telekom szorosabb kapcsolatot ápol a Nokiával és ők saját szervizben is hozzányúlhatnak a Lumiákhoz vagy sűrűbben küldik le a vidéki szervizbe a készülékeket?
Másik kérdésem hogy ha beállítok egy üzletbe akkor gariztathatok-e egy Telenoros készüléket. Egyrészt a Lumia 620 az mindenütt ugyanaz, másrészt miért foglalkoznának a konkurens cég ügyfelével. Nyilván nemet kapok erre de azért hátha

Szerk.: Nem válasz akart lenni, nem tudom mi van velem tegnap is elnyomtam egyszer

-
Vangelis
félisten
válasz
lord.lakli
üzenetére
JÓ lenne már valami mert lassan elfeledjük, hogy mi volt régen!
-
bozsozso
őstag
Sziasztok,
Honlapon nem találtam, bár biztos csak én vagyok a béna. A next S díjcsomagnál nincs semmi benne foglalt szolgáltatás?
-
válasz
ShadowX
üzenetére
Igen, én is ezt vettem észre. Csak a belvárosban van még, már a Tisza parton sem volt, kb a Dómig még van, az Anna kúton az utolsó, a Szent István téren már ismét nincs. Itt Makkosházáig sem ér még ki, pedig azt hittem erre hamarabb lesz a telefontorony közelsége miatt, de úgy tűnik nem feltétlenül onnan sugároznak.
Egyébként ahol van, ott elég szépen hasít, bár mondjuk most még közrejátszik az is, hogy kevesen használjuk:
(NetPlusz L csomaggal.)
-
Vangelis
félisten
13perc után feladtam az ÜFSZ várakoztatását.....
-
Vangelis
félisten
válasz
sarkanyolo2
üzenetére
12852 ft talán.... lehet viszik mint a cukrot

tescoban 14990ft most is.... -
sarkanyolo2
őstag
Emlékeztek, hogy a Alcatel OT Fire 4012 mennyi volt? Igen, 12 ezer forint. Most meg 30-ért vesztegetik....
-
Szegeden (jelenleg a Mars téren vagyok) van LTE!

-
St3ven
addikt
Szerintetek Domino Web (csak adatelőfizetéses) kártyát cserélnek micro SIM-re? Má' hogy ingyen.

-
válasz
Herczi
üzenetére
990 ft/hó, illetve az aktiválás hónapja, és az azt követő teljes hónap alatt csak 190 ft, utána 990 ft/hó.
esetlegesen megfontolandó, hogy 1290 ft ellenében 1 gigabyte adott, ami már a maximum lte sebességet is engedi.
jelenleg adott még a net&roll 1gb lte bővítő is, ami 1000 ft, de az hamarosan kivezetésre kerül, utána már nem aktivál(tat)ható, csak azok használhatják a későbbiekben, akik időben megrendelték - ez az opció papíron csak az alapcsomagban adott sebességet engedi lte hálón is. -
Herczi
senior tag
Most ha én dominóról átváltok Move XS-re mennyiért tudok 500 mega netet venni mellé? Mobilról netezek, aztán ilyen kis képernyőn nem tudok elmenni az oldalon.
-
Viktor89
aktív tag
Sziasztok!
A dominos sim kártya az egyenlegfeltöltsétől számítva 365 napig aktí,ha közben nem töltök rá újra egyenleget? Régen tudom,hogy így volt,de a telenornál most például változtattak,anyukám telefonjára decemberben töltöttünk 1500ft-ot és most meg jött az sms,hogy az egyenelg felhasználhatósága 5 nap múlva lejár. Azért gondoltam,h váltanánk telekomra ha itt 1 évet adnak.
-
b4sxe
aktív tag
Sziasztok! Melyik k*rva számot kell hívni, hogy tudjak beszélni valakivel a t mobile-nál? 1430-nál csak a gép pofázik akármit nyomok. Tehát egy telefonszámot kérnék vagy valami online beszélgetős oldalt, ahol fel tudom tenni a kérdésemet. És köszönöm szépen előre is a válaszokat.
-
-
s3toraph
senior tag
válasz
PhoenixSzG
üzenetére
Köszi. Azt honnan tudom meg, hogy univerzális-e? Rákérdezek ott és megmondják, mikor elvégzik a műveletet?
-
s3toraph
senior tag
válasz
erdoke
üzenetére

Sajnos ezt nem tudtam, hogy fizetős lesz. Azért sürgős, mert már régóta kinéztem egy telót, de mindig keresztbe tesz nekem vagy a szolgáltató, vagy a flotta felől valami, most már ott tart a dolog hogy meg sem tudom venni, csak máshol. Szóval elegem van és minél hamarabb megvenném most már, a másik helyen.
Akkor, csak lebeszéléssel tudom felhasználni az egyenleget? -
s3toraph
senior tag
Ja, de (tudtommal) nem ennyit + plusz nekem csak azért kell átváltanom dominóra, hogy másik szolgáltatóhoz tudjak számhordozni, erre még behúznak rendesen. Azért ez nem esett jól. Az új SIM kártya meg minek kell? Amikor beléptem dominóbol az előfizus flottába, érdekes módon nem kellett új SIM, most kilépek, most kell...

(#41833) erdoke, (#41834) .bruszli. :
Azt mondták nekem is hogy lebeszélhető, de nekem erre nem lesz módom, aznap vagy másnap már számhordoznom kell. Mire lehet még felhasználni az egyenleget? Vagy csak lebeszélni tudom? -
s3toraph
senior tag
Sziasztok!
Ha előfizetéses csomagból ki szeretnék lépni/átváltani feltöltőkártyásra (hűség nincs, akadálya nincs), akkor az fizetős? Az egyik üzletükben azt mondták, hogy 2700Ft,
és hogy kapok új SIM kártyát. Nem találok erről infót sehol a honlapjukon.Üdv
-
bandi0000
nagyúr
válasz
lugosi
üzenetére
én basztam el, hirtelen eldöntöttem hogy vízbe mártom, hogy bírja e, csak nem csuktam le normálisan a micro usb fedelet, azt paff beázott, működni működött, valamiért a sim kártya miatt indulgatott újra aztán megjavult, de az indikátorok akkor is elszíneződtek, de hót biztos hogy többet nem játszok ezzel
-
Teko001
őstag
válasz
lord.lakli
üzenetére
Kiderült, hogy az a modell nem vízálló

-
bandi0000
nagyúr
válasz
lord.lakli
üzenetére
kac kac
Gondoltam kipróbálom a sony vízállóságát, csak hát nem figyeltem oda így sikerült eláztatni, csak legalább megnyugtattatok hogy cserélik, persze tudom önrész de még mindig jobb, minthogy meg a 140k a kukába -
válasz
bajzal
üzenetére
a domino surf díjcsomag tartalmaz bennefoglalt adatkeretet, így ahhoz minden mobilinternetes opció az olcsóbbik, bővítős áron érhető el, a netplusz s például 690 ft, amíg más domino díjcsomagokhoz, vagy olyan havidíjas díjcsomaghoz, amikben nincs alapban adatkeret, azonos netplusz s külön mobilinternetes díjcsomagnak számít - hiszen nem bővítő, mert nincs mit bővíteni, hanem csak önmagában ad adatkeretet -, így 1090 ft.
domino surf (150 megabyte) / 890 ft + netplusz s (200 megabye) / 690 ft = 350 megabyte / 1580 ft -
Épp most cserélték le a 1777-es automata hangnál a T-Mobile-t Telekomra

Ezt a netet meg tudom rendelni Domino feltöltőkártyásként? Mert belépve és a rendelés gombra kattintva nem 690 Ft-os, hanem 1090 Ft-os havi összeg tűnik fel.
-
bandi0000
nagyúr
hali
Igaz nem teljesen ide tartozik, de azért felteszem a kérdést, Tegnap vettem telefont, kötöttek rá biztosítást ugye ezt a telecomosat, és tegnap véletlen eláztattam a telefont, (lényegtelen hogy), szóval az a kérdés, hogy akár így is lehet érvényesíttetni ezt a biztosítást, hogy még nem fizettem be a biztosítás havi árát, és 1 napja él a biztosítás? -
St3ven
addikt
válasz
sarkanyolo2
üzenetére
Nem. Az "Domino kártyás előfizetés".
(#41800) bajzal:
Nyilván.
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Többet ésszel, mint klisével: mindent felforgat a Gemini 3
- OpenWRT topic
- Milyen autót vegyek?
- Hardcore café
- Torrent meghívó kunyeráló
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Gaming notebook topik
- OLED TV topic
- Rendszergazda topic
- További aktív témák...
- Eladó Lenovo laptop adapter
- AKCIÓ!!! ASUS TUF Gaming F17 , RTX 4070 , i7 13620H , 16GB DDR5 , 1.2TB SSD , gamer laptop
- 27% - ÚJ G.SKILL Trident Z5 RGB 64GB (2x32GB) DDR5 6000MHz F5-6000J3040G32GX2-TZ5RK
- HP 15s eq1905nz 15.6" FHD IPS Ryzen 7 4700U 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Apple iPhone 12 Pro 512GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Eladó Samsung Galaxy S22 8/128GB / 12 hó jótállás
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G8 - i5-1135G7 I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 5410 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- LG 83B4 - 83" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Microsoft: Windows / Office / Server / Stb.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

és hogy kapok új SIM kártyát. Nem találok erről infót sehol a honlapjukon.