Hirdetés
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Yettel topik
- iPhone topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
1430
senior tag
válasz
pepe091
üzenetére
Like-ról jut eszembe, az új Like S "csak neten rendelhető". Üzletben csak számhordozás vagy Domino-ból való átváltás esetén értékesítik (Domino-ról neten is át lehet váltani, de egy lépésben készülék nem vásárolható hozzá). A régebbi Like-okból (Like, Like 50 és Like 300) át lehet váltani az S-be, de vissza már nem. Pozitív változás, hogy a havidíj már nem csak hálózaton belül forgalmazható le, negatív változás, hogy a 3 kedvenc szám csak 300 percig hívható ingyen (bár a Like 50-ben lévő 180 perchez képest ez pozitív változás).
erdoke
Az Eco XS nem lesz kivezetve, mint ahogy a Mozaikok sem, de nem lesznek fókuszban.
St3ven
Én még annyit tennék hozzá erdoke szavaihoz, hogy ha a féléves küszöbértéket több mint felével csökkentették, akkor bizonyára azzal számoltak, hogy mindenkinél jelentősen csökkenni fog a gyűjtött pont (kivéve a magas számlás ügyfelek, akiknek nem sokat nyom a latba havonta pár tucat pont, de a számla után gyűjtött pont 20%-os csökkenését ők is megérezhetik), így viszont a beváltható pontok száma is jelentősen csökken. Ha valaki például csak a havi "kötelező" 30 pontot gyűjti, ugyanennyit is fog kapni beváltható pont formájában, vagyis 2 év után ha készüléket vásárolna, csak nevetséges összeggel tudja csökkenteni a készülék árát. -
erdoke
titán
-
1430
senior tag
válasz
Bailey
üzenetére
Jogos, elnézést, MIX típusú díjcsomagok (pl. Fun) és Domino esetében még minid nincs LTE.
A Go!Net-ek sorsáról még korai nyilatkozni, jó eséllyel le lesznek zárva, de ha ez a februári számla végén megjelenik a tájékoztatóban (pár napon belül kiderül), akkor is legkorábban áprilistól kerülhetnek lezárásra.Frenky89
A már megadott kedvezményt az új promóció nem érinti. Aki például tegnap aktivált Go!Net-et promóciós áron, annak 30 nap múlva (Domino) vagy 2 hónapon keresztül (postpaid) még érvényesülni fog a Go!Net kedvezmény.whiskeys
Pontosan, legalábbis míg nem változtatnak a promóción. -
Bailey
senior tag
-
1430
senior tag
válasz
whiskeys
üzenetére
Mivel a honlapról még nem vették le a régi Go!Net promóciót, és nem tették fel az új NetPlusz M promóciót (én legalábbis nem találtam), de sokan kérdezték az elmúlt napokban a fórumon, ezért külön leírnám:
1) Az eddigi Go!Net promóció lezárásra került január 31-el. Helyette az új NetPlusz adatcsomagok közül az M-re (500 MB-os csomag) él egy promóció (visszavonásig), mely értelmében 190 Ft-ért kipróbálható (akár hang, akár hang + adat díjcsomag mellé is ennyi). Havidíjas ügyfeleknek az aktiválás hónapjában és az azt követő hónapban, Domino kártyásoknak az első 30 napos ciklusra érvényesül a kedvezményes díj. A feltétel annyi, hogy még nem volt aktív a hívószámon korábban a NetPlusz M adatcsomag. Tehát nincs 90 napos szabály, melynek köszönhetően a Domino-sok többször is igénybe vehetnék.
2) A NetPlusz S-ből (200 MB-os csomag) van "Arany/Platina" verzió is, ami 590 Ft-ért vehető igénybe (akár hang, akár hang + adat díjcsomag mellé is ennyi).
Kiemelném, hogy fontos elv volt az egyszerűsítés, így például a NetPlusz adatcsomagok minden lakossági díjcsomaghoz aktiválhatók (sőt sok másikhoz, így például flottásokhoz is). Az sem baj, ha lezárt csomag, tehát akár egy MédiaMánia díjcsomag is túlforgalmazási díj mentessé tehető (bár a KapcsoltNet-tel eddig is meg lehetett tenni), ráadásul ez egy hang+adat díjcsomag, tehát az alacsonyabb ár vonatkozik rá. Azt is külön kiemelném, hogy a NetPlusz adatcsomagok mindegyike LTE képes, vagyis a nem LTE képes díjcsomagokkal is fel lehet menni LTE hálózatra (ha olyan a készülék), legfeljebb az S és M adatcsomagoknál marad az alacsonyabb sebességi korlát (de javul a válaszidő és sokkal inkább eléri a díjcsomaghoz rendelt elméleti sebességet). A NetPlusz adatcsomagok nem zárják ki a DuoNet SIM használatot, ellenben kizárják a Duplanet 400 kedvezményt.
3) A Kapcsolat program egységesítése során mobil oldalon elég "radikális" változások történtek. Az új pontgyűjtési szabály értelmében akár vezetékes, akár mobil szolgáltatásról van is szó, nettó 500 Ft-onként 8 pont gyűjthető. (ezzel vége az örök arany szintnek, azaz hogy egy 11-12 éves szám az évei után annyi pontot gyűjtött, hogy soha nem ment le a hathavi pontszáma a határ alá). No persze a szint elérési ponthatárok (szabályzat végén) is csökkentek:
mobil: arany = 150 pont / félév, platina = 760 pont / félév
vezetékes: arany = 480 / félév, platina = 1210 pont / félév
A beváltható pontok értéke viszont sajnos nem változott, vagyis 1 pont = 1 Ft.
Az átállás továbbra is fokozatos, vagyis a februári vizsgálatnál nem lesz mindenki arany, aki 150 pont felett van, hanem fél éven át egyre kevesebb lesz a régi ponthatár súly és egyre több az új ponthatár súlya. Erről egy éve itt írtam (a végén).St3ven
A sima Fun és sok más díjcsomag még február végéig választható, de ezek lezárásáról már a januárban érkezett számla végén is tájékoztattak. -
törölt tag
Hívószám kijelzésért szedet 203 Ft viszont eltűnt...végre.

-
Vangelis
félisten
ezektől sem lett jobb nekünk....
Talán a legkisebb move az eco xs helyett....
-
St3ven
addikt
Jól látom a díjszabásban, hogy a sima Fun még mindig választható? Csak mert igazából jobb feltételei vannak, mint az új Fun S-nek...
-
sziasztok
az lenne a kérdésem, hogy Domino 5 kártyás csomaghoz igénybe lehet-e venni a Domino NetPlusz internet szolgáltatást az olcsóbb áron, szóval adatforgalom bővítésnek minősül-e? a Domino 5 csomagban benne van a Go!NapiNet
remélem érthető voltam
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
válasz
ANDROID???
üzenetére
tudtam, de ugye írják is;
A mobilinternetre nem szükséges hűségidőt vállalni, azonban a kedvezményhez új vagy hűségidő nélküli, meglévő előfizetésként Go!Net adat-díjcsomagra vagy Mozaik díjcsomagra van szükség.
nem feltétlenül kell új előfizetőre gondolni, inkább új előfizetésre.
van egy - vagy több - aranykártyás előfizetés, amellé köthető új előfizetés, akár társkártyás formában is.
a másik lehetőség, hogy van olyan előfizetés, amire aktuálisan nincs aláírva hűség, és adott kedvezmény érdekében történik a hűség bevállalása.
abban mi lenne az üzlet a szolgáltatónak, ha van egy otthoni internet, amire már írtál alá hűséget - nem a duplanet 400 kedvezmény miatt, hanem más okból, akár csak a hűség nélküli árhoz képest kedvezőbbért -, illetve van egy mozaik xs előfizetésed, amire már szintén írtál alá hűséget - szintén nem a duplanet 400 kedvezmény miatt, hanem mert például vittél ki rá kedvezményes áron mobiltelefont -, tehát mind a két hűségért kaptál valamilyen kedvezményt, és a szolgáltató adjon még rájuk duplanet 400 kedvezményt is?
nem, az nem éri meg nekik, hiszen külön - külön kaptál már ellentételezést a hűség aláírásaáért, és ugye azok miatt amúgy is pörög a hűség.
nem írtál le minden részletet a kapcsolódó szolgáltatásaidról, de gondolom az a helyzet, amit fent is leírtam, hogy más okból és kedvezményért amúgy is pörög már a hűség az előfizetéseken, ezért mondták, hogy csak külön go!net adat-díjcsomag mellé tudják biztosítani a kedvezményt.
amennyiben nem lenne más miatt és korábbról hűség aláírva a mozaik xs díjcsomagra, úgy külön go!net adat-díjcsomag nélkül is élhetnél a kedvezménnyel.
nem kérdeztem/kérdeztük korábban a mozaik xs hűséget - az otthonira írtad -, de azt hittem, hogy a leírás alapján egyértelmű számorda a feltétel. -
1430
senior tag
válasz
dashed
üzenetére
Ha kártyával fizettél, akkor visszafordítják a tranzakciót (jelzik az OTP felé, hogy adott tranzakcióhoz tartozó összeget utalja vissza a kártyához tartozó számlára).
Ha készpénzzel fizettél, akkor a számlázási címre postázzák vissza. Amennyiben, még időben jelzed az ügyfélszolgálaton, akkor egy megadott számlaszámra is visszautalhatják. -
ANDROID???
addikt
Kéredezem másképp, Te tudta, hogy a kedvezmény csak Új mozaik előfizetés mellé igénybe vehető?
Bár nem igen értem, hogy lehet egy új előfizető a 0-ról aranykártyás, az meg hogy valaki megint aláír hűséget esetleg az mi a f@szért nem elég nekik, mert ha lemondja a számát és kell neki egy új számot adni az mi a sz@rtól jobb? -
whiskeys
őstag
válasz
Frenky89
üzenetére
Másrészt, ha az akció továbbra is változatlan feltételekkel érvényben lesz, akkor lehet-e azt játszani, hogy 2×30nap Go!Net M 190Ft, aztán 2×30nap Go!Net L 490Ft, aztán 1×30nap Domino Surf 890Ft. Majd ekkor már 3 hónapja nem volt Go!Net M, ezért ismét 2×30nap Go!Net M 190Ft, majd Go!Net L, majd Surf, és így tovább, és így tovább. Ezt írtad, erre kérdeztem hogy marad az akció vajon?
-
válasz
ANDROID???
üzenetére
korábban is azt írtam, hogy a duplanet kedvezmény lényege az otthoni + mobilinternet kombinálása, és a szolgáltató által meghatározott feltételektől - amit akkor is elolvastam - eltérőt minek írnék le, hiszen az ördög mindig a részletekben lakozik!
nem véletlenül írtam akkor sem, hogy az otthoni net hűségének a függvénye is a dolog! -
válasz
ANDROID???
üzenetére
nem látok félrevezetést, meg ugye a feltételeknek, szerződéseknek, meg úgy általában semminek sem csak az elejét illik elolvasni, ellenkező esetben gondok adód(hat)nak.
-
ANDROID???
addikt
http://www.t-mobile.hu/lakossagi/akciok/akcio/1101_Duplanet_400
Ott a félrevezetés végig, és a közepére beb@szva a mi kell hozzá rész... Azon szépen átsiklottam én is, mert ugye a paraszt vakítás ott szerepel az elején...
-
ANDROID???
addikt
1430-on ma nem állították be a duplanet 400 kedvezményt nekem mozaik xs csomag mellé (van pár napja hűség vállalva), hogy ha nem veszek mellé igénybe még egy mobilnet csomagot, akkor nem engedi a rendszer megadni a kedvezményt...
A honlapjukon, csak az van fent, hogy a meglévő thome net és valamelyik mozaik (vagy go!net) csomag kell meglegyen.
Akkor ez hogy van?
-
Frenky89
addikt
Köszi!
Az a baj, hogy olyan keveset telefonálok és SMS-ezek, hogy még a Surf-fel is bőven jobban jövök ki, mint egy havi 1800-2000Ft havidíjú előfizetéssel. Ráadásul utóbbiakhoz általában 30-50MB net jár, míg a Dominós variával 100-150-500MB jár (nem mintha az eddigi Like-os 50MB ne lett volna elég bármikor).
-
dashed
senior tag
válasz
St3ven
üzenetére
Koszonom, mai napon vissza is vittem.
Ha valakinek lenne tapasztalata esetleg 1430-tol is kerdeznem, hogy mi ilyenkor a menete.
Szamlaszamot nem kertek, az ur azt mondta, hogy majd keresni fognak de adott egy szamot ahol jovo heten erdeklodhetem.Szamlaszamra utalnak, vagy postas hozza? Esetleg opcionalis?
Illetve mennyi idore kell szamitani? A hivatalos ugye max 30 nap ha jol tudom. -
Frenky89
addikt
Az akciós Go!Net-eknél van egy olyan kitétel, hogy:
"Meglévő előfizetés esetén a kedvezmény igénybevételére akkor van lehetőség, ha a bekapcsolást megelőző 3 hónapban nem volt aktív az adott Go!Net adat-csomagja a szerződésén."
Egyrészt nem tudom, hogy ez a Domino-sokra is igaz-e. Másrészt, ha az akció továbbra is változatlan feltételekkel érvényben lesz, akkor lehet-e azt játszani, hogy 2×30nap Go!Net M 190Ft, aztán 2×30nap Go!Net L 490Ft, aztán 1×30nap Domino Surf 890Ft. Majd ekkor már 3 hónapja nem volt Go!Net M, ezért ismét 2×30nap Go!Net M 190Ft, majd Go!Net L, majd Surf, és így tovább, és így tovább.
-
Varszegig
veterán
-
n@p@lm
addikt
elég gáz az új ászf.
a "helló holnap"-ra felcsillant a szemem, de aztán látom hogy nem mindenki veheti igénybe.
..................... -
válasz
Dani182
üzenetére
szia,
A kedvezménybe összesen akár 5 hívószám is bevonható oly módon, hogy a csoportba egyidejűleg legalább 2 hívószámot be kell vonni, és a bevont hívószámok közül egynek minden esetben egy T-Mobile havidíjas előfizetésnek kell lennie. Ezen előfizetésen kívül további, kizárólag belföldi T-Mobile és/vagy T-Home hívószámok vonhatóak be a kedvezménybe.
forrás; link
nem nagyon ugrik be más lehetőség sem. -
Dani182
csendes tag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy milyen lehetőségem lenne arra, hogy T-s előfizetésesként (Mozaik XS) egy Telenoros számot ingyen tudjak hívni? A családbarát kedvezménybe bevonható Telenoros szám? Ha ez nem működik van valami más lehetőségem erre?
Köszönöm
-
dashed
senior tag
Sziasztok
Megerositest kernek.
Ha jol olvastam 8 napon belul visszavihetem a neten rendelt keszuleket ha nem tetszik?
Rendeltem egy telefont de sajnos nem hozta azt amit a tesztekbol es az adataibol vartam volna.
Tehat ha ki is probaltam, hasznaltam kb egy napot vissza fogjak venni?Koszonom
Szervizes t-pontba is visszaveszik? (Egyszerubb mint postazgatni)
-
ANDROID???
addikt
Egy kiegészítőről jeleztem, a chat felületen, hogy az aktív tartó.
Úgy tűnik volt értelme...Elvileg lesz másik is ahová később odaírják, mert volt még olyan ahol nem volt ott...
-
Onderon
senior tag
válasz
blueye
üzenetére
"a számla kiegyenlítése a tárgyhót követően a számlán megjelölt fizetési határidőn belül megtörténik"
hehe úgy gondolom ez úgy lesz megoldva, hogyha adott tárgyhót nem fizeted ki időben a következő havi büntiből nem lesz kedvezményes. valszeg megunta a telekom a későn fizetőket

-
Firstaye
tag
Üdv!
Ez a Like S csomag majd leváltja a Like 300 csomagot?
Számomra nem tűnik olyan jónak az S, mint a 300, emiatt kérdezem. -
whiskeys
őstag
Dominos mobilnet változik majd? Marad a kedvezmény vajon 2 havonta?
-
Frenky89
addikt
Dominós vagyok és sikerült véletlen ráklikkelni a my-t-ben az "Igényeljen havi számlát univerzális egyenlegéről" részre, mire kiírta, hogy a kérést sikeresen rögzítettük. Egy a kérdés: wtf ez?Tárgytalan. Sikerült használnom a keresőt.
-
Nordik
addikt
válasz
raziel01
üzenetére
"A díjcsomagok igénybevételére a Mozgáskorlátozottak Egyesületeinek Országos Szövetsége (MEOSZ), a Magyar Vakok és Gyengénlátók Országos Szövetsége (MVGYOSZ), vagy a Siketek és Nagyothallók Országos Szövetsége (SINOSZ) által kibocsátott, érvényes tagsági igazolványával rendelkező vak és gyengénlátó; siket és nagyothalló, valamint mozgáskorlátozott személy jogosult."
-
törölt tag
válasz
erdoke
üzenetére
Hát Sat TV-nél kb 10:1-hez az SD:HD adások aránya (sajnos), és másik topicban fejtegették, hogy mennyire FHD

De HD előtt a korábbi szolgáltatóknál amik itt elérhetőek voltak, messze ez volt a legjobb. Az első az még marha drága kábeltv is volt

(#40495) lugosi: : jóvanna
Azért van mert néha meggyűlnek, még ki sem fért mind
Meg kicsi is a kijelző 
(#40497) St3ven : Abból a három töltöttségiből kettő gyári, és a bal szélső az véletlen mód jön elő. A második meg a GSam Battery Monitor PRO, amit még Nexus 7-re vettem, de ha már megvásároltam, akkor gondoltam, felteszem a második androidos eszközömre is. Szerintem az egyik ha nem egyenesen a legjobb Google Play-ből beszerezhető ilyen jellegű szoftver, komplett statisztikai szolgáltatással.
(#40496) Parasite: Nagyon régről, nekem 1 év dereng, de akkor is csak olvastam, nem próbáltam.
-
Nordik
addikt
válasz
raziel01
üzenetére
Basszus!

Nem mondom, hogy sajnos nem vehetem igénybe, de egyébként tényleg jó.
Viszont akkor Move XS elég jó lesz aki minimálisat beszél, de szeretne forgalombővítőt. Ha jól értem lebeszélhetőség szempontjából ugyanaz lesz mint a Mozaik XS. Viszont kevesebbért.
Az E-Pack-nál pedig elég annak teljesülnie, hogy elektronikusan kérem a számlát? Mert ezzel ugye 1990FT lenne a havidíj.
-
Nordik
addikt
Azért ez a Hello Holnap Hang&Adat díjcsomag elég jó lesz!

-
Vangelis
félisten
Remélem, nincs alapból mindegyikre 2 év tarifahűség.
-
blueye
veterán
válasz
lugosi
üzenetére
"3.1. e-Pack kedvezmény
Előfizetőnek lehetősége van a díjszabás szerint megjelölt díjcsomagokhoz e-Pack kedvezményt igénybe venni. Ez esetben az ügyfél az alábbi
feltételek teljesítése esetén a díjcsomag havi díjából kedvezményt kap:
adott hónapban érvényes regisztráció megléte az e-Pack szolgáltatásra vonatkozóan
elektronikus számlaküldési és számlafizetési mód használata (pl.: Elektronikus számla, Távszámla)
a számla kiegyenlítése a tárgyhót követően a számlán megjelölt fizetési határidőn belül megtörténik
Regisztráció időpontjában az Előfizető esetében folyószámla tartozás nem áll fenn
" -
válasz
dokee78
üzenetére
direktben nem nagyon, de van közös adatbázis, és szélsőséges esetekben - például részletre, 0 ft kezdővel akarsz kihozni drága telefont -, biztos nem jelent majd jót...
Vangelis; lesz olcsó(bb) előfizetés(i lehetőség), amihez aránylag sok net rendelhető, és korábban sok ilyen igény volt, elég csak itt visszaolvasni.
-
Vangelis
félisten
válasz
Blackmirror
üzenetére
Olyan sokkal jobb nem nagyon lett ...

-
dokee78
félisten
Kb 10 éve vagyok aranykártyás Telekom előfizető.
A nevemre a tesóm kihozott a Vodafonetól egy előfizetést.
Ha tartozása lesz az kihathat az én Telekomos előfizetésemre?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Filmvilág
- Bluetooth hangszórók
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- OpenMediaVault
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Linux kezdőknek
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 Ultra / 12/512GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- 277 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 16" M1 Max (2021) 32GB/500GB SSD használt, 88% akku (229 ciklus)
- Lenovo X13 Yoga 2in1 Thinkpad G2 LTE WUXGA i5-1145G7 16GB 256GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Apple MacBook AIR 13 / M2 / 16GB / 256 GB! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

dptrsk