Hirdetés
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Betáblázta magát az Oppo
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S26 - szeret, nem szeret
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Spórolj magadnak és másoknak időt, olvasd el az összefoglalót, és annak megfelelően kérdezz!
Aki nem hajlandó elolvasni az összefoglalót, erre bökjön rá:
----> Ajánlott házak adatbázisa <--- frissítve 2024 november
Ha kérdeznél, ennyit írj meg:
1. Mennyit szánsz a házra
2. Mi megy bele (legalább alaplap, CPU hűtő)
3. Bármi más ami Neked fontos (RGB, oldalablak, szín stb)
Új hozzászólás Aktív témák
-
CriticalHit
addikt
válasz
chopin42
üzenetére
Best Noise Normalized: 19:48 [link] + a Lancool 217 a hiányzó CPU hőmérséklet miatt: 13:54 [link] , illetve a hiányzó Havn B360 Flow CPU hőmérséklet: 19:17 [link] .
GPU:
1. FD Torrent
2. Antec Flux Pro
3. Lancool 207
4. Lancool 217
7. Havn B360 Flow
9. FD Meshify 3
CPU:
1. FD Meshify 3
3. Lancool 207
4. Antec Flux Pro, Lancool 217, Havn B360 Flow
8. FD TorrentA ventik az optimális hőmérséklet biztosításához szükséges lehető legalacsonyabb fordulatszámra leszabályozva halkak maradhatnak.
-
válasz
CriticalHit
üzenetére
Néztem, és az RGB csíkos EVO-t is (az ATX méretűt, nem a nagyobb XL-t), de az íves "sarok" jobban megmozgat.
-
chopin42
addikt
válasz
CriticalHit
üzenetére
Kösz, ez némileg fedésben van az elképzelessel. De az asusra pl multkor azt írtad, inkább ne, és hűtésben biztosan nem top. Nekem pedig a minimum lancool 2 cpu ÉS gpu esetén. Szóval röviden: tágas, levehető tető, 360mm gpu, atx lap, 160mm cpu, top lég cpu és gpu. Lancool 217? Flux pro? Torrent? Hawn? H7 flow 2024? Van zaj normalizált teszt ahol mind szerepel?
-
válasz
CriticalHit
üzenetére
Tudom, hogy a döntött ventik miatt ajánlott, de se a forma nem tetszik, sem maga a kialakítása, meg a ventik sem. Borzasztó, hogy a fehér és fekete 95 között 10k különbség van...
-
Montech KING 95 még mindig ár/érték bajnoknak számít akvárium házak között?
-
chopin42
addikt
Üdv!
Dilemmában vagyok, kérem kicsit segítsetek (alapvetően kissé aspergeres személyiség és egyebek miatt van némi kényszerem a tökéletességre, és emiatt nehezen leszek elégedett, idegesítem magam...) Próbálom körülírni a "problémát", melyet magamnak gyártok
A jelenlegi setup:
Lancool 2 mesh, elől+hátul+felül hátul 5 db silent wings 4 120mm, alul 2db Arctic p12 pro reverse
Xfx swift 9070XT+deshroud mod 3xArctic p12 pro argb (360mm/kb 6cm vastag/3 slot)
9800x3d egy Thermalright Phantom Spirit 120 SE +2xArctic p12 pro alatt (154mm)
Bequiet Power Zone 2 750w (160mm hosszú)+roger féle cpu és gpu 8 pin, valamint egy 45 fokos 24 pin toldó az alaplaphoz (a táp saját kábelei szalagkábelek, elég nehezen hajlíthatóak, ugyanis nem kanyarodnak csak "függőlegesen"...).
1 db sata ssd
Hőfokok nagyon rendben vannak. Kábelek elvezetve úgy ahogy. 5 éve megvan a ház, 3. gép került bele. Kinézet is, igazából nem sok okom van lecserélni, de ami van az:
utóbb sokat szereltem a gépet (még nem tökéletes) és igazi kínlódás volt ezzel a házzal mert nem levehető a teteje, valamint kicsit közel van a gpu az alsó befúvó ventikhez, emiatt az alsó csatlakozók az alaplapon baromi nehezen szerelhetőek (és ki kell venni a gpu-t hozzá). Nagyon szeretem ezt a házat, egy enthoo pro után viszont már elsőre is szenvedősebb volt.
Lényeg: olyan házat "keresek, ami:
-top légre
-elfér a 360 mm gpu
-előre befér 3x140mm vagy 2 nagyobb (és cserélhető, kapható, jó minőségű) venti
-hátra a cpu mögé és felülre is befér a 140mm
-a gpu alá is mehet 2 db befúvó venti, aminek értelme is van
-levehető a teteje/nagyon könnyen szerelhető
-valamint azonos setuppal minimum egyenlő vagy jobb, mint a lancool 2 mesh.
És itt kezdődik a (számomra) kínlódás: rengeteg (GN) tesztet megnéztem, annó ez a ház top volt légre, és az újabb grafikonokon már nem szerepel, valamint nem teljesen egyértelmű, melyik ház hogyan teljesítene (akár aftermarket ventikkel), melyiknek milyen hátránya lenne a lancool 2-höz, mert mostanában párszor belefutottam a tesztekben jó de az életben problémás cuccokba.
Általam felfedezett lehetőségeim, ár szerint: és a negatívumok számomra
-Nem cserélek, mert azt mondjátok, semmi értelme, max oldalra lépek
-Lian Li Lancool 207 ez igazából papíron tök jó, olcsó mint a fene, egyedül a kábelezés miatt fázok tőle, hátul nincs 140, meg nem tudom, valójában mennyire tágas, mennyire "nyekergős", remegős. rezgős, olcsó hatású; a lancool 2 azért az enthoo pro után némileg lefelé lépett ezen a téren...
-Lian Li Lancool 217 ez alapjában rendben lévőnek tűnik, de annyira nem tetszik küllemre, de azért elmegy (ha csak ennyi baja van, lenyelem, meg élőben nem láttam)
-Lian Li LANCOOL III egyértelmű lehetne, de még a régi teszteken gpu-ban 5°C-al rosszabb, mint a lancool 2 mesh Gn szerint, és a standard fannal nem nézték ezt...Szóval ez inkább ilyen utolsó lehetőség
-HAVN BF 360 Flow sajna megint a dizájn...de ha ez a legjobb, talán megemésztem...
-Antec Flux Pro ez a legdrágább, de ezzel konkrétan semmi kivetnivalóm, minden szempontot kipipál (a kijelzőhöz meg nem teszek fel szoftvert)
Fractal torrent lenne még, de az egyáltalán nem tetszik, Meshify 3-ba nem fér el a gpu, Fractal northban melegebbek a cuccok(?), illetve van valami a Phantekstől, ami mindent kipipál, csak GN nem tesztelte? Ventik vannak, illetve ha kell, akkor arctic p14 pro vagy sima p14 (van is itthon) kerülne bele, esetleg később "fancibb" megoldás.
Köszönöm, hogy végigolvastad és megírod a tapasztalatod!
-
válasz
Att1la.
üzenetére
Tényleg
[ Airflow vs. Silent Case: Noise-Normalized Thermals ]
Mi ad hangot egy PC ben ? Amióta kidobáltuk a HDD ket, csak a ventik . A ventizaj pedig a sebességüktől függ . Mesh ház = alacsony ventisebesség = X zaj , zárt /szigetelt ház =nagy ventisebesség = pontosan ugyanakkora X zaj .
Ha van HDD vagy brutál coil whineos VGA , akkor van értelme megfontolni egy szigetelt házat. -
Att1la.
őstag
válasz
CriticalHit
üzenetére
Tényleg? Nem mondod? Szóval a full nyitott mesh ház is olyan halk mint egy zárt szigetelt? Talán üresen nem?
De akkor miert ajanlod a hangszigetelt házat, mond mar meg.
Mit ér a hangszigetelt oldallap ha elől a mesh kienged minden apró zajt? Semmit kb, max ha hallás sérült vagy.
Senki nem beszél túlpörgetett, leszabályozatlan ventizajról. 500rpm-en is hallható csapágy/motor hang/coil whine-ról beszélünk, nem 10000rpm Delta ventilátor maxon.
-
PurpleTie
lelkes újonc
Sziasztok!
Nem tudok választani a sok ház közül, ezért kérem a segítségeteket.1. Mennyit szánsz a házra
100 ezer Ft de ha jobb akkor többet, de több árkategóriába is jöhet ajánlás
2. Mi megy bele (legalább alaplap, CPU hűtő)
Processzor: Intel Core Ultra 7 265K vagy 270K Plus
Processzor léghűtő: Noctua NH-D15 G2 toronyhűtő vagy ehhez hasonló
Alaplap: MSI Z890 Carbon
Videókártya: RTX 5080 a terv
3. Bármi más ami Neked fontos (RGB, oldalablak, szín stb)
-porszűrő
-tágas beltér
-videókártya tartó legyen
-nem tudom, hogyan nevezik, de láttam olyan alaplapot ahol az alaplap mögött tágas hely volt a kábelelvezetőnek, talán BTF, de BTF alaplapot nem akarok venni
-lehetőleg elől ne legyen üveg
-van egyáltalán üveglap mentes ház?
-RGB nem számít, nem baj ha van, de nem szempont
-léghűtés a fő fókusz, melyik a jobb?
1. alulról szívja be a levegőt
2. előlről szívja be a levegőt -
Zsohi
őstag
Kozben megtalaltam az idealis hazat, egy Fractal North formajaban ami 215mm szeles es kepekrol nezve belul eleg tagas.
-
Goblin12
őstag
Sziasztok.
Adott egy "be quiet! Light Base 900 FX Black" gépház és az oldalán lévő intake ventiket (3x140) szeretném megőrizni, és erre ráépíteni a "ASUS ROG Astral LC GeForce RTX 5090 OC" vidikarinak a radiját ami 3x120as.
Valami ilyesmi adapterre gondoltam, van ennél olcsóbb megoldás, valakinrk más ötlete?
Köszönöm.
-
Zsohi
őstag
válasz
Borisz76
üzenetére
Gondoltam arra én is, de nem találtam megfelelőt. Az üveglap a debug code miatt kellene, elég sokat játszom mostanában a ramokkal, ezért is akarnám az asztalra rakni magam mellé. Jelenleg mindig ugrálnom kell és mellette kell állnom lássam mi történik.
Na meg egy kis szobában is van a barlangom és ha a gép felkerülne az asztalra sok hely fel tudna szabadulni. -
Pkc83
őstag
Szia.
Esetleg a [RAIJINTEK - Paean Premium] ?
bár ahogy látom ez is 31cm széles... a képen keskenynek tűnik..
-
Zsohi
őstag
Sziasztok,
A leheto legkeskennyebb hazat keresem amibe egy teljes mertu ATX lap es tapegyseg elferne, illetve egy Heatkiller Tube pumpa/res kombo, na meg jo volna az uvegpaneles oldal. A dual chamber hazaknal egy joval kesekennyebb kellene. Sajnos az otletekbol en mar kifogytam.
-
CriticalHit
addikt
válasz
CriticalHit
üzenetére
Helyesen:
Hőmérsékletek: 10:31 [link] -
CriticalHit
addikt
Hőmérsékletek: 10:31 [link] . A Phanteks Eclipse G400A és a NZXT H6 Flow is veri kb fele áron. Az ajánlott házak pedig még ezeknél is jobb hűtési teljesítményűek óriás ventik nélkül. Ha azonban nem a hűtési teljesítmény és az ár/érték a legfontosabb, akkor jó választás lehet, ahogy itt is az egyik nyerő: [link]
-
grigo
őstag
válasz
CriticalHit
üzenetére
Köszi a választ. Ezek benne voltak a kiinduló keretben. De bevallom őszintén a Meshify 2 a funkcionalitás, a Proart pedig a nyers erő és örök hely miatt maradt bent. A túl trendi házak, illetve az ilyen akvárium házak alapból kiestek. Még a HAVN az egész sokáig bent maradt. De végül az alapján döntöttem, hogy pár fok számít többet, vagy amikor ránézek elégedettség töltsön el. És az utóbbi miat maradt bent a meshify és proart. Meshify-ból pedig azért a 2, mert több helyen olvastam reddit subokon, hogy porszűrésben a 2 jobb.
Kérhetek arról egy kis infót, hogy miért csalódás a proart? Hozzá teszem hátulra ott vinném tovább a silent wings 4 pro 140emet, előre pedig két noctuában gondolkodok tuningként. Ha meshify akkor vinném tovább előre a 3db silent wings 4 pro 120-aimat.
Nagyon kíváncsivá tettél, hogy mi a gond a proart-tal. Előre is köszönöm ha tudsz még válaszolni. -
BogyóBP
veterán
válasz
CriticalHit
üzenetére
a FD meshify 3 XL-t én is nézegetem egy ideje.
-
CriticalHit
addikt
A "jó szellőzés". Meglepő módon pont ebből a szempontól csalódás a Proart 602, hiába a 2db óriási 200mm-es venti. A kettő közül a FD Meshify 2 /2XL-t venném. Ott van még azonban a Lian Li Lancool 2 Mesh Lancool III, a Lancool 217, a FD Meshify 3 XL vagy a tavalyi év egyik legjobbja a HAVN B360 Flow.
Ha mindenképpen vízhűtés akkor pedig még inkább az NZXT H6 / H9 Flow vagy a Lian Li O11 Dynamic EVO. -
grigo
őstag
Sziasztok
Egy meshify 2 és egy asus proart pa602 között vacilálok. Ami megy bele, Sapphire Nitro+ 9070XT, és silent loop 3 (360 vagy 420 attól függ melyik ház lesz).Tetszik a meshify dizájn, és a praktikussága, meg a porszűrők, és olcsóbb is.
De tetszik a proart klasszikus kinézete, a nyithatóságok, a nagy tér és benne a jövőállósága és hogy mindig el fogok férni benne, nagy ventik alacsony fordulaton, jó szellőzés.
Keret mindkettőre megvan. Csak tudnék már dönteni. Alapvetően egy atx lapot fogadó, jól szellőző, fekete, masszív, fénynek nélküli praktikus házat keresnék rgb nélkül.
Aki volt hasonló dilemmában vagy csak leírná, hogy melyiket venni, azt megköszönném.
-
Directors
senior tag
válasz
CriticalHit
üzenetére
Köszi!
-
ggbuffon1897
őstag
Sziasztok,
Elkapott a fehér mánia, ugyh a jelenlegi h5 flow (2022)-bol koltoznek vmi szep feherbe. Egyebkent sajnos porosodik a lakas ezert is valtanek.
A belseje nem gond ha nem telibe feher vagy esetleg fekete, mert egyebkent a jelenlegi belsot tekintve semmi nem fehér
es a mostani arakon eszem agaban sincs elkezdeni azzal is mókolni.Az nem lenne baj ha lennenek benne alapon ventik szep szammal, bar van a mostaniban is meg elfekvoben is jopar 14es meg 12 bq pure wings 3 ventim. Na meg rendes porszurok elol felul alul..
A keret max 50k, ennel nem szivesebben mennek feljebb, foleg h igazabol csak just for fun cserelnem.
Amit neztem:
Lian Li Lancool 216 argb (bar ez elv teljesen feher)
MONTECH AIR 903 Max fehér
Fractal Design NORTH (ebbol nem tudom a mesh v az ablakos a jobb)
NZXT h5/h7 flowElore is koszi
-
CriticalHit
addikt
válasz
Directors
üzenetére
Kiváló ár/értékben:
[link] [link] [link] [link] [link]degec:
A FD North XL kiváló minőségű és jó hűtési teljesítményű ház. Jó választás.
Amit még megnéznék:
-FD Meshify 3 / 3 XL
-FD Meshify 2 / 2 XL
- Lian Li Lancool 217
- NZXT H5 Flow
- Be quiet! Shadow Base 800
-Be Quiet! PURE BASE 501 Airflow Black
-Lian Li Lancool III
-Lian LI Lancool II Mesh
- Havn BF360 Flow -
BogyóBP
veterán
válasz
parandroid
üzenetére
Nekem tetszenek nagyon az NZXT házak de esetemben a por a legnagyobb ellenség ennek pedig még csak porszűrője sincs. Ami házam most van van ugyan porszűrője de ez elég vastag lyukas hasonlóan akkora mint a Be Quiet 802 felső perforált lapja és ugyan ez a port nem közvetlen előről húzza be mivel a ventik oldalt vannak talán a por nem tud egy 90 fokos kanyart venni és betódulni csak úgy.
-
Directors
senior tag
Sziasztok!
Tudnátok nekem ajánlani valami nagyon olcsó gépházat ?
Feketére és valami full letisztultra gondoltam.
Kevesebb mint fél éve vettem egy Deepcool Matrexx 30 SI, meglennék vele elégedve ha belemenne ez [link] a VGA, de én úgy látom hogy esélytelen. Vagy rosszul látom ?A konfigom amúgy ez jelenleg:
ASRock B450M Pro4-F,
AMD Ryzen 5 1600,
2x8Gb Skill Aegis F4-3000C16-8GISB,
GeForce GTX 1650,
FSP HEXA+ 500W
WDC WDS100T1R0A-68A4W0
WDC WD30EFRX-68EUZN0 -
parandroid
félisten
Egy rakás jó ház van, igazából azt vedd, ami tetszik. Szerintem ilyen célra NZXT H5 Flow, de ez ízlés dolga.
p -
degec
senior tag
Tiszteletem,
Lap: Asus Rog Strix Z890-F
Proci Hűtő: NH-D15 G2 168 magas
Vga valami közép vga fog bele menni később..
Ram: Gskill [link]
Amit kinéztem ház: [link] Fractal NorthXL
Egyedi igény csak annyi hogy, no csicsa led, ablakos sem kell hogy legyen..és felül legyenek a gombok mint a North-nak. Asztal alatt lesz nem kell a hiper design...
Van ami ennél még szebb jobb? ára nem igazán fontos... ez a FA berakás az elején tetszik de nem fontos.. Köszönöm !
.. ja és ipon.hu-n kapható legyen.. onnan rendelnék mindent.. -
medve75
csendes tag
Sziasztok.processzor csere miatt lesz aktuális.13600k
Max 60.000 ft
Alaplap:ASRock B760M PG Lightning
Ram:G.SKILL Trident Z5 Neo RGB 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz
Hűtő:Arctic Liquid Freezer III 360
Táp:Seasonic Focus GX 850W 80 PLUS Gold
Monitor:31,5" LG UltraGear 32G600A-B 2K felbontásban is szeretnék játszani.
Videókártya:Inno3D iChill X3 RTX 3080 Ti
Processor:intel i5 12400 jelenleg
Jó szellőzés,rgb nem fontos ill mindegy is.LEGALÁBB 3- DB 3.5"HDD Hely legyen .360 aio felül kényelmesen elférjen.Fekete .Ennyi.Köszönöm a segítséget . -
SP!T
addikt
válasz
CriticalHit
üzenetére
Rájöttem, hogy az első ventiket tartó keretet fordítva is be lehet helyezni amivel nyerek +1cm-t kb és pont befért végül.
Rálóg a hátsó ventire a házban, de túlélem. De konkrétan egy papírlapot nem tudok rakni elé és mögé. Szóval siker, köszi. Ha valaki kíváncsi befér-e a Lancool Mesh III-ba a Freezer II és III 420 és 420 Pro, akkor már tudjuk, hogy igen.

-
Sziasztok. Használ esetleg valaki Asus ROG Hyperion GR701 házat? Azzal kapcsolatban lenne kérdésem. Hogy a venti vezérlőnél miről kap áramot a vezérlő? Mert vettem egy használt házat, és nekem csak az alaplap egyik usb portjáról. Viszont ahogy nézem lenni kellene egy 2x4 pines csatlakozónak ami sata kábelen ad neki áramot? Nekem nincs az a kábel. Abból lehet gond ha a vezérlő csak a lapról kap áramot? Megy minden venti, és az rgb is. Nem is értem miért, ha elvileg plusz áram kellene a vezérlőnek. Köszönöm a választ. Továbbá fogalmam sincs hol tudnék venni ha biztosan kell hozzá.
-
-
SP!T
addikt
Sziasztok! Lian Li Lancool Mesh III házam van, ami leírás szerint támogat felül 420 AIO-t. Az AC Freezer III 420 Pro sajnos mégsem fér el benne. Tudok olyan, nem csillagászati áron lévő házat javasolni amibe belefér? Nem érdekel az RGB, inkább minimal stílus, de a fő szempont a jó hűtés és praktikusság. A gép a földön van, nem a szoba dísze.
Az alaplap nagyobb, EATX méretű. -
Sziasztok,
megosztanám a pozitív tapasztalatom a Fractal support-tal.
Vettem egy North házat az Alzától egy hónapja, de az előlap fa betétjének a színe nem volt egységes, ami nem igazán tetszett. Mivel a dobozban volt egy tájékoztató, miszerint bármi hiba esetén segítenek, gondoltam írok nekik, és nem küldöm vissza a házat az Alzának. Gyorsan válaszoltak, és tájékoztattak, hogy nem festik ezeket, ahogy a fa kiadja olyan, de azért szerintük is túl van ez az elfogadhatón, így küldenek egy új előlapot, ami meg is érkezett rendben tőlük.
-
bgombos79
tag
válasz
BogyóBP
üzenetére
1. Antec C8
Panorámás üveg: 45°-os döntött üvegfelület, nagyon látványos.
Porszűrés: jó, de oldalra nincs külön finom szűrő.
Szélesség: kb. 27 cm körül — érdemes ellenőrizni, mert határeset lehet.
ATX kompatibilis.2. MUSETEX 270° Panoráma (Y6 / Változatok)
270° üveg, nagyon hasonló a HYTE Y60 stílusához.
Porszűrés: felül mágneses szűrő, alul is van — oldalt viszont perforáció.
Szélesség: jellemzően 25–27 cm között.
ATX támogatás: igen.3. Fractal Design Epoch
Panoráma jellegű üvegoldal, de nem teljes 270°.
Porszűrés: jó minőségű szűrők (Fractal erőssége).
Szélesség: általában 23–25 cm körül.
ATX kompatibilis.4. MUSETEX 360mm Radiátor támogatású 270° panoráma
270° üveg, modern dizájn.
Porszűrés: felül mágneses, alul szűrő — oldalt perforáció.
Szélesség: 26–27 cm körül.
ATX kompatibilis.5. FOIFKIN M1
Nem teljes panoráma, de üvegoldal + fa előlap.
Porszűrés: jó, több szűrővel.
Szélesség: kompakt, 25–26 cm körül.
ATX kompatibilis.6. FOIFKIN F300 (270° panoráma)
270° üveg, modern, kétkamrás.
Porszűrés: felül és alul szűrő, oldalt perforáció.
Szélesség: kb. 26 cm.
ATX kompatibilis. -
BogyóBP
veterán
Sziasztok. Tudtok olyan házat javasolni ami panoráma kialakítású de nem vastag? Porszűrős legyen a mesh nem jó. A phanteks NV5 MK2 jó lenne de az oldallapon nincs porszűrő sajnos csak perforáció. Már rengeteg fajtát végig néztem de hátha van olyan amit még nem láttam. Helyszűke miatt a max 27cm es házak jöhetnek csak szóba. ATX szabványos ház jó csak és fogadja be a jelenlegi tápot

-
MaddeNNNN
addikt
válasz
CriticalHit
üzenetére
ott van az M25 honlapján:
Scope of Delivery
1x XT M3 chassis
3x M25-120 Gen1 Pre-installed
1x SSD bracket Pre-installed
1x HDD bracket Pre-installed -
MaddeNNNN
addikt
válasz
CriticalHit
üzenetére
Az M25-höz, amire ő kíváncsi volt ahhoz adnak is hármat.

Garfield.3728-29k itthon, sztem ennyiért jó vétel. Csak figyelj hogy ahol veszed ott a PH-XT325M_DB modellt vedd, ehhez jár a 3 venti.
-
Garfield.37
tag
válasz
CriticalHit
üzenetére
Szia!
Van ebből olyan is amiben 3 db rgb ventilátor van.
-
CriticalHit
addikt
válasz
Garfield.37
üzenetére
Kiváló ár/érték lehetne, ha legalább 3db beépített ventivel adnák.
-
Garfield.37
tag
válasz
Garfield.37
üzenetére
Ez a konfig lenne benne : [link]
+ Phanteks Revolt X 1000 W táp ATX méret, így tápot nem kellene lecserélni SFX tápra.
-
Garfield.37
tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el a topic összefoglalót!
AJÁNLOTT HÁZAK 2024
GN: 2024 Legjobb házai
GN: 2022 legjobb házai
GN: 2021 legjobb házai
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Mikrotik routerek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Apple MacBook
- További aktív témák...
- HP EliteBook 840 G10 13. gen i5, 16GB DDR5, prémium üzleti laptop! 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- GAMING PC! i7-13700F / RX 9070 XT / 32GB DDR5 / B760 / 1TB NVMe / 850w Gold! BeszámítOK
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z690 i5 13600K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 XT 16GB Aerocool P500B Digi ARGB 850W
- iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4328, 100% AKKSI
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Na meg egy kis szobában is van a barlangom és ha a gép felkerülne az asztalra sok hely fel tudna szabadulni.
Rálóg a hátsó ventire a házban, de túlélem. De konkrétan egy papírlapot nem tudok rakni elé és mögé. Szóval siker, köszi. Ha valaki kíváncsi befér-e a Lancool Mesh III-ba a Freezer II és III 420 és 420 Pro, akkor már tudjuk, hogy igen.

Busterftw