- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Magisk
- Samsung Galaxy S10 és S10+ duplateszt
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- iPhone topik
- Olasz webshop szivárogtat Honor Magic7 árakat
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Mit tudunk a Pitaka márkáról, és milyenek a kiegészítőik?
- Vodafone mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vangelis
félisten
Köszönök Mindent TELEKOM!
Legalább ilyen évet jövőre is!
A Windows Phone-telefonomról küldtem
Fogyasszátok szeretettel: //BruTÁÁLiSSS// https://www.alza.hu/alzaplus-referral?referralCode=rknv73rbVdAf
-
erdoke
titán
válasz lord.lakli #38697 üzenetére
Beszéltem velük, köszönik mind a ketten!
A legjobb aláírás a héten
-
lord.lakli
őstag
Boldog Karácsonyt minden boldog és elégedett t-mobile weboldal és webshop használónak
[ Szerkesztve ]
-
izoli76
tag
Sziasztok!
Szeretném az egyik számomat megszüntetni. Ezzel egy flottában vagyok benne, nagyon jó csak most felesleges.
Hogyan lehet megszüntetni és ez mennyiben kerül? HA csak felfüggesztem (ha van ilyen) akkor az hogyan működik és annak mennyi a havidíja?
Milyen más lehetőségek vannak?
Köszönöm.Boldog Karácsonyt!
-
törölt tag
Az új weboldalatok tényleg nagyon sz@r
[ Szerkesztve ]
-
Pudliing
csendes tag
Srácok. Mi az a kötbér? Ezt azért kérdezem, mert ez lesz az első előfizus telóm.
-
-
-
polonic
félisten
Jelszót lehet telefonon is újat csináltatni?
-
szekra
addikt
Hali, csütörtökön vettem telefont, és most van ez az akció, hogy az első hónapban az adatforgalmat és a perceket megduplázzák. Mikortól számít ez?
-
tylerddd
veterán
válasz kavics325i #38679 üzenetére
Ömm, azt majd ha nagyon muszáj lesz. 25k önerő kell hozzá, ha jól néztem, 8k meg az akkucsere.
Csak egészség legyen, meg térerő!
-
tylerddd
veterán
Lejárt a garancia az i4S készülékemen, de még fizetem a biztosítási díjat. Valszeg eszközölnék egy akksicserét, mert kicsit meg van fáradva.
Ha ilyen célból megbontják a készüléket, ugrott a biztosítás vagy lehet ez kizáró ok a későbbiekben, ha esetleg kár érné és szeretném igénybe venni a cserét?!
Köszi!
Csak egészség legyen, meg térerő!
-
Akve
tag
válasz pigmeus #38668 üzenetére
Én egy szervízzel rendelkező t-pontba vittem be, akik továbbították a központba. Ne szerződött partnerbolt legyen, hanem eredeti telekomos. Ne hagyd magad, ne küldd postán, ők is át kell, hogy vegyék.
@38657kishozi: az akció az iphoneokra és a 1520ra nem vonatkozik, azt olvastam
[ Szerkesztve ]
Élek és élni hagyok.
-
pigmeus
tag
Sziasztok nem tudom, hogy volt e a tema, de azt szeretnem tudni, hogy 8 napos webshop elallasnal a telefont le adhatom abban a boltban ahol atvettem, vagy a webshop cimere kell e postaznom? Amivel az lenne a gondom, hogy serulhet a telefon. Esteleg volt e vagy van e valamilyen tapasztalata ezzel kapcsolatban itt valakinek?
-
313313
addikt
válasz Gery1987 #38660 üzenetére
2. pontot annyival módosítanám, hogy a "nincs hűség a díjcsomagra" szöveg azt jelenti, hogy bármilyen előfizetési díjcsomag választható, még olcsóbb is...
HP 250 G5, Creative Surround 5.1 USB, Genius 5.1 Home Theater 5000, Kona Blast Deluxe + Shimano LX, Torpado T2000 + Campagnolo Veloce, Motorola Edge 30 Neo 8/256GB
-
Sragi
őstag
válasz DataTraveler #38663 üzenetére
Ha jól értem jelszó emlékeztetőt kaptál? :/ Én úgy tudom ,hogy ideiglenes jelszót kapsz ha elfelejtetted.Nem is igazán értem hová akarod az emlékeztetőt írni,mivel a my t-mobile jelszó csak számokból állhat.
[ Szerkesztve ]
-
djculture
félisten
válasz DataTraveler #38663 üzenetére
Jegyzettömbe beirod és bemásolod úgy bármit belehet irni Elég pancser a rendszer programozó..
[ Szerkesztve ]
-
DataTraveler
tag
Sziasztok!
Van egy Domino Kártyás telefonszámom, amihez a My T-Mobile oldalán kértem egy jelszó emlékeztetőt. Meg is kaptam SMS-ben, de nem tudok belépni vele mert a betűket nem engedi beírni a My T-Mobile oldalán a jelszó mezőbe. Hogyan tudnák belépni?
Mindenkinek Kellemes Karácsonyi Ünnepeket kívánok!Don’t steal, don’t lie, don’t cheat, don’t sell drugs. The government hates competition..
-
Pudliing
csendes tag
Köszönöm szépen a gyors választ. Akkor meg is rendelem már ma a telefont.
-
Gery1987
őstag
válasz Pudliing #38659 üzenetére
1. Már megbocsáss de elég lüke kérdés. Persze ha kifizetted a tied. Nem kell visszaadni. Részletben fizeted ki a telefon árát nem pedig 2 évig kölcsönzöd.
2. A díjcsomagot válthatod, de 2 évig előfizetéses csomagokat vehetsz és olcsóbbat nem mint az aktuális.
3. Igen, webshop-os árat kell fizetned a T-Pontokban is.
"A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt!" Bud&Terence: És megint dühbe jövünk
-
Pudliing
csendes tag
Sziasztok. Telefon vásárlás előtt állok és volna pár kérdésem. Elsőnek is, ha előfizetéses telefont vásárolok és a telefon összegét törlesztem és lejár a 2 éves hűségnyilatkozatom, akkor a telefon az megmarad vagy vissza kell szolgáltatnom? Másodjára pedig, mit takar az, hogy "nincs hűség a díjcsomagra" szöveg? Harmadjára pedig, webshopon keresztül szeretném rendelni a telefont és a helyi telekom boltba szeretném átvenni, de attól függetlenül, hogy ott veszem át a telefont a webshopos árát kell kifizetni vagy a boltban lévő árat?
-
kishozi
csendes tag
Nagy az összevisszaság a Telekom oldalán. Most ugye 30%-kal olcsóbban elhozhatnám az általam kiválasztott Nokia Lumia 1520-at. A megrendelés első felében még jó az összeg, a végén viszont nem szerepel a 30%-os kedvezmény, amikor el kellene küldeni a megrendelést :S Ha elküldöm, vajon ők milyen árral számolnak
-
zoli62
addikt
My T-Mobile kezdőoldalon másnál is lenullűzódtak az utolsó havi és hathavi átag kapcsolatpontok?
-
Gery1987
őstag
Helló!
Elvileg nem ha a csere készülék a tied. Gondolom biztosításra kaptad. Ilyenkor mind a 2 marad nálad, ha jól tudom, rosszabb esetben a Telekom letiltja. De kérdezz rá a T-nél. De úgy tudom mind a kettő marad pontosan ez miatt, hogy vagy előkerül, vagy nem.
Szerencséd volt
"A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt!" Bud&Terence: És megint dühbe jövünk
-
313313
addikt
válasz pana0017 #38644 üzenetére
Amikor hozzá rendelted a meglévőhöz a +200 megát, akkor változott a fordulónapod.
Nov 27-től mai napig nincs meg véletlenül a 240-250 mega?HP 250 G5, Creative Surround 5.1 USB, Genius 5.1 Home Theater 5000, Kona Blast Deluxe + Shimano LX, Torpado T2000 + Campagnolo Veloce, Motorola Edge 30 Neo 8/256GB
-
-
Gedeon31
addikt
válasz djculture #38622 üzenetére
Tudom elvileg úgy működik,de ezt mindig venni észre.
Ráadásul csütörtök óta nem képesek egy jóváírást rá rakni egy dominos számomra. Eléggé nehezen megy ilyenkor nem szeretnek ingyen adni, pedig el bírálták és jóváhagyták jár nekem.
(#38628) raziel01 igen okos hozzászólás volt ,inkább az ilyeneket tartsd magadban.
[ Szerkesztve ]
-
pana0017
senior tag
Sziasztok!
Sima Like díjcsomagban vagyok, tehát 50 mb internet jár a csomaghoz, de mivel kevés volt egy pár hónapja rendeltem hozzá egy Net&Roll 200 mb-os csomagot. Ugye a Like 1-jén indul újra, a NR 27-én. 200 mb-nál küldték az SMS-t tegnap, hogy lejárt a 200 mb és 27-ig lekorlátozzák. Akkor most az 50 mb, ami járt az előfizetéssel gyakorlatilag elveszett?
-
Ronam
addikt
Sziasztok!
Április környékén ellopták a telefonomat, volt rá biztosítás. Múlt héten kaptam egy hívást a rendőrségtől, hogy megtalálták a telefont, mehetek érte. Ilyenkor vissza kell adni a telefont a T-Mobilenak, esetleg a biztosítónak, vagy maradhat nálam?
-
glaci
őstag
válasz raziel01 #38632 üzenetére
Még nem tudjuk mi volt a módszer. (Ill. én spec. nem is ismerem a mostaniakat.)
Bizonyára igazad van, DE könnyen megeshet, hogy akár Te is így jártál volna az adott szituációban.
Majd nemsokára több konkrétumot is megtudunk talán és akkor mindenki eldöntheti, hogy mit gondol róla!Majd írok ide valami okosat. (Majd ...) ;)
-
vatafakk
aktív tag
Én is egyszerre rendeltem egy ismerősömmel, és nekem átvehető volt, neki pedig jóváhagyás alatt, de bementünk a T-Pontba átvenni, és befejezték a jóváhagyást, szóval átvehette ő is.
Nescafé
hol kell keresni a kupont? mert elvileg nekem is kell, hogy legyen, de nem látom sehol!
[ Szerkesztve ]
-
Nescafé
őstag
üdv
kuponnál lehet több dolgot is venni csak a lényeg hogy 10k felett legyen az összeg? iPhone 15 Pro , IOS 18.2 , Fénix 7 Pro Solar, PS5 Pro, Asus VivoBook X1504VA-BQ773TW
-
Sragi
őstag
válasz Dondenis #38620 üzenetére
Na szuper nekem tegnap jött meg G2
Viszont a barátnőm hétfőn kapja csak meg.6 telefonhívás után sűrű bocsánatkérések közepette végre intézkedtek ezek a... inkább nem mondok semmit rájuk.Mintha elfeledkeztek volna.Érdekes aztán 5 perc volt elintézni a jóváhagyást és erre kellett várni szerda óta.Ja és az e mail-t (2db) amit írtunk nekik ,azóta se válaszoltak.[ Szerkesztve ]
-
-
djculture
félisten
Mert annak minden dijcsomagra érvényes dija van külön részen van az aszf-ben is:
Telekom mobil előfizetőnek vagy e-mail címre küldött MMS 80 Ft
Egyéb előfizetőnek küldött MMS 135 Ft
külföldre 150ftAmúgy megnéztem a januári változásokat megszünik a Net Start mobilnet csomag végre ..
A Mobil Otthon Prémium hálózaton belüli kedvezmény, illetve a Mobil Otthon és Mobil Otthon Prémium díjcsomagokhoz választható SMS kedvezmények megszüntetésre kerülnek[ Szerkesztve ]
-
RBJ
addikt
Nem találom a Next s csomagban mennyi az mms ára.
Ubuntu / Realme GT2 / Fitbit charge 6 / Gaggia Classic / Xbox Series S
-
Gedeon31
addikt
Ilyenkor senki nem dolgozik a telefonos ügyfélszolgálaton?
-
Nova96
őstag
Üdv, két kérdésem van első:
-Lehet úgy vásárolni neten, hogy a pontokat és beváltja az ember?
-Ha egy másik néven van a csomag, át lehet tenni egy másik kártyára? Lehet nem érthető szóval:
x megvette a telefon amihez van net is, de x nem használja ki. Y-nak átlehet tenni? -
bostone
addikt
Kinéztem magamnak egy készüléket, de sajnos épp nincs raktáron. Van rá esély, hogy a 30%-os online kedvezmény él a legközelebbi készletfrissítés után?
-
djculture
félisten
Na friss irás lett itt is erröl a telekom válaszával : [link]
-
LógaGéza
veterán
válasz dptrsk #38605 üzenetére
Nem szándékozok készüléket venni. Ha van saját - Dominós - SIMem, és a számom megszeretném tartani, akkor is kell igy fizetnem?
"Go to work, get married, have some kids, pay your taxes, pay your bills, watch your tv, follow fashion, act normal, obey the law, and repeat after me: I AM FREE"
-
Otisz
őstag
Mindenkinek köszönöm a reagálást!
(OO[IIII][IIII]OO)
-
dptrsk
Topikgazda
válasz LógaGéza #38597 üzenetére
Nincs kötelezö hűség ha nem veszel készüléket. Én anno 2 hónapig hasznaltam mert jott egy céges flotta amibe be lehetett lépni. Annyi hogy mikor megkötöd a szerződést 1 évet alá irsz hogy 792ft legyen a SIM, de ha kozbe felmondod kifizettetik azt a 4ezer valahány forintot amit elengednek az 5000ből belépéskor.
Ha belépéskor nem irsz alá hűséget, kifizetsz 5000ftot a SIMért, akkor megszüntetésnél nincs kötbér.
De ezek csak akkor érvényesek ha nem veszel készüléket hozzá.[ Szerkesztve ]
-
Dronte
aktív tag
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne, hogy a Like díjcsomaggal az ingyenes szám lehet Blue Mobile-os is ugye? Elméletileg közös hálózatot használnak, szal rendben kéne legyen. Köszi! -
LógaGéza
veterán
Ez a baj, hogy én se... Itt a topikban fél év, és 2 év lett mondva. A 2 év már sok, nekem pont fél évre kellene.
"Go to work, get married, have some kids, pay your taxes, pay your bills, watch your tv, follow fashion, act normal, obey the law, and repeat after me: I AM FREE"
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest